även om livet är förjävligt ibland, kan vi lära nånting viktigt av varann.

snart beger jag mig till stationen. en helg på fel kust. men det kommer nog bli finemangers ändå.

igår hade vi antagligen världens meningslösaste föreläsning i ALA B. liksom. 1 x U = U, NÄHÄ?!
sen matlabbade vi och åt kåris. sen hade vi lite fin SI. dagens boktips, jo jag tackar jag. hihi! vi gillar albin. sen gick vi en kort stund på konsultationen och skrev av roberts gamla uppgifter. det är fantastiskt att det är samma inlämningsuppgifter från år till år. vi gillart! sen gick saudi och hämtade is (med e-koli...?) och sen promenixade vi till henrik och drack slots och hade det allmänt trevligt. till henrik kom även b0f-simon och diverse andra. precis när jag och hannis mfl. skulle gå kom "småtjejerna". seriöst. jag kommer nog byta faddergrupp inom en VÄLDIGT snar framtid. äsch. blir jag b0f sen kommer jag ju ändå inte hänga med mina nollkompisar. mja. jag har inget gemensamt med dem...
första puben på schemat var gastown/spritis och kNOx. vi tog en kfkb-shot och babblade lite innan vi sprang vidare till focus och "drack" jell-O-shots. MUMMA! grön kan vara den godaste. sen lallade vi runt på diverse andra ställen osv. i slutet träffade jag honey och vi gick in i gastown igen. där var dalbin och duschen och massa andra så jag hängde på dem. sen gick de till focus igen och jag likaså. en öl och en shot senare var jag lagom kalasis och knallade till kapell och väntade en kvart på spårvagnen hem.

imorse var jag grymt bakis. KE var inte alls lika fullpackad som den brukar och det var så roligt att se hur hemska alla andra också såg ut. jag också antagligen. äsch. snart åker jag ju ändå och det ösregnar fortfarande. oj, förlåt, det stänker från havet. fint att jag har ett fett hål i min ena converse då. mumma! och jag har separationsångest. från chalmers och hannis och saudi och robert och peter och alla. inte ALA B, dock. jag ska rita matriser på tåget. mums!

/f.

man måste dö några gånger innan man kan leva.

det är läsvecka ett nu. med allt vad det innebär. jag har spenderat två kvällar i spritis med robert och saudi och settlers. mumma. på både settlers och pojkarna. inte behöver man plugga läsvecka ett. NEJ! sen har jag iofs varit där från åtta och tio och nio och imon är det åtta igen. och ikväll var jag hemma runt halv nio. men vi hade aspmöte till b0faspningen. kommer bli mumma! och vi planerade phaddertack. jag ska toasta. DET kommer bli MUMMA! hihi!
imon äre pubrunda och massa mys. kanske eventuellt förfest hos henrik. kan bli bra. kan bli blött. äschdå!

på fredag åker jag till norpan till mamma. mums. jag saknar henne. och träffa alla mina små älsklingar kan bara bli helt fantastiskt. som jag saknar dem. men jag kommer nog kanske sakna folk här också. jag börjar släppa dem så nära inpå livet nu... men jag vill det. jag mår bra då. hjärtana.

/f.

You blow out the winter, you blow out the spring and you tease the wild autumn with lilies of green.

jag var svinmeganervös i torsdags morse. jag trodde jag skulle dö eller nåt i den stilen. men det gick bra. var bara fyran, grafuppgiften som var helt störd. efter tentans slut gick vi ut ur maskinsalarna och blev uppmötta av koas och fick en fin ET-slots som slog hårt och omgående i huvudet. finemangers! vi firade att vi var klara med lunch på jensens i brunnsparken och sen gick vi (läs hanna) till systemet och sen bosatte vi oss i hannas soffa och kolade på film och åt ofantliga mängder popcorn och godis innan korken trycktes in i flaskan, metaforiskt talat, eftersom vi hade boxvin, och det blev mumma! framåt kvällskvisten begav vi oss till stan och dansade på parken till bad romance, som djn uppenbarligen trodde var samma låt som pokerface. mja... jag träffade dessutom tre nässjöbor där. vad är oddsen? så lukas fick mitt nummer, det var ju hemskeligt längesen vi sågs. efter nån timme eller så gick vi mot donken och saudi lyckas fixa ett väldigt fint och stort jack i hakan när han ramlar framstupa med hanna på ryggen mitt på avenyn. mumma. så han blödde fint. sen gick jag heeeela vägen hem, för spårvagnarna hade slutat gå. lol.

i fredags ET-shoppade vi som tusan. mumma! det första jag köpte var resorb (Y) och sen shoppade vi massa fina kläder. och fikade och hade oss. och vi tre tjejer, jag, kajsa och hanna, tryckte in saudi i en provhytt med en hög med kläder som vi valt och tvingade honom att köpa massa. han blev fattig och fick en snygg stil. jag och hannis har bestämt att vi ska göra honom till poppare! mumma! på kvällen blev det biljard med fint floffyfolk och gammel-henke och ugge. mumma. öl på epsilonkortet och jag och märta var rätt dåliga. kvällen avslutades i spritköket och soffan utanför och en halv öl över min jackärm. tack suspuss!

gårdagen började med en VÄLFÖRTJÄNT sovmorgon. ungefär den första sen studenten typ. sen stekte jag pannkakor och fick hjälp med att äta upp dem. sen städade jag litegranna och tvättade och hade mig innan det var time att greja sig snyggis. mumma! sen begav vi oss ut i "stänket från havet" och drog till david på stoque-förfest. det var finemangers. whiskeykladdkaka och öl och fint folk. rutorna immade igen. och mitt och hannas vin tog slut efter ett glas. drack vi verkligen så mycket i torsdags...? sen gick vi till skolan och partajade i spritis. jag drog en sväng till focus och hängde med honey och mr barney-pose och vi gick till gasquen och köade i tjugo minuter utan vidare framsteg. så vi gav upp och jag chillade lite till i spritis innan vi blev utkastade och jag gick hem. av någon anledning tog det tjugo minuter att gå hem, vanligtvis tar det sju...? äsch.

jag var inte bakis i morse (mitt på dagen) när jag vaknade. men det är fint. då är man rutinerad. men jag vet inte riktigt vad mer jag ska göra idag. jag ska nog ta och kolla ett avsnitt the wire eller nåt och sen är det gossip girl och popcorn som gäller. mumma! imon är det ju trots allt ny läsperiod. puss!

/f.

How can I not love life with this drop dead apartment, this incredibly beautiful boy by my side.

jag begav mig till spritis runt niosnåret och sen chillade jag och åt lite godis sen igår och diverse annat i soffan innan vi tog itu med plugget. bevisen nöttes och tentor gjordes. jag hoppas att jag kan lyckas skrapa ihop lagom med poäng till en fin trea. jag är till och med nöjd med limes, bara jag slipper omtenta. jag och wictor och robert var dock väldigt på att tentaflykta då vi gick till coop för att köpa pepparkakor och kom tillbaks med havreflarn och ett halvt kilo majskorn. framåt eftermiddagen började vi poppa sjuka mängder popcorn. kan vara bland det roligaste på ett bra tag. och sen lyckades jag även spotta ut sådär en mun kaffe över tuttes bevispapper. herregud. det var så roligt. robert är rolig! sen kom hannis ner till spritköket och hon, jag och saudi begav oss till valhalla och trängdes med alla andra. så vi gav upp efter dryga tusingen och sen åkte jag och saudi och handlade. jag taggar nu. jag lagade tre matlådor när jag kom hem och har även ätit rätt mycket för mycket glass. urk. men jag ska sova nu. eller packa penna och leg och kårleg först. ååh!

/f.

och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet.

idag var snäppet bättre än igår. jag gav mig själv en lite sovmorgon och trillade in i spritis runt halv elva-tiden. sen blev det "träningstänta" och bevis och plangeometri och shit resten av dagen. jag har lyckats lära mig fyra av bevisen. det där konstiga (x/n)^n har jag lite halvkläm på och gränsvärdet av en summa tänker jag inte ens bry mig om att lära mig. jag håller tummarna stenhårt för sin (theta)/theta. mumma om det kommer! vi tentaflyktade dock med en fin rond settlers. jag vann, självklart. sen åt vi lite pizza och alldeles för mycket godis. dock försvann typ hälften av mitt godis på ett oförklarligt sätt. eventuellt var det några kära b0fare och eller b0f-pateter som åt upp det? tss!

nä. nu ska jag sova och dra järnet på de sista bevisen, och framförallt plan- och linjegeometri imon. så blir det lite plask med saudi och hannis på kvällen. momma! och sova-tidigt-kväll!

/f.

you told me how proud you were, but i walked away.

gårdagen spenderades först med lite tvätt och sen åkte jag och handlade till veckan. sen hann/orkade jag inte laga mat, vilket jag fortfarande inte gjort, utan gick till skolan och spenderade resten av dagen där. mycket kemi och mycket "don't panic". det hjälpte uppebarligen inte. för dagen idag var hemsk. jag var så nervös att jag skakade. vilket antagligen bidrog rätt rejält till min totala brain freeze. fint. så antingen fredag eller lp3 eller jag vet inte när. äh. men alla var snälla, även om jag var svinpatetisk. och jag blev så jävla arg precis efteråt att jag bara slängde mig på spårvagnen och drog till valhalla och argsimmade tvåtusen meter av bara farten. sen var jag helt slut. och en stackars snäll gubbe blev uppriktigt orolig när jag fick lite psykbryt på kanten bakom femtian. men sen blev ändå eftermiddagen helt okej. lille taylor, massa bevis, massa anteckningar, mycket skratt, många urflippningar, några kramar, lite popcorn, lite kaffe och lite massage. jag älskar nog spritis ändå. nu ska jag återgå till bevisen. och kanske lite pi-orbitaler. de är så gosiga!

/f.

we are shadows, shadows in the alley.

fredagen, gårdagen var tung. och lång. vääääldigt lång. skolan från åtta till tolv. med ett litet avbrott för bio osv. alexei babblade på utan att hinta särskilt mycket om något på föreläsningen och sen stod en matteövning på schemat. på lunchen åt vi i kårrestaurangen och sen var jag tvungen att springa till mitt seippih-möte. trodde jag. vi var fyra pers där, resten hade glömt bort det, vilket jag också egentligen gjort. sen spenderade jag resten av eftermiddagen i spritis med diverse folk och vi gick och köpte godis och sen gick jag, dalbin, saudi, duschen och b0f-simon på bio. mmm. machete. kan ha varit bland de sämre filmer jag sett. splatter-movie <3 men äsch. vad gör man inte för att tentaflykta? efter bion åkte vi tillbaks till spritis och sen satt jag där resten av kvällen och skrev bevis. vad är det för fel på vissa av bevisen? blä. sen åkte vi hem åt varsitt håll runt tolv. gosigt!

imorse gick jag upp och begav mig till skolan och pluggade rätt ineffektivt mest hela tiden. och jag har ätit sjukt och på tok alldeles för mycket godis. jag mår fortfarande illa. vilket jag även gjorde igår, vilket ledde till att jag somnade med en tofs runt handleden och jag är fortfarande röd där nu, tolv timmar senare. jag har mest gjort munta idag, men även lite plan och linjer och sådär nu på slutet. fast nu vet jag inte om jag ska orka hänga på smör och herpes och vilka det nu var ut till sejdeln eller nåt. jag mår som sagt fortfarande illa, och det kan vara gosigt att sova snart. sova LÄNGE. mums!

/f.

vi är många som är vakna nu, andas nästan ljudlöst. det blir rimfrost på rutan.

jag lägger mig och somnar vilken sekund som helst.
idag var dagen utan kaffe, fastän jag la in ny mjölk i kylskåpet. sch, det är en hemlis! alexei hintade lite lagom på föreläsningen och drog nån konstig jäkla uträkning på en "äcklig" funktion med knipeplan (han säger så!) osv. najs! sen chillade vi i gastown och pluggiluggade. ish. sen vanhelgade jag lunchen genom att sätta mig i tysta rummet och försöka skriva bevis. det gick inget vidare, det var alldeles för tyst där! urk! sen hade vi SI. åh. vi gjorde en gammal tenta. om uppgifterna kommer vara som på denna är det förhoppningsvis nog inga problem att skrapa ihop tjugo poäng. hoppas jag. jaa. jag börjar bli nervös. eventuellt kan det gå riktigt dåligt. men jag ska göra mitt bästa.
efter massa fint pluggfika (ja, det heter mösatöva!) placerade vi oss längst upp i f-huset och diskuterade kemi. sen traskade (läs: åkte hiss) vi ner elva våningar och landade i spritis innan det var time för mig att bege mig till valhalla. robert hade fin genomgång och stoppade ner ett rör i halsen tills han klöktes (Y) sen hetsade elin så han skulle stoppa in en slang i näsan också. att han går på det. de är som ett gift par, och det är sanslöst roligt! dock kommer jag nog ha fin träningsvärk i nacken imon, men det kan jag leva med. MOMMA! och nu: sängen!

/f.


PS. vi sålde huset igår. det känns... tomt. DS.

vamos a besarnos, amigos!

igår var en bra dag. vi spenderade sovmorgonen i spritis och sen kirrade vi lunch och roade oss där. eftermiddagen bestod av en ynka lektion och sen satt jag en sväng i spritis med diverse folk innan jag och sajmon begav oss till trean och tampades med vektorerna. sen drog jag hem en sväng innan jag tog spårisen till frölunda och blev bjuden på studentmat och popcorn och julmust och sådär. och fight club med osynkade subs också. finkväll.

imorse var jag trött, så ovanligt! slutsats: jag borde nog ta och sova mer än fem och en halv timme per natt... jag begav mig till skolan och vi gick igenom några av muntafrågorna. hur många personer behövs det egentligen för att illustrera pi- och sigmabindningar?! sen lyckades jag slå ut min termomugg full med kaffe över mitt kemiblock. fin start på dagen... efter lite lunch hade vi matte- och kemiövningar. och jag lyckades skvimpa kaffe i matteblocket. vafan! INTE MIN DAG! efter skoldagens slut satte jag och saudi oss i spritis och jag frös och skakade. mina händer var blå (Y) efter lite "seriöst" plugg gick vi till elektro och åt hamburgare med alla upsuitade elektroboysen. finemangers. när vi var mätta och belåtna, och trötta på att bli jämförda med kemister, gick vi tillbaks och satt i spritis med johan och simon. det blev inte så mycket mer pluggat efter det. jag ringde imse och samtidigt kastade jag en bollhavsboll på saudi, eftersom han kastat först, och bollen studsar på honom och slår ut hans kaffemugg. över min kemibok. men GÄRNA! nu har jag kaffe överallt och ingenstans. jag ORKAR INTE! fast dagens höjdpunkt var ändå att vi blev godkända på pil. pure lycka. och en vg på det gjorde det ju inte sämre, precis. awesome!

/f.

London took my past, but London left me the Swedish sin.

jag funderar om inte dagen har varit bland de sämsta på länge. dagen började med att det var svinigt kallt ute, vilket betydde att jag fick ta min höstjacka istället för skinnjacka. sen hade vi alexei och han ritade en myra på tavlan. det var dessutom väldigt viktigt att den hade sex ben, annars blir det ju ingen myra! kemiföreläsningen var som vanligt rätt trist och jag lyssnade ungefär lika mycket som vanligt. på rasten gav vi upp och gick till kårhuset för att köpa billie-biljetter. där satt vi i en timme innan vi fick köpa. BRA! men nu är det gjort iaf. och sen hade jag failat faddergruppsmöte. men det blir nog rätt bra ändå. sen spenderade jag och saudi vår fina håltimma med att låtsasplugga matte och sen satt vi och sov i kd2 på bibliotekssaken. jag lyckades dock tappa min banan på golvet, vilket betyder att jag inte ätit nåt sen lunch fram tills för en timme sen. där och då fick vi se att vi fått en fin retur till på pil. som grädde på moset la jag ner min termosmugg i väskan, i god tro att den var stängd. ack, så fel jag hade. när vi kommit halvvägs till trapphuset ropar saudi att det rinner kaffe ur min väska. fint! så vi får torka upp allt och innehållet i min väska var rätt kaffemassakerat. BLÄ! men vi fick sätta oss med pilis. urk. jag dog lite. och jag hatar bitterfittan rätt rejält. men några av våra ekvationer hade försvunnit. jag pallar inte. så vi spenderade ett godtyckligt antal timmar med att rätta resten, en gång till. sen spenderade vi ytterligare säkert en fyrtiofem minuter att försöka skriva ut rapporten inklusive ekvationerna som ville jävlas. det tog mig den fina summan av 43 pq. TACK WORD!
sen gick vi till spritis och beklagade oss. sen tog vi dock tag i våra liv och räknade lite vektorer. är det inte helvetets arbete, så säg! runt halv tio-snåret orkade jag inte längre, jag var både kissnödig och hungrig som tusan. så jag gick hem och tvättade min väska, efter att saudi "råkat" slå ner ett kaffegals i golvet i spritis och fått sopa glas i hela rummet. bra där! och imorgon har jag sovmorgon, men jag åker nog till skolan och pluggar ändå. jag har ju trots allt bara en lektion och på kvällen ska jag "lära mig" att laga mat. glhf, säger jag ju bara. godnatt!

/f.

forever utd.

funderar på om jag ska lägga mig nu eller genast. eller, jag ska nog läsa en aningens aning i prinsen och sen sova. ska bli så SKÖNT. jag sov faktiskt hela tio timmar inatt också. MUMMA!

i fredags var jag i skolan en sväng och sen åkte jag till stationen och mötte upp björn. mamma satt fast på tåget från norpan. jag har nog aldrig hört henne så stressad. det skar i hjärtat. vi åkte hur som helst till kungälv och lyckades fördröja allt så att hon bara missade den första musik och sådär. men jag klarade det ändå inte. jag har nog aldrig känt mig så ensam som just det öggonblicket, där och då, en minut innan hon kom. och då gick det inte längre. allting bara brast. jag vill aldrig mer uppleva det.
efteråt åkte vi till kyrkstugan och fick massa mat och tårta. sen åkte jag med roger och kristina tillbaks till stan. och där strosade jag lite i affärer innan jag tog spårisen till medicinaregatan. jag längtar efter ET-shopping. fredag, ja!
kvallen spenderades med smör, colin och några btare plus sebbe. vi spelade biljard. jag var över förväntan bra i början, när vi spelade i lag. sen körde jag och sebbe mot varandra och jag var rätt kass. illa illa. men jag hade väldigt roligt. sen avslutades natten på donken med herpes och smör innan jag tog spårvagnen hem och somnade på tok för sent för mitt eget bästa.
igår begav jag mig till skolan för lite plugg, mycket prat och många skratt. jag gillar min klass. jag gillar kfkb. puss. sen gick vi till världens bästa godisaffär i landala. dit får vi aldrig mer gå. punkt. jävla kajsa! sne gick vi och  såg inception på bergakungen. och vi som tyckte schrödinger var ett mindfuck! men en bra film, klart bland de bättre. sesese! sen åkte jag hem och lyckades somna lagom tidigt. mja! så idag har jag tvättat och handlat och lagat matlådor. sen rensade jag mina hyllor i kylskåpet och var nästan tvungen att åka och handla igen...! sen begav jag mig till spritis igen och joinade folket som satt där. dock droppade de av, en efter en, så till slut var det nästan bara jag, morris och dimitri kvar. se kom saudi och gjorde mig och vektorerna sällis. och patet-robert och jakob och anders kom förbi och pratade. och cartman. och alla andra också, för den delen. hi, hihi! jag kom hur som helst ett litet steg närmre förståelse, och det är ju alltid nåt. sen åkte jag hem lagom till säsongspremiären av gossip girl. MOMMA! men nu blir det sängen som uppstart på läsvecka sju. pussiluss!

/f.

and I cannot breathe as long as I got this one hell of a bad disease.

egentligen orkar jag inte sitta här. jag ska lägga mig rätt snart.
alexeis föreläsning var lika bra som vanligt. idag kläckte han ur sig mästerverket: "lös problemet. använd bokstäver, siffror har inga ansikten!" sen dissade han tvåorna, hihi!
sen gick vi till systemet med hannis. hon såg antagligen ut som världens fyllekärring när hon handlade. men det var snällt av henne. bäst! mommomom! sen satt vi i spritis och räknade med sajmon. bra. fast sen hade jag faddergruppsmöte hela lunchen. vår tacksits blir rätt awesome, skulle jag allt vilja påstå! fast sen ska jag våldgästa floffys sits också, fast de har ju inte samma datum, tack och lov! SIn efter lunch gick bara åt helvete. jag ville mest slänga mig ut genom fönstret och landa på lastbryggan. och jag vet att det inte ens är i närheten...! jag lyckades klara ett tal. nummer två gjorde jag om tre gånger utan att lyckas och sen var lektionen slut. för det bådar ju SÅ GOTT nför tentan. det är bara två veckor kvar nu. jag vill inte längre. jag orkar inte leva. jag vill bara inte!
efter lite kemikonsultation där jag mest läste i prinsen och sånt gick vi till KE och fick mat och sen tog sektionsmötet hela jäkla kvällen. efter femtielfte omröstningen var jag bara så less på allt. jag orkade inte capsa efteråt. jag orkar inget. jag tror jag predeppar lite. för min morgondag kommer vara så underbar. det är nog första gången jag inte kommer vilja att alexei ska sluta prata. gör han det är det bara ett tecken på att det är nära. jag vill inte.

/f.

you are the only exception.

igår satt vi hela sovmorgonen och skrev pil-retur. inte världens roligaste sätt att spendera en sovmorgon på. man blir bara så jävla bitter på livet. jag blev iaf lite glad när jag såg att lille lajs fuckat upp resultatet till duggan på pingpong. jag blev visst godkänd! 15p är alldeles tillräckligt, vilket pingpong hade visat som underkänt. åh, tur! sen spenderades eftermiddagen med kemi och matlab (och vi blev klara med all matlab för denna läsperioden!!!). efter skoldagens slut spenderade jag ett antal timmar i studiecentret med näsan i matteboken. jag hade herpes till min hjälp, och även duschis, efter ett tag. vid halv nio-tiden pallade vi helt enkelt inte mer, så vi gick och köpte bagge och sen avslutades kvällen i spritis med spelkväll! jag vann förövrigt. herpes blev så bitter, åh så roligt. och colin också. "stock och säd, jatack!" sen gick jag hem och sov alldeles för sent.

imorse satt vi också med pilis. men vi blev klara och allt sånt. tur det. jag vill inte se den där äckliga saken en minut till! fast vi var tvungna att gå till monsterhäftaren. jag är seriöst rädd för den. uschanamig! sen hade vi lite fin matte och lite kemi och sen gick vi för att plugga och tog en sväng förbi studis och det låg en fin lapp på saudis bortglömda och trasiga matlåda: "saudi, din morsa jobbar inte här!" åh, vad jag skrattade. sen satt vi i spritis och plugga. jävla konkavitet, asså! fast igår var det jävla derivator. urk. jag är lite dålig. och jag BORDE verkligen börja med muntan snart. typ nu. äsch. jag orkar inte. och imon är det ju sektionsmöte, hörde jag caps? cider, sjunollor, mhmm!

/f.

Sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag.

helgen var bra, faktiskt riktigt över förväntan. efter en skoldag som avslutades med SI-matte och världens bästa och mest pedagogiska albin. hur förklarar man taylorutveckling om inte med "en jävligt jobbig funktion"? sen slängde jag mig hem och speedpackade och tog spårisen ner och träffade både saudi och thore och sedan även magnus innan vi alla fick lite separationsångest och satte oss på varsitt tåg till diverse "hem". väl på mitt tåg hittade jag knappt en sittplats och fasade för att behöva sitta i gången ända till falköping. det slapp jag och hittade en fin bordsplats. efter ett tappert försök att läsa prinsisen och somnat fick jag äntligen en fönsterplats och satte mig till rätta och sov gott hela vägen till nässjö. mamma mötte mig på stationen och vi hade en stilla hemmakväll med varma mackor och vitt vin.
i lördags packade jag lite och handlade lite och massa sånt innan jag åkte till simhallen och tävlade. det gick över förväntan. bra för att inte har tränat alls på flera månader. 30.7 på flyg på 4x50fr. 31.1 på flyg på tiomanna med en växling på william som inte var av denna värld. han la sig på sidan och gled de sista tre metrarna. hur är det ens möjligt för mig att försöka svinga då?! men vi vann tiomanna, och jag är nöjd över mina insatser under dagen. sen pratade jag massa med imse och var inte hemma förräns det alldeles var time att åka till jönkan för en trevlig kväll med pizza och dålig film.

söndagen bestod mest i packning och annat smått och gott. en snabbvisit till mormor och sen slänga sig på tåget. ett surt par kom på i jönkan och hetsade över att jag råkade sitta på deras plats. som om alla andra på tåget har specificerade platser?! chill! hemma i göteborg blev jag uppmött av robert som frivilligt bar min väska på spårvagnen. sen packade jag upp lite och handlade och tackade gud och mamma för matlådorna jag haft med mig. sen gick jag och la mig, med dåligt samvete för att inte ha pluggat nåt alls knappt.

imorse var det tungt. som varenda måndag. i skolan var det nån som nämnde att duggan kommit upp på pingpong, och självklart spanade vi resultatet på saudis htc. jag kuggade. vilken underbar start på veckan, som förövrigt är läsvecka SEX nu redan. hjälp...! sen tvingades vi lyssna på alexei och sen även lajs öhjstjöm. och lille lajs som pjatade om skjödingej-ekvationen. bra där. mitt block blir mer och mer pyntat för varje kemiföreläsning som går.
på lunchen hade vi faddergruppsmöte om tacksittsen som tog en timme. efter det skulle vi sätta oss och plugga och var först bara och kollade i returfacket efter pil. och visst hade vi fått retur, och en FET sådan. jag orkar inte mer. jävla skitdag. så när vi väl hämtat oss och ögnat igenom allt det röda klottret som fyllde vartenda papper skulle vi sätta oss vid en dator och börja rättningen. så blev det icke. efter en timmes letade efter en datasal och til och med blivit utkörd ur KD1 gav vi upp och gjorde matte istället. förrförra veckans tal. bra! vi fick lite hjälp av herpes iaf. han är ju i fas, sjukt orättvist. men har man läst ALA A en gång tidigare, så. äsch. nån gång efter åtta gav vi upp en gång för alla och åkte hem åt varsitt håll. jag lagade lite mat och nu ska jag faktiskt sova. nu när jag inte har någon sovmorgon imon heller. eller jo, men vi ska skriva pil. jag orkar inte. ta mitt liv nu.

/f.

för du var solskenet, och jag var ensam.

oj, snacka om att försumma sin blogg till max. det var visst över en vecka sen jag skrev här sist. då hade jag nyss pilat. nu är pil-labben klar och inlämnad och just nu vet jag inte riktigt var partikeln faktiskt är. antagligen inte i lådan. den är lite busig sådär! för övrigt är nog rapporten alldeles för överarbetad och idag var första kvällen på hela veckan jag är hemma innan elva.
jag ska dra en snabb summering på min fina vecka.

torsdags tränade jag och hade mig. testade livräddning med robert. faktiskt roligt, och ännu bättre se robert bli asförbannad när alla körde anarkisimning. sen var jag antagligen svintrött till älskade alexei, dock minns jag att han uttryckte sig: "vi fick svaret på den äckliga ekvationen ganska gratis"! fredagen var en kort skoldag och sen satt jag och saudi i "några" timmar och skrev pil-labb. gött. vi satt mellan tolv och halv sju, närmare bestämt. sen blev jag bjuden på mumsmiddag av pappa och susan som var på bästkustvisit för att rensa i farfars hus. sen hamnade jag till sist i kviberg för en spelkväll med roliga beskrivningar.

på lördagen tog jag mig till skolan. tror jag. vafan gjorde jag i lördags? jo, justdet! jag och saudi skrev pil som fan. sen rushade jag hem, powerduschade och utstyrslade mig till en låtsaspunkare. eller wannabe-punkare, snarare. men det var roligt. och killarna blev så jävla snygga när vi sminkat dem. saudi är FORTFARANDE svart under ögonen. och peter blev ascool. PUNKt! kvällen blev riktigt rolig. vi hamnade på gasquen och robert var bäst och spelade poker face och sen avslutades kvällen i spritis med kaffe och en bitter simon som glömt plånka och nycklar hemma.

på söndagmorgonen var jag ofantligt trött men släpade mig upp och gjorde nytta och duggpluggade. och handlade och sådär tyyyyp. sen gick dagen åt på nåt sätt och avslutades under täcket med en skål poppisar. momma (uttalat med hannas skånska)!

måndagen var föreläsningar och kemidugga. uschanamig. jag tror dessutom att jag kuggade. kanske. förhoppningsvis inte. jäkla stökimetrin asså! sen satt jag och saudi och skrev pil innan vi efterdugga-rajade en väldigtväldigt kort sekund. urk. jag var ändå hemma alldeles för sent för mitt eget bästa. tisdagen var mest likadan med labb, lektioner och pil. jag dog lite på pil. och jag var hemma ännu senare än måndagen. sen var jag lagom pigg på gårdagens labb. fast den var rätt chill, även om de förberedande uppgifterna INTE var det. urk. men som tur var var det vår sista labb denna läsperioden. SCORE! och frö, var är våra labbrockar, btw? hihi! sen gick vi på mattelektionen och struntade i kemin och skrev klart pilis. vid det här laget hade partikeln besökt de flesta platser i både kemihuset och diverse andra ställen. när vi var klara och rapporten var i lådan gick vi och ställde oss i kön till inception på chalmersbion. vi stod vid kårresturangen. kön började vid xpress...! när vi kommit halvvägs var biljetterna slut. vilket megaantiklimax. så jag åkte hem och sen slutade kvällen helt spontant på andra långgatan med smör och herpes och dimitri. och ett öltorn och babbel så att vi nästan missade vagnen hem. illa.

så imorse var jag lagom piggelin. av nån anledning mår man alltid helt fruktansvärt varje gång man sätter sig i KE och alexei drar igång en fin taylorutveckling, eller som idag, vektorer i det tredimensionella planet. MOMMA! nä. efter en hyfsat produktiv matlab begav jag, saudi och kajsa oss till kåris och åt xpress och sen smög vi runt på kårens dag och jag snattade godis av min kusin och braintek. saknar honom. sen var jag tvungen att springa till ett extrainsatt faddergruppsmöte om tacksittsen. jag var ändå en halvtimme sen (Y) men det blir nog rätt awesome, skulle jag gissa på! resten av eftermiddagen spenderade vi i ett stort grupprum i studiecentrat. vi var på tok för ineffektiva för tentans eget bästa. men det var trevligt ändå. jag orkar inte riktigt sätta mig och plugga nu. så jag träffade robert och blev bjuden på en smarrig kladdkaka på fröken olsson's innan vi gick till valhalla. och shit i bingen vad jag kommer ha träningsvärk imorgon. helt sick äre! vi körde vattentramp i en evighet, tillsammans med konstsimmarna. och DE klagade mer än vad vi gjorde. hihi!

nu ska jag sova. som fan. ja! så drar jag till världsmetropolen imon. och simmar tiomanna. finemangers. puss!

/f.

RSS 2.0