Internet, gör mig känd. Dom laddar ner mig fil för fil.

jag funderar på om jag inte ska sova strax och få en LÅNG natt. imon börjar vi inte förrän 13, men jag och peter och erica ska plugga lite innan och vara i skolan runt tio.
hur som. idag var det hemskt att gå upp. det blir uppenbarligen värre för varje dag som går. det märks att alla börjar blir schletna och sjuka nu. men det funkar. även om vi bara hade meningslösa föreläsningar idag. men alexei speedar på så imon blir det inköp av färgpennor alternativt färgade stift. vi får se vilket som känns smidigast. mja. dessutom har vi får en mycket grundlig genomgång av hur ett dragskåp fungerar. snacka om att dumförklara tvåhundra nollan. blä!

ikväll var jag och peter och kollade när kfkb häfvde i nollpoquarlen. hanna var tydligen grym, men henne missade vi. fredrik var dock riktigt grym. men jag blev sjukt imponerad när nån elektro häfvde en hel halvliter (öhl!) på tre sekunder blankt! helt sinnessjukt. men nu väntar sängen och sovmorgon, jojagtackarjag!

/f.

An invisible man sleeping in your bed.

i lördags gick jag upp och tvättade osv. sen tog jag spårisen till valhalla och hann simma runt 800m innan saudi lyckades masa sig ner till bassängen. sen körde vi på, även om det inte blev så jättelångt. sen dess har jag haft träningsvärk och axelont. gött...! efter träningen åkte jag och handlade till willys. sen fick jag sitta och vänta på bussen länge och när jag sen skulle ta spårisen från sahlgrenska, eftersom mina kassar var så tunga, lyckades jag hoppa på fel. så jag hamnade i botaniska. lyckat! så jag fick åka tillbaks igen och vänta ytterligare. jobbigt! sen lagade jag lite snabb mat och sen kom peter och jag sminkade klart mig och vi åkte mot varsin förfest. jag hamnade som vanligt på chabo, med roligt folk och mycket (och fruktansvärt brända) popcorn. efter några timmar av öhl och popcorn och niklas roliga kommentarer begav vi oss mot festun. kön in var enorm, men det gick rätt fort ändå och precis innan vi hamnade bakom staketet kom aaaaanna, hanna och peter och hoppade in med oss. sen dansade vi, drack öhl, hoppade hoppborg och massa annat kul innan vi traskade hemåt runt halv tre. skönt. fast sen somnade jag fullt påklädd, med lampan tänd, i sängen, mitt emellan två ord. det var väl lite taskigt av mig. fast äh.

igår gick vi upp lagom sent och begav oss till skolan och åkte bussen ut till bastustugan. trots regn, yxor i benet, förnedringslekar, patetgömme och diverse annat var det ändåå väldigt roligt. dock kan jag inte rekommendera någon att häfva balsamvinäger-alternativt-soja. men bastningen var rolig och jag lyckades med bedriften att hacka tänder i bastun, efter att ha varit ute i sjön i flera minuter. usch. sen åt vi massa massa negerboll. b0f hade bakat en gigantisk, på säkert tre kilo. mums!

/f.

you'll be the star if you do it right.

åh. jag ska strax sova.
idag var det tungelitungt att gå upp. och matteföreläsningen speedade på i onaturlig fart och kemilektionen gick också relativt snabbt. sen hade vi håltimma i tre timmar och jag och peter lyckades villa bort oss ordentligt i kemihuset. vi letade efter kd1 och hamnade bakom en dörr vi inte kunde öppna (Y) men det gick bra och efter tjugo minuters virrande hittade vi salen!
sist på eftermiddagen var det en fin liten föreläsning om alkohol som jag sov mig igenom. en välbehövlig powernap. sen skyndade jag mig hem och slängde ihop en liten hippie-outfit, en mindre lyckad sådan. sen tog jag mig till kemihuset och ölspelade med phaddrarna inna vi klabbade med vattenfärg och drack mer öhl och sen begav oss till sittningen. som var lite halvlam. jag tror nog jag gillar finsittsar lite mer. eller så var det för att jag var så opepp idag. efter sittningen gick vi till gastown och knox och partade med maskinare eftersom gasquen var stängd för pyntning. vi capsade. jag var helt värdelös. men det var kul. och peter blev lagom fnitterfull. nästan så han missade sitt tåg. fast det gjorde han inte.

imon är det festu och jag och saudi ska åka och träna!
natti!

/f.

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden.

idag var jag redan tio över sju under chalmers-skylten. det var svinkallt så vi gick in för att vänta på resten av gänget. alla kom, men det gjorde inte bussen. inte förrän tio i åtta och då inte ens där vi stod. bra jobbat! väl på bussen satt jag och peter och pratade hela vägen till ringhals, vilket gjorde det VÄLDIGT jobbigt att hålla sig vaken under föreläsningen. sen fick vi lite lunch och en fin rundvandring i reaktorn med en guide som gillade teckenspråk. sen tog vi bussen hem igen och sen gick jag och saudi i nordstan och chillade och åt glass och jag fixade mina brills. niceeeee. sen hann jag hem lagom tills susan och pappa kom och våldgästade mig ända tills jag var tvungen att slänga ut dem så jag kunde göra mig iordning till sittningen. mycket fint. även om maten inte var nån höjdare. men vårt gyckel blev alla tiders och verkade vara väldigt uppskattat. kul var det också! sen gasqueade vi lite efter sittningen, men de flesta gick hem rätt tidigt och nu väntar sängen på mig!

/f.

like a midnight sun.

gårdagen började med inskrivning och foto och en långtråkig föreläsning. sen drog vi ut och försökte pressa göteborgs invånare på cash. vi lyckades rätt dåligt på järntorget och backaplan, men sen kom vi på att vi skulle åka till lindholmen och där bara rullade cashen in. hihi, de kunde bara inte undgå oss! så vi gissar att vi skrapade ihop runt 1300 eller strax över, vilket är rätt awesome. efter insamlingen splittades vi ut i phaddergrupperna och vår klippte bandanas, lekte nån lek, gick till willys och handlade, gick tillbaka, förberedde ett gyckel och sen fick vi på oss ögonbindlar. sen vandrade vi runt, upp och ner, i kemihuset och i chabo. i en timme. det var inte helt gött. till slut hamnade vi i spritköket och där var det överraskningssittning. och det blev blött! stackars peter mådde inte helt prima, floffy är lite av änna hetsare. inte så gött, kanske. kvällen slutade hur som helst med många spyor, ingen skapad av undertecknad, och nån timme på gasquen. fast djn vägrade spela poker face, så jag gick hem vid halv två!

imorse var det tungt att gå upp när klockan ringde. jag tog mig upp ur sängen med hjälp av tanken på att det är så många andra som nog mår rätt mycket sämre än mig. gött. på si-matten verkade ingen riktigt med. alla såg mest helt apatiska ut (Y) det blev bättre framåt dagen, men jag är fortfarande bakis. tror jag. jag har ont i huvudet som fan iaf. eftermiddagen bestod av brandövning, men det var svårt att hålla ögonen öppna. därför ska jag strax ta och krypa till kojs. det behövs. och imon är det samling 07:20 för avfärd till ringhals. kul. jag och peter spenderade dessutom några timmar på stan och i nordstan på jakt efter diverse outfits till alla kommande sittningar. jag tror nog det kommer bli rätt finemang, även om alla verkar rätt blasé nu. puss!

/f.

How can I show my love so you will open your arms to me.

måndagen var bra, även om de flesta verkade rätt slitna på morgonen. föreläsningarna flöt på i hyfsat snabb speed och lite lunch och en sväng på cremona utan att bränna cash. en kort datalektion, förmodligen de enklaste erövrade högskolepoängen genom tiderna. sen åkte jag, erica och peter hem hit för att jag skulle byta från shorts, vilket sen ändå inte hände. sen tog vi spårvagnen till linné platsen (ja, det var meningen att särskriva!) och väntade länge innan vi ringde runt och hittade b0f och gänget i azaleadalen, på andra sidan slottsskogen. vi gick en och en halv kilometer i 75° lutning. inte helt gött. sen spelade vi brännboll och hade det trevligt innan vi åkte åt varsitt håll och jag handlade lite och sen gick hem i duggregnet. så jag har chillat och sådär sen. borde väl egentligen städa lite, eftersom folk planerar att crasha här lite då och då under veckan. vi får se! och imon blir det inskrivning, nollinsamling och after-inskrivning, vilket kan alla bli det bästa på hela nollningen!

/f.

We had guns and drums and drums and guns.

åh. sittningen igår var bland det roligaste jag gjort. kvällen var bara helt fantastisk. alla var så finklädda och allt. maten och allt var gott och toast mastrarna var riktigt roliga. jag och saudi satt och vred oss av skratt. fast jag hade fredrik till bordet. en av fredrikarna. vi har tre på kf, tror jag. men det absolut roligaste på hela kvällen var när dalbin och niklas fick sina nollbrickor kontrollerade = sprängde i luften. herregud vad jag skrattade då. sen fick de nya brickor, måtten gånger pikvadrat. lyckat! sen blev de kidnappade efter varmrätten och kom inte tillbaka under resten av sittningen. sen visade det sig att de hamnat i spritköket och druckit öhl under tiden vi ätit efterrätt, hihi!
efter sittningen gick vi till gasquen och köade. fast typ alla bangade och skulle försöka gå ut istället, och helt plötslit försvann halva kön och vi kom in dirrelirr. najs! på gasquen var det mest varmt, men inte överdrivet mycket folk. men det var trevligt. vi röjde till poker face och det visade sig att jag visste vem djn var. haha, det var också sjukt otippat! sen gick vi hem runt kvart i två. jag hade sånt enormt skoskav att jag väntade på spårvagnen i 20min för att jag inte orkade gå hem barfota. men då kom gustav och höll mig sällskap, som vanligt.

idag vaknade jag och kände mig mindre fresh i huvudet. men eftersom det vankades brunch i kemihuset var det bara att stiga upp och slänga på lite mascara och dra. väl där var jag tidig och tog några varv runt maskinhuset och piggnade till ordentligt. sen efter brunchen med peter och dattmeister, fysikaren som vi tog hand om, eftersom han såg bortkommen ut, mådde jag riktigt prima. sen drog vi ut på stadsorientering i gotenburgo och villade runt oss ordentligt. men det var rätt trevligt, eller jag kanske ska säga FETT trevligt. jag blir helt skadad. och vad var utslagsfrågan om? "hur stor noggrannhet är stora scenens podier byggda med på operan?" wtf, det var ingen i gruppen som förstod frågan, hmpf. efter vandringen blev det planering av vårat nolluppdrag med saudi, moneypenny, turis och några fysikare. kommer bli så jäkla awesome. vi ska gyckla på gasquesittningen. missa ICKE!

nu tänker jag ta mig en kopp te, fixa lite grejer och sen sova TIDIGT! kan behövas, jotack! men man nollas bara en gång och än så länge har jag haft the time of my life. och varje grej man är med på kan ju vara det bästa på hela nollningen, hihi!

/f.

jag känner det, ibland är jag så nära, jag känner mig ensam här.

gårkvällen var riktigt rolig. långt över förväntan. förfesten var inte jätteparty, men det blev bättre ju längre kvällen led och sen kom vi på vår phaddergruppslåt och jag fick en välfylld spotifylista! sen bar det av tvåhundra meter till kemientrén och vi hade sektionsfest med las vegas-tema. jag och peter stod och pratade massa och chillade med skåningarna och sen kom saudi (som vi fortfarande inte riktigt vet vad han heter!!!) och alla snackade ännu mer. hihi! vi gick hem relativt tidigt, men drickan slog hårt ändå, antagligen beroende på att jag bara ätit mackor under dagen. jag lyckades nästan gå in i fel lägenhet (Y)

imorse var det fler än jag som inte mådde helt prima. jag hade hyfsat ont i huvudet, så jag och simon satt på matteföreläsningen, led och drack vatten. han var dock värre än mig, han hade fortfarande varit full när han vaknade. framåt lunch blev det bättre och vi åt lite äcklig b0f-mat och kirrade biljetter till både det ena och det andra. och sen gick vi till cremona och blev sjukt fattiga. jävla böcker. och sen hade vi matlab för första gången. hemska jävla program. ingenting blir rätt. därefter var det förfest, fast det var lame. desto roligare blev det dock på efterförfesten på gastown. där träffade jag lite fler likasinnade och jag var grym på rock band, om jag får säga det själv. fast sen tog jag gustav under armen och vi tog spårvagnen en respektive två hållplatser i regnet. jag borde gå och lägga mig nu. fast jag är full och imon blir det sittning och massa vardagssysslor jag inte hunnit tidigare.

/f.

white lies on your mind.

igår var jag i skolan mellan halv åtta och elva. sådär lagom kul. eller jo, det var det ju faktiskt. några föreläsningar, lite chill med b0f, brännboll, ösregn, nollbrickstillverkning, rundvandring och sen hem. nollbrickstillverkningen var inte alls särskilt rolig, tro det eller ej. hela vår phaddergrupp räknade kallt med att de skulle bli underkända. fast till slut blev jag rätt nöjd ändå, efter fyra timmars jobb. och det blev sandra, jag orkade inte spexa till det. stackars peter fick heta "el pedro". men hans bricka revs ju ändå! och min blev faktiskt  godkänd. helt över förväntan. sen har vi haft mer föreläsningar idag, efter nollbricksprovningen. b0f var väldigt uppfinningsrika, må jag säga. flytande kväve, vinkelslip, luftpistol, sylt, kaffe, disco, bumbibär osv osv. mutor verkade funka till viss del dessutom. sen hade vi hemskaste föreläsningen. han pratade inte ordentlig svenska och kunde inte riktigt stava, + att vi fick ett diagnostiskt prov det första som hände (Y)

nu är jag hemma en liten sväng och äter. tänkte kanske eventuellt byta tröja också. snart vankas det sektionsfest!

/f.

No, he can't read my poker face.

åh. intrycken var många. och jag var nervös som as i morse. götaplatsen var lite rolig och marschen var intressant. och resten av dagen har verkligen tagit på krafterna. fejk-0or, hundra pers på två bänkrader, glömda namn, presentationer, beskrivning av var nässjö ligger, lekar, kungakronor, roliga tal, snälla b0f:are, nördiga bt-are, konstiga sektionsnamn, allmänt konstiga saker, många okända ansikten, några kända ansikten och "poker face". imon blir det nollbrickstillverkning. men nu ska jag sova efter en alvedon eller två.

/f.

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

tydligen funkade inte mitt internet innan jag drog till falkis, men nu är jag här igen. i min lägenhet. MIN. och jag känner mig jäkligt ensam just nu dessutom. falkis var både bra och dåligt, som vanligt. mest bra, tror jag faktiskt. värst var mitt matlag med alla småkids under 1.50 och att säga hejdå. jag saknar dem redan. min lillasyster. åh <3 det är sorgligt att det nog antagligen var mitt sista falkis. dessutom lyckades min kamera sluta funka när jag skulle ta bilder på simhallen. antagligen berodde det på hällregnet över oss när vi gick till simhallen. men när jag och honey var med den på expert började den funka huxflux. så ja. jag träffade honey, och även christer, en stund. han dumpade mina stuffs. och jag och honey åkte spårvagn som faen. och imon börjar allt. ohherre!

/f.

jag tror vi flyger rakt in i solen.

jag hade världens finaste morgon igår. men med världens jobbigaste avsked. jag förstår nog inte riktigt hur jag ska kunna klara mig utan tanken på att han faktiskt bara är fyra mil bort. saknaden kommer bli enorm.

sen spenderade jag resten av dagen med att fortsätta utrensningen av min barndom. men nu är det i princip klart och alla lådor på mitt rum är också tomma. så nu återstår bara packningen till flytten osv och lite plugg ska även hinnas med idag. men klockan fem kommer jag sitta bänkad framför tvn. heja sverige och våra fina simmare! hjärta.

/f.

Oh, the world won't understand. It's left no time for us.

åh. jag är på lustigkullegatanvägen. kanske för sista gången. kanske inte. vem vet. jag hoppas inte.

dessutom skäms jag lite för att inte ha skrivit, även om mina dagar varit händelserika. ni skulle bara veta. tja.

winnerbäck med förband i torsdags. helt underbart på alla sätt och vis. jag lyckades till och med börja gråta under du hade tid. det är verklgien världens vackraste låt. jag älskar den. jag kom på mig själv att jag saknat att lyssna på winnerbäck. det ska jag börja med igen, när jag får tillbaks min dator och min hårddisk.

i fredags åkte jag och mamma till göteborg i ösregnet. vi körde i femtio på e6an, fanvanajs! sen inredde vi mitt rum till perfektion. det enda som egentligen saknas nu är min fotovägg och en tekula och jag då. självklart.

i lördags sov jag och sen tog jag bussen till eksjö för första gången och hade en awesome kväll hos annapanna. riktigt trevligt och mysigt. fidde hade fått för sig att det skulle komma 60 pers. allt som allt var det kanske 20 pers. och aldrig mer än tio i lägenheten samtidigt. hihi! men det var kul ändå. runt två kom nässjö-folket, vilka jag sen fick skjuts med och var hemma vid kvart i fem. jag ångrar STARKT att jag inte sov där. mja.

i går hjälpte jag mamma med diverse stuff. vi flyttade både pionen och rabarbern i regnet, från hemma till stugan. fint! sen kollade vi efter lite svamp, utan större resultat. sen avslutade jag kvällen hos pappa och sa hejdå till susan på obestämd tid. sen åkte jag hem och sov.

idag har varit jobbigaste dagen på länge länge. rensningen började idag. jag höll på att börja lipa vid flera tillfällen. det är så jobbigt att rensa ut sin barndom, slänga övervägande delen och sen aldrig med ha något hemhem. men imon har jag inte så mycket kvar att gå igenom. mest lite julpynt och några dockor. och egentligen var det inte alls mycket jag sparade. fyra riktiga böcker, de enda som verkligen betyder något för mig: trollboken, jul i tomteskogen, vem ska trösta knyttet och elsemari och småpapporna. ja. synd att femtio procent av dem hänger i slamsor. men det skiter jag i! sem sparade jag barbiegrejerna och några andra småplockgrejer. åh. hjärta. min barndom var nog rätt bra ändå. trots allt.

/f.

i'm not saying it was your fault, although you could've done more.

bra dag, ja. lång frulle och sen en sväng till stugan och hitta en drös med döda getingar på toaletten. gärna. fint getingbo vi har mellan inner- och ytterväggen. sen shoppade jag grejer till rummet och kom på hur jag skulle lösa min fotovägg på bästa sätt, helt utan fettfäckar av kladdikludd. så jag köpte två rullar tapeter ska ska vända utochin och häftstifta upp och sen sätta fotona därpå. kommer bli awesome.

ikväll vare party av högsta kvalle. jag kände mig fin och allt det där. mycket roligt sätt att placera borden, dessutom. efter en trudelutt med fredrik åkare och cecilia lind hamnade jag mellan audun och chris. kul! sen pratade jag med audun i flera timmar och blev bjuden på ex antal glas. sen hamnade jag även i många diskussioner med michael, på engelska, ofc, om både det ena och det andra. vi bytte mail osv. det skumma är ändå att vi aldrig egentligen pratat innan, och han är bara ett år yngre. wtf? det är alltid lika roligt när folk frågar om det är min första gång i utbytet...

nu: sängen, och imorgon: winnerbäck!

/f.

But sometimes I need somebody who can make me feel alright.

åh. jag och pappa åkte till göteborg idag. vi hämtade sju nycklar till min lägenhet, efter mycket om och men och en pizza. och vi gick in och grejade i mitt rum. and it's AWESOME! jag bara älskar det! så vi inredde lite fint, fast det är fortfarande en del kvar att göra. men ändå! <3

väl i nässjö igen släppte jag av mamma och davina i äng hos nina och de andra brudarna. sen åkte jag till tobbe och alex och sög hårt på halo. jag tror inte det är så bra att ha -2 i poäng? sen fick jag ett litet sms så jag åkte och lämnade tröja och pratade och pratade tills mamma och davina ville ha skjuts hem igen. fin dag. lite on the road, so to speak. hihi!

btw, så fick jag tillbaks 1,1k för hultan också, tack vare att jag köpt kombobiljett. åh. jag blev så glad. jag tvivlar på att det är så många som får tillbaks nåt!

/f.

caligula väntar nog ändå.

hemma igen och är dödstrött. sova inom fem, skulle jag säga. hur som så bar det av till per-arne och birgitta och det åts paj för fulla muggar. sen promenixade alla till linghs och fortsatte parta där. kul! imon är det tydligen skara sommarland som gäller, men jag stannar nog hemma och sover då mamma och davina ändå ska till eksjö. sen får vi se vad som händer och sker, tss!

/f.

it's emmaboda, baby, emmaboda!

jag är hemma, nästan hel och ren. eller inte alls. jag är långt ifrån ren och tältet var långt ifrån helt. tss! men jag har haft det fantastiskt. fast jag kom visst hem för några timmar sen och hunnit duscha och borsta tänderna och äta en kanelbulle från pressbyrån.

jag orkar egentligen inte berätta så värst ingående. jag och anna har chillat runt: mycket husvagn, mycket regn, många blöta kläder, mycket illalukt, många trasiga skivor och många fulla killar och mycket skratt. jag och jens har också chillat runt: mycket bra musik, mycket varm respektive kallt i tältet, många skratt, mycket mat och mycket dans. hjärta.
dessutom har jag fått med mig en tjocktröja tillhörande "okänd" kille. nä. tss! jag har haft det awesome och nu går tvättmaskinen för fullt. woho!

ikväll blir det kräftskiva med englandsgänget. förhoppningsvis blir det roligt och sen åker jag hem och sover i många många timmar!

/f.

RSS 2.0