We had a real good time, and we were best friends, but we would drive and strive until we hit a dead end.

jag är dödens. var längesen jag var såhär mörbultad. eller mör. mja. för skolan var tung. biologiredovisning och hål och svenska och hål och spanska. värt. nej. sen chillade jag lite och skrev på svenska c-talet igen och sn var träningen mördarN. styrketest först och jag dog och 40x50 på träningen och jag dog ännu mer. DÖD! och imon blir det morgonträning och sen några få lektioner innan jag drar mot storstaden. men nu ska jag sova! wosh!

/f.

shoot for the moon, if you miss you land amongst the stars.

jag kom nyss hem från en föreläsning med anders olsson i jönkan. det var hur bra som helst. massa jönköpingssimmare och jag gillar rochowiak. han är så sjukt skön. och anders olsson ska vi inte prata om. han har varit med om så mycket i sitt liv att jag inte finner ord. och han har humor som få, och jag förundras. mycket bra kväll som avslutning på en förövrigt rätt kass dag.
nu väntar sängen. jag har ju trots allt varit uppe sen fem.

/f.

You just realised you gave up for nothing and the candle we once lit went up in smoke.

träningen imorse var tung. sen var vi i tid för en gångs skull och roade oss med att försöka klura ut huvudstäderna på europas länder. och vi failade denna vecka också. vi är lite kassa på geografi, måste jag säga. och jag ser inte häxan nånstans! hihi! första lektionen var svenska c och vi skrev textananlys och sen skrev jag om min argumentation, för det hade jag aldrig fattat att man skulle. gött! lite idrott och vi spelade brassefotboll, fotboll utan skor och med en handboll. på hårt gympasalsgolv. barfota. och jag envisades med att skjuta med vänster. åh, min tå. jag kollade på den nyss. nu är den blå igen. och gör förjävla ont. jag kommer inte kunna gå imon, varesig för tån eller mina stackars benhinnor. inte gött. och sen klev tobbe dessutom på min stackars tå. den gick av igen? aaaj.

religionen var hetsigaste lektionen nånsin. och det var längesen killarna var så nöjda. och tjejerna var asförbannade. jag blev också så fruktansvärt arg, men jag orkade inte tjafsa mer. jag orkar inte. jag har haft en riktigt dålig dag idag. och jag hatar när folk snackar. folk snackar så jävla mycket. jag blir så arg. nej. jag ska vara tyst och inte bry mig. jag ska ju på föreläsning snart. anders olsson. jag hoppas att han är bra. jag orkar inte med mer som inte funkar.

/f.

so who's it gonna be, what am I gonna do as an outcast?

dagen var en av de bättre. många och långa skratt. även om sju var lite väl tidigt att vara på skolan var det ändå värt att åka buss och jag babblade musik med honey och steven i nästan en timme. väl framme fick vi lite muffins och sen klädde vi oss i mycket sexiga illgula sparkdräkter och gick igenom diverse säkerhetskontroller och sen fick vi gå ut och titta på reaktorn. när vi skulle gå ut och gå igenom alla kontroller för att se om vi blivit kontaminerade (som för övrigt är word of the day) fastnade steven i kontrollen, bokstavligt talat. han hade för breda axlar! sen fick vi lite lunch och sen skulle vi ta oss ner i underjorden och titta på clab. asgött. och bilden vi tog måste vara århundradets snyggaste, fifaen! och det var hyfsat jobbigt att gå i fjortonprocentig lutning. sen drack vi 7000-årigt vatten och tog en techno-hiss upp till tonerna av sagan om ringen. fett! sen fikade vi lite till innan bussen gick hemåt. och annie höll på att bryta ihop eftersom hon skulle missa sin träning. albin fick för sig att testa att snusa för första gången. det gick bra första halvtimmen. sen slängde han snusen, satt och såg dålig ut och sen gick han längre bak i bussen för att knappt hinna sätta sig ner innan han langade världens sprutspya. inte helt trevligt. så vi fick göra ett fint stopp på en kvart som försenade hemkomsten ytterligare och annie höll på att få ett smärre sammanbrott. det var faktiskt riktigt underhållande. fast det stank spya i hela bussen de sista milen hem. inte lika gött. men ytterligare en erfarenhet för albin och vi blev alla några skratt rikare. en MYCKET underhållande tripp, må jag säga.

och nu chillar jag och fluktar lite på studentlägenheter. jag håller verkligen ALLA tummar för att jag kommer in. liksom. och nu verkar det som att jag  inte har varit "aktiv" på sgs, men det har jag ju för sjutton! det var ju sex månader man var tvungen att vara inaktiv. fitta. jag såg fel. HELVETE! nu har jag helt plötsligt tappat ETT JÄVLA ÅR MED KÖDAGAR. nu vill jag gråta. tänk om jag inte hitta nån lägenhet! nej. nu börjar jag gråta på riktigt...

/f.

Du kommer vara minst lika blå i Tokyo som i Göteborg.

jag åkte och inkasserade diverse födelsedagspresenter från olika håll igår eftemiddags. först en tripp till eksjö och jag blev ett bäddset och tvåtusen kronor rikare, samt lite fetare av diverse fikabröd. sen ilåkte jag till nässjö igen och mötte susan halvvägs. värt! väl hos pappa inkasserade jag lite mer prylar. två skivor, timo och salem, en usb-fläkt och två biljetter till winnerbäck i sommar. rätt awesome presenter, faktiskt. så jag blev riktigt glad.

och idag var det rätt chill ändå. mycket snack om morgondagens resa till oskarshamn och lite annat. och vi översatte recept på spanskan och det är rätt kul att slå upp ord som pösigt och bunke och andra bak/mat-ord. och jag hade visst råkat skriva "lerkärl som används i afrika" är jag menar en helt vanlig bunke, hihi!
och träningen var rätt lätt. fast jag hatar hp. och jag pallar inte när vi kör på start minuten. möjligtvis två minuter, kanske. då klarar jag femtian, inte annars.
och imon drar jag som sagt till oskarshamn. jag ska vara på skolan vid sju. jag borde sova strax!

/f.

You, I need your sweat as much as you need mine.

gårkvällen var fin som snus, rent ut sagt. fast vi kom inte in på bongo innan nio, eftersom vakten var en bitch och vi inte pallade vänta en halvtimme i fem plusgrader och knäkort kjol och sen punga upp 120 spänn. så jag och honey hittade eve, maja, lea och amanda och vi hängde med till amore och drack shotbricka. sen var jag lagom trevlig resten av kvällen. vi dansade och hade trevligt på centrum och maja hade en fin sms-konversation med en viss 93a. tss! sen tog vi bussen hem till lustigkullen och åt mariekex innan vi somnade gött.

imorse blev det lite mer mariekex och en hel del peggle innan mamma hämtade mig och vi åkte och chillade på stan och satte sprätt på pengar. jag är i princip luspank nu. hur ska jag överleva valborg? fast då har ju studiebidraget hunnit komma. tur det... men jag köpte finaste bikinin för några hundringar för mycket. men vad gör man inte för att vara snyggaste beach 10, liksom. hihihi! bild nummer sex, liksom!
sen åkte vi och åt libanesiskt och mumsig medans HV71 spelade hem sm-guldet uppe i stockholm. fina fina laget. och teemu laine måste vara årets spelare, iaf play offets bästa spelare. ohja!

/f.

as long as you follow me.

igår var också en såndär oeffektiv dag. lyssna på tal och sen åt vi lite och sen åkte jag och honey och fikade och var feta som få. lite biologi på det och lite spanska. och lagom jobbig träning. fysen var nästan jobbigare än plasket. jag reste mig upp efter armhävningarna och då började det snurra massa i huvudet. inte väldigt gött. så jag mådde sådär tills vi började med 40x50 på passet. jag skulle ha 38, så mina tider var rätt chill. och jag klarade det ju. låg under tröskelfart ända upp till 39st, max sista, som alltid. sen avslutade vi lite på korten med en lina, dyka över och under och runt och ha sig. jag är rätt kass på att ta mig runt. fast det var jag visst inte ensam om, märkte jag, när jag kollade runt lite. sen hade jag ont i axeln på kvällen så jag tröstade mig med b&j och jenka-liniment.

imorse var jag så opepp man kan bli på allt och alla. men jag var ju tvungnen att släpa mig till skolan och skriva nationella. jag skrev om nätdejting, babblade massa och spårade ur rätt mycket som vanligt. men eftersom det skulle vara en krönika var det nog rätt okej ändå. hoppas jag. fast ärligt talat orkar jag ju inte bry mig särskilt mycket längre, om nåt alls. men förhoppningsvis blir kvällen rätt värd ändå. det börjar med mig och honey och slutar med vad som? jag ska iaf ha en bra födelsedag, det lovar jag. även om jag egentligen hatar och tycker det är sjukt överskattat att fylla år.

/f.

what if i a throw my heart in a cage, send it back home to your address.

gött att jag provat igenom HELA min snygg-garderob i jakt på nåt vettigt att ha på mig på fredag? nja. jag hittade massa kläder jag vill använda. nununu! men det är för kallt eller alldeles för fint eller whatever reason, så det går inte. jag har finaste klänningen jag aldrig använt som jag köpte i london på harrods. JAG VILL ANVÄNDA! kan ingen bjuda mig på nån fancy fest så jag kan få använda den. den är som min studentklänning, fast lilagrå och tyllig och HUR FIN SOM HELST!
slutsats: jag har egentligen inga kläder jag ha på mig på fredag. blä. som vanligt. så då får jag väl köra på min nyaste kjol. som vanligt. urk. jag vill shoppa. och att det ska bli sommar, så man kan använda sina sommarkläder istället för att köpa nya och längta ännu mer!

/f.

jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att vill ha.

jag var sannerligen helt död imorse, vilket visade sig rätt rejält på träningen. och conny blev inte så värst glad på oss. vi flamsade nog lite mer än vanligt och orkade verkligen inte bry oss. sen flamsade vi lite till och låg på golvet i omklädningsrummet och försökte hjälpa annie med hennes geografiläxa. fast vi var rätt sämst, måste jag erkänna. tur att vi hade matchande t-shirtar då iaf. tss!
skolan var rätt lame, överhuvudtaget. idrotten var lagom jobbig, även fast det var blixt som höll i trådarna. fast cirkelträning är väl kanske inte det roligaste jag vet. men man fick lagom med mjölksyra lite här och var, liksom. fast jag är fortfarande rätt död sen gårdagens broken-serie, så jag hade iofs klarat mig utan både syran, svetten och det knallröda fejset. det är så otacksamt att träna när det bara syns i ansiktet och en ett dugg på övriga kroppen. tack gud för ytliga blodkärl...

jag funderar över vad jag ska göra ikväll och på fredag. om jag skulle ta och packa upp min väska igen, ägna kvällen åt det och slicka mina sår? mja. låter vettigt. men på fredag vet jag ju egentligen inte. hur kul är bongo när man är två? jag vill ha mer folk, annars kan det lika gärna kvitta, känns det som. jag får försöka ragga folk till tenta-utgång då! hihi!

/f.

stockholm sett snett uppifrån.

mycket produktiv dag, måste jag säga. jag kostade på mig en sovmorgon och latade mig och tog bilen till skolan och skrev lite på biologiredovisningen. snart kan jag nog anse mig som klar med faktabiten. då återstår bara sammanställning, powerpoint och inlärning till den elfte. det ska nog gå. sen var jag och honey sämst på primitiva funktioner. det bådar inte gott. tur att vi flyttade fram provet. jag måste råplugga till det, sanna mina ord. matte e är icke att leka med! sen satt jag och lyssnade till några svenskatal. gött att halva klassen inte var där heller. två var iväg med projektarbetet och typ fem pers var hos tandläkaren. det var idag och i torsdags alla nittiettor var hos tandläkaren. gött!

vi hade imse på träningen idag. jag kan inte bestämma mig för om det var ett misstag att komma dit eller inte. för herrejättejävlar vad vi körde. lite insim och lite imp och lite hp som blev till mycket hp. ett tyst tack till viktor som klarade femtian på fjorton. jag som stannade på tolv... då fick vi köra en broken-serie istället. fy fabelutta. det var riktigt längesen jag hade såhär mycket mjölksyra.
100+100 vila 10 max, lägg ihop tiden
100+50+50 vila 10, lägg ihop
50+50+50+50 vila 10, lägg ihop.

SPEC!
jag är så lycklig över att jag har frisim som spec. jag tyckte genuint synd om mackan och viktor och vicke som körde fjäril. jag skulle dött. vilket jag iofs gjorde på frisimmet också. nåt så in i helvete. fast på sista 4x50 låg jag ändå på pers. och då var jag grymt trött och inte simkunnig för fem öre. det bästa var att vi då skulle köra en sjuttifemma max, splitta hundratiden på fyra och sen ta det gånger tre. jag låg tre sekunder över. och den fick inte vara spec så jag körde bröstsim. åh, vilket misstag. jag tog mig inte ens framåt sista tjugofem. urk.
sen avslutade vi med kvitt eller dubbelt, som för att suga ur det sista ur alla. men det är ju trots allt bara en tjugofemma. jag kör alltid fjäril, så det blev det ju idag med. jag satsade på 15.89, kom imål på 15.23. och är skyldig imse åtta spänn. det ser inte ljust ut. men än så länge är rambrant värst på 256kr. då måste man förlora nio gånger i rad. jag har ett tag kvar tills dess iaf!

när jag skulle gå upp och åka hem mötte jag emelia i trappan. hon var glad och då blev jag jätteglad. hon betyder fortfarande så sjukt mycket för mig. vi bestämde att vi ska försöka hitta på nåt nån dag. bara umgås, kanske fika och shoppa eller nåt sånt. jag saknar den gamla fina tiden. jag fick sån grym flashback när imse hade vattenpipa och jag och anna påminde oss om sjöbo. åh. minnen. jag kommer aldrig aldrig glömma den tävlingen.

men jag ska sluta babbla nu och gå och lägga mig. jag kommer seriöst inte kunna röra mig imon. och ursäkta ett väldigt ostrukturerat och långt inlägg. jag orkar inte riktigt tänka.

/f.

Oh, Susie, we ran out of time.

igår chillade jag och idag grät jag, tog mig samman och släpade mig till skolan. så ovärt. och jag vill inte ens vara där, det förstår ju vem som helst. som grädde på moset hade jag noll intressanta och eller produktiva lektioner. det enda egentligt nämnvärda var att vi tröstsvullade på spanskan och gnisslade tänder över eyjafjallajökull. sen bestämde vi att vi skulle gå ut i jönköping och käka på nån tapasbar. det blir fint. även om varma spanjet hade varit rätt mycket finare. äh. och sen drog jag snabbt hem och slängde i mig ett äpple och sen blev det pinnträning och plask. och 400med. kan nån snälla döda mig? men jag tror faktiskt jag persade. tss. jag tror jag simmade det i ljungby i somras sist. ute. i femtia. det säger sig självt. och jag gjorde mer än minuten bättre idag. gött. och det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara. asgött.
och imorgon har jag visst ingen ryska, och sen har jag ju eget arbete på biologin. börja vid elva med matte e, någon? tss. och sen är det bara svenska och lyssna på alla talen. då ska jag chilla järnet. och chilla järnet på eftermiddagen. hoppas det är sol!

/f.

för jag var nere, men uppe på fem.

eftersom vår resan blev fruktansvärt inställd tog jag mig en sovmorgon och sen åkte jag och mamma till stan och gick i nässjös otroligt breda utbud av affärer och införskaffade oss varsin bh. sen gick vi till thimons och klämde i oss en räkmacka och en brownie. sen var jag fet. och sen åkte jag till pinnen och spanade in de bra och mindre bra banden på wonderwall. honey var bra, som alltid. leprechuan var dåliga som vanligt. pearline var bra som vanligt. och sångaren är snygg. och har sex appeal som faen. jag vill ha. fast jag får nöja mig med bilder från mitt fina 70-300 <3

/f.

Burn down the disco, hang the blessed DJ, because the music that they constantly play it says nothing to me about my life.

kej. så igår var skolan otroligt chill och jag var en sväng till tandläkaren, tillsammans med resten av nässjös nittonåringar. gött! sen hade jag lite fin spanska och en painful träning, eftersom jag hade grym träningsvärk i ryggen. men det är ju inte världens roligaste att köra en timme i rännan när imse ändå inte kollar. gött. och imorse var jag och malin och tränade. vi och connybäst. vi körde massa kul med fenor, och det var inte särskilt jobbigt. tack för det. sen åkte jag till skolan och failade mitt ryskaprov fullt och totalt. jag vill inte ens tänka på det. sen tittade vi på film/sov på fysiken och sen hade vi ett fint hål på tre timmar, så jag åkte hem och packade och skrev biologi. alldeles i onödan, märkte vi ju nu. eftersom alla flyg är och förblir inställda till tidigast måndag. GÖTT! fyfan. att det alltid ska hända?
jag var iaf och tränade lite efter skolan också. det var jag, magnusson och byström som inte skulle tävla, så vi fick specialpass dvs 200 gemensamt insim och sen 24x25. och that's it. sen stod vi och pratade och hängde på kanten och trodde vi skulle få köra 40x50 i en halvtimme, innan imse kom och sa att vi kunde sluta. jahatack! :) sen fortsatte vi att prata ett tag till och sen åkte jag hem och konstaterade att det definitivt är kört för vår spanienresa. dock har jag roat mig med att köra diverse ordvitsar på fejjan med anknytning till vulkanen. fint. så jag behöver ju inte gå upp vid fyra imon iaf. alltid något. även om jag gladeligen gjort det...

/f.

Rallarrosor suddas ut, rälsen lyser som guld framåt kvällen.

jag tränade imorse. och cyklade till träningen. för första gången på ett halvår. och det var friskt kan jag lova. två minus, nästan. vantar och mysse på! och träningen var tung. eller armarna var rätt blyiga sen gårkvällens pass, så det kan bero på det. det och att allt vi körde var urbota tråkigt. sen degade vi i bastun och jag drog till skolan och hade svenska c och somnade praktiskt taget i stolen på bibblan när vi skulle läsa en bok om snällhet. gött. resten av lektionerna var knappt några och jag och honey blev färdiga med projektrapporten. får vi under mvg kommer jag bli djupt besviken, faktiskt. och på idrotten lekte vi lite och sprang lite. och jag har fruktansvärt dålig kondis. vad är nu detta?! sen cyklade jag genom stan hem och fixade linser och min studentmössa hade äntligen kommit. jag hade nästan börjat bli orolig. men nu verkade allting stämma! snart så!

i eftermiddag har jag stekt på altanen och plugga lite ryska och skrivit lite på religionen. går väl sådär. dessutom har jag slängt ner lite random plagg i min resväska. jag fick kommentarer på min packlista. men har man egen väska så har man!

/f.

Det gör ont när du har ont, men värst av allt är ändå när du ler.

jag ska strax sova nu. men dagen var najs. jag kommer nog faila provet i ryska på fredag. om jag inte speedlär mig ackusativ- och lokativ- och genitivböjningarna. och det lär ju inte hända...
på matten sen hade vi en fin diskussion angående huruvida man kan få mjölksyra i knäna eller ej. och det är klart man kan det. men darko är så jävla fail och fattar inte att jag menar musklerna runt knät när jag säger knät. han trodde jag fick mjölksyra i benet. smartass!
sen hade jag mitt fina tal på svenskan. och det blev rätt fail. fast tydligen hade jag relevanta och intressanta resonemang. men jag glömmer bort att andas, så fem minuter är en plåga. tur att jag har lungkapacitet!

sen åkte jag hem och packade lite smått. jag längtar efter lördag. det ska bli awesome, helt enkelt. sen drog jag och plaskade lite också. sjukt jobbigt med en serie på 2500.
10x25fj start 30
20x50fr start 50
10x100vf start 1:30
10x25vf anders start

fast sen fick vi sluta efter lite stretch och babbel. gött. fast om några timmar plaskar jag igen. men jag planerar att cykla imon. det ni!

/f.

I'd rather be with you.

jag har varit dålig på det här nu. men i fredags tränade jag på morgonen, vi var fyra pers utan tränare. sen åkte jag hem och sov och pluggade och drog till tamara en sväng med honey och pratade om val och sånt. sen sov jag tidigt och taggade högskoleprovet. som gick över förväntan. 84. equals 1,4 typ. gött att korpulent var med. vad jag skrattade. helt sanslöst roligt och internt. hihi! på kvällen körde jag till jönkan. jag körde nog liiite olagligt, för jag åkte mellan nässjö och jönkan på 24min... jag plockade upp jensa och vi kollade på när honey ägde teatern och alla andra. men hon vann inte för det. den andra tjejen som körde på precis samma grej gjorde det. och eisenhover's vann en spelning i radio p4. det var kvällens roligaste, bortsett från konfrenciererna som var anders & måns-kopior. sen crashade vi jens lägenhet, åt pizza, drack pepsi och kollade på upp. jag älskar den filmen. jag kan se på den jämt.
igår gick jag upp tidigt och skrev klart talet och sen åkte vi till ytterby för lite släktmiddag. och jag träffade louise trevliga pojkvän och vi pratade och alla skrattade och allt var bra, till och med vädret var fint. sen körde jag hela vägen hem till tonerna av vapnet och smk. bra skit.
imorse var det segt att gå upp, speciellt eftersom min röst var rätt gone to the fjords. håller alla tummar för att den inte är det imon så jag blir av med mitt himla tal. jag blir nervös bara av att tänka på det. jag kommer suga, jotack.

/f.

When you came in the air went out, and every shadow filled up with doubt.

imorse vaknade jag på det finaste sättet och sen somnade jag om mellan två andetag igen. sen när jag vaknade igen sken solen från en klarblå himmel. jag snoozade i fem och när jag öppnade ögonen hade solen gått i moln och kom inte fram under resten av dagen. där gick min solning. sen satte jag mig och försökte skirva på svenskan. och det gick segt segt. när jag väl lyckats plita ihop en och en halv sida kollade jag lite i mina papper och upptäckte att jag helt missuppfattat uppgiften och fick skriva om allt. underbart lovnöje! jag som inte ens hann med religionen eller ryskan. sen åkte jag iaf och tränade. jag körde situps när de andra körde armhävningar och jag räknar kallt med att jag kommer ha träningsvärk i magen. sen plaskade jag lite med benen också. en tvåhundring frisimsben utan fenor är mördarn för en liten flicka som jag, som INTE är bensimmare. sen testade jag lite arm. yttepyttelite. och det kändes rätt okej. håller tummarna för att allt blir bra och jag kan börja simma på riktigt på måndag. så kör jag ben imon på morgonen också. och juste. jag ska ju upp om sex timmar. soooova nurå!

/f.

Och vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon.

och nu är jag hemma från götlabôrg. asgött. jag gillar göteborg. synd bara att det nog blir lund, om inte all propaganda jag har stått ut med på dagarna fungerat. hoppas inte? hoppas?
jag och björn chillade och käkade och babblade när jag kommit med tåget och sen sov vi rätt tidigt ändå. igår gick vi lite i nordstan innan pap kom förbi och hämtade oss och vi åkte till kungälv. och det regnade och hålet var djupt och det var klart värst för farfar. och jag saknade sommaren när jag strosade runt bland gravarna. sen åkte vi och åt asiatisk mat och prinsesstårta och jag drack påskmust och de andra drack christers alltid lika svaga kaffe. jag saknar de gamla middagarna som aldrig mer kommer finnas, the way we used to, liksom. hemska insikt.
sen åkte vi med pap tillbaks till stan och var hos en av björns polare och kollade på champions league. första gången i mitt liv jag ser en champions league-match och då lyckas messi göra FYRA! mål på samma match, varav tre i ett äkta hattrick. gött. sen åkte vi hem och sov efter lite scrubs.
idag gick vi i affärer och jag köpte jeans, tischa och studentklänning, medan björn var storshopparN och gjorde av med närmare 2k. hihi. låtsasbraten, forsure! sen tog jag tåget hem och slapp byta i falköping och käkade nästan upp hela mitt påskägg samtidigt som jag läste en sådär tvåhundra sidor i min bok. tss. den är bra. vampyrer <3

imon ska jag sova. och plugga. inte kul. och kanske dra och träna också? undras när det är fystest igen? det var ett par veckor sen, men det borde nog bara vara ett kvar innan sommaren? hoppas. och hoppas det inte är imon. äh. det är det inte. men min axel börjar kännas rätt okej nu ändå. illaluktande klabbet hjälper. så det blir nog plask imon. fast bara benplask fortfarande. ett pass till, åtminstone. eller veckan ut. ja!

/f.

Fake tales of San Fransisco.

snart åker jag till stationen och göteborg. och som jag längtat. det ska bli så skönt att komma bort ett par dagar. även om gårdagen var rätt skön. och gosig. och en kärlekshistoria var en rätt kass film ändå. jag förstod aldrig riktigt handlingen. menja. vi ses på onsdag!

/f.

I'll be your sweetest child, I'll quit all the lying and decieving.

jag tror att den här dagen nog varit rätt bra ändå. vi fixade resan och sen satte vi oss med alla högskolekataloger och benade ur. och jag tror jag bestämde mig. tror. tror. herregud. det är svårt. jag får sån ångest? det är inte bra. inte bra nånstans. men det känns ändå som det mest rätta.
och nu åker jag strax till jönkan. gossipgirl, ja!

/f.

Som att allting redan var bestämt, som att jorden går runt solen.

glad påsk. och påskmiddag stod på schemat. efter lite solning och handling. och hämtning i eksjö. urk. och jag är alldeles på tok för jättemätt. på ägg, lax, bakelse, wienerbröd och godis. i mängder. urk. inget är gott i för stor kvantitet. så imon ska jag FÖRSÖKA vara ståndaktig och inte äta så mycket godis. jag lär ju faila. hihi!
men tur att det är en TILL ledig dag. så jag hinner skriva lite på mitt svenska muntliga. eller så får jag göra det på tåget. åh. jag längtar järnet. måndag nu, tack!

/f.

love is my drug.

jag var uppe och tränade imorse, mellan tio och tolv. hur kunde jag vara så dum? nog för att jag bara körde ben. de andra körde 8x200 med paddlar. jag körde samma med fenor. och jag fick grymma skavsår. och sen körde vi vattenpolo. det kallar jag inte vila min axel... fast det var ju trots allt viktor som det blödde på. hihi! men jag tror att efter femte nedtryckningen pajade min axel totalt. igen. inte bra. så nu vilar jag HELT till torsdag. om jag inte drar med mig björn till valhalla? nja.
i eftermiddags åkte jag till eksjö och käkade mumsig och mycket mat med pappa, susan, anna, frida och alex. trevlans. och vi spelade spel och klappade ludde och pratade och skrattade. fast jag var smart och glömde mitt feta påskägg. dock kom jag iaf ihåg tågbiljetterna. åh. måndag. jag längtar!

/f.

I'd like to make myself believe that planet Earth turns slowly.

jag hade en bra onsdag. bortsett från smärtan i armen. jag gjorde HELT rätt som inte var uppe och tränade. för tänk, jag hade ju typ dött. så jag sov istället. och blev väckt av telefonen två minuter innan klockan ringde. INTE helt gött. men jag fick en tid till vårdcentralen och missade sceniska och tog med mig pappa upp till sjukhuset. jag hade en inflammation i muskeln. gött att jag ska vila typ en vecka. fast det skiter jag nog i. jag fick ju trots allt nåt klabb att smörja in. så jag kommer nog och tränar ikväll. fast benspark är ju inte precis det roligaste som finns? men jag behöver ju bli bättre på det, så...

och jag har egentligen inga lektioner idag. eller spanska. men vi ska fika, för jag bakade tuppkaka igår. mumsigt. fast gabs hade visst också gjort det, hihi! och jenny har lovat fixa saft. mums!

/f.

RSS 2.0