du kommer gå långt.

onsdagar är lite så man dör. jag var tröttare än vanligt imorse och det var ljusare och betydligt varmare än vanligt så det kompenserade lite. träning och körlektion och hatade teori. skola och jag och honey gjorde nationella muntliga. vi var rätt bra, tycker jag väl. men vi fick inga kommentarer alls, så det kan gått hur som helst. sen hade vi hål i tre timmar så jag, michan, moa, saba och jossan gick till coco thai och käkade och glassade. sen blev det mer glass i solen. man blir så lycklig när det är sånt här väder. biologin var sist på dagen. jag och malin och ante var i en liten grupp. OJ, så seriösa vi var. ante läste först texten med sin carl bildt-röst och sen blev det läsning till psalmrytm ungefär. vi skrattade gott. väldigt intressant text om sjöhästar där pappan är den som blir gravid och föder ungar. hmm...

träning nummer två för dagen var mest fail. vad vi hatar andreas. fattar han inte det? och hur kan han älska benspark så sjukt mycket förstår vi inte alls. liksom, 8x75 medleyben utan platta eller fenor. jag dog. och sen 600 med platta och fenor fj, ry, fr 100-100 ej split. jag dog verkligen. och sen var jag tvungen att cykla hem. jag äro lat.

imorgon blir det först skola på förmiddagen och kanske en halvtimme eller nåt på spanskan och sen blir det göteborg! härligt! och det verkar ju bli fint väder med. då får jag nog ändå hänga med bj och hans polare. men det blir säkert bra, det med!

/f.

vem tror du att du är, i den här sången?

värda dagen. nationella först på morgonen gick väl sådär. jag svamlade som vanligt typ tre sidor. jag vet inte ens om jag svarade på frågan. men så länge det är någotsånär korrekt grammatiskt borde jag väl åtminsone kunna fixa tvåbokstavigt. sen blev det mest chill resten av dagen. på lunchen satt jag ute med rosman och donk när de spelade gitarr, och sen kom det en hel drös andra och lyssnade. väldigt trevlans, det må jag säga.
efter skolan blev det träning och allt sånt. jobbigt. tusen arm och åttahundra ben. jag är trött. suck.

/f.

will you catch me when i fall?

jag nördar mig med eurovision song contest.


jag anser att schweiz borde vinna hela skiten. jag älskar dem!

/f.

Händer samma sak på bortaplan hörs inte ett ljud.

jag nöter florence valentin. det var den låten jag hade på hjärnan hela träningen. jobbigt värre, må jag säga.

imorse blev det körlektion. gick väl sådär. jag gör ju knappast framsteg. jag lär bli fattig men ändå aldrig ta det där jävla körkortet. och lövet bara hetsar. ALLA bara hetsar! ursäkta att jag är så dålig...
skolan, mja. egentligen inga värda lektioner alls. eller, vi var ju som alltid sjukt trötta på samhällen så det blev mest ett enda stort skratt. steven ska skriva en schlager om BNP, det kommer bli ytterst intressant. projektarbete, jatack!
sen blev det trafikskolan och äntligen fixade bilshitten. och jag hade typ alla fel på första testen på datorn. bra att jag är så värdelös. men jag ska göra halkbanan på måndag. så jag skolkar matten, kemin och svenskan. värt som fan. iofs hade jag väl behövt gå på matten... äh.

träningen var tråkig. vi körde 400 två gånger, varav första låg jag i skvalpet och allt utforsande vatten från rutschekanan, så jag kände att 5:17 inte gjorde mig rättvis, riktigt. andra hade jag 5:11 på. och vad som har hänt med william vet vi inte riktigt. han har antagligen inte kört så värst seriöst det senaste halvåret om han plötsligt går från 5:20 till att pers med fem sekunder. jamenellerhur! och sen fick jag och annie hjälpa matildo av med baddräkten. alltid lika roande, haha ^_^

och imorgon blir det nationella i engelska. jag vill inte.

/f.

Murder these thoughts, life is disconnecting me.

åhå, braiga dagen.
"tjocka släkten" kom hit för att fira att jag äntligen fyllt myndig och sånt. så det blev middag med alla dess tillbehör. men att öppna paket är faktiskt inget roligt längre. hur kul är det att öppna kuvert, liksom? men ja, det funkar väl när man summerar allt. allt som allt blev det tio och fem. och det är ju faktiskt väldigt bra. jag ska nog köpa mig ett makroobjektiv och fortsätta leka att jag är duktig som fotograf. resten får jag väl spara och bränna på körkortet, det LÄR ju behövas.

när alla sen åkt hem åkte jag och pappa ut och övningskörde. typ parkering och backning och sånt. JAG SUGER! men pappas jävla skithög suger också. den dog ungefär hundra gånger, och då var det inte ens mitt fel! blä. jag kommer aldrig fixa det!

och imorgon är det måndag. och jag har körletion halv åtta imorgon. härligt. sömn är överskattat och obefintligt. och jag är proppmätt!

/f.

there will be an answer, let it be.

dagen har varit utomordentligt skön. det blev ett par timmar i solen, vilket jag tror och hoppas leder till en liten vacker nyans av ansikte, mage och smalben. härligt. sen drog jag till simhallen och var funkis. tidtagare på bana tre. alltså var det inget chillandes här inte. jag hade saker att göra precis hela tiden. men jag måste säga att det är väldigt roligt att diska folk. haha, jag har sån sjuk skadeglädje!
jag är hungrig nu och det ryker in nåt fruktansvärt från grillen på altanen. jag har bara käkat lite frulle och en delicatoboll idag. jag köpte delicatobollen precis innan passet började, och när jag käkat typ halva så skulle vi lägga i plattorna och då la jag resterande på en stol men en heatlista. sen när jag kom tillbaka så satt det nån på stolen. hmpf. jag antog att hon slängt min delicatoboll, så jag brydde mig inte mer. när vi tog upp plattorna igen när passet var slut så jag att min halva låg i fönstret, tydligen hade den legat där hela passet, haha! sen cyklade jag och annie till hemmakväll efter ungefär tre stopp på grund av hoppande kedja på annies skabbiga cykel.
och nu blir det grill och chill hemma. så sjukt gött! för idag har det varit helt älskvärt väder! <3

/f.

put a little money in this type of thing.

träningen var ovanligt chill. vi hade äkta finbesök, olof hade behagat sig till nässjö! så vi körde klappleken först, den är faktiskt rolig, och klas och olof åkte direkt, haha. sne blev det lite stratos och lite hp, dock frisim, frisim, ryggsim. hp på rygg funkar helt enkelt inte. det blir hur många gånger jobbigare som helst. och sen blev det en fyrahundring på tid. enligt hade jag, annie OCH william alla typ 5:03. men jag tror att det nog är rätt fel. för den tiden jag själv såg på mig var 5:07 och william brukar dessutom alltid ligga fem, sex, sju, åtta sekunder över pers och nu ligger han plötsligt sex under? njaaaa...

och imorgon blir det chilla och förhoppningsvis sola på morgonen och sen blir det funkis på simiaden på eftermiddagen. härligt! ^_^

/f.

Things ain't working out like they're supposed to, but at least they're working out if you ask yourself if anything is meaningful.

fredagar är älskvärda dagar, det är allt vad jag anser.
först åkte jag till trafikskolan och gav mig på bil-pämen än en gång. men jag vet inte hur det gick. men ja. sen blev det skola och på fysiken skulle vi skjuta sönder urglas. jag måste säga att jag var väldigt skillad på det. jag och moa var de första som lyckades. att det kan vara så roligt att ha sönder något! sen blev sista lektionen matte, efter att ha suttit och solat vid glaskorridoren på lunchen. jag älskar vädret. men jag förstår sannerligen ingenting av matten. så om någon skulle vilja vara så vänlig och förklara sinus och cosinus och all shit så skulle jag bli lycklig.

eftersom det inte blir hotellet ikväll så får jag ta och träna istället. men det är väl okej. det blir väl det gamla vanliga, 40x50. men jag gillar faktiskt den serien, även om den är hyfsat ökänd. men bättre ökänd än okänd, eller hur? ^_^

/f.

it's a terrible thing to lose.

jag är så sjukt trött nu. träningen var rätt värd ändå. fysen var lite rolig, vi körde endel minst sagt mysko övningar, men roligt var det. och jag piffade till mig genom att ha en svart och en vit strumpa på mig. palla leta igenom hela väskan efter två stycken svarta när man bara hittar en och en vit ligger jämte alldeles tillgänglig! sen sjöng faktiskt alla för mig, det var lite härligt, och sen var det ju simning. rätt chill pass. lite av varje, rätt mycket arm. men äsch, det är ju gött.

sen blev det lite bakelse och lite paket. cash till körkortet är väldigt uppskattat och behövligt, peter, bjorn and john's skiva och typ värmespolar till håret. ja, rätt tråkigt, jag vet. men på söndag lär jag ju få rätt mycket mer pengar från diverse släkt, så jag ska nog införskaffa mig ett makroobjektiv, tror jag. eller en ny mobil, vilket som!

/f.

happy birthday!

för jag fyller år idag! trallalalalaa!

och idag har det faktiskt varit riktigt bra. min och honeys lektion blev ytterst lyckad och vi hade väldigt roligt. sen blev det chillig samhäll och sen slutade vi, och då var klockan kanske elva. så honey var gullig och bjöd mig på pizza och sen gled vi runt på stan innan vi gick på den "obligatoriska" kroginfon. av alla tvåor var vi kanske hälften (max!) som gick. sånt är lite roligt. sen gick jag och honey med albin och lövet till stationen och sen stod vi och babblade ett tag. och det var ju fint väder med! och jag har fått väldigt många grattis-sms. det första trillade in redan vid halv sju och efterföljdes av fyra till inom loppet av tio minuter.
men nu blir det träning. men jag ska ta det lite lugnt, känner jag. min högra armbåge är ungefär dubbelt så stor som den vänstra och vackert lilaskiftande!

/f.

mellan dig och mig känns det som om allt går i slow-motion.

jag är trött. som fan. och jag har ont. jag lyckades ramla av bollen på fysen idag. vi körde kasta gris knästående på de stora silverbollarna. men jag var inte beredd när det var min tur utan fick bollen i ansiktet och tappade balansen och efter lite vinglande ramlade ner och landade på armbågen. rätt ner i stengolvet. det snurrade härligt och jag var en hårsmån ifrån att svimma. härligt värre. så nu är jag halvt illamående och min armbåge är alldeles blå. snyggt.

dagen idag var ändå hyfsat okej. träning imorse med min älskling. idag var det superrekord. vi var SJUTTON pers! inklusive sandra, eva och klas. sen fixade vi oss och käkade kakor och sånt. och sen blev det körning. det är lite jobbigt när jag får skit för att jag aldrig kör hemma, men det är ju lite svårt när jag träffat pappa i fyrtiofem minuter den senaste en och en halv veckan. hmpf.
och biologin gick väl som väntat. jag svamlade massa och hoppas att det blir någotsånär bra ändå. sen blev det lite körkortsteori och sen hem och äta och sen träningen igen. efter att jag ramlat var jag ju halvlullig hela passet. och sen envisades andreas med att vi skulle dyka genom ringar. men det funkar inte. jag har en mental spärr där. det blev ju inte bättre när jag fullt och totalt missbedömde avståndet och tjongade i ringen först bakom nacken och sen drog i med glasögat. som om jag inte hade ont sen innan.

men jag taggar imorgon. det borde väl ändå bli en lite bra dag. jag är så värd det, tycker jag!

/f.

She's my heroine.

jag är så jävla cool. jag har skaffat facebook. sådetså. jag som sa att jag aldrig skulle sjunka så lågt har fallit för grupptrycket. det ni! så nu lallar jag runt och förstår mest ingenting av det jag gör. men det är väl som det alltid är! så nu får ni vänförfråga mig, det tycker jag allt. för jag har inga vänner. men jag hade dock sjutton (!!!) förfrågningar innan jag ens blev medlem. hej-jag-är-sjuukt-poppis!

dagen idag var inte så mycket att tala om. jag redovisade svenskan och sånt. och fysiken var som vanligt världens skratt. vi gillart så sjukt mycket. eller som honey säger: så sjukt dååliga är vi!
och imorgon blir det träning och hela faderuttan. KAKA! och sandra, min älskling, kommer även då. hon var ju och tränade med oss idag. lovely! och så taggar jag ju biologiprov imon med. fail som vanligt?

/f.

Won't you come away with me.

träningen var trist. men mina axlar är hyfsade nu, och det är ju väldans positivt. men själva passet var inte mycket att prata om. lite hp och lite ben och lite arm och lite ultra på korten och lite allt möjligt egentligen. och martijn är så jävla dum. dum som i korkad. han fattar ingenting. jag typ skällde ut honom. äsch. anna fattar. arrgh.

nu är det bara tre dagar kvar. iih! och imorgon blir det bra. skola, körlektion, träning och träffa sandra! kärlek på henne. hon ska träna mornar med oss nu med. då blir jag och annie glada, tihi!

/f.

Can I have this dance, 'cause life's a grim waltz, and I'm too young to dance.

studiedag är härligt värre. jag har spenderat tiden med att sitta ute och plugga. fast nu är det mulet och kallt och blåsigt, så jag var tvungen att gå in. men ändå.
sen blir det träning. undras vad det är för vecka. säkert a-b och typ distans. eller testvecka, kanske? tagga mjölksyra-test, liksom. syra hjärta. nej. jag ljög. dessutom har jag redan lagom ont i hela överkroppen. det värker på nåt mysko sätt. men det är nog från massagen. men hey, jag är mjukare än vanligt i axlarna. bäst!

/f.

You don't know what you got till you're missing it a lot.



jag har lyssnat denna sönder och samman idag (igår). så sjukt underbar på alla sätt och vis. han sjunger bra. han är snygg. videon är cool.

dessutom har jag nog bestämt att det bli emmaboda i år. jag har ju slutat jobba då!

/f.

I'm awake in the infinite cold.

åh. jag har kollat på a walk to remember. den är så sjukt fin. jag kan liksom inte låta bli att gråta lite.

  

idag har jag hällt i mig tre koppar T. synd att det inte är lukt-dator, jag säger bara det. mumsigt.
sen var det värsta fina solnedgången. det känns att sommaren med de vackra ljumma sommarkvällarna närmar sig.

/f.

You said you were a poet, man, your poetry wasn't obvious to me.

idag har allt bara varit lamt sen jag kom hem från simhallen. jag har pluggat massa, både körkortsteori, biologi och engelska. trist som bara den. och så är jag ensam hemma, dessutom. jag har nåt fantastisk tråkigt. jag funderar dock på om jag inte ska ta och kolla på film och äta b&j. det känns nästan väldigt värt. fast å andra sidan har jag ju hela dagen imon på mig att göra det. nää. då får jag plugga biologi och matte och sånt istället. och imorgon får jag träffa sandra också! hon ska ha apu hos imse, haha!

/f.


i can tell you something that ain't real.

åhå. petra är bäst. min massage var sjukt skön samtidigt som det gjorde svinont. jag hade ett antal knutar. nu är jag hyfsat groggy. det snurrar härligt i huvudet. det var ett bra val att inte träna efteråt. då hade jag nog svimmat... ^_^

/f.

Jag diggar dig jag diggar dej jag digg digg diggar dig.

   

för lite extra vårkänsla.
( och jag vet att kvallen på blogg.se inte är vääärldens bästa. jag vet att man ser pixlarna... )

/f.


ge mig den solen så ska jag hälla ner den i en pool.

jag tror jag längtar till om fem dagar. men jag vet inte. det känns lite antiklimaxat just nu.
men. om fem dagar är det åtta månader tills vi åker till sydafrika. det är däremot nåt jag längtar något grymt till. det kommer bli så bra.
och om fem dagar är det en vecka till valborg. det kommer bli roligt. göteborg är alltid världens bästa. honey är kärlek. och min kusin med.
hela den veckan blir nog bra. efter valborg blir det popadelica. härligt med lite livemusik och sånt igen. live är alltid live, liksom.
och en vecka senare är jag ensam hemma och simmar rosenlundsbadet. änteligen långbanetävling! och äntligen 400 liksom. och 50br. nu jävlar, ungefär.
och sen räknar jag ner dagarna till riktiga sommaren. jag vill vara ute och jobba istället för att sitta inne och begrava näsan i biologi och fysik och matte och alla andra ämnen. jag vet inte när jag var såhär skoltrött sist.
men jag har ju musik. min ipod är sannerligen min absolut käraste ägodel.
dessutom vet jag nog vilken mobil jag ska köpa när det kommer till det. riktigt frän tror jag den är.

/f.

Och jag kan inte, kan inte, kan inte glömma dig.

 


Det börjar alltid med goda intentioner men på
Vägen förstörs alltid nått
Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån som
Lämnade, sårade och smet
Det är en underlig känsla när man börjar hata sig
Själv, den smyger sig på, äter sig in
Och för varje synd man gör måste man göra en till

Regn faller på mig och det spelar ingen roll
Vart jag gömmer mig
För på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig
Och jag kan inte, kan inte, kan inte glömma dig

Jag grät när jag pratade med mamma i telefon
Sa att jag kände mig så jävla ond
Hon sa "Du är mycket, men du är inte ond, du har
bara vant dig vid att göra fel"
Dom säger att sol kommer alltid efter regn, så ge mig
Den solen så ska jag hälla ner den i en pool och
Simma längd efter längd och växa mig stor

Regn faller på mig och det spelar ingen roll
Vart jag gömmer mig
För på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig
Och jag kan inte, kan inte, kan inte gömma mig

lasse lindh har gjort hela min dag. sådetså.


förövrig har jag solat och pluggat ute. härligt. det gör nästan att jag glömmer att jag är jag.

/f.


PS. grattis till malin också! DS.


He didn't know a thing.

jag och vendela har en liten sak för oss. det finns en kille i växjö som har sjukt snygg rumpa. så är det. och det var faktiskt inte BARA jag som kollade. vendela kollade också massa. hihi! och matildo tycker vi är knäppa. lite gulligt. äsch. jesper har snygg rumpa. sådetså. ^_^ och tja, det finns ju åtminstone en till här hemma som också har det, i och för sig...

/f.

I was stuck in the middle.

jag blir så glad när nån nämner mig. i ett någolunda trevligt sammanhang. typ. "idag var sandra här. mys. "
jag vill att någon ska tänka så. jag skulle bli så glad då.

/f.

dom får tro vad dom vill.

träning. ohja. det blev ju som förutspått 40x50. och idag skulle det tydligen vara extra jobbigt. jag skulle sluta på 36.5. grattis. fast jag låg faktiskt rätt, eller lite under, hela tiden. och jag hade 34.9 på sista. då var jag riktigt trött. sista två var syra. hemsk. men 40x50 är kul tycker jag. men jag är ju å andra sidan lite sjuk i huvudet också.
sen bastade vi och hade obligatoriska raka-benen-konversationen i duschen. hihi. sen satt jag och matildo och pratade och så kom petra med och vi bestämde att hon ska massera mig på söndag. tack gode gud. mina axlarär tre centimeter nedanför öronen nuförtiden, och man känner ingen skillnad på nyckelben och muskel. gött!

/f.

det som täcker himlen inatt.

jag önskar att jag hade talets gåva. eller skriftens.

/f.

jag vill ha din kärlek.

fredagar. härligt. körlektionen gick bra och sånt. och sen blev det kortspel i datorsalen med killarna. hej-jag-suger-rätt-mycket-på-bluff. sen var det fysik. min labbrapport är rätt bra. och sjukt utförlig. fast jag vet inte om det är bra eller dåligt egentligen. vi får väl se. sen var matten mycket rolig. honey vill nog vara med på mitt projektarbete. hon vill hur som helst ha "en munter monter"! sen kom vi på "en butter mutter". en munter monter och en butter mutter. HIHI! jag lovar, det är jättekul om man fattar och är lika trötta som vi var. ante tyckte förövrigt att jag borde döpa mitt projektarbete till "mina amfibiska betraktelser". han är konstig.

nu blir det strax träning. hej och hå X gånger femtio. sen blir det väl chill resten av helgen antar jag. och plugg med. jag dör ungefär

/f.

Jag skulle döda dig om jag visste vartenda tanke var slöseri.

pajaxel (eller imse vill ha det till skuldra...) igen och igen. jag hatar det.

fysen var rätt chill. jag fixade inte allt för min axel, men det mesta gick rätt hyfsat. och jag stod själv på silverbollen och höll på att riva ner ett element. härligt. sen var det simning. fyfan. sjukt mycket hp. halsen pajade också. liksom. 200 6-takt. 100ingar 6-7-8-9-10-takt. sen 50or tills man klarade hela och börja på 6-takt. fast vi behövde inte köra alla femtior. men sista var ändå utan andning. jag hade 27 armtag och hade faktiskt ingen svimningskänsla alls. gött. sen blev det massa ben och shit. jag är trött nu. hemskeligt.
och min sovmorgon äts upp av körlektion. också väldigt hemskeligt, må jag säga.

/f.

Solen den slocknar inom sin tid.

jag har kommit på en sak jag stör mig sjukt mycket på. när folk säger att de är dåliga/gör dåligt ifrån sig fast de VET att de inte är/gör det. jag hatar det. förra veckan var det så. annie grämde sig tydligen över att hon simmar "skitdåligt" på sista lagkappen. hon hade typ 29.6 på flygande. OJ så dåligt, hon har gjort typ 29.4 på flygande innan. precis likadant är det i skolan. "oj, jag är så dålig, jag fick mvg-!" härligt då när man står brevid och vet att man haft sämre och den som uttrycker sig också vet det. ska man ta det som världens dolda förolämpning eller hur ska man ens tolka det? om man kommenterar att "nej, det var ju inte alls dåligt, jag hade ju mycket sämre" är det bästa svaret man kan få "det är ju bra för dig". DÅ, om nångång, tar åtminstone jag åt mig. för det är definitivt en dold förolämpning. annars kan man ju alltid få till svar : "nej, du är helt värdelös och SÅ dålig är ju inte jag." tack. jag älskar er också.

/f.

och jag såg dig lägga glassplitter i gräset.

jag är trött. nationellt i spanska hela halva dagen. jag antar att det gick sådär. hörförståelsen gick nog antagligen svindåligt. jag tyckte det var hur svårt som helst. jag fattar ju inget.
sen satt jag på trafikskolan en bra stund och fixade med massa prov och sånt. bil-pärmen var sjukt svår, men jag lyckades bara ha typ sju fel av femtio. ooofta!
och nu är det bara en ynklig pluttevecka kvar. jag längtar tror jag.

/f.

i don't care as long as it's with you.

min axel mådde bra när jag vanade lagom tills träningen. som förövrigt var rolig. vi hade conny. det är bäst, ungefär. eller. träningen var rolig fram tills typ tio i sju. då började min axel göra sjukt ont. härligt! och det har knappast blivit bättre under dagen. träning nummer två gjorde den definitivt helt fuckad. jag var till och med tvungen att simma ben på sista trehundringen (av fem) för den gjorde så ont. sandy simmar benspark frivilligt! det händer inte varje dag = jag har jääävligt ont. arrggg....

skolan var okej. hål i tre timmar är rätt chill. jag och malin tog min cykel och åkte till simhallen och köpte glass. mums. fast det var rätt kallt...
och imorgon är det dödsdag igen. jag slipper i och för sig tre lektioner, men jag har spanska nationella hela dagen istället. härligt som fan. och det lär ju knappast gå särskilt bra med tanke på all spanska jag gjort på lovet. hmpf.

/f.

we need to get going.

min axel har pajat ihop. bra. eller åt helvete. det är lite vilket som egentligen. men ont gör det.

skolan var rätt chill. istället för svenskaredovisningen som jag mentalt förberett mig på hade vi enelska två gånger och kollade på nån kass film, twelve monkeys. värdelöst. jag förstod ingenting. de andra lektionerna var inte heller speciellt mycket att ha. nu blev jag plötsligt grymt skoltrött igen. suck.
sen drog jag hem lite snabbt och käkade och sen blev det träning. det är a-vecka, kan jag ju upplysa er om. och det kändes. 25-50-75-100-125-150-175-200 och ner igen. frisim, spec, andraspec. HÄRLIGT! inte konstigt om min axel pajar som fan.

och imorgon blir det träning gånger deux. och vi ska ha conny. då blir jag lite lycklig. jag behöver verkligen lite omtanke nu och då. ungefär när allt är som det är just nu.

/f.

disappointments and weak regrets.

så. jag kom nyss hem.
vi åkte till kungsbacka och freeport. jag hann köpa en bh och ett schampo och en macdonkanglass under den korta tid vi var där. sen åkte vi och hälsade på farfar och farmor som låg i varsin säng på varsitt sjukhus. härligt positivt. sen blev det kalas. och det var kalas. jag gillar när jag får träffa den lite bättre delen av min släkt, det vill säga mina kusiner. jag älskar dem. jag har alltid så sjukt roligt med bj. han är bästy. fast sen visade det sig att han inte kan komma till mitt kalas. och det är ju illa. men han lovade att vi ska försöka ses på valborg. då jag och honey ska göra göteborg osäkert som fan! isch, jag längtar!

och imorgon är det första skoldagen på evigheter. det kommer ju gå finfint...

/f.

I remind you that thing ain't that easy to forget.

det blev spontanfest igår. malin och honey ringde mig när jag satt och tittad på robinson så jag drog till otto där alla var och hade en myckt trevlig kväll.

idag har det varit hyfsat chill. jag pallade inte träna, träningen var ju redan vid tio. så jag har solat lite mer nu och kollat på en film och sånt. och nu blir det plugg. fysik b-labbrapport. jag älskart. ungefär.

imorgon blir det åka av till ytterby och fira kusin som fyllt tjugo. härligt!

jag lovar att jag inte ska prata mer alls nu.

/f.

för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva.

glad påsk på er!
dagen har varit härlig, även om jag inte tycker om påsken egentligen. jag har kommit på att jag inte är särskilt mycket för allmänna högtidsdagar överhuvudtaget. de är rätt lame. men okej. det är väl rätt trevligt ändå kanske, att träffa släkten nångång ibland.

jag älskar dagens väder. jag satt ute och solade i bikini i en och en halv timme och det resulterade i en kräftliknande nyans på bröst, mage och ansikte. härligt! sen övningskörde jag til eksjö och hämtade mormor och sen blev det lite ägg och sånt påsktypiskt. och godis. mumselimums.

men ja. nu är allting svårt igen. eller, det är väl lätt egentligen. jag vill inte vilja.

/f.

Häll ut havet ända bort till horisonten.

jag är trött. och hungrig.
och nu har jag nästan fått bränna. en timme i solstolen gör faktiskt en del. min bikini är snygg anser jag. jag vill ha mer sommar så jag kan använda den jämt. jag vill ha om tretton dagar också. jag tycker snart att jag är värd det. särskilt med tanke på hur duktigt jag har tränat. eller för att jag har skrivit klart svenskasaken. eller förresten. jag bara är värd det. jag är värd lite flyt.

/f.

Sure I will hate myself when you find out that someone else is better than me.

aj för helvete. som om man inte hade ont och träningsvärk överallt sen innan.
det var ju träning imorse. tidigt. eller, mellan tio och tolv. sjukt jävla jobbigt. 80x50, hellyeah! åttio är minst tjugo för många. som jocke sa. åttio är åttio för många. då blev jag skitsur och typ skällde ut honom. det var lite roligt. men jag håller med. 80x50 är inte roligt. jag låg typ sekunden fel hela tiden. och jag var helt död i armarna. men jag körde ändå kvitt eller dubbelt en tjugofemma. fjärs fick det bli. efter fyratusen frisim är man ju inte jättepepp på att köra ännu mer frisim, liksom. jag sa att jag skulle ha 15.08. jag hade 15.15 och imse sa snabbare. fyra spänn till mig! jag måste säga att jag faktiskt är rätt skillad på att gissa tider, jag brukar oftast inte vara längre ifrån än kanske två tiondelar. tss!

/f.

i'm losing my mind.

jag är trött. och min axel gör ont som fan. riktigt ont nu. det var okej igår, men när jag vaknade imorse gjorde det fruktansvärt ont igen. det är det där med att ligga på sidan på en smal plats. två pers i en säng som är 80 bred = smal plats.
men ja. jens kom hem tillslut. vi gjorde kladdkaka och kollade på hockey. matchen ska vi inte snacka om. värdelöst. speciellt domaren. som vanligt. men det är väl bara att vryta ihop och gå vidare. vi behöver ju inte vinna VARJE år, liksom.
sen blev det inte överdrivet mycket sovit. man sover ju som sagt inte särskilt bekvämt. och sen blev vi väckta av sms tjugo i sju (hämnden är såååå ljuv!) och då ville "vi" inte somna igen. resultatet är att jag nu är helt utmattad. så vi degade oss igenom förmiddagen med xbox. lame spel, men jag blev riktigt bra islutet. eller om det var tur. vilket som. sen åkte vi till nässjö för jens skulle till malmbäck innan de skulle till hultsfred. blä. jag vill också gå på konsert. fast smk (slagsmålsklubben, för er som är obildade) är inte riktigt vad jag gillar. eller, de är väl hyfsat okej. egentligen enda felet de har är att de inte sjunger. och det är ju det som är grejen. tss! men ändå. konsert <3 kul att de var nio pers som skulle åka, liksom. varav typ tre ändå bara är "bihang". tss!

idag var det träning med. härligt när jag var så trött och har så sjukt ont i axlarna. fysen var ganska slapp, för vi missade typ första kvarten eftersom vi inte kom in i hallen. sen var simningen okej. men hård. och BARA ben. eller, 1600 hp med. trist som fan. men benen. 3x(4x50) max. fj, ry, fr. start 45 (!!!!!!!!). jag klarade typ den första på varje. sen blev det vända direkt igen. längesen jag hade sån mjölksyra i benen. sen blev det ytterligare mer ben. aj. låren, knäna, rumpan, vaderna och benhinnorna! jag dog lite.

/f.

the rest is still unwritten.

jag gillar att ha lov. då kan man ha dagar som denna. göttiga dagar.
jag gick upp och tränade. gött som fan. fast sen var jag själv i omklädningsrummet för alla andra skulle hem och käka och sånt. men det var lite kul när jag och annie fick värsta skiten för att vi satte på bastun. men är det vårt fel att hon inte kommer i tid till jobbet, eller? det finns ju som sagt en anledning till att vi kallar henne pucko nr 2...
sen blev det körskolan. hellyeah. jag fick mer beröm. då blev jag rätt glad. och så körde vi på andra konstiga vägar och bromsade och sånt. det börjar nästan bli lite roligt nu. ^_^
sen cyklade jag till stationen och åkte till jönköping. härligt. så gick jag och dumpade min sjukt tunga bag hos mamma och käkade typ upp hennes påskägg med godis. mums. sen blev det lite shopping, lite lunch och lite mer shopping. på lunchen gick jag och mamma och käkade på pallas athena. lätt bästa restauranten. då hör jag "öh, fan har nässjö hittat hit?" då är det en hel drös med jönköpingsimmare, typ sebbe, emil, viktor rochowiak och massa andra. haha. det var riktigt roligt.

nu sitter jag själv och degar hemma hos jens. han är på kåren till typ nio. härligt. och jag har fått sympatier från typ fem pers. DET är riktigt härigt ^_^

/f.

You spin my head right round, right round.

träningen var chill som få. lagom insim på dryga tusingen och sen skrev anders ett kort pass på tavlan för han skulle gå sen. det var rätt chill. fart två till tre bara. när anders gått var det meningen att vi skulle köra starter och hjälpa och kolla varandra. det gjorde vi, faktiskt. dock inte överdrivet seriöst. alice satt på trampolinen och domderade.
"dödödödut-påeraplatserkör!" en så kallad snabbstart på frisim.
"dödödödudut-påeraplatserkör!" ryggsimsstart, självklart!

åhå. imon blir det träning, körning och jönköping!

/f.

Bang bang, there goes your life!

jag kom nyss hem från trafikskolan. två lektioner och lite plugg därimellan. och för första gången tycker jag det gick riktigt bra. och jag fick beröm. kors i taket! fast jag suger fortfarande på att parkera och backa, men det är ju detaljer.

jag har ont i axlarna. fortfarande. jag hoppas på att det inte blir överdrivet jobbigt på träningen ikväll. jag ska ju träna och sånt imon med. jag älskar att träna morgon på loven. det är så härligt. fast nu åker jag ju inte hem och päser utan masar mig till körskolan och sen drar jag till jönköping och shoppar och umgås med mamma och sen jens. det ska bli gött att shoppa lite. egentligen är det nästan roligast att shoppa själv, det anser jag. okej att man kanske behöver smakråd och sånt, men annars gillar jag att gå själv, eller eventuellt med mamma. tss. jag måste bara hitta lite pengar att shoppa för nu med då ^_^

/f.

We broke the rules, I'm glad we got out.

träningen var okej. pinnträningen var inget. vi hoppade långhopprep typ hela. så sjuk vårkänsla är det. och roligt som få.
sen var det lite simning. 400 tid och puls. idag hade jag 5:06. RIKTIGT bra. och jag slog både annie och matildo och william. men killarna rår jag inte på. eller, jocke hade lanat hela natten och badade sig igenom fyrahundringen på 5:07 och fick världens utskällning av imse. kul.
sen blev det lite paddlar och sånt. MINA AXLAR! jag dör! det gör nåt djävulusiskt ont och knuten är ju inte särskilt mycket mindre än igår. jag vill att petra ska vara hemma nu!

/f.

But how we move from A to B it can't be up to me.

lov. härliga lov.
och när jag äntligen ska få sova ordentligt vaknar jag av att telefonen ringer vid nio. klockrent. då är det pappa och när jag ringer upp så säger han att det var ett misstag, han bara fipplade med sin nya kassa mobil. LYCKAT!

så idag har jag mest degat. jag satt ute en stund och läste, men det var så fruktansvärt kallt och blåsigt så jag var tvungen att gå in. och så har jag fått kallelse till mönstring idag. lite fjärilar i magen är det faktiskt. och nu är det antagligen jättemånga som tänker "varför ska du mönstra?" och sånt. för att jag vill det. punkt! för att jag tror det kan ge mig någonting och för att jag tror att det skulle passa mig som person och för att jag tror att jag skulle utvecklas och lära mig sjukt mycket om jag gjorde lumpen. så. punkt. och jag ska ju bara mönstra än så länge. inget är ju definitivt.

/f.

dagens i-landsproblem.

i bilen påvägen hem satt jag och matildo och smsade. hon smsade med sin "killkompis" paulus (som förövrigt satt och bollade med min simbag så jag hade russin i hela väskan). sen raderade hon skickat och han var lite seg på att svara så hon glömde bort vad hon skrivit först. snacka om dagens i-landsproblem: "hjälp, jag kommer inte ihåg vad jag smsade till dig för tio minuter sen!"
men vi hade rätt roligt åt det, haha.

/f.


Som ett spöke bland isflak.

helgen. kan egentligen beskrivas med två ord. tre hundradelar. tre ynka hundradelar som ändå spelade en gigantisk roll.
jag vet inte om jag gillar växjö egentligen. rätt hemsk simhall men pallarna är bra. fast snorhala i sidled. jag ville ha reaktionsplattor på egentligen. då får man grepp. och slipper skära upp sig under fötterna om man råkar glida.
men ja. simningarna gick väl hälften hälften ungefär. 200fr var pers och bra som fan och jag, matildo och annie var alla inom loppet av två tiondelar. jag hade 2:22.66, matildo .63 och annie .47. jämnt som bara den. sen var det 50br som var katastrofartat. det händer INGENTING när jag simmar!
sen simmade jag 100med och persade med två och en halv sekund så det var allmänt great. sen blev det lag sista grenen. 50 medley. annie på ryggen, matildo på bröstet, jag på fjärsen och vendela på frisimmet. faktiskt riktigt bra simmat av allihop. jag hade 34.1 och var sjukt glad över det. tjoho! sen blev det dagiset där vi sov och alla var svintrötta redan vid nio. tävlingen hade tagit många timmar. på 100med hade det varit 19 heat tjejer... och jag var i heat 14, liksom.
innan vi skulle sova låg vi typ åtta pers på viktors bautamadrass. faktiskt väldigt bekvämt. hade vi legat där fem minuter längre hade jag somnat, och jag var inte ensam om det. men vi somnade ändå i våra egna sängar, vi var fem tjejer på typ 20 kvadrat. härligt mysigt!

när jag vaknade imorse upptäckte jag att jag sovit på en legobit hela natten. bekvämt? och så märker jag att jag har galet ont i axlen. om det beror på legobiten eller tävlingen vet jag faktiskt inte, men ont gör det. jag har världens knut, stor som en pingisboll. och nu överdriver jag inte ens. mina axlar är paj. aj. och simningen på morgonen bestod av 200me. den distans jag faktiskt har simmat på varenda jävla tävling sen nyår typ. jag hatart. och det gick självklart dåligt. jag och matildo var lika på allt. utom ryggsim. jävla skitsimsätt. sen hade jag gjort mitt för förmiddagen så jag satt med kläderna på i typ två timmar och väntade på att alla skulle simma klart så vi kunde äta. härligt socialt. fast jag stod och flätade malins hår ett tag. det var roligt. efter lunchen satt vi och degade och spelade neger och president. det är verkligen roligt. och matildo och vendela hade noll taktik vilket jag och anna hade fruktansvärt roligt åt. sen blev det lite insim och 50fr individuellt. 30.72. och där slog annie mig med TRE hundradelar. william simmade samma distans och hade 30.03. det enda han ville var att vara under 30. jag skadeglädjesskrattade mig hela vägen ut i omklädningsrummet. sen hade vi lång vila igen. palla 18 heat 50fr tjejer och 13 heat killar och typ 6+6 heat 200br och massa annat. sen blev sista grenen 50fr lagkapp. jag hade sistasträckan, dagens överraskning. men vi simmade bra. och jag hade 29.97 och bara en andning. jag är nöjd som fan. med hela helgen sammantaget också.

det roligaste tror jag var när annika körde in i bilen framför. jocke som satt i bilen garvade jättemycket och smsade till oss. sen vågade han inte sova nåt på hela vägen ner xD
och imorgon är det lov, tjoho! jag ska sova!

/f.

you don't have to look me in the eye, you don't have to look me in the eye no more.

igår.
det var både bra och världens katastrof. jag tog ju tåget upp till linköping och sen bussen ut till helikopterflottiljen. kvällen var bra och lärorik. mitt mål är nog tolk. fast jag ska ju maxa styrkan. jag måste ju visa att jag är liiiite vältränad ändå.
sen skulle mamma komma och hämta mig, men hon hittade inte. så jag väntade i fyrtiofem minuter utanför vakttornet. HÄRLIGT. och sen fick JAG världens utskällning för att kartan som inte ens jag skrivit ut stämde. blä. och sen körde vi fel ungefär två mil när vi skulle ut på e4an igen. lyckat som fan.

sista dagen på apun idag. härligt. och roligt. faktiskt bästa praktikveckan av alla jag haft. och fruktansvärt lärorik. det ni. och idag klantade jag mig igen. roligt. och så glömde jag berätta om igår. jag skulle skriva ut min artikel och klickade på snabbutskrift. och sen ska jag gå och hämta pappret, men det finns inget i skrivaren. så går jag och kollar på datorn var det har skrivits ut. i YSTAD! fail. och jag börjar asgarva. komisk så ni anar inte. och sen idag råkade jag paja fönstret. eller typ stoppet till fönstret. jag råkade slita av den från själva fönsterkarmen. haha. fast ante var den som gjorde största tabben. han somnade! hur lyckas man, liksom?! shit vad vi skrattade!

träningen innan var chillig. vi körde inget särskilt egentligen. rotationsövningar och sånt. och sill och haj. sjukt underskattad lek. galet rolig.
hejjagskauppfemimon. hoppas det går bra nu. jag vill att min form verkligen ska vara som den var i början på veckan. hoppas jag gör riktigt jävla bra ifrån mig på bröstsimmet nu. det var längesen jag nitade dit ett litet pers!

/f.

Just run with me through roads and speeding cars.

snart åker jag till linköping. nån tjejsak till mönstringen. men vi får se...

när jag tog in posten märkte jag världens fail från pappas sida. jag har önskat mig en träningsbikini i födelsedagspresent. och ett mjukt stort paket från swimshop låg i brevlåda. uuuuundras vad det kan vara! frågan är dock om det är den multifärgade eller om det är den blåa ^_^

/f.

popcirkus.

så sjukt bra. peter bjorn and john. jag älskart! <3
dessutom är peter svinlik noel gallagher, tss!

och så är det ju hockey också. 1-0!

/f.

I'll hide you in a song.

morgonträning. rolig. jag och annie är inte överdrivet bra på timing när det gäller armtag. men vi har kul ändå.
sen åkte jag till min älskade apu. hej superchill. idag hann jag åtminstone prata med den snubben jag skulle prata med. men sen. jag hängde hos nån kille som berättade allt värt om kablar och sen har jag hängt hos jimmy och stört honom i några timmar i väntan på ett datakonton. härligt. lagom tills jag fått mitt konto och skrivit ner en pyttekladd skulle steven och ante åka hem, så då gick jag också. CHILLIGT!

fast jag tänkte, när jag inte tränar ikväll ska jag plugga lite. typ skriva ner lite till svenskan och göra klart min spanskatext. iaf det jag skulle skriva. översättning och sånt få vi ta nån annan dag. det är ju så tråkigt ändå.

/f.

RSS 2.0