du sa: sjuk, sjuk, sjuk, blind, blind, blind.

okej. så julmarknaden blev bra. fast mam dumpade mig ensam på stan, men jag hittade honey, moa och tamara och strosade lite med dom. sen gick jag och stod i fiskedammen med matildo och anna. och lite fram och tillbaka i kaksaken. allt blev inte slutsålt, men vi åt upp alla smakprov och all min knäck. jag mår sjukt illa nu. lagom tills jag ska käka bakelse med pap. han har liksom namnsdag. gissa vad han heter? xD och det är ju regnigt och dant nu, så förhoppningsvis blir det snö till jul. wiho!

och ja. han hatar mig som fan. I could tell.

/f.

för jag var nere, men uppe på fem.

känn dig oälskad, jovisst. klart ingen älskar dig när du beter dig som crap.
och då blir det ju ett alldeles utmärkt sätt att spendera en eftermiddag. att stå i ett stånd på julmarknaden och vara trevlig mot folk och försöka sälja saker. jag vill bara dö. jag kommer inte ens orka denna veckan. m&p kommer vara borta omlott = jag får gå överallt = ingen tid hemma alls. jag har nationella i svenska på tisdag OCH lektioner efter det. på onsdag är det simmöte. på torsdag är det för en gångs skull en rätt lugn dag och jag har nog ingen spanska. och fredag. varken mam eller pap är hemma och det kanske är filmkväll hos anders, men bara kanske. och om det inte är det så kommer jag vara ensam hemma, ledsen och deprimerad. vafan. varför mår jag såhär? vad ska jag göra? hur ska jag kunna lösa det här? jag tror den enda lösningen är att jag försvinner. för gott.

/f.


för jag hatar mig själv.

för alla andra hatar mig.
för det spelar ingen roll vad jag säger.
för jag måste bli överkörd av en ångvält och pånyttfödd.
för att folk överhuvudtaget ska kunna gilla mig. igen.
för jag mår så jävla dåligt.
för jag vill bara dö.
för att jag sa så.
för att jag behöver bekräftelsen.
för att jag snart inte klarar mer.
för allt bara är åt helvete.
för att jag gråter.
för att jag är så jävla korkad.
för att jag egentligen älskar dig.
för att du hatar mig.

/f.

you stupid fuck, you need to come back.

haha, jag underhåller steven när han är på dh. vi pratar om ett kyss-stånd på julmarknaden :P
egentligen borde jag gå och lägga mig. det blev sent igår, om jag ska vara ärlig. jävligt sent... men äh, för en gångs skull så är det ju inte träning imon, så jag kan ju sova lite då. så jag tänker nog sitta här med steven, viktor och hello saferide.

jag kollade dessutom på stjärnor på is innan. heja lasse! han är bra + att han är JÄVLIGT het! och så lovade han att åka med bar överkropp nästa vecka. wiie säger jag bara!

näe. jag ska fortsätta diskutera med steven nu. vi har kommit in på random girl. ett så kallat favoritämne hos oss :D

/f.

vi är förlorare, vi två. sen vi var sjutton år, sjutton år.

så, jag har varit i klubblokalen och packat leksaker i vita bajspåsar. dagens mest meningslösa. totalt oorganiserat och snörena tog slut och allt blev bara allmänt kaos. men sen åt vi tre år gammal glass och hade kul ändå.
och imon blir det julmarknaden. mellan halv fem och sju, för min del. jag står med matildo och emma. och vi skulle stå samtidigt som alice och annie också, så det blir säkert bra. kom och fiska då! gå in mellan benen på tomten vid torget, så kommer ni rätt :D

asså, gud. allt blir så konstigt såhär efteråt. det blir plötsligt svårt att kolla i ögonen. och det värsta är att du inte har några problem med det... men NÅGOT måste du ju känna?

/f.

I wanna feel the heat with somebody.

lördag. gud så skönt. och jag fick sova till tolv. värt!
nu har jag och mam gjort massa knäck som jag ska sälja imon och snart ska jag till klubblokalen och packa leksaker till fiskedammen. lite lagom lamt sådär, men det funkar. jag ska ju åtminstone inte till dh, lövet tjatade som fan igår. han försökte till och med muta mig, den jäveln :D

igår var det för bra...

/f.

kommentarer!

igår hade jag och honey och moa roligt vid lunchen.
"kärleken har växt sig fet."
"kärleken har växt MIG fet :D"

dagens roligaste var när fogel börade spekulera om varifrån man tar allt blod om någon kroppsdel skulle bli blodfylld, HAHA!

/f.

the way you make me feel.

ett tag sen jag skrev nu. det här får inte bli en vana.
igår var det massa bra. skolan var okej. vi hade redskap på gympan och jag lyckades göra ett halvt kors i ringarna. inte helt enkelt, biggan blev impad :D
övriga lektioner innan lunch var inget nämnvärt. sist spanska och läsförståelsen gick nog rätt bra, tror och hoppas jag. jag vill ju verkligen ha mvg, lix!
sen tog jag bussen hem och pap hämtade mig och vi drog mot jönköping. vi vart lite tidiga så vi hoppade in på eko och köpte godis, maha. sen bar det av till kinnarps. om jag säger att det var en bra match så ljuger jag ju. hv spelade pissdålig hockey och frölunda likaså. och frölunda lyckades peta in pucken bakom andersson två gånger i ordinarie tid och hv lyckades kvittera. men sen tog det bara 37s av sudden innan frölunda tryckte in pucken en tredje gång och förlusten var ett faktum. bajs. men både jag och pap var överens om att det verkligen var en skitmatch. blä på den.

idag var det också bra. lektionerna var väl inget att hurra för, men jag överlevde. träningen sen var det som verkligen gjorde min dag värd. vi simmade in typ 700 och sen 16x25 medley. sen körde vi streamlines i vändning och kvitt eller dubbelt. maha, imse är skyldig mig en spänn igen. jag hade 14.8 på 25fj! 14,8!!! helt sjukt bra juhe!! jag blev asglad, och jag var knappt trött. wiho!

ett tag hade jag fyra msnfönster uppe. lövet, victor, viktor och malin. och sen kom jocke också, när victor gick. då kände jag mig nästan älskad.

men imon blir det inget osteopaten. hon var sjuk. det är bajs. jag hade verkligen sett fram emot det. jag kände mig ju värsta värd lite sånt :D

/f.

you say France and I whistle.

nya favvobandet ^^. skitsköna :D

dagen var väl sådär. jag blev avsläppt på simhallen vid typ kvart i sex i morse och blev upphämtad på samma ställe fjorton timmar senare. sånt gör verkligen dagen värd!
men morgonträningen var okej, vi var dock betydligt senare än vanligt. fan, vi blir bara snare och senare för varje dag xD skolan var också okej. min hjärna var i ide hela psykologin, så där blev det inte så mycket gjort. samhällsprov sedan, gick väl som förväntat, skulle jag tro. knappast trebokstavigt... svenskan var bara allmänt död. jag fick typ damp på gunilla för att hon inte höll käft. sånt är bra! sen en liten håltimma som spenderades med tamara och saba och matteboken vid fikusarna. trevligt. sist på skoldagen blev det kemi. jag hade lyckats drämma till med mvg- på mitt prov. helt ofattbart och sjukt roligt! det gjorde nästan min dag :D
sen gick jag med saba och honey till simhallen, via världens jävla omväg, men det var bara kul. sen fick jag sitta själv och plugga spanska innan det blev pinnträning och simträning. andreas var så oerhört fantasifull och tvingade oss att skriva våra egna pass på 3 och 2. jag lyckades få till ett skittrist pass, samtidigt som det var rätt jobbigt. men ja, vad gör man inte. men i slutet fjäskade vi till oss vattenpolo, askul. vi körde killarna mot tjejerna och jag klängde som fan på viktor. han var brutal, maha. och jag tryckte ner honom och drog överallt där jag kom åt. haha, ibland gjorde det ont, men roligt hade vi :D

nej, nu blir det oskyldigt dömd och sedan sova, om jag inte lyckas få honom att svara på sms...

/f.

magiskt, men tragiskt.

det här gjorde seriöst min dag. så jävla klockrent! tre ställda frågor, en från jönköping och TVÅ från nässjö, och de är dessutom syskon. vilken fantasi! :D

dagen var förövrigt rätt bra. inget speciellt att nämna. jag hann dock hem innan träningen. rätt gött. då fick jag käka och hann läsa samhällen nåra gånger. men jag fortfarande faila hårt imon. får jag vg så blir jag supernöjd! men jag ska ju inte förvänta mig för mycket...
träningen var också okej. viktor var där för en gångs skull. vi nollställde strecken. askul. william hade elva, wtf! :D jag hade tre, och matildo, stackarn hade åtta, haha.

nej. nu blir det andra avenyn och sen house och samhäll i pauserna.

/f.

dagens,

Dagens humör: bra.
Dagens borde: plugga samhäll.
Dagens måste: sova.
Dagens frisyr: blä.
Dagens klädsel: jeans, t-shirt och så.
Dagens planer: SOVA!
Dagens vill ha: en särskild pojke och lite annat smått och gott. ett skrivet samhällsprov med mvg skulle ju inte vara helt fel.
Dagens längtan: helgen.
Dagens beroende: skratt.
Dagens skratt: träningen.
Dagens irritation: samhällen och engelskan.
Dagens kommentar: "jag tycker tjejerna kan simma i bh och string!" wille börjar mogna ordentligt nu :D
Dagens låt: samson - regina spektor. det är ju liksom den låten jag recenserar, så...
Dagens vän: kajs <3
Dagens onyttiga: inget.
Dagens misslyckande: engelskan, typ. och samhällen självklart. 
Dagens köp:
inken-tinken.
Dagens värda: träningen.
Dagens bästa: träningen.
Dagens sämsta: vädret, dirr!

/f.

jag var värd all stryk som jag har fått.

träningen var bra. och värd, faktiskt. vi började med att köra pinn i typ 45min. sen satt vi och babblade en kvart, så det var bara en halvtimmes simning. gött. och det skönaste på hela träningen var när imse gav jocke en baddräkt. tydligen hade killarna gjort ett vad. den som inte slog alice på 100fr i helgen skulle träna i baddräkt två veckor framöver. jocke vägrade. lol. dåligt tycker jag. jag tycker faktiskt att det var ett bra vad. sånt kan vi göra fler gånger, men kanske inte att vi måste slå killarna, för då har inte vi nån chans. men jag skulle lätt ställa på ett tidsmål och simma i underkläder om det misslyckades. dessutom skulle killarna gilla det :P
dagens skönaste kommentar kom ju ändå från william:
"jag tycker tjejerna kan simma i bh och string!"
herregud, vad vi skrattade. inte så likt william att säga sånna saker xD

nej, nu ska jag skriva klart engelskan och försöka läsa samhällen lite.

/f.

jag grät mig till sömns efter alla dar.

skola. håltimma. engelskasaken. blir sådär. hur svårt som helst. vad ska jag ens kunna skriva mer?! jag måste ju skriva minst 200 ord till...
igår bokade jag och mam biljetter till london. asgött. kommer antagligen bli hur kul som helst. jag älskar london! då ska jag shoppa vintage och massa hudsaker på boots. det är seriöst min favvobutik i hela världen.

nej, jag ska ta mig i kragen och knåpa ner 200 ord till nu. jag lär ju inte hinna ikväll, lix. träning. första gången i vattnet sen i torsdags. jag går från träningsfreak till ingen träning på en halv vecka till träningsfreak igen. denna veckan blir likadan som förra. träning ikväll, imon, två gånger på onsdag och på fredag. ingen på torsdag. HOCKEY! håååvee blåå! kommer kicka assen på frölunda, maha!

/f.

Man såg gårdakvarnar, men man såg skiten med.

jag ska äntligen sätta mig vid tvn och kolla lite och käka. har lyckats komponera ihop drygt 600 ord på engelskasaken. det är början på slutet, som någon kändis sa. men jag vet verkligen inte vad mer jag ska skriva. jag har kramat ur varenda liten droppe ur texttrasan som är analyserbar. hmpf.

innan simmade tjejerna 4x100fr. skitgrymma var de! jag satt och kollade på live-tv samtidigt som kajs och vi skrev till varann på msn samtidigt. men gud, alice öppnade på 1.01, skitbra. och vendela lyckades köra på 1.08 på sistasträckan! jag blir så glad för deras skull!

jag sitter med steven på msn just nu. vi blir deprimerade av allt skolarbete. engelska, samhäll, spanska, svenska och all annan skit. och jag ska ju på hockey på torsdag, så då blir det ju knappast till att plugga något, heller. jag dör på skolan. eller åtminstone går in i en djup depression.

/f.


Men jag väntar på dig.

jag måste ta tag i mitt liv och skriva klart engelskan. jag har ju inte ens vart och tränat idag. dock har jag läst samhällssidorna en gång. palla samhäll, som jag ändå kommer köra i.
jag vill tävla. men nu är det paus på riks. jag vill ju kolla livetiming. jag kompenserade genom att sitta och lusläsa resultaten. lol.

jag och mam funderar på att dra till london på sportlovet och shoppa. hur värt är inte det, lix?! jag älskar verkligen london. och så pratar alla ett språk man förstår någotsånär. helt perfa, juhe!

sen har jag precis övningskört nu med. gick väl inte så värst bra. men men. det går väl framåt, åtminstone.

/f.

Du har inte en aning, men jag tänker på dig precis just nu.

jag åkte till jönköping med m&p för att shoppa och reka julklappar. jag lyckades fundera ut vad jag ska ge päronen, och köpa en till mam. sen köpte jag massa skit till mig själv. vad sägs om en bok, två nagellack, en kjol, puder, tofsar och ett par ipodhörlurar?

egentligen skulle jag nog varit med joz ikväll. men det blev inget. trist... fast jag träffade honey på a6, haha. hon hälsade till min pap, hon är knäpp :P
och oj vad jag saknar mina älsklingar som är borta. alice smsade och sa att laget gått sådär, men hon hade simmat på 1.00. och det är ju skitbra! och jag vill vara i västervik just nu. med kajs och jocke och viktor och alla. jag saknar dem, juhe! jag känner mig lämnad, buhu!

/f.


PS. jag hörde dagens skönaste kommentar på H&M. "jag måste köpa nya kläder. jag har bytt stil. nu är jag popare!" shit, vad jag fnissade åt det :P DS.

dagens,

Dagens humör: ganska glad. känner mig dock dissad. 
Dagens borde: plugga, antar jag. och tänka igenom vad jag ska handla imon.
Dagens måste: tänka igenom vad jag ska köpa imon.
Dagens frisyr: fläta i luggen på morgonen. sen på matten fick jag damp på att det hängde så jag satte upp det i en knut och lyckades faktiskt få till det lite slarvsnyggt, sådär.
Dagens klädsel: cheap monday och skjorta med linne över.
Dagens planer: idol och sova.
Dagens vill ha: en pojke och tävla.
Dagens längtan: jullov!
Dagens beroende: att trycka på de punkter där jag har träningsvärk.
Dagens skratt: nog psykologin.
Dagens irritation: svenskan.
Dagens kommentar: "tänker du på själva processen då?" rosman tänker på att föra sina gener vidare. :D
Dagens låt: I will possess your heart - death cab for cutie. jag har lyssnat på den typ hundra gånger idag. texten stämmer så jävla väl på mig med...
Dagens vän: honey.
Dagens onyttiga: popcorn.
Dagens misslyckande: fysiken. jag och honey är kassa på el-lära.
Dagens köp: inget.
Dagens värda: att det är fredag.
Dagens bästa: att det är fredag.
Dagens sämsta: att det inte var nån träning och att jag inte får tävla imon, utan kommer få sakna mig sönder på alla mina älsklingar som är borta!

/f.


Where soul meets body.

jag var bara tvungen att skriva att han vet. det var inte förräns jag sagt som jag fattade att det verkligen är så jag känner. och att det har varit så jävligt länge. jag är nog lite sjuk, han känner ju definitivt inte så. inte på det sättet jag vill, åtminstone. som om inte allt var förjävla jobbigt sen innan. jag bara gör så att alla ignorerar mig offentligt. fan, jag orkar inte allt en gång till. jag bara skruvar till det för mig själv och för honom... men jag vill ju så gärna...

/f.

Du är det bästa som hänt en idiot som jag.

så himla skönt att det äntligen är helg. dock har jag typ noll planer. eller jag ska ju till jkpg och försöka shoppa lite julklapps. nu kommer jag få alla emot mig, men egentligen hatar jag julen. palla all stress och press och bak och skit. jag dör bara jag tänker på det. det enda som är riktigt värt är lovet. då kan man sova länge, vara uppe sent och träna tills man stupar. och man kan käka sjukt mycket godis, eftersom man tränar som en galning. det är bra.

skolan var inget nämnvärt. vanliga trista lektioner. höll nästan på att missa bussen påväg hem. det var ju som sagt ingen träning och jag kände inte riktigt för att gå. det är ju så jäkla långt. men nu har jag gjort engelskaförhöret. bara artikeln kvar att skriva i helgen. och plugga samhäll. det lär jag ju också faila rätt hårt. sandra och samhäll funkar inget vidare, ni hör ju.
asså, det är helt galet vad jag vill tävla just nu. jag känner mig helt lämnad, bortglömd och oälskad när alla bara drar norrut (eller västervik kanske inte räknas som norrut?) för att tävla. jag får helt enkelt tracka alla med sms. typ jocke i v-vik och alice i sthlm. blä, jag vill också vara meeed!!

/f.

Är du sann eller falsk, offer eller tyrann.

jag hann aldrig skriva nåt igår. förlåt.

men igår var det bra. skolan var okej. redskap på gympan. jag klarade göra en bra kullebytta plus att jag nästan klarade en handstående. fast jag misslyckades ett antal gånger och störtade med huvudet före ner i mattan. hmpf. sen hade vi lite matte och sen kemiprovet. gick nog över förväntan tror jag. men vi får väl se hur resultatet blir sen. bra, förhoppningsvis. men lika bra att föreställa sig det värsta, så kan man bara bli positivt överraskad :D
spanska hela eftermiddagen. traggla verb i futurum med ändelse och konditionalis. trist. men jenny är ju bra, iaf. sen hade jag utvecklingssamtal. jag hatar verkligen sånt. men tydligen är jag ju begåvad både i språk och matte, så det funkar välan. mja.

träningen var soft igår sen. vi körde lite insim och så, sen bara massa vändningar och växlingar och inget vettigt alls. hur kul som helst. men jag vill ju tävla i helgen. vafan! småtjejerna drar ju till riks idag, om typ nåra timmar, och alla drar till höstsimiaden imon. så orättvist. dessutom ska jocke och viktor åka själva till västervik redan ikväll. undras hur det kommer gå. sist de åkte tåg själva från ljungby missade de att gå av och hamnade i växjö xD men jag skulle så gärna åka med de. jag vill ju typ vara ledare, sålänge jag får hoppa i och simma lite. jag har blivit helt skadad juhe. igår simmade jag mitt femte pass denna veckan. på fyra dagar. men så är det ju ingen träning ikväll heller. surt. jag vill ju träna! men palla gå och dra tretusen helt själv. nä, då får det vara. asch.

/f.

dagens,

Dagens humör: okej.
Dagens borde: plugga kemi och göra spanskan.
Dagens måste: sova och plugga kemi. fast jag kör nog på det första, bara.
Dagens frisyr: okej, fram tills det hade torkat efter träningen. sen blev det förjävligt igen.
Dagens klädsel: cheap monday och t-shirt.
Dagens planer: sova.
Dagens vill ha: en pojke och helg.
Dagens längtan: jullov! och helgen.
Dagens beroende: delicatoboll.
Dagens skratt: "tjej-lappen".
Dagens irritation: samhällen.
Dagens kommentar: pallaork.
Dagens låt: so sick - ne-yo.
Dagens vän: saba.
Dagens onyttiga: delicatoboll.
Dagens misslyckande: psykologin som alltid och alla kemiuppgifter som jag borde gjort men skitit i.
Dagens köp: delicatoboll och fralla.
Dagens värda: träningen, faktiskt. och att vi fick riva ur sidor ur samhällsboken.
Dagens bästa: att halva veckan gått.
Dagens sämsta: att det är torsdag och kemiprov imon. som jag kommer faila så mycket...

/f. 


So tired of tears.

idag var det en av de bättre dagarna. träningen imorse var riktig rolig, men jobbig med lagkapper och tvålängders och så. sen vart det skola och psykologin gick faktiskt okej, för att vara helt oförberett och lulligt. sen hade vi dryga timmens hål, och sen samhäll. vad jag hatar det ämnet, alltså. fast idag var det kul, vi fick riva ur massa sidor i läroboken xD det var kul. resten av skoldagen var väl inget nämnvärt. kemiplugg 24-7 typ. trist. jag kommer faila så hårt. och istället för att vara hemma och plugga i eftermiddags drog jag och tränade istället. faktiskt jävligt gött. för att vara andreas. vi hade riktigt roligt. och det blev inget 800, jag som hade förberett mig mentalt på det, ligga och gneta kemiska formler och skit i 11 minuter. LOL! men nu tror slash hoppas jag att jag kan kemin ändå. vi får väl se hur det går. tack gode gud för formelsamlingen, lix :D

sen måste jag säga att det som verkligen gjorde min dag var lappen vi fick på träningen. en "tjejlapp". apparently, imse (av alla människor) och petra ska ha nån infoskit för oss tjejer om vårat lilla tjejproblem. seriöst. jag höll på att skratta mig sönder och samman när jag såg den. jag smsade alice. hur små tror de egentligen att vi är?! dessutom så tycker jag isf att killarna också ska hänga med. de skulle behöva utbilda sig inom det område, det må jag säga. de klagar över ont i magen en gång i året. hallå, vi har varje månad. gå och lägg er!

/f.

When did I become this weak?

träningen var faktiskt rolig. vi körde vattenrugby och massa sånt. jobbigt men svinkul. alice testade sin fs-pro innan träningen med. jag vill också ha :D som matildo sa: den är skitsnygg. men den är ju svart! xD
och imorgon blir det träning och skola. psykologin lär ju gå bajs. och alla andra lektioner med. fail på samhällen också. jag dör på skolan.

jag måste bara skriva från OC.
"I mean what I said, I say what I meant. Elephants are faithful 100 %."

/f.

Creative.

jag känner för att slå på nåt nu. det var ju inte så här jag hade tänkt mig min studiedag.
jag har åtminstone läst kemisidorna och gjort lite matteuppgifter som blev fel, men ändå. nu tänkte jag göra engelskaläxförhöret. men jag har ju glömt boken med glosorna i iskolan. BRA. och nu är det fler fjortisar som hoppar på mig igen på bdb. jag blir så trött. inte för att jag tar åt mig när de skriver tönt, det gör jag faktiskt inte. men jag orkar verkligen inte vara den person som alla hatar. jag till och med drömde att alla hatade mig. vad är det för fel på mig? satt och tänkte tillbaka på allt jag och viktor skrivit till varandra med. till och med viktor hatar mig. jocke hatar mig. fan alla hatar mig. jag ska seriöst gå och begrava mig under kemiböckerna. mitt liv är så jävla ovärt just nu. fan jag ska verkligen ge allt på träningen. verkligen köra slut på allt, men med min vanliga tur så lär det ju vara b-c-pass, så vi ändå inte kör nåt hårt. jag känner mig bara så misslyckad. och jag skriver fruktansvärt ostrukturerat. ofta någon ens orkar läsa igenom vad jag skrivit, orkar läsa mina tankar. jag bara gör alla deprimerade. jag bara förpestar allas liv. jag orkar snart inte fler dagar...

/f.

There's a longing in me for things that yet haven't occured.

måndagar är bajs, tell me about it.
skolan var bara allmänt blaha. sen blev det snabbt hem och sen träning. trist träning. fast frisimsarm med paddlar är rätt kul, men det är det, liksom. och så är det helt sjukt tråkit och meningslöst att köra bröstsim på korten. som om man ens blir andfådd. jag skippar ju iaf draget, så jag får simma lite fler än ett armtag. LOL.

och nu har jag suttit och försökt få ner mitt arbete på engelskan som jag glömde skicka hem. efter typ åtta försök ropar jag på pap och enbart hans närvaro gör att det funkar. varför är det alltid så?!
nu sitter jag och läser gamla blogginlägg från i somras. åh, vad jag saknar det. så underbart och bekymmerslös. eller ja, relativt, åtminstone. och jag saknar faktiskt jobbet. bättre än bajskolan. och apropå det så har jag studiedag imorgon. som jag ska viga till kemi. BLÄ på kemi. jag kommer antagligen bara få g på provet. lyckat. som om jag någonsin skulle kunnat få mvg...

/f.

bara för värt.

det här gjorde lätt min dag.

taget från london-os officiella hemsida. definition av simning och hur man går till väga.
 

"How to play - and win

Swimming

Traditional Swimming races take place over distances ranging from 50m to 1500m. Unless it is a Freestyle event, competitors have to use a particular swimming stroke: Breaststroke, Butterfly or Backstroke. There are also Medley events which combine all three strokes.

Olympic races take place in a 50m long pool divided into 10 lanes, with only the middle eight lanes used by swimmers. The swimmer who touches the pool wall first at the end of the race is the winner.

A 10km Open Water race has been added to the Swimming programme for the Beijing 2008 Games. Open Water races are swum outside in areas such as the sea, a lake or a river, and competitors usually swim 2.5km circuits around buoys
positioned in the water."

erkänn så jäkla klockrent. är de inte lite smått övertydliga? "den simmaren som först rör bassängkanten vid målgång vinner." this totally made my day :D (är det inte fel i texten också? "there are also medley events which combine all three strokes". det är ju fyra simsätt, ffs!)

/f.

Don't punish yourself; leave it well alone.

träningen var rätt jobbig. och framförallt tråkig. insim stratos, baklänges medley, calella och delfin, men fenor för en gångs skull, lite mer kickar och sen 8x100 spec arm med paddlar. jag hade kört 350 när jocke var klar. grattis. sen körde vi spec på korten också. lamt. för jag låg mellan mackan och malin och körde. lite trist sådär.

näe, nu måste jag ta tag i mitt liv och börja plugga lite. har snart läst igenom kapitel åtta på kemin igen. men jag pallar snart inte mer kemi. jag konverterar till matte och derivator istället. eller så gör jag psykologin som jag inte ens börjat på och som ska redovisas på onsdag. BLÄ!

/f.

bilder från dm.

finns här. och jag är med på massor, en hel drös som är fruktansvärt osmickrande. finns i bakgrunden på massa vimmelbilder + att jag är med på bilder från de grenar jag simmade. kolla spec på 4x200. LOL!

/f.


Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid.

vad finns det för mening med att leva? alla vill ju ändå ha bort mig. jag klarar inte det här myckt längre...
och nej, jag skriver inte för att få uppmärksamhet. men som om det skulle finnas någon som bryr sig längre.

/f.

dagens,

längesen nu, så här kommer en :D

Dagens humör: deprimerad.
Dagens borde: plugga kemi och matte och diverse andra ämnen. men det får bli imon...
Dagens måste: sova, kanske.
Dagens frisyr: förjävligt som vanligt.
Dagens klädsel: svarta cheap monday och nån t-shirt.
Dagens planer: sitta här ett tag till och sen sova.
Dagens vill ha: en pojke och inte en hel drös med folk som hatar mig...
Dagens längtan: jullov!
Dagens beroende: delicatoboll.
Dagens skratt: på fysiken. kossorna dör av blixten, lol :D
Dagens irritation: att det blev 60x50.
Dagens kommentar: palla.
Dagens låt: 25 days - hello saferide <333.
Dagens vän: honey <3
Dagens onyttiga: delicatoboll och popcorn och nån biskvi.
Dagens misslyckande: fail på hela dagen.
Dagens köp: delicatoboll.
Dagens värda: träningen, faktiskt. även om det var 60x50.
Dagens bästa: att det är fredag.
Dagens sämsta: att alla hatar mig.

/f. 


25, until I get to know if what we just started will have conquered backpacker girls with newly braided hair and Mano Chao records.

fredag. borde egentligen vara skönt, men jag känner mig helt konstig.
allt är så screwed up.
skolan funkade. kolla shrek på svenskan, nästan förstå nåt av matten och derivator, nästan förstå nåt av fysiken och elläror och slippa psykologin helt. sen tog jag bussen hem och träffade lukas och pratade lite med honom. hann vara hemma i kanske 45min och sen träning. 60x50. så förutsägbart. fast idag gick det faktiskt över förväntan, jag låg rätt hela tiden och räknade rätt. sista körde jag på 35.4, sådär bra, kanske. men egentligen så är det ju bra om man klarar alla andra rätt. sen satt vi och pratade och jag ska ju tydligen inte hänga med till höstsimiaden... men jag vill åka på city of swimming festival i jönköping istället, dagen efter att skolan slutat. ingen annan vill det, dock. men då kanske jag och imse åker själva :D

åhå, imorgon får jag sova. skönt. jag ska fan sova hela helgen och den vakna tiden ska jag plugga. jag har verkligen inget liv.

jag försöker verkligen ändra på mig. men jag blir så jävla ledsen när ni bara klagar på mig och säger hur kass jag är hela tiden...

/f.

Framtiden är ändå utom räckhåll för oss.

träningen var faktiskt riktigt skön.
på pinnträningen körde jag knäböj och utfallssteg för första gången på flera veckor. kändes inget på utfallsstegen åtminstone, men jag vågade inte riktigt gå ner mer än 90 på knäböjen. vill inte riskera att dra upp det igen... själva simningen gick faktiskt också väldigt bra idag. vi körde femtior hp, börja på 5-takt och öka en på varje femtia. imse sa åt oss att sluta när jag var på 21, men jag körde sista utan andning på 25 armtag. jag fattar inte william och jocke. de körde maxantal på armen, jocke hade fan 35 armtag på sista, utan andning. och jag tyckte 25 var jobbigt med sjukt långa drag. hmm.
sen körde vi lite med paddlar också. rätt roligt, men jobbigt när man blir omkörd av viktor och jocke. sen hade jag wille i fötterna hela 800ingen också. men jag tog honom på 200 max, sen, maha.
när pap kom och hämtade mig sen startade inte bilen. detta händer inte var det första jag tänkte. men sen kom det några gubbar, så vi fick lite ström att starta och kunde åka hem. tur.

åhå, fredag imorgon. bra! och skolan blir förhoppningsvis rätt soft. och sen är det ju träning direkt efteråt. tagga 60x50, dirr!

/f.

I pray to God twice in the evenings.

jag mår inte bra. inte för att jag håller på att bli förkyld eller så. för en gångs skull är jag faktiskt inte förkyld. ska försöka fortsätta vara det med. men ja. jag hoppas att någon märker mig, men icke. jag behöver ju lite bekräftelse ibland...

mja. bad först på morgonen. soft. vi körde livräddning. 51 är pro. albin hade 1.03 typ och honey hade också under minuten. det är hon och jag, minsann :D sen så var vi som vanligt sena till matten. stackars mats. och kemi var bara allmänt bajs. jag kommer så faila provet. palla åttio sidor, liksom. och spanskan var soft, för en gångs skull. vi fick sluta vid två. sånt är bra. och så gjorde jag faktiskt några av uppgifterna när jag kom hem plus att jag läste alla kemisidor. jag känner mig duktig. och förhoppningsvis kommer pap hem snart och kör mig till träningen. inte för att jag riktigt känner för att träna när allt är som det är just nu...

/f.


vafan ska jag göra? jag vill ha dig helt sjukt mycket. varför lyckas jag alltid fucka upp allt? jag måste verkligen ändra på mig om allt ska kunna bli bra igen. men hur ska jag göra det när ingen stöttar eller hjälper mig?

We're the people, the lucky with the fragile bones.

idag var det bra, bättre än på länge i skolan.
dagen började som vanligt dock med träning. halvjobbigt. både conny och my var där. sen i slutet så körde vi 10 start 15 och på varje längd som conny slog killarna fick killarna simma två extra på 10-10. jag och annie hakade på, så sammanlagt körde vi 16-10. lite småjobbigt sådär, men man kommer snabbt in i det.
ungefär en halvtimmes psykologi i skolan och sen var jag med och pratade inför niorna. rätt roligt, faktiskt. så klockrent när niklas frågade oss vad vi hade för individuella val. utter har varmkök, LOL! och jag har, vid närmare eftertanke, vigt mitt individulla val åt språk. fan, spanska fyra och fem, svenska c och RYSKA! och psykologi då... är jag störd, eller?
men men, jag gillar ju språk, så...

vi kollade klart på tillsammans på samhällen. fan vilken sjuk film. och på svenskan kollad evi på shrek. jag som inte sett den förut satt och asgarvade hela tiden. jag är konstig. sen hade jag egentligen hål, så jag ställde på ett pass till med nior. prolympiabarn = viktor. jobbigt. han är nog fortfarande sur på mig. dessutom var det sjukt pinsamt när mats kommeterade att jag simmade massa. jag kände verkligen hur viktor kollade på mig och vände sig om och viskade nåt till sin kompis jämte och båda kollade på mig. akward... fast skönast var nog när tim skulle till frisör, HAHA.

åh, imorgon är det torsdag. jobbigt. och jag har bad först på mornen. fan. jag kom precis på att jag måste raka benen. typ nu. BLÄ!

/f.


Oh it's been such hell, I wish you well, I hope you're safe tonight.

jag är trött. mina armar är så döda.
skolan var bra sen. och engelskan gick bra. och på samhällen kollade vi på tillsammans. värt, liksom. sen gick jag till simhallen och satt där och läste trist kemi och spanskaglosor. träningen sen var okej. rätt trist. mina armar gör fruktansvärt ont och jag har ont mellan skuldrorna. illa.

jag kollade på world cup innan. alltid lika roligt. från eriksdalsbadet. sveriges bästa bassäng. jag älskar den! och så såg jag linus junefelt simma. fan vad grym han är. jag blir avundsjuk.

träning imon. sen kommer niorna som jag ska prata för. jag missar psykologin. ouch.

/f.

Grow up and when you do it´s like a boring day at school.

så. ursäkta att jag inte skrivit på ett tag.
DM var bra. simningarna gick dock sådär, men lagen gick rätt okej. 30.20 på 50fr är super och 1.06 på 100fr med :D matildo var under 30, dock. hon är grym hon.
i övrigt var dm inte så mycket att skriva om. varm simhall och äckel. träffa min älsklingssandra och jonas från värnamo och massa annat. bäst var nog när vi vilade på lunchen på söndagen. "mmmm...." HAHAHA!

igår var det sjukt bra. skolan var som vanligt inte speciellt nämnvärd, men träningen sen var bra och det kändes gött när jag simmade. efter träningen drog vi till aulan och lyssnade på david lega. den mannen är helt fantastisk. fatta den glädjen, humorn, allting! och han jämförde sig med mig på 25fr :D han hade typ 40 och jag har la 13 höga... han är så grym. jag finner inte ord vad jag beundrar honom!

och nu sitter jag i skolan igen. plugg. bajs. jag har inget liv. och idag kommer jag inte ens hinna hem innan träningen. och igår satt jag uppe till elva och skrev min engelska. I SO DON'T HAVE A LIFE! och viktor är sur på mig. jag hatar folk som kommenterar / stör sig på "min attityd"! vafan?! jag behandlar folk som jag själv blir behandlad. tror han att jag mår så jävla bra om jag jämt får höra hur ful, tjock och kass jag är?!  varenda jävla dag. jag blir så trött. och så ledsen...

/f.


PS. jag tror jag är kär, dock. varför?! DS.

I looked up at the ceiling the entire time.

fredagar är bra dagar. vet inte om skolan är så mycket att nämna, kanske. psykologin var rolig, som vanligt.
träning sen. jag och annie och killarna. mycket skoj. men fan vad de fuskar när vi kör fotdyk. tjejerna äger ju egentligen ut killarna, men de senaste gångerna har ju klas vart där. blä på honom. men jag gjorde iaf 17 meter, så det då! resten av passet var ganska lamt och inte speciellt jobbigt. men jag har träningsvärk som fan i runkmuskeln i högerarmen sen badmintonen igår, + att jag har ont i axlarna och har träningsvärk i rumpan. haha.

efter träningen satt jag och annie och bastade och pratade i typ 40min. hon är bra som fan <3
och nu när jag skulle tanka min ipod med hello saferide-låtarna så försvann typ alla annan musik. malin har tagit bort de mapparna på delat, så all min musik försvann, eftersom jag inte sparat. HELVETE!!!
men jozy är snäll och skickar det viktigaste till mig :D

/f.


PS. jag måste bara säga att det är sjukt gött att ha nyrakade ben. och jag är galet nervös inför imon...! Wish me luck! DS.

I said I give it a try.

torsdag. kan inte bli värre.
blä på gympan. badminton brukar vanligtvis vara kul men inte idag. jag körde par med steven och vi fick spela mot tamara och danne hela tiden. tamara är ju ungefär hälften så lång som oss och slog alla bollar i höjd med skrevet på oss så det var helt omöjligt att ta dem. blä på det.
blä på matten. blä på att ha en lärare som stammar och som inte kan förklara nåt överhuvudtaget. blä på kemi i största allmänhet. blä på lunchen. blä på spanskan, fast det var nog nästan roligaste spanskan hittills iår. jag och björn redovisade vårt hus. hahaha, asgött. jenny skrattade jättemycket.
blä på svenskan. palla referat. palla 200 ord. jag har skrivit 250 typ. det blir bajsdåligt. fast om det blir sämre än mvg (vilket det helt klart lär bli) så borde det ju inte räknas...
blä på träningen. blä på 800 frisimsbenspark med fenor. blä på 800 frisimsarm med paddlar. fast inte blä på 50 frisimsspurt. 31.17 är super. jag var snabbare än både annie och matildo och bara kanske två tiondelar över pers. känns stabilt inför helgen!
apropå helgen. alice har influensa och feber och skit och ligger hemma. FAAN! där rök ju vårt klubbrekord... frida ska åka med i stället, men det blir ju inte riktigt samma sak. och frågan är om inte jag får fjärset på 50-laget... och säkerligen frisimmet på 100. fan också.

näe. jag ger upp på svenskan nu. gunilla kan gå och dö eller nåt.

/f.

I said, "I like your shoes." You said, "Thanks. Can I follow you?"

jag måste ju skriva om presidentvalet i USA. jag blev så glad att barack obama vann. och med en sådan jordskredsseger sen med. go, obama!
ja, det var väl egentligen det jag ville säga. alla andra lär ju blogga om valet, så då måste jag ju med det.

juste. jag kom på, jag var hos johnny och fixade sponsorpengar. 70 öre. gött. sen var jag på smålandstidningen och sa att jag ville ha praktik där. de tog mitt nummer och så iaf. alltid nåt. så vi får väl hålla tummarna...

jag dör på engelskan, men jag ska gå och kolla på oskyldigt dömd nu, så...

/f.

I want a lover I don't have to love.

dagen var bra. en av de bättre, faktiskt.
träningen var lagom jobbig och conny var där. och simmade. han är bra som fan. plus att han masserade mig lite, wiie. viktor stod för dagens mest korkade redan på träningen. han hade vart uppe sen tre och kollat på valvakan. PALLAORK säger jag bara. jag skulle i och för sig också gått upp och kollat, men inte om man ska träna morgon, ffs!
efter träningen tvingade jag med annie att gå till skolan med mig, och vi träffade kim, så vi gick alla tre och pratade. trevligt.
skolan var okej. jag hade faktiskt vg+ på psykologin. jag blev sjukt förvånad. dock kunde man egentligen inte ha mer än g. jag blir ständigt förvirrad på psykologilektionerna, haha. resterande lektioner var också okej. inget speciellt att nämna.

nej. nu ska jag nog försöka ge mig på att skriva reading log till engelskaboken. bra att vi har redovisning på tisdag, och jag har inte läst ut min bok än och jag har inte börjat skriva reading log OCH det är DM i helgen vilket betyder att jag inte hinner göra ett skit då. såååå lyckat, sandy!

/f.


PS. jag har nött och nött och nött den här låten. lyssna bara på texten så förstår ni det underbara i den.


DS.

Och vi tror vi strävar mot samma mål, men när man tittar på det är det bara all you.

träningen var rätt okej rolig. vi körde klockan och så. inte speciellt jobbigt. men jag kan inte köra bröstsim. jag tvingar mig att inte köra bröstsim. både för att jag har ont i benhinnorna och för att jag kände nåt ont i baksida lår. plus att mitt knä fortfarande är helt cp och jag inte kan ha mindre vinkel än typ 85 grader. översträckning i knät är inget att leka med. och ont som fan gör det. tur att jag ska till osteopaten på "check" snart. mina axlar är också helt sjukt hårda. hoppas petra kommer till nån träning snart...

min kemirapport går verkligen åt helvete. men jag vet fan inte vad mer jag ska skriva... jag får väl försöka göra klart den på håltimman imon då, vad ska jag annars göra lix?

och imorgon är det träning som vanligt. det blir nog tungt att gå upp. jag måste nog faktiskt gå och lägga mig, jag har nog sömnbrist eller nåt. jag somnade på samhällen, igen. men vafan, kollar man på trist film så gör man! :D

/f.

Och vägen hem var alldeles för lång, så jag genade genom en skog.

jag är i skolan och mellanslagstangenten är cp, om ni undrar varför vissa ord sitter ihop.
träningen börjar inte förräns omtyp en timme, men ovärt att GÅ hem, och sen ändå inte hinna göra ett dugg hemma. jag valde att sitta här och skriva klart min kemirapport istället. vilket gick sådär. palla kemi, speciellt närman inte vet hur man ska skriva. goodbye mvg i kemi, kan jag ju lugnt säga. inteför att jag någonsin skulle fått mvg, men ändå...
de andra lektionerna idag var okej. fysiken var faktiskt riktigt rolig. vi lekte med åskbollen och jag var försöksperson. egentligen är det askul att få stötar :D + att vi fick tillbaks proven, vg+ på mig igen. tveksamt om det verkligen blir mvg i betyg. jag hade ju mvg på de två första proven, men på detta och det förra provet hade jag ettpoäng ifrån mvg. SURT! jag hatar ju egentligen fysik, men borde jag inte kunna få mvg för det?

haha, nu kom lövet och satte sig ijämte. han är rolig.

/f. 

Take me to the place where the white boys dance.

faktiskt rätt värd dag idag.
skolan var okej. mia var jätteförsenad till engelskan vilket gjorde att vi slapp den. sånt uppskattas. kemin var också rätt värd. att ta ut en droppe i taget ur en byrett för att försöka få en grön lösning var ganska kul. även om vi lyckades få en droppe för mycket och lösningen blev blå istället. hmpf.
sen hade jag hål så jag och tamara och saba gick och gymmade, fast jag hade inga kläder med mig så jag valsade mest runt och gjorde ingenting. matten sist var okej. jag börjar nästan förstå något av derivatan. något positivt?

träningen var lam. land innan var dock helt okej. alltid massa skratt åt diverse övningar vi kör på boll ;)

blä. jag måste skriva klart min labbsak till kemi ikväll helst. imon lär jag ju verkligen inte hinna, med tanke på att jag ska gå och träna direkt efter skolan. blä.

/f.

dagens,

jag drar upp en dagens, för I figured att det var ett tag sen.

Dagens humör: glad på träningen, sur förövrigt.
Dagens borde: plugga. men jag vet inte vad jag ska skriva förnåt på kemin, så palla.
Dagens måste: sova i vetig tid. inget smsande till halv två inatt, nu!
Dagens frisyr: bra, efter träningen.
Dagens klädsel: mjukisbralls och blått brottarlinne.
Dagens planer: kolla på andra avenyn och sova.
Dagens vill ha: en pojke och en färdigskriven kemirapport och helst inga läxor alls. (gud vad lat och ointresserad av skolan jag har blivit...)
Dagens längtan: helgen.
Dagens beroende: milka-choklad. mums!
Dagens skratt: på pinnträningen när vi körde på bollarna. alltid så himla kul. alice <3 sandy.
Dagens irritation: att det är halt ute.
Dagens kommentar: jag minns inte.
Dagens låt: this is the life - amy macdonald.
Dagens vän: alicebäst <33
Dagens onyttiga: milka-choklad och fika hos mormor.
Dagens misslyckande: jag failade på att gissa viktors tid på 25br med 2sek, wtf!
Dagens köp: inget.
Dagens värda: träningen
Dagens bästa: vädret. (det var ett "viktor-får-bikinilinje-när-han-ligger-och-simmar-på-söndagsmornarna"-väder + snö och härligheter!)
Dagens sämsta: att det är sista dagen av lovet och att det inte blir nåt mer lov förräns jul, bortsett från en ynka studiedag i slutet av november. hmpf.

/f. 


And you're singing the song thinking this is the life.

död.
varför stänger jag inte av mobilen när jag går och lägger mig? jag vaknade av sms vid TOLV! och sen är det ju kört att somna om på typ två timmar...
träningen var lam. jag och alice hade roligt på pinnträningen, hon hade inga shorts... :P simningen var också jättelam och trist. och jag har benhinneinflammationskänning igen. vafan! vad har jag nu gjort? alltså inga bröstsimsben den här veckan då. det är hemskt vidrigt när det känns som om någon drar med en gaffel och rispar i benmärgen. ouch!

imon är det skola igen. jag dör. men i helgen blir det DM för hela slanten, jippy!

/f.

And all the lights that light the way are blinding.

laserdome var helt sjukt roligt. jag var faktiskt inte sååå himla dålig, ungefär medel. men vårt (mitt, kajs, vendelas, annies, alices och lisas) lag kom sist. killarna var helt outstanding bra. haha, jag hade 15,3 i träffsäkerhet, LOL!

sen åkte jag hem med jocke och dom. jag och jocke satt och kollade tillagda ord i T9-ordlistan. askul. jag har lagt till massa sjuka ord + en hel drös med snuskiga ord. ni vill inte ens veta vad jag har skrivit ;)

/f.

There are many things that I would like to say to you, but I don't know how.

jag vaknade imorse av sms. vid kvart i tio. påtok för tidigt. det här börjar nästan bli en vana, att jag vaknar av sms. jobbigt. jag måste börja göra nåt åt det...
efter det kunde jag inte somna om så jag gick upp och kollade på tv fram tills typ nu. det mest klockrena är att jag ständigt hittar nya kanaler. idag hittade jag bbc prime och tv4 sport. och vi som inte ens har boxer eller nåt sånt, vi har inte ens femman och trean!

snart blir det förhoppningsvis käk, jag hungrar ihjäl, och sen bär det av till laserdome. ska bli så roligt!

åhå, inatt... jag vet inte ens om jag har ord att beskriva något. detta blir bara mer och mer weird...

/f.

RSS 2.0