kärlek slutar alltid med bråk.

jag kände starkare än på länge att jag inte ville gå upp ur sängen imorse. det kommer leenden efter alla tårar. jag hoppas det. hoppashoppas. för jag saknar det.
uppenbarligen var jag dock rätt trött för jag somnade lite halvt på både matte- och kemiföreläsningen. även om kemiföreläsaren faktiskt var svinbra. faktiskt. så länge han inte har talfel, liksom. duggan efter lunchen gick fantastiskt dåligt. jag får nog två poäng. max. sen satt vi kvar i ks32 och räknade och deriverade in i helvetet. för det blev ju bara fel hela tiden. vafan. sen tog jag en promenix på två stora varv runt kemihuset. det behövdes. och jag höll med. och jag lever i en stor jävla klyscha. jag är så trött på tid. faktiskt. men jag kan inget göra än att hålla med.
men nu ska jag bege mig till fysiken och funka litegrann med saudi. och jag som hade ont i halsen...!

/f.

skål hanna!

fredagen var göttig. som saticken. vi pluggade lagom på morgonen och korridoren på tredje våningen kan vara den mest befolkade platsen i hela kemihuset. sen hade vi matte och matlab och sen kom annapanna och vi promenixade lite snabbt hem och dumpade grejer och sen CHOCSade vi. jag älskar verkligen vardagsmolekyler. sen gick vi till spårisen och från korsvägen åkte vi bussen ut till bastun. fast vi fick gå från hållplatsen. det var kallt, mörkt och snorhalt och vi gick i över fyrtio minuter. sen frös vi i några timmar efter det. dock var det varmt och gosig och hur roligt som helst i bastun. inte lika gosigt i vaken, dock. sen åt vi rinnkaka och sen somnade jag och anna väldans gott, varmt och gott, liksom. tydligen hade inte alla haft det lika varmt. stackars lilla glenn. han hade alla kläder på sig. plus filt och sovsäck! hihi! sen packade vi ihop och åkte hem på förmiddagen. jag och anna tog oss hem och fixade lite och sen drog ner på stan och myste. på kvällen var det världens bästa hanna-äger-lägenheten-fest. med världens bästa sektion. och annapanna. trots allt hade jag roligt och vad gör inte en fest om man inte pratar om snoppar? "jag gillade när du tog den i munnen!" åhåhåh! jag har de bästa vännerna som ställer upp. och jag har nu upptäckt att det inte går att komma in i mitt hus utan aptusbrickan, kvällens lärdom.

nu ska jag laga mat och försöka speedlära mig parametrisering till imon. kommer gå FINT på duggan. annapanna har åkt och jag borde städa. men jag pallar fan inte. jag lämnade mina gamla nycklar i nyckelinkastet och kuvertet fastnade. det tar aldrig slut. jag HOPPAS de hittar dem imon, vad gör jag annars? jag får helt enkelt ringa och kolla det imon också då. vafan.

/f.

ljug om du behöver, det gör ingenting.

min favoritbaddräkt är helt försvunnen. jag är ju hundra på att jag tog med den från duschen till omklädningsrummet och nu ligger den inte i min väska. jävla as som snor saker. jag blir så ledsen. som om jag inte var opepp på allt sen innan. och det är även fruktansvärt härligt att börja morgonen med en anklagelse. jag vet inte hur jag ska vara. allting kan inte bero på mig. jag orkar fan inte mer. jag vill spola tillbaks och ta studenten i djupaste småland igen. inte vara här i skitgöteborg där precis ALLTING går fel eller dåligt.

/f.

höll ett tal som var för långt, ingen skrattade åt poängen.

igår var en allmänt dålig dag. idag likaså. jag orkar liksom inte. och nu vet jag inte vad jag ska göra med något. jag vet inte om det gjorde någon skillnad. men det är som om orden bränns in lite. hur jag ska tolka allting vet jag inte. det jag vet är att det KOMMER lösa sig. när eller hur vet jag inte. jag har nog lite att fundera över. eller ganska mycket. det är lite meckigt med känslor. det har jag minsann märkt. jag ska nog ta en rejäl paus. så ska jag ha en AWESOME helg. annapanna kommer imon och vi ska basta och ha det bäst och på lördag ska vi hänga hos hannis och det kan ju inte bli mer än episkt. för jag älskar trots allt chalmers. även om organkemi är ett sant rövknull. som nån smart kille sa. men matten funkar, för en gångs skull. och det hoppas jag att tentan också kommer göra. då tar jag hellre kemin i sommar än alac. mja! och det är kallt ute och det var inte så härligt att simma som jag trodde. men det var nog ganska skönt ändå. och det känns alltid bra att prata och umgås med robert. ja. nu ska jag sova och imon kommer bli fantastiskt!

/f.

making up for teenage crime.

åh. det var snorhalt i backen i skogen till fysiken. typ två steg upp och ett tillbaka. göhöött. sen tog vi krafttag och den instruktören är INTE bra. nej. och fifaen vad jag hatar utfall. finns det något hemskare? om man inte dött inombords innan så gör man det garanterat nu. det enda positiva och det enda som får mig att stå emot impulsen att lägga mig ner på golvet i fosterställning och lipa är att det är en lasse-låt som spelas under tiden. generellt är det ändå rätt okej musik på passen. jag gillar att kunna sjunga med. jag blir mer fokuserad då, inriktad på vad jag håller på med. det är skönt.
och imon har vi världens bästa dag med tre föreläsningar och en matlab. TACK schemaläggaren. finns det nån som är mer hatad på chalmers än schemaläggarna? jag tvivlar på det. urk.

/f.

Vi försökte ibland se ut som att vi brydde oss om någon annan, men egentligen ingen utanför du & jag-föreningen.

just nu dippar jag väldigt. två KE-föreläsningar, en matteövning och en kvarts föreläsning och sen satt jag och hannis kvar i KE och var sorgliga som fan och räknade matte. helt ensamma. längst upp i KE. läsvecka två. hallå! sen gick jag hem och satt i soffan hela kvällen. allting tär på mig inifrån. jag borde vända mig om och gå.

idag var jag i skolan klockan åtta, fastän jag inte ens började förrän efter lunch. vi gjorde klart vardagsmolekyler. jag och david satt och numrerade källor manuellt. fyrtio jävla källor. fan. men nu är utkastet klart och nu får vi snart saudis och deras. kommer bli en fin opponering. kemilektion var det enda schemalagda jag hade idag. efter det gjorde jag de sista linalg för den här veckan. jag är i fas. i en dag. men ändå! sen gick jag och handlade och lagade mat. pasta med brie-sås. det blev inte alltför äckligt. men lite. men ytterligare en portion att frysa in iaf. bra. så ska jag ta krafttag snart. inte för att jag är aspepp precis. det kommer vara stört mycket folk. åh. jag vill egentligen inget annat än att bädda ner mig, titta på chickflick och äta popcorn. ensam. eller med någon som inte är rädd för att krama mig.

/f.

Det krävs mera än så för att skilja oss två.

igår begav jag mig till min gamla lya för att kolla till det en sista gång och sen lämna nycklarna. då hade jag fått post och jag ska närvara på rumsbesiktning på onsdag mellan åtta och sexton. whatthefuck?! kan de inte vara LITE mer specifika? jag dog lite och fick traska hem igen utan att ha uträttat något bra alls. på kvällen gick jag och robert på bio och såg the tourist. förvånansvärt bra och rolig. sen drog vi till chalmers för att hämta roberts byxor och sen skulle vi snabbt hälsa på gasqueK. där satt vi resten av kvällen. jag diskuterade föreningar med anders och fick höra att jag är den underligaste människa torp träffat. jag tar inte det som en komplimang. sen promenixade jag hem själv runt två-snåret, de andra satt kvar och var hyfsat tankade. gött!

imorse gick jag upp och begav mig till skolan och pluggade med hannis, peter och saudi. finemangers. alldeles lagom stor grupp och vi var i princip ensamma på hela skolan. det bästa är dessutom att knappsatsen till mellandörren från spritis har ballat ur. finns det nåt bättre än att tvingas gå runt yttervägen? blä! efter några timmar matte och kemi och några små steg närmare viss förståelse gick jag och handlade och har även tvättat massa ikväll. och den här veckan kommer bli bra! helgen kommer bli fantastisk. jag längtarlängtarlängtar!

/f.

Last night, she said Oh, baby, I feel so down.

åh. igår. det var NICE! efter några lektioner som vi taggat satan gick vi och åt på gibraltar i förebyggande syfte och sen tog alla bussen till lindholmen och där började allt. jag hällde i mig en öl på typ tolv min, vilket nog är ungefär så snabbt som jag kan, och sen tog vi bussen tillbaks. jag och tjoffe och steen stod slickade mot bussdörren och höll på att ramla ut varje gång chauffören öppnade dörren. gött! väl på chalmers igen sprang vi runt i en klunga och när vi gått till V och kommit in och druckit lite gick jag därifrån och hittade jens och honey och lövet och vi trafikljus-shottade och sen smög vi runt lite. på kfkb blev det fler shottar och lite cider och öl och sen hoppade vi på rundan-gänget igen. till nångång runt halv elva då alla pubar hade så mycket folk att det var en ut en in överallt och vi splittades. sen gick vi hem. totalt var jag nog på tolv-tretton pubar. fast jag drack inte på alla. jag tog sex shottar och tre öhl/cider, tror jag. typ. mums!

idag ramlade jag in i spritis vid strax i ett. de som satt där såg rätt miserabla ut. det var få som sovit hemma, plus att de flesta var jävligt bakfulla. sen gick vi till matten och där satt hanna och allan och var fortfarande fulla. göhött! hihi, det blev inte supermycket plugg precis. nä, så konstigt. och sen hade vi fin matlab och vi blev tillslut klara och jag gick hem och blev bjuden på mat av hemmamanneN. som fan! mumma! vi ska äta popcorn och kolla film, ja!

/f.

Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?

åh. lång dag. vi hade fin matteövning där alla fattade mest ingenting och vi inte hade nån demo alls. fint. sen matlabade vi och JAG PALLAR INTE. varför har vi matlab? jävla skitprogram. JA, jag vet att jag sagt det förut, men DET ÄR JU SÅ! sen kirrade vi lite lunch (note to self: ta med GAFFEL imon) och sen hade vi föreläsning i gd. vad jag avskyr den salen. men idag var vi tidiga och fick plats långt fram, vilket gjorde att vi faktiskt såg och hörde något. bra. och föreläsaren är riktigt bra. faktiskt. brabra!  sen hade vi första mek-föreläsningen och shit i bingen! vad han var bra. jag som inte gillar fysik liksom. kan nog faktiskt bli en intressant kurs. hoppas jag. och sen var det aspmöte. mummelimumma. fast jag ska inte vara en aktiv asp. capture the flag och seippih-bastun krockar ju. illailla. men sen får vi se. och jag har dessutom varit duktig och lagat mat nu. mumma! och imon är det pubis och jensiplutt. jag blir så glad!

/f.

give me, give me fire. it doesn't always have to end.

okej. jag dör. nu. och jag måste duscha som fan. och äta. men jag pallar liksom inte. dessutom är hissen i mitt hus trasig. igen. det var den ju igårkväll också! urk. jag dör lite. jag borde verkligen sova nu också. hannis drog ju upp mig till tio för att fixa vardagsmolekyler. vi som hade sovmorgon till tre... snarare sovdag då, kanske. äsch. sen hade vi bara kemiövning och jag dör redan på skolan. det är spännande att jag är mer trött på skolan lv1 än lv7. är det bra?

sen traskade jag och hannis hem hit och pratade och sådär innan vi gick till fysiken och tog krafttag. oj. därav mina fagra rörelsehinder just nu. tänk bara imon. hissen är SÅ paxad. dö!

/f.

I'll be at your side wherever you may roam.

okej. skolan var inte alls aspartey. inte alls. men det var skönt att krama alla, skratta och prata om lovet och ditt och datt. och nya föreläsaren var intressant. hon pratade tyst och skrev snabbt och pluttigt. jag dog lite. sen fick jag träningsvärk i handen. jag är inte van vid att skriva snabbt. det är ju en hel läsperiod sen vi behövde göra det!
på lunchen tog vi en fin promenix och pratade mer. jag har VERKLIGEN saknat alla. sen hade vi granskning och jag dog lite. jag bev nollad på båda bevisen. FINT! BRA! KALAS! kuk. och sen tog jag hem tentan och satt och gick igenom den noga och jämförde med lösningarna. jag hade ungefär tre avskrivningsfel och allmänt dåligt tänkt. jag funderar på om jag liksom var hjärndöd den där ödesdigra dagen i december, eller om gud (alternativt thomas) bara ville jävlas lite med mig. jag gissar på det tidigare. äsch. bara bryta ihop och gå vidare. blä.

nu ska jag nog strax sticka till fysiken. lite mat och sånt innan dess. mumma. funktionell träning för hela slanten. jag kommer antagligen inte kunna gå imon. men nu har det nästan slutat göra ont i min armbåge, så det borde funka okej att träna. det blir ju som sagt mest utfall. dö!

/f.

I'd rather dance, I'd rather dance than talk with you.

åh. jag ska sluta att vara ute när det regnar. det är äckligt. och pölen utanför min dörr är enormgigantisk. tack gode gud för gummistövlar. jag gillar inte riktigt stänk från havet. och igår regnade det som tusan på kvällen och natten. speciellt när jag chillade på wavrinskys. hata att byta kollektivtrafik. jag borde kanske köpa mig ett spårvagnskort också...
så igårkväll var jag lite på ikea och sen hängde jag mest långt bort i tjottahejti och lyssnade på kings of convenience. men det var bra. typ ja.

idag tog jag mig till vasa och sen kom hanna mid sin spårvagn och vi kramades och hoppade och sen kom julia och vi gick till villavillekulla. men det var stängt. så vi promenixade till haga och satte oss på ett café i några timmar och saudi kom också dit och vi hade hur mysigt som helst. åh. jag har verkligen saknat alla. tur att jag har världens bästa vänner! BÄSTA! och imon börjar allt. jag ska börja också. börja om. och flytta ut från spritis!

/f.

and it seems to me that we all gonna die.

jag. ska. aldrig. mer. capsa. dö baksmälla, dö!

det var hur som helst roligt igår. faktiskt. jag var och tränade på eftermiddagen också. najs som fan. och nu har jag ont runt om armbågen på ett sätt som känns mer skadigt än träningsvärkigt. gött. så jag får väl chilla lite med det...!
sen kom saudi hit och vi pratade massa och sen gick vi till gastown. vi var enda ettorna där. jag ska aldrig mer capsa. jag ska aldrig mer blanda olika sorter. uäck! sen blev jag hemgången i snöovädret. fast det kommer jag inte riktigt ihåg. äsch. tack ändå. och mitt huvud dödar mig. men nu ska vi städa fint i det andra rummet och sen är det klart här. mumma! och jag ska inte partya ikväll. nä. nästa gång blir nog torsdag. pubrunda är NAJS. och jensplutt kommer. ja! jag kan nog bli lycklig igen.

/f.

det nya året.

okej. jag gick aldrig och la mig osv.

så nu ska jag ta tag i mitt liv, spalta upp mina nyårslöften och sen ska jag fan hålla dem.

1. mindre fejjan.
2. mer plugg.
3. bli smal.
4. träna mer.
5. lära mig laga ätbar mat.
6. sluta vara sån slampa.
7. bli snäll.
8. vara glad.
9. och använda kameran igen.

det ska väl inte vara så förbannat svårt att klara? ett, två och tre/fyra är viktigast. iallafall. mja.
nä. nu SKA jag sova. typ.

/f.

and i would do it again if i could.



jag har en jäkligt nice fotovägg. MUUMMA!













jag kom på ett till nyårslöfte:
börja använda kameran igen.


/f.

You know that love can do you like a shotgun.

efter att robert gått härifrån fick jag nåt ryck och sprang ner med den sista skiten i förrådet och sen plockade jag undan och dammsög överallt. sen smällde jag upp med en fotovägg bakom matbordet. N-A-J-S! fast jag är helt öm i fingertopparna av att först trycka på en bit kladdikludd i varje hörn på de sjuttio fotona och sedan trycka upp alla på väggen. aaj, mina tummar :(
men jag har kommit fram till att jag nog kommer trivas jäkligt bra här. nu har jag fixat lite te (genom att hålla inne knappen på vattenkokaren, eftersom den åker upp så fort man släpper...) och tänt ljus och massa mys. jag tänkte nog ta och läsa klart boken jag började på på flyget snart. det blir nice. så får jag se vad som händer imon. förhoppningsvis träffa saudi och hanna och alla andra älskade. jag saknar dem. åh!

/f.

god damn, kan inte skriva dikter när det är sol.

okej. jag har tråkigt. IGEN. vafan. vad ska jag göra? hur som så keffar min dator slash router slash internet. jag vet inte riktigt. jag skulle pilla lite med webcamen och så funkade det inte och jens sa att jag skulle fixa nåt med routern. och sen försvann hela listan. mja. så nu funkar inget av det. men sen träffade jag robert och vi fikade och pratade och skrattade bort några timmar och sen fixade han lite med min dator. så förhoppningsvis funkar det mesta nu, även om jag inte har nån möjlighet att kolla. jag träffade även peter, anna, anna och david. det var roligt att prata med dem. det finns verkligen chalmersfolk jag saknat ordentligt. tur att skolan börjar på måndag. och nu vet jag vad jag ska göra. med allt, liksom. jag ska lösa det, jag ska vara glad och jag är värd nåt bra. jag har faktiskt folk som betyder massor för mig, och som faktiskt tycker om mig också. det är bra. de ska jag ta vara på nu. för det är jag värd. och sen gav jag robert även en fin upplysning. cortègen och påsken är samtidigt. ohyes! det blir najs. och ala b kommer fixa sig också. JA!!

/f.

Hey bubbles, wanna smell the candy?

träffa honey kan varit det bästa på väldigt väldigt länge. åh, vad jag saknat henne. vi har alltid så fruktansvärt roligt. vi satt i långt över en timme på kosmos och fikade och pratade och skrattade. och tjejen vid bordet jämte var söt och helt besatt av min telefon. tss! sen shoppade jag åt mig ett par reabyxor och sen åkte vi hem till mig och chillidillade. och jag dog lite när jag fick mitt resultat. jag dog först av smset. sen dog jag mer. vafan. jag blir så BITTER. och ingen förstår min sarkasm. men hallå?! och det vore fint om man inte fick det i ansiktet gång på gång. jotack. jag orkar inte. vad ska jag göra? vad har jag gett mig in på? frågan är om det inte är bättre att avsluta det innan det blir värre...

/f.

Everybody's out on the road tonight, but there's no place left to hide.

min lasagne jag svängde ihop igår blev över förväntan-god. sen fick jag "oväntat" besök och jag såg ungefär halva inception innan jag somnade i soffan. sen blev det ändå inte mycket sömn till slut. jag orkar inte mer. jag saknar det. så nära och ändå så oändligt långt borta. jag är så trött på att gråta, så trött på att såra, på att säga fel saker, inte vara värd något. jag orkar bara inte.
så idag gick jag upp och gick till fysiken och tog krafttag. förvånansvärt skönt. slippa tänka under en timmes tid. min kropp kommer må så jävla ont imon. fifaen. och nu har jag gjort pannkakor som en kombinerad sen frulle, lunch och tidig middag. så slipper jag äta mer idag sen. gött. så ska jag äntligen träffa honey och vara lite glad. ja!

/f.

precis som barn som drömmer kan vi drömma bort denna natten.

jag förstår inte vad jag håller på med. jag sov till lunch. sen åkte jag till skolan och inbillade mig att min text räckte. sen gick jag till spritis enbart för att få sällskap. jag konverserade lite med simon dä och anders, annars var det rätt tomt där också. men jag gick hem igen och handlade lite smått. skötte några ärenden jag borde gjort för längesen, såsom bostadsbidrag, vårdval och csn. frågan är om jag ens får csn i vår. jag kommer nog inte ta så många poäng. men då kommer jag inte fixa att bo här heller. fint. då får jag väl flytta in hos honey. henne ska jag förövrigt träffa imon. efter krafttag vid halv tio. nu ska jag ta tag i mitt liv och bli smal. jag har dessutom lagat mat ikväll. mer än suttit här och dödat tid. jag är så ensam och uttråkad. det var nästan så att jag höll på att åka och träna ikväll också. men då hade jag ju behövt äta. det slipper jag ju nu. bra!

/f.

musik non stop till slut.

jag åkte till skolan, pratade med folket i spritis och sen satte jag mig i d8 tills jag kom fram till att jag måste till biblioteket. där satt jag resten av eftermiddagen. jag fick väl sådär mycket gjort. egentligen orkar jag inte riktigt bry mig. ärligt talat så funderar jag på att gå och lägga mig nu redan. ska bara diska efter min matlagning. och nu kommer min telifån vara tyst. tystare än vanligt. vad har jag egentligen gjort för ont i världen? jag mår bara så jävla dåligt, så jävla helvetes dåligt. jag vill prata, jag vill skratta, jag vill ha nånting. men det är lönlöst. varför kan jag aldrig få lyckas?

/f.

And all you see is where else you could be when you're at home.

igår flyttades det sista. nu är medicinaregatan tömt och glad. så att säga. dockc är det prylar överjävlaallt här. jag började med kläderna i garderoben. jag får aldrig mer köpa kläder, upptäckte jag. skit också.  men nu är det mest att bära ner grejer till förrådet kvar. och lite annat stuff. men nu ska jag bege mig till skolan och skriva vardagsmolekyler. tur att jag har saknat skolan nåt så fruktansvärt då.

/f.

love will tear us apart again.

vi flyttade prutlar hela dagen idag. packade upp lådor, diskade, plockade in i skåp och lådor. monterade bord och garderob. möblerade om en sådär fem gånger. åkt till ikea och köpt grejer. STORhandlat på coop. ätit pasta på gibraltar. dött lite. nu är det godnatt och pappa hämtar mig här klockan sju för fortsatt ned- och uppackning. nattis!

/f.

what is worthwhile in the world if you can't be with the one you love.

nu har jag befunnit mig på denna sida jordklotet i några dagar. min resa kan vara bland de bästa. värme sol och avslappning. och jag träffade familjen wallgren av alla. oväntat och roligt.
och tankarna har snurrat. allting handlar om dålig timing. eller kanske bara allmänt dåliga grejer. typ dålig sandra. och jag bannar mig själv för att jag inte vågade prata tidigare. men en lapp kvart över fyra på morgonen kan säga så jävla mycket. även om den inte är på rätt språk. även om det råder grova kommuntikationssvårigheter. men det blir nog bra.
och nu har jag flyttat. det kommer definitivt bli bra. vi storshoppade på ikea och imon ska allt monteras och plockas iordning. allt kommer bli bra. allt kommer lösas sig. åh. jag saknar den bra tiden.

/f.

RSS 2.0