det är upp till dig nu var saker står.

idag drog allt igång. fast först var jag i vv-huset och knäckte transport-tentan. tror jag. hoppas jag. då hade jag blivit såååå lycklig. sen orkade jag inte göra så mycket, utan satt mest och hängde i gt innan jb och hazze återvände med alla små barn. små och söta var de. lite blyga, men fina. kommer bli super! på riktigt! efter lite pastasallad, enormt mycket bröd, lite lek och mycket skratt drog jag till fysiken och crossade trekvart. kort och intensivt och riktigt bra. imorgon blir det åttaish-plugg, gkt-kött!

pics.

 
 
 
1. Marit Bergman på Kungstorget
2. Finisar på Björnstammen
3. Moby återupplivar sin piska
4. KAOS i hjärnan
 
 
 
 

Åt helvete med himlen

igår var en bra dag. jag och hannis köttade en halvtimme cross och en halvtimme mage. sen pluggade vi till eftermiddagen och jag drog på mig kaosbyxorna och drack öl i solen på dalbins terass. det var fantastiskt att träffa alla igen. så fint! sent gick vi till  skolan och armeringshallen för att gå på sittning. jag fick ingen förrätt och varmrätten var äcklig. jag var full och dum osv. efterfesten slutade på torget, vilket inte alls var oväntat. sen gick jag till kemi en sväng innan jag drog därifrån. så imorse vaknade jag asbakis av att telefonen ringde. det är så sjukt. en man hade hittats död i häksträdgården av drottz med flera. kemist. men polisen vill inte gå ut med något, men alla vet. det är så bisarrt. så jag fick inte mycket plugg gjort. vi satt i kårhuset för att försöka få lite mer klarhet, utan vidare resultat. sen när avspärrningen runt kemi äntligen tagits bort och jag faktiskt kunde komma åt mina pluggsaker fanns ingen som helst motivation. så jag gjorde lite teori innan jag och hannis skulle dra till stan för att se jonathan johansson. vi kom dit lagom tills han var slut, vi var ju bara en timme sena. sjukt fail!
 
jag har suttit och kollat flashback om allt. det är så att jag vill kräkas. så osmakligt, så vidrigt. hur har folk mage?!
 
strax ska jag sticka till karin en stund. men jag ska dricka cola. jag är fortfarande en gnutta bakis, och framför allt inte alls sugen på alkohol.

det är svårt att hitta hit, men det är så enkelt att tappa bort sig.

igår var det timbuktu och idag var det björnstammen. dansdansdans. igår kom dessutom hanna till göteborg och det var det finaste att träffa henne. mina dagar går i plugg. fast imorse var jag på gymmet klockan åtta. jag sovetr fortfarande bara runt sex timmar per natt, sjukt värt? men imorgon ska jag vara i skolan runt nio och plugga stenhårt hela dagen. kommer typ bli en iförvägskompensation för fredag. på fredag ska jag och hannis träna på morgonen och sen plugga innan KUBIKEN! kommer bli så fantastiskt att jag knappt kan bärga mig.
 
på bussen in till stan idag satt jag och läste gamla inlägg, från den här tiden förra året. då var jag glad på ett annat sätt än nu. och egentligen tror jag att jag nog kände samma sak då, bara att det tog mig några månader att verkligen inse det på riktigt. jag saknar det. jag borde fatta mig kort, men fatta tycke för dig.

And I'm a goddamn fool, but then again so are you.

mitt liv har varit misär den senaste veckan. sist jag skrev var innan jag åkte till jobbet i söndags kväll. i måndags morse kom träningsvärken efter löpningen, och inte lite heller. jag kunde inte gå på tre dagar. jag träffade catarina, pratade med henne. allt kommer bli bra. resten av veckan har jag bara jobbat, kommit hem på morgonen, sovit, åkt till skolan och pluggat, åkt till jobbet. repeat. inte så att jag sovit mycket heller. jag grät av utmattning och allmän psykisk påfrestning på jobbet igår. tur att det bara var en vecka. man vet att det är illa när man måste offra pluggtid för att hinna duscha. så imorse när jag kom hem från jobbet sov jag och sen åkte jag till stan och fixade håret. jag upptäckte ju härom veckan att jag hade hockeyfrilla. så de "långa" längderna rök och kvar blev en fin bob. nu jävlar ska skiten växa ut så jag kan ha olika frisyrer igen.
ikväll var jag hos robert och kollade på film. nu är jag hemma igen, efter en bussresa med tusen andra som varit på wow. hatar dem. har inte tid eller råd. så jag micrade muffins och har ätit, vilket också är ångest. men jag ska gå upp och träna imorgon, så det blir väl ingen jättelång natt nu heller. och en duktig pluggdag imorgon och mys på kvällen. jag måste handla så jag överlever kommande tentavecka!

he loves anna, big mistake. 'cuz she's nobody's.

snart ska jag sticka till jobbet igen. jag gick upp och tränade tidigt, så jag har "powernappat" i fyra timmar nu. plugget gick rätt dåligt. nya tag imorgon, och även ett möte med catarina för att staka ut min framtid.

Det här är en kärleksrevolt från alla vi som synat dem.

igår. hjälp. vi började tidigare på jobbet, tjugo över elva, närmare bestämt. jag stod och skrapade plåt i åtta timmar. konstant. jag har numera en blåsa i handen och träningsvärk i axlar/skuldror. det enda positiv var ju då att vi slutade tidigare och vi fick varsin kasse med fikabröd med oss hem. när jag väntade på bussen smsade jag bengt och alla var hos kräkis, så jag drog dit. det slutade med att min kvällsmat bestod av en halv fria-kladdkaka, en öl och två glas vin. alldeles lagom, skulle jag vilja hävda. det var en väldigt rolig kväll. sen kom de små barnen också och då blev det ännu bättre. imorse var jag död. igen. men jag masade mig upp och var i skolan runt lunch och lyckades faktiskt plugga duktigt. när drottz sen kom tillbaks från sin långlunch pratade vi ju självklart en hel del, men räknade på bra ändå. vi körde "klara transporten"-musik, dvs reggae och typ kapten röd. det var vad vi lyssnade på för exakt ett år sen, när jag klarade staten och drottz transporten. det här ska gå! sen när jag kom till uppgiften om den stekta köttbullen där cp och densitet för köttfärs var givet kände jag att det var läge att gå hem. först köpte jag massa godis på 4-gott och åkte och handlade. hemma gjorde jag fläskpannkaka och sen även kycklinggryta. verkade rätt okej faktiskt. sen åt jag godis och blev illamående och fick ångest och slängde resten. jag har upptäckt att jag gillar godis mindre och mindre för varje gång jag köper det. så efter det beslutade jag mig för att ta hand om mig själv lite. hårinpackning och ocm och rakade benen osvosv. sjukt gött. så imorgon ska jag gå upp och träna och sen sätta mig och plugga några timmar och sen hem och sova ett par timmar till. jag jobbar natt den här veckan. sista nu. jag måste stå ut. sen är det äntligen heltidsplugg som gäller. "äntligen". jag längtar fan dit. för sen börjar nollningen och allt det roliga. ja, jag längtar!

mina kamrater säger att den enda meningen med livet är att klä sig snyggt och vara vi-mot-dem.

jag mår konstigt. jag är trött och opepp på livet. så jag tog sovmorgon och är fortfarande hemma. vill inte, hinner inte, tänker inte plugga idag. ska ju ändå åka till jobbet om dryga timmen. jag trodde jag skulle palla det här, kanske inte. i helgen ska jag träna för första gången på två veckor. min kropp förfaller i samma takt som vi bakar muffins på jobbet. jag ser ett samband.
 
igår var en dålig dag. jag var iofs duktig och gick upp vid åtta och åkte till skolan och försökte mig på gkt. jag lyckades lösa en basic reaktoruppgift med hjälp. eh. sen åkte jag och ln till stenbratt och kom över varsin flaska fläderskampagne. sen åkte jag till jobbet och fullkomligen avled. chokladmuffins vareja. jag hamnade att packa. sämst. så vet jag inte om jag fått nån låsning i korsryggen, men varje gång jag rörde mig typ gjorde det ont. blä. den enda positiva var väl när mamma ringde och sa att hon köpt jeffrey campbell åt mig. åh, lycka. jag kommer vara längst av alla!

we were much too young.

jag är vaken och ska snart dra till skolan och plugga. på jobbet är det äggvecka och vi har bakat muffins. citron i måndags och äpple igår. fy. fan. jag har kanel i öronen. och så snyter jag svart, blandad fascination med avsmak. eftersom jag åkte på att stå och strössla på kanelen på plåtarna i fyra timmar gjorde att jag blev värst drabbad. ingen vågade sitta jämte mig på bussen hem!
 
på kvällarna står jag och lyssnar på os. stackars phelps och stackars sarah. men tessan är på gång igen och lochte älskar jag. det är perfekt att finalpasset börjar halv nio, jag slutar vid elva och hinner lyssna på allt precis innan natten kommer!

RSS 2.0