You would not believe your eyes if ten million fireflies lit up the world as I fell asleep.

okej. min axel är fucked up. som fan. och det har krupit ner i armen. och jag pallrade mig till simhallen och simmade insimmet innan jag gav upp och bensparkade resten av passet. gött att både anders och kim tror att jag har en muskelinflammation i överarmen. verkligen verkligen lyckat! precis vad jag behövde. så det blir ingen träning imorgon. dock ska jag gå upp och ringa vårdcentralen och sen åka till skolan för lite svenska c. sjukt ovärt. egentligen behöver jag ju bara gå till skolan för att ha religionsprovet. vi får se hur det går. som steven sa: ordbajs > plugga. steven som för övrigt var här och hämta tygresterna. och han kan ju bara glömma käpp och monokel. men det kommer bli najs som faen. ju! jag längtar skiten! hihi!

/f.

Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt och jag föll för nån på en fest nånstans och det skulle ju va dans, dans, dans!

jag är ganska orkeslös ikväll. och hela dagen, faktiskt. så skolan var inte så göttig. speciellt inte när vi satt en och en halv timme i aulan för en föreläsning om förintelsen. gud, så upplyftande. sen hade jag min fina svenska c-lektion som vi så fint fick motta i onsdags. inte helt gött att bara få en lektion till på måndagseftermiddagen sådär hux flux. nä. fast jag var effektiv. faktiskt. fast äh. jag är rätt halvkass på att skriva. och sen struntade jag i träningen och åkte först och fixade nya linser eftersom jag råkat slajsa sönder min andra imorse innan jag åkte hem och "pluggade". min axel gör ont fastän det mesta onda har krupit ner i biceps. ojojojajajaj. och sen satt jag och pillade med min högskoleansökan och hittade att medieteknik visst finns på linköpings universitet också. fast med campus norrköping. och det vill jag ju inte? men jag justerade min ansökan för fjärde gången nu. till medieteknik, KTH överst. men vi får se. det är ju fortfarande mer än två veckor kvar. jag får ångest?

/f.

Things in the world you divide them in three: It's the light, it's the dark, it's what comes in between.

det var ett misstag att åka till pappa. jag orkar inte gå igenom all jävla skit en gång till. istället för att fylla nitton snart vill jag snart fylla arton, vara glad och det ska vara 2009 och inget av allt det hemska har hänt. eller så har hela våren redan varit och det är augusti och jag börjar en ny skolan med en miljon andra jag inte känner och jag passar inte alls in, antingen på medieteknik eller kemiteknik. jag hör nog inte hemma nånstans. jag blir så ledsen. och jag har så ont.

/f.

Så säg mig vad vi väntar på, säg mig vad du tänker och allt vi lämnat kvar här är allt förlorat.

jag har ont. och när jag tänker efter har jag nog börjat i princip varenda inlägg med den texten. inte jättebra, kanske. fast eftermiddagspasset har gått okej. jag hade frisimmet i förstalaget, som väntat. och vi var sjukt överlägsna och jag gled i på 1:06.3. och var inte ens trött. och jag safeade både växlingen och simningen för min axel. efter lite prisutdelning och babbel med eksjö gled vi i på 100fr. och jag persade och fick pisk med elva hundradelar av matildo på 1:05.77. men pers är alltid finemang. och en på alvedon och liniment bedövad axel. gött. sen fick jag världens massage av tomas. men det gjorde svinont. och jag höll på att dö. och mina axlar var knallröda, vilket ett antal personer kommenterade. hihi!
nu ska jag åka till pappa och äta våfflor. det är ju vår i luften!

/f.

What if I came to you in wrecks of clothes, begging for some pleasure.

jag har så ont. jag har så ont.
jag och mamma firade earth hour igår, med tända ljus och twilightboken och fem resekataloger. hihi. sen gick jag och la mig och somnade runt halv tio. gött och välbehövligt. imorse skulle det egentligen varit samling vid kvart över sju, men med tanke på sommartiden och med omtanke för oss stackars simmare flyttades passet en timme. tur det. men det var inget vidare roligt pass. 100br och 100fj. jag blev trea, tre tiondelar bakom annie, på bröstsimmet. 1:27.5 var väl iofs en okej tid, men... och på fjärilet klappade ja gihop totalt och hade så in i helvete ont i axeln när jag simmade och slutade på 1:25 och blev sist i finalheatet. inte helt gött... och jag ska strax till simhallen igen. 100fr och lag. förhoppningsvis förstalaget och frisimsträckan. om jag har tur. och då måste bara min axel hålla. om jag har tur.

/f.

Would you frown or would you let go and be torn, oh, between shivery and doubt.

jag är trött. och deprimerad. och jag vet nog varesig ut eller in längre. och jag har misskött min blogg. och jag orkar faktiskt inte berätta om vad som hänt torsdag och fredag. eller. igår var jag med malin och jens på bongo. och det var vår i luften. och babian spelade bra och sångaren är söööööööt och vi drack bål. och idag var det höglandsdoppet. efter att jag hämtat min balklänning. den är finis. jag blir glad när jag tänker på studenten. det finns nåt jag blir glad av ändå. för jag mår inte bra. och jag vet inte vad jag ska ta mig till. när jag inte ens kan göra något, aldrig har kunnat göra något. och min axel är värre än någonsin och den luktar jenka. och vi vann lagkappen och jag hade 1:05 och det var bra och jag hade nog kunnat ta i mer. och jag hade 1:27 på 100ry på världens bad och 200me var också bad på 2:49. och min axel GÖR ONT!!!!! jag vet inte vad jag ska ta mig till.

ikväll släcker jag för earth hour. och alla som inte gör det är korkade och anhängare av megamastodontvintern och röstar för att den ska vara varje år!

/f.

we are the counted, can't you see? we are the numbers, you and me.

jag är gruvligt trött. och min axel dödar mig. och då hade jag liksom inte ens tränat ikväll?! men ledarskapssaken var faktiskt bra och intressant. riktigt bra att karaktärisera egenskaperna för en bra ledare. egentligen sjukt många grejer imse inte har? punktlig och rättvis, för att nämna två.
och jag funderar på om jag ska gå och lägga mig nu, lite tidigare? skita i true blood och läsa twilight. ja! jag har ju trots allt labb imon på morgonen. värt? nja...

/f.

let's just fall in love.

jag var och tränade imorse. som alltid. min axel gjorde grymt ont. som altid. vi körde 12 med, emelia special: vanligt, under vattnet, baklänges. åh. jag älskar sånt. då blir man glad. sen gick jag till skolan och vi diskuterade de OOOOTROOOOLIGT kränkande drogtesterna. lame argument. dö.
och sen "klarade" jag hrl på gympan. efter att vi kommit på bästa sättet att hitta hur man ska hålla, pekfingret på bröstvårtan ftw. och några mer lama lektioner och sen åkte jag hem och gjorde klart ryskan och orkade nästan läsa igenom religionen. för första gången är det ändå rätt intressant? mja. och nu ska jag strax åka till hotellet för ledarutbildning. inte bästa sättet att slå ihjäl en onsdagkväll. men det duger.

/f.

För allt är gitarrer och bas, trummor och hat som river.

min axel gör ont. igen och igen. kan det aldrig hela sig?
fast jag hade sovmorgon idag. och biologin gick nog rätt åt helvete. niclas ska dö, ja? resterande dag var ovärd då jag ändå bara hade svenska och jag pallar verkligen inte med gunilla mer. och jag ska visst göra muntliga nationella innan spanien. lyckat. jag får väl hitta på nåt.
träningen ikväll var chill. fast 10x100 fr/me sög musten ur armarna. tur att vi kör mycket snackebad. hihi! och om nio timmar blir det plask igen. JA! och min axel kommer väl fortsätta döda mig. men äh, vad offrar man inte för att göra det man älskar?
( och hej till alla nya läsare som jag antar hittat hit från typ martinas och gabs bloggar! )

/f.

it's the best night of our lives.

jag borde gå och sova. och låta alla immunologitermer smälta och bearbetas i huvudet. så jag kan allt som ett rinnande vatten imorgon. jag håller alla tummar. för en gångs skull anser jag att jag pluggat ordentligt. men sen är det ju upp till niclas att ställa vettiga frågor också.
men dagen  bestod mycket av snack om fredagen. HERREGUD. detta kommer bli en kväll alla sen kommer glömma. eller... vissa av oss har ju redan glömt bitvis av den. hihi! sen fick vi tillbaks matteproven. och jag vill bara glömma och gå vidare. varför kan det aldrig gå bra på nåt längre? jag orkar snart inte lägga ner massa tid när jag inte får nåt för det?

efter skolan satt jag och pluggade biologi. och studera.nuade lite också. och klickade i några program. men jag vet verkligen inte. hur jag ska prioritera. jag kommer sitta kallsvettig den fjortonde och bara dö och ha världens ångest. hur jag än gör. hjälp mig.
sen tog jag en paus i pluggandet och åkte och tränade. och det måste varit chillaste nånsin. vi skulle göra bokstäver och siffror med våra kroppar. för att utvecka vår "etiska" sida, som imse så fint la fram det. tills han kom på att det heter estetisk. hihi!

/f.

i wanna give you a good song, something you may need when you feel sad and grey.

jag har faktiskt varit effektiv och pluggat biologi som fan idag. läst alla sidorna i boken och antecknat så pennan glött. strax ska jag sneaka in till pap och titta på gossipgirl. och åka hem igen sen. fast jag får nog lite sällskap. antagligen. bara jag slipper gråta mer. jag orkar inte.

ikväll fick jag ett ryck och ville ha piercing igen. och jag har googlat runt massa. och sån jag vill ha verkar visst inte göra så ont. men det kanske är osmidigt när det sitter pluppar under huden. jag vill ha sånna däringa anchor dermals. gärna på höftbenet. fast alla säger att det är fult... men nä. jag har fått lite cash och tillräckligt med mod och när jag flyttat härifrån, då jävlar. jag ska våga. ja!

/f.

Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar.

åh. jag klarar inte att berätta om alla dagar. men veckan har varit najs. kan nämna att torsdagen var fystester på träningen och sen körde vi älgen i en timme och det enda jobbiga på hela simpasset var 10x50 spec-ben start minuten. och jag har fortfarande ont i benhinnorna. illa som faen.

igår måste ha varit en av det sjukaste kvällarna nånsin. efter matteprovet (som var äckeljättesvårt) blev det spontanpartaj hos tobbe i forserum och sen utgång till bongo. fast alla var jättetrötta och rätt dragna så vi tog tåget hem redan vid tio. fast jag stannade hos tobbe för att ta nattbussen hem sen och råkade somna i tobbes soffa. så jag fick sova kvar. och det roligaste av allt var att ante och utter som skulle sova där aldrig kom. och det visade sig att antes mobil låg kvar hos tobbe och ingen visste var han var. efter en stunds rundringning hade alla ändå lyckats ta sig hem på ett eller annat sätt. hihi. fast jag ska ju kanske inte säga nåt. men jag var dock inte den som var mest bakis imorse...

och ikväll gjorde jag och mamma pizza och jag ska nog sova tidigt ikväll. och äta mycket godis. tss.

/f.

You blow out the winter, you blow out the spring and you tease the wild autumn with lilies of green.

patetiska dag. jag har fortfarande ingen lust till något. och träningen imorse var jobbig och det går fortfarande inte att ta i. men vi skrattade ändå och pratade de fem sekunderna vi hade vila, så samtalet blev lite sönderhackat. men sånt gillar vi. fördröjningen på annies asgarv <3 i omklädningsrummet kom melan ner och vi satt och pratade länge. jag saknar tiden. den fina tiden. och jag känner fortfarande henne utan och innan. det är läskigt. men jag är glad att hon äntligen förstår. och det är bra. för hon står mig fortfarande nära.

jag åkte till skolan för en ynka lektion. svenska c. fast det var lite roligt att sitta och hitta på teser och rubriker. "fart, fläkt och fängelse" hihihi! "rökningen släcker din inre glöd!" vi hade bra teamwork, må jag säga.
sen drog vi till simhallen och hade bad. det var rätt roligt. jag gillar bad. det är enda gången jag får glänsa lite. knappt det. religionen sen var helt meningslös och ikväll har jag pluggat. fast jag somnade i stolen när jag läste svenskan. vad säger det om litteraturhistoria, eller om mig? och jag har nött matte. kapiteltest. och snart orkar jag inte mer. inte nåt mer. jag håller tummarna för att svenskan går vägen med ett vg och att matten vill som jag vill och att jag inte glömmer att ändra mellan grader och radianer, vilket var felet jag hade på varenda uppgift jag gjort ungefär.
nä. jag ska äta lite milka nu. så jag blir tjock igen! ja. tur att jag har sovmorgon imon, ja!

/f.

God bless the daylight, the sugary smell of springtime, remembering when you were mine in a still suburban town.

aj min axel. och min dag var lame. jag ser snart ingen anledning till att gå till skolan, liksom. egentligen har jag tappat lusten på det mesta. jag vet inte varför. jag skrev om endorfiner och träning och kopplade till träningsberoende. jag märkte att jag inte känner den där göttiga känslan efter ett hårt pass längre. det enda jag känner är hur jävla ont min axel gör och hur mycket jag bara längtar till att passet är över. och det ligger nån sorts tvång över min träning. jag vet inte vad jag ska göra. vi körde ta bort idag, och jag njöt inte ens av att klara tiderna. på tredje femtian kände jag att jag inte maxade, att jag inte kunde. och ändå blev jag inte trött och gled i mål på samma tid som föregående. på fyra femtior diffade det bara nån tiondel. och ändå blev jag inte särskilt trött. till skillnad från hundringen där jag hade syra efter trettio meter. jag vet inte vad som håller på och spökar i min kropp. men jag borde kanske släppa ut det. är det själen? hur gör jag då? jag har verkligen tappat lusten till att leva idag. och min axel smärtar som aldrig förr. och jag känner mig så in i helvete ensam.

/f.

when love takes over.

jag äter milka-choklad. och det är jag värd. för dagen var rätt ovärd.
jag fattar inget av fysiken. jag fattar inget av matten. religionen kommer jag bara minnas sidospåren ifrån. spanskan var också rätt ovärd. sen åkte jag hem och pluggade lite efter att jag varit och tankat. fyfan. 580 spänn. jag blundade och drog kortet... och träningen var syratest. fy fabelutta. fast jag fick bryta efter fyra på: 21.1, 23.2, 24.6 och 27.2. sen satt jag och babblade om ditt och datt med martin i ett par timmar innan jag var hemma och kom på att jag glömt att äta. inte helt okej, kanske. så jag tryckte i mig två mackor och lite choklad. och nu: SÄNGEN!

/f.

ge mig arsenik.

min gårdag var jävligt bra. jävligt rolig. jävligt värd.
dagen började med samling klockan sju i simhallen och sedan avfärd till jönkan. försökspass i hoppbassängen och finalpass i femtian. och det gick faktiskt riktigt bra. oväntat bra. ind-pers på 50 och 100fr. VÄRLDENS fetaste bad på 50fj i kort, liksom 40.7, hihihi! imse kommenterade att det nog var jobbigare att simma sådär långsamt...
vi var och käkade på pallas på lunchen och sen var det finaler. 50br gick inget vidare varesig i lång eller kort bana, så det var mest likgiltigt. sen var det nog långbanepers på 50fr och världens döning på dubbla distansen. och sen var det 50fj på programmet. och jag var ju i det sämre heatet eftersom jag badat LITE i försöken. men det gick riktigt bra och jag var förvånande nog inte särskilt trött. och jag hade 36-2. ingen tid att skryta med, direkt, men jag blev femma totalt. och tydligen trea när en blivit diskad och en varit yngre. gött. och det märkte jag först när jag varit och badad av och sånt. lagom pinsamt att missa sin prisutdelning... men en bronsmedalj och ett par malmströmsglasögon. gött.

senare på kvällen blev jag och honey utskjutsade till anneberg. det var fint  och halt som fan ute och jag hade röda läppar. och alla satt och kollade på mello hos moa. men det var najs och HELT FEL låt vann. illa. sen drack vi cider och kastade ciggpaket. och nån gav mig en shot och det var äckligt. och jag träffade massa nya människor och vi pratade spanien och jag längtade järnet. fast då och då kände jag mig lite ensam, eftersom jag trots allt inte kände så många. men de var snälla. och vi spanade skolkatalogen och jag konstaterade att jag fortfarande var lika ful. fast jag hade rött läppstift på mig nu, så jag kände mig snygg ändå. framåt natten åkte vi hem och jag somnade som en stock runt halv tre.

idag var det balklänningsprovningsdags! och den satt som en smäck och var hur fin som helst. jag blir lycklig. och jag längtar sommaren och lyssnar på håkan. pirr-i-magen. och nu ska jag strax impulsbeställa popadelicabiljetter, så de inte tar slut. för jag vill gå, ja!

/f.

have you tried sleeping with a broken heart?

jag var uppe och tränade imorse. det skulle jag aldrig gjort. min axel pajade rätt rejält. ännu mer. och träningen var dessutom sjukt tråkig och allmänt ovärd. plus att vi fick fetaste utskällningen när vi undrade om vi verkligen skulle köra fullt dagen innan tävling. sen surade jag lite och åkte hem och sov en halvtimme innan skolan. som också var äckligt ovärd. jag åkte till skolan för att göra projektarbete och film. fysiken var det ändå ingen som var aktiv på och på biologin och eget arbete gjorde vi klart projektfilmen och  valde lite musik. och på svenskan gjorde vi egentligen inte heller något. gött att det kom ytterligare en ny idag och gött att jag och ted är de enda duktiga som varit på alla lektioner. bra bra!

ikväll kom mamma hem och det är jag glad över. det var det som gjorde min kväll. och imorgon blir det tidigt upp och tävla i jönkan. nio lopp på två pass, njatack, asså. hihi. håll alla tummar för att mina axlar håller åtminstone försökspasset!

/f.

I can tell that you've been crying even though you try to hide it behind those tangled golden locks of yours.

jag skulle inte åkt och tränat. jag kan inte röra mig. egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och aldrig vakna mer. så känns det nu. efter 144 armhävningar, 1500m räkna till, 800 calella och delfin och kvällens mest okontrollerbara gråtattack. att förstöra saker är nog mitt största och troligtvis enda kall i livet. den enda lilla grej jag faktiskt tycks vara jävligt skillad på. förlåt för allt. och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag vaknar imon. jag lägger det i ödets händer. jag tror ju hellre på ödet än gud. för fyfan vad jag tvivlar på att han älskar mig då isf. om någon ens gör det. jo, det finns det ju. och det är nästan ännu värre. sen när fick jag den effekten på folk? var nånstans gick allting snett? var det den där eftermiddagen, den absolut värsta i hela mitt artonåriga liv? men hur hade jag annars klarat den värsta hösten i mitt liv? den värsta som samtidigt varit den allra bästa.

"hur kunde vi bli såhär fel, det skulle ju alltid vara du och jag..."
- Lasse Lindh

och nu gråter jag igen. förlåt. förlåt. förlåt.

/f.

What if I'd throw my heart in a cage and send it back home to your address, will I earn more time to earn more money.

jag har funderat på vad jag egentligen gör här. om jag kanske borde lägga ner då det ett: inte är någon som läser, två: de som läser ändå inte verkar bry sig om något, eller bry sig om att fråga hur jag egentligen mår i verkligheten osv och tre: jag ljuger ändå bara för mig själv och de få som läser. eftersom jag vet vilka det är som läser och då vad jag kan och inte kan skriva. jag känner mig lite begränsad.

och idag har jag studiedag och dålig självdisciplin som fan. jag orkar inte plugga, helt enkelt. men jag gjorde ju faktiskt ryskan och matten igår, alltid nåt. även om jag VERKLIGEN skulle behöva skriva religion och läsa biologi. men jag orkar inte. inte nu.
och i tisdags var det årsmöte på kvällen, efter träningen. inte riktigt det roligaste som finns. det var i princip ingen som var intresserad av klubbens ekonomiska verksamhetsberättelse och sånt. urk. alla satt runt samma bord och höll konversationer via sms med grannen. hihi.
och igår var det morgonträning och sen kom jag till skolan och min första lektion är inställd. igen. det är tredje gången detta händer, den här terminen. inte helt okej. det förstör liksom dagen. och resten av dagen var också äckligt lame och ovärd. jag gillar inte ens handboll och vi spelar det hela lektionen, bortsett från två danser foxtrot i början. och religion. vi gillar tomas skägg och jag kan visst fortfarande både trosbekännelsen och vår fader utantill i huvudet. inte helt okej.
och det är förundransvärt hur ett enda sms kan förgöra min kväll. det funkar inte. jag klarar det inte. och nu börjar jag gråta igen...

/f.

so long since I wished to get up in the morning, so long since anything but singing had a meaning.

och återigen är det måndag. jag blir piggare nu när man går upp och det faktiskt är ljust i rummet. så man slipper tända lampan det första man gör. asgött. skolan var chill. rättså. vi fick tillbaka fysikprovet. GÖTT att gjort samma fel på fyra ställen. gött att jag är konsekvent iaf. men jag ska ju bara få poängavdrag för ett av felen. så egentligen hade jag bara ett rent fel. så jag BORDE haft mvg, tycker jag ju. men nu hade jag vg, nånstans. och på religionen började vi skriva uppsatsen om prince of egypt. inte helt okej. jag fattar inte ens frågan...
och det är tur att det är studiedag på torsdag. jag hade dött annars. hej plugga matte, skriva religion, läsa biologi, läsa svenska. WOHO!

/f.

så finns, försvinn inte än.

åh. jag sitter här med en skål med kladdkakesmet framför mig. eller, skålen är i princip tom nu. det mesta är ju i formen i ugnen. men inte allt!

jag har faktiskt varit effektiv idag. även om jag hoppade att träna en dag till. jag vaknade iofs vid kvart över åtta, redan. men jag bestämde mig för att skita i träningen och somnade om. skönt. sen chillade jag upp vid elva och lagade lite mat och har söndagspysslat lite, typ städat (!!!), diskat, strukit, tvättat, dammsugit. snart ska jag nog även läsa lite i biologiboken. om jag orkar. jag kommer få sockerkoma efter smeten, hihi. men det är det lätt värt. sen senare ikväll drar jag till bryggaregatan för säsongens första avsnitt av gossip girl. så jag tänkte jag skulle vara lite trevlig och bjuda pap och susan på kolakladdkaka, som en liten invigning på vårsäsongen. hihi!

/f.

And you were like a walking compliment.

åh. min fredag var najs. för jag hade ingen morgonträning och fysikprovet TROR jag gick bra. och svenska c-talet gick också okej. de skrattade där jag hade hoppats att de skulle le lite. bra. fast jag babblar fort som faen och glömmer andas. inte fullt lika bra. sen åkte jag till simhallen och fick massage. det var skönt och gjorde jävligt ont i fästena. och sen chillade jag och sen åkte jag på bio i jönkan och såg alice i underlandet och åt popcorn och ingen kvällsmat. och det var trevlans som fan och jag trivdes.

idag åkte jag med pap in till jönkan igen och vi gick i affärer och jag "råkade" kommentera lite ledande att en macbook skulle vara en najs studentpresent. sen köpte jag en väska helt gratis och pap betalade min herrt-shirt på mq. jag har dessutom kommit fram till att jag vill vara kille, för killkläder är så äckligt mycket snyggare än tjejkläder. ja. jag vill vara kille. är inte allt mycket lättare då?
sen tog jag ett stopp förbi lustigkullegatanvägen och grät många tårar innan jag stod och frös i en kvart i huskvarna och tog tåget hem. gött att jag halkade och typ krossade min mobil jag hade i vanten 50m från mitt hus. är det inte min dag idag så säg. så jag är ensam ikväll. som fan. jag ska bli emo. tack så mycket.

/f.

When I'm feeling weak and my pain walks down a one way street.

jag vet inte vad jag ska säga längre. allt är åt helvete.
skolan började med biologilabb. vi skulle testa blodgrupp så vi fick sticka oss i fingret. jag kan inte skriva på tangentbordet med det fingret nu. efter svenskan och tårar gick vi och åt på coco thai och moa visade prov på hett temprament när hon "råkade" skrika fittkärring åt en kvinna som stod lite i vägen... sen chillade vi lite i datasalen och jag slängde iväg min biologirapport lite snabbt innan spanskan.

sen åkte jag hem och pluggade fysik. och grät. och sen åkte jag och fysade. och grät ännu ännu mer. jag vet inte vart jag ska ta vägen. och det är jävligt jobbigt när man inte orkar berätta. när folk ändå bara ser ner på en. jag orkar inte. och min axel är helt fucked up. så in i helvete. så efter 1800 på passet körde jag benspark resten. jag har ont i hela vänstersidan nu, i princip. fast jag ska få massage imon efter skolan. och det ska bli så jävla skönt. och ont. om jag ens kommer upp ur sängen imon, vill säga...

jag ska försöka sluta gråta nu. jag måste klara det här. jag måste bli glad igen.

/f.

where do i belong if i don't belong with you?

åh. min onsdag har varit rätt awesome.
jag gick upp och tränade och hade ont i axeln och vi skovlade halva passet och sen åkte jag hem och sov och drog till skolan runt tio-tiden. för en ynka lektion. idrott. gött att man slipper fixa sig, för det hade sannerligen varit onödigt. satan, vad jobbigt plintfotboll är. och jag suger verkligen. helkass. men vafan. alla kan ju inte ha spelat fotboll sen de var längden av en tumme, liksom. jag har ju plaskat tiden de har kickat boll. hihi. jag ska allt visa dem!

sen chillade vi och DUSCHADE och sen åt vi lite med b-klassen och sen var det musiktilläggets konsert i aulan. inte jättebra. inte jättedålig. rätt så anonym och medelmåttlig. för jag antar att 90% av alla åskådare inte ens kände igen hälften av låtarna. BRA!

sen åkte jag hem och chillade och pluggade fysik. usch. det är trist. men jag har nog lite kläm på det. tar och pluggar lite till imon så ska det nog lösa sig. frågan är om jag ska skippa träningen helt imon med tanke på min axel. den gör helt sinnessjukt ont. och min säng stinker tigerbalsam. nån som vill köpa liniment åt mig?

/f.

like a fading rainbow.

min axel dog på träningen. anders jobbade över så vi hade imse. på en distansvecka med redskap. helt plötsligt var det torsdag all over again. och vi föjde manualen "hur man dödar sandras axel" till punkt och pricka:

2x400 fr-arm paddlar. första 80%, andra minst 10s snabbare.
4x200 fr-arm paddlar. 80-90-95-100 %
16x25 med-arm paddlar 12,5; 15; 17,5;20 max start 40s.

sen var det lite ben också, men inte så långt, bara 800 ju. fast med fenor. 2x200 start 3:00 var lite tight. så vi körde start 3:15. och sen var det 4x100med ben, start 2:00. aschill. fast bröstsim med fenor går inte, konstaterade vi. hihi.

sen masserade kim min axel. och jag höll bokstavligt talat på att kissa på mig av smärta. ni förstår inte. jag är van vid att det gör lagom ont i vanliga fall, men nu är det ju värre än vanligt. aaaj.

/f.

Då äntligen. Så tappar jag huvudet. Här kommer den sömnen, äntligen.

jag blev glad när jag vaknade och solen sken ute. och det inte snöade. hur fint som helst. sen var ju iofs skolan inte så mycket mer att tala om. vi beställde maträtter på ryskan. och joel fick visst vara servitris, eftersom vi inte visste vad manlig servitör hette, vi kan bara kvinnlig. gött. och sen tog vi lite champagne och tomatjuice på det!

sen sprang jag runt halva skolan för att hitta honey och vi anmälde vårt projektarbete hos surtanterna i tältet. inte helt gött. resten av dagen var som sagt inget värd.
när jag kom hem hade jag fått ett utbetalningskort på mina 169 kronor jag fick tillbaks av sj för att vi blev tre timmar sena när vi skulle till JJB. asgött. det gjorde min dag. totalt. och jag gjorde några fysikuppgifter dessutom. och ALLA var rätt. jag tor jag kanske har kläm på det här nu? vi får hålla tummarna. nu ska jag strax åka och träna sönder min axel lite till. kul att folk blir oroliga när jag säger att jag har ont i axeln... men det är ju normalt att känna såhär!

/f.

I was aiming for the sky.

jag förstår egentligen inte vart alla helger tar vägen. det känns som att det alltid är måndag varje dag jag vaknar. det ogillar jag stark. även om jag faktiskt var riktigt utsövd när jag vaknde i morse. vilket ju var skönt. fast jag gäspade ändå konstant i skolan. så är det ju alltid. hihi.
fast skolan var meningslös. jag saknar redan mats, och han har inte varit borta en dag än. hur ska detta gå? äh. det går nog bra. hoppas jag. bengt stod ju och sa vad som skulle komma på fysikprovet, alltid nåt!

träningen ikväll var trist. inte jobbig, men hemsk. distansvecka </3 och min axel dog som fan på artonhundringen. urk. och sen var det 1200 ben med fenor. och och martin låg och chillade och pratade. sen satt vi och pratade i en timme efteråt. jag gillar. snälla killen är han.

/f.

RSS 2.0