popcorn och te.

jag har varit hos bengt ikväll. så jävla roligt! vi gjorde popcorn och drack te och pratade. fast första påsen brändes ordentligt och mitt hår bokstavligt talat stinker brända popcorn! hon fick dessutom ett våffeljärn i inflyttningspresent av mig. kan vara en awesome present, helt enkelt.
i övrigt har dagen varit rätt kass. vill som vanligt mest bara skära mig i handlederna på fourierföreläsningarna. sen åt jag lunch med larsson. det var... intressant. eller nåt. äh, fuck it. eller fuck IT, vilket som (båda kanske?). sen satt jag och räknade tenta med fourierpojkarna och vi gjorde en uppgift som var värd nio poäng, tog oss en och en halv timme och som vi ändå inte lyckades lösa fullt. ORKAR INTE! alltså bessel-killen...!
 
imorgon skiter jag i gktn. det är ändå om pumpar och jag orkar bara inte. jag ska gå upp och träna, men inte så tidigt som om jag skulle börja vid tio. men lagom. jag är alltså ledig imorgon. sen blir det väl fourier. jag vill bara spy på allt. men det är ju som tur är lite chill på kvällen, sektmöte och caps. fina grejer!

valet och kvalet.

extremt "dålig" dag idag. vad har jag gjort för vettigt? ungefär ingenting. igår kväll dividerade jag med mig själv om huruvida jag skulle ta sovmorgon eller inte imorse och kom fram till nej. så jag gick upp till åttaföreläsningen om pumpar. lyssnade jag? nej. antecknade jag? nej. stannade jag kvar på demon? nej. jag är fan sämst alltså. jag gick från demon och gick och tränade för första gången på två veckor. det behövdes. misär att kolla i spegeln. sen har jag dessutom ätit kakor och druckit saft under kvällens valberedning. misär. jag lyckades iaf få lite plugg gjort. fucking bessel. den killen ska ha spö! sen satt jag med kk-intervjuer hela kvällen. man känner sig alltid uppgiven efteråt. särskilt när precis alla gjorde svinbra intervjuer. inte rättvist mot oss! men det blev bra till slut.
imorgon blir det en intressant dag. jag är nervös som fan. och jag borde träna imorgon med, men har inte riktigt tid. jag ska hem till bengt och spana hennes nya lägenhet på kvällen ju. och jag måstemåstemåste plugga fourier. hur ska jag klara allt? lite mer nervositet och ångest, hej!

a case of the mondays.

orkar inte att det är måndag lv6. ELL-VE-fucking-SEX! jag fick världens ångest tidigare idag. alltså. jag vet att jag borde ta tag i saker istället för att whinea, men hur i helvete ska jag klara fourieren? jag försöker. jag får tentaplugga ordentligt. jag ska ju åtminstone klara gktn. det kommer inte vara några problem.
men idag försökte jag lite mer på fourieren efter föreläsningarna. gick inte nåt vidare. så jag gick på aspinfo om fredag. kommer bli supernice! men det tog inte så lång tid så jag åkte och handlade. det är lv6 och jag har typ inga matlådor i frysen och har i princip ingen tid den här veckan. men så fick jag det idag. första dagen på på riktigt typ en vecka jag är hemma innan åtta. och eftersom jag ska sitta på intervjuer imorgon lär jag ju inte vara hemma i resonabel tid då heller. men det kommer ändå vara en bra vecka. förhoppningsvis.

helg.

usch. jag har varit nåt så in i helvete bakfull idag. igår var det fint med lite fourierplugg innan vi drog till dalbin på förfest och delade ut kameler och hade det superbra. sen åkte vi bob i kyrkbacken, utan snö men på världens isgata. tror jag slideade på knäna också, ser det ut som. sen var det i vanlig ordning tacos och postomsitts och vi hamnade i tysta rummet. lagom mysigt och förbjudet sådär! jag gick till gasquen och hann vara där i typ en timme. lätt värt det! sen sprang jag och anno till torget barfota och efterfesten höll på hela natten. festu hade haft postomsitts också. sen var det dumt igen. dumt att prata när man är så full. dumt att gråta bort all eyeliner. dumt att fortsätta dricka öl när klockan passerat sex. bara dumt dumt. jag var hemma kvart över sju i morse.
 
i eftermiddag har jag varit och bakishängt med pu och asparna. fantastiskt trevligt! jag var inte ensam om att vara döende. vi spelade spel och åt popcorn och pizza och drack massa cola. jag, anno och loket ledde bakisligan när vi började spela. när man är så trött att man inte orkar tänka och bara flamsar. kul! sen drog viggo och mange igång guitar hero på stora bioduken och spelade. hur kul som helst! sen insåg jag att jag inte orkar mer och åkte hem. måste försöka sova lite inför veckan. det är lv6. på torsdag är det sektmöte och caps och på fredag är det technologic. fest!

sexrätters.

så ont i magen. ikväll var det kk's aspkalas. det var fint. men jag var i princip nykter och det funkar liksom inte. sen var allt ändå bara dåligt. visst, fantastisk mat och jag är mätt till tusen, men jag klarar inte av det här. när man inte ens får höra saker direkt, orkar fan inte. just nu är jag faktiskt ordentligt osugen på snögubbe imorgon. det hade väl egentligen inte gjort nån större skillnad alls liksom. ln möjligtvis. vi får se.
 
igår var det bio, life of pi. vi packade popcorn och chillade och filmen var helt okej. inte sådär jättebra som alla hypeat upp den. sen blev det en efter bio-röv på rummet innan jag snackade med mange hela vägen hem. imorse var det fourier dubbelt och efter kåris satt jag, drottz, rb och morris och skrev fft-projektet. eller, vi lånade bitvis av dalbins kod och skrev rapport, hyfsat smärtfritt. när vi satte oss och räknade efteråt insåg jag och morris hur jävla kassa vi är på fourier. det är sorgligt. hur i helvete ska jag klara den här kursen?! jag är ju i fas i gktn. så imorgon, om jag orkar ska jag ändå försöka räkna lite tenta. VILL. INTE.

fever.

orkar inte. jag åkte till vårdcentralen och satt där hela morgonen, jag har ju som sagt haft feber sen i måndags. fortfarande. så de tog lite blodprov och sånt och jag är tydligen fullt frisk. kul. jag har världens bästa immunförsvar typ. och ändå har jag feber och är matt. som morris sa, man kanske skulle ta och gå till en psykolog eller nåt. fourieren tar knäcken på mig. jag orkar inte mer. så jag åkte hem. ska försöka plugga lite lite senare sen. jag måste. helt plötsligt är jag inte pepp på nånting längre.

lv5.

helt plötsligt är det lv5. vem har stulit en månad från mig?! förra veckan var bra och misär. mest misär. jag har fortfarande feber och typ ont i en tand eller nåt. orkar inte. och jag pluggade inte ett jävla dugg förra veckan. så idag blev det fourier med rb och morris. jag tror att kf2 gör mig manodepressiv. ena dagen depp (fourier), nästa dag pepp (typ, och då är det gkt). och så håller det på varannan dag hela veckan.
 
så i helgen har jag mest druckit öl. vi hade halvtidsfest i fredags. "vi som klarat 150hp". my ass! tur att jag inte var ensam. vi var på ett ställe vid järntorget. det var kasst och dyrt. så jag och några andra drog till chalmers och capsade med lulebor och tusen andra. extremt mycket folk i lilla gt och sen hamnade jag på gasquen. fucking misär. orkar inte gråta. men nu är det slut med det.
så i lördags tog jag mig upp och åkte till skolan och pluggade lite gkt innan vi svirade om och blev kaos igen. finfina grejer. slots och shots och varm och kall. åh, fejdomsitts! mycket trevligt! sen hamnade vi på gasquen och jag var rätt dålig. men inga tårar. men dumheter. så jag åkte hem och sen tog det lång tid innan jag somnade. även om jag kände mig nyktrare på lördagen var söndagen en riktig hemsk bakfylla. jag orkade verkligen inte åka till skolan. så jag var hemma och städade och diskade och sökte lite fler jobb. nu har jag dessutom skickat in ansökan till preem tre gånger, eftersom deras formulär tydligen inte gillar mac. orkar inte.

jobbigt.

jag har legat nerbäddad i sängen sen jag kom hem nu. dock har jag sökt ytterligare ett sommarjobb nu. tror att jag är uppe i typ fem stycken nu. så jag HOPPAS verkligen att jag kan få nåt. men jag får väl skicka till fria igen. men jag vill ju ha nåt utbildningsrelaterat juuuuu! jaja. jag ska sova nu iaf. jag måste bli frisk.

pics.

här är lite bilder från den senaste tiden, typ de senaste tre månaderna.
 
utsikten från altanen i thailand
 
det är fett gött att vara magsjuk i thailand
 
bangkok var typ klänningshimlen
 
p3 guld med maskinen
 
pincurls!
 
gamble-preppad
 
asp-pepp
 
tur att det var nåt som fastnade från transporten (och phistu kunde icke denna!)

It's been one week since you looked at me, cocked your head to the side and said I'm angry.

okej, jag har varit lite frånvarande. hela förra veckan var jag knappt hemma. i måndags var det aspmöte och min t-shirt blev fett snygg. tisdag och onsdag minns jag typ inte. jag var väl i skolan aslänge och pluggade eller inte pluggade typ. i torsdags gick jag på bio, såg django unchained. den var fruktansvärt bra! synd bara att den var några minuter för lång, typ fyrtiofem. i fredags aspade jag bion. det var fina grejer. vi packade popcorn och sålde godis och sen såg vi på skyfall. och sen blev det grogg. vi var tolv pers som delade på tre (!!!) flaskor fireball. inte undra på att det slutade som det gjorde. jag hamnade iaf på gasquen och minns inte särskilt mycket. jag kom iaf hem och vaknade tidigt med bedrövlig ångest och den största bakfylla året skådat. när jag skulle in till skolan för att möta bengt och gå på ytterligare en bio vid två mådde jag fortfarande skit. lite popcorn och den fantastiska filmen en oväntad vänskap gjorde ändå att jag mådde lite bättre. jag spenderade sedan kvällen i gt med kk's cookoff. när maten var uppäten satte vi oss i skrubben och lekte lekar och sen gick vi till gasquen. jag tog det betydligt lugnare men kom ändå hem vid fyra och bestämde mig för att äta och somnade först efter fem. så jag var extremt produktiv igår. sova bort halva dagen och sen mest bara ta en promenad och sen sova. värd vecka.
 
imorse gick jag upp och tänkte träna för första gången på en vecka. lite kondition framför nyhetsmorgon och svetten dröp. sen körde jag hundra squats. jag blev både trött, mör och liksom kallsvettig. klassiskt tecken på att man kanske inte mår så bra. kom ihåg att jag och carre hade pratat om brutalbänk i ett svagt ögonblick på gamble så jag tänkte testa hans variant. la mig och körde tio. sen svartnade det. tur att jag låg ner. lyckades ta mig upp och få upp armarna över huvudet. jag undrar hur mycket feber jag egentligen hade imorse. så jag gav upp och duschade. sen var det dubbelfourier med lunch emellan. jag drog efter första timmen efter lunch. jag stod inte ut och mådde skit. så istället har jag extrem ångest över att jag inte pluggat på flera dagar. jag har ingen ork, ingen motivation. jag vet, det sitter i huvudet. men fourieren. alltså. vad i helvete? orkar fan inte. blä.

don't stop me now.

gamble var FANTASTISKT! nuf said, ungefär. sen mådde jag som jag troligtvis förtjänade igår. även om jag tydligen hävdat till hanna att jag inte alls var full, att jag inte alls skulle vara bakis. eh, jaa... men jag åkte ändå hem till hanna och vi åt extremt mycket tårta och firade att hon fyllt tjugotre. så fick hon äntligen ett par sånna där kompressionstights. jag och kajsis var och köpte dem i fredags och jag provade. lite som gamla goda tiden med kroppsstrumpebaddräkterna! hur som så blev hon mycket glad!
idag var jag inte superpepp på skolan. jag hade sex timmar fourier. jag är helt lost. hur fan ska jag klara den här kursen?! YTTERST oklart. så efter tre vägrade/försökte jag plugga och sen drog jag till torget för lite aspmöte och tröjmålning och jag kom hem för en stund sen. det kommer bli en så jävla bra vår. jag kan knappt bärga mig!

RSS 2.0