ska du verkligen skjuta ner månen med den där?

att navid släppte ny skiva idag gjorde mig lycklig. för just känns saker inte så himla bra. jag provade att plugga i kårhuset för första gången. det gick förvånansvärt bra. så jag kanske börjar med det. är så evinnerligt trött på gamla kemihuset. på folket. på snacket. på allt. helgen som var var hemsk. jag orkar inte med det här. så på festu stod jag i restaurangen med daltonz. mottagningen är äntligen över. vi har snart avklarat vårt första uppdrag som valberedning. jag klarade gktn med ett halvt poäng och augusti-csn trillade in idag. det går väl ganska bra. men jag orkar inte. jag orkar bara inte.

She said it was all make-belief but I thought she said maple leaves.

alltså, den här veckan har sannerligen varit en berg-och-dal-bana. i onsdags hade jag en av världens finaste kvällar. en av mitt livs bästa. käkade på pripps med boman och mikael och sen kom nilena och vi mötte upp ln på stan. gick till storan och såg jens lekman från tredje raden. får typ gåshud av att bara tänka på det. så himla jävla fantastiskt fint. när han gått ut från scenen för andra gången ställde sig hela publiken upp, då kom han in igen. han ställde sig längst fram vid scenkanten och kopplade ur förstärkaren och spelade helakustiskt och sjöng utan mic. jag ville typ avlida så fint var det. sån lycka. och sen blev jag ännu lite lyckligare och gladare av att komma tillbaks till torget, dricka lite tolva och sen gå hem och lägga mig i sängen och allt blev lite mer på riktigt än en gång.
 
däremot i trosdag var en betydligt sämre dag. klädångest, träningsångest, förfestångest. och sen alla jävla köer på pubrundan. jag gick in på kfkb och stannade där och sen gick jag hem. så kul hade jag liksom. känns bara verkligen som jag inte passar in. vad jag än gör får jag bajs på och jag blir bara trött. orkar inte.
 
gårdagen spenderades i kårhuset med fum-kickoff. det var trevligt och sjukt givande. bra diskussioner även om jag inte kanske var mest insatt av alla. sen avslutades allt med middag. har inte skrattat så mycket på år och dar. ett tag vände sig de andra borden om och undrade varför vi hade så himla roligt hela tiden. går inte att beskriva, men det ballade verkligen ur där ett tag. sen tappade jag räkningen på hur många glas vin jag druckit och kände att det var läge att gå hem. nästa vecka blir det förhoppningsvis också lite fest. på tisdag är det skottekväll och på onsdag KANSKE jag får gå på dammiddagen. annars sparar jag mig väl till fredag. jag har saknat mina byxor!

kf 3.1

tiderna förändras. imorgon börjar terminen. jag börjar trean. typ. fast jag går ju i tvåan (termon) och fyran (försöksplanering) och mina lektioner börjar inte förrän tisdag. det är höst på riktigt nu. vaknade av ösregn och storm ute. sen gick vi och åt brunch på pripps. det här känns så rätt så att jag nästan blir en smula mörkrädd.
imorgon ska jag även hålla i lämplighetsintervju. nu börjar vb-hjulet snurra på riktigt också. jag tror det här kommer bli en bra termin. jag ska försöka mig på mycket morgonträning, eller så mycket jag kan, åtminstone de dagar jag börjar tio! och två veckors mottagning kvar och allt kommer bli så jävla bra.

RSS 2.0