the way you move is a mystery.

åh. jag har varit uppe sen kvart över fem. det börjar ta på krafterna, må jag säga. och jag som måste göra fysik. men det får nog bli imorgon sen. jag har ju sovmorgon och sen skulle vi få plugga på lektionen. vad jag inte vill ha prov just nu. men jag får väl hålla tummarna och hoppas på ett vg, åtminstone. kan väl ändå inte gå sämre än matten? nä. jag hoppas inte det.
och ikväll har jag varit i skolan. för niorna kom. och jag och honey och några tvåor stod i C115 och labbade järnet. eller, det var ju meningen att vi skulle göra det iaf. vi pratade mest. men det var kul ändå. välj nv!

/f.

Fribiljett mot himlen.

jag dör. HELT SERIÖST. mina axlar. mitt huvud. min mage. AJ!
för mitt ryskaprov gick väl sådär. jag vet tre fel jag har. men egentligen borde hon inte begära att vi ska kunna det. och jag och honey var duktiga som fan och jobbade på på projektarbetet. och vi konstaterade att vi är rätt fula när vi dyker. HIHI!
och träningen ikväll var jobbigaste på länge. till och med jobbigare än igår. hur det nu är möjligt. fart tre är jobbigare än syra, om man kör rätt, och tro fan att vi körde rätt. AJMINAAXLAR. men jag blir så jäkla sur på alla som hetsar upp sig över småsaker, som typ vilken bana man ligger på. jag simmade ett helt pass på sexan på flera månader. men jag dog väl inte? jag orkar inte käfta om sån skit. fattar de inte att det finns viktigare saker att bry sig om?

/f.

She moves in her own way.

jag dör. för vi hade syrapass och jag dog. och det var snudd på att jag kräktes. som alla andra. erik lyfte till och med ner papperskorgen. 10x100 med start 5min. ren och skär plåga.
liksom dagen lite. först blev jag väckt halv fyra av att mamma kom hem från madrid. underbart. sen var jag på central vid åtta när jag har sovmorgon till halv tio. och sen var jag i skolan och chillade. och spanskan var jobbig. jag vet inte om jag fattar konjunktiv än. och vi har prov nästa vecka? åh, vad alla prov framöver kommer gå bra. särskilt fysiken. bra! dessutom har jag ryskaprov imorgon. jag håller tummarna för mvg.

/f.

Last night they had to carry me home.

söndagar gillar jag inte. jag var sådär äckligt duktig och gick upp och tränade fast jag egentligen inte hade tid eller lust. men det var inte jättejobbigt pass. jag gled på att alla andra tävlat igår. efter träningen åkte jag till pappa och åt middag. trevligt. fast sen åkte jag hem och var mindre trevlig med min fysikbok. oj, jag tror nog det lät lite fel. hursomhelst så hatar jag fysik. jag har pluggat i två timmar typ och har inte läst igenom allt än och har knappt fattat hälften. jag lär knappast få mvg i b, en sak som är säkert. och jag dör på nästa vecka. det är helt sinnessjukt vad mycket jag har att göra. inte okej. jag dör.

/f.

Hundra år av tvåsamhet.

åh. imorse vaknade jag upp i jönköping, i en smal säng, en bit ovanför marken, jämte en person jag gillar rätt mycket. det är ganska bra. sen åkte vi ner på stan och blev bjudna på fika av pappa och susan och frida och alex var också med.
ikväll åkte jag till moa och umgicks med michan, tamara, honey och ida. och moas hund sally. vi spelade spel och käkade tacos och kollade på en kass film, revolutionäry road, och hade utmärkt roligt och trevligt helt nyktert. eftersom jag körde bil. bästa på hela kvällen var ida och michan på alias. ida skulle förklara reumatism och säger "när man har svårt att skriva och läsa..." sen ska michan förklara nåt ord och säger "där kaninen hoppar ner i" varpå ida utropar "HATT!" fast tamara var rätt rolig också. trevlig och myyycket underhållande kväll. bortsett från filmen.

nu ska jag sova lite innan syrapasset imorgon. värt.

/f.

jag exploderar om du säger nej!

lycka. min dag blev rätt bra nu ikväll. skolan var ganska överflödig. att avsluta med en föreläsning om svarta hål, på länk, i aulan, gjorde ju inte direkt saken bättre. jag sov mest, tror jag. sen drog jag till jönkan och jens lilla lya. där malin och madde redan var. vi shottade smirnoff och drack "seeder" innan vi drog till huskvarna. klassresan var sådär, men vi hängde mest på lekplatsen och i ett litet lusthus. vi satt och myste och pratade. och sen blev det BABIAN! fan va vi röjde. och de var snorbra. antagligen till stor del tack vare oss. eftersom alla andra var så jäkla lama och vi röjde järnet. och sångaren älskade oss. han pekade på oss och sjöng till oss. det gillar vi. för han är snygg. ju! han pekade på mig och sa "jag exploderar om DU säger nej!" jag känner att jag visst är lite star struck. efteråt gick vi och pratade med dem. de sa att VI var de som gett dem energi att spela. vi är bra. och jag är varm och har knappt nån röst. men ÅHVABRADETVAR!

/f.

förför mig, det här livet förstör mig.

jag borde verkligen sluta må såhär. det är VERKLIGEN inte hälsosamt. men jag vet inte vad jag ska göra för att stänga av mina tankar. det går inte. jag orkar inte.
alltså var min dag ganska värdelös. vi skippade sovmorgonen och provade studentmössor. finemang. fast de var ju egentligen skitfula. och jag får sån ångest. jag vet inte om jag vill ta studenten längre. nä, jag vill nog inte det. jag vill inte att allt ska ta slut. vart ska jag ta vägen? hur ska jag klara mig?
och sen matteprovet som gick åt helvete. som väntat. som alltid. jag misslyckas med det mesta nu för tiden verkar det som. jag borde ta mig samman. och berätta. eller bli glad och inte så jävla deprimerad som nu. nej. jag måste berätta. men vem vill lyssna?

på träningen hade vi först massa fystester och jag var sämst på det mesta. det var sjukligt jobbigt att hänga knäveck på trampolinen och göra situps. inte ens i magen är jag stark. och min axel pajade med. igen. som vanligt. JAG ORKAR INTE! tur att jag får roa mig lite på babian imon. hoppas det blir bra nu.

/f.

I will always be your soldier.

imorse tränade jag igen. och jag dog. vattnet var äckelkallt. och fartlekar är inte riktigt min grej, jag är antagligen den enda i världen som tycker det är tråkigt. blä. sen drog jag hemöver en sväng, eftersom jag hade bil och sen var jag funktionär med malin och steven på maran. vi skulle ha hand om avprickningen för treorna till orienteringen. fast vi satt mest och chillade och åt kladdkaka med after eight. smarrigt värre och verkligt kletigt. men mums. vid elva drog vi, för det var tråkigt att sitta och vänta på folk som tog två och en halv timme på sig att lunka runt och leta efter kontroller. lama gänget. vi kollade helt enkelt på målgången på maran och sen drog vi. vi gillade att tjejernas vinnare hade 53. synd att inte annie var med, hon hade lätt vunnit då.

imorse på träningen var jag och annie och anna väldigt trött. ingen fattade vad conny sa som insim och sen kläckte annie den helt underbara kommentaren: "ryggsim är jobbigast på ryggen!" jag reagerade först inte men anna såg jättefrågande ut och sen började vi asgarva. haha!

åeh. jag vill verkligen inte ha matteprov imorgon. det lär inte gå nåt vidare. men det jag inte kan nu kan jag inte imon heller, så jag tänker inte plugga mer. ju!

/f.

Odessa.

jag tycker vi borde haft prov i ryska idag istället för om en vecka. det är busenkelt. acear jag inte provet blir jag arg, det vill jag lova. sen drog jag till central. jobbigt. jag orkar snart inte fler. det blir bara fel. jag måste bertätta nu.

träningen var jobbig för att var b-c. men bara frisim för mig, det är härligt, även om mina axlar misstycker lite.
och sen var allt åt helvete igen. JAG ORKAR INTE.

/f.

Bara ta pengarna och dra, tack det är bra för mig.

nu blir det strax att sova. måndagar är rätt hemska. men jag hade ingen spanska idag, så det var ju ändå ett plus. efter skolan pluggade jag lite och sen cyklade jag till träningen. trodde jag. när jag var i parken upptäckte jag att jag var en timme för tidig. underbart. jag hade fått totalt goddag yxskaft-hjärnsläpp. helt hemskt. så jag fick cykla hem igen. dagens motion, ohja. men sen behövde jag som tur var inte cykla ner igen utan pappa körde mig. bra skit. efter träningen åkte jag hem till pappa och fikade med honom och susan. trevlans. så jag får väl umgås lite i helgen. KANSKE.

/f.

I bet you look good on the dancefloor.

igår var det trevligt. kräftskiva med FET släkt, lekar och kräftor. och mys sådär. och jag frös ihjäl om fötterna. att stå barfota i bara underkläder och en tröja ute på gräsmattan i en timme i tregadig nattluft är kanske inte JÄTTEBRA? men det var vackert. och åh. jag blir lycklig.
när jag kom hem ieftermiddags har jag skrubbat potatis och handlat och tankat och städat. bara söndagssysslor. FAST jag hade ju behövt plugga matte. rätt mycket. tur att jag inte har spanska imorgon. matte fram till träningen då. jag hoppas verkligen att provet går bra. jag kommer nog dö lite. men jag har ju fredag att se fram emot. babian. med malin, jens och madde. puss. jag längtar. konserter är verkligen vad jag lever för. mums.

/f.

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati.

nu borde jag sova. typ nu. jag har ju liksom varit uppe i... arton? timmar. men nu är äntligen nya datorn OCH det trådlösa internetet installerat. det var mitt eftermiddagsnöje. efter lite skola med tre timmar matte och sen lite pizza med malin, moa, steven och albin. mums. hawaii med kebabsås och pommes är skiten, ungefär. festivalkänsla. jag saknar. och längtar till nästa år. men nu är jag trött. fast jag måste städa undan alla kartonger så jag överhuvudtaget kommer fram till sängen innan jag plockar bort all skit som ligger i sängen. bra!

och imorgon ska jag göra de där pannkakorna jag aldrig fick tid att göra ikväll. jag fick finfrämmat i form av jens, honey och loevet. fiiinemang är vad det är. vi kollade på love actually och åt glass. och babblade om jens bilder på otto på hans mobil. hihihi. och jag är lite pepp på kräftskiva. pepp och nervös. ungefär. men ryktet säger att mamman redan gillar mig?

/f.

When you try your best but you don't succeed.

och ungefär DÄR! tog min karriär inom försvarmakten slut. jag ansökte om att få mönstra en gång till för några veckor sen. och jag fick avslag idag. fine. nu orkar jag inte fler gånger. jag får helt enkelt tro att jag kanske eventuellt kan tänkas vara bra så jag kan komma in på NÅGOT roligt. och blä. jag vill bli diplomat. men man måste ha en fil kand i nåt trist som till exempel ekonomi eller juridik. ALLA GÖR VÅGEN! men om man vill gå nåt tekniskt först då? eller inom lite mer språklig humaniora? nä, säkert inte. härligt att det var just denna veckan allting bestämde sig för att jävlas med mig!

förövrigt var skolan inte mycket att orda om. nu ska jag strax dra och träna. fys och simning. jag som redan hade ont i axlarna...

/f.

And now I'm back, to let you know, I can really shake 'em down.

åh. varför sover jag aldrig?
jag sov knappt nåt mellan träningen igår och imorse. igår var förövrigt typ världens tråkigaste pass. och massa fjäril och medley. jag dör. och mina axlar. vi ska inte ens prata om dem. de ramlar av snart! och passet imorse var också rätt trist. istället för 10-10 körde vi 4 tvålängders start 15. GANSKA SÅ dömt att misslyckas. och det var egentligen bara viktor som klarade det. och han hade ju grodfötter. blä.

kemiprovet gick helt värdelöst. jag kommer helt seriöst få ig. det skulle inte förvåna mig för fem öre. det var tre frågor jag knappt ens svarade på. och de var mvg-frågor, allihop. lyckat!
resten av dagen har mest skuggats av kemiprovet. allt blir liksom gråare. sen nu när jag kom hem har jag suttit och spanat in högskoleutbildningar, bara för det. och OJ, vad jag inte kommer komma in på nåt jag vill. jag är antagligen helt sjuk i huvudet, men jag vill nog söka kemiteknik. och nu kommer jag få typ g i kemi b. varför blir det alltid såhär?!

/f.


Alla jag känner är döda, jag hade verkligen behövt fika.

träningen var helt onödig. chillfart och tvåtusen. ROOOOLIGT. nej. så vi stod och pratade istället. och jävlades med castenson. stackarn. men kul var det.

jag får lite ångest över kemin. jag är sämst på att komma till skott. plus att jag är rätt kass på kemi i största allmänhet. som johan sa, undrar om niclas är beredd på alla dåliga resultat som kommer bli på provet? det ska bli YTTERST intressant.

/f.

oroa sig inte cancer och för död.

jag struntade blankt i att jag hade sovmorgon och studiedag och gick upp och åkte till central. och kom hem i lagom tid för att ta itu med kemin. helt ärligt har jag inte pluggat jätteseriöst idag. jag borde kunnat plugga betydligt bättre än vad jag verkligen gjorde. men kemiboken är hårdsmält. men jag har tagit mig igenom bok en gång, och gjort några uppgifter. jag får väl läsa en gång till och göra några fler uppgifter imon sen. och hålla tummarna för att jag får lite högre än g- ...

/f.

When your mind breaks the spirit of your soul.

jaha. jag konstaterade idag att jag faktiskt är dm-kvalad på 50br. ungefär samtidigt konstaterade jag att jag inte kan vara med på dm. eftersom dm är 24-25okt. 24e gör jag högskoleprovet samt att jag har lovat att gå ut i jönköping med alla tjejerna i klassen på kvällen. imse kommer döda mig. men tja, tough shit. kan jag inte så kan jag inte. jag tänker ju knappast ta mig ner till växjö efter högskoleprovet. det kan han ju bara GLÖMMA.

/f.

man måste vara en idiot för att kalla sig klok.

jag har tillbringat hela dagen i simhallen. det känns skamligt. vi började med distansjakten. 200ry och 200fj stod på mitt schema. 200ry var det ungefär fem år sen jag simmade sist. och jag persade bara med nio sekunder. VAD säger det om min form egentligen? fjärilet gick väl också okej. jag känner mig rätt likgiltig till alltihopa. jag tror inte det är så positivt. sen var det stjärnjaktstävling på eftermiddagen. först skulle jag vara bandomare, men jag snackade mig ur det och blev halvtränare för de små och servade med heatlista. och smsade. så det funkade. innan vi fick åka hem igen satt vi och hade mental träning och skulle simma ett lopp i huvudet och pricka tiden på klockan. jag var sjukt långsam varje gång. utom en då jag hade 1:49 på 200fr. bra! det är läskigt hur mycket adrenalin man får av att bara tänka att man simmar. huvudet spelar verkligen in så mycket.

jag har studiedag imorgon. som vigs åt kemi. och jag är ju så jävla dum och glömmer bort det. upp vanlig tid och vara på central 8:10. tumme upp upp upp!

/f.

man måste vara liten för att vara stor.

jag var tvungen att gå upp sjukt tidigt för att åka till simhallen och bli fotad till tidningen. sen fick vi stanna kvar på info till sydafrika också. det närmar sig med elefantkliv. och allt är fortfarande rätt luddigt. hmpf.
sen hann jag åka hem en sväng innan jag åkte och hängde i klubblokalen i sex timmar. vi gjorde typ inget vettigt alls. betala tvåhundra spänn för att läsa en trist bok och kolla på en film. filmen var dock bra. faktiskt. farväl bafana. åtminstone något som verkligen handlar om sydafrika.

/f.

Bakgator, jag mötte dig på bakgator.

äntligen är det fredag. skönt. jag blir så glad. för vi hade conny imorse. och han dödade oss med idioten och hoppa mellan kanten och botten fyra gånger i rad. och sen fick jag fixa mig helt själv, för första gången på flera år. lite mys, sådär. flashbacks from the good old days.
skolan var rätt chill. jag borde börja plugga till biologiprovet, ja? och så upptäckte jag för en stund sen att jag inte alls har sovmorgon på måndag. klantigt av mig. blä.

ikväll kommer jens hit. så vi får slåss med mamma om vår enda tv. och mina framkallningar kom idag. de blev rätt sämst. och nu vet jag vad drop-dead-gorgeous-snyggingen i monde yeux heter. MUMS!

/f.

Nu tar jag med mig pengarna hem för själen jag nästan sålde.

jag är trött. och jag vet att de senast fem blogginläggen har börjat med det. men det är min sanning den här veckan. jag måste få sova nån gång.
igårkväll var nog den hemskaste kvällen på länge. värsta kvällen på länge. jag såg ju lagom fräsch ut när jag vaknade. vilket inte var helt okej eftersom idag var dagen för skolfotot. och jag blev ful. som vanligt. jag förstår inte varför jag ens är med. jag lovar mig själv VARJE år att jag inte ska vara med nästa år. och nu står jag här och tycker jag blev ful. i år igen. aaah.
dagen började inte heller särskilt bra då jag tog fel på tjugo över och tjugo i. men efter en spurtcykling sista kilometern kom jag BARA sex minuter försent. eller fem, beroende på vilken klocka man kollade på.

träningen ikväll var mördarn. först fys som gjorde att man blev död vad som än kom näst. och det blev ju inte jättemycket bättre av att vi körde 400 max tid och puls. sen körde vi en tvåhundring likadant. sen körde vi en hundring FJÄRIL (!!!) också tid och puls max och sist en femtia. jag hade mjölksyra sprutandes ut ur öronen efter allt. åhaj, mina axlar. tuuuur att jag bara ska köra morgonpass imorgon. tuuur att det är conny. tuuur att det är fredag imorgon. tuur att det blir mys.

/f.

Someday we˙ll be all the things that we could be.

det var tungt att gå upp imorse. jag måste verkligen gå och lägga mig i tid. men återigen somnade jag mitt i ett sms. jag fattar inte hur jag lyckas. mitt i ett ord, dessutom. men träningen var rätt chill. men vi var många, och det var trängre än vanligt. hur lyckas vi? och vi var ju inte ens så många som vi brukar. gosh. jag saknar den gamla goda tiden då vi var sådär sex, sju pers. eller då det bara var jag och viktor. vad annorlunda allting var förr. äckligt bekymmerslöst. hur klarade man sig? jag borde ju nästan dött av uttråkning eller nåt.
skolan var också rätt chill. hela morgonen, ända fram till lunch var det labbar med vatten och lite blomshit på det. jag gjorde förövrigt klart rapporten när jag kom hem i eftermiddags. det känns som jag inte kommer få trebokstavigt. inte ens nära. men jag är ändå nöjd. eller, inte helt nöjd med rapporten, kanske. men jag vet knappt hur man ska göra? vet NÅGON det?

imorgon är det nääästan helg. jag längtar efter helgen samtidigt som jag inte gör det. jag vill inte ha utvecklingshelg. men jag måste vara med. för vi ska ha massa om sydafrika. jag kan inte missa det, liksom. åh. jag längtar faktiskt till sydafrika. till slutet. samtidigt som det känns så avlägset och helt... jag kan inte komma på ett bra ord på svenska? typ terrifying. hemskt. fullständigt skräckslagen är jag. samtidigt som jag längtar ihjäl mig. hur?

/f.

I can tell that you've been crying, even though you try to hide it behind those tangled golden locks of yours.

jag var hos tandläkaren imorse. det är läskigt. inte så att jag har världens tandläkarfobi eller så. det är bara obehagligt. och det mest skumma idag var när han berömde mig för mina fina tänder och helt plötsligt vände det till nåt negativt. fortsätter jag att ha fina tänder kommer jag få hål. eh okej? detta gjorde att jag kom försent till ryskan. sämst. och det är sjukt svårt. och vi har fått typ trettio glosor till fredag. när var det tänkt att jag skulle hinna göra dem? jag som till och med VILL göra den läxan, lägga ner tid på att lära mig. blä.
efter en liten sväng drog jag till central en stund och sen mötte jag upp tjejerna på stan och vi åt på coco thai. mumma! och sen var vi tvungna att åka hem till honey så hon kunde byta skor eftersom hennes skoskav hade blödit igenom rätt rejält. läbbigt! och det resulterade i att vi kom försent till klassrådet/matten. bra. verkligen inte min dag. i flera bemärkelser. hemskt.

nu ska jag åka och träna. rapporten närmar sig slutet. det känns åtminstone så. jag får nog g. typ.

/f.

You untie me as if I were a shoelace.

åh. jag har verkligen inte haft tid att blogga. jag är en ambitiös och engagerad kvinna, så jag har lärt mig att prioritera. och då har jag ju självklart prioriterat bort bloggen. dåligt av mig. ju.
för igår hade jag verkligen ingen tid. jag satt i fyra timmar med biologin, powerpointen. och då blev jag inte ens klar. men efter lite pyssel och ditt och datt idag så är artlistan komplett och powerpointen klar, sånär som på lite layoutning till försättsbladet. men sen har jag ju rapporten kvar med. jag dör?
idag var dessutom rätt chill skoldag. särskilt spanskan var underhållande när vi skulle presentera våra låtsaskompisar och sen byta. okej, jag kan kaaaaanske hålla med om att kittla mig i näsan är lite jobbigt att säga och komma ihåg på spanska. me cosquillea en mi nariz. ni förstår ju själva.
träningen sen ikväll var också chill. enbart minutrar, hur jobbigt kan det bli. och det är så gött att simma med paddlar igen. jag blir så glad!

/f.

In the thing that I use as a bed we lay down.

nu borde jag verkligen gå och sova. händelserika dagar tar musten ur en.
shopping i jönköping stod överst på schemat. jag köpte en massa krafs för drygt en tusing. sen gick jag och kollade saldot på kortet. 18 933 :- VÄRT! sen gick jag till johan's och fikade med pappa och susan. och sen åkte vi och köpte säng på ikea. <3 den var skön. mums!

ikväll var vi i eksjö och åt pizza och kollade på film. fast den var inte så bra. och jag och anna och frida åkte och handlade godis för åttio spänn. mums. och tjockt som fan. trevlig kväll. och jag har fått en ny familj.

/f.

And we couldn't change our destination on this road of facination for love.

jag borde verkligen sova mer än vad jag gör. jag är rätt sämst på att säga åt mig på skarpen att jag ska gå och lägga mig. jag är lite som pippi. "om jag inte lyder då, då vankas det smörj!" därför var jag sjukt jävla trött när klockan ringde kvart över fem. idag var nog första dagen jag helt allvarligt funderade på att inte åka alls. men jag övertalade mig själv att åka ändå. vilket jag nog inte skulle gjort. petra ÄR verkligen en slavdrivare. vi körde 16 medley med armhävningar i mellan. och massa benspark. jag dog lite. och somnade typ på ryskan. jag dog ännu mer. mest på skolan. och lite till på träningspass nummer två. 40x50. och sluta på 37 blankt. njaaa... jag är trött. JU! jag borde somna i soffan snart. och kolla på brokeback mountain. i omvänd ordning, kanske. eller nä!

imorgon ska jag shoppa upp min lön. hörlurar och kläder <3 jag råkade ju kliva på en av hörlurarna och den andra har visst också spruckit. det är bara en tidsfråga innan de ramlar sönder och slutar funka helt. så jag är i ett rätt akut behov av nya. japp. och sen ska jag och pap kolla på säng på ikea. jag vill ha en mjuk. och han lovade att bjuda mig på fika. det är det minsta han kan göra.

/f.

jag glömmer bort att andas för sex, musik och våld.

egentligen borde jag gå och lägga mig nu om jag ska orka upp och träna imorgon. fast nä. palla. vi skulle ju ändå inte kommit hem förräns den här tiden typ.
för göteborg var sjukt najs. så jävla roligt. chalmers var sådär mys, jag är allergisk mot att shoppa i grupp, vandrarhem kan vara mysigt, att ta posekort på sjöfartsmuseet livar upp, att dricka baginbox-vin och chilla på rummet, att träffa min älsklingskusin och prata om ditt och datt i två timmar kan knappt slås av nåt, att sitta på en pub och se alla vänner bli fullare och fullare och ta MÄNGDER av fula kort på alla, somna sent och vakna tidigt, se alla inte må helt tiptop, åka buss och vara svintrött, lyssna på föreläsning om plaster och halvsova, springa på världens längsta övergångsställe i en utstyrsel som innefattar skyddsbrillor, röd hjälm, orange väst och gasmask, gå i havet och leta olika organismer, hitta sjöpungar och världens sötaste sjöstjärnor, åka hem i spöregn. synd att vi inte stannade på liseberg, det hade varit roligt. men gud hällde ju hinkvis med vatten över oss...

men jag borde seriöst gå och lägga mig nu. jag ska ju orka träna två pass. fast sen blir det nog jönkan. och sömn! jatack! och förresten borde bilderna på fejjan bli sedda. de är SÅÅÅ smickrande. åtminstone för vissa!

/f.

jag vill ha dig nu som aldrig förr på slutet, så finns, försvinn inte än.

jag blir så trött av tisdagar. dock blir jag lycklig av att vakna upp och ha ett oläst sms. du är min lycka.
men det var inte så jobbigt som jag trodde idag, trots allt. ryskan var i princip inställd. sen glömde vi göra vårt projektarbete i brist på tid och matten var väl okej medans kemin mest var snack om morgondagen. jag längtar. det kommer bli roligt. jag ska skratta och le så mycket jag bara kan. inte tänka på allt dåligt. må bra. och dricka vin!

träningen var göttig. fart tre, och underbara älskade paddlar. känner dock hur mycket styrka jag tappat i armarna. sög rätt rejält i överarmarna efter 12x100 med "bra fart". men det var ju start 1:45 så det var ju generös vila. fast sen körde vi 10x100 släp med paddlar. inte lika gött, dock. tungt. och ja goch anna var inte precis mästare på att vända..!

imorgon har honey lovat att komma och träna. halv sex ringer jag. sen så blir det prima dag. åhå. det är så att det spritter i kroppen när jag tänker på det. jag måste nog ha små delmål i livet, små ljuspunkter. det är bra. då orkar jag.

/f.

RSS 2.0