stirra ner.

på förfesten till festu tryckte vi in trettiotre pers i min lilla etta. det var trångt och varmt och mina gäster lyckades ha sönder min hiss. det var en bra förfest och även festu var bra. men jag blir lite trött på mig själv när jag är jobbig. jag ska sluta med allt sånt. det blev dessutom en väldigt kort natt.

igår åkte vi ut till bastun. med oss hade vi ett stort gäng pateter och nitton flak öhl. ack, så lyckat det blev. och nollan förstod aldrig patetgömme, det som är en så ROLIG lek! så vi gick och åt istället för att leta. sen blev det bastu och byxorna fick sig ett dopp eller två. jag fick mig några till sen. men det var varmt och gosigt i bastun. och jag kände mig som världens sämsta kaosare när jag inte ville/orkade fixa omsitts. jag är dålig på det ju. och sen åkte nollan hem och vi fortsatte basta ett tag och åt hamburgare och dog i soffan. dalbin råkade halka och fick boomboxen över sig och knäckte ett revben. jag tappade rösten. herpes åkte hem tidigare för att han var sjuk. karin kom aldig för hon har halsfluss. vi är ett något sargat kaos. men vi ska klara pubis sen ändå. ja!

/f.

Man vill ju knappt tro det man hör, men dom säger, säger, säger det var bättre förr.

igår var fint. vi förberedde och hade oss. det var nice hela tiden. ett tag var vi lite stressade men det blev bra tillslut. det kom sjukt mycket folk och jag lärde mig efter tjugofem misslyckade försök att göra en snygg och ordentligt skiktad kfkb-shot. det var så roligt! och varmt som satan i gastown. jag trodde seriöst att jag skulle smälta bort där ett tag. så när vi fått ut allt folk, städat klart gick jag hem och tog en dusch och somnade när det nästan börjat ljusna.
så när jag vaknade igen var jag inte riktigt pigg. men jag gick upp ändå och släpade ner den feta kylen till kårhuset från mellanbaren. det tog väl ungefär en halvtimme. kul liv! sen gick jag hem och har varit duktig och städat till förfesten. fast jag ska gå och handla lite nu och ta ut pengar. ikväll är det festu!

/f.

Länge leve du min vän, du som alltid följt mig, hem nykter eller alldeles för full.

klockan är mitt i natten och jag äter chips. tentan gick sämst. jag får värdelös-ryck ikväll. men efter dumtentan gick jag runt lite i kemi och sen åt vi lyxmat hos kk. och EOT-festade i skrubbis. med massamassa folk. pu kom och hazze hällde punschrulle-grogg över mig. det var en bra förfest. sen smet jag till gasquen med massa äldre folk och hade en awesome kväll. och ändå blir jag så jävla trött på mig själv. varför är jag så jävla sämst på sånt här? låt mig springa fritt så hittar jag till slut min fasta punkt i livet.

/f.

Och publiken i bakersta raden verkligen hatade mig till hälften av sina hjärtan.

igår var det hemligsits och ack så hemlig den var! våra söta nollan hade inte en aning när de vallades runt i kemihuset. sen hade vi en episk sittning, som alltid, och folk blev lagom tankade och drack hell juice. jag som var festansvarig skrattade mest och tog kort och smög mellan lokalerna. i gt hängde röv och var också rätt dragna. men det var nice som satan. efter lite städning fick jag en öhl och alla drog till gasquen i nån timme. det var sjukt roligt. i princip bara kfkb, sånt gillar jag! och nu snart har jag tenta. det finns nog inte en chans att jag tar den, men oavsett så är det party sen! mumma!

/f.

destination unknown.

nollningen har dragit igång på riktigt. jag har inte ens hunnit vara hemma. jag har varit full varenda kväll och bakfull varenda morgon. men ikväll är jag nykter och imorgon är sista rycket innan tentan, vi får se hur det går. det är så mycket som hänt på de här dagarna. så mycket skit, vi skulle ju vara det bra kaoset. vi är det bra kaoset. hur blev allt så fel? dock har lite löst sig nu, ikväll. sen dök ekak upp också, och jag gick hem när alla vandrade till gasquen. imorgon är det gückel för nollan och sen plugg och planering. hela den här veckan kommer också bli super! och jag vet inte hur mycket jag kommer hinna vara hemma, som vanligt. men puben på fredag kommer bli makalös! jag och grelber gjorde affischer idag, jag har klart sett snyggare. men så länge de är funktionella! nu är det absolut läge för mig att sova, puss!

/f.

Och grannarna har klagat sedan kvart över tio. Nu är alla i mitt kök och jag är alldeles paj.

gårdagen var perfekt. PER-FEKT. götaplatsen var hur rolig som helst. vi såg hårda och coola ut, så hårda att karin nästan svimmade, på riktigt! men krisen avhjälptes snabbt och nollan promenerade till chalmers och vi chillade lite. sen var vi grymt hårda. helt sjukt. "NOLLAN SKA VARA TYST!" det var så roligt! hur kan det bästa redan vara över?! men allt var bara så bra, så jävla bra. eftermiddagens spenderades med irafas och kvällen spenderades med röv och movits. movits var ÄCKLIGT BRA! jag och honey dansade loss på kungstorget. sen återvände jag med nyfunna vänner till röv. en bättre dag måste man leta länge efter! jag är så lycklig just nu.

imorse åkte jag till stan och mötte upp halva kaoset och vi köpte skjortor och linnen. så jag ligger ute med den ringa summan av 750 spänn. det känns ju bra! sen försökte jag plugga mek och misslyckades. det slutade med att jag och hanna spanade in nollan på lunchen och sen bar jag kravallstaket innan nollbrickstillverkningen drog igång. olikt förra året så tog det inte en evighet. så jag och mitt kaos begav oss till biblioteket och inväntade den ena gruppen efter den andra och vi gjorde pyramid och sjöng skotten och nollan körde trebensrace och gjorde en halvhjärtad pyramid. min svank är ganska öm nu, sex pyramider på två timmar känns lite. men det var roligt, och b0f är bäst. och jag älskar mitt kaos, egentligen!

imorgon ska vi äta frukost och skratta med sexet!

/f.

baby, i'm the worrying kind.

tentan gick förövrigt som smort! jag kände mig lycklig när jag lämnade v-huset. det blir en perfekt start på det nya året. en satt tenta. och om bara några minuter ska jag till skolan, slänga på mig byxorna och kånka ner ett bord till götaplatsen och sitta där i några timmar och det är det officella startskottet på nollningen. det ska bli så fruktansvärt kul! jag är nervös och tårögd. åååh! det kommer inte bli annat än perfekt! varje gång jag tänker blir det KAOS i min hjärna! och ikväll är det troligtvis looptroop och movits! med några favoriter. underbart!

/f.

du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks, annars kommer de aldrig låta dig va.

jag har glömt tid och rum och googlat i en och en halv timme på balsammetoden. jag ska bara införskaffa lite prylar och sen tänker jag göra ett seriöst försök. mitt hår är ju fruktansvärt, så inte kan det bli värre inte. det är en bra tentaflykt kvällen innan, google alltså. men nu ska jag sova, tentakoden står på handen och formelbladen ligger redo på köksbordet. jag ska acea skiten. have a little faith, if you may!

/f.

Wishing you were here to hold me, but you're gone, gone like the last subway.

i förrgår natt bar jag floff tillsammans med några älsklingar. det känns i biceps, må jag säga. sen sov jag väldigt gott, när jag väl tagit mig därifrån med spårisen knökafull av snorungar från wow. igår och idag har jag pluggat duktigt. jag lagade lite mat och sen hängde jag hos ola på kvällen. vi spelade kort och drack. jag blev rätt fucked som dealer. äsch! det var en skön kväll. idag kände jag mig rätt snabb fullärd så jag chillade runt i spritis och vi städade och slipade/lackade barerna. aldrig mer bära bar! imorgon ringer klockan tidigt. vi ska ta den här skiten nu! sen ska jag dricka champagne och fira nollningens återintåg i mitt liv!

/f.

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet.

igår hade jag en rätt fet FML-dag. jag hann inte plugga ett dugg pga av slipning och lackning av borden och baren i gt, lunch med pappa och två timmar på vårdcentralen. jag har fått urinvägsinfektion. hur roligt kan det bli? när jag äntligen kom tillbaks till skolan fick jag åtminstone dricka floff och ha byxor. alla fina pateter var där, till och med fred och cartman. sen gick vi till kubiken och det var roligt! mina byxor är fläckade av vad jag kan tänka mig är varmrätt och floff. aldrig mera femtonmanna-pyramid. kvällen slutade på torget med teddy och stänkarn i festu-rummet. det var bra. fast jag var sådär lagom pigg imorse. men det gick bra, jag pluggade lite och nu har jag knåpat på en presentation för nollan. jag har verkligen saknat att skriva. jag saknar att skriva som i gymnasiet. är jag helt sjuk i huvudet om jag tänker så? skriva är ändå en av mina passioner. men jag överlever. och ikväll ska jag äta godis och titta på bra serier. jag tror jag ska hyra in mig hos nån som har större tv än mig också!

/f.

jag gillar hur du håller takten med tänderna.

jag sitter ensam hemma nu. äntligen. efter en kväll med dålig film igår och en lång och långsam dag idag. men saudi var där idag. och jag och hannis lyckades plugga lite och jag var nästan en timme hos optikern och han rånade mig bokstavligen på pengar. snacka om att jag är luspank nu. hur jag ska överleva på 130 spänn fram till första september är för mig ett stort mysterium. jag får väl gå hungrig, helt enkelt. och idag föll jag för frestelsen och köpte en varm bagge. det får inte hända igen. och jag åt av det hemskeligt onyttiga men ack! så goda vita brödet med püllor på. eller ja, såndana pluttar. gott. jag syndar alltför mycket. ikväll har vi haft b0f-möte. nollningen kommer gå galant, när allt väl löser sig. kemisterna ligger sannerligen inte på plussidan den här veckan. så imorgon ska vi slipa och lacka i gt. jag som verkligen behöver plugga. dock har jag knappt en tenta kvar nu och flera dagar tills på riktigt! hjälp...!

/f.

Dagen jag fick nog var en måndag, fick nog, tog en pistol och börja sålla, höll mig cool och börja kolla efter alla saker som jag bara stört mig på för länge sen.

helgen slutade bra. idag är det bara en ynka vecka till tentan och sedan nollning nollning nollning! jag längtar som en tok! idag kom hanna till göteborg och henne har jag saknat hela sommaren. det var fantastiskt. vi satt i gruppis och gjorde stat. vi ska fixa det här. varje dag träffar jag personer jag saknat. det är så bra. mitt liv känns rätt fulländat just nu. staten stör mig inte märkvärt. jag är ganska glad. fast jag fasar för att allt kanske vänder hipp som happ. låt oss hoppas att ingen dåligt/jobbigt/sämst händer. på torsdag är det ju kubiken!

/f.

You had my heart inside of your hand.

jag är trött och lagom full. kvällen hos david och lovisa var bra. det var ändå bra att jag bestämde mig för att gå dit. det är skönt att träffa alla igen. på vägen dit träffade jag kajsa. hon är fin. jag har sannerligen saknat vår klass. jag längtar helt sinnessjukt mycket till allt drar igång igen. på måndag kommer hannis. jag kan knappt bärga mig!

/f.

If all the memories were bad I could go on without a doubt.

igår var jag superduktig och pluggade mycket. två och en halv tenta tog jag mig igenom. det börjar klarna. sen hade vi kaosmöte. vår logga är bäst. ja! sen åt jag middag och såg black swan och vandrade hem i natten. sjukt bra! allt, liksom.

idag var jag desto mindre effektiv och satt mest och tittade på statboken istället för att plugga. men efter en timme åt vi och sen satt vi i ris och drack öhl. det kan knappast bli bättre än så. karin fick dessutom sin besk, hon fyller ju tjugofyra nästa vecka! sen gick bussen ut till bastun och det badades och bastades och dracks öhl och sjöngs och allt var bra och roligt. sittningen var inte lika fantastisk, dock. efter att jag fått en hel del smör och ärtsoppa kastat på mig gick jag därifrån, vilket var bara minuten innan matkriget utbröt på riktigt. imorgon ska jag nog duscha med byxorna. när ärtsoppa torkar ser det sannerligen precis ut som spya. det är en klassiskt dålig egenskap.
jag satte mig i trappan och sen satt jag där i flera timmar och pratade med häks och några söta prosexare. och folk kom och gick och ramlade ner för trappan osv. men det var roligt. men när vi kom tillbaks till skolan orkade jag inte riktigt hänga med och capsa, det får bli en annan gång. så nu ska jag nog sova. efter bastu-tröttheten har slagit till för länge sen!

/f.

Where the ocean meets the land and where the ocean meets my hand.

jag förstår inte hur jag pendla så sjukt mycket. jag räknade knappt en och en halv tenta idag. jag pratade mest. och jag fixade inte spritis längre när det fullkomligen vällde in b0ffare från alla håll. men det var fint att träffa folk igen. samtidigt som jag redan är trött på pratet. så imorgon flyttar jag nog in i studis på heltid. där satt det kf-treor och fourierade. det var roligt, det ballade ur lite. oändlig entropi = kaos? jag vet inte.

sen träffade jag robert och vi åt pizza och åkte till stan och vandrade runt och drack kaffe innan vi såg kronjuvelerna och åt enorma mängder popcorn. jag tror det kommer ta ett tag innan jag är hungrig igen. filmen var rätt bra. och sen glömde robert bort sin pin-kod när han satte på telefonen igen efteråt. hihi, aaaaaassåååå! såatteh.

imorgon blir det bra. träffa kaosingarna igen. utom dalbin. och vi ska få linnena. kommer bli awesome! lite middag på det sen och min vecka kommer vara gjord!

/f.

Almost the same, and that's the aim, as when I'm with you.

staten är en jävla äckelkurs. seriöst. jag räknade lite och körde fast ordentligt. vad är det för fel på MME och MLE? jag blir bara trött. så jag tvingade simon att skriva ut tentor åt mig och sen åkte jag och handlade. ikväll har jag gått, långt och länge. från chalmers till slottsskogen, en sväng där inne, ner till linné och sen tillbaks till chalmers. det var riktigt fint. det är verkligen sjukt varmt ute. kanske har inte hösten kommit riktigt än? och sen är det väldigt roligt, jag tycker själv att jag är fantastiskt rolig, men det tycker tydligen flera andra också. usch, det är mest underligt! en annan fantastiskt rolig grej var när vi började diskutera uppkomsten av pi när vi satt i spritis. det slutade med att vi var tvungna att wikipedia det. tja, teknologer prokrastinerar på en helt ny nivå!

imorgon ska jag börja på tentorna. kul att jag varje dag skriver att jag måste ta tag i mitt liv och dylikt. men det går framåt hela tiden. sen blir det bio på kvällen. jag ska få dregla över björn gustavsson och bill skarsgård på storbildsduk. kan inte bli annat än bra!

/f.

I bought new underwear that's blue and I wore it just the other day.

mitt liv pendlar lite lagom. jag gav mig på en ny statläsvecka. det gick inget vidare så jag tentaflyktade med att gå till haga och dricka kaffe. sen var pluggandet slut. jag orkade inte, helt enkelt. jag förstår inte hur tiden bara kan flyga när man prokrastinerar, samtidigt som den går hur långsamt som helst när man faktiskt pluggar. blä! så jag gick hem och möblerade om på väggen. lite chalmersbilder fick plats, det är bra. jag älskar chalmers. faktiskt. och min vecka kommer bli hektisk som få, med bastu och bio och allting. plugg osv. jag måste snart börja med tentor. det kan ju inte vara omöjligt att ta skiten. eller?

/f.

RSS 2.0