didn't we almost have it all.

dagen ägnades helt åt flyttshopping. största inköpet blev en 22" tv med dvd och sånt för 3990. asgött. sen köpte jag andra prutlar såsom vattenkokare och hårfön och galgar och tvättkorg och massa! gött!

imon åker vi till emmaboda. sent omsider. pga otto. blä! men det blir nog bra tillslut!

/f.

we don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time.

hela morgonen ägnade jag och mamma åt viktiga papper och diverse blanketter. jag hamnade i telefonkö när jag skulle ringa försäkringskassans kundtjänst. på hundrafemtifemte plats. gött! jag började asgarva och var tvungen att lägga på. men nu har jag iaf sökt csn, sökt bostadsbidrag, anmält adressändring och flyttning samt anmält mig till sj prio. woho! vuxenpoäng som FAN. sen blev jag barn på heltid och åkte till tamara och gjorde negerbollar! mycket mumsigt. men hur tänkte de när en sats ska räcka till 25st? vi fick ut sex normalstora. tss!

jag och mamma sorterade och packade kläder och sånt. sen fick jag höra att vi åker "sent" på onsdag. för otto fick inte ledigt. kul... hoppas ingen snor vår tältplats.

/f.

But if I wait for a holiday, could it stop my fear?

gårdagen var både bra och dålig. det var längesen jag grät så mycket, och det var längesen jag skrattade så mycket. och det var längesen jag var så jäkla blöt! kvällen spenderades med tamara. först hemma hos henne, sen cyklade vi i ösregnet till hotellet. väl där var vi blöta och det var inte heller nåt folk där. så vi gömde oss på toaletten tills vi hittade lea m fl och då klarade vi av kvällen ändå. det blev bra till slut. men jag var satans blöt när jag cyklade hem efter ett. gött att det var nio grader ute, gött att det hällregnade, gött att det är juli?!

idag sov jag rätt länge och nu ska vi väl åka till mormor. frågan är när jag träffar henne nästa gång...

/f.

Skönt att jag slipper bli 25. För ögonen svider och hjärtat bränns.

jag dansar runt och packar. och stryker. och tvättar. och skriver lista. och längtar.
fast det regnar. jaa.

/f.

det här är slutet på vår film.

jag planerade en FET sovmorgon imorse och vad händer? killen som felsöker vår telefon ringer på min mobiloch väcker mig redan klockan NIO! så jag fick masa mig uppför trappan och slita ut telefon, modem och router ur jacket och sen gå och lägga mig igen. lagom trevlig väckning första dagen av riktiga sommarlovet! resten av dagen har spenderats med att läsa infopapper, kolla lite på tv och skriva packlistor. sen fick jag så urbota tråkigt att jag tog en promenix, nånting jag ALDRIG gjort förut. planerade att den skulle ta runt 45min, men när jag gick förbi myrlander/karlsson-huset stod dörren öppen, så jag gick in. och där fastnade jag i drygt två timmar. så nu är hösten ganska så klar och det känns faktiskt riktigt bra. och jag hoppas falkis blir riktigt bra också. puss!

/f.

längtan bor i mina steg.

fresten så jag har boende i göteborg nu. enkelrum nära sahlgrenska, två hållplatser från chalmers. JOJAGTACKARJAG!

/f.

luften bor i mina steg.

igår var en bra dag, om än lite varm. sista jobbdagen gick fint och senare på kvällen var det kyrkogårdsvandring. mycket trevligt, fast jag fick krupp när folk började gå i det randade gruset runt kapellet. gruset som JAG hade randat!
efter vandringen vankades det popcorn och pulp fictoion. tyvärr missade jag slutet pga en OTROLIGT skön soffa.

imorse snoozade vi massa och sen åt vi frulle och snickerskakor och chips och kollade på fight club och jag lyckades somna även då. inte helt gött. och nu är jag trött IGEN! så imon ska jag sova på obestämd tid. JATACK!

/f.

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer. Jag kan inte vagga dig varm och lugn.

mycket händelserik och underbar helg.
det började med en riktigt bra fredag med simon och oscar och tacos och sen mitt-i-häcken-klippning och massa babbel med tidigare nämnda samt albin. sen sprang jag till tåget och dog i värmen. hur tänker folk när tåget är proppfullt och det är säkert trettio grader och DE ÖPPNAR INTE FÖNSTREN?! hallå, liksom! väl i göteborg träffade jag mamma och vi åt lite osv.

lördagen bestod till största del av shopping. jag lyckades bränna 1600 på tre par bralls, en skjorta och ett skärp...
på kvällen vankades det smarrig gourmetmåltid på en dyr restaurant. men det var finfint, speciellt när det blev ett glas vin på en uteservering lite senare. mys!

söndagen började med en spårvagnsfärd ut till kortedala och vi checkade några sunkiga och gigantiska lägenheter innan vi åkte tillbaks till centralen och sen blev det liseberg för hela slanten. trevligt! jag och anna flängde runt mellan attraktionerna och babblade packning och planering till emmaboda. jag har aldrig längtat så som nu <3

idag var det mest chill. alla var rätt trötta så det var relativt tyst. först framåt halv tre pratade jag och oscar och albin. mest om emmaboda. åh!

/f.

Heaven can wait, we're only watching the skies.

åh. bra dag. förutom att jag fick ont i ryggen. och att jag var trött. och att det började ösregna när jag skulle cykla hem. men annars var det jättebra, som sagt. och jag har läst 150 sidor i sista twilight. och jag började idag. fint! och sen var jag och jens och kollade på pop i sommarnatt och honey spelade och jag träffade conny. hjärta. och hon som spelade innan honey var också rätt awesome. "jag vill bajsa på dig och din hamster!"

imon drar jag till göteborg first thing efter jobbet. och kommer hem på söndag. tjarå!

/f.

this time, baby, i'll be bullet proof.

inte så göttig dag. tur att den är slut snart. den har varit hemskt varm och magnus var av nån anledning på mig hela tiden. så jag och albin rensade och efter frukost fick jag uppdraget att diska lilla fisken. det tog i princip fram till lunch. för första gången på mina sex veckor sov jag varken på frukost eller lunch. jag läste. så nu är min tredje bok sen jag började jobba schlutt. gött. sista twilight blire nu, från och med imon! puss.

/f.

So many songs we forgot to play.

bra dag. skjuts in är alltid bra. fast sen körde jag från trafikverket till jobbet utan körkort. oops! men jobbet var chill. men varmt som satan. efter lunchen började det bli allt mörkare på himlen och sen brakade åskan loss och till slut öppnade sig himlen och det fullkomligen vräkte ner. fint! så vi fick ta skydd från regn och blixtar i garaget och där stod vi resten av eftermiddagen! (Y) simon fixade en mycket fin flaskhållare till klipparen, hihi.
efter jobbet hämtade jag pappa igen och vi åkte till a6 och köpte kajalpenna och sen drog vi med susan och anna till alex och frida, som fyllde. ett par timmar, en ludde, många andra och mycket smörgås-, prinsess- och gräddtårta senare åkte vi hem igen. fint! sova strax. men först: morden i midsomer!

/f.

jag blev full och gick runt med stilett för din skull.

jag har varit rätt dålig på att uppdatera, det måste jag medge. jag har faktiskt haft rätt fullt upp.

i fredags åkte jag till mbk och vi kollade på nyckeln till frihet (shawshank redemption), som förövrigt ligger överst på imdb. sen sov vi rätt varmt och drog ut till stugan och solade och chillade på flotten och allmänt smälte bort. en fin kväll och fin natt och ännu en fenomenalt het dag infann sig. en skogspromenad och dagen blev inte fullt lika mysig som dagen tidigare. astma och grejer är livet (Y) vm-finalen på kvällen. jo jag tackar jag! jag hade ju tippat spanien redan innan vm drog igång, mhmm! fast jag somnade lite i soffan, mätt på jordgubbar med glass och grädde, och missade målet. men det gjorde inget! sen cyklade jag hem och precis då lyckades himlen öppna sig, så jag var genomblöt av både regn och svett när jag kom hem. tack gud!

idag var det jobb igen. dock ska jag nog sova i källaren i natt, om jag ska få sova nåt överhuvudtaget. jag och yvonne gled i elis och sen blev det mer rensande. och det var äckelvarmtkvavt hela dagen. det blir så tungt att andas. och nu när jag kom hem hade jag kommit in också. men jag känner inte ens glädje över det. varför känns det som om inget räknas längre? jag vill ju att allt ska lösa sig med lägenhet också. mamma tyckte ändå att jag skulle "fira" ikväll. jag vet inte...

/f.

You could travel the world.

gårkvällen var fin. vi badade i klappa, inte lövet, han var pussy. sen kollade vi lite fussball och jens var sämst och hade tippat 4-2 till tysklandet. han åkte ju på storstryk, kan man ju säga. spanjet <3

imorse var det svintungt att gå upp. som vanligt. jag räknade ut att jag inte sovit på sex veckor. fint! jag och oscar åkte till dagiset och gjorde det finare än nånsin och sen rensade vi lite innan vi målade klart staketet sen efter fikat. lagom tills vi gick in började det regna. VÄRT att allt vi målat idag var helt i onödan. sen gick jag och pappa lite på stan. vi hämtade mitt pass och jag löste in mitt stipendie till EN TUSENLAPP. sjukt coolt! sen käkade vi churros på kanalbron eftersom det var europeisk matmarknad i stan. mums!

jag hr ägnat en och en halv timme åt att kolla på lägenheter. jag blir mer och mer deprimerad för varje gång. alla andra bara skryter med sina fina nya bästa EGNA lägenheter. jag har fan inget. jag vet inte ens om jag kommer in än. jag fasar för den dagen...

/f.

Finally see you are naturally the one to make it so easy when you show me the truth

jag och oscar målade idag. det syns kan jag säga. på mig, mina händer, mina knän, i håret. gött! och jag är hongri. fast jag ska till mbk nu, så jag kanske kan tigga till mig lite mat. nä. jag ska inte äta nåt förrän jag blivit smal!

/f.

so try and catch me if you can, i know you really want to.

jag vaknade på det underbaraste sättet och åkte till jobbet. och rensade lite grus och sen målade jag och oscar. fint att magnus var smartass och satte på vattenspridaren precis där vi skulle måla (Y) sen chillade vi mest. det blev varmt fastän det var mulet. och idag var även första dagen jag läste hela tågresan hem utan att känna att jag skulle somna. det brukar ju ta fyra veckor för kroppen att ställa in sig. jag har jobbat fyra veckor och två dagar?

väl i nässjö drog jag och handlade och lagade lite äcklig mat. sjukt VÄRD dag. eller inte. men. imon har halva veckan gått och sen är det bara en vecka kvar. alltid nåt!

/f.

det är så logiskt, alla fattar utom du.

idag var det måndag och JOBBIGT att gå upp. som vanligt. väl på jobbet stod städrunda på schemat för mig och jenny. lagom gött att glida i elis fram till frukost. sen rensade jag grus och blommor med oscar och "räns-pallen" som vi fann längst in i garaget, bland vattenkannorna. sen blev det svinvarmt, även fast det var mulet och jag roade mig lite halvt med ett kasst christer. jag saknar morgan.

efter jobbet träffade jag på jens och vi gick till polisen för att hämta mitt pass, och för att upptäcka att det var stängt sen en och en halv timme tillbaks! så vi gick och åt bagge och sen shoppade jens kläder efter STORA påtryckningar och sen gick vi och spanade in edward och jacob och pojkarna. åhå. fast den var inte riktigt jättebra. nä. puss!

/f.

och du som trodde det skulle bli vi, Sundbyberg, tills jag svek dig.

åh. min helg har varit superb.
jag tog tåget upp till norrköping. på stationen i nässjö blev jag fälld av engberg och spenderade tågresan upp med att prata med henne. väl i "norpan" åt jag och mamma lite paj och spanade den OTROLIGT spännande matchen mellan ghana och uruguay. jag led verkligen med ghana. sen sov jag med öppen fransk balkong-dörr! igår gick vi upp och åkte till badet och spanade när mina pluttisar simmade i gassande sol. däremellan chillade vi och pratade och tog vara på tiden. sen blev det ett nästan tårfyllt farväl på lite obestämd framtid och sen åkte jag och mamma och shoppade. väldigt mycket impulsköp, skulle jag vilja påstå. själv brände jag 1100 på ett par skor, en hoodie, en baseballjacka och en klänning. mumma! sen åkte vi hem och bytte om från de precis genomsvetta kläderna och klädde oss lite finare och gick ut på stan och käkade indiskt och sen satt vi på bishop's arms med trehundra andra och drack ett glas. sen gick vi hem och kollade på ytterligare en spännande match, den då spanien slog paraguay. gytt!
idag drog vi ut till havet och solade lite och badade fötterna i ett iskallt östersjön. sen åkte vi och gick lite i affärerna i hageby och jag shoppade ytterligare, ett par trosor och lite hårprodukter. sen skjutsade mamma mig till tåget och det var första gången på hela helgen jag inte dog av värmeslag när jag befann mig någonstans. två hållplatser senare blev det grillning på balkongen och sen åkte jag hem och packade upp lite. och chillade.

och nu ska jag väl sova strax, antar jag. men det brukar ju gå sådär. men shit, jag sover så dåligt och så lite nu för tiden. min hy keffar sönder på grund av det. gött. natti!

/f.

i wanna be a billionaire, so fucking bad.

jag sticker strax till tåget till norrköping för en helg med och hos mamma.
imorse fick jag skjuts in och en sovmorgon på en extra halvtimme. på jobbet klippte jag och albin häckarna som var kvar och sen chillade vi och målade resten av dagen. men jag blir så förbannad. den killen KAN verkligen inte hålla käft. jag blir så trött. och irriterad. och så förstår han inte ironi. herregud! och som grädde på moset lyckades jag även ha sönder växelwiren på moppen. igen. känns ju gött, hörru. nä. lunchen med oscar och simon var trevlig åtminstone. tur det. men nu: stationen, tjarå!

/f.

they say it changes when the sun goes down.

jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går, alltså sängen strax. idag var jag på rätt kasst humör och hade ont i huvudet på morgonen och blev förpassad till att kantskära häckar med ulf och simon. det funkade och jag gjorde väl egentligen inte så mycket. efter fikat målade jag istället och mådde rätt mycket bättre. att måla och lyssna på p3 är rätt jättegött, faktiskt. och så var det inte odrägligt varmt, som tur var. och imorgon är det fredag och det vankas megafikat, har jag hört. efter jobbet hämtade jag linser och blev nästan 1200:- fattigare. köpte även tjugo frimärken och skrev arton tack-kortsadresser och packade lite smått. det bär av till norrköping imorgon. senare ikväll drog jag till pappa och åt potatis och jordgubbar på balkongen i kvällssolen. fint! och imorgon får jag även lite sovmorgon eftersom pappa beslutade sig för att åka till jobbet ändå, trots ryggskott! och nu: sängen!

/f.

RSS 2.0