hösthes.

jag förstår inte hur det kan bli december i helgen redan. inte för att jag tycker att lpn har gått särskilt fort. visst, det är lv5, men jag har faktiskt inte så mycket pluggångest. inte som jag kanske borde. däremot verkar min kroop och framförallt min jävla hals aldrig vilja bli frisk. igår kunde jag inte ens prata. vafaaaan. jag vill träna. DÄR snackar vi ångest. om jag bara kunde sådär ni vetha mindre ångest för en gångs skull. det har liksom blivit värre på gamla dar. även om jag mår bra och är glad och sånt. och ska på massa fina och roliga saker innan jul och fina och roliga thailandet. jag längtar verkligen efter lovet, värmen, solen. ska bli så fruktansvärt skönt. men först, omsitts på lördag!

omsitts och taberas.

helgen som gick var väldigt bra. spenderade fredagsmorgonen med handling med charlie och efter lunch var det kmv-föreläsning med milGöran. första timmen gick bra, sen blev jag så förbannad att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. dåligt avslut på veckan! på kvällen var det vber-omsitts, fantastiskt roligt! fast avslutningen blev inte som väntat. i lördags var det taberaset, en fest för alla byggare. jag och nilena bytte om hos mig och drack sen groggar på torget. lång sittning med massa vin och mat och sen gasquen och jag smet iväg till morris 25-årsfest och drack drinkar där. mer gasque och tusen sejdlar och mer groggar på torget. om man sen somnar på toa vet man att det var bra fest? definitivt! så igår gjorde jag och mikael inte många knop. men det var skönt. verkligt skönt.

höst.

jag har inte brytt mig om det här. men allt är bra. toppen, rent ut sagt. igår var jag på höstbalen med mikael. han var stiligare än nånsin i sin frack. och jag hade blå långklänning och gaffatejpade bröst. snygg som få! i veckan fick jag stipendie på 7k och jag klarade termon på limes. det går helt sjukt bra nu. jag går i trean igen. jag är faktiskt rätt lycklig. trodde typ aldrig att jag skulle säga det. men såatteh. jag tycker om mitt liv, jag mår bra, det rullar på. höstens inrapportering var det här, tacohej.
 
 

RSS 2.0