life is a bubble

jag multitaskar med popcorn framför os. sarah gick precis i mål som fyra och var sjölvklart helt förkrossad. jag förstår. eller nåt i den stilen. för första kvällen på många veckor ska jag inte till jobbet eller lägga mig vid den här tiden, den här dagen. jag börjar först halv tre imorgon.
 
helgen har varit rolig. jag kom ifrån jobbet lite tidigare och åkte hem och powernappade och sen åt jag asmycket godis och tittade på big bang theory. sen bagav jag mig till stan och drack öl på roberts tak i solnedgången innan vi gick till chalmers. ryktet sa caps på torget och mycket riktigt, Z dominerade. vi drack gasquek's sprit och sen dök en sittande e6 upp och vi gick dit och drack deras sprit också.
jag vaknade görbakis, berodde antagligen på 50/50-pk-jeltzin. gick till systemet och sen träffade jag honey i stan. vi fikade och sen gick vi ut i stan och bara gick, helt planlöst. tre varv runt stadskärnan och två och en halv timme senare, skiljdes vi åt, lagom till att himlen öppnade sig och det fullkomligen vräkte ner vatten. jag har inte haft sådär blöta kläder på mig sen jag badat med kläder. tydligen började nordstan läcka till och med. på kvällen mötte jag bea och vi åkte på hemmafest hos ankan. det var spännande med nytt folk, alltså var det en riktigt bra kväll.
 
idag var jag inte bakis, bara fruktansvärt trött. jag drack kaffe hos robert och tittade på hans nya lägenhet, det gjorde mig lite piggare. så jag köpte sushi och gick till skolan och pluggade lite. impulsen är klar nu. nu kommer det bli mer spännande, jag har ju inte räknat nån värme/massa. så vi får se. ska försöka plugga så mycket jag hinner den här veckan ändå.

Love is all, from what I've heard, but my heart's learned to kill.

det är redan onsdag, min vecka har flugit fram. jag är mest trött hela tiden och ska definitivt släcka strax. jag går ju upp vid fyra. lyckaes även dra på mig en extra nattvecka, mest för att mathias bad så snällt och för att jag behöver pengarna. jag har även börjat plugga på riktigt nu, varit i skolan varje eftermiddag efter jobbet. jag har räknat en oich en halv lv typ. ska försöka komma förbi impulsen innan helgen, så är jag nog i lagom fas. helst ännu längre, vi får se. igår drack jag kaffe med robert efter att ha pluggat duktigt och fick då massage som belöning. som ytterligare tack har jag haft träningsvärk hela dagen idag. hmpf. så är det vädret att döda för. HUR varmt som helst. så idag träffade jag fredrik och vi åt glass innan jag babblade med bengt och åkte hem och lagade mat. imorgon blir det duktigt plugg och ev träning. antagligen inte.
 
för övrigt har jag och bengt köpt biljetter till tallest i februari. SJUK framförhållning är vad det är, men det kommer bli så jävla awesome. och snart drar nollningen igång. kommer bli en pärs av stora mått. innan dess ska transporten och gktn sitta rätt upp i krysset. och på fredag börjar os, jag ska sitta bänkad så mycket jag kan, särskilt när det är simning på gång!

och ryktet spred sig som rök.

jag cyklade till sannegårdshamnen och solade och läste sista lv i gktn. sen sprack himlen upp och det var strålande sol och jag låg på rygg och lyssnade på elsa billgrens sommarprat. mycket bra, mycket fint. man blir minst sagt sugen och inspirerad av henne. jag vill bara shoppa! när jag kom hem igen gjorde jag proteinpannkakor bestående av ägg och kvarg typ. det blev helt okej, men hade nog varit bättre i en plättlagg snarare än i min räfflade gjutjärnspanna. sen träffade jag robert och drack kaffe på starbucks och tittade på folk i solskenet. men han skulle på dejt med vanessa och gick. så nu är jag ensam och syndar vilt med b&j. pratade med LN och det är tydligen fredag med jesus, fast utan jesus och på en lördag. jag kanske åker dit och hälsar på lite senare, de brukar ju ha bra kalas. fast jag ska inte dricka nåt, eller inte så mycket. vi får se!

Wake up, darling, it's a beautiful morning.

igår var den underlig men bra kväll. jag träffade robert och vanessa och vi drack öl på 7ans. sen skulle vi gå till chalmers för att leta fest och robert smsar wilson och de är på dancin dingo, så vi drar dit istället. spännande ställe. det var ju åtminstone okej musik osv. jag hade värsta djupa samtalat med thinner. när det stängde hade alla andra vi var med dragit och jag tog sista bussen hem, lätt konfunderad och helt klarvaken eftersom det var min vanligtvis piggaste timme. hemma åt jag och somnade äntligen vid fem när solen började gå upp utanför fönstret. jag sov fyra timmar och drog till gymmet. jag har fortfarande inte orkat duscha. det ska jag göra nu. jag köttade axlar idag. kommer kännas fint som fan imorgon. eh... så fick jag mail av catarina också. kommer bli en fin höst om jag inte får fortsätta. vad gör jag då?

And I long for this mirrored perspective, when we'll be lovers, lovers at last.

i onsdags (kanske?) fick jag för mig att jag skulle åka och simma. så jag tog vagnen till lundbybadets utomhusfemtia och dök i. det var det bästa. det tog 500m innan flowet kom tillbaks. eller greppet och det där. jag bara körde sen, i typ fyrtio minuter. fast jag var tvungen att vila mycket och det blev kanske 1500-2000 totalt. det sista jag gjorde innan jag gick upp var att köra en riktig trackstart (herregud, DET var längesen!) och sen kicka och ta några fjärilsarmtag. jag trodde jag skulle dö. efter första kom syra, efter tredje kunde jag knappt få upp huvudet för att andas. eh. jag hade glömt känslan av brutal mjölksyra i armarna och axlarna. fantastiskt!
 
sen åkte jag hem och lagade mat och beundrade min bränna på ryggen. den sitter fortfarande, några dagar senare. det är nice med träningsbikini! dock var det tungt att jobba de sista dagarna. igår var jag dessutom i skolan och gktade med malin, smör och dalbs. vi anser att vi återigen är klara, för tredje gången. klart vi är, om alla våra flashar änteligen är "lagom" stora. sen åkte jag med malin hem till henne och drack kaffe i nån timme innan jag gjorde min sista natt på fria. det var rätt chill, men veckan har gått så jävla långsamt. nästa vecka är det dagsjobb som gäller. nytt skiftlag och brödproduktion. och jag kommer återigen få slag i ansiktet av dygnsrytmen. jag har dessutom ångest över att jag sover så mycket och ändå är konstant trött. ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra. jag saknar chalmersfesten. det vill jag göra ikväll, om nån kan styra upp?

Du sköts i bitar, jag kanske gled emellan.

helgen flög förbi med film och pizza på fredagen och häng hos martin med LN och kemisterna som slutade i botaniska och på kontiki på lördagen. i söndags jobbade jag på kvällen. natten sön-mån är de hemskaste och längsta, men också de som ger mest klirr i kassan. lönebeskedet för fyra dagar i juni trillade in i brevlådan häromdagen och meddelade glatt sex och nio netto. VÄRT!
 
den här veckan är rätt chill. det är rätt segt dock. jag är fruktansvärt sliten och trött jämt. jag testade på step igår och höll på att krevera. jag flög runt som en liten vante, helt ur takt, och försökte hänga med på de "enkla" övningarna. tss, skulle inte tro det va. men träningsvärken kom som ett brev på posten runt fyra i natt och mina vader dör när jag står upp och jag hade kramp när jag sov. nämensåatteh, kul pass?

falling for a monster.

nu har mer än hälften av nätterna den här veckan passerat. i söndags/måndags var det bara långt och långsamt och brutalt segt. jag och nils gjorde ingenting i runt fem timmar, när vi gjort klart mixlådorna. i måndagkväll sen träffade jag pappa och blev bjuden på massa god grekisk mat. det var en bra uppladdning inför en natt som bestod i att jag ensam packade pizzabottnar i fyra timmar. socialt liv, vare ja... i natt flöt det rätt snabbt. jag tränade igår innan jobbet och hade lite tid att läsa nån ytterligare lv i transporten. nån gång vid tre-fyra kände jg träningsvärken komma krypande. att jag då stod och mätte upp ströbröd och lyfte och skakade högerarmen hela tiden gjorde inte saken bättre. nu, när jag sovit och sådär, har jag brutal träningsvärk i hela högerarmen, lite i vänster och massa i bröst och rygg. wääää! det kommer bli en plågsam natt. men sen är det bara en kvar innan helg, och jag vill dricka öl då!

insta.

min helg i instagram. jag har upptäckt det på riktigt. kaossandra, för övrigt.
kanelbullar på jobbet.
 
ösregnet vi gick i till ica.
 
jordgubbar som efterrätt i fredags.
 
mastodontmiddagen på restaurang räkan.
 
transportplugg i sannegårdshamnen. man skulle även kunna uttrycka det som "en kombination av fyra bra saker". men då hade jag ljugit...!

And some will say it's not even healthy, but body is young and mind is sure.

min helg har varit så bra. efter en morgon fylld med pärlsocker mötte jag mamma på stationen och vi åkte hem och sen till linné till den spännande ekobutiken och köpte nötter och gojs. sen handlade vi och åkte hem och gjorde sallad och la oss. jag som varit uppe sen fyra började bli ordentligt trött framåt elva på kvällen. så vi sov och igår sprang vi på stan. fast jag var både fattig och dålig och handlade knappt nåt. hade kunnat döda för en plisserad kjol på monki som självklart inte var på rea. men jag har inte råd att betala 400pix för den... istället köpte jag ett par billiga, svarta reashorts på gina, mest för att jag verkligen behöver andra än mina korta jeans. alla andra jag har är för stora...
middagen intogs på restaurang räkan med mängder av olika skaldjur. sen var vi både proppmätta och avslutade med en glass med topping på donken. så egentligen har helgen varit ren och skär misär i både tränings- och hälsosynpunkt. dessutom åkte jag till landala och köpte godis idag också. fast jag köpte även jordgubbar som jag åt vid sannegårdshamnen när jag läste första halvan av anteckningarna i bengts transportpärm. när jag höll på att somna i solen cyklade jag hem och la mig på riktigt. det hade varit ohållbart att vara vaken i tolv timmar INNAN jag ens börjat jobba. så jag sov två timmar nu. och strax sticker jag iväg för ännu en natt på fria. och för ännu en jävla bitchslap av dygnsrytmen...!

Banging the tambourine, it gives me self-esteem.

min kropp darrar lite smått. jag gick på krafttag. jag är mörbultad. imorse var det en superfin soluppgång utanför mitt fönster över fina göteborg. och så var det varmt på riktigt ute när jag väntade på bussen vid fem. ännu varmare var det de många timmarna senare när jag åkte hem igen. luften stod helt still. som om jag inte var varm sen innan! idag var det kanelbullar på schemat. de är mycket godare än gifflarna. tyvärr. min uppgift idag var att olja plåtarna och lägga på bakplåtspapper. jag gjorde MÅNGA plåtar. på bussen hem kände jag verkligen hur jag stank av typ frityrolja och kanel. förtjusande!

I det fina tunna ljuset står jag och väntar tyst.

jag har redan jobbat mer än halva veckan. det är lite kämpigt att gå upp kvart över fyra. men det lockar lite mer när man ser solen vackert gå upp över göteborg. igår var det en sjukt jobbig dag på jobbet dessutom. pizzabottnar är definitivt inte min favoritprodukt. jag hade aldrig sett maskinen förut, men när den ballade ur för femte gången hade jag lärt mig den och alla frågade mig hur man skulle fixa den. jag suckade bara. och idag var det giffeldags. det är tur att glutenfritt är så mycket äckligare än vanligt bröd, så jag kunde motstå frestelsen att äta upp varenda en. jag tränade inte ens idag. det gjorde jag dock igår, en speedvariant. jag missade bussen på marklands och kom mycket senare till gymmet än jag trott och hann bara maxa tjugo min på crossen innan jag kunde duscha och gå till chalmers. vi har ju fått retur nummer treish. jag blir så trött. vi lagade först lite mat, lax och färskpotatis, och sedan drog kodandet och felsökandet igång. vi löste ett fel och då dök ett nytt upp. från en gigantisk vattenflash har vi nu en halvmeter bred väteflash som är ish 350m hög. ett rör till månen. det är RIMLIGT!
 
på fredag kommer min mamma hit. det ska bli skönt att träffa henne. fast innan dess borde jag nog städa här. jag diskade och lagade mat idag iaf. nåt försök till moussaka. jag har ingen aning om den blev god eller inte. det märker jag väl. för övrigt stack jag kökskniven mitt i handflatan med full kraft häromdagen. sliceade av en bit på lillfingret också. jag är urbota klantig, vafan. blodet fullkomligen sprutade. jag gjorde allt i min makt för att få det att sluta. jag tänkte att jag inte riktigt hade tid att sitta på akuten hela natten för att sy i handen om jag skulle upp fyra dagen därpå. det var vettigt tänkt av mig och jag fick det att sluta innan jag la mig. idag ser det rätt köttigt ut dock... sålänge jag inte får blodförgiftning är jag nöjd!

The city is my church, it wraps me in its blinding twilight.

resten av jobbveckan flöt på rätt bra. eller, produktionen flöt väl på sådär och jag och killen jag jobbade med satt nästan och snackade mer än packade. i fredags slutade jag jobba och drog hem och sov i soluppgången och sen mötte jag LN, bengt, herpes m fl för lite after work, sådär en elva timmar senare. först hittade vi inget ställe med mat och gick två varv runt vasa/avenyn innan vi satte oss på en restaurang och åt fantastisk pizza. sen flyttade vi oss och drack lite mer öl och nån drink. ute vräkte regnet ner och jag, herpederp och bengt fick för oss att vi skulle dra till guldlock. fast när vi kom åkte typ alla hem. men jb och herpes ville dricka mer och vi tog tequila med kiwi (adam hade ingen citron) innan jag och bengt åkte hem igen. jag hade planerat att försöka vända tillbaka dygnet och misslyckades fatalt genom att hålla mig vaken och titta på soluppgången.
 
igårkväll tog jag med LN på bio och vi såg nya ice age, dock utan 3D. den var söt, precis som alla tidigare filmer. mycket bra spenderad, lagom lugn lördagskväll. och i morse tog jag mig upp i tid och drog till gymmet, crossade och fullkomligen mosade mina ben i diverse övningar. när jag sen klev ut från gymmet för att gå till bussen öppnade sig himlen och det började ösa ner. på de kanske hundra metrarna ner till hållplatsen hann jag bli ordentligt blöt. tur att jag inte duschat då! väl hemma var jag tvungen att sitta ner och samla kraft för att orka cykla till ica och handla. sen höll jag på att glömma den viktigaste ingrediensen till korv stroganoff och fick gå in på ica igen. suck på mig själv.
 
ikväll ska jag titta på fotbollen med ett halvt öga, äta choklad och försöka börja titta lite på transportanteckningarna. jag lyckades boka tvättid ikväll också. urbota korkat av mig då jag börjar sex imorgon. bussen rullar fem i fem. jag planerar att gå upp runt fyra. värt...!

RSS 2.0