To die by your side, well, the pleasure, the privilege is mine.

hela förra veckan var jag sjuk, typ dog lite. nu är jag mest rosselhes och låter lite mysko, men annars är det lugnt. helgen var aktiv med omsitts i fredags. vi handlade och preppade och väntade ut pateter och sittande. tyvärr failade tipspromenaden och allt blev inte alls som vi tänkt oss, men till slut hamnade vi ändå på gasquen, en timme innan stängning. jag hängde lite med ccc-asparna och när de drog på efterfest till källarn åkte jag hem med sista bussen. på lördagsmorgonen gick jag upp och städade. igen. jag hade dammsugit i fredags, men när jag kom hem i byxor dumpade jag dem bara på golvet och det blev en fin grushög. så jag var tvungen att dammsuga en gång till och diska osv. sen kom pappa och susan och vi fikade och skulle sen sätta upp lite tavlor. fast pappa hade glömt slagborren hemma så vi fick åka till christer och låna hans. det blev en sväng på stan på eftermiddagen och jag fick en ny kjol och en kuvertväska. mycket bra, och lite ångest. sen åkte vi ut till ytterby igen och käkade middag och jag snackade med björn. bra helg!
 
idag dog jag måndagsdöden, som alltid på lincolns föreläsningar. sen försökte jag plugga lite transport och sen drog jag och handlade och har lagat mat och sådär. jag kommer bo i skolan den här veckan. valberedning imorgon, onsdag OCH torsdag. kajsis och lovisas fest på fredag och tacksitts på lördag. det kommer bli bananas!

Här har du en av alla nätter på jorden.

jag vaknade upp i morse med världens ömmaste hals. gjorde frukost och fick slänga allt. jag kunde inte svälja annat än vatten. värt? nu ikväll har det blivit lite bättre. jag funderade först på att inte alls gå till skolan, men sen var det föreläsning istället för demo och det gjorde det hela mycket mer värt. sen satte jag mig i gt och började på värmen. micke skällde på mig och tyckte att jag skulle sluta flykta från teorin. men det är ju sååå tråkigt med teori! på lunchen tänkte jag försöka mig på en femma. efter att noggrannt ha kollat igenom min tenta insåg jag att jag fått två extrapoäng. jag hade nämligen inte svarat på alla frågor, men ändå råkat kryssa för alla. så jag fick dubbel poäng. så egentligen var jag visst tre poäng från femma, men vad gör väl det? jag kunde inte vara nöjdare! hoppas bara jag kan vinna transporten så som jag vann saten. sen åkte jag hem. köpte glass. jag har druckit massa te med honung och ätit glass och faktiskt pluggat lite teori. renskrivit och förstått härledningarna för rörströmning. och JA! det är precis exakt så exalterande som det låter.

där SAT den!

Måndagsmorgonen började på gymmet, strax innan åtta. Efter fyrtio minuter på crossen var jag svinsvettig och mer andfådd än vanligt och orkade inte bränna på. Så jag körde lite mage och gav upp och gick till skolan. Två timmar av att Lincoln skriver på tavlan och jag själv mest kollar facebook och instagram. Blää. Efter lunchen satte jag mig i gastown och räknade klart den sista impulsen och lånade och kopierade Saudis anteckningar med härledningarna jag missat. Sen sa Malin att tentan äntligen kommit. Jag hade visst fått mail utan att märka det!
 
Kurs: KAA095 Separations- och apparatteknik
Prov: 0104 Tentamen
Poäng: 6.0
Betyg: Fyra
Skrivningspoäng: 39
 
AAAAAAAAAH! Ett poäng från femma! Det här är helt sjukt. Min första fyra (ALA A räknas inte) och jag har nästan femma? Det är granskning imorgon. Jag ska se vad jag kan göra.
Ikväll har jag hängt hos Robert och tittat på film. Jag tänker att jag får fira i helgen. Då kommer pappa och Susan hit!

Det fanns ett ljus som aldrig släcks.

jag kom precis hem från en lång promenad. jag gick vilse igen och kom upp på ramberget. fast sen vågade jag inte fortsätta och gick samma väg tillbaks och tog bussen hem. men en gedigen promenix på två timmar är lagom. Nu är jag mest trött och kall och äter vindruvor. jag blev väckt av att det ringde på dörren vid tolv, men jag vågade inte öppna. asläskigt!
 
i fredags hade jag en ynka föreläsning och sen åt jag lunch och åkte hem och chillade. sen köpte vi öl och sittningen i tågvagnen var mycket lyckad! sen smet jag iväg till kajsabaren och drack mer öl och avslutade kvällen på gasquen. mycket bra. igår mådde jag däremot mindre bra. jag låg i sängen mest hela dagen. sen tog jag tag i mitt liv och tvättade och lagade risotto och lax, men jag orkade inte handla så det blev lite fattigt. sen fixade jag mig och drog till järntorget och mötte upp LN och granberg. vi satte oss på king's head och drack öl. hittade en tjej som satte sig med oss och var trevlig och sen kom även micke och patrik med flickvän. en mycket bra förfest, vill jag hävda. sen åkte vi till chalmers och gick på taberaseftersläpp. jag tycker inte att jag var särskilt onykter, men ändå ballar allt ur. jag orkar fan inte gråta mer nu. det är för sent. och det är inte ens min tur. jag orkar inte.
sen tänkte jag smita hem lite tidigare men missade bussen med tio meter. satte mig och sov i kårhuset tills nästa kom. sen sov jag på sönkes axel hela vägen hem. tur att han följde mig, jag hade antagligen vaknat upp på eketrägatan annars...!

för-fas.

igår ställde vi upp för våra barn och höll i en station på snoks aspning. vi körde sprit eller vatten, denna fantastiska lek. under tiden drack vi slots och lyssnade på kaos-låten. adam och häks-tjejerna skulle på pr-kalas, men var både sena dit och kom snabbt tillbaks igen. kvällen avslutades på gasquen i byxor. det var en bra gasque för att vara mitt i veckan. bara föreningsfolk och sådär. jag tror att jag skötte mig, för en gångs skull. pratade med fredrik igen och det var typ det bästa på hela kvällen. sen insåg jag plötsligt att klockan var kvart i ett och fick jäkligt bråttom. kom till chalmershållplats i lagom god tid, en hel minut till godo. att jag ens stressade! men det var en bra kväll och jag var alldeles för trött och bakis för att ta mig upp till demon. istället satt jag sen och räknade transport ensam i ett grupprum utan fönster på trean. inte alls deprimerande. nu har jag räknat alla ordinarie uppgifter på impulsen och ska bara göra de sista blandade uppgifterna. när jag kollade planeringen visade det sig att jag alltså gjort halva nästa veckas uppgifter också. jag är i fucking FÖR-FAS. när hände det?!
imorgon blir det baklängesphadergruppssittning och troligtvis gasque. jag är pepp på helg!

Alla Tiders KfKb-Kalas

carl och göras på ikea.
 
honnörsbordet dukat.
 
ett kuvert. (märk väl pinen som sitter mitt på loggan på sånghäftet. SÅ. JÄVLA. NICE!)
 
jag var festfin, som sig bör.
 
malin fick kuk i varje rätt.
 
TACK ALLA för en fantastisk sittning!

Let's make the most of the night like we're gonna die young.

herrejävlar.
de senaste dagarna har varit hektiska. eller, det var väl ett milt uttryck. i torsdags var jag i skolan och var på föreläsning och sen pluggade jag el hela eftermiddagen. på kvällen var det pub och vi hade pubquiz och chill-ljög lite. rätt gött häng och det var nice med floff. i fredags sen började preppen på riktigt. en och en halv timme på ikea. jag som HATAR ikea. vi kom hem med massa ljus och en jävla matta, det kallar jag riktig shopping! vi hämtade tyg och porslin och jag spenderade ett antal timmar i d8 med sånghäfte och bordsplacering. men båda ovanstående blev mycket bra, om jag får säga det själv. till slut var klockan alldeles för mycket och vi dansat runt lite för länge till ke$ha och vi drog hem.
lördagen började tidigt, redan vid nio sågs vi och kk hade redan varit igång ett tag då. vi pyntade i spritis och när vi fick tillgång till kalle började fixet där nere. jag var ansvarig för dukningen och trots att vi var över tio pers så tog hela dukningen nästan en och fyrtiofem. sen var det lite mer småpill, men till slut kunde jag, göras och malin springa och byta om och powersminka oss. sen var hela kvällen bara fantastisk! allt klaffade. allt var super. alla hade roligt. folk stod i princip i kö för att få tacka oss, det var helt sjukt. men fantastiskt! sen fortsatte efterfesten i gastown där häks hade pub. återigen svinbra uppstyrt av oss. när puben sen stängde lyckades jag missa min sista buss och var mätt och trött och satt på golvet i korridoren utanför skrubben. det gick liksom inte att vara där inne. det var varmt och trångt och luktade äckligt. så jag valde en utmärkt plats och spenderade sedan kommade två timmar där. när jag väl kom hem var klockan redan efter sex, dvs alldeles lagom för att ha arrat tidernas bästa jävla kalas!
 
så igår var jag mest bakis och sliten. men åkte ändå till skolan och försökte plugga el och jag och malin röjde det värsta. idag tog vi resten. jävla porslin alltså. jag kommer ha träningsvärk i flera dagar av allt bärande den här helgen. men sen var det klart och på kemiföreläsningen langade lincoln fram sex summatecken på rad. rimligt?
efter lunch var det duggtime. och jag vet inte. jag har ingen aning om hur det gick. bra, hoppas jag. jag vet inte. jag vill bara bli av med den. sen orkade jag inte plugga transport, det får bli en annan dag. mitt schema har ju halverats, jag har oceaner av tid att komma i fas igen.

insta.

sep-plugg.
 
et-biljard.
 
atkkk-kickoff.
 
 
et-raj.
 
gym-lek.
 
lv1-lyx.

Even if things get heavy, we'll all float on.

pubrundan var bra. jag tränade på dagen och sen åkte hem och sen var det nån form av för-sammankomst hos maria. efter några öl gick vi till chalmers och började på kajsa. det var nice, dock rätt mycket folk. sen gick vi vidare till hubben, kfkb, gasquen och avslutade kvällen på winden. sen gick jag till örgryte i ösregnet och stormen runt fyra. jag var definitivt pigg och glad när jag satte mig på tåget till norrköping vid lunch dagen därpå. men det var gött att somna och sen bli mött av mamma och kramas. jag har verkligen saknat henne. vi hade en lugn hemmakväll och åt gott. på lördagen gick vi på stan och jag kom hem med en ny kjol och fem par strumpbyxor, ungefär en dryg vinterförbrukning. på kvällen åt vi oxfiléplanka (!!!) och såg nya bond-filmen. mumma på båda sakerna. när jag kom tillbaks hem i söndags bar det snabbt av till skolan för transport- och elplugg. mest el, faktiskt. jag räknade snabbt igenom lv1-transporten. borde dock VERKLIGEN ta tag i den här veckans uppgifter också. men jag skjuter på det till efter duggan...
 
den här veckan har mest bestått av ångest över elen, transporten, kemin, atkk. det mesta. imorse var jag på gymmet för första gången sen i torsdags. hundra knäböj innan frukost. jag kommer inte kunna gå på flera dagar. igår var jag med kajsis, peter, maria, saudi med flera och såg senaste batman också. jag borde verkligen inte sväva ut med min ekonomi mer nu. jag ligger på stabila femtonhundra att ha resten av månaden. mitt kylskåp är tomt. min frys är snart tom. det verkar som att det kommer bli en bra läsperiod.

RSS 2.0