årskrönika.

japp, då var det dags för min årliga årskrönika. så, vad har hänt iår?

januari:
jdm är det starkaste minnet. helt otroligt roligt och jag, matildo, alice och annie slog klubbrekord på 4x50me. efter jdm tappade jag rösten, något som aldrig hänt tidigare. det var ytterst intressant att gå till skolan då. sen var januari en av de månaderna jag hade hål i fem timmar varje onsdag. hm. swedbank cup. årets första hemmatävling. allting slocknade under 100br. läskigt, men spännande. jag vann och persade massa. hur bra som helst.

februari:
nuss var det första som inträffade i februari. jag, viktor, jocke, erik och imse åkte till örebro och tävlade. roligt som få hade vi. spela plump och heja på okända personer och stå på ett ben och gala som en tupp. hur simningarna gick är dock en parents... sportlov och jag tränade massor och jag och mam åkte till stockholm och shoppade. dessutom var det melodifestivalen. men jag tänker knappt kommentera. jag hatar charlotte perelli. så är det bara.

mars:
pigalle var först ut. jag och moa gick och hade svinkul helt nyktra. och jag fick ont i fötterna av mina högklackade skor ^_^ mina axlar började bli helt paja och stela. höglandsdoppet var däremot riktigt bra. persade massor på 100br, men albin persade mer. vårt lilla vad där... och den nittonde åkte jag och m&p till kambodja. jag kan inte ens beskriva det. så freaking underbart. sol, värme och allt är bara skönt.

april:
fortfarande kambodja. sen var det mycket i skolan. matte b som jag inte fattade nånting av och engelska nationella. och hv tog sm-guld. det var gött ! jag fyllde sjutton, en sjukt bra dag som började med morgonträning. jag älskar mina morgonträningar och jag älskar när kajs och annie är där med. tävlingen i april var proton open i värnamo. rolig tävling och vi sov över i en gympasal. jag persade massor på 100br och fick brons, trippelt sandra på pallen ^_^ dessutom gjorde jag århundradets segaste ryggsimsmålgång. nåt som jag fått äta upp flera gånger om... sist var valborg och cortegen med min bästa kusin.

maj:
rosenlundsbadet sprint var tävlingen som inledde maj. mitt livs tävling, det må jag säga. försök, uppsamlingsheat, semi och final på 50br och en tid på 38.71. jag var i himlen. och matildo bitchade matilda holm, haha. maj var också månaden då det var fint väder och vi fjäskade för alla lärare så vi fick ha lektioner ute. sen var det heat och trevlans. och vi åkte på läger till åland. så oförglömligt. jag älskar er, så är det bara. i maj var jag förkyld med. nåt helt otroligt. jag började övningsköra och skolan gick ner på halvfart.

juni:
juni var varm och det var student hit och dit. lol i gbg och treorna här hemma. vi hjälpte till på balen och allt möjligt. skolavslutning och olyckan vid toyhouse. sen började jag jobba. men oscar som var sjukt skön och sjukt snygg. och melo som var sjukt rolig. rensa grusgravar blev mitt liv. midsommar hos albin i stensjön. guitar hero med albin, ida, honey, lövet och ante. och torkel i knipa och värden går och lägger sig ^_^ sen blev det bara roligare på jobbet. jenny började och vi hade hur roligt som helst och jag tvättade gravstenar. tävlingen i juni var jdm i linköping. nåt jag sett fram emot hur länge som helst. men simningarna gick skit. men jag fick träffa sandra och vi hade bara allmänt mys och jag överväxlade för första gången i mitt liv.

juli:
juli var nästan bara jobb. rensa, åka elbil, och framförallt åka fel ^_^ sen blev det en kort sväng till göteborg och liseberg och shopping. mys. vi fick lön och jag och jenny lyckades göra en fontän på kyrkogården. vi åkte skylift och sen slutade jag. underbart. sen åkte jag och m&p till england och träffade engelsmännen och de andra svenskarna.

augusti:
fortfarande england, london gånger tre och towern och shopping och barnvakt och massa annat roligt. sen blev det latning några dagar och sen falkis. helt fantastisk men ingen kajs. saknade henne och hade trevlans med alice, annie och matildo. tränade oss sönder och samman och bodde i mjukisar och regnställ. OS och michael phelps. jag är kär. skolan började med lite nya ämnen och samma kompisar. sen åkte jag och jozy och honey till linköping och bodde i pontus lägenhet och var på stångebro och hade solen i ögonen och lyssnade till kungen. jag älskade varenda sekund av det. sen var det stadsfesten med. med jenny och lasse lindh. underbart. och ja, lasse lindh är väldans ödmjuk och väldigt gosig att krama.

september:
jag fick konstiga relationer och gick på lilla pigalle med tjejerna. hade fystester med magnus ågren och började köra annan styrka. hård träning och jag fick en låsning i korsryggen och skolkade från dagen med ettorna. sen blev allt ännu konstigare. utvecklingshelg och bilder med min kamera som överfölls av sjukt många kommentarer från diverse central-fjortisar. tävlingen i september var simmarathon. som förövrigt gick väldigt dåligt. bara 400 var bra, det var det jag persade på. hmm. annars var september bara plugg och allmän ångest.

oktober:
mys med joz för det var längesen. psykologi-lektionerna blev helt skruvade. drömmar om rosman, fria associationssagor och personlighetstest. tävlingen var tiomanna. den älskade hemmatävlingen. och det gick superbra. både jag och matildo var under 38 på 50br och vi vann tiomanna och våra namn skrevs in på botten. sen fick jag fler konstiga relationer och fick endel upplysningar. och jag smsade bort tvåhundra spänn på fyra dagar. sen våldgästade vi jocke och firade hans födelsedag och jag fick massa folk emot mig igen. det var början på min hathöst. håkan hellström i huskvarna med main och jens. underbart. och shoppingresa med mam till bratislava och shopping för fyratusen och en uppbrunnen laddare. novemberlov och alla dess tillbehör. laserdome och sönderträning.

november:
regn och rusk och gratis sms. ont i benhinnorna och axlarna och drog upp sträckningen i knät igen. sova på varenda samhällslektion och usa fick en svart president. senior-dm i linköping och jag var individuellkvalad. ett bröstsim som gick dåligt och ett par sandror i matchande baddräkter. 30.2 på 50fr. sen blev allt helt fel igen. hathösten fortsatte och eskalerade. jag blev deprimerad... alla andra åkte och tävlade och jag var kvar själv hemma. julmarknad och kakförsäljning och alla älskar min knäck. och jag är mer hatad än någonsin. inte bara av alla runt omkring mig utan av mig själv med.

december:
året börjar närma sig slutet. julkalender och träning. hat. jag mår så jävla dåligt. mer sydafrikasnack än någonsin. sponsorsim. en hundring längre än förra. msn-snack mitt i natten om allt och inget. skolan var bara bajs och jag är fruktansvärt skoltrött och omotiverad. träningsuppehåll med bara fys. jag mår ännu sämre. osteopaten. b&j och jozy. ultrasprinttävlingar med dåliga tider och jag och matildo får exakt samma tid på br. julavslutning, julafton och träning. och jag mår dåligt.

mitt år. var inte som jag tänkt att det skulle bli. men sommaren var bra. hösten var som sagt en hathöst. och jag är nog lite deprimerad. på riktigt. eller så är jag så lättpåverkad att jag tar åt mig när folk är elaka 24/7...

betyg: 78p. om det hade fortsatt bra efter sommaren hade det kanske nått upp till underbart. men min höst drar ner allt...

0-25p: katafuckingstrof!
26-50p: illa.
51-75p: det funkar.
76-80p: massa bra.
81-90p: underbart!
91-99p: superduper!
100p: världsklass, inget slår detta året! 


men jag har nästa år att se fram emot:
- rom
- london och shopping
- alla tävlingar
- sommaren och jobb och festivaler
- börja trean
- SYDAFRIKA!!!

så jag tror nog jag överlever!
gott nytt år!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0