kanske lurar jag mig själv och kanske minns jag nånting från längesen.

jag hostar seriöst sönder och samman. så dagen har spenderats till att göra diverse hushållsgrejer. urk. min hals asså. jag skulle behöva lite närhet. fast jag smittar säkert. och vi har fått ett mail från pia och tydligen har emma nån mycoplasmapneumoni eller nåt sånt. det är väl nån form av lunginflammation. så jag ska gå till skolsköterskan imon och kolla mig lite. för jag har rätt många av symptomen. illa illa. jag behövde verkligen inte detta. och det är vidrigt att hosta som jag gör. jag ska åtminstone inte träna imon. bara jag blir frisk till stockholm!

/f.

du har inte en aning.

jag sov länge imorse. och när jag väl vaknade hade jag ingen som helst röst. det har blivit lite bättre framåt kvällen nu. men ja. jag hade faktiskt velat tävla. men nu gick det inte vägen. så jag har hängt på facebook och framför tvn hela dagen. och nu är det robinsonfinal, heja! det och phishfood, liksom!

detta är för övrigt mitt tusende inlägg i denna bloggen. då kan jag lägga ner med gott samvete sen.

/f.

Du var full och jag var full i aprilsolen.

detta har nog varit den ... nånting veckan i mitt liv. jag kan inte definera det i ord, riktigt. jag vet inte. inget. men jag vet att det nog var rätt. så rätt som det nu kan bli. jag måste få luft.

till råga på allt har jag dragit på mig världens förkylning. jaha. där rök allt vad tävling heter imorgon. jag var en sväng till jönkan. i två timmar närmare bestämt. sen var jag så less och depp på allt så jag tog tåget hem. pappa hängde med och fikade sen när jag kom till nässjö igen. tacksamt av mig, när jag ändå inte känner nån som helst smak. urk. och ont i huvudet har jag också. och feber. och snörvlig. och allt. jag dör.

förlåt.

/f.

Det skulle varit vackert, starkt och varmt, men det känns fult och kalt och kallt.

jag ska lägga mig och sova och aldrig mer vakna nu.
jag är så jävla hemsk. jag som inte ens har rätt att vara ledsen.

/f.

one of us is gonna die young.

okej. jag är dålig på detta. jag har ju haft fullt upp med att göra mest ingenting. så det är väl därför jag aldrig skriver. fast jag har varit lite med jensa och sådär med. vi var på bio och såg snabba cash i fredags. sen satt vi hemma och pusslade. hela lördagen med dessutom. bortsett från en kortvisit hos mormor. och sen drog vi till mbk och jens föräldrar älskar mig och shaun of the dead är sjukt läskig zombie-komedi. filmkväll med honey + bf, liksom, hos loevet dårå. sen sov vi, i separata bäddar, hos jensas päron, eftersom hans mamma är lite paranoid när det kommer till sånt.

idag var chilldagen dessutom. fysik där vi lyckades med försök helt emot einsteins lagar. woho. och lite mer matte med i i. pi till roten ur minus ett: get real. roten ur ett svarar: be rational. jag skrattar ihjäl mig. naturskämt hjärta.
och sen älskade jag religionslektionen. vi skulle rangordna gymnasieprogrammen på skolan efter social hierarki. vi satte nv över. SJÄLVKLART. tomas sa att när han gjort samma uppgift med elarna och oparna hade de också satt nv överst. det ni! och iv kom ohjälpligt sist. stackarna. inte. nv är ju hur som eliten på skolan. kan man räkna på ekvationer som inte går är man lite 1337 asså! (de la calle, så är 42 delat med 13,37 lika 3,14...)

sen såg vi klart hable con ella på spanskan. seriöst sjukaste filmen nånsin. HUR kunde den få en oscar?!?! den slutade med att alicia blev våldtagen av sin stalker (hon ligger i koma och han är skötaren typ) och hon blir gravid. när hon föder barnet vaknar hon och benigno hamna i fängesle ovetandes om att alicia är vaken, och därför tar han självmord. woho. skum film <3

på träningen körde vi medley och mjölksyra-test. 10x100 medley syra start 5min. imse bröt efter tre på mig, jag körde ju ändå på 20,3; 21,2 och 23,2. jag borde kört en till, två sekunder döning är ju ingenting. jocke fick bryta när han dött sex sekunder! (Y)

och nu är jensy här. gos. han har praktik i tolv veckor framåt... :*

/f.

tell me when you hear me fallin'.

jag borde gå och lägga mig. jag har ju trots allt fysikprov efter träningen imorgon. urk. jag gillar inte fysik. och jag förstår inget av elektromagnetisk flöde och induktion och sån shit. så äh. dagen idag var sjukt ovärd. sovmorgon till tjugo över tio, en lektion på en timme, hål i två timmar, en lektion på en timme, sluta. woho. och pedro almodóvar är ett freak. i ordets RÄTTA bemärkelse. fy fabelutta för habla con ellas.

men imorgon är det fredag och jag får träffa gulle, som jag inte sett på en månad eller så. gos!

/f.

Claim to fame, clamour for glamour.

åh. min dag blev lite okej när jag fick åka bil till skolan, alltid något. och nu har jag ju den gröne bilen hela tiden, så det kan bara bli ännu bättre?
fast det var inte lika kul när min ryskalärare börjar ställa sjukt många frågor om hur jag haft det i sydafrika, på ryska, det första hon gjorde. jag fattade ingenting och kunde knappt svara på hur jag mådde. total mindfucking. yess.

sen läste vi nån erotisk novell på svenskan. snarare urk än mums, faktiskt. men fysikboken är ännu mer urk, tro mig. det är därför jag helt sonika låter bli att plugga. ja!

och nu: nya teskål fylld med mumste och p3guld-galan!

/f.

he died in the worst way, a girl who's killing a boy.

första skoldagen var rolig. fick veta att vi har fysik b-prov på fredag, lyckat! jag har ju bara missat tre lektioner eller så... och sen började vi med matte e. hihi. jag och honey hade roligt.
"varför ska man räkna på ekvationer som inte går att lösa?!"
"för det är gött!"
hihihi!

sen var det träning och död och 2000 medley. och lite snack. och jag har visst gått ner två kilo, hejsan hoppsan. snart kanske jag också får joina anna och johanna på invägningen. hoppas?
och mums, SOVA NU!

/f.

she left on sunday, he died on monday.

jdm i växjö och därmed sista anhalten av sydafrikalägret är avklarat. och det har faktiskt gått över förväntan för min del. 1:05.8 och 1:05.2 på 100, 29.7 och 29.5 på 50 och 2:26 på 200. allt på flyg. riktigt bra, och hey, jag slog vendela och konkurrensen om förstalagsplatsen är benhård. men på 50fr gjorde vi vårt livs bästa lagkapp, jag, matildo, alice och annie. fast matildo ryckte i starten och diskade oss. surt, men vi vet att vi kan simma fort fort! jag blir glad.
och imon är första skoldagen. jag hörde nåt om fysikprov i veckan? tur att jag ska vara själv hemma nu fyra månader eller sådär framåt.
och min syster är förresten med i veckorevyn. coolkatt.

/f.

sydafreaka 1.0

ah. jag vet knappt om jag orkar beratta allt som hant. men jag ska gora ett tappert forsok.
nar vi kommer upp till sthlm ar planet till london installt och vi far spendera en natt pa arlanda. sen blir vi splittade i tre grupper, varav en, min, ska aka till london via oslo. vi ar 28 pers och nar vi kommer fram till london ar vi 13 som inte har nat bagage. och jag har FORTFARANDE inte nan vaska, jag blir lite lack. sa ungefar dar borjar allt strul. sen far vi bo en natt i london ocksa, eftersom planet till kapstaden skulle ga forst kvallen darpa. urk. sa det blev till att shoppa lite klader pa DYRA heathrow. woho. sen flog vi 11h och landade i kapstaden.



det överstående skrev 30/12 -09. första gången på ett internetcafé. och det var innan jag insåg att jag inte skulle ha varesig tid eller ork att berätta allt i detalj. men nu ska jag iaf göra en så god sammanfattning som jag bara kan.

vi blev ju som sagt två dagar försenade och jag och tolv till var utan bagage. min väska kom efter en och en halv vecka i sydafrika. och kapstaden var fint. fast jag råkade halka på golvet utanför toaletterna i omklädningsrummet och krossade armbågen eller så. ont gjorde det och blått blev det. fint! och vi fick nya kompisar och sjukt många nya facebookvänner. dunx, jandré, lee gjorde våra sista dagar i kapstaden. jag skulle kunna fortsätta berätta hur mycket som helst. men det kommer jag inte göra. men vi bodde hur som helst sex brudar i ett rum. trångt och mysigt <3 och väskor och prylar och saker och bikinisar ÖVERALLT. sen åkte vi till mpumalanga och chillade på internatskola med grumlig bassäng och var i krügerparken och såg the big five. och sen chillade vi lite mer på internatet och även i familjer och sen tävlade vi och utklassade vissa och sen åkte vi hem. typ. jag råkade bryta tån på tävlingen också. jag är urbota klantig!

så egentligen. nyckelorden för sydafreeeakaresan är
"we had a good time baby, don't you worry", bortkomna resväskor, facebook, kuk, varm buss, sol, badmössebränna, 80x50, watchmen, snabbmat, glass, köra på fel sida, blonda tjejer, engelska kommunikationssvårigheter, solkräm, pinnträning, tidiga mornar, puss, safari, djurrumpor, "titta, en megaråtta! alfie, den har två ben, vingar och en näbb. vilken råtta...!", grumlig bassäng, motljus, fotografier, oskrivna vykort, vattenpolo, mat, powernaps, happy pills, ljusa sovrum, hoppa i vågorna, allmän förvirring, krossad armbåge, internatskoleklichéer, skoluniform, afrikaans, ek is lief vir jou, bruten tå, föräldramedverkan i lagkapperna, förseningar, omplaneringar, saknad, vänskap, umgänge, närhet, bästa lägret ever.

tack duncan, tack jandré, tack lee, tack ivan, tack marike, tack alice, tack vendela, tack matilda, tack annie, tack anna, tack conny, tack alla. ni är bra.

/f.

RSS 2.0