Nästan som en tavla över rätt och fel.

idag var det ytterligare en disaster day.
på svenskan hade gunilla rättat klart proven. jag hade 57p. enligt gunilla var 57 max, men jag hade liksom två fel och en felrättning, haha, men jag sa inget :P jag vill ju inte spräcka hennes höga tankar och visioner om mig. matten var tråkigaste på länge. vi räknade i alla de nittio minutrarna. lunchen var för en gångs skull massa god och sen var det historia. jag var i andra gruppen, så vi fick vänta. michan gick och satte på tv'n och vi satt och kollade på fashion tv, reportage från cannes. rätt kul, faktiskt. men sen blev det muntligt dåe. det var jag, saba, michan, darko, honey och albin i min grupp. jag och "de bra". jag kände mig så jävla dålig, så det gick ju verkligen åt helvete. jag fattar inte hur robert ens kan sätta mig i en sådan grupp. och sen tycker han liksom att det är konstigt att jag inte vill svara på frågorna. har du hört talas om sviktande självförtroende?! sen åkte jag i alla fall och tränade. gym för första gången på nästan tre veckor. det var tungt. men jag var ensam i gymmet så jag försökte mig på lite chips och dips. haha, det gick skit. jag orkar inte ens lyfta min egen vikt. och jag har styrketränat i ett och ett halvt år nu. näe, jag ska satsa på att klara åtminstone en chips och en dips på de röda sakerna ute bakom sporthallen. det är bara att träna, eller så måste jag bli sjukt mycket lättare. hm, typ tjugo kilo eller nåt. gud, ni vill inte ens veta vad jag väger. sen var det vattenträning. inte så värst jobbigt. vi körde ultra minuter i vändning, spec och medley. jag hatar verkligen ultra. det är ju så sjukt tråkigt så man bara dör. och så hade jag ont i armarna också. palla ligga på kantbana och simma bröstsim ultra i vändning. det blir inte ens ett drag. hmpf.
sen körde vi kvitt eller dubbelt. nu är imse skyldig mig fyra spänn, HAHA. jag körde fjäril, 15.55 är godkänt åtminstone, jag har ju varit sjuk.

/f.

jag älskar listor.

DIG:

1. Hur lång är du? 1.74. en halv centimeter längre än britt, mohahahaha.
2. Vad vill du bli när du bli stor? journalist eller diplomat.
3. Vad pluggar du? natur.
4. Har du långt hår? relativt.
5. Vilken hårfärg har du ? på sommaren är jag mellanblond, typ.
6. Sminkar du dig? jaa.
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? cerisa björnborg och vit bh.
8. Har du kysst någon idag? noo.



FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? eh, ja.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? båda.
3. Hur många syskon har du? null.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? godnatt :P
5. Hur många ställen har du bott på? här.
6. Vem i din familj stör du dig mest på? hm, ingen?
7. Vilken familjemedlem är snällast? jag måste nog säga bj. om man får räkna släkt till familj, vill säga.
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? blä, jag har inga syskon!



KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? oj, det var nog ett tag sen..
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? shit, det är ju typ hundra år sen.. jag minns inte. men antagligen joz, då.
3. Har du kysst nån kompis? ja.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nej
5. Vem har du varit kompis med längst ? lisa, tror jag. annars honey.
6. Vem känner dig bäst? kajs eller honey.
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? njae, tror inte det.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? näe.



VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? jadå.
2. Klä dig annorlunda? hm, ja 
3. Vara dig själv? ja.
'4. Visa dig i bikini/badbyxor? jag har knappast nåt val.. 
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? hm, vet inte.
6. Pierca dig? jo, det tror jag.
7. Ha sex på offentlig plats? hm, vet inte.
8. Vara omogen? självklart :P
9. Äta småkryp? uschnej.



DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? i eftermiddags.
2. När var du på semester senast? på påsklovet.
3. Vilken färg är det på din tandborste? cerise och vit.
4. Är ditt hår tråkigt? näe, jag klippte mig ju idag :D
5. Vem såg dig naken senast ? matildo. jag var och tränade för typ två timmar sen, daah!
6. Hur ofta duschar du? efter varje träning och annars också.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? typ nu.

There's no need to complicate.

idag var det roligt.
kemin var iofs rätt lam. labbrapport är ju inte så värst kul. men matten var rolig. nva07 goes mission. mats sa att vi skulle räkna ut höjden på gympasalen. kul. det slutade med att hala klassen låg på marken med gigantiska gradskivor och räknade tangens. HAHA. sen var det datorkunskapsprov. busenkelt. och mats hade tabbat sig så värden fanns redan inskrivna på problemlösaren. HAHA. sen var det fysik och fika. moa och tamara hade bakat. moa hade bakat chokladmuffins med dumle. hon hade bakat med oscar. de var tydligen made with love. HAHA. moa bah: "de är 'made with love. fast vi gjorde dubbel sats." jag och honey typ kollade på varandra och sen började vi verkligen asgarva. dubbel sats, HAHAHAHA. fast det roligaste var nog att det bara var jag och honey och moa som tyckte det var kul :P
sen blev det frissan. ny frill, eller ser typ ut som innan, fast lite kortare. men det blev bra, tycker jag nog.
sen var det snabbt hem och käka och sen dra och träna. lamaste träningen på länge. fast sen i lilla så snackade jag och viktor typ hål i öronen på matildo. och sen snackade vi hela vägen hem också. han är bra.

usch, imon är det historiashit. det kommer gå sämst. hmpf. och så blir det nog första gympasset på typ två och en halv vecka. har inte gymmat sen måndagen innan åland. BRA där!

/f.

I won't hesitate no more,

jag och pap drog och övningkörde lite. gick skit. sen drog vi till stugan. jag lekte lite med linus och pluggade lite och fotade lite medans pap klippte gräset. värsta fina vädret.
och nu har sista avsnittet på morgonsoffan varit. det är bäst, måste jag säga! jag är så grymt kär i benjamin, jag menar, vem är inte det?!
datorkunskapsprov imorgon. det kommer gå bajs. som vanligt. hmpf.

/f.

All you want.

softa dagen idag. träningen var inte vidare jobbig. bara att vi körde tio med start uppifrån och typ noll vila och jag som har ett stort sår i handflatan hade ju inte det jättelätt att klättra upp på kanten. varje gång jag satte i handen gjorde det svinont. för att inte prata om hur det sved när jag hoppade i första gången...
kemin var lam och sen satt jag och malin på gräsmattan och solade på hennes filt. vi käkade parisebulle och muffins. sen hade jag kort drama och sen lite mat och sen gick jag med malin hem till hennes syster som bor typ vid folkets park. eller malin skjutsade mig på min cykel. jag satt på filten på pakethållaren. filt = värsta stötdämpningen. sen cyklade jag hem till mig. när jag kom hem och började plocka in mina grejer så hittade jag malins påse underst i korgen. så det var bara att vända och cykla tllbaka och ge den till henne. och nu är hon på/påväg till siesta. fuskigt värre.

och nu har jag solat lite och nästan gjort klart historian. fan, jag har inte hunnit nåt annat alls. bajs. fast jag ska gå ut och sola lite mer nu. det är ju så gött ute, och jag kommer ändå inte kunna plugga nåt på datorkunskapsprovet tills imon. hmpf.

/f.

Ååh, Uppsala.

dagens mest knarkade låt, måste jag säga ^

idag var det okej. historian var lam som vanligt och sen var matten helt ovärd. vi gjorde nån enkätskit och sen lämnade vi tillbaka a-b-böckerna. vi har typ inga mattelektioner kvar nu juhe, sånt uppskattas nåt otroligt!
svenskan var bra, vi fick se proven. det visade sig att jag hade massa rätt, även om jag trodde att jag skulle ha sjukt många fel. bra! och sist var det fysik. jag fattar verkligen INGENTING! jag kommer så kugga provet.
sen gick jag och tränade. uteträning. rätt trist idag. vi körde dassrulle som vanligt och jag slängde mig lite, vilket resulterade i ett blödande sår på handen och två på foten. BRA!

och imon är det morgonträning. första gången i vattnet på en vecka. super, hm. sen har jag ingen spanska imon. det betyder hem och plugga järnet på historian och fysiken. bra bra och åter bra!

/f.

Kom tillbaks, vi saknar dig varje konsert, varje dag.

ja, herregud. för typ femtio minuter sen så ringde det en snubbe när jag och mam satt och kollade på tv. han frågade efter mam. sen såg man på henne att nåt katastrofalt hänt. tydligen så hade det gått larm på sofiakyrkan med rökutveckling och skit högst upp i tornet typ 75 meter upp i luften. mam fick typ panik och så och efter en halvtimme eller så så hade det löst sig. mam fick veta att det var en granne eller nån som ringt till SOS och sagt att det brinner i sofiakyrkan. men sen hade det visat sig att det var en myggsvärm runt tornet, som såg ut som rök. fatta, hur otroligt är inte det, liksom! haha, jag skrattade gott åt det, måste jag medge.

/f.

^_^



ni är så sjukt bra att det knappt är sant.

/f.

Jag öppnar mina ögon försiktigt, jag har varit här förut.

måndagar är inte omtyckta.
vi hade uppspelning på draman. jag känner mig så katastrofartad. sen hade vi engelska. det var massa roligt. vi övade på vår hamlet-pjäs. det slutade med att alla låg på golvet och spelade döda. klassen som stod utanför och skulle ha klassrummet efter oss tittade väldigt misstänksamt på oss. HAHA. sen skulle vi springa cooper-test på gympan. 2000m. tur för mig att jag inte var med (jag har varit / är fortfarande sjuk). så jag och malin gick en runda istället. sen blev det cykla hem och plugga. mam tvingade mig att skippa träningen just på grund av min förkylning och halsont. så nu har jag nött igenom sidorna i fysikboken, gjort lite av kemiläxa, gjort lite till på historian och försökt och misslyckats med att lösa fysikläxeuppgifterna. jag kommer seriöst få ig i fysik. kan någon smart person förklara lite om krafter och motkrafter för mig?

sen var mam snäll och köpt den fina klänningen från cubus åt mig. somrigt värre, det lovar jag er.
och idag kom undervattensbilderna från åland också. så jäkla snygga. you know I love you <3

/f.

I got this feeling of shame in my head.

jag och malin sitte roch msnar om alla dödligt snygga simmarpojkar. spana in luddey på bdb, typ 22maj. ni kommer smälla av. det gjorde malin, HAHA xD.
sen såg jag att sebbe hade gjort slut med sin flickvän. jag kanske har en chans :O? nej, nu var jag dum. och väldigt egoistisk. men vafan, jag måste väl få vara den NÅNGÅNG!

och imorgon är det måndag. helt plötsligt blev allt mycket tyngre. och så ska jag nog inte träna heller. BLÄÄ!

/f.

dagens,

Dagens humör: trött, uttråkad.
Dagens borde: plugga.
Dagens frisyr: hemsk.
Dagens klädsel: kjol och vit skjorta.
Dagens planer: inga.
Dagens vill ha: kärlek och sommarlov.
Dagens längtan: då allt skolarbete är över.
Dagens beroende: mat?
Dagens tråkigaste: allt.
Dagens personer: m&p och mormor.
Dagens irritation: typ allt.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: ensammast i sverige - kent.
Dagens vän: jag har inga vänner idag.
Dagens onyttiga: allt.
Dagens dryck: fanta och te.
Dagens middag: käk på vrigstad värdshus. så onyttigt som det bara kan bli.
Dagens bästa: vädret.
Dagens sämsta: allt annat.

/f.

Jag gör dig arvlös på en servett.

söndag. tråkigaste dagen i veckan, näst efter tisdagen. och idag blir det vrigstad värdhus med m&p och mormor för mors dags-käk. trist värre.

jag är ju bara tvungen att skriva några rader om eurovision song contest igår/inatt. katastrof. sverige blev 18e, WOT, hallå?! inte för att jag tyckte den var så jäkla bra, men den borde ju fått några fler röster åtminstone. men norge var bra, fast jag hejade seriöst på lettland. skönaste låten, lätt. annars höll jag på island, go eurodisco! nej men, esc var en stor katastrof. fast björn gustavsson var så jävla skön. fast jag tror inte att resten av europa fattade det roliga i det. det var nog bara vissa delar av sverige som satt och vred sig av skratt, som jag ungefär.

/f.

Never thought that I could be striked by jealousy.

så, idag var jag och pap i jkpg. blev inte mycket inhandlat, bara en bh och ett par urgulliga örhängen. provade värsta fina klänningen på cubus, men sen så sket jag i att köpa den. jag ångrar mig nåt grymt. jag får helt enkelt böna och be mam att hon går och köper den åt mig. ( kolla på www.cubus.se, längst ner. den är det. helt gorgeous, right? )

nu har jag precis kommit hem från vägen bakom posten. jag och pap har varit och övningskört. första gången. det gick seriöst skitdåligt. den enda jag kan säga att jag var bra på var att bromsa, och det var jag inte ens bra på. hmpf. men det var ju första gången, så förhoppningsvis blir det bättre. annars är jag riktigt rökt.
näe, ikväll blir det eurovision. jag håller på island, måste jag säga. jag tycker inte charlotte är en värdig vinnare. hon är kass, juhe.

/f.

dagens,

Dagens humör: glad för att det är fredag.
Dagens borde: plugga, som alltid. och egentligen träna.
Dagens frisyr: risigt, didn't I tell you?
Dagens klädsel: cheap monday och t-shirt från monki med små gulliga figurer på. converse.
Dagens planer: talang. annars inget.
Dagens vill ha: en kille och mvg på svenskaprovet.
Dagens längtan: skolavslutningen och tills jag fyller arton.
Dagens beroende: nonstop.
Dagens tråkigaste: svenskaprovet.
Dagens personer: klassen?
Dagens irritation: att jag tycker att jag faktiskt hde rätt på en fråga på svenskan, fast gunilla inte tycker det.
Dagens kommentar: jag har slutat med kommentarer.
Dagens låt: jag är en vampyr - markus krunegård.
Dagens vän: malin.
Dagens onyttiga: godis.
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: pastasallad.
Dagens bästa: att det är fredag.
Dagens sämsta: att jag inte kunde träna.


Dagens sanna skratt:
http://www.tjuvlyssnat.se/stockholm/det-har-ger-oralsex-en-helt-ny-innebord

/f.

Hela världens hunger samlad i mig.

idag var der bajs. svenskan gick seriöst åt helvete. sen hade vi två timmar hål och sen historia och sen slapp vi engelskan. sånt är soft. så jag hängde med malin till stan och sen dumpade jag henne där och cyklade hem. det blev ingen träning idag på grund av min förkylning. kanske inte världens bästa att hoppa i vattnet och snörvla och smitta ner alla andra som får kallsupar, liksom. och det är ju liksom a-vecka, så då kan jag ju ändå inte köra fullt, så stanna hemma was the only choice.

så ikväll blir det la tv och dator och käk, typ. och imon så kanske jag ska dra till jönköping med pap. det blir fina grejer det. malin försökte dra med mig till nån fest i spexhult, bara för att hon skulle få sova här då. nejdu, ingen fest i helgen. om jag ska festa så måste det ju vara bra folk där. inte för att malin inte är bra, men ni fattar poängen...

/f.


PS. jag jagade jenny idag och lyckades få veta nationella. hade typ vg+ rakt igenom, utom på hördelen. där hade jag vg-, BRA där, sandy! men jag ska få mvg ändå. det sa jenny. och hon sa att steg fyra också skulle gå skitbra. det känns ju betryggande. :P DS.

Du och jag i strimmorna.

Dagens humör: utmattad och uttråkad.
Dagens borde: lära mig svenskan ordentlig och egentligen träna.
Dagens frisyr: risigt, platt och äckligt.
Dagens klädsel: cheap monday och ljusgult linne + converse.
Dagens planer: plugga klart svenskan och kolla på eurovision och hoppas på att sverige inte går vidare.
Dagens vill ha: kärlek och en huvudvärkstablett och 20 komma 0 i betyg.
Dagens längtan: sommaren, jdm och tills jag blir riktigt frisk.
Dagens beroende: godis.
Dagens tråkigaste: matten.
Dagens personer: klassen.
Dagens irritation: svenskan.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: winnerbäcks nya.
Dagens vän: malinsöt.
Dagens onyttiga: mycket.
Dagens dryck: mjölk?
Dagens middag: kroppkakor.
Dagens bästa: att jag bara behövde betala 5 spänn för min delicatoboll, som egentligen kostade 8. maha.
Dagens sämsta: spränghuvudvärk och dunderförkylning.

/f.

Can they comfort me?

nu har jag vart på trafikskolan på en sån däringa handledarkurs. det var la okej. men jag pallar inte skriva nåt intressant, för nu börjar morgonsoffan och det FÅR man ju bara inte missa. benjamin! nu kör vi, full fart! KANONKUL!

/f.

You give me comfort when I cry.

så ovärd dag. jag vaknade halv fem och trodde jag hade försovit mig. jobbigt läge. träningen var inget nämnvärt. skolan var lam, vi labbade på kemi och övade på draman. på måndag blir det uppspelning. jag kommer suga. sen gick jag och honey och snackade med jenny, så vi slapp spanskan. gött, jag cyklade hem och satte mig här. jag borde plugga lite med, när jag för en gångs skull har lite tid till det.

/f.

It's six in the morning, you make me think of falling.

tisdagar är ickeomtyckta.
historian var bajs. sen så satt TE-tvåan utanför historiasalen och jag hälsade inte på honom för han såg inte mig. det retade tydligen gallfeber på de andra tjejerna, för de hade också sett honom och de förhörde mig om jag hade hälsat på honom. de tyckte jag var feg, hmpf. matte, svenska och fysik var lamt, som vanligt. fast svenskan var okej, jag och honey börjar äga riktigt mycket på att plocka ut satsdelar och på fysiken satt malin och smekte mitt lår bara för att jag är så sjukt kittlig där. hon sa att om någon kille skulle göra så så skulle jag bara börja garva. näe, så är det nog inte. haha.
efter skolan bev det träning. landträning utomhus. vi körde massa tråkig kedjan och sen körde vi dassrullen. sista omgången fick den som åkte ut först springa sexton varv runt beachfotbollsplnen. röta som jag har så behövde jag bara springa fem. tack gud!

och imon är det onsdag. det betyder träning och skolan och håltimma och sen kolla på film på spanskan. äsch, jag och honey skolkar nog spanska. vi gör ju ändå inget vettigt i och med att vi redan har gjort muntliga. känns lite överflödigt att ha typ fyra timmar hål och sen gå på en lektion och kolla på en film man redan sett, hallå! vi är värda lite ledigt, tycker jag.

/f.

Dagens.

Dagens humör: irriterat. jag har ju haft spanska i fem timmar idag. kul. not.
Dagens borde: träna och duscha, men det pallar jag inte, så det får bli imon på mornen.
Dagens frisyr: risigt och otvättat.
Dagens klädsel: blå cheap monday och turkos t-shirt. converse.
Dagens planer: göra klart historian och soooova.
Dagens vill ha: en kille och mvg i spanska och helst en gjord historiainlämning.
Dagens längtan: jdm och sängen.
Dagens beroende: tuggummi.
Dagens tråkigaste: alla nationella.
Dagens personer: honey.
Dagens irritation: att jag inte hann träna idag.
Dagens kommentar: "un bocadillo de fresa". fogels intelligenta kommentar. en jordgubbsmacka, helt enkelt.
Dagens låt: Sometimes you can't make it on your own - U2.
Dagens vän: honey.
Dagens onyttiga: delicatobollen.
Dagens dryck: mjölk, äppeljuice.
Dagens middag: typ ingen.
Dagens bästa: att nationella är överstökat.
Dagens sämsta: att jag typ kommer få ig i historia.

You don't have to put up a fight, you don't have to always be right.

ja, muntliga gick ju käpprätt åt skogen, det ska jag ärligt medge. men julia var grym. och de andra nationella gick ju inte heller någe vidare. hördelen gick skitsnabbt så inte ens jag hängde med. inte ens eve hängde med, sa hon. skriv gick nog okej, jag tycker åtminstone att jag är värd ett vg+. läs blev ett poäng från mvg (ja, jenny hade rättat våra prov till lektionen). sånt är surt. och nu är jag TYP klar med historian. mam sitter och läser igenom åt mig. snällt. och snart så kommer det sjukt mycket bilder på bdb från åland också, håll till godo!

/f.

åland i ett nötskal.

ja herregud, jag är hemma. eller, jag är i skolan, men sak samma.

vi åkte i onsdags, spenderade ett par timmar i huvudstaden med shopping och sedan blev det båten över till åland. själva lägret var inte så mycket nämnvärt. vi tränade lagom hårt och körde spurt och så varje pass. tävling på lördagen, fyra lopp på mindre än en och en halv timme lika med sjukt mycket mjölksyra. nytt pers på 50fr, dock. och jocke lyckades slå mig på 100br, för det gick typ sämst. sen har vi kollat lite på hockeyn med finnarna som bodde på samma ställe, och vi var och åt på restaurant och köpte glass i duggregn och tio plusgrader snålblåst. igår så hann vi faktiskt också med ett träningspass och sen så blev det packa och åka båten hem på eftermiddagen. på båten blev det stor buffé och slänga pengar på spelautomaterna. sen tröttnade jag, kajs, my och jocke, så vi gick och satte oss och spelade kort i ett hörn. och på dörren jämte oss satt det en skylt där det stod " Sammuta valot tässä tilassa". "Släck belysningen i detta utrymme." det gjorde seriöst vår dag. bussen hem var ett enda stort flumgarv. mer behöver inte sägas.
nej, nu börjar spanskan. och jag som redan har haft spanska nationella i fyra timmar idag. sen blir det skippa träningen och hem och göra klart historian. jag kommer få så IG!!

/f.

Jag gör vad jag kan, drömmer mig bort.

tisdagar är överflödiga och onödiga. jag hatar historia. verkligen. bra att vi har värsta biffiga inlmningen till nästa tisdag, jag har inte ens börjat och jag kommer inte vara hemma från och med imon till sent på söndag kväll. BRA!
sen var det en hel eftermiddag med bara matte och fysik. hur roligt kan det bli. iofs så var det rätt kul när vi skulle räkna ut gravitationen. 9,82 är den ju egentligen. jag och honey labbade och räknade ihop, vi fick g = 11,67. BRA där! HAHAHA!
nej, nu måste jag packa. och plugga. och jag kommer inte blogga igen förräns tidigast på måndag.

/f.

So I cry and I pray and I beg.

idag var det seriöst sämsta dagen. jag halvförsov mig och när jag kom till skolan så visar det sig att första lektionen är inställd. BRA, två timmar hål direkt på morgonen, grattis! engelska, lunch, idrott. spanska. sen så åkte jag och dumpade väskan i simhallen och åkte sen ner på stan för jag skulle aktivera mitt bankkort. så fixar killen det åt mig och så ska jag gå ut och knappa in koden. då säger automaten att det är fel kod. så jag knappar in samma igen och då säger automaten att det fortfarande är fel. jag går in igen och killen kommer med mig ut och så. han säger att jag måste ha en kod på bara fyra siffror och den inte ska vara enkel, typ 1-2-3-4. han rent ut sagt dumförklarar mig. så, jag slår in min kod igen och då sväljer automaten mitt kort. fel kod en tredje gång = noll kort. jag blev skitsur. fast killen beställde ett nytt kort till mig. så det blev ju okej, då. sen blev det lite gym, lite läsning och sen oseriös simträning. vi körde evighetslagkapp. jag växlade på frida hela tiden och jag överväxlade säkert tio gånger. HAHA. fast det hjälpte inte, vårt lag förlorade ändå. hmpf.

/f.

Det är kallt som i stenhus.

okej, släkten har åkt hem. faktiskt, det var rätt trist idag. men det var ju kul att snacka med loll iaf. hon är bra. vi bestämde att vi ska gå på liseberg i sommar också. det blir bra, var längesen vi gjorde det tillsammans.
och imon är det skola. bajs. och sen är det träningen och jag måste packa till åland och jag måste plugga. jadu, det är jobbigt att vara sandy ibland. eller typ ofta.

jag vet inte om jag skrev det i förra inlägget; men te-tvåan var inte på heat igår. det var surt. speciellt när malin var med prior och joz babblade om A hela kvällen. ja, det är sånna gånger man känner sig riktigt älskad. hm.

/f.

De som skapar myter, som slår hål på en orättvis värld.

heat igår. det var rätt okej.
kväll börjar med grillning och musik och spana snyggingar på bdb hos jozälsk. sen gick vi till parken. där var det dött så vi tog ett varv i handskeryd. sen var det läge att gå in. sen väntade vi i typ evigheter på att malin och dom skulle komma. de är typ segast i stan. sen kom dom och vi dansade lite och malin strulade med prior typ hela kvällen. men jag kan ju inte säga att jag har nåt emot det. de passar bra ihop.
sen slutade det vid ett typ och då hade världens jävla skoskav så jag gick barfota hem. den här gången var det åtminstone torrt och varmt, haha.
imorse var det träning. den var lam och bara en timme för det är ju reg-läger här. men det var bara jag, wille och kajs som var från vår grupp. vi körde nån trist armserie på 1000m. tydligen var det världspremiär. imse hittade på den spontant. en söndagmorgon klockan nio. hm.

om nåra timmar kommer släkten. inte bj, dock. bajs på honom. han som är så rolig.

/f.


svarta tights
vit och svart tunika, veromoda

Regn faller på mig.

snart blir det stugan och solning och möjligtvis ett supersnabb dopp i sjön.
idag har jag hjälpt mam att fixa mat tills imon. kusinerna och släkten kommer imon. de ska fira min födelsedag.
och ikväll blir det heat med jozälsk. längesen vi umgicks, bara vi två. vi ska vara hos henne och förfesta. inte dricka, dock. tror jag. men käka nåt gott och snacka massa skit :D sen ska vi gå till heat och ha allmänt trevligt med resten av stan.

/f.

Are you really gonna eat that?!

igår var det en jobbig dag. jag pallar inte gå in på detaljer. träningen var dessutom lika rolig som att kolla in i väggen. vi körde massa skovlingar med paddlar och skit, vilket idag har resulterat i träningsvärk i händer och runkmuskler. hmpf.

idag var det soft. ytterst lam svenska och sen hade vi två tvimmar hål. vi åt lite och resten av tiden låg vi på våra fysikböcker på gräsmattan och solade. smarta jag hade brottarlinne på mig, så nu har jag sådär lagom sexig bränna på ryggen. blä. sen hade vi trist historia, som alltid. det enda roliga var när robert, som vanligt, knäckte darko. dagens sanna skratt. jag dör på deras tjabb. sen hade vi typ ingen engelska. vi fick sluta typ en halvtimme tidigare. då var det bara en timme kvar tills träningen skulle börja, och det är ju rätt meningslöst och åka hem och hinna vara hemma i typ fem minuter innan man ska iväg igen. så jag och michan låg på gräset och solade. göttaste vädret ever har det varit idag. äääntligen är sommaren här. hoppashoppas bara att det är såhär resten av sommaren också. så jag inte regnar bort på jobbet, som förra året.
träningen var rätt tråkig. inte jobbig dock. det jobbigaste var 10x50 start 45 på mig och viktor. asch, inte jobbigt. men typ alla ska ju på läger här i helgn. utom alice, hon är på läger i danmark. sånt är blä. och de andra juniorerna, typ ludde och dom, ska ju till spanien nästa vecka. shitdude, vad jag är AVUNDSJUK! jag vill också vara duktig på att simma.
näe, imon blire heat. fast TE-tvåan ska inte dit. blä på honom. det var ju meningen att heat skulle bli tvåvärt, juhe!

/f.

min dag är fortfarande sjukt trist.

jag har tagit alla dessa roliga listor från karin. allt för att ni ska lära känna mig lite bättre.

1. Vad är klockan: 18.38
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Sandra Viktoria Jonsson
3. Smeknamn: sandy.
4. Vad heter dina föräldrar: anders och kerstin.
5. Antal ljus på din senaste tårta: hm, sexton.
6. Husdjur: null.
7. Hårfärg: ett försök till solblekt.
8. Favoritfärg: blå.
10. Tatuering(ar): I wish. 
11. Födelseort: eksjö.
12. Bostadsort: nässjö.
13. Nuvarande bostad: villa.
14. Har du varit kär: jorå.
15. Har du varit i något annat land? klart!
16. Har du varit med om en bilkrasch? räknas påbackning på ica's parkering?
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4.
18. Kaffe eller glass: glass, lätt!
19. Snuttefilt eller kramdjur: kramdjur.
20. Stockholm eller Göteborg: götet, självklart.
21. Färg på strumporna: svart.
22. Lyckotal: 23.
23. Favoritfilm: dirty dancing.
24. Favoritcitat ur en film/TV-serie: you're right, you can't win, no matter what you do.
25. Bästa semestern: mexico.
26. Favoritmat: grekiskt.
27. Senaste låt du lyssnat på: vid din sida - kent
29. Tandkräm: pepsodent.
30. Favorit TV-program: oc, house, veronica mars, the list can go on forever.
31. Favoritrestaurang: pallas athena.
32. Favoritblommor: jasmin.
33. Tycker inte om: ryggsim.

34. Är du religiös?: allt är relativt.
35. Ögonfärg: odefinerbar.
36. Senaste sjukhusvistelse: hm, i februari, typ.
37. Favoritdricka: äppeljuice.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: gula.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: jag har inte körkort.
40. Vem/var är du om 10 år: förhoppningsvis utomlands och är nåt bra.
41. Vem fick du senast e-mail från: typ nåt spam, eller nåt.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: nej.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: öhm.
44. Vad gör du när du är uttråkad: bilddagboken och annan skit. typ sånna hära listor.




UTSEENDE
(  ) Jag är kortare än 160cm.
(x) Ibland tycker jag att jag är ful. ofta.
(x) Jag blir lätt brun. relativt.
(x) Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
(  ) Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
(  ) Jag har en tatuering.
(x) Jag är osäker över mitt utseende.
(x) Jag har haft/har tandställning. haft.
(x) Jag har glasögon/linser. 
(x) Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. det skulle jag nog fan göra.
(  ) En helt okänd person har sagt att jag är snygg..
(  ) Jag har mer än två piercingar.
(  ) Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
(/) Jag har fräknar. på sommaren.

FAMILJ
(x) Jag har svurit åt mina föräldrar
(  ) Jag har rymt hemifrån
(  ) Jag har blivit utslängd hemifrån
(x) Mina biologiska föräldrar är ihop
(  ) Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
(x) Jag vill ha barn någon dag
(  ) Jag har barn
(  ) Jag har mist ett barn

SKOLA/JOBB
(x) Jag studerar
(x) Jag jobbar sommarjobb.
(x) Jag har somnat i skolan/jobbet
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan
(  ) Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
(  ) Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER
(  ) Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
(x) Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer
(  ) Jag har pissat på mej av skratt
(x) Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
(x) Jag har gråtit av skratt
(  ) Jag har limmat fast min hand i något
(x) Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
(x) Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

HÄLSA
(  ) Jag föddes med en sjukdom
(x) Jag har fått stygn på ett öppet sår
(  ) Jag har brutit ett ben.
(  ) Mina tonciller har tagits bort.
(x) Jag har suttit hos läkaren med en vän.
(  ) Mina visdomständer har tagits bort
(  ) Jag har genomgått en allvarlig operation.
(  ) Jag har haft vattkoppor
(  ) Jag har haft/har astma

RESANDE
(  ) Jag har kört mer än 300 km på en dag.
(x) Jag har flugit
(  ) Jag har varit i Ryssland
(  ) Jag har varit i Kina.
(  ) Jag har varit i Japan.
(  ) Jag har varit i USA.
(x) Jag har varit i Afrika.
(x) Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
(x) Jag har tappat bort mig i min hemstad
(x) Jag har sett en fallande stjärna
(x) Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
(  ) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
(x) Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
(x) Jag har sparkat en kille mellan benen 
(  ) Jag har varit i ett casino
(  ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
(  ) Jag har gått "skinny dipping"
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens
(x) Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
(  ) Jag har krockat i en bil
(x) Jag har skidat
(x) Jag har medverkat i ett skådespel
(x) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
(x) Jag har fångat en snöflinga på min tunga
(  ) Jag har sett norrskenet
(  ) Jag har suttit på ett tak på natten
(x) Jag har aprillat någon
(x) Jag har åkt taxi
(x) Jag har ätit sushi
(  ) Jag har åkt snowboard

FÖRHÅLLANDEN
(x) Jag är singel
(  ) Jag är i ett förhållande
(  ) Jag är förlovad
(  ) Jag är gift
(  ) Jag har varit på en blind date
(x) Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar
(x) Jag saknar någon just nu
(x) Jag är rädd för att bli övergiven
(  ) Jag har varit otrogen i ett förhållande
(  ) Jag har skiljt mig
(x) Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
(  ) Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
( ) Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
(x) Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
(  ) Jag har varit förtjust i en person av samma kön
(  ) Jag har varit förtjust i en lärare
(  ) Jag har blivit kysst i regnet.
(x) Jag har kramat en till mig helt okänd person
(  ) Jag har kysst en till mig helt okänd person

ÄRLIGHET
(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
(x) Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
(x) Jag har smygit ut utan lov
(x) Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar
(x) Jag har en hemlighet som ingen vet
(x) Jag har fuskat i ett spel
( ) Jag har struntat i ett prov/tenta

DÅLIGA TIDER
(x) Jag har druckit alkohol.
(  ) Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
(  ) Jag kan inte svälja piller.
(  ) Jag har blivit diagnoserad med depression
(  ) Jag tar mediciner mot depression
(  ) Jag har anorexi och/eller bulimi.
(x) Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
(x) Jag har vaknat gråtande
(x) Jag har somnat gråtande

DÖDEN
(  ) Jag är rädd för att dö
(x) Jag hatar begravningar
(  ) Jag har sett någon dö.
(x) Någon nära till mig har försökt begå självmord.
(  ) Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
(  ) Jag äger mer än 5 rap CDn
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
(  ) Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
(  ) Jag äger många dyra designerväskor.
(x) Jag äger något från H&M
(  ) Jag samlar på serietidningar.
(  ) Jag äger något från Benetton.
(  ) Jag äger något jag köpt på E-bay
(  ) Jag äger något från Diesel

RANDOM
(  ) jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
(  ) Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang
(x) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
(x) Jag ser på nyheterna
(  ) Jag dödar inte insekter.
(x) Jag svär ofta
(x) Jag sjunger i duschen
(  ) Jag är en morgonperson.
(  ) Jag betalade för min rington.
(x) Jag är petig med grammatik.
(x) Jag är en sportfanatiker.
(x) Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
(  ) Jag är bra på att baka
(  ) Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
(  ) Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan
(x) Jag vet hur man skjuter
(  ) Jag är kär i kärleken.
(x) Jag skrattar åt mina egna skämt
(  ) Jag äter snabbmat varje vecka
(x) Jag är bra på matematik
(  ) Jag tror på spöken
(x) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
(  ) Jag är väldigt kittlig
(  ) Jag älskar mörk choklad.
(  ) Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel
(x) Jag är bra på att minnas ansikten
(x) Jag är bra på att minnas namn
(  ) Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


så, nu vet ni ytterligare saker om mig. bra för er.

jag har en väldigt trist dag.

och JA, jag snodde denna av karin.

10 favoriter
färg: blått, no question.
mat: grekiskt.
band: just nu så är det nog johnossi.
film: dirty dancing.
bok: hm, flickan som lekte med elden. den är iaf sjukt bra.
sport: simning, no doubt about it!
årstid: vår/sommar.
veckodag: lördag.
tid på dygnet: kväll.

9 nuvarande
humör: uttråkad.
smak: ingen?
kläder: superkorta shorts och bikini och linne.
skrivbordsunderlägg: bild fån kambodja.
nagel-färg: naturlig?
tid: 18.26
omgivning: sparsmakad inredning.
irritationsmoment: inga roliga på msn.
tankar: låttexter och heat.


8 första
bästisen: lisa.
internet-nick: dykar_zaddiz.
husdjuret: mina dammråttor.
piercingen: öronen?
kärleken: martin.
musiken: aqua.
bilen: med tanke på att jag knappt övningskör än, så...
kyssen: ouh, hemligt, hmpf.


7 senaste
cigaretten: aldrig!
drycken: mjölk.
bilturen: hem från tävlingen i söndags.
kyssen: minns jag knappt.
cd-skivan: håkan hellström och lasse lindh.
teve-programmet: gossip girl.



6 har-du-någonsin
varit kär i en kompis: jadå.
brutit mot lagen: verkligen.
blivit arresterad: gud, nej!
nakenbadat: nope.
varit med på teve: nej. eller egentligen var vi ju det när vi var i linköping, men det räknas nog inte..
kysst en främling: nej.



5 vem
pratade du med senast: pap.
saknar du nu: för många.
gick du på bio med sist: joz, tror jag. 
ringde du senast: hm, pappa, tror jag.
ska du träffa imorgon: klassen och simmarna.



4 saker
du gjorde igår kväll: pluggade kemi.
du kan höra just nu: lasse lindh.
du inte kan leva utan: syre och musik.
du gör när du är uttråkad: bilddagboken.


3 människor (en på varje)
som du kan berätta allt för: kajs, tror jag.
som du hatar: andreas.
som du tycker är söt: albin.



2 antingen-eller
svart eller vitt: svart.
varmt eller kallt: varmt.



1 önskning
att någon skulle lägga märke till mig och verkligen bry sig.


Like you said.

jag har precis kollat på första avsnittet på gossip girl. sjukt bra. och så snackar de ganska lätt engelska, det är bra, med tanke på att jag inte har svensk text, haha. jag köpte typ halva första säsongen i kambodja, för typ 20 spänn, kanske. och när jag slagit på avsnittet så blir jag lycklig, de spelar peter, bjorn and john. de är så sjukt bra, OCH de är faktiskt svenskar. ibland är man stolt övet att vara svensk. i alla fall när det gäller att producera riktigt bra musik.

/f.

Säg, har du tändstickor?

softaste dagen på länge. träningen var hyfsat jobbig. vi körde 10/10 mitt i passet istället för i slutet vilket resulterade lite smått i mjölksyra. men det var ändå inte så värsta jobbigt. jag kanske har börjat bli lite bra?! ( som på tävlingen, jonas sa att jag var bra på bröstsim. värsta komplimangen! fatta, vad glad jag blev då! )
sen var det skola, kemiprov. det var ytterst skumt. det var lätt fast det var skitsvårt. hmpf. man vet liksom inte riktigt vad hon är ute efter. men min erfarenhet säger mig att jag bara kommer få g. blä. efter provet slutade jag, så jag cyklade hem och nu har jag pluggat lite fysik och matte.
faktskt, jag funderar seriöst på att dra och simma lite senare, sen. jag ska vara ensam hemma tills typ sent, så jag får ju fixa mig själv. asch, jag som är så kass på att laga mat.

/f.

Jag vet inte vem jag är.

Dagens humör: glatt
Dagens borde: plugga på kemi. (fast det har jag redan gjort, dock.)
Dagens frisyr: relativt platt.
Dagens klädsel: rosarutig skjorta och jeans.
Dagens planer: käka och kolla house.
Dagens vill ha: en kille och en tid under klubbrekordet på 50br.
Dagens längtan: helg och heat och jdm.
Dagens beroende: hm, datorn?
Dagens tråkigaste: pluggandet.
Dagens mest oväntade: vg på historiaprovet.
Dagens irritation: vädret. det var värsta soligt och gött när jag gick upp, när jag väl masat mig till skolan var det supermolnigt.
Dagens kommentar: "jag blev en annorlunda människa efter den betan."
Dagens låt: tunn - lasse lindh.
Dagens vän: malin <3
Dagens onyttiga: godiset innan fysiken.
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: lasange
Dagens bästa: winnerbäckbiljetterna!
Dagens sämsta: att alla egobilder man tar blir jämt supermisslyckade och annat bajs.

/f.

She don't sleep at night, afraid to turn out the light.

lamaste dagen på länge. historian var som vanligt en enda lång diskussion om darkos mentalitet och kvinnosyn, hmpf. fråga inte, liksom. matten var lam, svenskan satt vi ute på och babblade och garvade och fattade absolut noll av satsläran. fysiken var också rätt seg. jag och malin satt typ och sov. som vanligt. HAHA.

blä, nu måste jag plugga kemi. dock tror jag nog att jag kan det hyfsat. äsch, jag lär ju ändå inte få mvg, ann hatar ju mig. det bästa med dagen imon kommer vara att jag bara har en lektion, och det är kemi och då har vi prov. sen slutar jag för op och sp har nationella i matte a och då har vi varken drama eller spanska. sånt uppskattas mycket. men det blir ju hursomhelst träning på morgonen, men det funkar ändå.

Dagens sanna skratt:
på svenskan. vi skulle plocka ut subjekt, predikat, olika objekt och massa annan skit ur meningar.
jag: (läser högt) "mäh, hallå?! vad är det här för skum mening? 'De blyga pojkarna fick en oemotståndlig lust att skratta.' "
honey: "HAHA, men kolla denna då: 'Jag blev en annorlunda människa efter den betan.' vilken beta liksom?! en rödbeta eller?!"
alla börjar asgarva för resterande meningar är också helt skumma!

/f.

In your heart where the sadness grows.

idag var det måndag. en måndag som var värre än alla andra måndagar. det måste bero på att vi har haft lov sen onsdags, typ. men skolan var rätt slapp. draman var inget nämnvärt, engelskan var som vanligt en enda stor diskussion och gympan var friidrott. och gissa om jag suger på det, eller?! den enda gren som jag möjligtvis har tillstymmelse till att vara bra i är kula, och det är jag inte ens bra i. hmpf. spanskan var också ytterst lam. jag typ somnade. sen var det bara att åka och gymma och plugga lite på kemin och sen simma. lite lagom jobbigt, b-pass. vi körde massa släp och så. roligt. men inte lika roligt för armarna.

/f.


PS. icke att förglömma: TE-tvåan hälsade faktiskt på mig i skolan. ett stort steg tyckte både honey och malin och alla andra tjejerna i klassen, eftersom det var det STORA samtalsämnet vid lunchen idag :P DS.

Everything reminds me of yesterday.

bättre dag än såhär får man leta efter!
passet började med semi på 50br. jag var i första heatet och blev trea i mitt heat. 39.14 hade jag. men jag slog ändå några i andra heatet vilket betydde final! jag var hur glad som helst och verkligen skitmycket jätteasnervös inför finalen. men det gick bra och jag kom imål på 38.71. nästan sekunden bättre än vad mitt pers var i kortbana. GÖTT! dock blev jag sjua, men jag var inte ledsen för det. haha.
sen var det massa god lunch och sen låg jag, annie, alice och matildo och läste barnböcker i soffan på bokia på a6. haha. sista passet var jobbigt. 200br för min del. jag öppnade på tok för hårt och hade massa mjölksyra efter 75m och simmade sista 75 på ren vilja. 3.17. typ bajs. eller imse sa att det motsvarar 3.09 i kort, så det var la okej då. matildo hade 3.07, blä på henne. sen var hon värsta bitchig mot matilda holm. haha, då garvade jag riktigt rått och elakt. märk väl att matilda holm var den korkade ungen på sumsim förrförra året som tyckte att jag och johan passade bra ihop. och det var under den tiden som johan var ihop med joz. BRA där!

gosh, imon är det måndag. och på onsdag har jag kemiprov. grattis. jag kommer få typ ig. och så ska vi spela upp pjäsen på draman på onsdag med. BRA att jag kan mina repliker liksom. BRA BRA BRA, sandy!!

/f.

Shut up about it.

snabb bloggning nu.
50br gick super. 39.00 i försöken och 39.02 i uppsamlingsheatet. jag gjorde en alice och blev sexa efter försöken. men jag vart trea i mitt heat, så jag fick simma uppsamlings. hmpf. fjärilet gick typ bajs och 200fr likaså. hade noll vila emellan, därför hade jag massor med mjölksyra. sånt tycker vi inte om.
men imon blir det semi på 50br och förhoppninsvis räcker det till en finalplats. då är jag lycklig. 39.0 är förövrigt jdm-kval också. jag vart superglad!
sen var det massa trevligt folk (killar) på detta passet också. mums.

/f.


PS. jag är så sjukt avis på malin som är på popadelica in this very moment. blä på henne. hon smsade och sa att johnossi var gudomliga. suck, jag är AVUNDSJUK! DS.

I'll lay down my head on your pillow and ask for forgiveness.

jag måste säga att det är väldigt skönt att ha sovmorgon. jag ska in till jönköping vid halv tre typ, så jag hinner simma in och så. jag känner att jag börjar bli sjukt nervös. sådär trevlig känsla, liksom. jag försökte mig på att kolla livetimingen när de andra simmade, men hela systemet sket sig. sånt blir jag lite sur på. varför ska det alltid strula med tidtagningen? igår tog det typ sju grenar innan tiden började funka ordentligt. och på hemmatävlingar så funkar det typ aldrig. eller jo, nu gör det det när vi har fixat en ny resultattavla. den är supercool. maha,

/f.

Now, you're my enemy.

hemma. fyrahundra gick typ bajs. nio sekunder över kortbanepers. men imon blir det tagga om och 50bröst. det bara måste bli semi, där alltså. och under fyrtio, annars jävlar!
annars så har tävlingen varit rätt rolig. jag stannade zacke och frågade rakt ut om han gillade annie. då pekade han på en annan kille och sa att det var han som gillade annie. annie var dock rätt surt på mig efter att jag frågat zacke. HAHA.

nej, nu ska jag äta lite godis. inte för att jag är så värst värd det, men ändå...

/f.

Ditt stora hjärta.

ja, herregud. jag är trött. egentlgien skulle jag inte gå upp förräns typ nu, men jag vaknade av påminnelse på mobilen att martin fyllde år. illa, illa att vakna av att mobilen vibrerar mot nattygsbortet i trä. bra där, sandy!
näe, jag ska vara hos imse och viktor vid halv tre, så jag har GOTT om tid idag. men jag borde ta och plugga lite på kemin, dock. innan jag vet ordet av det så kommer klockan vara två, for sure.

/f.

'94 hade jag ett fast jobb, på Påål's bageri, yeah.

träningen var soft. vi var tre, jag, kajs och viktor. andreas också, då. efter träningen satt vi och snackade aslänge i lilla och sen hängde viktor med oss ner och bastade. han tyckte det var trist att vara upp själv och duscha, haha.
imon blir det simma av. fyrahundra fritt i långbana, hell yeah. spana snyggingar från värnamo, hell yeah. sånt är så jäkla bra!

/f.


PS. en av de andra värnamokillarna sa också att han tyckte jag var söt, jippy! då kanske det kan stämma, ändå då?! DS.

dagens,

jag känner att jag också ska börja med dagens. jag faller för grupptrycket, jag vet.

   

Dagens humör: hyfsat glad
Dagens borde: plugga, som alltid.
Dagens frisyr: risigt.
Dagens klädsel: mjukisbralls och t-shirt.
Dagens planer: träning.
Dagens vill ha: en kille och helg.
Dagens längtan: helgen.
Dagens beroende: hm, datorn och oc.
Dagens tråkigaste: vädret.
Dagens personer: jao, mam och malin, antagligen.
Dagens irritation: att alla jävlar utom malin dissar mig på msn.
Dagens kommentar: "äh, vi åker väl och kollar på rusta, dårå." och så köpte vi typ tio saker efter en halvtimme, haha.
Dagens låt: försent för edelweiss - håkan hellström.
Dagens vän: malin.
Dagens onyttiga: tuplan på öb.
Dagens dryck: äppeljuice.
Dagens middag: ris med kycklingcurrygryta.
Dagens bästa: sovmorgon.
Dagens sämsta: ont i benhinnorna.

/f.


Cortégen-bilder.

           

första bilden är kusins vagn. andra bilden är snyggaste vagnen. tredje bilden är coolaste fordonet. fjärde bilden är en skön vagn. och sista bilden är ett bevis på hur sjukt mycket folk det var.

/f.

RSS 2.0