och jag tänkte att du, du kunde stå där i solen.

jag chillade mest hela gårdagen. jag kom hem tidigt på lördagen, efter att ha bäddat ner en rätt full jensplutt i soffan. tss. jag och mamma solade och hade oss och tog en sväng till mormor för lite morsdagsfika. sen åkte jag till pappa och åt rabarberpaj och kollade på bridget jones dagbok med susan. hihi!

idag var det vett och etikett-lektion i aulan inför balen. som om man inte visste det mesta sen innan? sen hamnade vi mitt i lunchen och köade en halvtimme till matsalen, åt lite och slängde sedan på oss balskorna för drygt en timmes vals och foxtrot! det gick rätt bra i slutändan. sen hade jag sånt megaskav att ja gåkte hem och solade lite i ett desperat sista försök att bli brun till torsdag! det var åtminstone varmt och gött, vem vet om jag fick nån färg!

sen åkte jag och tränade. i vattnet för första gången på över en vecka och jag hade grepp! jag blev riktigt chockad. men det hjälpte egentligen ingenting, eftersom passet var enbart ben. sådär kul med en fenserie på femtonhundra. kände verkligen att det var riktigt längesen jag körde ben. sen satt vi länge och pratade och jag var hemma senare än vanligt. men det var helt okej. och imorgon är det toga som gäller. vad har man under en toga?

/f.

Loneliness is better when you're not alone.

jag gillade gårdagen. sista ryskalektionen och ett mvg inkasserades. gyttmous. fysik och chillidill och lunch och sen tog jag och honey en långpromenix i norrboda i shorts och bara fötter. fast jag cyklade. sen satt vi på en parkbänk och smsade och pratade tills det blev svinkallt och jag cyklade hem, fortfarande barfota och i shorts.

sen kom jensy och vi käkade pizza med honey och lövet som vi hittade på stan när vi släppt av mamma. sen käkade vi vickningschips och dipp ioch kollade på film med twilighttjejen. den var rätt mysig ändå. sen somnade jag väldigt fint och vaknade inte alls av att mamma kom hem. gött!

imorse vaknade jag också på finaste sättet och efter mycket om och men åkte jag och mamma ner och handlade för femtonhundra. finemangers. sen duschade jag lite kvickt innan jag var tvungen att plocka upp jens töntiga kompisar som missat tåget. så vi tog bilen till jönkan och here we are. jag har ägt alla i peggle och jag är trött nu. så åka hem igen, kanske? jag fick ju trots allt cash av jacob för bensinen, hihi!

/f.

It's my favorite song they're gonna play and I cannot text you with a drink in my hand, eh.

läkaren var snäll när jag var uppe på sjukhuset. jag fick ha en mintgrön näsklämma och andas i ett stort rör. tydligen har jag bara 80% lungkapacitet... sen fick jag lite pulver och sen hade jag helt plötsligt 98%. sen träffade jag en annan läkare och fick recept på pulvret och fick ta blodprov och vänta i många långa minutrar. sen åkte jag till skolan och lämnade in min spanska och hade allra sista spanskalektionen. det är nåt jag kommer sakna tyvärr. det var de roligaste lektionerna. alla tiders. sen åkte jag och kollade mina linser och fick en ny lins. och sen pantade jag burkar från igår och sen städade jag överallt. nu är det någorlunda rent. typ. men nu ska jag sätta mig i soffan och inte resa mig på hela kvällen. ja!

/f.

but we always seem to end up breaking eachothers hearts. but at least it's a start.

igår var det studiedag, med litelite för mycket av det goda.
jag började med att åka till frissan och testa min balfrill. efter mycket pyssel blev både hon och jag nöjda och vi beslutade det. sen slängde jag mig på cyklen och hann precis med jönköpingståget och jag gick runt i jönköping och såg ut som en hottentott i håret. finemang. en snabblunch på mackmakeriet och sen lite strosande i affärer och en läppstift och ett par shorts senare åkte jag hem med pappa. sen kom honey hit och förberedde allt och folket började droppa in och vinet flödade. vilket kändes i huvudet rätt omgående. lite grillning och mycket skratt och prat och till slut var jag ensam kvar med all disk och städning. jag har fortfarande inte orkat dammsuga. på nåt vänster är det gräs och chips överallt. men jag fixar det sen ikväll. jag städade trots allt det mesta igårkväll redan. så tidigt som klockan två låg jag i sängen.

sen vaknade jag klockan sex av att det var äckelljust. sov en timme och vaknade igen. en gång till. och sen vaknade jag av sms vid åtta. somnade om igen och vaknade av sms halv tio. jag orkar inte! klockan tio gick jag upp och svarade personerna som saknade mig och läste ut pippi calzaslargas. nu har jag egentligen bara tre frågor kvar och strax ska jag åka till sjukhuset för lungfunktionstest. synd bara att jag har förjävla ont i halsen. men huvudvärken har nästan släppt nu. men jag ska ändå vara hemma ikväll. vampire diaries och sen sover jag sött vid nio utan en liten tanke på esc och anna jagärsämst bergendahl. puss!

/f

The way you move ain't fair you know.

jag mådde rätt kasst imorse också, men var tvungen att släpa mig till skolan och ha ryska. antar att kursen i princip är slut nu. och jag har fortfarande inte den blekaste aning om vad jag får för betyg. det är lite läskigt, faktiskt. sen var det ytterligare en biologiredovisning och antagligen sista biologilektionen. VÄLDIGT slapp matte och sen gick vi och lämnade våra miniräknare på biblan. det var hemskt. det var faktiskt nästan så jag blev lite tårögd. jag hoppas att den nya ettan som får den kommer älska den lika mycket som jag gjort. och frac är bäst. remember that! och vi skrev små fina meddelanden som kommer finnas där när ettan får den. aw. jag saknar min miniräknare redan.

på svenskan pratade vi mest strunt om diverse förberedelser innan studenten. vi ska klä vagnen hos moa och imon ska vi nog grilla här hemma. fast innan dess ska jag hinna testa min balfrisyr, shoppa lite och handla och städa. gött. dessutom upptäckte jag idag att dvdn har laggat ihop. bra? så har jag varit svinduktig och läst två kapitel i pippi calzaslargas. bara två kapitel kvar och några frågor. egentligen är det nog nästan bäst att jag försöker läsa ut boken ikväll och bara har frågorna kvar på torsdag. det blir nog rätt chill. för torsdag är sista spansklektionen. och jag kanske missar lite, ska till astmaläkaren. illa. hoppas jag kan få lite medusin nu då!

/f

och jag spelar utan insats här det är sand emellan fingrarna och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet

okej. helgen blev faktiskt mycket bättre än jag trott. vi åkte på fredagen efter ett fett fysikprov som drog ner mig i det där JÄVLA vg-träsket jag aldrig kommer komma upp ur. insim och 800fr som första grenen. och det gick faktiskt över förväntan trots ont i halsen. ett långbanepers och bara tre sekunder över kortbanepers och ett bevis på att ja gkanske fortfarande kan simma distanslopp, dessutom är jag magnifik på att vända. 50br nån timme senare gick dock inte lika bra. det är väl vad jag vill säga. sen kollade vi på film länge och pratade och somnade på varsin luftmadrass.

lördagens första pass bestod enbart av 50fr för min och vendelas del. 1.5 är rätt okej ändå. sen chillade vi och solade. på lunchen somnade alla hur gött som helst i sovsäckarna och eftermiddagspasset bestod i 100fr, 100br och 400fr för min del. 400 var okej och 100fr var rätt kasst, 100br likaså. efter det var jag rätt slut. efter lite kvällsmat åkte vi och handlade och jag och annie delade på en cookie dough ute på skolgården i solnedgångsljuset. sen somnade alla tidigt eftersom klockan ringde halv sex på söndagen. då hade det regnat och vattnet i bassängen var ÄCKLIGT kallt. som tur var hade jag bara 200fr på morgonen. i väntan på loppet bosatte jag mig i jockes parkas, asgosigt. 200fr gick faktiskt riktigt bra och jag var i mål på 28 och lyckades slå matildo så hon blev riktigt sur. men ja. efter lite lunch och städning åkte vi för att simma in, men jag och matildo struntade i det och satt och solade på läktaren och såg mörka moln komma och gå. det började blåsa lagom tills insimmet var slut. två parasoll blåste i bassängen och en lite kille fick vara dagens hjälte och hämta dem. sen gick första heatet med tjejer 200fj. sen hoppade första killheatet i. de hann vända 150m, sen blåste högtalaren i sjön och det blev kortslutning och strömmen bröts. gött! så tävlingen avbröts i en halvtimme. ännu mer gött. sen tog det YTTERLIGARE en och en halv timme innan 200me drog igång och jag äntligen fick simma det sista. 53 är helt okej. men ryggsimmet är ju fortfarande inte riktigt min bästa sträcka... även på medleyt var jockes parkas min bästis. jag och jocke gjorde det ultimata när vi klämde ihop oss båda två i parkasen. det var något trångt. fast förra året tryckte jag, malin och annie in oss i den, hihi! det är asgött!

efter tävlingens slut skulle vi prompt bli fotograferade i badkläder. ute på bryggan i sjön. i badkläder. i stormvindar och tolv grader och skugga. usch. vi kompromissade och fick ha överdragskläder på oss. tur. sen stannade vi på coop på hemresan och köpte alldeles för mycket godis och sen sov alla gött på hemvägen.


idag var det tungt att gå upp. och fysiken gick ju åt helvete, det visste jag ju iofs redan. kul... sen blev vi intervjuade av tv på matten. inte precis exakt jag, men några av de andra och de tog bilder på klassrummet. gött. sen var övriga lektioner rätt meningslösa. svenska-talet gick riktigt bra och daniel säger att jag MED STÖRSTA SANNOLIKHET får mvg. då blev ja griktigt glad, och förvånad. faktiskt. men det är fint. så kan jag kanske återfå hoppet om att jag kan komma in. hoppas.
när jag kom hem var jag rätt trött och kollade om jag hade feber, och visst. för första gången på några år eller så. så ingen träning, bara lite pippi calzaslargas och handling och sånt. packa upp kanske jag ska ta mig för också. puss!

/f.

How long should I wait for you?

okej. jag tog sovmorgon och åkte till skolan lagom till svenskan. vi såg klart the notebook och killarna tyckte att slutet sög. men nä, det var ju perfekt. sen dansade vi en och en halv timme med teknikboys och nv-boys. lite kul att det var två killar på varje tjej. det händer inte alltför ofta! och tja, det var rätt blandad nivå på boysens danskunskaper, det vill jag lova. hihi! men det var roligt och äckligt varmt i gympasalen. och när vi skulle gå ut och ta luft blev det inte bättre, det var ju lika kvavt där! sen chillade jag på spanskan och gjorde nog inte riktigt vad ja gskulle. det får bli på måndag eller nåt. äh, jag har ju tid. sen ösregnade det när jag cyklade hem. tack gud. jag var genomblöt och var ändå tvungen att stanna på ica och handla frukt och sånt tills imon. sen har jag pluggat lite fysik och sånt. känns väl rätt okej, antar jag. fast det är några uppgifter jag inte har nån susning om. vilket betyder att halva provet kommer vara sånna uppgifter equals I'm screwed! gött.

träningen sen var ingen träning. vi pratade till tio över sen hade vi vattengympa med mathias i en halvtimme och sen var det slut. jag var hemma vid tjugo över sju... och jag funderar seriöst på om jag inte kan lyckas bli sjuk imon? jag vill verkligen inte tävla. nej. vi får se. jag ska hur som helst göra fysikprovet ändå.

/f.

I said he's a scumbag, don't you know!

träningen imorse var rätt chill och det var inte ens kallt när jag cyklade. gött. men jag har sjuka knutor mellan skulderbladet, vilket inte är helt hundra. sen åkte jag till skolan och blev äntligen klar med presentationen, efter rätt mycket strul och jag kom nästan försent till gympan, så länge satt jag. och det blev inte riktigt helt som jag tänkt mig, men det får väl duga. jag tror nog ändå inte att jag kommer få mvg, men vi får väl se. jag ska bara se till att kunna talet ordentligt och prata LÅNGSAMT och TYDLIGT och komma ihåg att ANDAS så kommer nog allt lösa sig!

efter skolan åkte jag hem och sen dess har jag pluggat järnet. gjort massa fysik och försökt nöta in orden och läst ett kapitel i pippi långstrump. jag funderar seriöst på om jag ska göra kladdkaka eller nåt sånt nu. jag är jäkligt sugen. fast jag ska nog läsa igenom fysikanteckningarna en gång till först. och slänga ner lite mer grejer i min väska. den som alla redan är proppfull!

/f.

So wake me up, and take me back, illuminate the light and all the things we have.

ganska så väldigt lam skoldag. jag förstår faktiskt ärligt talat inte vad jag gör där. dock MÅSTE jag gå imorgon, gå till svenskan och göra klart min presentation. tur att jag fixade talet igår, så har jag en grej mindre till helgen. fysiken räcker. och jag var faktiskt riktigt duktig när jag läste klart alla sidorna och antecknade. sen åkte jag till högland och hörde på en kille som föreläste om rehabilitering efter skador, främst idrottsskador. efter rätt mycket snack gick vi över till gymmet på stationen och testade lite. och jag tror inte imse fattar vad han säger. ärligt talat ska det bli så jävla skönt att slippa allt det där. ni vet. för väl. jag behöver inte ens precisera mig mer än så.
apropå det så fick jag erbjudande på en lägenhet idag, mellan guldheden och johanneberg. 27, med kök osv. den verkar gullig. fast lite dyr, men aja. så jag tackade ja till att gå vidare i uttagningen. jag hoppas och håller alla två tummarna för att den kan bli min!

/f.

I've got some news for you.

jag är opepp på veckan. matten gick skit och det strulade sönder när jag skulle pilla med digitala presentationen på svenskan. tillslut gick daniel och hämtade sitt usb och då lyckades burken hitta rätt användarbokstav på min hårddisk så bilderna återvände. tur. så jag har strax spelat in hälften. mja. jag BORDE hinna klart på onsdag. håll alla tummar!

träningen var mest vidrig. jag och alice har hemsk träningsvärk i rumpan, jag har även i magen. vi körde 800 spec och sen 800 andraspec. och 600 spec till. sen hade jag ont överallt. bådar riktigt gott inför helgen. jag kommer ju inviga starkt med 800 och 50br redan på fredagen. urk. och jag måste ha med mig alla prylar när jag drar till skolan på fredag, för jag hinner inte hem. shitdude, jobbigt värre.

/f.

hate to say i told you so.

åh. största frågen för kvällen är om jag överhuvudtaget kommer kunna röra mig imorgon. petra är verkligen en slavdrivare av högsta rang, men kul är det. men HERREJÄTTEJÄVLAR vad vi körde. efter typ en kvart på cykeln började det krampa lite här och var, mest i rumpan och fötterna. gött. sen körde vi lite pump också. och rumpövningen var seriöst värsta jag varit med om. K-R-A-M-P. och när vi skulle se ut som måsar. urk. träningsvärk, någon, eeh? och sen hoppade vi i vattnet och äcklade oss också. och det var rätt kul när vi skulle köra lite tight med andningen och det man hör i luften när starten gått är "ouuuh" när folk andas in. hihihi! det är inte så lätt att hålla andan när man börjar fnissa!

/f.

Touch it, Bring it, Pay it, Watch it, Turn it, Leave it, Start, Format it. Technologic!

jag var duktig och pluggade igår. skrev klart religionen och skrev lite minnesanteckningar till fysiksidorna. och sen drog vi till mormor och bytte hennes gardiner. sen blev kvällen inte alls som planerat. först skulle jag till grimstorp, så blev det inte. sen skulle jag till jönkan, så blev det inte heller. det blev jossan norss och sen hotellet med maja och lea och en anslutande louise. mycket nöje, faktiskt. sen fick jag finfint sällskap på hemvägen. hjärtat.

av nån anledning kände jag mig nästan bakis imorse. vilket i princip är helt omöjligt. men ja. jag har pluggat lite nu, lite mer fysik och spanska-pippi. snart ska jag till simhallen och träna. blir annorlunda träning idag. en timme pump och spinning med petra och sen en timme vatten, ultra, liksom. tss. kommer säkerligen bli dödsjobbigt, men gött. jag tränade ju som sagt i torsdags senast. nä. nu måste jag faktiskt plugga lite till!

/f.

They're selling razor blades and mirrors in the street.

jag provade nya brills idag med. och de var snygga. men jag har inte råd. men jag vill ha nya, så jag kan skaffa mig ett nytt intelligent liv i göteborg eller lund eller varfan jag landar sen. jag vill bara att allt ska vara över just nu. jag orkar snart inte så hemskt mycket till. överhuvudtaget. ta mig härifrån...!

jag kollade på benjamin button ikväll. och jag grät. vackraste filmen på länge. och jag bara kände ännu mer att jag inte orkar mer. hoppas morgondagen blir bättre.

/f.

just a city boy.

egentligen var dagen lika oproduktiv som gårdagen. jag och mamma chillade ner på stan och gick på systemet och handlade mängder av champagne och annat och vi köpte en rullväska, och vi gick på marknaden och vi fikade och vi beställde mat till studenten och massa massa. så det var först när vi kom hem jag hann plugga lite. fast jag råkade somna på klassiskt maner med näsan i fysikboken. gött! så nu blir det en chillkväll med tacopaj och film, tss!

/f.

she took the midnight train going anywhere.

strax sova, jatack. men dagen var rätt värd ändå. jag och mamma drog ut till stugan och grejade och sånt och jag var och klippte mig och bestämde mer konkret balfrill. och sen åkte jag och tränade mördarpasset. eller, jag gillar inte att bli trött i armarna och inte kunna andas. plus att jag hade grym träningsvärk i ryggen. KUL! men jag låg rätt okej ändå, nånstans mellan 34.2 och 35.7 på alla max. men inte helt gött när det var start minuten. och sen tyckte han att det var konstigt att vi blev trötta. näe!

efter träningen fick jag en inbjudan om grillning hos lea, så jag blev hämtad av gabs, igor och maja och sen spenderades kvällen hos lea och jag snyltade mat av alla. hihi. jag är så sneakig. och det var trevligt. faktiskt. och snart är det sommar. och jag längtar!

/f.

run me over.

jag mår inte bra. träningen var tung, tung. lättast var fjäril, hur det nu ens är möjligt? men jag kom iaf nånstans på svenska c'n och hann börja spela in röst. jag låter helt keffad. bra.
och jag fixade inte att springa 2000m. gött. jag fick sugrörsandning. jag måste kolla mig. och SJÄVKLART var jag inte under 10min. men jag får väl hoppas på att jag får mvg i idrott ändå. hoppas. fast jag får säkert bara mvg i svenska b. vg i allt annat. då kommer jag inte in. gött. jag har ju ändå inte lägenhet. och sgs har bestämt att de hatar mig för jag kan inte återaktivera mig och kan därför inte söka några lägenheter. kan nån DÖDA mig? jag har bara så ont i huvudet, så ont i kroppen, i hjärtat, i bröstet. jag orkar inte med mer strul. jag har tillräckligt att göra som det är.

/f.

I made a promise to myself, never to go near you again.

jag är rätt trött idag också. men skolan var rätt mycket slappare idag än igår. vi gjorde kollagen på ryskan och sen hade vi vår biologiredovisning, och det gick över förväntan, även om powerpointen strulade lagom. och annie kläckte ur sig den fina kommentaren om "tamaras testosteron"! hihi!
resten var mest ovärt och jag åkte hem och skrev om lite på texten till min digitala presentation. tänkte skriva ännu lite mer strax, så jag kan använda så mycket tid som möjligt i skolan åt inspelning. men vi får se.
sen åkte jag och tränade även om jag inte alls var pepp. men anders var snäll, han var inte riktigt heller på humör. så det var inte omänskligt jobbigt. tur det. för ingen verkade riktigt vara på humör. jag vet inte riktigt vad det är med alla just nu. och jag kollade dessutom startlistan till filbyter och blev väldigt deprimerad. jag ska simma sjukt mycket. 800 och 50br redan första passet. inte så jättekul, när jag dessutom måste skolka från svenska c och har skrivit fysikprov hela morgonen. jag jublar verkligen. inte alls.

/f.

May I make a terrible mistake with you, may I make a wonderful mistake with you

jag har alltid funderat på varför det alltid lyckas vara måndag när man är som allra tröttast?
nåväl, fysiken var knappast särskilt exalterande, vi satt mest och väntade ut tiden. sen hade vi matte och försökte lösa diffekvationer, vilket inte gick helt prima. resterande lektioner bara påminde mig om att jag har en miljon saker att göra innan studenten. och som grädde på moset fick vi EN TILL uppgift i svenska c. jag kunde dödat daniel, asså. men icke. och sen var träningen inte helt jätterolig. 40x50 start 1:10 för mig, martin och vendela. lite blandad start på de andra, mellan minuten till 1:20. första 16 var var fjärde max, andra 12 var tredje max, nästa 8 varannan max och sista fyra max.
urk.

/f.

you and me could have a bad romance.

jag ska verkligen gå och lägga mig ögonabums nu strax. för jag är trött, så trött. jag vaknade ju i en säng som inte var min och sen tog jag bussen till simhallen och det var tungt att simma. och varken 50br eller fj gick bra. eller, jag persade ju iofs på fjärilet, men det var nog mest för att jag fick panik sista tio när jag inte fick nån luft och fick sugrörsandning. inte kul. sen satt jag och väntade i några år och tillslut åkte vi till pallas och käkade och hade rochowiak som sällskap. mycket roligt. skönare kille får man leta efter?
sen struntade jag helt blankt i att simma in till eftermiddagspasset utan somnade på en bänk med ipoden i öronen, fast jag hörde ändå inte musiken. sen simmade jag äntligen 200br och det gick inte heller nåt vidare. kan ju inte direkt säga att 3:17 är bra, men det är väl godkänt, antar jag. med en döning på femton sek eller nåt. gött! sen chillade ja goch matilda och kollade finalerna innan vi tog massa kort som jag blundade på och sen åkte hem med jocke prior. jag hann innanför dörren och hänga upp det blöta och sen slängde jag mig i bilen och drog till bryggaregatan och kollade gossip girl. kan ju inte missa det bara för att jag har simmat dåligt, liksom. hihi!
synd bara att det är måndag imon. jag har ungefär tusen saker att göra. funderar på att skolka träningen och plugga järnet?

/f.

closed my eyes and thought of dancers.

okej. dagens prövningar iform av simning har gett blandade resultat. jag började med att spendera min förmiddag med att göra ingenting i ett fönster i simhallen i väntan på 200med som skulle gå allra sist. och det gick dåligt. riktigt dåligt. 2:56 är inte okej. nä. sen käkade vi mumslunch på dragon och sprang på a6 i en och en halv timme. eftersom ingen av oss orkade köa en kvart till provrummen på h&m blev det endast en burk russin och en glass för min del. sen hade jag ett sjukt jobbigt och tungt pass framför mig. försök på 50 br och fj. 40.44 respektive 36.12. helt okej, liksom. sen sög jag på 200fr och gick i mål, inte helt jättetrött, på 2:30. kaass, om jag får säga det själv. sen var det uppsamlingsheat på femtiorna. 39.92 och en niondeplats (plus de åtta som gått direkt från försöken) till semin. sen 36.11 och ytterligare en niondeplacering. gött. och min teknik börjar infinna sig ordentligt nu. synd att jag knappt blir trött bara. tss!
och eftersom jag gick till semi blir det ingen sovmorgon här inte. därför sängen NU!

/f.

I could be chasing but my time would be wasted.

okej. jag är död. sängen, NU! för det gick skit idag. eller. rätt dåligt ändå. 31.4 i försöken och 31.3 i uppsamlings. och 5:22 på 400. brutaldåligt. verkligen. inte konstigt att det inte var jobbigt. och dubbel negation <3 på det.
äh. jag får ta nya tag imon. 50br och 50fj och 200me. ÅH vad jag längtar. nja.

/f.

Du säger något för dig själv för att se om rösten fungerar än.

strax ska jag åka till kansliet och köpa brills och sen till simhallen och sen till jönkan för lite rosenlundsbadets sprint ungefär hela helgen.
idag var det rätt chill. jag hade gjort ryskan så det gick bra. och sen var det fasade matteprovet. och hjälp vad det var svårt. och jag har ett antal fel, kom jag på. bland annat glömde jag derivera på dV/dt. klantigt värre. men jag svarade ju på allt iaf. alltid nåt...

/f.

kom häll mer salt i mina sår.

fysen var chill. mest smidighet och sextio situps som kommer kämmas rätt rejält imon och på lördag. sen var simningen rätt lugn med lite stratos och 1200hp, vilket kanske inte var jättegött. sen dödade vi tid och sen hade vi vattengympa med mathias. faktiskt väldigt jobbigt och otroligt roligt. och vi körde nån form av magträning, jag kommer ju knappt kunna sträcka på mig sen, tss!

nu ska jag sätta mig och plugga lite mer matte. verkligen lära mig de där jävla maximalvolymsberäkningarna!

/f.

jag vet jag är en idiot och hela stan vet vad jag gjort.

sjukt meningslös dag. två schemalagda lektioner, varav en var redovisning hela lektionen och den andra var betygssnack med gunilla. mvg i svenska b. jag kan inte ens känna glädje över det. nä. sen åkte jag hem och jag har faktiskt varit rätt produktiv. nästan lärt mig räkna på ryska, nästan klarat matteuppgifterna, skrivit klart textanalysen, läst igenom biologin och hittat fel och läst tio sidor i spanskaboken. gött att vi egentligen behöver snitta 34 sidor i veckan för att hinna klart till sommaren. än så länge är jag på sidan 30, och det har gått två veckor redan... äh!

strax bär det av till simhallen med ett kort stopp på kansliet. jag måste köpa nya brills nu då. om de andra verkligen är borta. eller jag kan köpa imon, innan vi drar till jönkan, det hinner jag nog. så kan jag fråga johanna och dom idag. håll tummarna?

/f.

Ack, Sundbyberg, jag blev full och gick runt med stilett för din skull.

åh. jag struntade i att träna imorse och sov istället. men jag låste aldrig mitt skåp igår så när jag kom ner till simhallen för att kolla att nån badvakt låst det hade nån snott ett par glasögon. gött. mina nya speedo för 250 spänn, som jag inte ens hunnit använda. tack så jävla mycket! sen åkte jag vidare till skolan och vi plockade upp montern klart och sen var allt fixat och vi har fått tusen likadana frågor om vad vi gjort för projektarbete och vad skillnaden är. och jag har ätit ALLDELES för mycket godis. jag mår rätt illa nu. men i övrigt har dagen varit bra, och riktigt roligt. det var förvånansvärt många som verkade väldigt intresserade. och vi ska allt ta och skicka vår rapport till thomas jansson, det ni!
men nu ska jag nog faktiskt plugga lite matte. och sen sova. jag behöver det. synd bara att det skulle behöva kosta mig ett par dyra, fina glasögon...

/f.

you're the reason I sing, you're the reason why the opera is in me.

jag ska gå och lägga mig nu, har jag bestämt. tung dag idag, riktigt riktigt tung. allt känns så meningslöst. och allt blir bara värre när kvällen innan slutar dåligt. jag orkar inte. men det känns lite bättre ikväll. efter tre meningslösa lektioner, en eftermiddag smockad med monterpyntning och ett pass där jag knappt fick luft. jag fick köra varenda sträcka på ta bort, vilket betyder att jag dessutom hade massa mjölksyra till min andnöd. göttmos. jag hoppas att det för en gångs skull kommer gå okej i helgen. jag skulle verkligen behöva det. inte för att jag känner mig särskilt värd det. fattas bara att allt går åt helvete imorgon också. det ante mig. så därför ska jag lägga mig dirr nu. så jag orkar le och vara lite trevlig när alla tio tusen frågor om vad skillnaden på en track- och en grabstart är.

/f.

I wanna know how I like plan to make things easier for everyone but me.

jag är så trött. lite snabbt här och sen SÄNGEN.
skolan var sjukt lame och jag var tröttast på länge. och vi slapp fysiken för projektarbete, vilket vi fick veta först när lektionen börjat. jag kunde sovit den tiden! resten av dagen loggade jag mest in och ut på datorerna i diverse datasalar. inte så gött. sen stack jag hem lite snabbt och sen bar det av mot stationen och anna-gretas med spanskan. fullkomligt awesome. massa god mat och massa bra sällskap. massa skratt och foton. man får rätt mycket mat för trehundra spänn, märkte vi. hihi! men nu ska jag nog sova. jag fasar för alla bilder som kommer hamna på fejjan imon!

/f.

and though I may seem confident the plain truth is that I'm scared, yeah, shitless, ohh I'm losing sight.

åh. min helg har varit fantastisk. faktiskt. den började i fredags med en träning som inte var av denna världen och jag fick ont i axeln av ala hopp upp på kanten och tricepsdip. usch. sen två korta lektioner och sen åkte ja goch susan till jönkan och vi käkade på max och såg erik grönwall och sen åkte vi med pappa till göteborg. och jag träffade björn och palle och slisk-alex och vi satt och trängdes under paraplyer eftersom det ösregnade. så alla var lagom blöta när cortegen var över och festun väntade. vi gick hem till hanna och drack vitt vin, åt brända popcorn och pizza och queueade låtar på spotify. det var fint. när vi gick till festun hade det slutat regna och vi köade lite och sen dansade jag halva natten med björn, palle och alex och tog spårvagn och taxi till frölunda och björn och maries hus.

igår gick jag dessutom upp tidigt och jag och mamma åkte in till stan och gick lite i nordstan innan tåget gick mot småland igen. fast ja ghoppade av i huskvarna och mötte upp jens, josefine, ume-maria och sandra utanför grindarna till folkets park. sen chillade vi och tittade på MYCKET bra spelningar, såsom salem, timo, bye bye bicycle, the kissaway trails, the sounds och hästpojken. och timo var helt helt helt fantastisk. underbar. jag älskar honom. han är sannerligen världens bästa liveartist. no question. sen lyckades vi vara med lite i radio och vi käkade hamburgare och köade till toorna därimellan. sen blev det taxi hem eftersom arrangörerna hade gjort fetingmissen, bussarna till stan slutade gå vid tolv.

idag har jag solat sen jag kom hem. och sovit. jag är trött. kan jag ha sovit nio timmar på två nätter? inte okej. jag ska sova vid nio ikväll, tss!

/f.

RSS 2.0