det finns de som tror på gud.

jobbig dag. börjar med prov och jag kommer bara få g. bajs, typ. sen käkade vi lite och sen matte. sen nån musikgrej i aulan och sist fysik. jag och malin är nog de mest korkade i vår klass. haha. densitet beräknas massa / volymen. jag och malin var skitsega, vi hade densiteten och massan och så satt vi och mätte och försökte få ut volymen istället för att bara räkna på det. ibland är nv jävligt svårt.
efter att jag hade sagt hejdå till alla så var jag duktig och gick hem. och snart har jag packat klart. jag är i princip klar nu iaf.

möjligvis träning imon med. men nu skriver jag nog inte mer här förräns jag kommer hem den 5e april. kanske att jag skriver nåt kort när jag är i phnom phen, men vi får la se.

/f.

hallelujah new world.

okej, ett kort, snabbt inlägg nu.
okej skoldag. albin tjatade som fan på mig om fogel-kramen, men det blev ingen. spanskan gick hyfsat, tror jag. faktiskt svårt, så undrar vad samhällskillarna och fogel och dom tycker. maha.
sen imorse så kollade jag min mejl och då hade jag fått svar från TE-tvåan!! göttans. så nu har jag hans msn. jag har halva inne, som anniehoney sa :P
nej, nu måste jag plugga historia, snart träning med juhe.

/f.

take a sad song, and make it better.

okej, sista passet gick prima och finemang. första grenen var lagkapp 4x100fr. jag var tvåa och hade typ 1.09 låga nånstans. dock kom vi fyra med några hundradelar för lisa inte orkade riktigt ända in i mål, så det var ju lite surt. men det var bara att tagga om till nästa gren som också var 100fr, individuellt. och det gick superbra. jag var typ inte alls trött efter 50 och sen kom jag imål på 1.08.80. asgött, juhe! pers med cirkus två sek, juhe! sen så stannade jag i lilla och snackade massa med viktor och jocke och sen så fick jag fetaste massagen av petra. hon är snäller, hon. när jag äntligen bestämt mig för att gå och duscha så dumpade jag väskan i omklädningsrummet och kom på att jag inte hade min vattenflaska. så jag gick upp för att leta efter den och då mötte jag martin och vi stod och pratade i typ en halvtimme. fatta, vad jag kommer sakna honom när han slutar. han är ju bästa, ju!
sen tog jag mig äntligen i kragen och gick och duschade men då ropade alla att vi vunnit bucklan, så jag var tvungnen att gå och vara med på bild och skit. haha. sen fick jag äntligen skjuts hem och nu har jag packat lite grejor och så. shit, vad jag är hungrig förresten. och hoppas hoppas jag fixar spanskan imon. och på tisdag är det historia. OUCH.

/f.

today is gonna be the day, that they're gonna throw it back to you.

helvete, mina axlar. att tävla tar verkligen kål på dem totalt.
igår gick det bra. 200med var la hyfsat, 100fj var okej och fjärsen i laget gick typ dåligt, fast laget kom trea. först skulle jag ha bröstet men vi kom på att jag slog kajs med betydligt mycket mer på fjäril än vad jag slår henne på bröst så jag fick fjärilet istället. tungt som fan, ska ni veta. sen var det ju melodifestival igår kväll. jag kan inte ens sätta ord på min besvikelse när charlotte äckel-perrelli vann. B to the L to the Ä.
imorse var det tungt att gå upp. insimmet kändes faktiskt gött och första loppet var 100br. jag och albin slog vad igår om vem som skulle vinna. om jag förlorade skulle jag krama fogel. gissa vad jag hade för tid? 1.27.7 typ. och gissa vad albin hade? han var liksom anmäld på 1.39 så jag trodde inte han skulle vara så bra. äckelungen hade 1.26!! fatta vad knäckt jag blev och fogel kommer MÖRDA mig imon! men hursomhelst så var det ju ändå pers för min del och jag kom faktiskt trea. dock klantade jag mig och missade min prisutdelning. hmpf.
sen var det 100ry och det gick ju som vanligt jättelångsamt. men ändå lite pers och så. och nu är det lunch och jag är så hungrig. MAAAAT!
100fr individuellt och i lag med sen i eftermiddag. aj, mina axlar.

/f.

aj, för helvete!

sitter här och försöker epilera bort allt fucking hår på benen. men det gör ont som fan. alltså, hår på kroppen känns jäkligt onödigt, när man ändå måste ta bort det, liksom. hm.
och jag vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har haft fullt upp. både prov och träning och annan skit i skolan. jag har helt enkelt inte hunnit. men det har ju inte hänt så mycket speciellt, men jag hoppas ändå att jag har några trogna läsare som saknat mig?!

och imorgon är det tävling här hemma. ska bli roligt. sen kommer annisett med, det blir fina grejer!

/f.

som vågade sig bli en viskning.

jag förstår inte, varför är skolan jämt bajs?
liksom historia är tråkigt och jag fattar typ inget. matten fattar jag inte så himla mycket av heller. svenskan är bara allmänt tråkig och fysiken är både tråkig och jag fattar minus åtta. och sen jag kom hem så har jag suttit och tragglat den här jävla fysiken. fatta jag hatar fucking fysik. jag suger på fysik, jag kommer få ig i fysik.

blä.
imon är det träning, gött. fast jag har sjukt ont i mina axlar. de är mjuka som betong, ungefär. stelnad betong, då alltså.

/f.

du sa: jag vill drunkna i dina lockar föralltid.

okej, återigen är det måndag, och damn, jag HATAR måndagar!
skolan var bajs. eller inte gympan och spanskan. på gympan spelade vi badminton och det var skitkul. jag och honey spelade dubbel mot darko och albin och vi ägde dom totalt. spanska var också rolig, som sagt. jenny snackade betyg med oss och jag ska självklart få mvg. wiho!
sen drog jag till simhallen och gymmade och pluggade lite och sen simträning. inte så värst jobbigt, men efter badmintonen är mina armar, nåväl, min högerarm, inte riktigt in the right shape. men vi körde massa äckelspec och sen körde vi nåt maxtestliknande. typ 25or max och sen bad tillbaka. även om vi inte hade så jättemycket vila på kanten innan nästa sen så gick min puls ner faktiskt relativt. jag kanske har rätt god kondis, ändå då. åtminstone i simning, hm.
sen skulle jag cykla hem med jocke, viktor och william, men de vägrade vänta på mig, de små svikarna. det är sånna tillfällen man verkligen känner sig omtyckt och älskad. hmpf.

/f.


PS. nu är det andra gången jag skriver det här jävla inlägget för datorn raderade skiten. om det raderas en gång till så skriker jag högt och lägger ner den här fucking bloggen!!! DS.

incorporated tattoo.

jag har just suttit och kollat på både miami ink och LA ink i några timmar nu och jag blir så jäkla sugen på att göra en tatuering. jag vill ha en helt vanlig femuddig stjärna på högra vristen. damn, det är så hot.

ungefär en sån häringa:

sämsta kvallen, jag vet. men ni fattar grejen.

/f.

I need you so much closer.

helt ovärd söndag. vaknar först vid halv tolv-snåret och efter nån timme så kommer man på att man måste plugga. det gjorde ju verkligen min dag kan jag ju säga. fysiken är ju på en sådär fyrtio sidor och det tar drygt en och en halv timme att läsa igenom, dels för att det är jävligt mycket och dels för att jag är så jäkla trög och inte fattar nåt.
tur att det är c-vecka imon. mina axlar blir bara mer och mer paja för varje dag som går. jag skulle behöva en riktigt fet massage. jag funderar fan på att ringa petra så hon får ta bort all stelnad mjölksyra. men det lär ju inte hjälpa. det är ju höglandsdoppet i helgen och då sätter det ju sig i axlarna igen. suck och herregud.

/f.

Can you tell me why you have been so sad?

KATASTROF!
jag finner inte ens ord för att beskriva min besvikelse på andra chansen. melodifestivalen kan ta och köra upp nåt, WTF!
för det första: hur kunde det bli så att "androla" inte ens kom till semin?!
och för det andra: vafan, ola skulle ju till final!!!!
näe, jag säger då det. sämsta och återigen sämsta finalen i världshistorien. heja BWO i finalen. jag ska fan rösta på dem iaf!

grrr...

/f.

you should stop for a while.

ja, inget vidare intressant har hänt idag. än. m&p's gamla polare från chalmers har kommit hit och just nu är de ute och går i lövhult, eller nåt.

men blä på att matte och carin åkte ur let's dance igår! sämsta! danny ska ut, FATTA!! han är äcklig, slemmig och bara hemskelig wannabe ola. jag spyr på honom. speciellt när han bara blir sämre och sämre på att dansa för varje program. B-L-Ä!

/f.

det är skönt att känna pulsen.

blä, vad jag är trött. min kropp är helt mör och mina axlar skitpaja. och fredagar är segaste dagen i skolan. palla svenska när alla sitter och sover utom jag och honey som satt och garvade åt gunilla. palla matte i en och en halv timme. palla äckellunch. palla histora och sist palla engelska som jag var totalt oförberedd på med. PALLA FREDAGAR WTF! sen gick jag och tränade. det var okej roligt. inte vidare jobbigt heller. i slutet körde vi 5x200 t+p tröskel. hur roligt kan det bli? fast vi körde vänstervarv så det snurrade till det lite i skallen. på frisim känns det konstigt, men på bröstsim är det det enda naturliga för mig, i och med att jag vänder åt "fel" håll. nej, fel uttryckt av mig. jag vänder rätt, och alla andra vänder fel! :D

/f.

dagens katastrof.

herregud! jag började nästan gråta när jag såg detta: Patrick Swayze döende.
typ århundradets bästa skådis och sexigaste dansare i århundradets bästa film!

och jag som hade studiedag och allt!
äh, alla måste vi ju dö någon gång. och förresten så kommer franz ferdinand till way out west. shit måste fixa tickets snart med. fast just nu känner jag största suget till hultsfred. gud vad jag vill åka till hultan, det kommer ju vara SJUKT många bra band där! GAAAH!

/f.

låt oss resa nånstans, resa långt bort härifrån.

jag har hittat en ny drog. den är lite konstig, men oh så gott!
gröna äpplen med turkisk yoghurt. eller om man bara käkar turisk yoghurt.

sen så knarkar jag beivita i skolan. så onyttigt och så gott!

/f.

och skymningen är tidlöst vacker.

idag var det fantastiskt roligt i skolan. men först var det träning. jäkligt jobbigt, vi körde 20 start 10 och mina axlar är cp-paja. ont som fan.
sen gick jag till skolan efter att jag och kajs hade haft vår obligatoriska mange schmidt-morgon. första lektionen var kemi och prov. det var rätt lätt, men jag är ändå tveksam om jag kommer få vg. men hoppas, hoppas.
sen hade vi lite hål och sen var det drama. det var lagom trist, sådär. sen lite äcklig lunch och sen massa massa hål. när annie och malin och dom hade tyska så satt jag och "pluggade" med fogel och steven. vi hade fan hur kul som helst. de är så jäkla klockrena. sen var det spanska och vi körde en tävling med verben. konstigt nog var det jag, fogel och honey som satt kvar längst. NVA07 power! men när verben tog slut så sa jenny bara ett random och då kunde jag det, men fogel blev skitsur, maha!
efter skolan gick jag till sjukhuset och jag och mam fick våra sprutor. aj, mina armar igen! sen åkte vi och handlade och så med. blä, och imon är det studiedag! wiie!

/f.

Du doftar svagt av våta vita rosor, gammal jord.

okej. softa dagen idag. kan möjligtvis bero på att vi inte hade nån svenska och fick ha fysik istället och sluta en time tidigare. göttans. och sen jag kom hem har jag suttit och pluggat kemi, grundämnen och bajs. men jag tror nog jag kan det nu. vi får iaf hoppas på det. imon är det träning och på eftermiddagens så ska jag vaccineras. och jag som redan har sjukt ont i mina armmuskler. mina armar och axlar är cpiga.
btw, så kollade jag på startlistan till höglandsdoppet. konkurrens blir det, milt sagt. antagligen inga pallplatser för mig inte. sandra och de andra från eksjö kommer juhe.

/f.


PS. igår glömde jag ju skriva att fogel hade blivit utslängd från pigalle sen i lördags. för att han var för full! haha, och när vi snackade nykterhetsrörelsen på historian fick han ett antal pikar och blickar. HAHAHA. DS.

tyck synd om mig, jag är ensammast i Sverige.

jag är så död. måndagar är typ värst. fast draman var rolig, vi improviserade och hade oss. fast det tog ett tag innan fantasin började vakna. sen hade vi värsta sega engelskan. tråkigt. sen lite lunch och det STORA samtalsämnet var lätt pigalle, iaf vid tjejbordet. jag glömde skriva det tidigare (igår) att helgens mest oväntade och omtalade strul måste varit prior och amanda, som går handel. seriöst, vet dom ens vilka den andra är?! malin blev lite lätt chockad, och när sen anton och otto började hångla så blev hon ännu mer ledsen. för DET var verkligen inte bra. näe, sen hade vi gympa och vi skulle spela fotboll. jag HATAR att spela fotboll, åtminstone med min klass. så jag och malin gick till gymmet och babblade som fan tills det var nån som sa till oss att träna lite. haha. sist var det spanska. jag och honey tragglade verb och kom fram till att våra minnen är jävligt dåliga. sen kollade vi på extra. bästabästaspanskafilmerna. i nian kollade vi på alla avsnitt, så vi har redan sett dem, men skitsamma, fuck vad dom är bra!
sen drog jag och gymmade och simmade. vi körde samma pass som på sportlovet för att de som inte var med då skulle få en chans att bli bjudna på godis. jag pallade inte riktigt att köra alla fjäril men jag körda la en sådär 75-80% ändå. bra där. sen cyklade jag hem och käkade och kollade anna pihl. jag är trött.

/f.

I've got nothing left to prove.

så, min outfit igår:
- guldglittriga cheap monday
- vitt brottarlinne
- svart topp med urringad rygg
- halsband med stor rosett


japp, det var nog det.

/f.

if you want me, I must be doin' something right.

jaa, herregud. igår var roligaste på länge.
först kom moa hit och vi flummade och pratade och skrattade massor. sen drog vi till pigalle, och när vi kom så var det inte så mycket folk och rätt lamt, men det tog sig bra. vi dansade och hade allmänt roligt med malin och annie och typ alla andra. fast moa strulade med nåra så jag blev lämnad ensam några gångerg. TE-tvåan var där med. han är snygg, men jag har nog fått bekräftat att han inte har någon som helst aning om vem jag är, inte ens när han är full. och apropå full så ska vi inte ens snacka om hur jäkla full fogel var. jag och malin gick fram och hälsade och han började krama malin massa och hon fick till och med en puss på kinden. hallå, liksom!? undras om han kommer minnas det imon i skolan?! :P när vi skulle gå hem sen så hade jag så sjukt ont i fötterna så jag gick barfota. ute. vi skulle vänta på moas mamma och vi väntade i typ en kvart. kallt, någon?

och imorse så bar det av till slottet och hela dagen har spenderats med simmarna och vi har gjort massa saker, haft massage och så har det varit distansjakt. 200 fjärs gick bra, men medleyt gick åt helvete. vafan, kan jag aldrig klara den där jävla tiden snart?!!

näe, söööömn nu tack! jag pallar verkligen inte plugga, men jag bara måste.

/f.

tagga tagga tagga.

ja, nu sitter jag här igen och väntar på att moa ska komma hit. wiie!

idag var jag och pap i jkpg och shoppade. jag köpte två svarta kjolar, ett par wayfarers-kopior, en festtopp, en nagelfil och ett rouge. toppen har jag på mig nu, bilder kommer typ imon.

nej nu är det miljonfrågan i postkodmiljonären. gotta go!

/f.

RSS 2.0