jag låg under sängen, jag hörde dig.

jozy ringde nyss från simple plan-konserten. jag är faktiskt inte speciellt avundsjuk, även om det alltid är en grym känsla att vara på konsert.

jag tänkte jag skulle hitta en bild på min arena-baddräkt bara för att visa och då hittade jag en bild på laszlo cseh. han är snygg! dock är han snäppet sämre än michael guden phelps, men vad gör det? :P



ähvafan, jag hittade ingen bild på min baddräkt.
ni får la komma på nån tävling eller nåt och kolla.

/f.

Och det borde vara vi.

träning. oj och herregud. tydligen så var det pinnträning vid halv fyra, vilket jag var helt omedveten om, så jag kom ganska mycket försent. lite jobbigt. men jag kan ju ändå inte göra alla uppvärmningsövningar, så... henke var där med. han är så jäkla skön och rolig. men jag hatar när han kalla mig jonsson :P han och britt upptäckte att jag typ inte kan dra ihop skulderbladen. askonstigt, faktiskt. men jag är ju iofs väldigt stel överallt i överkroppen, så det kan vara därför kanske...
träningen sen i sig var lam och ovärd. 60x50 och vi hann ändå bara 56. då kunde vi ju egentligen lika gärna kört resterande fyra lix! och jag hade typ sämsta tiden på sista + att jag knappt klarade tiderna alls. sista sekunden klarade jag fan ingen...

imorgon blir det laserdome. kommer antagligen bli helt sjukt roligt! jag minns första gången jag spelade det. summergames 2004. det var då jag började kalla mig fenomena. det var härliga tider det. tider man egentligen saknar som fan.

/f.

Vi blir aldrig mer än en saga.

första maj. det var då. jag hade nästan glömt det juhe.
förövrigt så provade jag min nya baddräkt igår på träningen. en svart arena. och jag kan väl säga som så att den är ganska lågt skuren i ryggen. conny verkade iaf uppskatta den, haha. och sen satt darko och nån annan i cafét när vi tränade. kul att han har sett typ halva rumpan på mig nu. asch, jag får väl bjuda på det. jag har ju fått höra att jag har snygg rumpa... dock ska jag nog inte träna mer i den baddräkten. det känns ju lite jobbigt...

/f.

Nåt patetiskt, men jag vill bara ha dig.

träningen igår var fruktansvärt förutsägbar. vi visste att det skulle bli 200specbens-test och 400frarm-test. vilket det också blev. suck. jag dör på sånna pass. speciellt när det går dåligt också. bajs.

idag har det än så länge inte hänt speciellt mycket. skolkatalogen har kommit och jag ser som vanligt helt sjukt mobbad ut. dock bättre än förra året, tack gode gud för det, lix.
om drygt två timmar blir det träning som vanligt. låt mig gissa, 40x50? jag som känner mig i sån fantastisk form också. hmpf.

nu är det ett sånt läge som jag inte vet vad jag ska göra med. jag vill ju, men det känns så himla dumt och jag vet inte om jag klarar det. jag vill, men ändå inte. fan, hur kunde det bli såhär?

/f.

värt?

WAAAH! det snöar!!!
vad var det jag sa? den första snön kommer alltid på torsdagar! :D

/f.

And she'd never have to know what it's like when your heart breaks.

jag fryser som satan. det var verkligen svinkallt på torget. men roligt hade vi och mycket sålde vi. men det blev lagom segt att stå där från åtta tills pap hämtade mig vid tjugo i tolv. jag kände inte mina fötter då...

nu kollar jag startlistan till DM, jag längtar sjukt mycket. då får jag ju träffa min sandra! <3 och så får jag simma massa roligt, övervägande bröstsim både individuellt och antagligen i 4x50med-laget. dock ser jag ju inte fram mot 200br så överdrivet mycket. jag ligger klart sist... ( och till alla som tror att det blir fler än fyra tjejer som får hänga med till DM säger jag bara vem då? vem är stackaren som isf bara får simma lag? frida? kajs? vendela? nu säger jag inte detta för att vara taskig, men eftersom ingen av er är individuellkvalade är det ju egentligen ganska meningslöst att följa med och bara simma lag, när det antagligen inte ens blir det bästa laget då. )

näe, jag borde ta och skriva min kemirapport på syror och baser, men egentligen, hur kul är det? det är ju liksom bara ann som tror att man läser i kemiboken när man inte har nåt bättre för sig. HAHA. äh, jag kollar nog på andra avenyn istället.

/f.

Jag kastar sten mot solen, för jag hatar den.

så. jag cyklade ner lite på stan själv idag. inhandlade vax. jag tänkte att jag skulle vaxa under armarna. egentligen helt meningslöst att raka när det växer ut på typ tre timmar, men vad gör man inte när man är simmare, lix. därför tänkte jag att jag skulle prova vax. jag säger bara en sak. gör inte det. för det första så gjorde det svinont och sedan så hjälpte det ändå inte. det slutade med att jag fick raka bort allt ändå. PALLA!

sen kom pap hem och vi drog till onoff och jag lyckades faktiskt fjäska till mig en ny laddare helt gratis. wiho, vad jag är bra :D sen kom vi på att vi kunde åka till raoul och kolla om han ville sponsra mig, vilket han ville, så nu har jag åtminstone 500 spänn att simma för. men sen lär jag säkert få lite av costy med...

imorgon blir det till att stå på torget och sälja kakor hela dagen. hur lamt kan det bli?! 

tur att jag kom att man kunde söka på hipphipp på youtube. det gjorde lätt min dag värd. jozy, minns du när jag trackade svensson? :D


/f.

det enda sanna skrattet.



/f.

Livet innan det kunde jag, utan och innan.

jag är hemma. punkt.
bratislava var super. jag shoppade diverse kläder för nästan fyratusen spänn. lyckat!
saker som inhandlades:
- stövlar.
- gympaskor.
- bh.
- baddräkt.
- världens finaste klänning.
- stor stickad kofta.
- blus med spets och skit.
- mörkturkos silkig blus.
- t-shirt.
- tröjor.
mja, det var nog det. värd resa måste jag säga. bortsett från att min ipod-laddare brann upp. HAHA. jag ska förövrigt bege mig till onoff sen och försöka fjäska till mig en ny. det kommer säkert gå bra. "hej, jag var i bratislava och det smällde och min laddare brann upp och sprack och blev helt sotig."

träningen imorse var faktiskt jäkligt värd. även om det var tungt att gå upp efter bara kanske fyra timmars sömn... så går det när man ligger och smsar på natten. själva passet var ju inte överdrivet jobbigt. mest frisim för att "få upp aptiten". HAHAHA. efter träningen skulle vi ha "överraskning", vilket bestod i hotellfrulle på högland. värt och massa mumsigt. men när anders sa att vi skulle köra mycket frisim för att få upp aptiten frågade jag "aptiten på vad?" herregud vad jag och annie skrattade.

och för att jag inte ska få massa taskiga kommentarer, även om det kan vara trevligt med lite kommentarer ibland, så ska jag bekräfta er. jag vet att ni kvalade till riks. jättebra och jag är faktiskt genuint glada för er och tycker ni är bra. och till "anonym" (som förslagsvis är anna) kan jag säga att jag aldrig någonsin sagt att jag skulle vara med i deras sumsimlag. dock har jag sagt att om man ska ha det bästa laget på jdm/dm så behövs jag, för jag är en av de fyra snabbaste tjejerna i klubben (resistance is useless, för både ni och jag vet att det är så).
och jag vet att typ alla tjejer är sura på mig nu (förutom annie och ni ska inte ger er på henne, hon har inte gjort något mer än varit min vän, i motsats till vissa andra nu då.) och visst, jag kan förstå om ni tyckte det var taskigt att inte bjuda er när vi skulle till jocke. men ärligt talat så fattar jag inte varför ni ens orkar bry er. det är fan flera veckor sen, så alltså måste det vara djupare än så. jag har fått höra att ni aldrig gillat mig, vilket jag också tycker är jävligt konstigt. varför har ni då betett er som att ni gjort det? jag har ALLTID varit såhär, det vet alla som känner mig. det valet måste ni alltså gjort för längesen redan, och i så fall ställer jag mig frågan varför ni överhuvudtaget ens har umgåtts med mig tidigare?!
jag vill verkligen inte att alla ska gå runt och vara sura på mig, verkligen inte. jag ber verkligen innerligt om förlåtelse för att jag inte trodde ni var tillräckligt bra för att kvala till riks, det gör jag. och det har jag faktiskt sagt till er nu. (men ni är faktiskt inte så jävla schyssta mot mig heller. det är ju hardly ever någon som säger oj, vad bra du simmade eller jag är glad för din skull eller liknande. möjligtvis mg och han är ju lätt den mest oförutspådda person att säga det.)
så. jag hoppas att jag har börjat lösa all skit. annars får jag väl helt enkelt gå och dö eller nåt. som det verkar nu så är det ju ändå ingen som bryr sig om mig.

/f.

Du är den sortens flicka jag gillar, för du är tom och jag är tom.

helt sjukt fantastiskt underbart bra!

tågresan in gick bra. jag stötte ihop med eve och lollan och dom så jag hängde med dem tills malin och jens kom. de är roliga. konserten förövrigt var bäst. och bästa låten var nog, tja, det är så jag säger det, eller minnen av aprilhimlen.

nej, nu ska jag gå och sova. och minnas denna kvällen :)

/f.

Du räknar timmarna och tid.

HAHAHA. LOL!
frida och anna läser min blogg, tydligen väldigt troget! och varsågod för att du snodde min lista, kan jag ju passa på att säga då. LOL!

dagen förövrigt var hyfsat värd. fysiken gick okej, men antagligen inte tillräckligt bra för att mitt mvg inte ska sjunka till ett vg+... fan, jag som verkligen behövde mvg i fysik.
och jag vet hur ett integraltecken ser ut. det ni! det ser ut som ett tillplattat S, ungefär, haha.

nej, nu ska jag nog stänga av och bege mig mot tågstationen. malin svikaren åker bil med jens dit och jag tåg, så jag får sitta en kvart och vänta själv. hmpf. men ändå. det kommer bli så underbart bra, TAGGA TAGGA!

nu är det nog sista blogginlägget på ett tag. jag drar nämnligen till bratislava med mam imon vid åtta, typ. kommer hem på tisdag. och på onsdag blir det morgonträning och överraskning för 20 spänn, dirr!

/f.


PS. igårkväll var det mysko. jag vet ju hur han känner, men jag känner mig fortfarande sjukt utnyttjad. även om jag egentligen gillar det... jag blir knäpp på sånt här. DS.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

träningen var ovärd. jag kände verkligen iskylan runt mig. men det var ändå rätt rolig träning. istället för pinnträning hoppade vi långhopprep. jag hade glömt hur roligt det är och hur jäkla jobbigt det är och framför allt hur skillad jag är :D
passet i sig var inget nämnvärt. vi körde ungefär en miljon meter teknik, räkna till och två-ett- och tre-ett-bröstsim. trist. men jag ägde alla på fotdyk, maha.

åååh! imorgon kommer det bli fantastiskt!

/f.


PS. imse sa att det bara är fyra tjejer som ska med till dm. vilket betyder att jag visst får simma alla lag. jag ska fan visa dem...! DS.

För stan är full av tanter och tragik.

idag var det faktiskt rätt värt. jag hade inga lektioner och en kvarts sovmorgon. sånt uppskattas.
först så satt vi i grupper och skulle prioritera bort massa mänskliga rättigheter. helt sjukt svårt. min grupp plockade bort "äta sig mätt", haha! sen kollade vi på film i aulan. nån dokumentär som leonardo di caprio gjort. ganska trist i början så jag sov. som så många andra. men i slutet blev den faktiskt intressant så då var jag vaken. vi kollade i alla fall klart på filmen. säkert en fjärdedel av alla gick innan den ens var slut. hmpf, dåligt stil.
efter lunchen var det diskussion med niklas. ganska givande, tycker jag. och dessutom fick vi sluta kvart över ett, så det gjorde ju definitivt min dag.

nu har jag försökt ragga sponsorer (costy) och praktik (smålandstidningen). nu först fick jag tag på costy. jag måste skicka papprena, lol. och de kunde inte säga på smt om de kunde ta emot praktikanter förräns deras nya chef kommer typ 1 nov. bra. allting går ju verkligen vägen för mig idag.

förhoppningsvis är väl träningen slapp ändå. och nej, jag ska inte säga ett jävla piss till småtjejerna. jag ska fan rådissa dem!

/f.

och jag rår inte för det.

fyfan.
jag ville bara berätta att jag ska gå och dö nu.
jag trodde verkligen att jag hade några vänner, men icke.
jag känner mig så jävla utnyttjad.
fyfan.
vadå visste inget och det var sandys fel alltihop?
FYFAN!

jag kommer inte imon. inte en jävla chans. eller jo, förresten. jag kommer visst. men jag ska fan hålla käft och inte säga ett jävla knyst. inte till någon. så får ni se hur roligt man kan ha.

/f.

I was careful not to say anything rude.

igår var det sjukt bra.
trots att skolan knyckte min sovmorgon funkade det ändå. föreläsning i aulan men en kille som jobbade på ikea. riktigt bra, faktiskt. sen fick vi gå runt i matsalen och kolla på olika yrken. det var bra. sen pratade jag med costy också, fixade nästan till sponsorsaken lite.
lektionerna var rätt slappa. fast jag somnade på samhällen, haha.
träningen var hård. fastän imse sagt att sista fart 3-passet var i måndags körde vi typ bara fart 3 igår. jag har överträningskänning nu igen. inte inte bra. men sen snackade imse med mig, matildo och alice och vi är tydligen kvalade till senior-DM, jippy! så vi ska åka på dm om två veckor. asgött. och då lär vi ju slå klubbrekord. även om inte tjejerna tror på min kapacitet för fem öre, eller ens verkar vilja ha med mig i laget. vafan, varför hatar alla mig nu?!

idag var det kass. alla hatar mig. träningen var jobbig och alla bara är allmänt korta och otacksamma mot mig. jag blir så trött. jag borde gå och dö. då blir väl alla lyckliga. fan.

det enda som egentligen är riktigt värt är fredag. kommer bli alla tiders! och sen hinner jag precis komma hem och sova i nåra timmar innan det är dags att gå upp och åka mot skavsta och bratislava. ska bli så jävla skönt att bara åka bort och få känna att man uppskattas och do some serious shopping!

/f.


PS. det enda som egentligen gjorde min dag var anns glädjeskutt på kemin. då skrattade vi gott. DS.


svarta tights
big-tischa, monki
guldigt skärp
rött nagellack

dagens,

Dagens humör: trött och på halvbra humör.
Dagens borde: kanske läsa igenom fysiken...
Dagens måste: sova i vettig tid.
Dagens frisyr: skabbigt. varför lyckas mitt hår alltid se förjävligt ut om jag inte blöter det?!
Dagens klädsel: svarta cheap monday och lila stor t-shirt.
Dagens planer: gå och sova.
Dagens vill ha: en pojke och kärlek och lite annat smått och gott.
Dagens längtan: fredag!
Dagens beroende: syre?
Dagens skratt: på matten... hahaha.
Dagens irritation: att jag känner mig så misslyckad.
Dagens kommentar: många, haha.
Dagens låt: talk - coldplay och wonderwall - oasis <3<3
Dagens vän: honey. även när hon försöker sno min mobil.
Dagens onyttiga: äppelkaka.
Dagens misslyckande: att jag knappt kan göra någon övning på fysen.
Dagens köp: inget.
Dagens värda: mattelektionen.
Dagens bästa: skratten.
Dagens sämsta: tillräckligt mycket.

/f.

Cause I don't need to satisfy, tonight.

idag var det konstigt.
allt var bara så himla ovärt och honey och malin snodde min mobil och läste de ganska grova smsen. och visade för de andra tjejerna. men nu är de raderade. de grövsta, åtminstone. undras om jag får nya ikväll? ;)
träningen var slapp. eftersom mitt knä är helt cp-paj så kunde jag bara göra skorpionen, good morning, situps och ut och in med armarna. stabilt. 
sen körde vi bara lite insim och sen såna mysko 25or. typ calellakickar och delfinandning och sånt. och avslutade med en 200max. jag hade 2.27. faktiskt rätt hyfsat för att bara ha simmat 1500 kanske. jag måste ju i regel simma in bortåt två-tretusen för att vara igång ordentligt..

och småtjejerna snackar om sumsim. jag blir så trött. det finns inte en chans i världen att de kvalar till riks och eller slår klubbrekord på 4x100. nog för att de var nära på 4x50med på tiomanna, men ska de slå det riktigt ordentligt behöver de mig i laget. jag kan ju för fasiken inte bli petad av frida! jag bara måste få simma 4x50med på jdm, annars dör jag, fan!

/f.

and it feels just like you said it would.

jag vill bara säga att jag har gratis sms. wiho!
jag har förövrigt smsat upp tvåhundra spänn på fyra dagar. BRA, sandy!
pussva :*

/f.

the language I don't speak.

jag dör på min engelska. jag håller på att skriva en deckarhistoria på engelska på 1-2 sidor på datorn. och det går ju så jäkla bra. jag hinner ungefär med att skriva att de hittar liket och hur mordet sedan utfördes på två sidor. lyckat!

sen idag kom jag på att jag faktiskt ska gå på håkan hellström på fredag! wiie! jag har ju längtat massor. och så får jag träffa jenny igen med. det blir finemang.

/f.

You tell anyone who'll listen but you feel ignored.

igår var det fantastiskt bra.
efter sandsjöbaden med m&p och mormor så åkte vi hem och åt efterrätt och sen kom annie och alice och vi åkte ner och handlade godis till kvällen. sen gick vi hem till kajs och slötittade på min "favoritfilm" (high school musical :P) tills killarna kom och vi gick och överraskade jocke. massa roligt. han hade inte en susning, haha. vi kollade på film, what happens in vegas, och spelade guitar hero och körde sanning och konka. gud, det var verkligen längesen jag körde den leken sist. men roligt hade vi och en hel del oväntade saker kom fram...

jag tror allt är ett enda fett missförstånd. jag lovar att han bara ljuger mig rakt upp i ansiktet. inte en jävla chans att han tänder på mig. 

/f.

Baby, feel the beat inside.

mitt knä dödar mig. det blir bara värre och värre. aj för helvete!

idag ska jag och m&p och mormor åka till sandsjöbaden för födelsedagsmiddag för mam. hon fyllde i torsdags, om jag inte nämnt det. efter det så ska jag alice och matildo gå och köpa godis och hyra film och sen ska alla vi "stora" komma och våldgästa jocke och fira honom. han fyller femton på onsdag, tror vi. haha. det är seriöst ingen som har nån koll.

tankarna bara snurrade igår. och snurrar fortfarande. var det äkta eller var det bara just då ftm? jag hoppas nog på det tidigare. men jag dör om någon får veta.

/f.

jag har inget liv.

ja, jag är jobbig. men ni behöver faktiskt inte läsa allt om ni inte vill :D

OM JUST DIG
NAMN: Sandra Jonsson
FÖDD: '91
BOR: hemma.
SMEKNAMN: sandy.
FAMILJ: mam, pap och mina dammråttor.
SKOLA: brinell.

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: verkligen!
ÅNGRAT NÅGOT: jadå.
LJUGIT: antagligen.
SVIKIT NÅGON : hm, jag vet inte.
KÄNNT DIG SÄMST: ohja.
GRÅTIT: mycket.
SKRATTAT: massamassa <3
VARIT SJUK: näe, men är ju skadad nu, så det blir la ingen större skillnad...
VARIT UTOMLANDS: nej.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: självklart.

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: rättså.
SKRATTAR DU OFTA: varje dag :D
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: glad och lite pirrig.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: rätt okej. mycket pirr i magen, dock ;)
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: the thought has crossed my mind.
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: tillräckligt många.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nja, rättså.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: jag har börjat tro att jag är det.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: i vissa fall, ja.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: mja, kanske.
OM JA, VEM: variabel.
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: mjae.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: mjae.
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: omtänksamma och uppmärksamma.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : både och.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: helst längre än mig.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: de flesta jag fallit för är faktiskt blonda...
FÅR DU MÅNGA KILLAR: verkligen inte.

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: blondin, mest.
ÖGON FÄRG: odefinerbar, men jag tror det kan uttryckas som grönt.
LÅNGT ELLER KORT HÅR : jag sparar ut till mitt långa hår igen.
SNYGG ELLER FUL: jag är inte riktigt rätt person att bedöma det.
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: inte speciellt.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: det händer...
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: aldrig.
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ja, haha.
SMINKAR DU DIG: ibland.
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN ? sämsta frågan. återigen, not my call.

/f.

And they’re talking it to me.

jag bara måste skriva om dagens två sanna skratt.

det första var på matten.
"alla barnen kunde räkna till tio utom pär, för han var binär."
äkta nv-nördigt och vi skrattade länge länge.

det andra var i omklädningsrummet innan träningen när jag sa till alice:
"allmänt söt, men inte snygg"
hon la sig ner och vred sig på golvet av skrattplågor.

jadu, det är sådant man kan leva länge på.

/f.

I'm so scared about the future and I wanna talk to you.

åh, jag nöter denna låten. so fucking wonderful.



så. äääntligen är allt fixat tills imon. det kommer bli bra :D + att min mobil är påfylld till alla som vill smsa mig. jag tror inte att jag någonsin har skickat så här många sms som jag har gjort den senaste veckan. jag har smsat upp typ 100 spänn. och det brukar det annars ta månader för mig att göra :P

/f.

I know you, they don´t do, nobody will ever do.

bara för att rubriken är tillägnad min sms-kompis ;)

dagen var okej. sovmorgon. svenskaskrivning först på morgonen, gick faktiskt bättre än förväntat. matten sedan var okej. jag fattar dock inget. jag och malin var faktiskt väldigt flitiga på fysiken sedan. vi satt och spelade linjära funktionsspel på miniräknaren. fruktansvärt lamt, men rätt kul. haha. sist hade jag psykologiprov som gick ganska mycket åt skogen. försvarsmekanismer, hallå! vad är rationalisering, till exempel?! sen gick jag och tränade. mitt knä är värre och gör förjävla ont! passet var dock okej, rätt roligt. 30x50 start 50 är rätt soft. slutade på 37.5 och hade inte alls mycket puls. men sista blev ju lite långsam, haha!

och igår gjorde jag av med typ 30 spänn på sms. men det är faktiskt rätt mysigt att ligga i sängen och smsa med världens roligaste... :D

/f.

I'm not saying it's your fault.

okej. idag var det hyfsat bra. idrott först på morgonen. handboll. jag suger. så oerhört oväntat. helt sjukt jobbigt, dock och jag hade spykänslor i en timme efter det + att mitt knä har börjat cpa massor. imse sa att det var bakre korsbandet. låter lite scary, sådär. men det funkade att simma, tack gud. resterande skoldagen var rätt lam. inget nämnvärt, sådär. träningen var dock jäkligt jobbig. vi körde hp 50or börja på 5-takt och gå uppåt. jag klarade 22-takt och hade fyra armtag kvar efter andning till mål, men imse bröt, så jag behövde aldrig köra hela femtian. sen körde vi lite vändningar och tid med paddlar. jobbigt.

nu sitter jag och snackar med viktor igen. frågorna börjar ta slut. men det kanske bara inte är negativt :P

/f.

No boy can make me feel like you.

igår kväll var det bästa och roligast på länge. jag och viktor satt och snackade på msn. vi leker frågeleken ;)
vid halv elva fick mam damp på mig och sa att jag skulle stänga av datorn, så jag gjorde det och gick och la mig. men vi började smsa istället. vi smsade till typ ett :P nu är han den som vet mest om mig. vi kan verkligen prata om ALLT. han är bäst och jag älskar honom för det. men jag borde nog dock inte visa smsen för någon ;)
pussva :*

/f.

You really turn me on, boy!

Följ min blogg med bloggkoll!

/f.

underhållning?

TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
alex. nej.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
farfar. han är min farfar, lol.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
johan hall. vet inte. typ skolan imon, kanske.

ÄR NUMMER 18 SÖT?
emma rignell. ja, hon är väldigt söt.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
kajs <3 kommer jag inte ens ihåg.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
annie martinsson. första dagen i ettan.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
carl w. ingen aning. han bor ju liksom i göteborg nu...

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13
britt. jadå, hon är bästa lägerledaren!

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
anders lingh. HAHAHA, tveksamt. men han är ju skön, så varför inte :P

PRATAR DU MED NR 45 OFTA?
neil. nej. ungefär en vecka vart annat år.

KÄNNER DU NUMMER 1?
albin. ohja, han känner jag väl.

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
andreas. ALDRIG!

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
anniehoney <3 hon är världens bästa!

HAR DU VARIT TILLSAMMANS MED NUMMER 17?
engberg. ohno.

HAR DU SETT NUMMER 38 NAKEN?
martin rambrant. erhm, nej.


HAR DU STRULAT MED NUMMER 29?
jocke. hahaha. det har jag faktiskt....

TYCKER DU ATT SISTA PERSONEN I LISTAN SER RIKTIGT BRA UT?
viktor. ja, mycket :D


I see God come in my garden.

okej. ursäkta för den lite dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp.
igår var det en okej dag. skolan var väl inget nämnvärt, träningen likaså. mer planering av mig och alice inför lördagen. lördagen är förövrigt bokad nu. vi ska hem till jocke och överraska honom och typ kolla på film och PRATA. det blir bra.

idag var det som vanligt till att gå upp tidigt och träna. hyfsat lugn träning med mycket space i bassängen. vi var liksom bara sju pers för resten är typ sjuka, eller nåt. och eftersom jag inte hade någon psykologi och samhällen inte började förräns vid tio så tog jag och annie lång tid på oss och babblade massor. sen drog jag ändå till skolan och satt i datasalen med rosman och några andra treor och tydde psykologidrömmar. det var roligt. speciellt om man läste freuds olika tolkningar. till exempel att man halkar eller pinne och träd. haha. resterande lektionerna var rätt lama. hade dock vg på samhällen. jag fick inte mvg för att jag "hade skrivit för mycket egna tankar". inte för att jag trodde det var möjligt... efter att vi hade slutat, vid typ ett, så stannade jag och honey kvar och skrev klart drömtydningen, så nu är det ur världen också. en sak mindre att tänka på.
sen åkte jag hem och ringde pap och vi drog till banken och flyttade över massa pengar så jag slapp ha 18 papp på kontot. känns ju sådär säkert lix. sedan åkte jag hem och bakade kladdkaka. som blev misslyckad. att jag ALLTID lyckas med något! jag är nog fan sämst i världen på matlagning/bakning. hmpf.

/f.

Och man kan inte baka en kaka utan mycket deg.

jag pallar inte dra värlens resumé av dagen. den var väl rätt okej. träningen var det bästa. eller ja, efter träningen var det ju. först stod jag och alice och pratade och garvade åt / med jocke och mg. vi garvade mest åt tidningen igår och åt eva och conny och att jocke egentligen inte ville veta, men fick veta ändå. haha. sedan stod vi i duschen och bastun och cyklade tillsammans genom stadsparken tillsammans. när vi skulle åka åt varsitt håll så ville vi inte avsluta samtalet riktigt än, vilket ledde till att vi stod och pratade under en gatlykta i stadsparken i regnet och snackade i en timme och en kvart. HAHA. det var faktiskt mycket givande. vi kom fram till att vi verkligen måste snacka med killarna om massa saker. vi kom också fram till att vi skulle försöka fixa fest eller nåt i helgen så vi kan fixa allt.

ouch. jag har sovmorgon till halv elva imon, för vi inte lär ha någon klf på grund av att mats är på älgjakt och gunilla är helt lost. det är bra. men jag har nåt engelskatest imon med, som jag kommer faila så starkt. hmpf.

/f.

dagens,

jag tycker det är fruktansvärt roligt att skriva dagens-listor. därför ger jag er ytterligare en.

Dagens humör: glad!
Dagens borde: egentligen plugga, men jag låtsas som inget.
Dagens måste: inget.
Dagens frisyr: simhallsfrill: vått äckligt och i bulle.
Dagens klädsel: fastskin eller aquablade :D
Dagens planer: sova och hoppas på att det inte är måndag när jag vaknar.
Dagens vill ha: en viss pojke, positiv bekräftelse och lite annat smått och gott. 
Dagens längtan: håkan-konserten.
Dagens beroende: vatten.
Dagens skratt: det mesta.
Dagens irritation: att det inte blev fyra guld.
Dagens kommentar: "DNF, hm, did not finish? varför kan det inte stå DEF - did epic fail?" jag och viktor spånar efter jockes avbrutna medleylopp.
Dagens låt: i'll be there - bubbles. jag fattar inte hur fan vi kan sjunka så lågt så att vi spelar bubbles på insimmet!.
Dagens vän: kajsälsk <3
Dagens onyttiga: godis.
Dagens misslyckande: inget pers på 100br.
Dagens köp: inget.
Dagens värda: hela dagen.
Dagens bästa: efter tävlingen och alla gånger jag stod överst på prispallen.
Dagens sämsta: att alla mina kompisar dissade mig när de skulle kommit och kollat. dock kom ju melan och martin, vilket kompenserade det hela :D

/f.

Allting kommer lösas och bli bättre igen.

idag var det helt sjukt bra.
förmiddagspasset gick bra. på 100ry persade jag rätt rejält, men carro slog mig, så det blev ett silver till samlingen. 100me gick betydligt bättre. pers med några tiondelar och biobiljett och guld och jag slog annie! mohahaha. sen hade jag långlunch. andra passet gick också massa bra. dock inte pers på 100br, men guld och biobiljett och på 100fr så blev det likadant, men där persade jag med en sekund. skönaste idag var nog när magnusson simmade i heatet innan killarna på frisimmet. han hade 1:01.44. sen körde killarna och jocke vann på 1:01.84. stackars jocke. jocke fick dessutom världens fetaste kallsup på 100me, så stor att han var tvungen att stanna. DNF blev till EF: epic fail! haha. efter tävlingen stannade jag, kickis, matildo och viktor och jocke och magnusson kvar och badade när de vuxna städade. vi satt på femman och babblade. sen segade jag och kickis oss och kollade i söndagsbilagan till aftonbladet. vårat sexhoroskop. HAHA. bäst var nog när eva läste sitt och blev VÄÄLDIGT intresserad av alla ställningar på bilderna. haha. och tyvärr så är jocke våg... och det är nog förresten som vanligt, nästan, mellan oss nu.

/f.

dagens,

jag ger er en dagens, som för att beskriva min fantastiska dag.

Dagens humör: glad!
Dagens borde: inget!
Dagens måste: inget!
Dagens frisyr: jag har varit i simhallen hela dagen. vad tror ni?
Dagens klädsel: baddräkt, dirr!
Dagens planer: typ gå och sova och tagga tills imon.
Dagens vill ha: en viss pojke och gärna fyra guld imorgon.
Dagens längtan: håkan-konserten.
Dagens beroende: vatten.
Dagens skratt: allt.
Dagens irritation: att jag blev petad från förstalaget.
Dagens kommentar: "vi syns inte!" jag och matildo blev skymda av bröderna waldemarsson på prisutdelningen på 50br. haha.
Dagens låt: banankontakt - electric banana band.
Dagens vän: kajsälsk <3
Dagens onyttiga: godis.
Dagens misslyckande: fyra på 50fj och femma på 50fr. båda med typ några hundradelar bara..
Dagens köp: godis.
Dagens värda: hela dagen.
Dagens bästa: 50br och tiomanna!!
Dagens sämsta: inget.

/f.

jag har tråkigt.

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5

[ ] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[/] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 2.5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[x] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 5

DU SHOPPAR/SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[x] Taily Weijl (vet folk ens vilka kedjor detta är?!)
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte/vene
[ ] Cute
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 6

DU LÄSER:
[x] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[x] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 5

DU GILLAR DESSA FIMER:
[x] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[xxx] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 8

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[xxx] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[x] Heroes
totalt: 2

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 1

Totalt : 38, lol!


Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du: 20-30: pojkaktig tjej.
Får du: 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Men jag vill inte ta mig igenom någonting.

åhå, idag var det bästa på länge. jag har persat på precis allt jag simmat. mest nöjd är jag med 50br. 37.93 är jävligt bra!! fast matildo slog mig, men jag är lycklig ändå! och så hade jag typ 34.9 på 50fj och det är ju också super. + att jag hade 39.0 på 50 ry, vilket iofs inte är en überbra tid, men ändå pers med två och en halv sekund, maha. sen persade jag flera gånger på 50fr. på förstasträckan i laget hade jag 31.05 och sedan slog jag det på individuella. så nu har jag 30.94. waah, jag är nöjd och lycklig!
dock blev jag jävligt sur när jag blev petad från förstalaget på både frisim och medley. imse ville prova sum-sim-laget. men ofta dom kommer kvala till riks. inte en challe! men de slog inte klubbrekord på medleyt iaf. och jag är snabbare än frida på allt (utom rygg, då.) så om det är någon som ska peta mig ur JDM-laget så är det fan inte frida! men jag var ju med i förstalaget på tiomanna. det är bra. hahaha: "vi vill ha biobiljetter!". "vi vill se nässjö bada!". hultsfred är lite roliga ändå :D

och nu står det sandy och kajs på botten i bassängen också. jag älskar dig <3

/f.

dagens,

Dagens humör: glad och lagom trött.
Dagens borde: inget!
Dagens måste: inget!
Dagens frisyr: annie gjorde en fläta i luggen på mig, så fint!
Dagens klädsel: cheap monday och pappas skjorta :D
Dagens planer: kolla idol och gå och sova.
Dagens vill ha: imorgon och en viss pojke.
Dagens längtan: imorgon!
Dagens beroende: mina vänner.
Dagens skratt: allt med honey <3
Dagens irritation: svenskan.
Dagens kommentar: "du är ju ett pratglatt ludd!"
Dagens låt: till dom ensamma - mauro scocco
Dagens vän: honey <3
Dagens onyttiga: glass.
Dagens misslyckande: en uppgift på matten.
Dagens köp: glass.
Dagens värda: matteprovet, faktiskt.
Dagens bästa: att det är fredag!
Dagens sämsta: inget.

/f.

Det fördes ett sällsamt krig inuti min kropp.

jag är trött och känner mig dålig på att blogga. igår var det dock en rätt bra dag och träningen var en av de tråkigaste på länge.
dagen idag var bra. svenskan var lam som gunilla. sen fick vi lite lunch och förbereda oss inför matten. provet gick super. inte ett dugg svårt. fast sen visade det sig att jag hade fattat en uppgift fel, så jag hade 30 av 32p. men det är ju ändå mvg så det är ju bra! efter provet slapp vi fysiken och jag och honey hade en timme att döda, så vi drog till OKQ8 och köpte glass, haha. psykologin var som vanligt rolig. vi gjorde nåt personlighetstest och honey uttryckte att jag först var ett pratglatt ludd och sedan var jag känslig som en gråsten. jag känner mig så oälskad! jag menar, jag är NÅGOT självdestruktiv, måste jag säga.
träningen var soft. lite fart tre, bara. sen körde vi massa växlingar och vändningar och teknik i rännan. och nu vet jag vad klas tatuering är förnåt. adrenalin. haha. jag som gissade på mjölksyra. HAHA.

imorgon är efterlängtad. jag ska fan kicka ass på bröstsimmet. jag ska tagga stenhårt och verkligen SATSA på att slå matildo och persa, åtminstone. sen så är det ju roligaste lagkapperna. 4x50med och fr och 10x50fr. kärlek. klubbrekord på medley? let's hope for it!

/f.

dagens,

Dagens humör: trött.
Dagens borde: plugga matte.
Dagens måste: plugga matte.
Dagens frisyr: som det brukar efter morgonträningen.
Dagens klädsel: cheap monday och rutig blus.
Dagens planer: sooova!
Dagens vill ha: en pojke och helgen.
Dagens längtan: helgen.
Dagens beroende: inget spec.
Dagens skratt: kemin.
Dagens irritation: att samhällen gick bajs.
Dagens kommentar: "haha, det kan jag inte ens stava till!" conny när jag frågade om logaritmer.
Dagens låt: ian broudie - song for no one.
Dagens vän: honey <3
Dagens onyttiga: lite godis.
Dagens misslyckande: samhällsprovet.
Dagens köp: lite godis.
Dagens värda: träningen.
Dagens bästa: träningen.
Dagens sämsta: samhällen.

/f.


And you blush when you smile,

så. jag hann aldrig blogga igår, eftersom jag hade typ noll tid efter skolan innan träningen och efter träningen pluggade jag samhäll. provet idag gick förövrigt åt helvete. jag hatar ren faktainlärning. det är som honey säger, vi har blivit bortskämda med NO nu. NO är ju liksom, kan man det inte sen innan provet, eller har man inte förstått det så failar man. men kan man det så kan man det, lix. inte så mycket att plugga på. bra, tycker sandy!
träningen imorse var rolig. alla älskar conny. han är bäst i världen. sen var första lektionen psykologi. vi skulle göra nån saga, måla det första vi kom att tänka på. min saga blev såhär: en katt som huvudperson. hans mål är att fånga och döda en mus. det som hindrar honom ifrån att göra detta är ett staket. men då får katten plötsligt en motorsåg så han kan såga ner staketet och fånga och döda musen. win-win-situation. jag känner mig fruktansvärt morbid. vår lrare sa att det speglade vårt omedvetna. det känns ju väldigt bra. hmm...
resten av dagen var rätt ovärd. provet gick skit, som sagt. och på kemin fick vi tillbaka proven. det hade gått sämre än vad jag förväntade mig. men inget slår honey. 17+5 = 23. palla miniräknare lix. HAHAHA!

väl hemma blev det kemi-mvg-uppgiften för hela slanten. sedan blev det skriva klart spanskasaken. sen blev det lite matte. I SO DON'T HAVE A LIFE! men det är skönt att det är torsdag imorgon. då har jag värsta dagen i skolan, men jag har lite tid hemma innan träningen och träningarna brukar faktiskt vara rätt roliga på torsdagar, så det ligger ju på plus, ändå. måtte bara spanskan går vägen.

/f.

oh it feels just like you said it would.

måndagen idag var bra, för att vara en måndag.
sovmorgon til tio och kemi i en och en halv timme. sen hade alla tjejerna hål i typ två och en halv timme så vi drog till stan och käkade pizza och köpte stay-ups till michan. haha, klassiskt slampig! :P sen fick vi gå tillbaks till skolan och ha lite matte innan vi slutade. värt att ha mer hål än vad vi hade lektioner idag. haha.
träningen var rätt soft. typ fart två och så. det roligaste var magnussons "sexpack", som han tydligen har "fått tillbaka". shit, vad vi garvade.
och det känns faktiskt lite bättre mellan oss nu. men jag har ju haft fel förut.

åhå, jag har sovmorgon imon igen. men jag måste plugga samhäll. provet lär ju gå så jäkla bra. och på fredag har jag ju som sagt matteprov på logaritmer. helt ologiskt och felaktigt tankesätt. på torsdag ska jag redovisa min bok på spanskan både muntligt och lämna in en sammanfattning av boken. tiomanna i helgen och på måndag så ska en stor engelskasak in. vi ska skriva nån skräckberättelse på 1-2 a4 på datorn. lyckat. I so don't have a life. därför ska jag skriva lite på engelskan nu. pussva :*

/f.

dagens,

Dagens humör: trött.
Dagens borde: plugga.
Dagens måste: plugga.
Dagens frisyr: äckligt och nyklippt.
Dagens klädsel: baddräkt. sen mjukisar och t-shirt.
Dagens planer: sooova!
Dagens vill ha: en pojke och nästa helg.
Dagens längtan: nästa helg.
Dagens beroende: godis.
Dagens skratt: killen i bastun.
Dagens irritation: att 1500 gick skit.
Dagens kommentar: ingen särskild.
Dagens låt: kom igen lena - håkan.
Dagens vän: alice <3
Dagens onyttiga: godis och äppelkaka.
Dagens misslyckande: 1500 och när jag övningskörde.
Dagens köp: inget.
Dagens värda: miami ink.
Dagens bästa: söndaglove <3
Dagens sämsta: att helgen är slut.

/f.


Sluta dröm om det ljuva livet!

dagen var på det hela taget rätt bra. jag övningskörde till eksjö. det gick typ åt helvete. fast det tyckte inte m&p. asch, vad de ljuger. nu sitter jag och äter godis och ska snart kolla på mord i sinnet. söndagar är sköna. och imorgon har jag sovmorgon, jippy! det gjorde min dag fulländad!

/f.

I'm leaving you for the last time baby.

nu gör det ont i armarna igen. och axlarna.
det var distansjakt idag istället för träning. 1500 blev det för mig, annie, matildo och alice. viktor fjäskade till sig 400med istället. jag hade nog hellre kört det med. resten fick köra 800. fusk. min femtonhundring gick rätt dåligt. jag blev precis varvad av annie och matildo kom också långt före mig. jag hade 21.10. typ bajs-tid. men nu är jag jdm-kvalad iaf. så jag kan få simma 800 och 400 med. jippy! fast jdm-kvalet låg på 22.0. hur dåligt är inte det, lix? och annie hade 20.19, det är ju skitbra. jag känner mig helt plötsligt sämst i världen. speciellt när matildo hade 20.28 eller nåt. hmpf!

snart sa mam att vi skulle åka till mormor. trist. jag borde egentligen plugga. jag har två prov i veckan, samhäll på onsdag och matte på fredag. det lär ju gå så jävla bra på båda proven också. INTE!

/f.

När jag går gatan fram.

jag kollade nyss startlistan till tiomanna. finns här för er som är extra intresserade. jag ligger faktiskt bra (nåja.) till på de flesta distanser. dock har jag noll motstånd på hundringarna. och på 50br är matildo min huvudkonkurrent, så jag lär antagligen inte få några biobiljetter på lördagen. men jag kommer förhoppningsvis vara med i lag 1 på både frisimmet och medleyn på 4x50. åtminstone medleyn, för lag 1 är anmält på klubbrekordstiden. en repris på JDM, kanske? ååh, jag började helt plötsligt längta sjukt mycket till nästa helg!! men redan imorgon får jag tävla. det är distansjakt på träningstid. gött. jag antar att jag blir satt på nån jobbig distans. säkert typ 200fj eller nåt annat trist. annars blir det väl 800 igen. jag kommer få köra det tills jag klarar 10.30. oofta. sist vi körde hade jag 10.47. jag är på god väg. typ inte. och 1500-tiden är ju ännu svårare att ta. tror silver ligger på 20.0. jag har gjort 21.14 på träning med start från vattnet och åtta pers på en bana, så det är ju inte riktigt jämförbart. men hursomhelst. jag längtar järnet till nästa helg!

/f.

Varför faller vi aldrig i?

igår var det så jävla bra. jag åkte och träffade joz på hemmakväll, som sagt. vi hyrde film, ciao bella. så mysig och gullig film, en ny favorit. sen pratade vi mycket och länge om viktiga och ytterst aktuella saker. du är brabrabra <33
sedan gick vi ner till stan för att träffa hennes pojkvän. han var full och ville krama mig. jobbigt, hmpf. varför ska allas pojkvänner jämt krama mig. jag känner mig så utvald. not.

så. idag blir det nog soft. jag var ensam hemma tills för en halvtimme sen, kanske. skönt. jag vill ha mer. sen blir det nog en sväng till hemmakväll för dumpning av filmen och inhandling av godis. sen måste jag plugga lite. jag har två prov nästa vecka. så går det när man går nv, maha.

/f.

jag går omkring i mitt pompei ibland ruiner.

idag var det bra och kommer snart att bli ännu bättre!
skolan var soft. sovmorgon till elva, matte, fysik och psykologi. på psykologin snackade vi drömmar. jag hade skummaste drömmen inatt. det var så att jag och rosman (av alla människor. är det ett tecken på att jag känner något för honom?! hm?) var i england och gick på nån landsväg. typ som i trollkarlen från oz. sen skulle vi gå över en bro och den typ öppna sig och det blir värsta stupet. sen blir vi nästan överkörda av en feting buss. sen så drömmer jag att jag drömmer detta och berättar det för rosman dage efter. hur skumt är inte det, liksom?!

träningen var ganska skön. 1900 fart tre, sådär roligt. men jag kommer liksom in i andra andningen så det är inte jobbigt alls för mig. jag hade kanske 24 i puls i 1500m, sen maxade jag resten för att kunna komma upp i fart tre. bra där!

snart snart ska jag ner till hemmakväll och träffa världens bästa joz. vi ska kolla på film och käka kladdkaka och myyyysa! jag älskar henne! <3

/f.

Som en tavla över rätt och fel.

inte speciellt mycket att rapportera idag. bad med klassen. vi behövde bara simma 50fr, sen fick man sluta. fast jag och albin var snälla och stannade och försökte hjälpa fogel att klara det. tekniken är bra, men andningen är inte riktigt hela vägen. kemiprovet gick hyfsat sedan. det kändes faktiskt riktigt bra och när vi pratade om det efteråt så verkade det som om jag hade fått rätt mycket rätt. skönt att kunna något, för en gångs skull. spanskan var däremot riktigt lam. jag skulle egentligen pratat om boken, men mitt spanskablock låg hemma jämte sängen att skriva psykologidrömmar i, så det gick inget vidare. jag får helt enkelt göra det nästa vecka. suck. jag har för övrigt inte drömt någonting alls på psykologin. lite smått panikslaget här. läxan ska in imon. ouch!

träningen var hyfsat rolig. vi körde massa tester och så. jag hade 3.33 på 200 specben. det är rätt bra. men lagom kul att man blir förlamad från en decimeter över knäna och ner till tårna i typ en kvart efter det. läbbigt. sen hade jag 5.06 på 400 med paddlar och dolme. det är ju också bra, med tanke på att jag hade 5.08 i helgen. dock hade jag ingen draghjälp då heller, men men... 

och imorgon är det änteligen fredag. jag ska som vanligt dra och träna direkt efter skolan, men sen ska jag och joz hyra film och mysa. wiie! det var sjukt längesen vi gjorde nåt ihop. jag älskar dig <333

/f.


PS. och förövrigt så dissade han mig idag. idag som var vårt tillfället att försöka snacka om detta. asså, herregud! vad ska jag ta mig till? hur känner han? vad känner jag? hatar han mig?! DS.

Please drop the past and be true.

idag var det en av de bättre dagarna.
träningen var rätt värd. efter 20-10 är man lagom nöjd med sig själv. skolan var okej. psykologin var ganska svår. jag bävar lite smått för provet. men förhoppningsvis och antagligen är det bara svårt just nu när vi inte gjort nåt med detta innan. samhällen var bara allmänt död. jag hatar samhällskunskap. jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men så är verkligen fallet. svenskan var också helt sjukt lam. gunilla bara pratar och pratar, men hon säger inget. det är lite "hur lyckas man?" över det hela. ingen orkar gunillas lektioner. sen hade jag lagom gött hål och satt och pluggade kemi och babblade med ante. han är schysst. kemin sist på dagen var faktiskt rätt värd. det känns rätt okej inför provet imon. fast jag lovade ann att inte plugga nåt ikväll, så vi får väl se hur det går xD efter skolan hann jag åka hem lite innan jag åkte tillbaks till skolan för info för niorna. det var faktiskt riktigt kul. jag och natha stod i ina's och försökte dela ut lappar till folk. och sen sprang vi runt och snattade godis av alla andra program. vi hade inget godis. vi hade nån äcklig torkad papaya istället. smakade örk. verkligen alla som smakade tyckte det med. HAHA. jag minglade runt massa och pratade med jättemånga. för en gångs skull kände jag massor med folk. dock lyckades jag bara få viktor att konvertera till nv, men men. sen var jag med på den sista "föreläsningen" och det gick nog bra, antar jag.

imon är det bad först på morgonen. sedan har jag kemiprov. bra, mycket bra.

/f.


PS. han snackar förresten inte med mig längre. jag försöker vara som vanligt och han bara skiter i mig och typ behandlar mig som luft tills jag typ tränger mig på honom och tvingar honom att snacka med mig. varför?! DS.

RSS 2.0