årskrönika.

japp, då var det dags för min årliga årskrönika. så, vad har hänt iår?

januari:
jdm är det starkaste minnet. helt otroligt roligt och jag, matildo, alice och annie slog klubbrekord på 4x50me. efter jdm tappade jag rösten, något som aldrig hänt tidigare. det var ytterst intressant att gå till skolan då. sen var januari en av de månaderna jag hade hål i fem timmar varje onsdag. hm. swedbank cup. årets första hemmatävling. allting slocknade under 100br. läskigt, men spännande. jag vann och persade massa. hur bra som helst.

februari:
nuss var det första som inträffade i februari. jag, viktor, jocke, erik och imse åkte till örebro och tävlade. roligt som få hade vi. spela plump och heja på okända personer och stå på ett ben och gala som en tupp. hur simningarna gick är dock en parents... sportlov och jag tränade massor och jag och mam åkte till stockholm och shoppade. dessutom var det melodifestivalen. men jag tänker knappt kommentera. jag hatar charlotte perelli. så är det bara.

mars:
pigalle var först ut. jag och moa gick och hade svinkul helt nyktra. och jag fick ont i fötterna av mina högklackade skor ^_^ mina axlar började bli helt paja och stela. höglandsdoppet var däremot riktigt bra. persade massor på 100br, men albin persade mer. vårt lilla vad där... och den nittonde åkte jag och m&p till kambodja. jag kan inte ens beskriva det. så freaking underbart. sol, värme och allt är bara skönt.

april:
fortfarande kambodja. sen var det mycket i skolan. matte b som jag inte fattade nånting av och engelska nationella. och hv tog sm-guld. det var gött ! jag fyllde sjutton, en sjukt bra dag som började med morgonträning. jag älskar mina morgonträningar och jag älskar när kajs och annie är där med. tävlingen i april var proton open i värnamo. rolig tävling och vi sov över i en gympasal. jag persade massor på 100br och fick brons, trippelt sandra på pallen ^_^ dessutom gjorde jag århundradets segaste ryggsimsmålgång. nåt som jag fått äta upp flera gånger om... sist var valborg och cortegen med min bästa kusin.

maj:
rosenlundsbadet sprint var tävlingen som inledde maj. mitt livs tävling, det må jag säga. försök, uppsamlingsheat, semi och final på 50br och en tid på 38.71. jag var i himlen. och matildo bitchade matilda holm, haha. maj var också månaden då det var fint väder och vi fjäskade för alla lärare så vi fick ha lektioner ute. sen var det heat och trevlans. och vi åkte på läger till åland. så oförglömligt. jag älskar er, så är det bara. i maj var jag förkyld med. nåt helt otroligt. jag började övningsköra och skolan gick ner på halvfart.

juni:
juni var varm och det var student hit och dit. lol i gbg och treorna här hemma. vi hjälpte till på balen och allt möjligt. skolavslutning och olyckan vid toyhouse. sen började jag jobba. men oscar som var sjukt skön och sjukt snygg. och melo som var sjukt rolig. rensa grusgravar blev mitt liv. midsommar hos albin i stensjön. guitar hero med albin, ida, honey, lövet och ante. och torkel i knipa och värden går och lägger sig ^_^ sen blev det bara roligare på jobbet. jenny började och vi hade hur roligt som helst och jag tvättade gravstenar. tävlingen i juni var jdm i linköping. nåt jag sett fram emot hur länge som helst. men simningarna gick skit. men jag fick träffa sandra och vi hade bara allmänt mys och jag överväxlade för första gången i mitt liv.

juli:
juli var nästan bara jobb. rensa, åka elbil, och framförallt åka fel ^_^ sen blev det en kort sväng till göteborg och liseberg och shopping. mys. vi fick lön och jag och jenny lyckades göra en fontän på kyrkogården. vi åkte skylift och sen slutade jag. underbart. sen åkte jag och m&p till england och träffade engelsmännen och de andra svenskarna.

augusti:
fortfarande england, london gånger tre och towern och shopping och barnvakt och massa annat roligt. sen blev det latning några dagar och sen falkis. helt fantastisk men ingen kajs. saknade henne och hade trevlans med alice, annie och matildo. tränade oss sönder och samman och bodde i mjukisar och regnställ. OS och michael phelps. jag är kär. skolan började med lite nya ämnen och samma kompisar. sen åkte jag och jozy och honey till linköping och bodde i pontus lägenhet och var på stångebro och hade solen i ögonen och lyssnade till kungen. jag älskade varenda sekund av det. sen var det stadsfesten med. med jenny och lasse lindh. underbart. och ja, lasse lindh är väldans ödmjuk och väldigt gosig att krama.

september:
jag fick konstiga relationer och gick på lilla pigalle med tjejerna. hade fystester med magnus ågren och började köra annan styrka. hård träning och jag fick en låsning i korsryggen och skolkade från dagen med ettorna. sen blev allt ännu konstigare. utvecklingshelg och bilder med min kamera som överfölls av sjukt många kommentarer från diverse central-fjortisar. tävlingen i september var simmarathon. som förövrigt gick väldigt dåligt. bara 400 var bra, det var det jag persade på. hmm. annars var september bara plugg och allmän ångest.

oktober:
mys med joz för det var längesen. psykologi-lektionerna blev helt skruvade. drömmar om rosman, fria associationssagor och personlighetstest. tävlingen var tiomanna. den älskade hemmatävlingen. och det gick superbra. både jag och matildo var under 38 på 50br och vi vann tiomanna och våra namn skrevs in på botten. sen fick jag fler konstiga relationer och fick endel upplysningar. och jag smsade bort tvåhundra spänn på fyra dagar. sen våldgästade vi jocke och firade hans födelsedag och jag fick massa folk emot mig igen. det var början på min hathöst. håkan hellström i huskvarna med main och jens. underbart. och shoppingresa med mam till bratislava och shopping för fyratusen och en uppbrunnen laddare. novemberlov och alla dess tillbehör. laserdome och sönderträning.

november:
regn och rusk och gratis sms. ont i benhinnorna och axlarna och drog upp sträckningen i knät igen. sova på varenda samhällslektion och usa fick en svart president. senior-dm i linköping och jag var individuellkvalad. ett bröstsim som gick dåligt och ett par sandror i matchande baddräkter. 30.2 på 50fr. sen blev allt helt fel igen. hathösten fortsatte och eskalerade. jag blev deprimerad... alla andra åkte och tävlade och jag var kvar själv hemma. julmarknad och kakförsäljning och alla älskar min knäck. och jag är mer hatad än någonsin. inte bara av alla runt omkring mig utan av mig själv med.

december:
året börjar närma sig slutet. julkalender och träning. hat. jag mår så jävla dåligt. mer sydafrikasnack än någonsin. sponsorsim. en hundring längre än förra. msn-snack mitt i natten om allt och inget. skolan var bara bajs och jag är fruktansvärt skoltrött och omotiverad. träningsuppehåll med bara fys. jag mår ännu sämre. osteopaten. b&j och jozy. ultrasprinttävlingar med dåliga tider och jag och matildo får exakt samma tid på br. julavslutning, julafton och träning. och jag mår dåligt.

mitt år. var inte som jag tänkt att det skulle bli. men sommaren var bra. hösten var som sagt en hathöst. och jag är nog lite deprimerad. på riktigt. eller så är jag så lättpåverkad att jag tar åt mig när folk är elaka 24/7...

betyg: 78p. om det hade fortsatt bra efter sommaren hade det kanske nått upp till underbart. men min höst drar ner allt...

0-25p: katafuckingstrof!
26-50p: illa.
51-75p: det funkar.
76-80p: massa bra.
81-90p: underbart!
91-99p: superduper!
100p: världsklass, inget slår detta året! 


men jag har nästa år att se fram emot:
- rom
- london och shopping
- alla tävlingar
- sommaren och jobb och festivaler
- börja trean
- SYDAFRIKA!!!

så jag tror nog jag överlever!
gott nytt år!

/f.

klumpig, ful och korkad, varför ska det vara så?

nyårsafton. det känns sweet. bortsett från mitt feta misstag igårkväll. men nej. jag tänker inte berätta om det... men listan över folk som hatar mig har fått ytterligare ett tillägg. känns såå stabilt.

nu har jag käkat lite frulle och lackat naglarna tills ikväll. och snart har ni en fin nyårskrönika att se fram emot. håll til godo!

/f.

i remember how we used to be.

åhå, sista träningen på 2008. själva passet var rätt bra, rätt gött, lagom jobbigt. åtminstone hade det blivit det om vi kört rätt. men så blev det inte. serien var på 8x200. viktor och jocke låg (självklart) först. bakom dem låg william och erik och sen jag och annie och matildo. william låg och jävlades och låg och BADADE. och bakom honom ligger FYRA PERS TILL och badar! I TOLVHUNDRA METER! sen kom vi äntligen om och jag låg och körde i zick-zack för att han inte skulle komma om. då bytte de bana. tack! jag blir så jävla trött på killarna. att viktor sa förlåt betydde ingenting. det är precis som innan. de är precis lika elaka. bara jocke som inte säger något, som inte ens bryr sig. men v, e och w däremot. jag orkar inte. allt för att jävlas med mig, för att få mig så ledsen som möjligt. jag orkar bara inte. men jag vet fan inte hur jag ska få dem att sluta. det hjälper inte vad jag än säger...

men jag blickar framåt tills imon och det nya året. '09 kommer bli bra. jag förutspår artonårsdag, sommarjobb med jenny, diverse tävlingar, och massa festivaler och endel resor hit och dit. men det kommer jag nog skriva mer om imon. ni har ju sandys nyårskrönika att se fram emot!

/f.

min nedräkning börjar nu, där allt en gång tog slut.

imorgon är det nyårsafton. faktiskt väldans wiie på det. dessutom vet jag vart jag ska ta vägen. först ska vi till tamara och sen nog till mattias. lär ju vara helt sjukt mycket folk där, men det blir säkert roligt.
idag väckte pap mig och vi åkte till stan och jag fixade in massa mynt på kontot. dock var det fel konto, fast det märkte jag inte förräns nu. bra, sandy! sen gick vi till elsie's och käkade semla. mums. och nu har jag lagat mat. tävlingsmat. och fick inte ens äta nåt av det nu. men det ska jag ju ha till jdm. shitdude, vad jag längtar. jag saknar min sandra helt otroligt mycket. vafan, vi träffas ju ALDRIG längre! men jdm blir nog bra. kommer säkert bli väldans roligt.

om typ nåra timmar blir det träning igen. faktiskt kanske sista innan jdm. men jag måste försöka komma i vattnet lite. tror att det är distansjakt på söndag. får la försöka åka ner och dra lite. insim ger ju lite, åtminstone.

/f.


PS. jag kom på. igår pratade jag och annie lite. hon sa att killarna tycker jag är bitchig. ärligt talat, är jag verkligen det? jag vet faktiskt inte... kanske är jag bara bitchig mot dem för att de är elaka mot mig? eller är jag verkligen bitchig mot alla? hm, det får nog nästan bli nyårslöfte på det då juhe... DS.


Som offer vid Palace&Main.

ja, träningen var både dödstrist och rolig. det inte överdrivet roliga var 6x200 räkna-till-frisim 3 upp till 8. sen körde vi likadant fast ryggsim. gud så upphetsande. vilken fantasi man kan ha. jag som är så grymt bra på benspark. egentligen är ju räkna-till världens benövning. bra sandy! sen körde vi lite på korten i slutet. det är alltid roligt. det enda som egentligen är jobbigt på korten är frisim. vi körde det och fjäril och bröstsim. men fjärs och bröst är inte alls jobbigt, jag simmar bara på styrka och man hinner ju inte ens spurta och få upp farten på tolv meter, lix. sist körde vi utmaning på klätterväggen också. om hälften klarade att plinga i klockan skulle imse bjuda alla oss på glass. vi körde samma igår, och då var det först jag och viktor som klarade. sen blev det massa som inte klarade och i slutet klarade wille, malin och alfred också. de två största och de tre minsta. hmm. idag så var vi några fler som klarade, men vi var också fler på det stora hela så det blev ingen glass idag heller. men det är ändå gött när man vet att man klarar väggen :D

åhå, imon blir det sova länge. tagga träning och nyår. jag vet fortfarande inte riktigt vart jag ska ta vägen? men förhoppningsvis löser det sig imon. mattias skulle nog ha fest. dit kan vi kanske gå?

/f.

antingen eller.

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans - Sång
Sylt
- Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar
- Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar
- Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
Idol-Alice - Idol-Kevin
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

/f.

jag gav dig min version av sanningen för att få dig att förstå.

jag är klar. äntligen !
med psykologin dåe. det blev väl sådär. men ett vg hoppas och tror jag ju åtminstone på.
kul att jag har suttit här sen jag gick upp vid halv tolv och skrivit på psykologi-shittet. jag är lagom lat sådär. och rätt långsam. dessutom spelar jag kent-boxen på itunes så det blir att man fastnar och sjunger med i vissa låtar. vissa låtar = de jag kan utantill och känner igen sen innan, dvs ungefär tre procent.

sen har jag ätit typ femton pepparkakor. den burken vi köpte var på tok för stor. men de är så fruktansvärt goda att jag helt enkelt inte kan låta bli att smaska. asch, jag måste nog börja göra situps på kvällarna om jag inte vill köpa byxor i en storlek större. pepperkakor är inte bra för beach 2009...

/f.

i bästa fall kan jag bidra med en känsla.

        

/f.

visst är natten svart, visst är marken kall, men vi fryser tillsammans, två benrangel skallrar i takt.

jag sitter och lyssnar igenom alla kent-skivorna. det blir ipoden på dem. men det tar tiid att lyssna, det må ni tro.
dagen började med träning som förövrigt var helt sjukt jobbig. som om man inte hade ont i axlar och knän sen innan. kul att vi körde världens medleyserie på 1800 (!!!)... imse sa att det bara kommer bli medley framöver. det märktes ju inte aaalls på dagens pass. HMPF!

annars hade jag planerat att skriva klart mitt psykologiarbete, vilket misslyckades totalt eftersom jag inte fått sitta vid datorn alls idag. ohwhatashame. jag var dock ute och fotade lite i trädgården innan. gubben med skägg däruppe har lagt dammskydd över nässjö idag. brukar i folkmun kallas rimfrost. men vackert var det åtminstone. jag kan ge er nåt smakprov sen, kanske.

/f.

dagens,

Dagens humör: trött.
Dagens borde: skriva klart psykologin och tänka igenom klädval.
Dagens måste: gå och lägga mig.
Dagens frisyr: otrevligt.
Dagens klädsel: jeans och skoltröja. sen mina nya mjukisar.
Dagens planer: sova.
Dagens vill ha: kärlek och ett klart psykologiarbete.
Dagens längtan: jdm och london.
Dagens beroende: pepparkakor ! jag har ätit säkert trettio stycken.
Dagens skratt: all öl.
Dagens irritation: att det är halt.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: geraldine - glasvegas. so.fucking.amazing.<3.
Dagens vän: ingen.
Dagens onyttiga: pepparkakor och godis.
Dagens misslyckande: psykologiarbetet.
Dagens köp: öl och vin xD
Dagens värda: musik.
Dagens bästa: bildkollaget.
Dagens sämsta: att skannern är allmänt kaputt.

/f.


I will be the angel on your shoulder.

jag har en ny kärlek.

http://www.youtube.com/watch?v=CMT418TyRiA

/f.

where you gonna sleep tonight?

jag vet inte ens vilken dag det är. man bli helt lost när det är lov. helt hemskt.
i alla fall. jag och mam åkte ner till stan och bytte tre par trosor till mig. sen gick vi på systemet och köpte vin och öl för två tusen spänn. och sen var vi tvungna att bära i omgångar för att få allt till bilen...
resten av dagen har jag fixat med paps fotokollage. jag upptäckte att skannern är konstig. fan. jag vet inte hur man gör. hmpf.

coldplaybiljetterna är slut. kul. där rök mitt sommarnöje...
och det är träning vid tio redan imon. jag kommer dö. jag får då aldrig sova!

/f.

don't you get scared of those people now?

jag glömde, jag provade min epilator. damn, det gör ont. men det är ju lätt värt att slippa raka benen på (nästan) en månad, iih!

/f.

för en doft av sommarens sista dagar.

jag var och tränade imorse. det var knappt lönt, kändes det som. hela träningen gick ut på att, för vår del, knäcka killarna. de hade samma mission, fast vice versa. kul. vi var åtta pers på en bana. trångt? JA! jag låg och rev william under fötterna för att jag störde mig så förbannat på honom. han bara förstör.

sen drog jag ner på stan med mam och vi bytte mina mjukisbyxor till ett par betydligt bättre, dvs precis sånna jag har, fast svarta :D sen strosade vi runt lite allmänt. då slog det mig, vad ska jag ha på mig på nyår? och den allra största frågan är var fan jag ska ta vägen på nyår. egentligen vill jag nog bara vara hemma på nån lugn fest med alla roliga kompisar, inte massa dricka och så. annars sa malin att vi kunde haka på honey samma som förra året. men ärligt talat så var det inte jättejätteroligt. det var ju svinmycket folk och så vidare. men allt kanske berodde på min/vår nykterhetsgrad i förhållande till alla andras. hmja.

/f.

jag är så trött på alla mejl och koder.

photoshopet funkade inte. jag blev svinsur, gjorde överdrivet mycket popcorn som jag smällde i mig och kollade på slutet på love actually med mam.
grr, imon blir det upp och träna. eller ja, träningen börjar ju vid elva, så lite sovmorgon får man ju åtminstone. hoppas det inte blir segt gnetpass, "kör-så-långt-ni-vill-och-orkar". vad jag ska göra sedan vet jag dock inte. men vad jag vet är att jag VERKLIGEN borde ta itu med mitt psykologiarbete snart, helst på momangen. jag måste ju kunna sätta ett vg, åtminstone. sen borde jag plugga lite matte också. gå igenom gamla tal och slå lite random på miniräknaren. fast egentligen behöver jag nog bara vg+ på provet för att få mvg, men jag vill ju ändå kunna det perfa, liksom.

näe, jag får väl gå och försöka sova lite. jag lär väl misslyckas med tanke på att jag sov till ett idag. ingen som vill smsa med mig?

/f.

jag dricker glögg med balkongdörrn öppen inatt.

så, julafton var okej. jag gillar som sagt inte julen, men vad gör man inte för lite presenter?
julaftons morgon hemma med stress, packning, trängsel i badrummet och ett paket med pretty woman-filmen under granen. sen åkte vi och hämtade mormor och sen till blekinge. mat och annan skit. jag hade tråkigt och svinont i huvudet så jag satt och nötte mtv. vilken toppenjulafton. sent omsider blev det julklappsutdelning. jag fick diverse grejer som jag önskat mig eller inte önskat mig:
- epilator (rosa, wiie! :D)
- mjukisbyxor (fast de var inte som jag ville, så det blir nog byte på dem)
- kent-boxen (jag gilalr kent, ja. nu ska jag frossa i deppmusik.)
- photoshop (IIIH! dock verkar det inte fungera att installera. JAG HATAR!!!!)
- björnborg-trosor (ännu fler par. och så var det fel strl. hmpf.)
- myspläd.
- pengar.
- andra tråkiga, fula, praktiska saker som strumpor och sånt.

så ja, både bra och dåliga saker. men jag kommer bli svinsur och skrika högt om PS inte funkar nu. då går jag fan och dör.

/f.


mörkblå tröja, köpt i bratislava
mönstrad kjol, H&M
svarta tights (som inte syns på bilden), kappahl
jätteblaffe-petrolfärgade örhängen, köpta i bratislava

well, have you ever seen the light?

tss, jag övningskörde till stensjön och tillbaka. jag är stolt. och rätt dålig på att köra, maha.
träningen sen var verkligen svintråkig. blev PRECIS samma som igår. simma så långt ni vill och orkar. och jag fick absolut ingen draghjälp. jag försökte få lite först, la mig efter viktor. men så så sackar han och kör så det blir en lucka mellan honom och erik. sen precis efter en vändning så maxar han och simmar ikapp erik. BARA för att jag inte ska hänga med, för att jag inte ska få nån draghjälp. så jävla schysst, verkligen. de kan verkligen inte unna mig ett skit. jag blir så trött och förbannad.
sen lamade jag och jocke oss. jag snodde hans nycklar och han lyckades inte få tag i dem, HAHA.

tss, nu ska jag nog fortsätta att kolla på bingolotto. jag satsar på att vinna något. vilket jag antagligen inte lär lyckas med, haha.
men hursomhelst, god jul på er alla :D <3 jag tycker om er.

/f.

som en mareld vid havet, som allhelgonafrost.

dan före dopparedan.
om en sådär nio timmar är det julafton. jag planerar att sitta vid datorn då. hihi.
så. jag åkte ill stan och käkade pizza med pap. han är bra. sen har jag slagit in julklappar och kollat på ungefär en miljard bebiskort på mig, jag letar kort till ett fotokollage på pap. jag var faktiskt ganska söt när jag var liten, maha. men jag hann inte mer än lägga undan lådan innan pap kom hem. tur.
nej, vi ska snart övningsköra lite igen och sen blir det träning. förhoppningsvis roligare än igår. inget pallaorka gnetpass, liksom.

/f.

hejjaghartråkigt.

100 frågor.

TESTET BÖRJAR: 23:02
1. Fullständigt namn? - Sandra Viktoria Jonsson
2. Ålder? - 17.
3. Vart bor du? - hemma.
4. Bor tillsammans med? - m&p.
5. Färg på ditt hus? - vitt mexitegel, tjoho.
6. Hus eller lägenhet? - villa.
7. När är du född? - tjugotredje april.
8. Klass? - NVA07 <3
9. Vilket år tar du studenten? - 2010.
10. Något jobb? - sommarjobb.
11. När gick du upp i morse? - halv tolv xD
12. När ska du sova? - om ett tag.
13. Duschat idag? - lol, jag har tränat.
14. Kramat någon idag? - japp.
15. Pussat någon idag? - nej.
16. Vad har du ätit idag? - frulle, godis och prinskorvar, typ.
17. Dagens klädsel? - mjukiskläder = lovkläder.
18. Dagens smink? -  palla.
19. Dagens sötnos? - matildo och alice <3
20. Dagens roligaste? - när killarna var töntiga.

Socialt:
21. Har du många vänner? -  tillräckligt många.
22. Hur många har du kysst? -  några.
23. Vem kramade du senast? - matildo.
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen.
27. Har du pojk-/flickvän? - nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pap, tror jag.
29. Vem fick du senast sms ifrån? -  jocke ^^,

Favorit:
31. Film? dirty dancing <3
32. Låt? - human - the killers <3
33. Mat? - lax med fetaost ^^
34. Dryck? - mountain dew.
35. Färg? - blå.
37. Stad? - london är min favvo :D
38. Land? - storbritannien är bra.
39. Ämne i skolan? matte.
40. Människa? - alla mina älsklingar <3

Senaste:
41. Personen du tänkte på? -  malin.
42. Personen du kysste? - hm. jocke.
43. Gången du spydde? -  typ hundra år sen.
44. Gången du grät? - kanske en vecka sen.
45. Pizzan du åt? - när vi var hos alice.
46. Gången du var i Göteborg? - somras.
47. Gången du var i Stockholm? - innan vi åkte till åland.
48. Gången du var full? - aldrig varit riktigt full.
49. Gången du var hög? - varför?
50. Gången du var kåt? - tss...

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - svart.
52. Hund eller katt? - katt, lätt.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - hemma och mysa.
54. Tvspel eller datorspel? - ingetdera.
55. Singel eller upptagen? - jag vet inte.
56. Hångla eller ha sex? - hångla.
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - ingetdera. lunar om jag måste välja. vi har väl alla varit lunarnördar en gång i tiden xD
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise hotel? - inget xD
60. Blont eller svart hår? - blont.
61. Har du blåa ögon eller bruna? - odefinerbar färg som går lite åt grönt.
62. Choklad eller lakrits? - choklad, no question.
63. Göteborg eller Stockholm? - sandy älskar göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt. (jag har dock lärt mig att borsta tänderna med vänster ^^)
65. Coca cola eller fanta? - cola.
66. Pizza eller kebab? - pizza.
67. Randigt eller prickigt? - båda.
68. Älska eller älskas? - båda.
69. Leva eller dö? - leva. för stunden åtminstone.

Antal:
70. Personer du älskar? - många.
71. Personer du hatar? - många.
72. Gånger du varit full? - aldrig.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - en.
74. Glassar du ätit på en dag? - typ sju, tror jag xD
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - inga, och det är blä. men jag ska fan nästa år! :D
76. Gånger du haft minnesluckor? - aldrig.
77. Gånger du varit hög? - aldrig.
78. Personer du saknar just nu? - några.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - för många.

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - en pojke...
81. Ska du träffa imorgon? - alla på träningen: matildo <3 och alice <3
82. Sjöng du senast för? - matildo och alice.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - malin.
84. Spelade du tvspel med senast? - alex och tobbe xD
85. Vill du ta med på resa nu? - vet inte.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha, många xD
87. Förtjänar att dö? - många.
88. Är söt? - mina älsklingar.
89. Vill du sova jämsides med i natt? - en pojke.

Vad:
90. Gör dig glad? - mina älsklingar.
91. Gör dig ledsen? - några personer.
92. Vill du helst göra nu? - sova.
93. Önskar du att du slapp göra? - sova.
94. Vill du ha nu? - julafton :D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en bil xD
96. Längtar du till? - nyår.
97. Tycker du om dina betyg? - de är rätt dåliga.
98. Ångrar du i ditt liv? - endel saker som jag borde gjort annorlunda.
99. Är det bästa som hänt dig? - musik.
100. Hur mycket är klockan? - 23:27

/f.


the sun is shining now but still i'm feeling cold.

jag och pap övningskörde långt idag. till hultarp och tillbaka, till posten och till brinell och till statoil. inte nödvändigvis i den ordningen dock. sen var det träning. kilometermärket, hellyeah. vi skulle bara köra så långt vi orkade. jag och alice och matildo körde fyratusen prick. ungefär. och killarna var så sjukt töntiga. de var verkligen tvungna att hämnas. bara för att jag bytte bana och drog lite efter dem. de är så fruktansvärt omogna. och en toapaus på femhundra meter på alla utom viktor? vi gick iaf upp samtidigt så ingen körde åt nån annan. hmpf.

/f.


skitsamma, jag tar dig.

dan före dan före dopparedan.
ohja, jag gick upp och fixade klipptid. den trettonde. tur att man äger en kalender, so to speak. liiite långt fram i tiden, tss...
nej, jag ska försöka slå in några julklappar nu då. (hoho, jag var och tjuvkollade lite i m&p's garderob. jag är så nyfiken. och ja, jag vet en sak jag önskade mig som är bekräftad nu... :D)

sen blir det träning ikväll. eller kilometermärket. ouch, vad trist det kan vara.

/f.

du har missförstått, jag är inte värd det här.

jag känner mig så ensam och dissad. ni anar inte. ingen vill prata med mig. blä. inte ens steven som annars älskar att prata med mig är vid datorn. pyttsan. jag vet att jag bara klagar.

jag kom på. det skulle vara trevlans att få lite kommentarer av folk som läser. inte för att det är överdrivet många. jag skriver ju faktiskt mest för min egen skull. men några få finns det allt som läser. jag hoppas att ni uppskattar det som skrivs och inte bara ser det som random bladder. fast egentligen, det är ju bara de som känner mig svinbra och verkligen umgås nära med mig som fattar vad jag menar med allt. men asch, jag skriver som sagt mest för min egen del, men ja, det skulle ju faktiskt vara roligt med lite åsikter ibland ^^,

/f.

det är så logiskt.

jag känner att jag verkligen borde gå och lägga mig i vettig tid nån gång. för det gjorde jag ju inte inatt. eller natten innan dess. egentligen är det stevens fel, han vill att jag ska vara vaken. men aschdå.

ultrasprinttävling idag. gick i och för sig bättre än förra gången, men fortfarande katastrofalt dåligt. det bästa var ju att jag och matildo fick EXAKT samma tid på bröstsimmet. vad är oddsen?! och vi simmade inte ens i samma heat. det kallar jag ödet. så nu är vi två "klubbrekordshållare", vilken prestation, det må jag säga. jag hoppas ni märker min lätt sarkastiska ton. men jag var ungefär två tiondelar snabbare på allt. så mja, det var väl helt okej, då.
åhå, nu ska jag äntligen äta. jag håller på att hungra ihjäl. jag har dessutom städat hela mitt rum. är jag duktig eller är jag duktig? :D

/f.

give a little bit of your love to me.

det är bara fyra dagar till jul. både lycka och depression. jag är lycklig på grund av lovet och möjligtvis alla julklappar jag lär få, även om jag knappt vill ha några. jag blir deprimerad när jag tänker på alla julklappar jag vet att jag kommer få, jag vet att jag är bortskämd, och så blir jag deprimerad när jag inte får fira jul med folk i min egen ålder. den som ligger närmast åldersmässigt till mig är min käre fader. och han fyller femtio inom en snar framtid. det är ett hopp på ... 32 år. bra.

love actually är på tv. vad jag älskar den filmen. så underbart gullig. jag blir glad av den. och sen tänker jag på mitt eget liv och blir sjukt deprimerad. varför kan det aldrig gå bra för mig? jag menar, simningen går ju i perioder, men jag har ju aldrig varit riktigt bra, mitt kärleksliv är relativt obefintligt och i skolan går det bara allmänt dåligt. jag har ju lätt sämst betyg av tjejerna i klassen. varför? är det inte meningen att man ska lyckas nån gång? jag tvivlar så jävla mycket på allt.

/f.

jag finns här för dig.

hur lyckas jag alltid vända allt emot mig. bra ena sekunden till iskyla två sekunder senare. äh, jag ger upp helt enkelt.

jag är seriöst bekräftelseberoende. det är nog nåt allvarligt fel i huvudet på mig...

/f.

I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.

åhå, jag satt uppe till halv två inatt. rätt ovanligt för att vara mig. men det var mys ^^,

sen vaknade jag vid halv ett. och då var det ingen hemma. hm. så jag åt frulle. sen när m&p kom hem åt vi igen. jag har inte gjort annat än ätit idag. xD

men nu ska jag till kyrkan på insjungning av julen. lamt men mys :D

/f.

ge mig arsenik.

jag har träningsvärk. så är det. överarmarna och hela bröstet. igår var det faktiskt seriös träning. jag längtar efter att få tävla. jag känner mig iofs inte i så superbra form, men det beror nog bara på avsaknaden av vattenträning.

jag satt och kollade på octo igår och nu hade det äntligen kommit upp min 1500-tid som jag gjorde tidigare i höstas. svindålig, men tillräckligt bra för att bli jdm-kvalad. gissa om jag blev glad. sandy ska få simma 800 och 400 (och eventuellt 1500 då med) på jdm. jippie! sandy och annie blir det. och allt bröstsim. och lag. klubbrekord? klubbrekord! :D
nu får vi fan ta de där tiderna. om det är jag, annie, alice och matildo så tar vi båda femtiolagen. klubbrekordet på 4x50fr ligger på 1:59.86. men räknar vi ihop våra tider, som vi gjort i lag, så ligger vi under klubbrekordet. men vi behöver ju förstås alice. hon är vår klippa. och på medleylaget borde vi knäcka tiden igen. vi har ju alla blivit snäppet snabbare. men det blir nog lite modifieringar med vem som ska ha vilken sträcka. alice är nästan garanterad på fjärsen och annie på rygget. men sen är frågan om jag eller matildo får bröstsimmet. vi är ju sjukt jämna. och vi är sjukt jämna på frisimmet också. ärligt talat så spelar det faktiskt ingen större roll vad det blir, men bröstsim i lag är alltid roligt. oftast drar man en bra bit under pers :D
de andra lagen är ju ockå roliga, men faktiskt så är 200 roligare än 100. och jag lär nog inte få simma nåt 100-lag. iaf inte medleyt. för imse sa att vi skulle åka upp med minst fem tjejer. han vill ha reserver på allt. och jag blir nog petad från nåt 100-lag (helst båda) eftersom jag bara är fjärde snabbast på 100fr (isf det jag skulle få simma i medleylaget, imse skulle aldrig sätta mig på bröstet...) och jag ska ju simma massa annat också! :D

/f.

inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls.

skolan slutade det idag. det var hur gött som helst. dock var det sådär lagom värt att överhuvudtaget gå till skolan, men jag gjorde det ändå. vi var oseriösa på svenskan och sen packade vi in oss i aulan och lyssnade på lite musik och pär holmgren, metereologen. faktiskt rätt bra, men alla andra borde tyckt det var trist, de pallar ju inte rikigt miljö och klimatförändringar alltid. gröt och smält knäck på det och sen gick alla hem och kvar var ja goch moa och filip och danne, vi var de enda som inte skolkade. cred til oss! så vi gick på "matte". typ tävling med kluringar och så. flera av uppgifterna hade vi haft tidigare xD
så ja, nu är det äntligen lov. och vad ska sandy göra på lovet då? jo vet ni vad, sandy ska plugga som fan. matte c, kirra provet, och psykologi, fixa inlämningen. sen blir det lite julfirade i blekinge och nyår vet jag inte. förhoppningsvis med folk man älskar. och träning borde hinnas med. och en liten resa med... :P

/f.


marinblå tröja, köpt i bratislava
blå mönstrad kjol, H&M
tights från kappahl
grå kofta, ginatricot.

we've come a long long way from the world we knew and the streets we played in our neighbourhood.

torsdag. artonde december. vi slutar den nittonde. förstår ni hur jäkla gött det låter i mina öron?
så kemin lämnades in idag. jag bryr mig ärligt talat inte längre. jag har accepterat mitt vg. dock fick vi tillbaka fysikproven på matten. mvg, wiho! på gränsen, men fortfarande mvg. vilket betyder att jag får det i betyg också? jag sa till mats att jag önskade mig mvg i fysik i julklapp. hoppas tomten också hörde det ^^, spanskan var dessutom väldans lam. men vi fick sluta tidigare, så jag och moa satt och nötte bombit i datsalen. det är roligt.
träningen var okej. inte så mycket snack, från min sida åtminstone. men det var roligt när vi satt på bollarna och körde juck och vick utan att röra golvet. sjukt svårt men hur roligt som helst. sen simmade vi av lite, avsim som gick över i lek och vi förflyttade oss till lilla och en efter en droppade av och gick hem och kvar satt jag, mg och jocke och pratade och lekte och kastade boll. xD vi satt kvar i typ trekvar, haha.

åhå, sandy har sovmorgon imon. sen blir det kanske en halvtimmes svenska, värt? nej. och sen blir det avslutning coh lite matte och JULLOV! :D och jag blev deprimerad när jag kom på att jag måste ha med mig både matte, spanska och psykologi hem. ouch. matte och psykologi är måsten. jag har ju mitt arbete och prov direkt efter lovet. bra!

/f.

she turned her face to speak, but no one heard her cry.

det var faktiskt bra idag. om man älskar kemi, vill säga. jag har ungefär ägnat fyra timmar till hemprovsshittet idag. BRA!
men miljödebatten gick nog rätt bra med, och jag hade mvg respektive vg+ på svenska nationella. jag kände ju när jag skrev det att det gick åt helvete. men kemi, som sagt. känns rätt fail, och det är fan ingen som vet varför man ska hälla propanol i bensinen när det är kallt, och ännu färre som har en kemisk förklaring på det. blä på anns alla kemishit. det ska ärligt talat bli rätt gött att ha niklas i b. och så lär vi ju äga ut b i b, de suger ju i a xD

aah, det är gult på coldplay. shit, jag bara måste gå, juhe! joz, när du ser detta! vi måste köpa biljetter nu, innan jul! du får helt enkelt ligga 500 spänn i skuld till någon, VI MÅSTE GÅÅ!!!

/f.

I was afraid he’d have a heartattack and die.

jag ger snart upp. fysiken var rätt fail och samhällen var definitivt fail och engelska essayn var ju fail när jag fick tillbaka dem.
så nu gör jag kemin, eller åtminstone försöker. går rätt dåligt, jag fattar typ inget. palla kolväten och annat. tur att vi snart slutar, tre dagar till nu bara.

dagens mest klockrena var dock på samhällen. moa hade inledningsanförande för kristdemokraterna.
"och så vill vi tillfredställa vars och ens personliga behov... oj, vad säger jag?! " HAHAHA!

sen var det roligt på debatten: "hittar du på nu?" "ja.." xD

/f.

There was obviously something wrong with me and I didn’t want him to know.

jag har verkligen kört på repeat hela dagen. X telling me about the loss of something dear at age 16. hello saferide. så underbart.
dagen var förövrigt rätt okej. a christmas carol på engelskan, jag sov typ hela tiden. men vad gör man inte för lite sömn? och sen blandade vi estrar på kemi. jag och steven ägde första och fick världens päronlukt och failade andra som bara luktade äckel. sen vigde jag håltimman till att börja med kemiinlämningen. inte väldans svårt, så det var ju bra. gjorde kanske hälften av uppgifterna. och fysik på matten. jag lär faila så hårt!
träningen var inget att ha. punkt.

nej, jag ska sova. och tagga fysikprovet imorgon. önska mig lycka till, det kan jag behöva!

/f.

dagens,

för första gången på länge nu dåe.

Dagens humör: trött.
Dagens borde: plugga!!!
Dagens måste: sova i vettig tid och egentligen plugga.
Dagens frisyr: orka.
Dagens klädsel: mjukisbrallor, linne och min älskade skoltröja. och ja, min rosablåa fastskin med då :P
Dagens planer: sova.
Dagens vill ha: en pojke och jullov.
Dagens längtan: lov!
Dagens beroende: kladdkaka och datorn.
Dagens skratt: möjligtvis i simhallen då.
Dagens irritation: typ allt. spec hur det gick när vi simmade och fysiken.
Dagens kommentar: "ja, det kan ju vara bra att veta skillnaden, det är GANSKA stor skillnad på hård och mjuk.." jag sa fel om en skumtomte och conny stod bredvid och lyssnade. han är rolig.
Dagens låt: high drama - laakso.
Dagens vän: vendela <3
Dagens onyttiga: för mycket.
Dagens misslyckande: tävlingen. vartenda lopp... 
Dagens köp:
inget.
Dagens värda: få vara lite i vattnet.
Dagens bästa: att det bara är en vecka kvar i skolan!
Dagens sämsta: typ allt, blä.

/f.

åh nonsens, men jag vill bara ha dig.

igår var det bra. vi gick till tomas och annica och alla de andra vuxna kom dit. sen smsade alex och sa att han var hos linghs så jag gick dit. där var ju då alex, tobbe, mattis, mattis kompis och martin. det var sjukt längesen jag träffade honom och framförallt pratade med honom. trevlans. han är en av dem jag saknar riktigt mycket så jag varit bra kompis med. och killarna satt och spelade halo på xbox. jag satt bredvid och kollade på. de frågade inte ens om jag ville vara med. fast de hade bara fyra kontroller och var fem killar, så det var ändå en som fick stå över hela tiden. när jag vart borta och ätit så hade de bytt till fifa och då fick jag vara med. jag råsög, maha. fast det var kul när jag och martin spelade mot tobbe och alex. ägda. jag bara tryckte på alla random knappar, HAHA!

idag var det ultrasupersprinttävling. gick bajs. för alla. helt seriöst, jag hade 15.6 på fjärsen, 19.3 på rygget (blev näääästan slagen av johanna xD), 18.3 på bröstet och 14.72 på frittet. jag slog wille med FEM hundradelar på frisimet, ägd xD men ja, allt annat gick bajs. jag matchades ju mot johanna, inte överdrivet jämnt. jag skulle gärna kört mot jocke, det hade vart kul. fast nästa vecka kan jag tänka mig att det nog blir jag och matildo på åtminstone bröstsimmet. det är en fight ni absolut inte får missa :D

nej, nu ska jag försöka utöva lite seriöst fysikplugg.

/f.

männskor ramlar runt på stan, männskor ramlar på precis som du och jag.

jag tog tåget till jönköping idag. det var bra. fast redan på tåget träffade jag på rosman och vendela, frida, maria och lisa. maha, alla var verkligen i jkpg idag. väl framme gick jag och strosade på stan (snarare halkade runt dock :D) och var typ först in på gina och köpte mig en välbehövlig kofta. sen så blev det julklappar till päronen inhandlade och ett par chinos till mig själv och en fika på johan's slank även ner. och ja, jag har ett feting hål i plånboken. jag förstår inte vart alla mina pengar tagit vägen.

snart ska jag med m&p till englandssaken. fast pap sa att jag och alex kunde vara hemma hos lingh och passa deras hund om vi fick tråkigt. hm, vi får väl se...

och imorgon är det ultrasupersprinttävling. asgött. jag kommer vinna 25br iaf, för matildo skulle inte vara med. och så lär jag ju bli tvåa på fjärsen med. men det blir säkert bra ändå :D

/f.


grafitgrå chinos, carlings
turkos silkestopp, köpt i bratislava

and I've become the lonely one.

tjoho vad det var bra. träningen var värd, jag hann bara uppvärmingen, tss. sen gick jag till osteopaten, gudomligt skönt, men hon vill träffa mig igen, ohja. mina axlar är inte i sitt livs form, om jag säger så. men hon hittade hur jag ska göra för att slippa ont i knät, jag är spänd i muskelfästena i knävecket, hm? sen drog jag och träffade jozälsk på ica och vi köpte glass och gick hem till henne. mys. vi snackade massa skit och kollade på winnerbäckfilmen och idol och satt vid datorn och spammade sms till folk. jens svarade massor. han skriver kyss, hm?

och juste, viktor skrev förlåt på sms igår. jaa...

imorgon blir det jkpg. som typ alla andra. fast jag ska dit själv. faktiskt ganska så mys. och sen englandsfest på kvällen. alex ska ju dit så det blir säkert värt :D

/f.

and she would've been a sweetheart.

fredagar är mumma. fast jag fick ingen sovmorgon, för jag var och kollade på luciasaken, men det var värt. och fika på svenskan och sitta och sjunga och spela gitarr var också roligt. sen satt jag i datasalen och pratade med rosman och mattis. de är roliga :D
övriga lektioner var tråk. matte och fysik lix, hur kul kan det bli? men sen hade vi ingen psykologi (igen!!) så jag åkte hem. snart ska jag och träna i typ en halvtimme och sen till osteopaten. lär ju lätt ta mer än tjugo minuter. aj mina axlar. aj mitt knä. aj mina skulderblad. aj typ överallt.
sen ska jag och joz mysa och kolla på film och äta glaaaass!  fina grejer det. och så blir det jkpg imon. massa bra.

/f.

jag andades in det ruttna spelet och sen ut med det.

torsdagar är egentligen värsta dagen, det har jag sagt förut.
fast det var faktiskt rätt bra idag. vi hade gympan som vanligt först och som honey sa så var det den legendariska dagen då nv slog te i volleyboll. jag var med i det vinnande laget. vi vann två av tre matcher, den första var vi inte riktigt uppvärmda så vi låg under med 9-2 men karpade upp oss till 13-13. sen utklassade vi andra te-laget och jag var serve-pro :D typ tio raka!
resterande lektioner var inget nämnvärt. spanska var dock rätt rolig. när vi blir trött börjar tungan hoppa lite som den vill vilket resulterar i konstiga och roliga felsägningar, haha.
sen gick jag och satte mig och pluggade i mitt favvohörn i simhallen. sen blev det fys och det var väl okej. har dock världens träningsvärk sen igår. helt slut i armarna. tur att jag ska till osteopaten imorgon, wiho!

jag har kommit på att jag slarvar med maten. den här veckan har jag i princip inte ätit nånting. gått dirket till träningen nästan varje dag och inte käkat ordentligt efter. och sen börjar jag undra varför jag mår dåligt och är yr och svimfärdig jämt. jag har kanske fått ätstörningar. inte för att det skulle göra något, jag skulle ju lätt behöva bli smalare...

/f.

People are like songs, I’ve been told. Some will claim your ears, but you never hear a story unfold.

värsta dagen på länge, länge. inte nog med att jag fick åka tillbaka till skolan lagom till svenskan. svenskan som dessutom inte var något att ha, dock hade jag 49 av 54 på ordkunskapen. fail på det. sen hade jag hål igen. satt i datasalen och skrev på miljödebatten till samhällen. men vafan ska man skriva på "genomsnittsväljare"?! hej sandy fail i samhäll och bara få g. max. sist kemi och det var väl det enda värda på hela jävla dagen. vi kom in på kroppsbehåring, som så många gånger förr. jag och albin var det då mest. fast det var steven som började. men jag blev faktiskt rätt förvånad. det trodde jag inte om killarna... inte om alla, iaf.

sen gick jag och moa och honey till simhallen och jag satt och läste. pallade helt enkelt inte fysiken. som om man inte var deprimerad sen innan... träningen var bajs. tjejerna märker ju att jag inte mår bra. men de förstår inte. jag orkar inte. jag orkar inte mer. jag klarar inte av hatet. nog för att jag kanske har blivit starkare, men inte så jävla stark att jag låter all skit rinna av mig likt vattnet under ett träningspass.
jag orkar bara inte mer. this is it.

/f.



t-shirt från zara,
gråblåmörka cheapmonday,
röda rosörhängen från på pricken röd.

nej, vi var luft, luft och inget mera.

jag dör. så fruktansvärt ovärt. och klockan är knappt tio.
jag går upp och duschar för att dra till skolan. för första gången på flera månader är det inte morgonträning, sorgligt, men jag överlever. så tar jag bussen till skolan. vid skåpen träffar jag saba och hon säger att vi inte har nån psykologi. hur jävla värt är inte det?! och så har vi ingen samhäll heller, vilket betyder att jag inte har lektion förräns tio över tolv!! och stackars saba har inte lektion förräns halv tre. grattis. men jag ringde mam och hon kunde köra hem mig. men jag blir så trött. så fruktansvärt ovärt. jag kunde ligga och sova just nu, istället för att ha gått upp och tagt en kort sväng till skolan. hmpf.

/f.


jag kanske aldrig mer får se dig, det här är vår sista dans.

så. "utvecklingssamtalet" gick bra. eller ja, typ bra. imse typ babblade och jag höll med. endel saker var ju lite halvt hmm, men men... och så fick vi vänta i en kvart först och sen drog vi över massa och matildo var efter mig och anders var inte så glad.

jag pallar inte samhäll. det är trist. och jag kommer ändå bara få vg. högst vg.
jag snackade med alex innan också. han ska nog gå på lördag, det är bra. slipper jag vara själv. det blir ju åtminstone lite roligare om det är någon kul med.

/f.

I see the sky, so beautiful and blue.

palla skolan. den är bara katastrof jämt och ständigt. liksom, fysiken. jag och honey labbade och vi lyckades för en gångs skull koppla rätt enligt kopplingsschemat, men så glappade det ändå, en av sladdarna hade oxiderat. men grattis, lix!
engelskan gick väl som förväntat. vi får väl se vad resultatet blev. jag använde ju knappt mina anteckningar, hmpf. och samhällen ska vi inte ens prata om. jag blir så jävla trött på filip. fan vad jag hatar honom. jag skiter i om han inte tycker om att prata inför klassen. tror du jag gör det, eller? NEJ! men inte fan går jag och gråter hos läraren och ber att få slippa och låta nån annan stackare få ta allt sen. han ska göra sin del, jag kommer inte göra den, för annars kommer vi faila ihop, så enkelt är det.

men jag drog hem lite tidigare, vi hade ju ingen lärare på samhällen, så jag tog bussen hem för att sitta och göra den här istället. men pallaork. det är ju så tråkigt. och om typ en timme så ska jag och mam på utvecklingssamtal med tränarna. gud så roligt. not. asch, jag känner mig så jäkla positiv idag. men ofta man klarar av att ara positiv när allt är som det är. hmpf.

/f.

I just got lost.

dagen var klart annorlunda. jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. först och främst var jag svintrött och hade ont överallt. och det blev värre under dagen i skolan. dessutom var bussen sjukt sen, så jag var typ tio min sen till engelskan. grattis. den måste jag göra nu med, note to self. kemin var bara blaha och håltimman var lam. matten var verkligen blaha. min hjärna stängde av och jag löste ekvationer genom att flytta runt siffrorna i cirklar. -4,1 = -4,1. men grattis, lix. sen åkte jag hem och käkade lite och sen blev det pinn. sandy, alice och annie. vi hade skoj och snackade massa skit. fan, vad förvånad jag blev. verkligen!
sen gick vi upp till klubblokalen och var lojala mot petra på den där mens-grejen. fast jag tycker faktiskt att killarna borde bli lite utbildade också. de har ju verkligen inte en jävla aning om hur det är. de fattar ingenting! och speciellt inte imse, tur att inte han var med...

nej, jag måste ta tag i engelskan. eller förresten, det får gå som det går. pallaork engelska. och så har vi ju samhällsshiten imon med. och utvecklingssamtal med tränarna. LÅT MIG DÖÖ!

/f.


PS. alice och annie vet lite nu iaf. om mig och j. typ vad som hände mellan oss. mja... DS.

in the spotlight of your life.

jag ska nog seriöst gå och lägga mig nu. håller på att ramla av stolen. hur fan ska jag palla morgondagen? skola, hinna hem lite snabbt, pinn och sen tjejgrej. vi måste gå, för petras skull, om inte annat.

gud, kan det inte bara bli jullov nu, så man får sova och bara ha det skönt. och nu är det inga vattenpass kvar innan jul. lite hårt. bara pinn hela denna veckan och ultrasprint-tävling på söndag. samma nästa vecka, fast med lite avsimning. det blir hårt.

/f.

Can we bring yesterday back around, 'cause I know how I feel about you now.

jag kan inte röra mig. seriöst. och imorgon kommer det vara värre. ett helvete.
sponsorsim då va, som sagt. 6300m. en hundring längre än förra året. och iår hade jag verkligen noll draghjälp. kunde inte imse placerat mig på en liiite bättre bana? jag låg och körde med vendela och kajs. det tog femhundra meter innan första varvningen.så mitt lopp var ytterst individuellt. suck, ja. men jag är väl hyfsat nöjd. låg och räknade åtminstone första två tusen. vad ska man annars göra, lix? men första halvtimmen var nog den absolut långsammaste halvtimmen i hela mitt jävla liv! efteråt tog det flera minuter innan man orkat masa sig upp på kanten och sätta sig ner och äta en banan. jag orkade knappt tugga. sen skulle jag gå till conny för att få lite massage och jag reser mig up och pang säger det i vaden och jag får världens kramp. så går det när man ligger och drar sextusen frisim. AAAJ! bara till att stretcha. men sen fick jag massa massage och sen satt jag i jockes knä i säkert en halvtimme och vi kollade på luciatåget, något underbemannat, och sen blev det lite bad och godis av tomten. äckligt godis dock. men det får man ta.

nu ska jag gå och dö i soffan och kolla på andra avenyn. jag kommer inte kunna gå imorgon. det ser vi fram emot!

/f.

rättelse.

fail på mig och föregående inlägg. det är ju inte timo som skrivit låten. epic fail, vafan. det är sugababes som sjunger den egentligen. men antagligen gör timo den ungefär tusen gånger bättre. jag har inte ens pallat lyssna på orginalet, maha. jag litar på min kung :D

/f.

you taught me everything I know.

jag var på eksjö julmarknad idag. det var la bra. annars har det inte hänt nåt av vikt idag. inte mer än att jag verkligen satt uppe länge igår. sandy, steven och msn mitt i natten är bra. tack! jag kände att jag faktiskt behövde det.

jag älskar timo. han sätter ord på mina känslor och spelar gitarr till dem. han är mitt hjärta.

/f.

plötsligt händer det inte igen.

jag sitter och pratar med steven på msn. han är verkligen bra. faktiskt så förstår han mig. verkligen.

jag känner mig lite deprimerad, dock. men så hittade jag detta. jag bara älskar den.

Du har 2 kor..
svåra samhällsbegrepp förklarade med hjälp av 2 kor:
alkoholism:
Du har 2 kor, men ser 4
anarkism: du har 2 kor. du skiter i dem.
astrologi: du har 2 kor. deras turnummer är 67 och nästa vecka bör de vara försiktiga med att uttrycka sina känslor samt ompröva sin relation med en nära anförvant
byråkrati: du har 2 kor. regeringen tar båda, skjuter den ena och mjölkar den andra samt häller bort mjölken.
egoism: du har 2 kor. du mjölkar dem och dricker upp all mjölk själv.
existentialism: du har 2 kor. de är.
fatalism: du har 2 kor. vad som sker med dem sker.
hinduism: korna har dig.
idealism: du har 2 kor. du mjölkar dem och ger bort både mjölk och kor.
kapitalism: du har 2 kor. du säljer den ena och köper en tjur.
kommunism: du har 2 kor. regeringen tar båda och du får mjölken.
kvantmekanik: du har ungefär 2 kor.
liftarens guide till galaxen: du har 2 kor. med en sannolikhetsfaktor av 1 till 10473890 förvandlas de till 42 vita möss med varsin handuk.
marknadsundersökning: du har 2 kor. 53% av dem föredrar pepsi före coca-cola.
matematik: antagande: du har ex kor.
nationalism: du har 2 kor. du slår den ena gul och den andra blå.
naturalism: du har 2 kor.
psykoanalys: berätta om dina kor..
skepticism: va fan ska man ha kor till?
surrealism: du har 2 kor. du stoppar dem i en köttkvarn och ut kommer en häst, en korv, en elefant och en jazzskiva.
terrorism: du har 2 kor. du spränger dem.

/f.


I don't want to be a burden.

idag var det en bra dag, trots slasket.
skolan var rätt slapp. film på svenskan och psykologin. matten var också rätt slapp. repetition, jag lär antagligen glömma allt till efter nyår och faila totalt på provet ändå. haha. och på fysiken satt jag och honey och garvade oss igenom lektionen. hur kul som helst. efter skolan gick jag med moa och honey till kansliet och dumpade min sponsorpärm. då träffade vi på imse. han skämde ut oss som vanligt genom att kalla moa snygging. haha..
träningen var knappast någon träning. tusen insim och sen skulle vi köra femtior hp till nån klarade hela femtian utan andning. men så kom viktor och han klarar på tio armtag, så vi gick vid tio över fem, maha. jag och alice och anna satt och bastade och sen hakade jocke på och han och anna drog och köpte pizza medans jag och alice gick hem till henne. vi skrev på msn med henns syssling. han går te-ettan och han en helt sjukt snygg kompis. ;) sen kom jocke och anna och vi käkade pizza och kollade disney channel. mycket trevlans. sen gick / cyklade (alice skjutsade mig på annas cykel och anna sprang jämte) vi till anders och lite annat folk kom och vi kollade på indiana jones och åt upp annies godis och hade allmänt mys. allting avslutades med kuddkrig och sen kastade jocke och viktor snöbollar på mig, vilket resulterade i snö i bhn. kallt och blött.

åh. imorgon får jag äntligen sova. länge.
sen blir det plugg och tagg till sponsorsimmet. kan behövas, kan jag ju lugnt säga. speciellt när jag bara har 1.10 + 500:- att simma på... det är hårt. och egentligen inte så värst värt. det enda som händer är att man blir helt slut både fysiskt och mentalt och det enda man orkar är typ sitta och stirra framför sig i en halvtimme efteråt. man blir helt apatiskt. usch...

/f.

feels like home.

jag gjorde världens fetaste epic fail på träningen.
vi skulle egentligen gör fotdyk men det blev fothopp på alla istället. jag gjömde bort att det var det så jag började dyk, men kom på i luften att jag skulle landa på fötterna och försöker vända mig, vilket resulterar i fetaste magplasket i kalle anka-format. som tur var gjorde det inte ont, men jag kunde inte sluta skratta. jag kan bara tänka mig hur jävla roligt det måste sett ut uppifrån :D annars var träningen bara blaha. imse var inte ens där och passet var svintråkigt och inte ens jobbigt. 35min fr-arm med paddlar och dolme. hur roligt kan det bli, när det inte ens är hög fart, utan typ fart 2?!

men nu har vi bestämt att vi ska käka pizza och så efter träningen innan vi ska till anders. så min dag blir skola, gå till träningen, träna, gå till alice, käka pizza, gå till anders, kolla på film och förhoppningsvis tigga skjuts hem. annars gå hem. suck.

/f.

alla talar om dig hurricane.

det är sannerligen tur att det är torsdag, det vill säga, dagen innan helg. skönt.
dagen börjar med gympa. volleyboll. rätt trist och definitivt inte jobbigt. sen hade jag inga fler nämnvärda ämnen. eller ja, kemin då. butanol och metanol och etanol. eller kanske metanal. HAHAHA.
efter lunchen blev det teater. helt sjukt rolig och ganska, vad ska jag säga, avklädd. MYCKET hud. men vi skrattade oss sönder och samman. sen stod jag, moa och honey och pratade med johan och sen kom även elias och pratade. trevlans.
och nu blir det strax träning. säkerligen jobbigt. min gissning är att det blir test-torsdag som vanligt. och antagligen massa arm och shit. jag vill verkligen inte. allting är bara så fel...

/f.


And she'd never have to know what it's like when your heart breaks.

jag skrev ut papper om sydafrika igår. man måste fortsätta "elitsatsa" året ut. vet inte riktigt om det gäller mig eller inte. för det finns ju inte en chans i världen att jag kommer fortsätta efter studenten. inte seriöst åtminstone. men jag lär ju fortsätta simma. aldrig att jag tänker lägga av med det för att typ gå ut och springa eller nåt. även om jag planerar att försöka ge mig på att springa lite i sommar, vid stugan. men vi får helt enkelt se. men kajs velar om hon ska följa med. fan, hon måste. jag klarar mig inte utan henne. jag älskar henne. vi ska ju uppleva detta tillsammans!

/f.

my sign is vital, my hands are cold and I'm on my knees looking for the answer.

så. min dag var faktiskt rätt bra. träning som vanligt och det var nog slappaste på år och dar. vi körde lite insim och så och sen skulle vi köra tre längder följa john var. tog säkert en fyrtio minuter. och vi var sex pers :D och sen blev jag, anna och annie sena. som vanligt. senare än vanligt. hur lyckas vi?! :D
skolan var rätt slapp. vi kollade på a beautiful mind på psykologin, efter att jag och rosman suttit och diskuterat figurerna i mumindalen, maha. han är så skön, rosman. och faktiskt the man in my dreams, litterally speaking ^^,  och på svenskan kollade vi på pans labyrint. sämre film finns ju inte. både lite läskig och rätt äcklig. och så snackar de på spanska. blä på det. fast jag fattar faktiskt typ allt. betyder att både jenny och gabriela nog lyckats bonka in nåra ord i skallen på mig.

sen drog jag hem och pluggade och åt lite och sen drog jag till klubblokalen och lyssnade på när imse försökte lära oss att "studera". han gick igenom mitt schema och mina läxor och konstaterade att det var ohållbart. jamen, grattis. jag går natur, vafan hade du förväntat dig? och dessutom går det ju i perioder. denna veckan är det slappt men sista veckan har jag samhällsshit, kemisak OCH fysikprov. och viktor, prolympiabarnet, har typ slutat redan. men grattis.

dagens roligaste (och konstigaste) var nog på samhällen.
det var en vit klabbig fläck på en av stolarna. malin beskyllde fogel. tydligen hade han antes datormus eller nåt och fogel hade tydligen "buttat" på den. han sa: "klart som fan att jag känner igen mitt eget butt!"
man vet inte riktigt hur man ska tolka det, haha.

/f.

vi snackade skit om alla vi kunde klandra för att komma på att vi bara hade varandra.

träningen var inget nämnvärt. vi körde ta bort, alltid lika roligt och alltid lika jobbigt. man känner verkligen mjölksyran pumpa efter första armtaget på sista sen. sen fick alice blodsockerfall. det var lite läbbigt, men dock inget farligt. antar jag. och anders hoppade i och simmade lite med oss, han blev jättetrött och vi låg och gled, maha. sen träffade jag melan och pratade länge länge med henne i bastun innan jag var tvungen att cykla hem. ensam. i regnet. jag hade kunnat få skjuts med malin hem. BRA att jag visste det då. blää. så nu har jag tittat på house och ska la gå och sova nu. träning som vanligt imorgon. på kvällen blir det simmöte med. och jag borde egentligen göra engelskan, men det får väl gå som det går. svenskan gick ju skit, som sagt...

jag förstår inte varför du hatar. hatar utan anledning. jag har aldrig gjort dig något och ändå hatar du mig. HATAR. och det har jag vetat länge. men det är nu du blivit riktigt elak. varför? jag orkar inte höra varenda jävla dag hur värdelös jag är...

/f.


you and me, let's steal a car, let's rob a bank.

så. jag sitter i skolan. ska la snart förflytta mig till mitt favvisställe i simhallen. ska sitta där och läsa. jag pallade inte dra hem och käka, det regnar ju lix. apropå regn så vart jag JÄVLIGT blöt när jag cyklade hit imorse. nu först tror jag mina skor har torkat, men knappast mina strumpor. känner att jag ska dumpa mina kläder i bastun sen...

och hela dagen har jag haft "nationella" i svenska a. ordkunskapen gick nog okej, men novellanalysen gick åt helvete. men referatet gick nog också ganska okej, tror jag. vi får väl hoppas på det bästa. sen hade vi världens hål och jag låg och sov på soffan, typ. sen hade vi samhäll och för en gångs skull var det faktiskt rätt roligt. vi körde nåt rollspel, steven for president. men det var ingen som tyckte så :P men sen lottade om vem som ska tillhöra vilket parti när vi ska debattera. jag blev vänster. hur jävla kul är det på en skala? och så blev jag ensam med filip. grattis... dessutom blev det enbart trista ämnen att debattera om. BRA att jag inte kommer ha nåt vettigt att säga. BRA att filip ALDRIG har nåt vettigt att säga => BRA att jag kommer få säga allt själv. jag känner mig så jävla misslyckad. och with cherry on top ska jag dra och träna nu. jag kommer säkert ha överträningskänning och säkert kommer vi köra världens gnet-fart-tre-pass och jag kommer dö och kommer ligga i fötterna på william och kommer få massa skit som vanligt. jag blir så trött. jag orkar fan inte mer. igår var det värsta på länge... de förstår verkligen inte hur mycket det sårar.

/f.

julkalendern!

jag glömde ju, det är ju första december idag. och vad betyder det? JULKALENDERN! :D
jag kollar varje år, och det har jag gjort varenda år. även i år verkar det som om den är bra. jag gillade trailern när det letade efter tomten och tog fram en bild på leif pagrotsky :D min humor i ett nötskal, haha.
så imorgon blir det julkalendern igen. kvart över sju är så spikat, nu när jag inte har sovmorgon imorgon. men det är ju bara en parentes...

/f.

i spin around the door to make sure that it's locked.

måndag. jag hatar egentligen måndagar. vad finns det för bra med dem, egentligen?
jag fick dock tillbaka min engelskasak, låttexten och det. mvgt satt så klockrent. mia hade kommenterat "outstanding!" blir man inte lycklig då?
övriga två lektioner inget nämnvärt. sen gick jag och moa till simhallen och vi pluggade fysik ihop och sen blev det träning för min del. massa pinn och sen lite simning också. det blir säkert värsta gnetpassen med massa arm denna veckan, sista veckan innan sponsorsimmet. det är på söndag. vad jag hatar att simma sponsorsim. jag fattar inte att jag år efter år ligger där och kajkar. men nästa år slipper jag nog. då har jag nog förhoppningsvis tillräckligt med pengar till sydafrika. om det nu blir nåt, vill säga...

och imorgon blir det en alldeles underbar dag. jag hoppas ni förstod ironin i det hela. jag har svenska typ nationella fram till kanske halv två. SEN ska jag ha samhäll med nåt politikpartibajsrollspel. SEN ska jag CYKLA till simhallen och TRÄNA och sen ska jag CYKLA hem till ett tomt hus eftersom min pappa inte kommer hem förräns efter tio. DESSUTOM snor skolan min sovmorgon!!! BLÄÄÄÄÄ!

jag förstår inte hur ni kan vara så elaka. det är som om ni tror att jag inte tar åt mig... och er har jag aldrig gjort något. och det spelar ingen roll om jag skulle säga något. jag skulle bara få all skit själv då. ni fattar inte hur jävla dåligt jag mår. jag önskar ni fattade lite lite...

/f.

RSS 2.0