I'm loving angels instead.

tre ord. inte min dag. knappt igår heller, om jag hann nämna det. men conny <3 igår. bra. tack.
imorse var det träning och sen filmade och klockade jag och honey projektarbete. vi är rätt grymma ändå. och sen chillade vi i skolan och tankade in filmerna och sånt. och skolan var överflödig. jag kommer köra i biologi. så jävla hårt. hur ska jag klara mig?!
sen var jag snäll och handlade åt mamma på vägen hem och väl hemma säger mam att pap visst är påväg till göteborg för farmor är sju. men jag måste handla mer. och sen kommer jag hem igen och klarar inte av att öppna biologiboken så jag flyr allt och drar och tränar. jag är så jävla feg. jag kan ju inte hantera nåt. och sen kommer jag hem igen. och pap ringer.
slut. över. aldrig mer. fatta. nej. nej. nej. inget mer, aldrig mer minnen. plocka vinbär. åh. tårar. förlåt.

/f.

you can't eat and you can't sleep and all of the above.

är det bara jag eller flyger helgen bara förbi och det är måndag varenda dag nuförtiden? hursom var dagen okej. jag lyckades visst pricka in ett poäng ifrån mvg på matteprovet i torsdags. äckligt surt. BARA för att jag glömde ett +c på en ynka pytteuppgift. dö!
min spanskaredovisning gick dessutom över förväntan. además de la calle, so to speak! kommer lätt bli en klassiker.

träningen var lam och trist. men det var lite roligt när vi var i omklädningsrummet och dog lite och vi pratade om dialekter och jag sa att man är från småland när man tror att katig är rikssvenska. anna, alice och eve vänder sig om och ser frågande ut och alla utbrister: "är det inte det?!" hahaha! alla äro vi lite smått dialektalt defekta!

/f.

Jag ångrar att jag gick upp idag, jag skulle somnat om.

jag dör som fan nu. med all rätt. jag vet inte om det nånsin varit såhär jobbigt att simma sponsorsim. ni fattar inte hur jävla hemskt det är. men jag simmade iaf 6400. jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jocke var iaf bara 375m före mig. för det var ju bara jag och jocke som körde en och en halv nu. urk. men jag fick lite draghjälp ändå. jag, alice, matilda, william och mackan på en bana. jag hängde på första halvtimmen, sen insåg jag att jag skulle simma en halvtimme till när de gick upp så jag slog av på takten lit eoch blev varvatd nåra gånger. men jag bryr mig inte så mycket. det var mest att ta sig igenom utan att dö eller spy. men jag lovar att det aldrig varit så lockande att spy i golvbrunnen som då.

/f.

I smile and shake my head at this, what else can I do?

åh. jag har knappt tid här längre. jag är ju så lam. men jag har varit duktig och tränat massvis fastän jag har haft ont i baconarmen. jag var tillochmed med på fysen i torsdag och gav mig på armhävningar med klapp. fast jocke var värst och försökte sig på armhävningar med knäpp. och vi fick bevisat att det inte gick. men det såg jäkligt roligt ut. hihi!
och matteprovet i torsdags gick nog rätt okej ändå. hoppas jag? jo, men det tror jag.
och igår körde jag två plaskpass och sen drog jag till jönkan och umgicks. och egentlgien skulle vi gå till lustig-david, men han blev sjuk så vi var hemma och dog lite. och åt glass.

imorgon är den dagen på hela året man hatar allra mest. den innehåller årets i särklass långsammaste en och halva timma. sponsorsim. lyssna, bara ordet gör att man vill dö. men jag får väl stå ut. nu är det ju åtminstone mitt absolut sista. någonsin. S-K-Ö-Ö-Ö-N-T!

/f.

Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden.

åh. det var plågsamt att träna imorse. jag och vendela körde benspark med våra stackars armar. det måste sett fantastiskt roligt ut att se oss försöka få av oss tröjorna i omklädningsrummet. hihi!
sen labbade vi absolut hela förmiddagen, men det var roligt. vi väntade ändå mest. och jag är sjukt skillad på att pipettera i brunnar. woho. nånting ska man ju vara bra på här i livet. fast sen var jag och annie lekledare på gympan för vi ju hade ont i armarna av baconet. men det var också kul och biggan bara tjötar hela tiden. hihi!

och åh. jag har matteprov imorgon. känns ju sådär. kommer nog gå sådär också. men önska mig lycka till!

/f.

Carry me out of here now.

åh. jag har spenderat min studiedag på sjukhuset med mormor. men jag gick ner och fick grissprutan. så nu har jag ett fint plåster över spruthålet. och nej, det gjorde inte ont. övrigt har jag pluggat lite och lyssnat på när jens spydde sin galla i högskoleradion. hi, hihi. det var bra. tyckte mamma också. roooligt.

strax ska jag på föreläsning i skolan och sen blir det nog att soova när jag kommer hem igen. urk. skola.

/f.

I want to meet a handsome prince, with a uniform of gold.

åh. måndagar.
jag avslutade ett kapitel i mitt liv imorse. jag var sista gången på central. skönt. men det har ju varit bra. ja, faktiskt.

skolan var helt okej ockås. jag hade 24 av 25 på fysiken, OJ SÅ OVÄNTAT. inte. och jag hade utvecklingssamal. hallå, är det ens fysiskt omöjligt att vara så lost som gunilla är? hejkomochhjälpmig.
träningen sen var också lam värre. fast vi hade finbesök i form av kim byström. oj, vad längesen det var man såg och umgicks med honom. han sa att han skulle börja köra fyra pass i veckan nu. jag tror inte riiiktigt på det där, men nästan. och jag håller tummarna. sällskap från förr är alltid roligt!

åh. jag har hittat min julklapp nu. giefme! http://www.oyemodern.com/necklaces/ ipodhörlurarna <3

/f.

And the sun will come on through, it's gonna shine for you. 'Cause I adore you.

åh. jag hade en lektion idag. eftersom jag var tvungen att gå på den. sen drog jag till jönkan och köpte några julklappar innan jag och mam åkte hem lagom till träningen. som var sjukt chill. sexhundra meter och sen starter och vändningar och massa babbel. typ att halva lass är sjuka och att vi är två och en halv sekund ifrån att jsm-kvala på 4x50fr. woho.

när jag kom hem hade vi inget vatten för nån ledning i handskeryd hade brustit. så jag fick åka till räddningstjänsten för att hämta. och där var det ingen. bra! så jag fick ringa till pappa och dra till honom och fylla en dunk. när jag släpat hem den och lyckats bli helt genomblöt om fötterna säger mamma att vi visst har fått tillbaka vattnet igen! en härlig fredagkväll, OHJA! jag var något irriterad då... urk. så nu är jag trött.

/f.

Oh, please please, believe in this oath of allegiance.

åh. jag var på central idag. eller jag cyklade dit. och dog lite av kyla. men det gick bra. kanske näst sista nu. jag hoppas. för jag vill inte längre. det känns bra nu. ju.

skolan var okej och jag och gabbi var äckligt produktiva på spanskan när vi satt och spelade word challenge. woho! och sen cykljade jag hem i snön och åkte med pappa och käkade pizza och sen kollade vi på hv-frölunda. ohja. bra skit. och jag var populära tjejen och träffade fogel och blixt. och jag hade tippat på 3-3 och vinst i sudden. det blev 2-2 efter sudden. blä. och nu gick visst färjestad om. illa illa.

imon är jag den enda som är i skolan. jag MÅSTE gå på ryskan. fast sen ska jag in till jönkan och shoppa julklappar. tror jag. eller kläder. vilket som. puss!

/f.

låtarna som är såhär.

Låtar som..
♥ ..har gjort mig glad: Mr Brightside - the Killers
♥ ..har gjort mig ledsen: Fix you - Coldplay
♥ ..jag vill dansa till: Palace Station - Melody Club
♥ ..jag vill dansa ännu mer till: Greased Lightnin'
♥ ..lugnar ner mig: Samson - Regina Spektor
♥ ..jag lyssnar på för att bli pepp: Execution song - Johnossi
♥ ..påminner om min kärlek: I thought you said summer is going to take the pain away - Hello Saferide
♥ ..påminner om gamla tider: Boston - Augustana
♥ ..påminner om ångest: Det kommer bara leda till nåt ont - Säkert!
♥ ..jag lyssnar väldigt mycket på just nu: Dirty Dancing - Frida Hyvönen
♥ ..är väldigt, väldigt bra: Hugger i sten - Lars Winnerbäck
♥ ..lyssnas på i ilska: om jag är arg på mig själv: Mummy - Timo Räisänen annars Somebody told me - the Killers
♥ ..jag lyssnar på när jag är kreativ: Hänt - Slagsmålsklubben
♥ ..påminner om sommardagar: Elden - Lars Winnerbäck
♥ ..påminner om våren: För sent för Edelweiss - Håkan Hellström
♥ ..påminner om en bra film: She's like the wind - Patrick Swayze feat. Wendy Fraser
♥ ..påminner om staden jag tycker om: Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström
♥ ..jag lyssnade på när jag var 13: Kom änglar - Lars Winnerbäck
♥ ..jag lyssnade på när jag var 15: Dysfunctional professional - Backyard Babies
♥ ..jag lyssnade på när jag var 17: Jag är en vampyr - Markus Krunegård
♥ ..jag lyssnar på just precis nu: Hundra år av tvåsamhet - Babian

/f.

Who had the brain where it started to sink in?

åh. gårdagen var underbart bra. bortsett från att jag gick upp klockan fyra och sen inte lyckades sova nåt på bussen upp. förmiddagspasset gick lååååångsamt och jag köpte en snygg arena-baddräkt. det är verkligen skiten att impuls-shoppa baddräkter. jag gillart. sen gick vi och åt och gick lite i o-ringen då vi inte hann åka till city. sen köpte jag och alice fetingmuffins och sen satt vi och dog i e-dal i väntan på finalpasset. mycket bra. och mums på alla. men urk på michaels skägg. vafan? och han simmade dåligt? skärp dig! och fria snart, hallå! hihi. vi (jag och alice) var dock de enda som nöjde oss med bilder från läktaren och var tillräckligt respektfulla för att inte smita förbi vakten och gå in till avsimningsbassängen och trakassera michael innan loppet. BRA! jag blir så trött. vilket jag också var hela vägen hem. men jag kunde inte sova. så jag närapå dygnade. inte helt okej. inte fyra till två, iaf. usch. men jag och jocke fick oss ett gott skratt på bussen hem åtminstone. alma såg helt klarvaken ut, men mumlade och sluddrade och pratade osammanhängande och slocknade mitt i. helt klockrent. mycket bättre än matildos en saft, två saft, en höna!

idag var jag lagom mör i skolan. så biologin blev inte väldigt produktiv. vi satt och pratade om att "lufta haploida celler" som fogel uttryckte det så fint. nya uttrycket for sure! och helt gudomlig nv-humor är vad det är. kan ju inte annat än älska.

/f.

långsamt springer livet förbi, utan motstånd.

åh. jag är trött. det säger allt. och jag ska upp snart igen, klockan fyra närmare bestämt. vilket bertyder att jag ska sova strax. ja!
annars har skolan varit rätt chill. och träningen var tråkigast nånsin. jag trodde jag skulle dö av tristess. ju. men jag överlevde och imorgon ska vi ju till stockholm och kolla på world cup. JAG SKA DREGLA. åååh! <3

/f.

It must be a rainbow.

igår var det ovanligt bra. jens mamma älskar verkligen mig. det är så kul. och sen myste vi och kollade på nick and norah's infinite playlist. urgulligt. nya favoritfilmen. <3

idag har jag och mamma dessutom varit jäkligt effektiva. jag har kånkat på blomkrukor och sen har vi spikat upp mina magnettavlor. äntligen. så jag har en fin fotovägg nu. ohja! bra skit. och jag var en sväng hos pap och fikade och sen kollade vi på tv. gossip girl. för första gången på typ en och en halv säsong. bra! så söndagar klockan sju är spikat hemma hos pappa.

/f.

the tear collector.

åh. mitt huvud. jag blir säkrare och säkrare på att jag har fått svininfluensan. hej karantän. hej inget umgänge!
jag masade mig dock till skolan och skrev fysikprovet. och det gick nog alldeles utmärkt tror jag. fast jag skolkade det två lektionerna som var innan. usch. jag hade inte fixat annars. urk. sen sov jag tre timmar på eftermiddagen. härligt. jag känner bara hur deprimerad jag blir. jag som skulle till jens bror imon med. asch. jag får väl krya på mig lite...

/f.

Vet du vad frihet är så säg det nu.

okej. det var okej. förutom att jag råkade faila en pannkaksvändning och halva pannkakan landade på golvet samtidigt som jens tog ett foto. sen blev jag lite emo. men det var bra. ja.

och imorse vaknade jag med en dundermegaförkylning. nu framåt kvällen fruktar jag att jag kanske kan ha drabbats av svinis. illa, illa. men vi håller väl tummarna för att jag överlever?!

övrigt idag lyckades jag få värsta sladden i snöovädret. sen hade vi projektarbete hela dagen och gjorde ändå inte särskilt mycket. hihi. fast jag var och åt med killarna i b, det var rätt najs. då var honey hos tandläkaren. sa hon. sen kom hon tillbaks och meddelade helt iskallt att hon hade körkort. och jag hade gått på lögnen, damn. hihi.

och imorgon ska jag skriva fysikprov, med eller utan svinis, helt enkelt. fast jag kanske skolkar ryskan, så jag slipper få läxförför på fetaste läxan som jag inte gjort. så är det alltid. dåligt!

/f.

You write such pretty words, but life's no storybook.

hemska dagar. jag vill mest dö. mer än nånsin. och jag är så jävla ensam. det finns inte.
det enda positiva var nog igår. men vad är det ens värt nu längre? jag förstör allt allt allt allt. jag hatar mig själv. det är helt sinnessjukt. men imorgon kommer kanske en lösning. med betoning på kanske. jag vill inte leva. just nu känns det som att dagarna sniglar sig fram men jag ändå inte gör nåt. jag dör. hej!

/f.

RSS 2.0