de säger att livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg.

det har hänt rätt mycket nu, de senaste dagarna. det var pubis och malmö och måndag och igår köpte jag mig en ifån och hade phaddertack. tur att jag knappt är bakis iaf. men apropå iphonen då, skit-telefon. eller telefonen är ju awesome, men allt annat strular. och nu har sim-kortet låst sig helt så jag inte ens kan ringa till kundtjänst. jag måste dit idag. IGEN. jag och moby stod i teliabutiken i fyrtio minuter igår. fuck. och ikväll tänkte jag träna lite. fast mina axlar gör fortfarande ont. jag dör lite!

nu ska jag till skolan och ha en lektion. sen ska jag jaga mitt nummer ch plugga sönder. jag är så opepp!

/f.

Och få ro då och då bland alla tentor och poäng, det är så lätt att gå på, det är så svårt att stanna upp och gå tillbaka igen, som ni vet!

mina muskler blöder. tre pass på tre dagar tär. jag tror träningsvärken kommer straffa mig på värsta tänkbara sätt. tur att jag inte ska träna på några dagar nu!
imorse tvättade jag innan skolan. när vi slutat räknade vi lite el och på transportövningen kom vi i fas. kul att det här antagligen är den enda gånen den här lp jag kommer vara i fas. och att rita kretsar är brutalt tråkigt. när duggan är över, aldrig mer! isch, det var ju inte elen jag var ute efter när jag valde kf, liksom.

nu ska jag bara förbereda lite inför morgondagens dygning och sen sova. tagga pubis till max?

/f.

To die by your side is such a heavenly way to die.

okej. jag vill nästan söka b0f igen. det är så jävla sorgligt att jag inte riktigt kan släppa det. det här kunde blivit mitt år. fast jag ska inte vara så patetisk. men nånstans långt inne kan jag komma att bli djävulskt bitter, om sådär fem veckor. jag vill bara kunna släppa det...

det var skönt att sluta vid lunch och dra och träna med hannis. kötta. kötta. kötta. man kan aldrig köra för mycket mage? som tur var kände jag ingen träningsvärk idag, men jag fasar för morgondagen. frågan är om jag ens kommer komma ur sängen. jag som ska tvätta på morgonen.

/f.

some say life will beat you down.

måndag lv1. det är alltid lika stort antiklimax. men en liten sovmorgon och sen en transportföreläsning och en vågföreläsning. jag behöver redan plugga. kul att vi har dugga om två veckor. nämensåatteh, omdugga? jag har redan ångest för lp2. jag är opepp på skolan och till och med allt runt omkring. jag vill bara kunna ta det lugnt, hitta tillbaks till orken och motivationen som fanns där precis innan tentan, motivationen som fanns för att plugga komplex. tänk om jag kuggade, tänk om allt bara var förgäves. jag vill vara duktig någon gång.

efter sista föreläsningen åkte jag och hannis till stan och köpte hörlurar och växlade pengar och köpte oss varsin chailatte innan vi drog och tränade. två timmar senare och jag ville köra ännu mer mage, men hannis propsade på att vi skulle gå. meh. men hon lovade att köra imorgon igen. jag ska bli smal. och inget godis innan tentorna. jag ska bara äta upp det som finns hemma först.

/f.

Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd.

jag gjorde sjukt mycket pannkakor. men ingen ville hjälpa till att äta upp dem, så jag har mat i ett par dagar framöver. så det är väl iofs bra då. jag känner mig så ensam. det känns lite som i somras. eller typ valborg. jag vet inte riktigt var jag ska hitta min lycka igen. imorgon börjar lp2. jag ska gå lite tidigare och smita in på cremona och bli fattig. jag kommer få lägga åttahundra jävla spänn på kurslitteratur den här läsperioden. det är helt brutalt. jag får nog föra över pengar...

nu ska jag sova. jag är fortfarande helt slut, och ändå har jag inte gjort nåt idag. jag undrar vad som hände med vår kaos-dag. jag kanske bara inte var inviterad.

/f.

Får jag kliva in direkt på delen om hur allt skulle kunna ändras.

jävlar. jag är fortfarande rätt trött. tysklandsresan blev fruktansvärt spännande. vi lyckades köra brutalt fel i tyskland och snurrade runt i nästan en timme. sen lastade vi hundra flak och sen körde vi tillbaks. vi var tvungna att powernappa när vi kom till helsingborg för att orka köra sista biten. sen lastade vi ur allt hos fanny och herpes och åkte och lämnade bilen och sov några timmar. när jag vaknade igen var jag inte särskilt pigg heller men jag drog ändå till skrubben och sen till et-rajet. dåligt val. jag tror att et-raj har nån form av förbannelse över sig. jag skulle gått hem redan från början. jag ska sluta gå på et-raj.

idag ska jag ta tag i mitt liv och diska bort berget på köksbänken. sem ska jag se om någon vill träna, kötta. jag behöver det. jag skulle ju bli smal. det kommer ju inte hända om jag fortsätter att äta skräp och dricka öhl och bara bete mig dåligt. eller förresten, jag måste ju kunna träna själv. och det är troligtvis ändå ingen som vill umgås med mig.

/f.

Jag glömmer för varje gång.

det kan har gått. om jag bara satte fullt på residyn och nollställena. jag vill så gärna ha klarat den.
efter tentan drack vi öhl på JA och sen festade vi en stund i spritis och sen hos saudi. sen var det tänkt att vi skulle vidare ut och jag, moby och smör tog bussen till vasa. fast väl där ångrade vi oss, hur mycket smör än tjatade om long island iced tea, och mötte upp dalbin och gick till andra lång för att träffa resten av kfarna. dock stängde stället de var på och jag och moby som ska dygna beslutade oss för att GÅ till chalmers. från andra lång. i typ två plusgrader. det tog en och en halv timme och jag var stelfrusen om låren.

nu är bilen hämtad och rätt mycket är klart. så drar vi till lilla landet floff om några timmar. det kommer bli spännande på så många plan!

/f.

Passa dig, jag gillar dig. Allt jag gillar upphör.

igår gick jag vid nio igen. och nu har jag gått upp. istället för att sminka mig osvosv borde jag skriva igenom bevisen. jag tänker igenom dem. idag ska bli en bra dag. jag är taggad på ett pirr-i-magen-sätt. det kommer gå bra. plz bob, gör en snäll tenta!

/f.

man måste krossa hjärtan och starta krig.

imorse var det termotenta i maskinsalarna. jag och moby började med att köpa kaffe innan tentan. det var min första kopp av typ sju idag. jag har varit NÅGOT hyper...! jag fick tesen framför mig och storbölade inombords. jag satt och verkligen försökte i en och en halv timme. sen tog jag på mig skorna och gick därifrån och ut i hällregnet. sen var jag bitter i spritis och drack lite mer kaffe och sen köttade jag komplex. vi käkade kåris och fortsatte med komplexen. sen tog jag en paus och drog till stan och träffade mamma och fick en FET fika. jag mådde illa i flera timmar efteråt. sen har jag köttat bevis hela kvällen. vid åtta flyttade jag och moby ner från sexan i tron om att en kopp kaffe skulle få oss att palla en timme till. jag trillade in innanför dörren för en halvtimme sen...

imorgon blir det bara komplex. JAG. SKA. KLARA. SKITEN! det ska gå. jag tror på det här. varför skulle jag inte kunna få vara bra i nån kurs, för en gångs skull? och sen, sen får vi dricka öhl. åh!

/f.

Det sociala arvet får rätt igen och det går utöver min bästa vän.

jag har ångest deluxe över termon. det kommer i vågor, ibland är jag lugnt och bekymmersfri och sen får jag panik. imorgon kommer jag troligtvis skriva första nollan. är det ens möjligt? fan, jag måste ta mig i kragen, klart jag ska gå dit! och jag kan ju komplexen istället! eller? brutal tentaångest på alla tänkbara plan. så både igår och idag har jag ignorerat alla som pluggat termo och istället borrat ner näsan i bevisen. jag kan väl sex. ish. jag hållar tummarna nu. jag. vill. inte. kugga. mer. eller termon då. men nu ska jag strax sova, en uppmuntrande dusch först bara. som för övrigt blev rensad under tiden jag var i skolan. älska studentbostäder, saker som är jobbiga i lägenheten bara löser sig!

/f.

If I don't live today, then I might be here tomorrow.

idag var jag inte i skolan lika tidigt men jag kom fortfarande hem rätt nyss. jag är trött. man blir slut i huvudet på ett konstigt sätt av att sitta i spritis och plugga. jag har ont i ögonen och typ bakom ögonen. det är konstigt. så idag räknade jag några gamla SI-tal och sen gjorde jag bevis. jag kan typ moreras nu. så lär jag mig två imon och repeterar de andra. då kan jag sex. sen några snabba till och jag kan hälften. inte mer än så, jag hoppas verkligen att det räcker. jag ska ju klara det här. och på tisdag eftermiddag ska jag träffa min mamma nån timme. det blir skönt.

/f.

I need proof before I dare to open this heart so I've prepared a quiz for you.

idag läste jag båda termosammanfattningarna. sen gav jag mig på en tenta. och insåg att det aldrig i världshistorien kommer att gå. så jag bröt ihop lite och köpte massa godis. sen köttade jag SI-residyer och klarade dem faktiskt. jag ska fixa det här. jag är duktig. sen testade jag lite laurent, svårt som as, men jag måste klara det. jag tror på mig själv. men fråga mig gärna imorgon igen. imorgon ska jag lära mig några bevis och räkna tenta, tror jag. nu har jag tid att lära mig några fler bevis, men nog inte mer är tio typ. jag ska fixa det här. det har blivit mitt mantra. jag vill inte vara sämst hela jävla tiden. jag ska klara det här. och idag var jag i skolan tolv timmar igen.

/f.

Turn it, Leave it, Start, Format it.

jag har försökt lära mig bevis och lyckats trycka in några till. dagarna är långa och långsamma. men nu är det mindre än en vecka till komplexen och bara några ynka dagar till termon. helgen är oändligt lång och kanske till och med min räddning för tentan. jag ska inte förvänta mig så mycket.

igår gick jag tidigt för att handla och laga mat och idag gick jag först halv nio. och ikväll har jag mest poppat sjuka mängder popcorn och lyssnat på min nykomponerade playlist och diskuterat festival och resa och ditt och datt. jag borde sannerligen lägga mig nu. klockan passerade för längesen min läggtid. jag tänkte ju ändå vara i skolan runt nio. det är ju trots allt lördag, lite sovmorgon får man ta!

/f.

do you get a little kick out of being small-minded?

lv7 är i full spruta och dagarna på chalmers är lååånga. fast jag har gått och tränat vid åtta både måndag och tisdag. igår var första funktionell träning sen på nästan ett år. skjut mig! redan nu på morgonen var det jobbigt att gå i den enda trappan ner till tvättstugan. att tvätta mellan sex och åtta på morgonen är sjukt nice! jag börjar ju ändå vid tio, liksom. och jag fasar i hemlighet över att det är så långt till tentan, över en vecka. jag tycker redan jag har koll. jag borde kanske lägga en dag på att lära mig alla bevis då. jag kan ju trots allt nästan laplace, residy, argumentprincipen, avbildningar och ungefär ett bevis. jag har bara en sådär femton kvar då. teoriuppgifterna kommer jag skita helt i. fast igår försökte jag lära mig laurent-serier på riktigt. jag måste räkna lite till i boken. för övrigt är z-transform helt mongo. jag förstår inte varför man går igenom det svåraste allra sist.

morgonpasset just nu är helt efterblivet. jag skrattar så mycket att det är jobbigt att sminka sig!

/f.

han somnade bakom sina nya solglasögon och han drömde att han inte behövde nån.

min vecka har varit lång. och jag har pluggat röven av mig. jag har bestämt mig för komplexen. i onsdags var det sektionsmöte med många motioner och propositioner och sen hade vi caps till sent och flyttade ejder. fast den ramlade av vagnen och ställde sig utanför kemientrén. kvällen därpå hade den flugit till sin plats igen när jag och moby tittade på häfvet. i fredags var det skrubben förfest med puckominttu och tequila och vänskap mellan föreningarna. sen trashade vi fysiks gasquesittning. det var fantastiskt roligt och härligt dimmigt. vi kan vara det finaste gänget. mellanfest här och var och dansadansa. sen försvann hannas väska. man blir ledsen av superbra saker som alltid lyckas sluta dåligt. som när anna var här ungefär. igår pluggade jag i tio timmar nästan. bakfyllan eskalerade som värst runt två-tre och sen satt jag och residyade ända till nio. jag har greppat argumentprincipen. residy. laplace. så är jag värdelös på partialbråksuppdelning. jag vill inget hellre än klara av skiten, lägga ännu en av de svåraste kurserna bakom mig. imorgon börjar lv7.

/f.

you should not take me for granted.

helgen var fin. den var dock inte så lång som den brukar. helgen är ju, som känt, oändligt lång. hur fantastiskt är inte det?!
jag tog en lugn kväll i fredags och tittade ikapp serier och åt godis. det var skönt. sen var på nåt sätt ändå inte helt pigg på lördagen, men det gick och jag pluggade i skolan. inte så effektivt som jag bordat, men att prokrastinera med bengt och moby var rätt trevligt det med. sen satte vi oss på sextonbussen ut till ingenstans och drack gammalt rödvin och hade mysigt i karins lägenhet innan läsperiodens sektionssittning. sittningen var inget större att orda om och jag och karin begav oss till skrubben redan innan måsen och sen bar det av till gasquen efter en floff eller två.
dagen därpå vaknade jag kalasbakis och somnade om igen. där rök min ambition om en heldags effektivt plugg... ett par timmar och ett glas resorb senare befann jag mig ändå i skolan och räknade termo och vektor med peter och erica. när vektorn blev jobbig och vi integrerade i helvetet gav vi upp och gick hem. livet är rätt tungt nu.

idag började lv6. med morgonlabb som vi inte ens fick göra. dö? resten av dagen gick rätt långsamt och plågsamt dåligt. efter konsultationen utan någon att konsultera försökte jag göra lite termo. tur att det var basic-kemi, så jag lyckades faktiskt lösa några uppgifter. sen ballade det ur när vi förflyttade oss in i ett gruppis och jag och hanna gick och coreade istället. jag som redan hade träningsvärk i magen tyckte att det var brutalt. snacka om att en halvtimme tar bra ändå. nu var det nästan flera veckor sen jag inte hade träningsvärk nånstans. det här är mitt år som föreningsaktiv, men jävlar, jag ska bli smal ändå!

/f.

RSS 2.0