got to celebrate my life.

dagen c. åh! vi skulle samlas och sen vara redo tills vårt flak kom. vi väntade i fem timmar! sen lastade vi på allt och klarade höjdrepet med den extrema marginalen på en och en halv centimeter. till skillnad från den andra vagnen som fick slita i flera timmar då deras var över två decimeter för hög pga att ccc tabbat sig och sagt fel mått. men det var nice som tusan att meka på vagnen. sen träffade jag pappa och susan en sväng och åt sushi och fick födelsedagspresenter. mums! och sen rullade vi. och jag kommer ha träningsvärk som satan av att ha suttit skräddare i en och en halv timme på flaket. åh. men det var så bra, så roligt. åh. och sen städade vi lite på byggplatsen och sen sprang jag hem och duschade. ansiktsfärg, asså! och jag märkte att vårsolen visst tagit ganska rejält på mig idag. jag somnade nästan när jag la mig och chillade. så nu är jag fint röd på hela bröstet och i nacken osv. byggrocksbränna <3
men nu har jag bäljat i mig lite vin, jag äro redo för en kväll i kårhuset på festu. och jag får träffa hanna, åh!

/f.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig.

jag tror att tentan gick bra. jag vill verkligen inte jinxa, men jag hoppas sannerligen att jag är godkänd. men låt honom brinna i helvetet för alltid. sen gick jag direkt till en fin fördrink under lunden på geniknölen. och sen gick vi in och var på den vackraste sittningen någonsin. tack underbara sexet, jag tycker om er. sedan hamnade vi utanför chabo och capsade. kvällens bästa var "och där drack arian upp sin heterosexualitet". fantastiskt roligt. sen gick vi till gasquen och tja, jag orkar inte så mycket mer längre. så jag gick hem. barfota. jag kan inte rekommendera någon att gå hem barfota på en grusväg i april och natt klockan två. verkligen inte. jag kommer bli sjuk igen nu, helvete. och jag hatar verkligen att gråta. jag trodde inte ens jag hade tårar för tre jävla timmar, men det hade jag banne mig.

jag och honey försökte sälja program och tog oss ut på utflykt långt bort. vi är så sjukt misslyckade. men äsch. det är sånt som ändå är bra. sen tog jag en powernap och sen byggde jag fram tills för en timme sen. målade. utförde högkvalitativ ingenjörskonst. klabbade med tapetklister. åt pizza med tjugosju ingredienser. och frös. blir jag inte sjuk efter den här veckan så vet jag inte vad. men imon, imon smäller det högt. vi ska ju ha rökpuckar. 18:15 på gibraltar, be there eller gå på gu.

/f.

You did what you did to me, now it’s history I see. Here’s my comeback on the road again.

jag ska sluta vara i skolan. jag ska sluta gå på gasquen. jag ska sluta vara aktiv. jag ska sluta på chalmers och flytta tillbaks till småland och vara den efterblivna nobody jag redan är.

/f.

She's twenty years of strangers looking into each other's eyes.

först runt halv nio började det droppa in folk i spritis, då hade jag suttit i soffan i två och en halv timme sådär bara. jag börjar sannerligen känna av tröttheten nu. under dagen satt jag fortsättningsvis i spritis och dog. på lunchen gick jag och smör upp för att hämta tenta. jajamän, jag lyckades granska upp den två poäng. det var värt ändå. så jag ska kanske få göra en muntauppgift eller så som komplettering. det hade varit så jävla skönt. åh.

jag dippar ganska rejält nu. jag vill inte skriva tenta, jag vill inte vara hatad, jag vill inte vara misslyckad. jag vill bara få leva lite. men jag orkar inte det. jag insåg saker idag. jag är så jävla hopplöst misslyckad. ge mig styrka, ge mig alla bortresta vänner. ge mig allt jag saknar. lös mina problem och fixa så att jag sätter ala b SÅ JÄVLA HÅRT!

/f.

dance with me.

igår tog jag en gnutta sovmorgon och sen var det plugg hel dagen. de äldre kfarna har kRRRt (ja, kemisk reaktionsteknik alltså, KRT. jag längtar redan till trean...) nu på morgonen och gick hem tidigt. kvar satt vi som alade men det började balla ur ordentligt och då gick jag och tränade. men jag känner faktiskt ingenting i musklerna idag, inte än kanske. efter träningen hängde jag lite i öhltältet och sen gasquegasquegasque! fast det var helt dött när vi kom dit och jag gick hem rätt tidigt. jag var tvungen att gå upp rätt tidigt. alla snackade om att det skulle vara sånt jävla tryck på cm-biljetterna, men icke! kanske utanför byggplatsen, men än så länge, sen en timme tillbaka, sitter jag själv i spritis. jag hade tänkt plugga men jag insåg att alla mina grejer ligger i skåpet och jag har ingen eftertraktad jag-är-föreningsaktiv-access till kära mellandörren. jag får helt enkelt vänta snällt i dryga halvtimmen till. äsch! nu får jag ju iaf biljetter!

/f.

Come as you are, as you were, as I want you to be.

hur kan min enda talang i livet vara att göra precis allting värre. jag är så jävla värdelös så det finns ju inte. skitdag och jag kommer antagligen kugga skiten. varför i helvete blir det alltid såhär?

/f.

Det är ungdomens förfall.

idag målade jag. jag är svart på händer och fötter. men det var nice som tusan! och det var stekigt varmt. så imon ska jag ha bikini under så man slipper springa runt med rocken knäppt. jag dog lite men jag blir mest bara så glad av vädret. jag vill dansa. okej, hanna KOM HEM NU! sen pluggade jag lite mer och gjorde en tenta och lyckades nog skrapa ihop tillräckligt med poäng. jag vet vad jag ska nöta för nåt nu. helvetesdiff och annat äckel. men det är oceaner med tid till torsdag, massa toppar innan dess!

/f.

I've been looking so hard for someone who could love me like Will loves Grace.

brabraBRA helg. min mamma åkte nyss härifrån så jag ska plocka lite och sen bege mig till skolan.

i fredags pluggade jag på morgonen och fick ryck på alla integraler och elaka diffekvationer. sen åkte jag till stan och fixade lite och sen mötte jag min mamma och vi strosade runt lite och jag visade henne chalmers och lagade mat och på kvällen såg vi king's speech. helt sjukligt bra film. ja, skådespeleri och filmning och allt, jag dog lite.
gårdagen började med presenter på sängen och frukost och en heldag på stan med strålande so, värme, shopping, fika och många telefonsamtal och gratulationer. på kvällen tog vi oss långt bort och åt gott som en tradition från förra året och ett glas vitt på avenyn senare gick jag till skolan och gasqueade. det var trots allt min födelsedag. jag fick spendera den, i omgångar, med två av de bättre personerna. mycket mycket bra. åh. grattis sandra, nu är du ingen liten tonåring längre!

/f.

no time to think about consequences.

åh. jag ska fanimig aldrig mer dricka rödvin. gårdagen var episk med huvudet dunkar fortfarande sådär en tjugofyra timmar efter att jag slutat dricka. hur som helst är det första byggdagen så jag inspekterar byggplatsen och pluggar linalg om vartannat. eftermiddagen spenderades med byggburgare och honey och carls lägenhet på chabo. det var nice som tusan. sen köade vi till VSGOFPABG och fick en vinare i dörren. jag hamnade med honey och dp-asparna, f6-asparna och en fnollk'are. men det var så jävla bra. jävligt bra, helt enkelt. sen gick det bara utför. och honey minns inget efter att vi varit på toa. det förklarar det mesta. fast jag var duktig bästis och nattade henne och anlände till gasquen en smula senare än resten av gänget. men det gjorde knappast nåt. dock gissar jag att vinet slog till ungefär då så jag vandrade hemåt tidigt i bara byggrocken. när jag vaknade imorse mådde jag hemskt, verkligen totaldåligt. men jag släpade mig till skolan och pluggade mer. jag hängde en sväng på byggplatsen och stekte bland andra bakfulla människor. fräschare byggare får man leta efter. men äsch. när jag äntligen gav upp plugget åkte jag och handlade och imon kommer mamma. jag lyckades även missbedöma proportionerna på en sats pannkakor och har numera pannkakor upp över öronen. jag är sjukligt mätt. imon ska jag ha shorts och sen ska jag krama ihjäl min moder. hjärta!

/f.

när planeterna stannat.

jag var duktig och var i skolan tidigt och var hyfsat produktiv hela dagen. fast det går dåligt. jag är så less på diffekvationer, på invers-substitution. men nu har jag räknat igenom calculus-uppgifterna så jag går på linalgen innan si och tentor. det ska gå. det ska gå. ja. det ska gå. och imon är det VSGOFPABG. kommer bli vått och awesome. med en fin gratis-gasque efteråt. om jag är lite bakfull på torsdag gör inget. jag är taggad. det ska gå!

/f.

stirra ner.

det slutade med att jag inte alls stannade hemma i lördags. dock var jag typnykter. vi capsade i kulan/domen i den fina capspoolen. sen dansade vi på bordet och kvällen slutade på gasquen. jag är nog sämst i världen på att hålla mig hemma. men egentligen. vad är det för kul om man gör det, liksom?
igår tog jag tag i plugget och satte mig i spritis. när jag äntligen kommit igenom anteckningsbunten hade jag somnat fyra gånger. det bådar gott för den kommande veckan. sen spenderades kvällen med benjamin button, pizza och chips och en obekväm datorstol. vissa saker blir liksom bara fantastiskt bra.
idag har det varit sjukt fint väder. jag blir så lycklig i hjärtat av solen. allt blir lite mer perfekt då. synd bara att vi måste sitta inne och plugga. eller tja, måste och måste, det är ju ett aktivt val. men vafan. jag måste ju plugga hursom. idag gick jag kampen mot substitutionerna och partialbråksuppdelningen. jag ville mest ta mitt liv. herrejävlar. men nej, vi SKA klara det. det riktiga köttandet börjar nu. eller imon kanske.
nu har jag dessutom lagat mat. ett paket kyckling och sex matlådor senare har jag till och med ätit glass och det luktar mat i hela lägenheten. och jag har upptäckt att eftermiddagssol är det finaste. jag har eftermiddagssol. åh.

/f.

river en vacker dröm.

torsdag var dagen ingen orkade göra nåt. påsklovet kom lite för fort, redan klockan två. sen hämtade vi mattetentan och jag försökte jaga kemitentan som slutade på fyrtiofyra poäng, fyra ynka poäng från en fin trea, vilket saudi ju lyckades med. sen åkte vi till stan och åt glass och jag åkte och handlade lite innan jag pubade på kvällen. klappleken i dryckestappning uppskattades till tusen. jag fick sånna flashbacks från träningarna förr. åh!

igår tog alla, alla sovmorgon. det var gött. fast det regnade och hade sig. så vi räknade mek i några timmar och sen kom robert hem till mig och upptäckte att jag tydligen har en mutant under skulderbladet. SATAN vad ont det gjorde när han tryckte. nu känns det inte så bra. jag har ontont. usch. sen speedade jag på och fixade lite innan jag hoppade på spårisen och åkte till hanna och hon och jag och julia gick och handlade och åt den mest episka nachotallriken nånsin. fantastisk guacamole, måste jag erkänna. sån var vi proppmätta och jag ställde upp som frisyrstylist och gjorde bådas frisyrer och drack vinvinvin. mums. två små tequila-shotar smög sig ner också. jag skulle kunna säga att jag inte minns nåt härifrån nu, men det gör jag. vi drog på mellanfest till emilsborg och sen GASQUE! mumma. sen ramlade jag hemåt och somnade ögonblickligen när jag la mig ner.

åh, imorse var jag äckligt bakis. död. men gårdagens fest var fin, bästbäst. och nu kommer jag ju inte träffa hannis på ett bra tag. åh. jag saknar henne redan.
nu ska jag ta tag i mitt liv och läsa anteckningar. sen ska jag bakis-svulla ikväll. poppa sjuka mängder popcorn, äta glass och kolla tjejfilm. puss!

/f.

so come to me on friday, or saturday or sunday. but i can't wait 'til monday.

idag deklarerade jag. och skaffade e-legitimation. och fick tolvhundra tillbaks på skatten. score! och hej vuxenpoäng. jag som inte ens är vuxen på riktigt! i övrigt bestod dagen mest i konstant statande. på morgonen, på förmiddagen, på hålan, på eftermiddagen, efter skolan. vi har typ bosatt oss i fysikhuset. fysikerna tyckte uppenbarligen att vi var helt efterblivna när vi campade i bromans sal två och en halv timme innan lektionen började. antar att vi nog är det också, jag menar, vi är kf, liksom. men att sitta längst fram och stirra in i bromans rumpa i två timmar kanske var att ta i. sen satt vi dessutom kvar efter lektionen och "räknade" i några timmar till. sjukt duktigt! och nu är det bara timmar kvar till påsklov och ala-fokus. jag längtar till tusen! och fredag, mumma. jag tror jag dör lite!

/f.

Det finns dagar som idag, hopplösa mornar då jag vaknar som ett vrak

jag är så sinnessjukt trött på skolan. jag vill ha lov och nytt fokus, nya tag. jag vill ha fredag och vin och gasque. och dans. och åh. jag känner lite glädje igen. fast sen glömde jag passerkortet hemma och blev helt efterbliven. när ingen ville eller kunde släppa in mig i skåpsrummet efter klockan sex gav jag upp att försöka plugga mek helt ensam och gick hem och bittrade. och nu är min godispåse slut och jag mår illa. jag vill vara frisk, slippa hosta sönder revbenen och kunna träna. kunna gå för fullt igen. men snart. snart. snart händer allt. jag ska bara ta mig igenom två dagar till.

/f.

Välj en partner, släck i logen.

vi köade till festu i två timmar idag. jag sympatiköade mest. jävla korkat. jag frös konstant. bara korkatkorkat. men det var roligt ändå. sen mådde jag skit resten av dagen och gick hem. min hals, huvud, mage dör. och tentan kom idag. erica hade överpoäng, jag hade underpoäng. 19,5 men ändå trea. jag förstår inte. och är jag töntig om jag känner att jag vill plussa? jag vill inte vara dålig och bara ha trea. men visst, jag klarade det. är det inrapporterat till ladok kan de inte sänka mig.

/f.

can we bring yesterday back around, 'cause I know how I feel about you now.

jag har åkt på världens förkylning. jag hoppas dock inte att den utvecklas till halsfluss. dessutom insåg jag precis att jag ätit en halv godispåse utan att känna nån smak. bra! hur som helst, dagen bestod mest utav plugg. vi lyckades nästan ta oss till fas i staten och meken lyckades vi väl lösa någon uppgift här och där. det är fortfarande många kvar till femtiotre. men vi satsar på det. det är långt kvar till tentan också. fast jag är anmäld och klar. dessutom är det varmt ute nu, varmt och soligt och tillochmed varmt och molnigt. det är bara positivt. det ska bli så härligt med vår och sommar.

/f.

But the sun's been quite kind while I wrote this song.

min hals. herregud. jag hoppashoppashoppasHOPPAS inte att jag också åkt på halsfluss som typ alla andra. det vore väldigt bittert och väldigt klantigt. hursom så var det ändå en bra kväll. jag blir glad av kjol och flätor och nattsvart eyeliner. jag kände mig superfin. åh. jag blir ändå glad på nåt sätt, glad av att gå ut. men imon ska jag chilla i skolan och plugga ordentligt. och tvätta. ja.

/f.

och jag vet, jag är hopplöst svår ibland.

igår hade vi engelskt teparty med alla vackra hippies. det var så fantastiskt fint, ni anar inte. plus att det var kalasväder. innan på morgonen hade jag dessutom begett mig till staden för att kapa en bit på rufset. en lite bit, som sagt. cirkus två decimeter. men det var nice som tusan. åh, jag är supernöjd. sen lagade jag mat under eftermiddagen och sedan gick vi som sagt på tebjudning hos baronessan och countessan aka åsa och ylva. åh. ja, det var finfint! efter en lång sittning smög jag sedan iväg till gasquen och dansade innan min hals höll på att ta livet av mig och saudi lovade dyrt och heligt att mörda mig om jag inte hade nån röst idag.

dagen har spenderats mestadels ensam i studis med mek och stat och allmänt misslyckande. nä. jag fick lite hjälp med staten av simon. jag har fortfarande många uppgifter kvar till fas. men det är ju en dag imon också. men nu först, ikväll ska jag och honey gasquea. och honey hälsar som tusan, mums!

/f.

So all that's left is the proof that love's not only blind but deaf.

det var längesen det var så tungt att gå upp. två gånger tillmatte med en mekövning därimellan. sen slutade eftermiddagen i studis med ett tappert försök till att räkna lite mek, något jag inte gjort sen duggan. gött, det var ju typ vecka fem eller så. för övrigt är det femtiotre uppgifter att göra på kapitel tre, partikelkinetik. målet är väl att göra kanske hälften, bra där sandra! dock gick plugget lite sisådär. när jag fastnat för tredje gången gav jag mig ut på hjälpletning. jag hittade henke men han kunde icke hjälpa mig och det visade sig även att det inte gick att logga in på datorerna så jag kunde inte ens cramstera dem. då åkte jag och handlade och nu tänkte jag läsa lite stat och sen sova. imon blir en finemangers dag. först ska rufset ryka och sen ska det pluggas och lagas mat och sen ska det sittas i tågvagnen som tusan och gasqueas. MUMS!

/f.

blommor på brinnande fartyg.

vi stack på hemligresa till riga. efter en bussresa i sex timmar i alkoholens tecken och en kass film och en superbra. och en alldeles för lång färjetur. dagen spenderades sedan traskandes runt i riga med bastu och bubbelpool på kvällen innan krök och karaoke drog igång. det gungade rejält, både i båt och huvud. sen tog mitt tålamod och min ork slut helt och bussresan genom sverige tillbaks till götet var lång och hemskelig. jag må låta negativ just nu, men visst har jag haft roligt. fast vissa saker spelar in mer än andra. jag blir bara så matt och gråtfärdig. jag vet inte vart jag ska ta vägen. och just nu är jag bara så jävla arg och gråtfärdig. dra åt fucking helvete, det är ju det ni vill att jag ska göra ändå. jag ska ta fram stora saxen nu.

/f.

it's a little bit funny, this feeling inside.

jag håller på att packa min väska. imon sticker jag iväg i några dagar och låtsas glömma allt. jag tror det kommer bli super. särskilt när man får extra f-sällskap. nicenice. i övrigt har dagen varit lång och mer oproduktiv än nånsin. snart måste jag ta tag i mitt liv eller så kommer mit liv se likadant ut ett år till. jag vill verkligen inte det senare. kvällen sen blev ändå okej. det blir bra. om ett tag. och sen var jag på väg hem i närmare två timmar, men det var det fanimig värt. jag behöver skratta sådär. och jag ska skratta sådär i tre dar nu. och få lika fina minnesluckor som i fredags. kommer bli kalasbra!

/f.

hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane?

jag ska aldrig mer dricka tequila. gårdagen var fantastisk. det var längesen jag hade så roligt. jag och hannis tog några tequilashots och drack vin och flätade hår och sen begav vi oss till spritis och spanade när kemisterna hade beerpong. sen hamnade vi en stund i risjerk och sen ytterligare en lång stund i kulan/domen. därefter är det svart som natten. tyvärr. nästa minne jag har är fragment från gasquen, vi dansar och jag är gladglad igen. nånstans där börjar minnet svika igen, jag som inte ens var full, vafan! fast jag vet iaf att jag gick hem, att jag kom hem, även om jag knappt minns det. men jag minns att jag har haft så sjukt roligt, att hannis är ungefär världsbäst.

idag vaknade jag och var sjukt bakfull. jag orkade inte äta nåt och begav mig till nordstan för att hämta cortègeprogram i en låda på åtta kilo samt en sexig byggrock. sen mötte jag upp pappa och susan och vi åkte till freeport och jag fick fika och sålde inte ett enda program i snålblåsten och regnet. sen åkte vi tillbaks hit och piffade en smula innan det vankades släktmiddag i ytterby. där lyckades jag dock sälja några program, min släkt är grym! fast nu ska jag sannerligen sova, sömn äro en bristvara här i paradiset.

/f.

så dansar vi till dansmusik igen!

okej. ikväll ska vi dansa. mumma. vi spenderade dagen på stan och strosade i affärer. chinos blev det enda jag köpte, linnet lämnades tillbaka. att jag bara har 1400 på kontot är jävligt illa. det är LÅNGT kvar till csn och en hemligresa står för dörren. kommer bli nice. idag kan inget knäcka mig, vi ska vara glada, le och dansa som aldrig förr!

/f.

but sometimes i need somebody to make me feel all right.

var finns axeln att gråta mot? var är handen att hålla i? en stor snöboll jag inte puttade igång rullar tillbaks och mosar mig totalt och brutalt och slår tillbaks hårdare än vad jag nånsin kunde ana. just nu är jag jävligt osäker på om jag inte bara borde flytta tillbaks till skogarna och börja jobba på posten som de jag brukade umgås med. nattångest till tusen. jag vill inte vara kvar. jag blir motbevisad gång på gång att det är här jag hör hemma. varför göra det värre när helvetet i princip redan är på andra sidan dörren? åker jag inte med kommer jag nog ändå inte vara i skolan. äh, det är ju ändå bara jag som är omogen. go fuck yourself, det är inte över förrän det är över och då kommer allt och alla vara över. jag undrar om det bara är jag som kommer stryka med då. i övrigt funderar jag på om jag borde låsa bloggen, vem vill inte ha insyn i mitt liv när jag nu skriver så jävla utförligt?

/f.

RSS 2.0