För ett ögonblick mellan hjärtats slag stod du åter framför mig.

jag pluggade mekanik i spritis idag. det gick sådär. när jag suttit en halvtimme trillade robert in och jag och colin hängde med till kårhuset för en stunds lucköppning och insamling av bortsupna prylar. robert hade supit bort sin gitarr och sitt halsband och båda återfanns hela och mer eller mindre rena. colin hade supit bort sin permobil han lekt med hela fredagen. efter att ha virrat runt en stund och några sms till gasquek kunde vi konstatera att den härbärgades i gasquen. annars måste jag ändå medge att det hamnar på topplistan för saker att supa bort. sen fortsatte plugget. men nån gång på eftermiddagen började jag bli ordentligt hungrig efter några dagar utan riktig mat så jag en sväng förbi gasquen och sen hem. min matlagning var inte väldigt effektiv men nu är den äntligen över. bra, sandra!

imon borde jag verkligen ta tag i mitt liv och plugga ordentligt. de nya stat-tagen börjar med en ny läsvecka, en av de tre sista där jag inte räknade nåt i boken. det kommer bli kul...! sen måste jag gå på tentorna igen. och skriva om mitt formelblad. blä! tur att jag får en välförtjänt pluggpaus med sällskap då.

/f.

The drum-machines ain't got no soul.

igår var en bra kväll. jag drack några drinkar hos f6 och blev lagom rund. jag hittade till geniknölen och sen ner i källaren till torget. det var drag och jag hade byxor. då blir det bara bra. och det var bara bra också. kaos gör avtryck. och kaos, som satan. varje gång jag tänker blir det kaos i min hjärna. det var skönt att släppa loss lite. slappna av. vara mig själv. jag trivs. jag trivs på chalmers. jag trivs i kaos. jag trivs med människorna jag träffar. jag önskar bara att folk ville låta mig leva lite. jag har saknat det här så jävla mycket.

just därför är jag hemma själv ikväll. egentligen är jag hungrig, men jag orkar inte riktigt bry mig. det var ungefär ett dygn sen jag åt sist. så jag fick lite mat av simon i spritis innan jag gick hem. jag satt själv i en och en halv timme när jag först kom till skolan. det var sådär lagom roligt. min motivation är i botten. mer än nånsin. och jag vet inte, men jag mår dåligt igen. det blir alltid ett bakslag och jag blir sviken. sviker själv. jag är så innerligt jävla mongotrött på den delen av mitt liv. jag vill att allt ska vara enkelt och att jag äntligen ska få vara trygg på de sätt jag behöver.

/f.

Men du, sen när blev kärlek binär?

mitt liv spenderas i spritis, igår med staten, idag med meken. igår eftermiddags gick jag hem och tvättade, innan dess var jag på stan och bytte smycke på den över plutten. och nu blodvattnar den. jomentack! men när den ordnar upp sig kommer jag vara snyggast i hela världen, woopwoop! på kvällen vankades det grillning och öhl på geniknölen. jag som varit sjuk hade inte tänkt dricka något, men det slutade med en plastmugg rosé och ellen äckliga öhlslatt. sen blev det kallt och jag försökte gå hem. istället blev jag meddragen in på föreningstorget och hängde med gasqueK och massa pritpateter och annat folk som capsade innan jag till slut lyckades ta mig hem. en halv vodkaredbull senare, liksom. men det var en bra kväll. jag var yngst och kände minst. kul!

idag gick plugget inget vidare. folk kom och gick lite hejvilt i spritis. nån gång på eftermiddagen gav vi upp och gick till 4gott. bra gjort. efter det räknade jag några tal och sen la min hjärna av helt. jag vill inte plugga! imorgon är det åtminstone fredag, även om det inte märks. jag ska öhla. capsa. ha byxor på mig. punkt.

/f.

I ask nothing of you, not even your gratitude.

jag funderar på att gå och lägga mig igen nu. jag fick lite sällskap och statboksleverans i några timmar idag. jag har gjort ett eller två tappra försök att plugga. det gick sådär. jag är ungefär halvvägs genom anteckningarna. förståelsen har slagit i botten återigen. innan jag la ifrån mig blocket läste jag om momentgenererande funktion. undrar inte om det är helvetet på jorden. jag röstar för det. så det är vad jag gjort idag. det och ett avsnitt love bites. jag lägger mig nog nu, struntar i den nyktre lille capsen jag blev inbjuden till. alvedon och fulöhl är ingen bra kombo så jag tänkte satsa på cola. men jag tror sängen lockar mer. mitt huvud spränger och snurrar och jag är lagom fräscht snörvlig.

/f.

I lost track of things round midnight.

så idag började plugget. eller typ. det gick inget vidare. med någonting. ibland hatar jag mig själv så jävla mycket. och till råga på allt är jag sjuk också, riktigt jävla ordentligt. jag kan knappt svälja och hela kroppen gör ont. kulliv. jag dör lite. mitt liv är rätt jättekasst just nu. jag vill ha nollning och att statskiten ska vara över. dessutom är det fantastiskt att det inte går att hämta ut tentorna. staten får jag inte förrän tolfte, sådär en tre dagar innan omtentan. kulliv igen. nu ska jag lägga mig och sova. dö.

/f.

it must have been love.

så. roxette var inte riktigt så fantastisk som jag förväntade mig. men det var bra ändå, om än lite kallt och duggigt. och det fnns ju verkligen folk som är helt efterblivna. jag blir SÅ ARG! man tränger sig inte fram när konserten har börjat. och man ställer sig sedan definitivt INTE framför en som är ett huvud kortare. ett par skuldror är inget man vill se när man betalat pengar för att se per gessle. dö! sen lyckades vi iaf knö oss på en spårvagn och ta oss hem. tydligen var det tjugotvå tusen på slottskogsvallen. det är galet mycket folk.

imon åker mor min hem och jag ska besöka chalmers seriöst. jag får väl plocka med mig brallorna också. partey? fast jag har svårt att svälja och mina mandlar känns svullna. jag skulle verkligen behöva lite halsfluss på det också, jatack!

/f.

i'd rather be a comma than a full stop.

igår var det riktigt roligt. jag hamnade hos cm och där var det fint folk. sen gick jag för att byta till byxorna och träffar kvasten mitt i kemihuset mitt i sommaren elva på en fredagkväll. så jäkla roligt! sen möter jag upp teddy med flera och vi fastnar och dricker öhl in på sena natten. när cubsec-vakten hatar oss förflyttar vi oss från focus till styretrummet och pratar hela natten. klockan sex vandrar jag hem. det är så avigt att gå hem när det ljusnat. men det var en bra kväll. men jag är fortfarande rätt bakis och jag har väntat på min mamma ett bra tag nu. tydligen har åskan slagit ut hela östra sverige typ, åtminstone norpan med omnejd. jag var nere på stan innan för att byta smycket på den pånyttläkta plutten men det var stängt på studion så jag åkte hem. det tog skitlång tid (JAG HATAR VÄSTTRAFIK!!!) och när jag väl satt på tian öppnade sig himlen och det började ösa. kul att gå från hållplatsen utan paraply. så kommer jag hem och det har till råga på allt regnat in genom dörren ut som stått öppen. jag ORKAR INTE! jag är bitter idag.

/f.

dansa till musik.

nu är jag i fina göteborg. det är varmt som sjutton. jag har varit och handlat nu också. jag får ryck på alla gothiaspelare som är överallt och inte kan åka spårvagn ordentligt. blä! jag funderar på om jag borde packa upp min väska. det är ett stort projekt. jag fick sätta mig på den för att få igen den liksom. det kommer formligen bara välla ut grejer när jag öppnar den. det är jag väl inte jättepigg på kanske... men jag ska nog ta och laga lite pasta åt mig själv också. lite carbonara är ju alltid gott. jag har typ ätit mig mätt på godis. men jag ska ta tag i mitt liv innan kvällen börjar. en dusch är nog på sin plats också, med tanke på temperaturen i min lägenhet.

/f.

just dance.

idag begav vi oss till gällstad. jag inhandlade enbart en svart tröja. eller, pappa betalar ju. det är det bästa. jag har även gjort ett tappert försök att packa. går sådär. och till råga på allt hittade jag en full vinbox som jag måste/borde/vill ha med mig. vad ska jag annars dricka alla dystra pluggkvällar fram till nollningen börjar?
jag längtar järnet till älskade göteborg. snartsnart. jag valde att ta ett lite tidigare tåg också, så är jag där tidig eftermiddag. då hinner jag göra allt jag vill, typ som att åka hem och dumpa alla grejer, packa upp och åka och handla. allt detta innan det blir nån form av sammankomst på kvällen. jag är inbjuden till chabo-partey och ryktet säger även caps med några f-are. kommer nog bli en mycket superb kväll. jag ska ha byxor på mig!

/f.

Du får leva med dig resten av ditt liv.

ÄNTLIGEN funkar spotify! så jag är en femtiolapp fattigare men desto mer musik rikare.
men idag mår jag inte så bra. jag vill mest somna om under täcket hela dagen. men jag får väl acceptera allt.

ikväll är jag nog i stugan och grillar. sen åker jag på fredag. jag längtar som satan.

/f.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

ikväll har jag tittat på pottan. han var bra. särskilt när vi-vet-vem bara flagnar bort. jag blev äcklad och uttryckte det högt och tamara började skratta åt mig!
tidigare på dagen var jag i stugan och klippte gräset. varmt värre! sen solade jag lite och somnade gott till tonerna av sommarpratarna. jag var trött av att ha gått upp vid åtta för att titta på simhoppet. och så hoppar hon jättedålig. då blev jag ledsen. blä!
så nu ska jag lägga mig. pappa och susan har plockat upp grejer i vardagsrummet och jag blir ju trött bara av att titta på dem!

/f.

Du får passa dig som satan.

nää. nu har jag spenderat hela jävla dagen i soffan, först framför simhoppet och sedan framför diverse dagtidsprogram. jag är så jävla tragisk. och mitt knäveck gör ont. i ett desperat försök att självdiagnostisera mig har jag googlat i nåra timmar nu. men jag klarar inte av det längre, jag blir för rädd. jag kom fram till att det kan vara allt mellan lätt sträckning i fästet till lite värre grejer som slemsäcksinflammation. jag vågade inte fortsätta nu. men det skulle gå över på "några veckor" typ. sist det kändes såhär hade jag ont ett bra tag, typ flera månader. kul liv. det är ju nollning snart. jag ska nog gå till vårdcentralen och få det tittat på imon...

/f.

Sticks and stones may break my bones.

petra körde inte jättehårt med oss. men mitt knäveck är ordentligt svullet och jag försökte belasta benen så lite som som möjligt under passet. fint med en överbelastning/sträckning i fästet. alla mina muskelfästen är åt helvete. så imorgon ska jag nog mest ligga i soffan. nu sen jag kom hem har jag gjort det, efter vi åt. jag äter chips i horisontellt läge och tittar på VM-simhoppet och funderar på vilka märken tjejerna har på baddräkterna. jag är så nördig att jag borde skjutas. men seriöst, de använder mest tyr och arena, vart är världen på väg? vad hände med gamla älskade speedo? åh. jag saknar simningen.

/f.

Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

igår åkte jag och honey till habo och åt godis och satt vid vättern. sen gick vi tillbaks till det stora samhället och tog tåget tillbaks till världsmetropolen. sen var jag nykter hela kvällen men gick på hotellet och dansade till mitt knä sa nej och jag fick åka hem. blä. mitt knäveck är svullet och gör dödsont. kul liv. så jag ska gå och prata med petra och köra mer överkropp sen. det blir nog bra.

/f.

och må dina hårddiskar förevigt alltid krascha.

jag har internet. äntligen. det är freaking fantastiskt! men så skulle jag fixa spotify och skiten vill inte ta mitt kort. jag fattar inte, aaaaah!

igår var jag i jönkan och upptäckte alla ombyggnationer i centrum på öster. sen mötte jag t-bag och vi satt på johan's i ett par timmar. jag hade fortfarande underbar träningsvärk, så jag fixade inte att gå så långt. senare på kvällen träffade jag frida, alex och resten av familjen och vi åt taste of beirut som födelsedagsmiddag. mumma!
imorse smög jag upp tidigt och dagen har spenderats mestadels i bil ner och upp från blekinge. det var bra, men min träningsvärk har satt sig på mina knän så de hatade mig efter tre timmar enkel väg. blä!
men nu ska jag sova, lycklig över fungerande internet. som sagt, det enda som fattas är obegränsad spotify, givmig!

/f.

Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min.

igår körde jag pump med petra och mina simmarälsklingar. jag har saknat att ta i. när jag kommer tillbaks måste jag fixa nytt fysikenkort. jag har ju saknat krafttag. men det var rätt jobbigt igår. när jag reste mig lite för fort kände jag vad jag ätit två timmar tidigare... resten av kvällen sen satt jag och dog i soffan. gud, armarna skakade. imorse fick jag rulla ur sängen. jag som vanligtvis brukar få träningsvärk efter sådär en och en halv dag. ouch! nu kan jag knappt sträcka ut armarna, än mindre gå i trappor och sätta mig på en stol. gud så härligt!

/f.

i shut the world outside until the lights come on.

jag begav mig ut till stugan och solade och tog årets första dopp i sjön. det var uppfriskande, minst sagt. sen åkte jag och mamma och hämtade grejer hos mormor. det är alltid lika spännande.

idag fick jag chalmers-flashbacks och kände mig fruktansvärt nördig. det började med att jag råkade rabbla upp 10 13 25 som mammas telefonnummer. strax efter kom jag på mig själv att det var helt fel, jag insåg att det jag just sagt var antalet pascal det går på en atmosfär. nej, jag är inte alls kemist! lite senare berättade pappa att om man la en oöppnad lokaflaska i frysen och sen skruvade av korken när man tagit ut den så frös lokan. min nördhjärna börjar genast fundera över vad som händer rent fysikaliskt. jag borde skjuta mig själv. men det är bara två veckor kvar, sen kommer jag tillbaks till götet.

"För även om jag lämnar dig nu
för andra gator och torg
Är du aldrig långt bort ifrån mig
mitt Göteborg"

/f.

hej, snälla, kan ni ändra exakt allting?

mitt liv rullar på utan internet. jag har varit hos mamma och vi var i stockholm och shoppade och hade det trevligt. sen återvände vi till smålandet.
igår träffade jag honey för en eftermiddag. vi spenderade den med att promenera runt i staden och ta en fika på thimons och sen cykla tioish varv runt ingsbergssjön. det var trevligt. jag saknar göteborg mer för varje dag som går. men det är bara två veckor kvar nu. ja!

/f.

RSS 2.0