min nedräkning börjar nu, där allt en gång tog slut.

imorgon är det nyårsafton. faktiskt väldans wiie på det. dessutom vet jag vart jag ska ta vägen. först ska vi till tamara och sen nog till mattias. lär ju vara helt sjukt mycket folk där, men det blir säkert roligt.
idag väckte pap mig och vi åkte till stan och jag fixade in massa mynt på kontot. dock var det fel konto, fast det märkte jag inte förräns nu. bra, sandy! sen gick vi till elsie's och käkade semla. mums. och nu har jag lagat mat. tävlingsmat. och fick inte ens äta nåt av det nu. men det ska jag ju ha till jdm. shitdude, vad jag längtar. jag saknar min sandra helt otroligt mycket. vafan, vi träffas ju ALDRIG längre! men jdm blir nog bra. kommer säkert bli väldans roligt.

om typ nåra timmar blir det träning igen. faktiskt kanske sista innan jdm. men jag måste försöka komma i vattnet lite. tror att det är distansjakt på söndag. får la försöka åka ner och dra lite. insim ger ju lite, åtminstone.

/f.


PS. jag kom på. igår pratade jag och annie lite. hon sa att killarna tycker jag är bitchig. ärligt talat, är jag verkligen det? jag vet faktiskt inte... kanske är jag bara bitchig mot dem för att de är elaka mot mig? eller är jag verkligen bitchig mot alla? hm, det får nog nästan bli nyårslöfte på det då juhe... DS.


Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0