november 30th - fredag.

jobbiga fredag. på matten kom syon och pratade om individuella val och så. dom ska in om två veckor, liksom. jag får typ panikångest. jag vet att jag vill läsa spanska 4 och 5. sen vill jag egentligen läsa foto A, men det tror jag inte går. och så vill jag gärna läsa ryska också. fatta vad coolt!
sen hade vi lite svenska och lite engelska. vi kollade på om en pojke på engelskan. fast skivan laggade och hängde sig hela tiden.

sen gick jag och gymmade. asså, det är så jäkla pinsamt. en kille där, han går TE-tvåan. jag har sett honom  i skolan, och han känner nog igen mig med. just därför, PIIINSAMT. han är värsta snygg. dock finns han inte i skolkatalogen. surt, men jag ser honom ju nästan varje gympass.
sen träning och så, och nu är jag här. snackade just med jockebajs på msn. han är sjuk igen. han är fan jämt det. men jag dör om han inte hänger med nästa helg. det lär ju han också göra, iofs.

/f.

november 29th - torsdag.

bajsdag.
matte, lunch, datorkunskap med massa roliga raggningsrepliker och engelska. sen missade jag bussen med tre minuter och fick gå. bajs.
nej, nu ska jag snart åka till klubblokalen för att fixa inför julskyltningen. vi ska ha fiskedammsstånd som alltid. kom gärna och fiska.

/f.

november 28th - onsdag.

onsdagar är bajs. jag menar, träning först på mornen, dock inget jobbigt idag, men ändå. fixa sig och gå till skolan i typ sju minus. sen naturkunskap och ann HATAR mig. sen massa håltimma och inte göra nåt. sen lite käk och sen matte och historia. historian var iofs helt okej, vår lärare blir bara mer och mer lik svensson. dom kände tydligen varann med. och sist spanska. vi har prov om en vecka, men jag menar, hur svårt är det då? liksom, är ni inkompetenta eller?

/f.

november 26th - måndag.

alltså, finns det någon i världen som tycker om måndagar?
seriöst, kan det bli värre?
dagen börjar med att bussen är typ en kvart sen vilket resulterar i att jag också är en kvart sen till första lektionen. pinsamt, värre. sen massa segt och efter nåra lektioner så är det gympatajm. jag hatar verkligen gympa. jag suger i gympa. och så hade vi redskap. jag suger verkligen. först skulle vi göra vanlig kullerbytta, det funkade. sen skulle vi göra bakåt. knak sa det i min nacke. sen skulle vi göra en framåt och en bakåt i ett svep. knak sa det i min nacke igen. sen skulle vi göra dubbelullerbytta. jag landade rakt på huvudet. knak sa det för tredje gången i min nacke.ont som fan, juhe. spanskan var päs med. vi gick igenom lite inför provet. det blir nog lätt.

sen gick jag till simhallen. det snöade, så när jag kom fram var jag helt igensnöad. sen blev det lite gym och sen blev det nöta hp och sen hård träning. det är ju typ a/b-vecka. ouch. vi körde 10x100 fr. efter varannan var det 10 armhävningar och efter varannan var det 15 situps. snacka om död. sen körde vi några 25:or no limits. så nu har jag två ingröpningar i mitt pekfinger. de är orsakade av erik. men jag vet inte riktigt vilken kroppsdel det är som har orsakat dom. jag gissar dock på tänder. och stackars viktor har ett rött streck cirkus två decimeter rakt över axeln och bröstet som jag råkade göra. jag är klantig. sen fick jag skjuts med erik hem för pappas bil hade tydligen pajat. hm?

/f.


PS. btw så fick vi pm till västervik idag. vi är typ sex pers som ska dit, värsta kul! jag och kajs och fyra killar, typ viktor, jocke, erik och typ oskar raitemo. det blir säkert finemang :D DS.

november 25th - söndag.

igår var det bäst på länge. jag och jozy åkte in till huskvarna. där så stod vbi i kö och så och sen kom malin och ellen och efter ett tag så började konserten. först ut var adventure kid. han var rätt okej. efter honom var det lite paus och sen kom kristian anttila. han är sjukt bra. och söt med. dock var hans kompanjon ännu snyggare. jag höll på att dö. strax efter kristian så gick timo räisänen på scenen. gah, jag älskar honom. han är kung. "och tillsist, personen som en dag kommer att rädda världen: TIMO RÄISÄNEN!"

idag drog jag in till jkpg för att kolla på SM. det var kuligt. jag och carl satt och garvade massa. jag fick några autografer och så fick jag värsta bilden på stefan nystrand. man, är han good-looking?! jag tror nog att det gick bra för många av simmarna med. det var rätt många svenska rekord som krossades iaf. bra.


Stefan Nystrand

imon är det skola igen. ouch.

/f.

november 24th.

ja, det blev inget jönköping idag. men däremot lite city. jag gick runt i affärer och rekade på julklappar till familjen. jag måste ta en sväng till jkpg för att shoppa dom.

men ikväll smäller det. vi och timo och kristian <3

/f.

november 23rd - fredag.

ja, då sitter man här, med bdb och livetiming från sm.
massa bra idag. vi fixade klart vår rapport imorse då. den blev nog bra. matte, no shit, och sen lunch. sen svenska och sist engelska. päs, liksom.
och träningen var inte så jobbig som jag hade förväntat mig. istället för 40x50 blev det ?x200 tröskel. ouch.

men inget nämnvärt mer idag.  klas var med i andralaget på frisimmet och dom kom trea. grattis till dom, då. men nu är det sista grenen då. 4x100med damer. heja jkpg!

nej, nu ska jag gå och poppa popcorn.

/f.

november 22nd - torsdag.

äntligen, så slipper jag den där jävla naturkunskapen. fast det var ju inte riktigt sant, egentligen. vi ska skriva klart allt imon. om vi inte för sämst vg, så ska jag fan strypa skelkärringen.
oj, rage blackouts. det var visst inte mening att jag skulle ta i så. eeh.

nej. skolan var okej. datorkunskapen var faktiskt också okej. vi gjorde power-points. jag och malin ägde alla med våra ko-bilder. så det så. 
efter skolan gick jag och köpte nya harry potter-boken. ska fan nöta hp nu då, som fogel säger. sen pallade jag inte vänta på bussen, så jag gick sista biten hem också. duktiga jag.
hemma och äta fort som fan och sen gymma. på väg ut från gymmet mötte jag darko och marjan, som också skulle gymma. marjan har nog blivit lite säkrare nu, han snackar faktiskt lite med mig. fast jag fattar verkligen inte varför han hänger med darko, marjan är så mycket bättre än så.

sen värsta jobbiga simpasset. andreas hade tydligen fått en son imorse, så han var inte där. tack gode gud, egentligen. men istället kom imse och hittade på ett mördarpass. typ långserien var 40-60x25m. fjäril, medley varann. jag och massa andra skulle köra 46st. viktor skulle köra 40 och erik 56. men jag tappade bort hur många vi hade kört ungefär då vi var klara. men vi skulle ju sluta efter viktor så vi fortsatte köra efter honom. efter typ 6 så fattar jag att vi är blåsta, men när vi har kört ännu fler så stannar jag. då hade vi kört 56st. ouch.

sen åkte jag hem och skrev på rapporten. jag är TRÖTT nu.

dagens klockrena.
på engelskan. vi ska passa in rätt ord i meningen.
"Do not kill the goose which lays the golden egg!"
vi diggar meningslösa meningar.

som i matteboken:
"pelle är 2,1m lång och en duktig basketspelare. 10m ifrån honom står en gatulampa. pelles skugga är 4,2m. hur lång är gatlampan?"
liksom, varför står det att han är en bra basketspelare?! KURIOSA?!

på engelskan.
vi ska läsa en text om irland.
honey: "blablabla, krejk, uttalas krack. ojdå!"

/f.

november 21st - onsdag.

jäpp, onsdag. och den tjugoförsta dessutom. då borde jag nog skriva att det bara är en månad kvar till lovet, är det inte gött, så säg.
nej, men det var iaf träning idag. den var cool. sen fuck-naturkunskap. asså, jag KOMMER få IG. sen hade vi hål och vi satt och spelade dataspel. lamt. nötarna. lite lunch och sen mattepatte och lite historiaredovisning. jag typ kissade på mig av nervositet. sen hade jag utvecklingssamtal. segboll. och sen spanska. faktiskt roligaste på länge. vi blev uppdelade två och två för att göra nån dialog. jag kom med starck. han blev typ överlycklig. killarna slogs typ om att få vara med mig, it feels really touching. vi hade rätt kul och pratade typ massa. han är skön.

nej, nu ska jag strax dra ner till stan för att gå på bio. jag ska försöka hinna in på bokia också. måste nöta HP, nu juhe!

/f.

november 20th - tisdag.

cpdålig dag idag. hur kul kan det bli att ha två och en halv timmes naturkunskap på eftermiddagen? och sen efter att jag hade cyklat hem i målvind, snålblåst och iskallt duggregn så öppnar jag brevlådan och där ligger skolkatalogen. och jag såg mongo ut. vad oväntat. men det sämsta var att inte alla klasser var med. jag menar, nv-trean stod inte ens med i innehållsförteckningen. så jäkla dåligt! men jag har faktiskt varit duktig och skrivit en hel del på miljösaken. fastän datorn har laggat sönder och jag har varit tvungen att göra en norsk reset tre gånger. alltså, du klipper av strömmen.

dagens eeh?-överraskning.
efter matten. alla gick och pratade om hur mycket dom hade gjort på miljösaken.
marjan: (till annie) "hur mycket har du gjort i helgen?"
annie: "inget... hur mycket har du gjort?"
m: "ja, jag har skrivit typ halva diskussionen, inledning och metod och massor på avhandlingen. alltså, jag satt på msn hela dagen igår och väntade på att du skulle logga in. vid halv tolv så tänkte jag att du inte kommer komma in, så jag sket i det och loggade ut."
HAHA, det känns som att vi har underskattat marjans kapacitet, här nu va! HAHA

/f.

november 19th - studiedag.

hemska dag. sov sådär lagom länge. hade värsta skumma drömmen. jag drömde att jag hade fått skolkatalogen, och så drömde jag att jag drömde det. sen var jag bombis på att den hade kommit, skolkatalogen, alltså. men icke. vad sur jag blev då.
sen satt jag lite vid datorn och försökte skriva på miljösaken, men det var så tråkigt. lyckades dock få ner några rader. bra där. sen blev det lite frulle och film och lite oc. sen var det dags att åka och träna. puckoimse har käkat upp mina strykapapper så jag vet inte hur mycket jag ska köra, så den träningen var också lam. men sen hade vi conny och vi körde massa tänkasaker. vi körde typ vänstervarv och helt skumma medleyvändningar. sen så skovlade vi på korvarna och jocke och viktor och alla andra dissade mig. buääh. jocke är fasen skum. synd att han inte var med i helgen, då skulle det varit så mycket roligare.

/f.


PS. detta var mitt hundrade blogginlägg. var bara tvungen att skriva det liksom. :D DS.

november 18th - söndag.

så, hemma från snövit slash slottet, äntligen.
igår eftermiddags började det. efter att vi hade packat upp och spelat pingis och käkat korv så gick vi till simhallen. men det blev ingen vattenträning, utan ett långt lek och skoj och pingispass i lilla sporthallen. sen gick vi tillbaka till slottet och spelade pingis.
lagom till vi skulle gå och lägga oss var det bastutemperatur i salen där vi skulle sova. så viktor öppnade fönstret. men han stängde det aldrig. inte förräns halv 7. och vi gick upp vid halv 8. när jag var uppe och kissade vid tre så var det svinkallt. jag tog på mig värsta hooden, och ändå frös jag liksom. stackars viktor som låg under fönstret. dock hans fel att han inte hade stängt fönstret tidigare :P
frukost och sen simhallen och lite insim. sen blev det åttahundra för hela slanten. sånt uppskattas. pers uppskattas också. 11.03, nuvarande pers. wihoo!
lunch och bajs och simhallen och funkis för de små. sen fick jag även chansen på 50br för att fixa JDM-kvalet. men icke. toobad. jag var tvungen att vara under 38.5 men jag hade typ 40.12. värsta kass, juhe.
näe, nu känner jag att jag är värd lite godis och en riktig sovmorgon. tur för mig att jag har studiedag imorgon dåe :D

/f.

november 17th.

snart ska jag till slottet på snövit. ja, det blir nog spännande. får la tvinga viktor att umgås med mig. haha. nej, men vi ska la spela vattenbasket och så ikväll, och det äger ju vi på. han är rolig.

/f.

november 17th - natt.

kom nyss hem från mulle och dom typ. värsta trött. fast vi hade rätt roligt. jag, melan, honey, martin, kim, kim, mulle, carl, lisa och mattias. och kim flickvän linda. vi spelade poker och käkade tacos och kim, mulle och mattias drack utav bara fan. jag drack typ en halv cider och typ två glas cola. så jag är inte full, believe me. ska vi snacka full så ska vi ta mattias, han började vingla typ när jag kom, och jag kom en timme senare än de andra. hursomhelst, martin vann överlägset pokern, jag kom typ fyra. bläe.

igår var jag och tränade och så med. inget att nämna.

veckans klockrenaste:
på engelskan i torsdags (igår.)
jag vet inte vad vi pratade om, men så sa honey nåt om att albin skulle mörda henne.
honey: "jaa, och hur skulle du förklara det för din mamma, att du har mördat någon?"
albin: "jag skulle ta dina kläder!"
h: "jaha? så du är en sån som klär ut dig i kvinnokläder ismyg!"
steven som sitter ijämte börjar asgarva och ramlar nästan av stolen. HAHA

imon är det snövit. ouch.

/f.

november 14th - onsdag.

träning imorse. det funkade. sen kom vi till skolan och har naturkunskap. asså, jag kan inte nog uttrycka mig om hur mycket jag hatar det ämnet. aaarghh. håltimma i bibblan. matte. vi fick veta resultaten på provet. jag hade mvg, hur fasiken lyckades jag med det? jag hade till och med rätt på sista. och den var ju skitasvår! maha, det var nog inte så många som hade det. sen hade vi historia och jag hade mvg på det provet med. helt fantastisk, juhe. och sen tillsist spanska. den var rätt seg. jag menar, hur kul är det att sitta och läsa samma text hundra gånger?

nej, nu MÅSTE jag seriösa mig och börja lite på naturkunskapen.

/f.

november 13th.

nu har jag suttit här massor. jag har kollat på baddräkter jag önskar mig i julklapp. titta på den här, är den inte underbar?  
speedo fastskin FSII kneeskin recordbreaker back. det tog tid.

och den kostar mellan 1000 och 1500. lite blodigt kan tyckas, men gud så underbar den verkar!

/f.

november 13th - tisdag.

matteprov idag. svårt som attan. fast jag var dock inte den enda som tyckte det, thank god. annars framstår jag ju som en komplett idiot. jag och fogel och albin satt kvar sist av alla. jag vände mig om och delade sudd med fogel. vi satt båda och jobbade ihjäl oss på sista uppgiften:

lös ekvationen.
7^(5x+1)-7^(5x) = 294

efter att ha testat mig fram i hundra år så fick jag fram att x=0,4. fast jag kunde verkligen inte räkna fram det. men jag kom fram till att x var tvunget att vara mindre än 1, annars funkade det inte. brr, hemska matteprov. sen hade vi lite lunch och sen miljöarbetet i två timmar. jag och malin har åtminstone börjat liiite.

gosh, imon är det träning och så med. och långhål och redovisning på historian. ouch. det här med muntliga saker är inte riktigt min grej, om det inte kommer direkt från min hjärna, då babblar jag mer än gärna (hjärna :P). och så har jag tre miljarder spanskaglosor och annan bajs på spanskan tills imon. får fixa det på hålet. och jag får antagligen hjälpa fogel med dem med.

/f.


november 12th - måndag.

herregud, vilken dag. historiabajs på mornen, med en alltid lika pratsam steven som vek näbbar och flax-svalor. matte. jag kommer kugga provet imon. sen hade vi bad på gympan. det var klent. och alla tyckte det verkligen var skitjobbigt. fast jag måste säga att jag blev lite impad av fogel. lite. sen var vi tvungna att skynda oss tillbaks och käka och sen var det spanska. päsigt, men vi fick värsta läxan till onsdag. och vi som har redovisning då, och jag har inte ens skrivit klart mitt manus :/

sen gick jag och tränade och pluggade. simingen var inte så jobbig, men vi körde 1000 spec-ben och sen massa spec-arm så jag var lite död. sen skulle jag varit tvungnen att gå hem, för pappa var nånstans och mamma är i sthlm. men jag lyckades fixa skjuts med imse och dom, så jag kom hem för nån timma sen. jag borde plugga nu istället för att sitta här och päsa och käka apelsinkrokantchoklad.

/f.

november 11th - slut.

hemma, och jag är död.
400fr i morse gick käpprätt åt hell. jag tokdog och kom i mål på 5.18 typ. illa. lunchen var massa god, på dragon, igen. sen åkte vi tillbaka och typ vilade. sen var det 100br för mig. 1.29.60 med två mikroskopiska kickar i starten som tack och lov funkisarna inte såg. bra. sen var jag massa nervös. 400med. det får en egen mening, till och med. det är fruktan. dock gick det jättebra, fast jag dog efter 75 fj. bröstsimmet var tydligen skitabra fast rygget som vanligt var katastrof. men det är smällar man får ta. kort sagt, bästa tävlingen på länge.

dagens hmm?:
imse: "sova är överskattad."

dagens sötaste:
jag sitter och taggar inför 100br. nellie kommer och börjar prata med mig.
nellie: "det var längesen jag såg storannie. jag har inte sett henne sen falkenberg."
jag: "näe, hon har nog slutat. hon tycker kanske inte att det är så roligt längre."
n: "jaha... då kanske hon är med kompisar istället. eller, eller hon kanske cyklar. till kompisarna."
jag börjar fnissa och håller med. nellie är så sjukt söt. hon är bara typ fyra, men är så jäkla rolig. och hon är ju en myrlander så vi vet ju hur hon kommer bli sen :P

/f.

november 10th - tävling.

japp, jönköping och sum-sim för hela slanten idag då. och för en gångs skull så har det faktiskt gått riktigt bra. massa pers på 200fr. sen 1.10.2 i laget. lunch och gojs på a6. sen 200br med massa pers och favorit800 med en halv minuts pers. :D glad.
och alice, bästa, kom till riks på sitt 100fr. WOT, liksom. hon är snorbra!
dagens roligaste och äckligaste var när maria hittade en totalmassakerad banan i sin väska. eller hon snarare kände lukten av den. fuck, vad det luktade.
sen fick jag träffa sandra idag med, alltid lika trevligt. hon är bra.
och som alltid, alice är bäst.

/f.

november 9th.

oeffektiv träning, kan man lätt säga. först satt vi och pratade i typ fyrtio minuter. sen skulle man göra ett bakåtdyk eller en volt från trampolinen. jag, erik, viktor och jocke klarade det, medans alla andra tjejer stod och övade bakåtdyk i en halvtimme medans vi körde vändningar. efter träningen vr det värsta snökaoset. illa.

imon ska jag upp vid sex, samling vid 7. jag ska simma massa gojs imon. typ 800. kul.

/f.

november 9th - fredag!

wiie, fredag.
okej dag. rätt päsig. bäst var nog matten, fogel och darko hade en av sina jävla skatt-diskussioner. det slutar alltid med att darko kallar fogel för moderatjävel. darko själv, säger att han är sosse, men han är snarare kommunist, eller vänster, eller nåt i den stilen.

träningen igår var skum. inga detaljer.

ska strax träna nu med. och imon blir det sum-sim för hela slanten. upp tidigt, säkert. hmpf.

/f.

november 8th - torsdag.

jag tycker inte om torsdagar. och jag gillar speciellt INTE datorkunskap. azita, vår lärare, kan gå och dö. jag fick massa fel på provet, saker som var helt omöjliga att se på det bladet vi skulle härma. jag blir så jävla irriterad.
resten av dagen funkade dock helt okej, bortsett från att jag fick gå hem. seeeg.
nu borde jag egentligen träna, men mam kunde inte komma hem och köra mig, blä. så jag måste fixa på min historiasak, annars kommer jag få ig, som alla andra i gruppen. vi ska ha muntlig redovisning på onsdag och norden under medeltiden. jag tvivlar på att någon överhuvudtaget har börjat att skriva.

/f.

november 7th - onsdag.

igår var det okej. tränade och pluggade.
idag skulle jag gå upp och träna och drar upp persiennen och då är det typ 4 cm snö ute. helvete. sen kommer mamma och säger att jag inte får cykla. shit. så då har jag gått upp en kvart i onödan. illa. fast träningen var göttig och jag och honey gick till skolan tillsammans. först naturkunskap. och det var också okej. jag och malin satt och babblade och typ trackade fogel. sen hade vi vårt biffhål och jag, mickan, fogel och steven satt i biblan och pluggade till provet. men efter en halvtimme spårade vi ur totalt och började snacka astronomi istället. stevens fel.
provet gick hyfsat. sedan kom det några forskare till aulan och vi satt och lyssnade på när några ställde massa frågor till dem.
sen hade jag missat bussen hem med två minuter så jag fick promenixa hem. jobbigt läge. nu ska jag käka och göra matte. någon som kan hjälpa mig med x-potenser. jag fattar NADA.

dagens klockrenaste:

på föreläsningen i aulan.
en av de som ställde frågor: "varför heter det Bävernylon?" 


/f.

november 5th - måndag.

fuck jag hatar det.
skolan kunde man dö på, inget nytt att förtälja. sen drog jag och tränade och satt och pluggade i simhallen i typ en och en halv timme efter det. och ändå fattar jag inte ett piss av historian. jag får väl sitta i närheten av de smarta, så jag kan få nåt bättre än g-.
sen träning. inte vidare jobbigt, och faktiskt ganska kul. jag snackade massa skit med martin och sen kittlade jag jockebajs tills han hotade och kittla mig. dock är jag inte kittlig, men man vet ju aldrig vad han hittar på...
sen var jag tvungen att cykla hem, stackars mig. och då skulle det självklart gå allt emot mig. värsta motvinden uppför backen och min bag vägrade verkligen att hållas kvar på pakethållaren. så jag fick lite damp. sen kom jag hem och ramlade ihop i soffan. nu har jag käkat lite godis, ( onyttigt, jag VET! ) så jag orkade masa mig till datorn.

/f.

november 4th - söndag.

träning idag. den var faktiskt kul och inte alls så jobbig som jag trodde. imse var barmhärtig :D
vi körde massa arm och ännu mer ben. vi körde liksom fartlek, jag åkte ut direkt. jobbigt som fan.

nu har jag upptäckt att veronica mars har lagt ner. jag spelade in det sista avsnittet i torsdags och kollade på det igår. vafan, liksom. alla BRA serier läggs ner. om house också läggs ner, tar jag fan livet av mig. jag dör då. hur ska jag kunna leva utan TV och alla fiction-figurer?

shit, måste gå. ska till mormor och fika. bajs.

/f.

november 3rd.

bästa dagen på länge igår. tåg till gbg och sen massa shopping, lite fika, lite lunch och massa tåg hem igen.

jag shoppade en t-shirt på monki. den var cool.
det var mönstrat som det här linnet, fast det var en t-shirt :P

det roligaste på dagen var när vi hade femtio minuter kvar tills tåget skulle gå och vi satte oss vid en dator och sen upptäckte vi att nån stod och glodde på oss genom fönstret. HAHA. stackars blåsta kille.

/f.


PS. kvällen hos lollan och frida var helt okej. jag fick ju träffa melanälsk. jag fick veta att jockebajs har skaffat flickvän också. oj, liksom. men hon var skitful. men han fortsatte att stirra och så på mina bröst som om han var som vanligt. DS.

november 1st.

torsdag. och faktiskt bra dag för att vara en torsdag. det är ju lov, bland annat.
men hursomhelst. i lördags blev det upp tidigt och åka till skavsta och sedan flyga därifrån till bratislava, slovakien. sen buss till wien och sen typ sova. söndagen tillbringade vi på olika sightseeingbussar runt wien. trevligt. kassare väder får man dock leta efter. måndag och tisdag spenderades med shopping. och onsdagen blev buss till bratislava och sen vänta på flygplatsen i typ fem timmar och göra ingenting och sen flyga hem och tillsist åka bil hem till det vita huset.

shopping blev det mycket av som sagt.
- linne i turkost och vitt och så, ESPRIT.
- levi's-jeans.
- t-shirt från ZARA.
- lila linne, nån cool affär som hette TALLY WEGEJL, eller nåt.

och även imon blir det shoppa av. fast då i göteborg och med jozyälsko. massa bra.
ikväll är det återträff med spaniengänget ute i sandsjöfors hos lollan och frida. och melan sa nyss att hon också skulle med! kan det bli bättre? jo, om några sponsorer ville sponsra mig i simningen så skulle det vara perfa. jag ägnade en timme åt att cykla runt på tre ställen men inte en enda jäkel som jag skulle snacka med var där. hmpf. dubbelhmpf.
nu ska jag sminka mig lite tills ikväll.

/f.

RSS 2.0