Det här var åren när jag sa JA till allt utan förbehåll. Det ledde bara till problem som var långt bortom min kontroll.

ibland undrar jag om jag inte fortfarande går därhemma, i mellanstadiet. ibland känns det sannerligen så.
idag var ineffektiva dagen dessutom. motivationen är knappast på topp, den existerar knappt. även om jag kände ett litet hopp ändå. det pendlar mycket. jag hade sjukt snygga och ENORMA påsar idag, man känner sig så jävla party då. för övrigt lagade KK käk ikväll. MUMMA! ris-otton var god, sure thing. men jag väntar med öhlen, vi kör på imon istället. hej lediga fredagar. imon ska vi chilledilla på stan och sen gasquea. VARFAN ÄR MIN FLASKA!?

/f.

I'm so sorry that it didn't work out.

hela jag skakar efter krafttaget. det var så jävla skönt att maxa. ett tag trodde jag att jag skulle krevera när jag låg där på step-plattan och körde bröstpress. gud, det är ju jobbigt att skriva på tangentbordet till och med. men jag behövde träna, behövde glömma lite för en timme. jag ska snart sätta mig och skriva ner precis. ur min synvinkel. vilket antagligen skiljer sig rätt rejält åt från den andra. fyfan. jag orkar knappt vistas i mitt favoritspritis längre. tack så jävla mycket för det. men det löser sig. ja, det gör det. men jag är så rädd, så jävla rädd. jag tvivlar om jag ens borde följa med nästa vecka.

/f.

men nånting kommer alltid emellan och någon slutar alltid älska först.

jag vill också vara föreningsaktiv. nåt så in i helvete. det värsta är att alla mina närmsta vänner är det, och det de gör på föreläsningar/övningar gör jag också. och jag har ingen som helst ursäkt när jag kommer kugga allt i maj. nejnejnej. vi försökte dock höja motivationen och bota hannas och saudis bakfylla med sushi och sen en tretimmarsfika efter sista övningen. gick väl sådär men mysigt som tusan hade vi. det här är ju tomma veckan den här veckan. jag vill festa, jag vill också komma till skolan och vara bakfull. jag vill också ha ursäkter och minnen och saker att berätta och prata om. jag längtar nåt helt sinnessjukt till nollningen. vad som blir min tillhörighet vet jag inte än. vi får se. mja. jag saknar hur som helst det glada livet. det är LV2, vi har tre räkningskurser och vi är ur fas totalt. kommer bli en rolig sommar.

jag pratade med bengt idag. jag blir glad när det finns folk som bryr sig och faktiskt står på min sida.

/f.

I entered nothing and nothing entered me.

jag har redan tröttnat på skolan. av flera orsaker. idag började vi inte förrän efter lunch, ändå satt vi hela jäkla morgonen och försökte räkna stat. det gick sannerligen inget vidare. jag klarar visst inte tänket. så efter fjärde misslyckade uppgiften gav vi upp och tog lunch. jag trivs verkligen inte i skolan längre. jag trivs inte i spritis, jag trivs inte i studis. jag trivs inte ens i KS11. det är så intressant att allt blir annorlunda i en handvändning. det är rätt svårt att veta vem jag kan vända mig till. fast jag vet egentligen. synd bara att nästan alla är och bryter benen i backen just nu.

efter skolan åkte jag och handlade och sen gjorde jag laxpasta. och tvättade. så nu är jag mätt och glad, tänkte jag säga. nä, men jag är mätt iaf. och nu har jag insett hur fantastiskt lång tid det tar att koka upp vatten varje dag. usch.

/f.

Säga nånting sant, göra allt vi kan fast det känns så svårt och jobbigt ibland.

jag spenderade helgen i de djupa småländska skogarna. det var ordentligt bra. underbaraste håkan i huskvarna och jag fick bara skitbilder, så jag gav upp. istället försökte jag låta bli att gråta till alla vackra sånger och misslyckades fatalt. sen tittade vi på big brother och åt fläskfilé mitt i natten. igår besökte jag mormor och sen åkte vi och tittade på Huset och valde rum. jag hade hoppats på slagsmål och blev besviken. jag fick gavelrummet, ett långsmalt sådant, på fel håll, liksom. men min säng kommer få plats och då är jag nöjd med funktionaliteten. för övrigt var det minst sagt ett renoveringsobjekt, men det har potential. om sisådär två år. tur att jag inte kommer till småland mer nu innan sommaren så slipper jag se den värsta skiten.

kvällen sedan handlade mest om att åka bil. så är det i småland. vi skulle till en tjej först och sen på en förfest. först körde vi fel i skogen i typ tjugo minuter innan vi hittade till sofie. sen därifrån skulle vi ytterligare längre ut i ingenstans och sen slutade vi på parken i tranås. herregud, aldrig mer! hundrasjuttio spänn i inträde är ALDRIG värt, inte nångång nånstans. sen stänger ju alla gosiga uteställen i småland redan klockan ett så vi var tillbaks i annapannas lägenhet redan halv två. så vi bestämde oss för att äta lite, rostat bröd och knaperstekt bacon. eller tja, snarare, anna steker bacon åt oss båda och jag sitter på köksstolen och gäspar stort. men det var mumsigt. sen la vi oss och försökte sova ikapp den timmen våren nu snodde av oss. dö!

idag åkte jag till simhallen och pratade och tittade och SAKNADE. fyfan. åh vad jag bara ville dyka i på "färdig-japp" och simma en tolvochenhalva fjäril med kim och jocke. åh. åhåhåh! men det hade inte gått. jag hade sjunkit. men det är ändå skönt att de saknar mig också. för jag saknar dem nåt fruktansvärt. dem. det. ja.
på stationen innan tåget rullade hittade jag duschis så jag satte honom mittemot mig hela resan så han inte skulle känna sig ensam. jag är så snäller. och trötter nu. tur att jag har sovmorgon till lunch imon, som varje måndag. men vi ska nog ändå hänga där runt nio typ. stat är ju mums!

/f.

I hate this bridge.

igår var det pubrunda. jag var glad. och full. och dum. och där förstördes mitt liv igen. nu har jag inte ens gjort något. det ska bli så skönt att åka till de djupa skogarna. dansa och skrika halsen av mig. och krama annapanna. åh. jag saknar det. och höften gör inte så ont som den borde.

/f.

Men jag tar allting på lek, även en hemlighet.

jag gick och tränade efter skolan. tog krafttag och tog mig knappt upp för backen på hemvägen. jag borde kanske äta lite, magen kurrar tomt. men imon är det pubrunda som tusan. fast först ska jag ha en eftermiddag på stan, spana lite liksom. och sen dricka öhl, kanske hos f6asp, kanske bara i spritis/gt/kNox, vi får se. kommer hur som helst bli finemangers. då ska ingen få förstöra min kväll sådär igen. för sker det så dör katten osv. ni vet vad jag menar!

/f.

When you came in the air went out and every shadow filled up with doubt.

igår var det måndag lv1. egentligen hatar jag det. jag har så mycket tid, jag vet inte vad jag ska göra av den, särskilt inte när läsperioden börjar med sovmorgon. jag kommer tydligen ha sovmorgon till lunch varje måndag nu framöver. och sluta klockan tio på fredagar, heey långhelg! för övrigt spenderade jag femhundrafemtio spänn på statboken. inte helt okej. jag lägger hellre mina cash på biljetter till london 2012. fast jag måste iofs ändå få pappa att lägga ut, mitt kort verkar inte funka att betala sådär med. äsch.

imorse tänkte vi vara smarta och gå på den tidiga övningen i staten för att få lediga eftermiddagar. det lönade sig inte, så vi gick även i eftermiddags. nu vet vi åtminstone vilka övningar som är värda och vilka som inte är. så länge det är broman, så! och ikväll har jag lagat mat i flera timmar. inte alltför äckligt och det blev tillräckligt många matlådor för att de skulle ta slut. gött. så nu är min frys full. GÖHÖTT!

/f.

och i hemlighet har hon svurit att bli den första av dom att dra långt härifrån

min ledighet förlängdes med två timmar när jag tittade på det nya schemat. det behöver jag. jag har dock inte gjort någon av mina förpliktelser idag. jag stängde inte ens av telefonen som jag lovade mig själv att göra. fast det var ändå ingen som frågade hur jag mådde eller så. men jag har ändå folk runt mig som bryr sig. jag vet. och nu är det ny läsperiod. jag tänker inte ens lova att jag ska ligga i fas. jag ska göra mitt bästa, det blir mitt läsperiodslöfte. och träna lite mer, kanske. och allt annat. ordna upp mitt liv. och kötta sönder ala b.

/f.

I don’t know what’s going on but I believe I must reconsider.

jag orkar inte mer. titta på klockan, jag är redan hemma. nu tar jag fan mitt liv. jag orkar inte mer skit. dessutom är jag full och illamående och tentan gick åt helvete. tack gud, ja, släng GÄRNA mer skit på mig. förstör gärna min kväll. godnatt.

/f.

I began this day by hurting you, like I began the day before.

jag orkar inte. okej. jag orkar inte. jag som tyckte det gick bra igår. kvällen förstördes på två röda och mitt sommrlov försvann om möjligt ännu snabbare. jag vet att jag är korkad, men jag trodde inte det var så illa. folk säger att jag överdriver. visst, men jag bor inte hemma heller. fortsätter jag såhär är jag borta innan jul. men jag älskar göteborg, jag älskar chalmers. men jag fixar inte detta. jag vill också vara sådär duktig. trettiotre poäng är inte duktigt. jag ska byta umgängeskrets.
förövrigt var jag femton timmar i skolan igår. jag kopplade lagrange och halva kedjis. resten tog jag imorse. sen städade jag och handlade och åkte hem. jag tänker vägra diagonalisering. jag kan satsen, det räcker. om en och en halv timme planerar jag att ligga i sängen. och imon tar jag mitt liv. och sen dricker vi öhl och glömmer alla bekymmer. för en dag. död.

/f.

here we go again.

igår var det dags för mastodonttentan från helvetet, aka kemitentan. och den var dödligt svår, vilket jag tyvärr inte jag var ensam om att tycka. jag kan inte komma på någon som kom ut ur salen fem timmar senare och inte hade en besviken min. så vi var bittra och gick och åt thai och glömde lite. sen gick det inte alls att plugga mer. efter fem timmars träsmak och allmän hjärndödhet var man hur slut som helst. så vi traskade och tränade. satan vad jag har träningsvärk nu. märkte jag. ouch. jag ska strax till skolan nu. jag tog sovmorgon. nu har jag dåligt samvete. inte okej. tack så mycket!

/f.

So tell me when you hear my heart stop.

om tolv timmar kommer jag sitta här igen. lyssna på peppmusik och ha ångest som satan. värre än nu, liksom. kommer jag klara det? jag vet faktiskt inte.
hur som helst så har jag åtminstone fått tillbaka rösten. alltid något. jag har väl räknat två tentor idag ungefär. det hade kanske varit bra att veta hur många bonuspoäng man faktiskt har. jag ska kolla igen om vi har fått vardagsmolekyler sen. antagligen inte. men jag skulle väl gissa på kanske 10-12 poäng. hoppas jag. då behöver jag bara skrapa ihop runt fyrtio. HOPPAS!

/f.

En lukt som luktar som en rygg jag rört vid.

jag spanade in melodifestivalen igår. sen slumrade jag till spiderman. en bra kväll efter en dålig dag. idag har egentligen inte heller varit sådär jättebra. långa dagar, lite sömn, lite mat, mycket stress och press. gud, det låter som att jag är med i expedition robinson. fast snarare expedition chalmers goes tentavecka. bara ordet ger mig kalla kårar. måtte det gå bra. imon ska jag sitta effektivt till eftermiddagen. sen ska jag hem och tvätta, laga mat och göra pannkisar, och nej, det går inte under laga mat. pannkakor är jag bra på!

/f.

jag vill inte verka jobbig eller så men jag är varm och du ser kall ut.

igår var vi och såg säkert! och ludwig bell på trägårn. herrejävlar vad det var fint. fantastiskt. underbart. innan konserten drog vi med och peter och gick och åt på restaurant. och hade det mysigt som bara vi kan. världens bästa människor har jag runt mig. sen gick vi och tog en dyr kaffe och gick till spelningen. jag dog lite mer i hjärtat för varje låt som spelades. efteråt var halsen och huvudet slut. när jag vaknade imorse var halsen nästintill obefintlig. så jag ahr varit mitt lite tystare jag idag. men det gick helt okej. alla skrattar ändå bara åt mig. tredje gången sen i augusti, och alltid tajmat med tentan. BRA sandra, bra. jag var iofs mest ineffektiv idag, så ikväll ska jag hyra in mig hos nån som har en stor tv, kura in mig under en filt, dricka te och kolla melodifestivalen. jag behöver vila halsen. att jag alltid ska drabbas. men som vanligt är det bara jag som tycker synd om mig själv.

/f.

Jag förtjänar hur jag mår, kom häll mer salt i mina sår.

min vecka har bestått av olidlig ångest. helt sinnessjukt mycket ångest. jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen längre. jag har gråtit i skolan varje dag. jag fixar inte det här. så nu ska jag lägga mig. jag behöver sova. jag ringde mamma innan och bröt ihop fullständigt. vem kunde ana att chalmers skulle vara en sån psykisk påfrestning? eller så är det bara jag som är svag. jag vet inte. vad jag vet är iaf att jag inte kan ha de så här. inte för att det lär bli bättre nästa läsperiod. eller i höst. men folk går ju tydligen i kf2 föralltid. nån gång kommer jag väl härifrån. men om det blir inom ett år känns starkare för varje dag jag går såhär.

/f.

Alla barn här har ett trasigt hjärta och alla barn här bor i samma stad.

sittningen var fantastisk. mitt hår var risigt och stod åt alla håll och ingen kunde fatta vad jag var för nåt. dåligt! jag var ju ragnarök, självklart?! under kvällen flödade rödvinet och vi åt helstekt gris och kanderade äppeln. och det är ju ingen bra fest om man inte känt alla känslor. glädje, ilska och tårar. och skratt. och dans. sen tog jag spårvagnen hem i natten när det börjat dö och folk begav sig till skrubben för efterfest. sen sov jag till elva. det var behövligt. sen var jag sjukt ineffektiv i skolan och satt mest och åt choklad och försökte förstå facit på tentan från nollnio. förhoppningsvis går det bra nästa vecka. jag får ångest bara av att tänka på det. så jag gick hem och lagade massa mat och tvättade och dammsög upp alla popcorn som låg över slängda över hela golvet. duktigt! och imon är det ny vecka, veckan innan tentaveckan. hjälp...!

/f.

We like to watch you laughing.

jag vaknade och smsade hannis runt nio, då var hon redan i skolan. så jag slängde i mig lite frulle och spatserade dit i solskenet och vårluften. sen var vi lite ineffektiva tills peter och saudi dök upp och vi provade att göra en halv kemitenta. det gick sådär. organkemin sitter inte riktigt där den ska. asch. det är ju oceaner av tid kvar till tentan!

och nu kom hannis hit. jag ser ut som ett troll, ikväll är jag världens undergång, var hälsad valhall!

/f.

Dom kanske tror att vi är typ kära, får jag gå precis så nära?

igår pluggar jag i princip konstant. ish. det var dessutom shushitosssda! mumma! och på kvällen var det pubis för hela slanten. aspvästar tillverkades och äcklades ner fullständigt. urk. fast carre hade sänder vitlökspressen (Y) sen blev det mer öhl och sen hamnade jag av okänd anledning mitt i ett capsspel. klassiskt dålig grej att göra. jag vaknade lagom bakfull och trött imorse och gick och skrev termon. förhoppningsvis ägde jag den fullständigt. åtminstone tillräckligt för att få femton poäng. ja. sen prokrastinerade jag frisk resten av dagen. jag orkar liksom inte ta tag i nåt idag. så jag åkte till maxi och kom hem för ett tag sen. ikväll vankas det lugn och ro och antagligen 127 timmar om allt går som planerat. och imon smäller det som tusan. valhall, var hälsad!

/f.

Alla nere på stan, de pratar om dig som en nyhet.

jag sitter och fryser. min franska balle är vidöppen (okej, det lät CREAPY!) pga att jag lagat mat som involverar laxstekning. det luktar i hela lägenheten. urk.

i måndags spenderade jag hela kvällen i skolan och gick hem runt halv elva. DÅ är man duktig. var jag duktig? njaaa. jag räknade mest matte och lappade organic. mums. sen pratade jag massa och det var bara roligt. fast det straffade sig igår. jag var i skolan halv nio trots att jag inte började förrän ett. hela morgonen satt jag och hannis plus några till och lappade kemiböckerna och antecknade. sen gick vi snabbt på lektionen och gick lika snabbt därifrån när vi insåg att den var i stort sett useless. sen satt jag resten eftermiddagen på samma jävla stol i samma grupprum som hela dagen. sen gick jag halvvägs till fysiken innan jag blev övertalad att vända och byta riktning mot olofshöjd och dricka irish coffee och prata ut med två personer som betyder. så länge jag känner att de finns där så finns jag. det vet de. sen promenixade jag hem. det känns att det börjar bli vår. det var ju trots allt första mars igår, snart kommer solen skina länge igen. åh.

idag har jag förstått lite matlab och haft fint phaddergruppsmöte. jag vill vara chef, jag vill det. och vi ska ha nice english teaparty-sittning. kommer bli finemangers! sen sprang jag upp och ner för studistrappan och prokrastinerade utav bara fan innan jag slutligen tog mig samman och nog kanske lyckades skrapa ihop femton poäng på en duggan från 07. sen såg jag målgången på damernas stafettvinst och sen fattade jag ingenting alls av mekföreläsningen. som tur var var jag knappast ensam om att känna sig urbota korkad. eller? att gå igenom tre definitioner på under minuten brukar vara en klassiskt dålig idé, så även denna gång. men det löser sig säkert, det är ju ändå en hel lp till tentan! muuuumma! sen räknade jag mer termo och blev rätt deprimerad. jag gissar att jag nog kommer ha det roligt i sommar. så länge jag inte slår hazzes antal så!
när jag kom hem gjorde jag fiskgryta och lyckades slå ner stekpannan med axeln. gött. det är nog som fanny sa: sandra - köksredskapen 0-3. buuuhuu.

/f.

RSS 2.0