Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker.

jag sitter ensam i gastown. det är varken särskilt motiverande eller produktivt. dessutom är det kallt och kylen brummar högt.
igår var en bra dag. jag försökte ändå plugga lite regler och sen satte vi oss i solen och drack öl. det var mer värt. en öl blev till många och vi åkte hem till rb på förfest. sen bar det hem till julia och böret, som hade överraskningsfest för varann. det var väldigt roligt. men jag kände knappt nån och kände mig ganska malplacerad blev allt äldre folk, så jag höll mig nära ln, som en hund typ. sen tog ölen slut och jag åkte till chalmers och hamnade som vanligt på gasquen.

idag mår jag som sig bör efter en eftermiddag/kväll med totalt tolv öl typ. ungefär rätt pissigt. men ikväll har jag inga planer. dock vill jag nog gå till gasquen när det är honey och f6 som arrar. hade jag haft vänner hade jag kanske fått sällskap på sittningen. nu tänker jag ha en chill kväll hemma och sen dra in. kanske. jag är bra på festa nykter!

/f.

som en buss.

lite bilder från den gångna tiden, ur min iphone.









1. vår sista pubrunda. pr-chefsskylten <3
2. fanny åker lådbil
3. kaos gillar solglasögon
4. båten levererar solnedgång i stockholms skärgård.

like a boss.

oj. jag har blivit dålig på det här. men mitt liv rullar på. pubrundan blev en för historien. fantastiskt. jag grät lite i hjärtat när den var slut och vi städade för sista gången. sedan kom pappa och susan hit på söndagen och fixade lite till åt mig. förra veckan bara flög iväg. jag var rätt dålig på att göra saker. pr-kalaset var bananas och jag hade blåmärken på handlovarna efter en halvtimme av kalmarevisan. i fredags drog bondhelgen igång och vi kepsade utomhus och alla var onyktra och glada. inne i golden i hade de till och med liveband! dock var det tungt att gå upp till lådbilsracet. vi kom aldrig till semi, men vi vann åtminstone över twilight på sin longboard. vi hade ändock en rullstol! på kvällen blev det finsittning av hög klass. sen gick jag dock inte till festu, för mina fötter gjorde ont och jag insåg att jag skulle upp ett par timmar senare för att sticka iväg på hemligresa.

resan började i focus med frukost. jag var bakfull och jävlig. och dessutom hade klockan slagit om till sommartid så alla var där en timme tidigare, dvs klockan fem. och karin lyckades även hon förväxla klockan lite och åkte in till chalmers en hel timme innan mig. då asgarvade sms-gruppen åt henne! lite senare rullade bussen iväg. floffen flödade och humören var på topp. vi hade ett litet lotteri där folk vann saker. mankiniorden utökades, vilket även visades sista kvällen. väl framme i stockholm gick vi på båten och allt roligt började. men det måste liksom upplevas. av bra aspaktiviteter så är nog hemligresan typ topp ett. awesome. och det var nästan roligare att arra än att aspa, det måste jag ju allt säga. vi får se nästa år, när jag fortfarande inte har gått av!

snartsnart är det påsklov. jag behöver det. jag håller typ på att få magsår. och idag tränade jag nu på kvällen. jag höll på att dö där ett tag. men jag har hittat min grej lite nu. maskiner är överskattat om jag är själv, det visste jag ju redan. jag älskar att stå på mattan och leka.

/f.

Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad.

idag har kurserna börjat på riktigt med regler och gkt. fast jag och malin fick inget riktigt break-through. så vi gav upp och gick hem. jag som blivit så lycklig över sista platsen på krafttag bokade av den och tränade vanligt istället. det hade varit sjukt ovärt att vänta två timmar på träningen. men idag köttade jag mer än vanligt. cross och sen mer mage och armar. jag kommer ha träningsvärk i axlarna imorgon. väldigt. men imorgon är det pubrunda! vi hade aspmöte på lunchen och planerade inför imorgon och pr-kalaset på måndag. det kommer bli en bra helg! den börjar med en åtta-morgon och sen årkursträff med fika och massa beröm. tss!

/f.

När livet förändrades.

Jag har gått från misär till något helt acceptabelt.


Det verkar som hon överlevt sen sist jag såg henne.

jag sitter i min nya lägenhet, äter en avokado och blickar ut över göteborg. jag har en ny säng och mitt liv har startat på nytt. jag har rensat ut så mycket gammalt. två nya kurser har börjat. this is a fresh start. på fredag är det pubis. det är också nåt nytt påfund kåren kommit med. men det är vår sista. jag kommer gråta. det har varit ett så JÄVLA fantastiskt år. men det ska jag inte sammanfatta än.

förra läsperioden avslutades med en praktfylla. jag kom väldigt sent till förfesten. sen drack jag puckominttu i överflöd och gick till et-rajet. och sen, av nån anledning, slarvade jag bort min väska och blev ledsen och gick hem. det var en rätt dålig kväll i slutändan. och jag blir trött på mig själv. men jag kan inte påverka det. äsch.
det här kommer bli den bästa läsperioden. punkt!

/f.

There ain't no rest for the wicked, until we close our eyes for good.

tja, det är ju inte direkt så att jag prioriterat att blogga nu den sista tiden. men livet rullar på. jag har fått min lägenhet på lindholmen och jag har fått mina prylar igen. jag behövde inte lyfta ett finger. det kom tre killar och bar in allt, uppför sex våningar och genom en lång korridor. de såg lite slitna ut sen! men nu är allt inpackat. ikväll kommer pappa och susan och hjälper mig och imorgon köper vi en ny säng på ikea så jag äntligen kan flytta in på riktigt.

i tisdags skrev jag gkt'n. jag tror inte att det gick. men jag hoppas det. sen gick vi på bio. sen dess har jag tagit sportlov. jag har klippt av mig håret ännu en gång och ännu en gång är det kortare än nånsin. nu är det kortare än bengts. det är KORT! men jag blev nöjd och det är ju huvudsaken. egentligen är ju mitt liv rätt händelsefattigt. jag har börjat träna igen nu och jag har sovit fem veckor på bengts golv. men snart är allt över. och imorgon är det ett år sen det andra helvetet bröt lös. tur att mycket har förändrats sen dess.

/f.

RSS 2.0