my sign is vital, my hands are cold and I'm on my knees looking for the answer.

så. min dag var faktiskt rätt bra. träning som vanligt och det var nog slappaste på år och dar. vi körde lite insim och så och sen skulle vi köra tre längder följa john var. tog säkert en fyrtio minuter. och vi var sex pers :D och sen blev jag, anna och annie sena. som vanligt. senare än vanligt. hur lyckas vi?! :D
skolan var rätt slapp. vi kollade på a beautiful mind på psykologin, efter att jag och rosman suttit och diskuterat figurerna i mumindalen, maha. han är så skön, rosman. och faktiskt the man in my dreams, litterally speaking ^^,  och på svenskan kollade vi på pans labyrint. sämre film finns ju inte. både lite läskig och rätt äcklig. och så snackar de på spanska. blä på det. fast jag fattar faktiskt typ allt. betyder att både jenny och gabriela nog lyckats bonka in nåra ord i skallen på mig.

sen drog jag hem och pluggade och åt lite och sen drog jag till klubblokalen och lyssnade på när imse försökte lära oss att "studera". han gick igenom mitt schema och mina läxor och konstaterade att det var ohållbart. jamen, grattis. jag går natur, vafan hade du förväntat dig? och dessutom går det ju i perioder. denna veckan är det slappt men sista veckan har jag samhällsshit, kemisak OCH fysikprov. och viktor, prolympiabarnet, har typ slutat redan. men grattis.

dagens roligaste (och konstigaste) var nog på samhällen.
det var en vit klabbig fläck på en av stolarna. malin beskyllde fogel. tydligen hade han antes datormus eller nåt och fogel hade tydligen "buttat" på den. han sa: "klart som fan att jag känner igen mitt eget butt!"
man vet inte riktigt hur man ska tolka det, haha.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0