dagens,

Dagens humör: glatt.
Dagens borde: sovasovasova och fylla på mobilen.
Dagens frisyr: hemsk, för det har hällregnat på mitt hår!
Dagens klädsel: jobbkläder, regnkläder. nu mjukisbralls och t-shirt från monki och ljusgul huvtröja.
Dagens planer: sova!
Dagens vill ha: en simmarpojke, alltid. och sol, självklart. 
Dagens längtan: imon och helgen, så jag kan få sova lite.
Dagens beroende: vatten.
Dagens tråkigaste: att det inte fanns några riktga ipodhörlurar på onoff.
Dagens personer: de på jobbet och m&p. vilka annars?
Dagens irritation: att jag inte fick stentvätta :P
Dagens kommentar: "när lammen tystnar" melo är lite knäpp. han tog fel på när lammen tystnar och bä bä vita lamm! HAHA.
Dagens låt: divine - sebastian tellier.
Dagens vän: jenny.
Dagens onyttiga: päronsplitt! loveit!
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: potatis och kassler.
Dagens bästa: att det blev fint väder på eftermiddagen och att jag fick 1000 spänn in på kontot nu.
Dagens sämsta: att det är måndag och att jag fortfarande tycker att det gick bajs på tävlingen och jag känner att jag inte riktigt kan ta att det var sista tävlingen för säsongen.

/f.


PS. dagens video:
 
DS.

People say that I think too much.

måndag.
idag var det segare än vanligt att gå upp. jag var sjukt trött efter helgen. och dagen spenderades med att gödselvattna blommor i spöregnet med jenny. faktistk rätt roligt. vi är lite klantiga, eller ska jag säga mycket. men kul hade vi i alla fall.
när jag om hem sen åkte jag och pap ner och satte in massa mynt på mitt konto, jag hade 1074 spänn i mynt! gött med cash, men det är skit att jag inte får lön förräns dagen innan vi åker till england. jobbigt. och för lönen ska jag köpa nya ipodhörlurar. riktiga ipodhörlurar. jag skulle köpa sånna på onoff idag, för alla mina andra hörlurar har pajat. och det är inte bara mitt fel, hmpf. men hur som helst, de hade inga sådana, så det blev ett par provisoriska philips så länge. måste gå till macaffären i jkpg imon och checka läget på hörlursfronten. förresten så ska jag och joz göra ett nytt försök att gå på satc-filmen imorgon. förhoppningsvis funkar det bättre än förra veckan, haha.

/f.

jdm, ftw!

bästa på länge.
fredagen var uppresa och en kort pass. jag simmade 200br och 4x200. bröstet gick rätt kass. jag och matildo var ensamma i vårt heat och hon slog mig med typ sju sekunder. laget gick la sådär. jag hade öppningen, så jag hade ungefär sekunden sämre än de andra. men 2.31 höga i lång är klart godkänt. eller nåt i den stilen. sedan gick vi och åt och packade upp och hade allmänt roligt innan vi var tvungna att sova. igår var det frukost först på mornen och alla var rätt sega. passet gick sådär. 4x100fr. jag hade 1.09. det var rätt okej för att vara i lång. typ halvsek över kortbanepers. efter lunch och vila blev det ett pass till och då vart det värsta fina vädret. nu har jag mindre sexiga och smickrande vita ringar runt ögonen och övre delen av pannan är vit. hmpf. detta passet bjöd också på 50br. sämst. 39.18. B-A-J-S. fan, matildo hade ju 38.20 förihelvete! näe, det var besvikelse på hög nivå. på kvällen efter käket blev det mcdonkanglass och kortspel halva kvällen. plump. liksom i örebro så fick man heja på folk för antal plumpar och den som hade minst poäng fick stå på ett ben och gala som en tupp 18 gånger. den med näst minst fick kuckelikua 15 gånger och sedan fortsätter det så i fallande skala. jag fick göra 12. grattis! jag körde mina i omklädningsrummet, på startpallen på insimmet och påväg till lunchen. haha, det var roligt. sen skulle jag heja på fem pers också. jag hejade faktiskt på ludde. fast shit vad annie, matildo och alice mobbade mig sen, HAHA. värnamokillarna är mums. HAHAHA.
idag gick det också sådär. jag och matildo simmade inget på förmiddagen så vi satt och degade. sen åt vi lite lunch, som sagt och sen åkte vi och packade ihop våra grejer. sista passet gick också sådär. 100br var okej. 1:28.77. 1:24 i kort, sa imse. matildo slog mig med drygt två sek, men vad gör det, det visste vi ju redan. sedan var sista grenen 4x100med. jag hade fått frisimmet. enligt imse hade jag 1.09 och det är ju rätt okej. men när alice höll på att gå imål kände jag att jag var jävligt snabb ut i luften, men eftersom speakern inte sa nåt så trodde jag att jag hde klarat mig. men icke! när prisutdelningen var över och hela tävlingen i princip var slut så meddelar segspeakern att vi är diskade för överväxling. men godmorgon, liksom! fast jag kände ju att jag överväxlade, så jaja. men det är ju så jäkla typiskt. jag som annars är segast i världen i starten, hmpf.
näe, så simningen på tävlingen var egentligen ganska dålig. men förövrigt har vi haft jävligt roligt. och alice, annie och matildo är bästbäst <3 jag älskar er!

imorgon blir det upp tidigt och jobba. gud, jag kommer sova på frukostrasten, dirr!

/f.

dagens,

Dagens humör: massa glad.
Dagens borde: ingenting. allt är i princip fixat.
Dagens frisyr: risigt.
Dagens klädsel: jobbkläder, regnkläder och nu jeans och tischa.
Dagens planer: kolla lite på tv.
Dagens vill ha: en simmarpojke.
Dagens längtan: imorgon! <33
Dagens beroende: syre?
Dagens tråkigaste: regnet.
Dagens personer: magnus, jenny, johanna och oscar.
Dagens irritation: att jag inte fick stentvätta :P
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: Dom kommer kliva på dig igen - håkanbästivärlden
Dagens vän: hm, oscar.
Dagens onyttiga: glass, ftw!
Dagens dryck: wasser.
Dagens middag: chili con carne.
Dagens bästa: att det är jdm imon och att jag bara tycker att livet är grejt just nu!
Dagens sämsta: sprutorna.

/f.

Breathe in the air if you care, you compare, don't say farewell.

ännu en bra dag.
fick specialuppdrag och gräva en rabatt och plantera blommor. blev faktiskt riktigt fint, om jag får säga det själv, riktigt fint om man tänker på hur jag brukar behandla mina krukväxter här hemma. sen blev det till att klippa häckar med elsax. det var också rätt roligt, men inte så roligt som stentvättning. haha, jag sitter här och skriver massa positivt om mitt egentligen ganska trista somarjobb.
efter jobbet åkte jag och m&p och tog sista sprutan. det gjorde inte överdrivet ont, men nu bultar det som fan i armarna. blä, jag kommer ju knappt kunna simma. jag har sjukt mycket träningsvärk i armarna efter all skovling och stentvätt. haha, jag är lite klen.
och nu är nästan allt packat. känns bra. vid elva imon åker vi. regnkläderna, vantarna och mössan och tjocktröjan är alla packade. det kommer garanterat bli regn, trust me. för det regnar alltid när det är utetävling!

/f.


Let's forget about the past.

idag var det en sjukt bra dag. jag har fått tvätta gravstenar med högtryckstvätten. inte för att det låter så jäkla roligt, men det är fan så mycket roligare än allt annat som finns att göra. betydligt roligare än att rensa häckar och plocka ogräs.
dock var det väldigt varmt att ha långbyxor och tjocktröja under regnkläderna (ja, vafan, man blir ju pissvåt!) så jag stod i linne, shorts och gummistövlar med regnkläder över. fortfarande grymt varmt och inte så himla smart då mina gummistövlar är aningen förstora, så jag har fina skavsår på lilltårna, stortårna och ett rött skavsårsstreck på vardera vad av stövelkanten. bra där, sandy! dessutom råkade jag missa stenarna några gånger så all lera och smutsvatten skvätte upp på mig och jag fick värsta skitduschen. jag hade massa lera i håret när jag kom in. tack gud för duschar och schampo, haha!
fast sedan blev det ingen bio med joz, för biljetterna var slut, så det blir på tisdag istället!

näe, nu ska jag gå och packa inför helgen. jag kommer ha med mig världens trunk med grejer, juhe!

/f.

And I wish I bite my lip and crawl up.

idag var det bra.
förutom vädret.
dagen börjar med att min klocka ringer vi tio i fem. kul. sen måste jag cykla ner till tåget. det var världens jävla motvind, ärligt talat hade det nog gått fortare att gå nerför backen. hmpf. på tåget och på jobbet i väntan på alla andra så är det iaf lugnt och skönt, så jag kan vila lite. sen blev det lära sig stentvätten för oscar skulle tvätta idag och jag imon. wiie. sen fick jag rensa rabatter med mer ogräs än vanliga växter. sjukt tråkigt och mitt knä håller på att paja. sen klippte vi paraplyträden. det var däremot riktigt roligt. fast man fick värsta mjölksyran i armarna av att klippa med häcksaxen med ungefär tre decimeter över huvudet. och så åkte vi massa elbil, rejsa med elbilen is the shit, hellyeah! och sen blev det skynda och nästan springa för att hinna med tåget hem igen. det är segt att åka tåg själv.
och snart är det time för träning. jag har träningsvärk och ont mellan skuldrorna, träningsvärk i runkmusklerna och så har jag nån känning i knät. av vad vet jag inte, men förhoppningsvis så gör det inte ont när jag simmar bröstsim. annars kommer jag att dö.

och imorgon blir det sex and the city-filmen med joz och gå på stan och älsk. wiie!

/f.

Let's breaking eachothers heart.

idag var det bra, förutom att det regnade typ konstant. och det är ju sådär kul att rensa blommor i spöregn och äckel. annars finns det nog inget mer att förtälja. men jag fick ta ledigt hela fredag iaf. så jag inte behöver gå upp vid fem och jobba och vara uppe hela dagen och förvänta mig en bra simning på eftermiddagen. bra.

nepp, nu ska jag dra och träna. vi får hoppas på att det blir lugnt. det har nämligen börjat hårdna i mina axlar igen :S

/f.

dagens,

Dagens humör: uppåt.
Dagens borde: inget, faktiskt. bara skriva packlista till jdm.
Dagens frisyr: otvättat och äckligt fram tills träningen.
Dagens klädsel: mjukisbralls och t-shirt.
Dagens planer: inga, just nu.
Dagens vill ha: en simmarpojke.
Dagens längtan: helgen! <333
Dagens beroende: skumbräck, lovely!
Dagens tråkigaste: vädret.
Dagens personer: m&p.
Dagens irritation: ingen.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: violet hill - coldplay.
Dagens vän: kajsälsk <3
Dagens onyttiga: skumbräck!
Dagens dryck: mjölk ftw!
Dagens middag: lax och potatissak.
Dagens bästa: att alla är sociala på msn och att snyggingarna var inne :D
Dagens sämsta: bensparken på träningen.

/f.

If I had a chance to start it over again with you.

haha, det blev inget gym. gymmet stängde vid fem, så jag sket i det. rätt meningslöst att gymma i arton minuter. typ uppvärmning och några situps, juhe.
näe, det blev att skriva packlista till jdm ist. men det funkar. fast det ä rju utetävling, så jag måste ju ha med mig sjukt mycket grejer, jag menar, tänk om det regnar som i sjöbo. :P

/f.

We did it for love and we did it 'cause we had to.

midsommarhelg.
jag och honey åkte ut till albin i stensjön. vi spelade guitar hero. jag hade aldrig spelat förut, så jag var sämst, men kul var det. ante ägde alla. men lövet lyckades vinna en gång över ante och klämde ur sig den fruktansvärt intelligenta kommentaren: "känn på underlaget. oj, jag menar nederlaget!" hahaha, vad vi garvade.
sen åt vi tacos och jordgubbar och glass och kollade youtube och sen så satte vi oss och kollade på torkel i knipa. sämsta filmen ävur. och efter typ tjugo minuter så gick albin och la sig. trevlig värd, haha. när jag och honey skulle åka hem sen, lyckades vi aldrig väcka honom, haha. det är bra.

och snart ska jag åka och träna. måste gymma lite, så jag slipper imon och sen blir det vattenpass. och imorgon blir det jobb, som alltid, och sedan träning. och ihelgen blir det jdm, WIIE! jag har längtat aset. och jag börjar redan bli sjukt nervös. 50br, nu jävlar ska det gå fort. sen är det 100 och 200 också, men det är ju bara parantessimningar, hmpf. och lag med. 4x200, 4x100 med och fr. jag kommer nog att få frisimmet på medleyt tror jag. för matildo slår mig med flera sekunder på bröst och bara typ en halv sekund på fritt. annie kommer få rygget och alice är ju given för fjärset. men hoppas jag får förstasträckan på 4x200. då kanske jag kan persa, vem vet?

/f.


Say something stupid.

träningen igår var faktiskt inte så jobbig som jag trodde den skulle vara. men det var ändå 1900 arm. det var lite segt. egentligen skulle det nog vara fart tre, men jag hade bara 25-puls. fast skulle vi köra 200 max frisimsarm med paddlar och dolme. jag hade 2:36. inte helt illa, för att vara start nerifrån och utan benspark. bara cirkus åtta över pers. det är bra.

och idag är det midsommar. nu har mormor kommit och vi ska käka lunch med färskpotatis och gojs. ikväll ska jag och honey hem till albin. vi får se hur det blir. men hursomhelst, glad midsommar på er!

/f.

And I'll be in your ringside corner.

torsdag och dag innan midsommar, tack gud.
hela fina dagen började med att jag gick upp vid fem. hur roligt som helst. sen tog jag tåget in och fick sitta och vänta i typ en halvtimme innan alla kom och vi började jobba. jag och johanna städade typ fram till frukost. sen blev det lite grusgravar och sen blev det massa gott fika och gitarrspelande med oscar och melo. de är bra. sen så blev det sega grusgravar fram tills det var tajm att dra till dunken och käka smörgåstårta. kyrkogård är bra :D när vi slutade sen så hade ett tåg hem precis gått, så jag tiggde skjuts ner till stan och där träffade jag moa och malin och ida, så jag dödade en timme med dem tills nästa tåg gick. och snart är det träning, jobbigt. jag pallade inte gymma, fuck jag har blivit lat.

och imon blir det lunch med mormor och sen ut till albin och typ göra nåt. det blir säkert skittrist, vi är ju bara fem. jag, honey, albin, ida och lövet. och kanske mattias. couple's fest 2008. jag blir ihopparad med lövet, hur kul som helst. hmpf. näe, jag vill nog ha oscar istället då. han är gorgeous. och nu har jag hans nummer, maha!

/f.

Hej, jag vill ha dig.

ja herregud. jag är så död nu. passet igår var rena mördaren. en serie på två och åtta. hur kul kan det bli. fart tre också. jag simmade sista sexhundra på vilja typ, och så snittade jag hundringarna på 1.40. hur jävla bra är inte det, liksom. hmpf. så idag blir det bannemig ingen träning.
men hursomhelst så har jag jobbat i dag, surprise, surprise. jag och oscar har rensat grusgravar, också surprise, surprise. dock fick vi hjälp av två till, så det finns en minimal chans att vi hinner klart tills imon. och imon blir det massa gott fika och så. det blir smarrigt. sen blir det nog träning också. och gym. och upp tidigt som fan och åka tåg in till jobbet. kul att tåget går vid kvart i sex. det är sånt som gör mina dagar fruktansvärt bra. not.

/f.

Nu vill jag sjunga en sång för dig igen.

okej, det var ett tag sen sist nu.
igår började jag jobba. det var jobbigt. minst sagt. framförallt att gå upp vid kvart över fem liksom. sen var det bara gamla säsongare där plus en ny och sen en till sommarjobbare som jag. kille, snygg, nittietta, estetmusikare, pecet. han har inte bdb, det är ju synd dock. men jag ska ju jobba med honom varje dag i sex fucking veckor till, så lite trevligt kommer vi la ha. så trevligt man nu kan ha när man ligger i en grusgrav och plockar ogräs. hmpf. för det är det vi har gjort dessa två dagar. enbart. eller, jag har åkt på mikes gamla kickbike också. sjukt roligt :P sen när jag kom hem igår eftermiddag blev det träning. det var en jävligt dålig idé, kan jag säga. först gym och sen ett långt tröskelpass på typ femtusen. ouch. men jag och alice hade svinkul, iaf. lite trötta, någon?
alice: "om ditt hjärta någonsin brister, laga det med karlsson klister. i dessa mörka tider behöver vi ljus och värme. så tänd på skolan."
efter en lång och tråkigt och jobbig dag och klockan är typ nio på kvällen är det där sjukt roligt :P

imorse var det också upp tidigt och jobba. vi bara rensar grusgravar. seriöst, prova aldrig det. fast, rensa häckar är ännu värre. jag kommer dö.
snart blir det träning igen för min del. jobbigt, jobbigt. men det är ju bara fram till jdm, så jag får helt enkelt stå ut. jag SKA stå ut.

/f.

Jag vet att de bara är fantasier.

Dagens humör: inte glad, inte ledsen.
Dagens borde: egentligen inget. möjligtvis städa.
Dagens frisyr: hemsk, risig, otvättad.
Dagens klädsel: mjukisbralls och linne.
Dagens planer: handla till jobbet och kanske övningsköra.
Dagens vill ha: en kille och sol.
Dagens längtan: nästnästa helg.
Dagens beroende: godis.
Dagens tråkigaste: inget?
Dagens personer: inga.
Dagens irritation: inget.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: smutser - kristian anttila.
Dagens vän: ingen.
Dagens onyttiga: allt godis.
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: fisk med champinjoner.
Dagens bästa: armaggedon.
Dagens sämsta: åskan.

idag var det ovärt, som ni märker.

/f.

Hela mitt liv har jag väntat på livet.

igår var det en sjukt jobbig dag, till en början, sen blev den betydligt bättre.
skolavslutning på morgonen. seg i aulan, vann 500 spänn på tobakssaken. fick bajsdåliga betyg. sen kramades alla och jag drog till stationen och tog tåget till jkpg. jag hade inte hittat mitt busskort, vilket resulterade i att jag fick spräcka min nyvunna femhundring för att betala tågbiljetten. fan, den kostade HUNDRA fucking spänn! väl i jkpg så åkte jag och mam till fjällstugan och käkade lunch. sen gick vi lite på stan och jag köpte två par shorts och en baddräkt. värsta heta. sen hamnade vi bakom studentcortegen och blev nästan försenade till träningen, men vi körde nog lite över hastighetsgränsen, så jag hann :D träningen var sjukt jobbig och jag har massa massa träningsvärk nu.
efter träningen drog jag till joz och vi hade lite trevligt innan vi gick mot parken. fast där var det värsta lamt och massa nior bara, så vi bestämde oss för att gå till OKQ8 för att köpa glass, men när vi kom dit var vi inte sugna på glass längre. då köpte vi popcorn istället. sen gick hem mot joz igen. vid toyhouse var det värsta olyckan. vi blev omkörda av ambulanser redan när vi var på väg till ok. då gick vi och kollade. någon hade kört en bil rakt in i trädet. efter att vi vart på macken var det fortfarande fullt pådrag och sjukt mycket folk som stod runt om och kollade. sen sa någon att passageraren hade dödsförklarats vid två inatt på sjukhuset. det är illa. verkligen illa, med tanke på att de hade kört fulla också.
väl hemma hos joz så råkade vi bränna popcornen, typiskt oss. och när jag sen skulle ringa hem och de skulle hämta mig så verkade inte vår telefon funka så joz's mamma fick skjutsa hem mig.

idag var det bra. vid tio var jag hos myrlander's och vi fick sminktips och blev sminkade av en från oriflame. massa kul. sen lekte vi lite och snackade vi massa. så nu sitter jag här med värsta festmaken. haha. och ikväll blir det fotboll. det är bra. heja sverige! det kan vi behöva :P

/f.


PS. jag glömde. jag och joz träffade TE-tvåan när vi var påväg hem. det var lite lätt pinsamt. men han hälsade i alla fall på mig. ett framsteg, kanske? DS.

All we care about is talking, talking only me and you.

supersofta dagen. börja vid tio och sedan göra lite fysikuppgifter, sen fika, sen lunch och sen sluta. fast jag och honey stannade kvar och rensade skåpen på tre miljarder papper. och sen skulle honey gå och spela in lite elgitarr på musiken och då fick vi först stå och vänta jättelänge på kenta och sen så cpade hela inspelningssaken så det tog fyrtio minuter innan det började funka och vi kunde spela in. men sen fick jag äntligen åka hem. det är bra. en vanlig torsdag skulle jag inte ens ha slutat vid den här tiden, haha. göttmos.
och ikväll blir det träning och imon är det skolavslutning och betyg. nu har jag överhängande vg. det är inte bra. jag vill också ha 20,0. hmpf.

/f.

Dagens,

här kommer en liten dagens. och förresten har jag fixat en ny design. inte så superskickligt, kanske, men jag tar gärna emot lite kommentarer på den. :)

Dagens humör: uppåt.
Dagens borde: inget, faktiskt!
Dagens frisyr: som vanligt.
Dagens klädsel: korta shorts och tights och rutig blus.
Dagens planer: inga.
Dagens vill ha: sommarlov och någon att hålla i handen.
Dagens längtan: jdm och sommarlov.
Dagens beroende: syre oc datorn :D
Dagens tråkigaste: att datorn cpar och att gossipgirlavsnitten inte finns på youtube.
Dagens personer: tjejerna i klassen.
Dagens irritation: vädret.
Dagens kommentar: ingen, typ.
Dagens låt: fogels festlåt xD
Dagens vän: malin, tamara
Dagens onyttiga: glass.
Dagens dryck: loka citron.
Dagens middag: coco thai in my heart.
Dagens bästa: sista kemi lektionen och att sista rktiga skoldagen är imon!
Dagens sämsta: hällregnet.

/f.

Det blir ingen fest om sossen ska med.

skönaste låten ävur. antes och stevens låt från musiken, tillägnad fogel. haha.

dagen var softaste på länge. träningen var dock sjukt jobbig. vi hade conny och då blir det alltid jobbigt. men skolan var slapp. vi hade bara kemi. lam lektion. och sedan gick jag och lämnade mitt arbete till jenny och sen satt jag, annie, malin och tamara och spelade roliga spel på datorn och sen gick vi och mötte moa och sen gick vi och käkade på coco thai. mumsigt.
och imon blir det också soft. fika och sånt med mats och gunilla. och malin och annie är på hultan nu, fuck vad jag är avis!

/f.


PS. jag glömde ju kommentera matchen igår. bäst. schyggschlatan är kungen. fast jag tycker att petter hansson mål var coolast, haha! DS.

From the rooftops I remember.

tisdagar. jag har sagt det förut och jag säger det igen. tisdagar är bara allmänt onödiga.
jag och malin tog sällis, vilket betydde att hon skjutsade mig på min cykel nerför koltorpsbacken. vingligt som fan. sen var det historia först. jag fick iaf vg. sen körde vi jeopardy. jag var sämst. fast jag var den enda som kunde ådalen. BRA. not. matten var värsta på länge och på svenskan kollade vi på en halv film. kul. not. dessutom var den utan textning och på engelska så jag fattade typ noll. fysiken var däremot okej. vi fick proven. jag har 32 av 33p. GÖTTMOS! andra mvg:t sitter dirr. haha. sen så satt jag, honey, malin och moa och spelade ekvationssystemsspel på miniräknaren och sen fick vi sluta. sen cyklade jag hem i stormmotvind. det blåser seriöst orkanvindar.

imon blir det träning och en lektion. sen ska jag och tjejerna gå och käka på stan och mysa. fast först måste jag lämna in spanskan, och den måste jag göra nu. typ no entiendo nada.

/f.

It was a long and dark December.

måndag. lam drama. vi fikade typ första vi gjorde på morgonen. då är man ju sådär sugen på fika och saft vid halv nio på morgonen... sedan blev det engelska och vi spelade upp hamlet. vi tyckte själva att vi ägde, även om vi skrattade ganska mycket. killarna, däremot, tyckte det var skit. fast deras redovisningar var ju inte något att hurra över heller, såå. sen drog vi till gympan, jag och honey blev skjutsade på våra cyklar av annie och malin. på gympan blev det volleyboll bakom sporthallen. det var massa kul tills darko började klaga sjukt mycket på hur dålig jag är. men jag är faktiskt inte så jävla dålig, men han fattar inte det. jag äger honom på att serva iaf. hmpf. sen blev det spanska och vi lekte nån helt cpig lek som var skitskum när man körde den på spanska. har ni kört psykopaten/psykologen nån gång? det är som den, fast man ställer frågorna på spanska. jobbigt.
sen drog jag och gymmade och sen skrev jag lite på spanskan. visade sig att jag var tvungen att lämna in den ändå. suck. sen var det vattenträning. sjukt jobbig och nästan bara ben. sista serien var på 1500 och det var massa spec och man fick köra med fenor om man ville, men eftersom jag är bröstsimmare vill jag inte ligga och kajka bröstsimsarm med fjärilskick. det ger mig inget, så jag tog av mig fenorna och körde utan och var 250 efter alla i mål. bra sändy. hmpf.

/f.


PS. det är tydligen en tjej, född '91, som försvann här igår. typ påväg hem från fotbollsträningen. lite läskigt. men tamara var i skolan och jag såg de andra som jag känner som spelar fotboll i skolan, men ändå, creapigt värre. DS.

Jackie big tits.

okej, den här veckan har jag varit sämst i världen på att blogga. denna veckan som det har hänt så himla mycket också. men nu pallar jag inte gå in på detaljer och så, men en kort sammanfattning kan kanske vara på sin plats.
i onsdags drog jag och pap till göteborg och kollade på när lolkusin tog studenten. det var roligt. sen satt jag och bj och pluggade fysik i några timmar. det var faktiskt också roligt. 
i torsdags blev det skola och fysikprov i två timmar. det gick nog okej, hoppas jag. sen åkte jag och malin hem till mig och åt lite och sen var det bara att åka ner och rulla ut röda mattan och titta på balen. sen åt vi lite glass och sen åkte jag och mina simmarälsklingar hem till anders och vi kollade film och åt godis.
i fredags flyttade jag ut till stugan med m&p. inget nämnvärt hände där. sol och bad och åka båt och klappa katten. jaa.

och imorgon är det skola igen. sista veckan i ettan. göttmos. honey msnade nyss och frågade om jag har gjort spanskan. ouhshitnej. och vi skulle skriva en sammanfattning på typ 75 ord och en kommentar på 75 ord och massa annat. och jag som inte ens fattade hälften av texten och jag har inte ens börjat... BRA, sändy.
och juste. imorse skulle jag åka och träna. jag kommer insläntrandes i simhallen vid kvart i elva och då ligger alla linor i bassängen och det är insim till distansjakten. något som jag var fruktansvärt omedveten om. så jag fick simma 800 och erik som kom några minuter efter mig, även han helt omedveten om att det var distansjakt, fick simma 400med. näe, 800 var klart godkänt, jag var helt ouppvärmd, efter typ 400 insim och i en träningsbaddräkt. hade 11.02. annie hade 10.57 och jag lyckades hålla undan tills det var 125m kvar. bra. fast vi hade öppnat första halva på 5.32. det var ju mindre bra, om man ska uttrycka det milt. HAHA.

/f.


I just killed my TV and I feel so free.

ovärda dagar är dagar som denna. historia. det tycker vi inte om. fast vi tjejer satt ute och "pluggade" vilket betydde massa snack och michan satt i bh och solade, HAHA. matten var jobbig, mats sa att jag kommer få vg i både data och matte b. jobbigt. jag vill ju också vara en tjugo komma nolla som typ hälften av alla i min klass! svenskan var också totalt lam och fysiken likaså. jag vill göra provet nu för helvete! inte för att jag kommer kunna det, men ändå...
bläe, nu har jag gjort klart kemi (typ.) och historian (jag är bra.) och inte fysiken (vem fan orkar?) och nästan rakat benen (jag har inte pallat ännu.) och inte packat inför imon (det ska jag göra efter att jag har rakat benen.) allt bra sandy!

studde i göteborg imon dåe. och träning först, får ej förglömmas. och fysikplugg hemma hos f&f lär ju också hinnas med. good thing I don't have a life.

/f.

Farväl är för enkelt på SMS.

måndag. tungt.
rätt lam drama. engelskan var däremot sjukt rolig. vi övade på hamlet. jag måste säga att vi verkligen äger! gympan var också rätt kul. vi spelade lacrosse. kul. men det var sjukt varmt och äckel, så det var jobbigt som fan. sen hade vi spanska och jag och honey sket i att göra uppgiften vi fick. vi satt i öppna datasalen och kollade bdb och tjuvtittat.se. shit vad vi garvade. sen var det lite gym och massa snack med melan. längesen vi pratade ordentligt. sen blev det lite läsning i mitt favvohörn i simhallen. jag pallade liksom inte plugga, det får bli imon. och sen vart det simträning. jobbigt med roligt. nu är det bestämt, torsdag vid halv nio är det bio hos anders. göttans.

blä, jag är så trött, av värmen och träningen. och träningsvärk i hela baksidan av benen och skavsår i ljumskarna för jag har cyklat och min kjol är för kort för att täcka hela rumpan och vara nåt skydd mellan benen och sadeln och jag har skavsår i armhålorna efter baddräkten/toppen på min brända hud. aj, för helvete.

/f.

Afraid of turn out the light.

så, nu är jag hemma  istan igen. vart i stugan hela helgen. det har vart varmt och nästan äckligt. så det blev första doppet i sjön också. sen blev det massa fysikplugg och kubbspel med grannarna och klappa linussötast. inget speciellt att rapportera.
imon blir det skola och träning. på tisdag blir det samma och på onsdag blir det träning, en lektion och sen blir det götet och lol's student. på torsdag blir det fysikprov, hjälpa till på balen och sen biokväll hos anders med simmarälsklingarna. och på fredag blir det soova och bara roa sig. göttaste veckan. och på fredag är det ju bara en vecka kvar till sommarlovet, hur gött kan det bli egentligen?!!

/f.

RSS 2.0