We're living in a den of thieves and it's contagious.

jag sov jävligt dåligt i natt. det beror nog till största delen på att jag fick veta att hultsfredsfestivalen är inställd. och det fick jag veta runt tio, liksom. inte så troligt att man sover bra då. och så blev jag väckt vid ett och sov lika dåligt resten av natten, mot alla odds. så det var tungt tungt att gå upp imorse, men det var tvunget att göras. på jobbet klippte jag häckar med albin hela dagen. och jag lackade på att han aldrig slutade prata och tro att han är roligt. jag orkar bara inte. och alla bara hånar mig. jag orkar inte. jag har verkligen en dålig vecka, vad i helvete.

jag tänker lägga mig tidigt. jag ska kolla första avsnittet på the wire först bara, hade jag tänkt.

/f.

När ingen kan bli nånting är jag i harmoni, med allt som lever omkring mig.

hemska dag. jag lyckades somna på tåget in och sen fick jag och jenny uppdraget att åka till dagiset. efter att vi lärt boysen hur man använder häck-klipparen. jag vet inte om de förstod allt riktigt. det blev ju inte särskilt rakt... men vi åkte som sagt till dagiset och städade och sopade och monterade ner midsommarstången och hittade någonting som var misstänkt likt ett dinosauriefoster. hm? sen vattnade vi och lite sånt innan frukost och fika och sen målade vi sopställ resten av dagen. vi satt inte ens i solen och vi hade det varmt. jag tyckte RÄTT synd om oscar, faktiskt... och jag älskar p3, det är sant!

efter jobbet skulle jag åka till brunstorp och simma lite, hade jag tänkt. det failade rätt hårt. jag tog bussen till brunstorps gård. sen kom jag inte över motorvägen. BRA! så jag fick gå över gatan, vänta en kvart och ta bussen tillbaks. inte riktigt min dag idag...
men nu blir det fotboll. heja spanjet?

/f.

If I find the common cure for this I will also find that I am immune.

igår solade jag i det finfina vädret. jag och mamma lyssnade på eva dahlgren som sommarpratade. vi somnade båda två. vad säger det om pratet? sen lyckades jag bli härligt jätterosa över hela kroppen. gött. på kvällen åkte jag till pappa och vi kollade på fotboll och åt glass. mums! och argentina gick vidare. tysklandet i kvarten. finalscenariot. icke okej!

imorse kom det en ny kille till jobbet, albin. han var rätt duktig på att snacka. men han var väl trevlig. jag och jenny spenderade dagen i solgasset mitt på elvan och klippte småhäckar. gött att det är noll skugga där... efter jobbet åkte jag och festivalshoppade eftersom jag fått 2k i förskott. sen kom jag hem igen och kollade saldot ordentligt. jag blev ÖVERRASKAD när jag såg att vi visst får studiebidrag på onsdag. jag jublade. nu springer jag runt i huset och packar lite till festival och lite till helgen samtidigt som jag lagar mat. jag mår så jävla bra just nu. PUSS!

/f.

No one ever said it would be so hard.

åh. igår var det midsommar. och det regnade inte och jag blev glad. jag och mamma proppade i oss potatis och sen smällde vi i oss nästan två liter jordgubbar, eftersom en liter hade varit för lite för tre pers. sen drog jag till stan och bytte om till cocktailklänningen, vilket alla andra ändå hade dissat sen. så det slutade med att vi också satt i shorts! men det var trevligt, vi spelade kubb och massa och babblade och jag och malin och steven gick ut och gick och jag fick det bevisat hur mycket jag verkligen tål! men det var lite kul det med, en ny erfarenhet, så att säga. sen somnade jag, efter att ha suttit och pratat med steven och tamara i några timmar. när vi skulle lägga oss kom yvonne och jonas hem och var RIKTIGT fulla, hihihi! men jag och tamara sov rätt gott i tre timmar på varsin soffa på albins altan. sen vaknade vi av att det var SVINVARMT. efter nån timme kom även steven upp och vi pratade tills han åkte hem. sen fick vi vänta ytterligare tills honeys föräldrar kom och hämtade oss. men jag var trött. så jag chillade lite hemma och sen åkte jag ut till stugan och lyckades bränna mig jävligt snyggt och sen grillade jag och mamma och vi upptäckte att det var lite fel på gräsklipparen! gött! sen åkte jag och överraskade någon som fyllde år. och hade med mig en ben&jerrys, hihi! men sen var allt inte helt bra idag. men äsch. nu får det vara. jag pallar inte mer.

/f.

jag minns varenda scen ifrån vår film.

glad midsommar! förhoppningsvis ska jag och mamma åka ut till stugan snart. jag börjar bli lite rastlös nu. jag skulle egentligen hämtat mormor, men hon mår inte så bra. som om hon nånsin gör det längre... jag blir så ledsen inombords. men jag och mamma ska iaf äta potatis och jordgubbar och ha trevligt med kerstin och christer med flera. och sen blir det stensjön ikväll. hörde jag cocktail?!

/f.

från och med du.

igår var det en fin dag. jag fick skjuts så att min cykel inte skulle få en ny ägare eftersom den skulle få stå på stationen över natten. på jobbet började jag med att tvätta hyrstenarna och en liten beställning och sen var all tvätt klar. kul att tvätten har gått sönder säkert fem gånger i år, bara! hihi! sen randade jag lite och sen målade jag och oscar sopställ. wosh! och det var varmt som satan. men gött ändå. vi lyssnade på hasse aro på hallå p3 och sen massa frågor. efter jobbet gick jag vilse och hamnade till slut hos polisen och beställde nytt pass och blev 400 spänn fattigare. sen blev jag bjuden på bagge och fönstershoppade i nån timme och sen blev jag bjuden på pinnglass i en varm och STOR lägenhet. lite vickningschips och fotboll på det och sen somnade jag väldigt gosigt.

imorse hade jag ju lite sovmorgon, en timme, närmare bestämt. sen spenderade jag jobbdagen med att vattna och randa och klabba lite med röd färg. fint! liksom min bränna på ryggen! sen var det midsommarlunch för hela slanten. pallas-mat tills det stod ut ur öronen. men gott äre! efter lite handling och sånt hemma i nässjö sen, åkte jag och mamma ut till stugan. inte helt gött att gräset typ var en meter långt och att vi hade kanadagässbajs ända upp till toaletten! så egenligen skulle vi nog behöva en lie eller nåt att slå det med.

åh. imon är det midsommar och ÄNTLIGEN lite sovmorgon. puss!

/f.

would you mind if i take off my glasses and go blind for the rest of the night? would you put them back on in the morning if ypure still here?

jag kommer nog avlida snart, om jag inte lägger mig strax.
jag och evelina jobbade ihop idag. först vattnade vi typ alla sommarblommor på kyrkogården och sen började vi skrapa ioch tvätta sopställen. varmt och jobbigt. så jag har upptäckt att jag börjar bli sjukt brun på axlarna. gött! och det ska ju även vara fint väder imon också, tydligen. så får vi nog måla imon, med lite hjälp av oscar the man. jag fick för övrigt att fint samtal av polisen idag med. evelina och jenny hittade lite guldigt stöldgods från rånet i förra veckan på en grav igår. och sen när de hade pratat med magnus hade han gett deras uppgifter till polisen och blandat ihop mig och jenny, hihi! gött om de skulle få hittelön på några tusen. FANVACOOLT! dock störde samtalet min middagslur, vilket nog kan vara en bidragande faktor till att jag är äckligt trött nu. plus att det var en hel drös med små lanpojkar med ALLDELES för stora väskor, som var på väg hem från DH på tåget. usch, de luktade svett!

efter att jag hade varit hemma en stund åkte jag och tränade. det skulle jag inte ha gjort. fyfan, vad jobbigt. det måste ha varit jobbigaste jag kört på flera månader. 12x75 max med 10 armhävningar mellan varje, vila 15. USCH! sen 14x50 max, var femte löst. sist körde vi lite på korten. det tog verkligen musten ur mig. och armhävningarna sen. urk. den serien är verkligen en handbok till hur man lär en armsimmare att använda benen den hårda vägen. inte kul. så jag lär ha en stor portion träningsvärk imorgon, det kan jag. men jag har ju iaf lite sovmorgon imorgon. jag behöver ju inte gå upp förrän 05:40!!!

/f.

can i ask you something?

det var längesen jag var såhär trött. det är hemskt. jag måste verkligen lägga mig i tid ikväll. jag ska nog ta mig en macka nu, kola lite på tv och sen försöka lägga mig vid åtta eller nåt sånt. dock kan det nog bli lite problematiskt. det är ju trots allt årets ljusaste dag idag. som mangan sa: sen blir det godnatt! men ärligt talat så har det inte direkt varit en ljus dag för mig. jag började med att tvätta idas grav, en stor grusgrav med vitt högt staket och ett tiotal stenar. sen var jag tvungen att byta vattenpost när jag skulle tvätta järnstaketet vid ingången. den närmaste vattenposten var igenskruvad så jag fick ta den lite längre bort. jag orkade verkligen inte rulla ihop allt ordentligt när jag ändå bara skulle flytta allt 40m. det straffade sig ordentligt. jag var tvungen att rulla ut hela vattenslangen för att nå. det tog FYRTIO minuter. tack för den... så idag var inte riktigt dagen att jävlas med mig. det, plus att jag är trött, gör mig mest odräglig. jag vill ha lite mys nu. fan, jag måste ju koka potatis...

/f.

hey boy, you will only get it once.

jag gick upp "tidigt" idag igen. och lagade mat! så in i! och lyckades bränna mig nåt så kopiöst på kokande vatten. INTE gött! sen satt jag mest och chillade innan jag drog till lövhult för lite sydafrika-reunion. det var mysigt! jag insåg att jag faktiskt kommer sakna alla så jävla mycket. vi tittade på alla underbara och hemska bilder och skrattade hur mycket som helst och pratade minnen och hade oss. åh. jag saknar det redan. sen sa jag hejdå till alla, kramades lite med conny och sen åkte jag hem igen, proppmätt på mat och kakor. och nu har jag gått emot mina principer och äter lite choklad. men jag ska ju ändå gå och lägga mig snart. snart ska jag ju upp igen!

/f.

We're gonna dance with the devil tonight, shaky shake in the pale moonlight.

jag gick upp tidigt, för att vara helg, tycker jag. halv tio, ungefär. chill och frulle och sen cyklade jag till stationen i regnet. hoppade på tåget till jönkan och på tåget fanns även peter settman med son, vilket jag tydligen inte var den enda att uppmärksamma. väl i jönkan tajmade jag bussen upp till dalvik tack vare att den var lite sen, så vi slapp gå. där lekte vi lite med milton och noomi. hon var så sjut söt. och tjock! hihihi! och jag ska aldrig ha en så överaktiv unge som milton. efter en kvart gör han mig galen! jag och jens var snälla och städade annkis och mattias bil också. mycket fin blev den otroligt smutsiga och grusa bilen! sen gick vi en bit till bussen och tajmade inte mitt tåg hem utan fick hänga tre kvart på lustigkullegatanvägen innan jag åkte hemåt nässjö. sen åkte jag och storhandlade, men jag orkade inte laga mat utan satte mig och tittade lite på bröllopsfesten och sen gjorde jag lite popcorn och kollade på eyes wide shut. det var egentligen rätt läskigt att kolla på den helt själv, särskilt när den var lång! och så slutade den rätt öppet så man blir ännu mer rädd? creepy!

/f.

ever since I was eight or nine, I've been standing on the shoreline.

jag känner verkligen att det är way beyond min läggtid. men jag trotsar tröttheten.

jag sov hela vägen in och sen bestod dagen i att putsa blommor, rensa häckar och sen randa grus helt själv resten av dagen. inte så gött. men jag smög runt och lyssnade på serbien - tyskland. sen tog jag tåget hem, hann cykla hem en sväng och sen åkte jag till pappa och grillade och spelade spel. åh, larva dig inte och alfapet. men det var fan bättre förr. pilar, wtf?! sen cyklade jag hem i räserfart, för jag var rädd att nån skulle hoppa fram ur skogen och ta mig och föra bort mig till nån koja i berget, vilket resulterade i halvt astmaanfall och mjölksyra i benen! lol. men nä, nu blir det sängen och sen jönkan och jens' syster imon!

/f.

Yeah, what it comes down to is you are the one who truly understands.

det var faktiskt svinkallt imorse, så jag tänkte en extra gång och tog tights lite fult under shortsen. det behövdes. dessutom hade jag tightsen sen under regnbrallsen. för det var min tvättdag idag. och allt funkade skitbra tills efter fikat då tvätten bara helt plötsligt dog. och sen fick jag inte igång den igen. så jag fick hämta magnus och simon. det visade sig att tändstiftet hade hoppat ur. eller vibrerat loss. bara att skruva tillbaks och fortsätta. fast jag hann inte klart det jag ville och planerat, så oscar whinear säkert imon. plus att jag RÅKADE blöta ner listan också... men äsch.
sen fick jag skjuts hem och det blev fika och lite strosande på stan i nässjö med pappa, susan, anna och linnea. de två sistnämnda skulle till göteborg och metaltown ikväll. jag blev lite avis, inte just på metaltown, men festival överhuvudtaget. inte blev det bättre av att jag träffade lea och issa utanför stationen och vi började prata hultan. jag LÄNGTAR! vill ha det nununu! puss!

/f.

close my eyes and save me from this.

åh. jag gillar att vakna i nån annans säng. det är gött. och jag fick sovmorgon en hel timme på köpet!
resten av dagen har jag rensat häckar till dödedar. urk. jag ogillar starkt. och så blev jag lagom irriterad på yvonne, för att hon är korkad. jag orkar inte. sen åkte jag tåget hem och bytte abonnemang i telefonen och sen spanade jag fotboll och blev besviken på spanien. men hoppet är det sista som överger mig. godnatt!

/f.

my eyes are B-L-double E-DING from what they see.

idag var det min tur att tvätta. det började strula dirr med att vi inte fick upp locket till vattenposten. eftersom oscar hade varit smartass och stampat ner det i gängorna. gött! så vi fick hämta mangan så han kunde fixa upp det. sen kunde jag dra igång och hann göra klart halva på den graven oscar började på igår. då sa det poff och sen var det fontän i gruset. slanget hade exploderat. kul! så det var bara att hämta mangan igen och sätta sig och rensa häckar. urk! men lagom till efter frukost var slangen lagad igen så jag kunde köra på. fast då kom det en gubbe och störde mig och mutade mig med HUNDRA SPÄNN för att jag skulle tvätta av hans sten lite svart. hihi. oscar hade tydligen blivit mutad igår, men då hade de inte haft några pengar, så det blev inget. och han hade bara blivit erbjuden en tjuga, liksom! sen tvättade jag på resten av dagen, men blev glömd sådär runt halv fyra och fck släpa in allt själv. när jag kom ner till garaget stod ulf där och såg sur ut, så jag skällde ut honom. jag tror han blev ännu surare. sen strosade jag runt lite på stan innan jag tog bussen till lustigkullegatanvägen. då kom jag på att jag glömt massa saker jag borde gjort på stan, men äsch. så nu ska jag nog strax sova. jag är trött!

/f.

so just pull the trigger.

och helt plötsligt var det måndag igen. jag förstår inte hur helgen bara flyger iväg. särskilt denna. jag blir nästan tårögd. men det var bara att bita ihop och sätta sig på cykeln till stationen och hoppa på tåget och sen jobba. jag och jenny hade paxat städrundan. det tog flera timmar. studentfesten var ju på harrys/sliver... sen åkte vi och pantade för 68 spänn och sen slutade dagen i en häck. kul! dock blir det min tur att tvätta imon eftersom oscar körde idag. och det är ju tur.
sen åkte jag tåget hem igen och lagade lite mat osv och sen var det supersprinttävling i simhallen. och det gick som väntat - dåligt! men vad kunde man annat förvänta sig efter tjugo mins chillbadinsim? ett entimmes fart 3-pass hade nog gjort att ajg simmat BETYDLIGT fortare. lite halvtrist att sluta såhär. men jaja. sen tömde jag mitt skåp och hittade ett antal badmössor i olika färger och former. hihi! undrar när jag nånsin kommer använda en badmössa igen... för eftersom jag inte ska med till nuss får jag tydligen inte träna mer. men det kan ju inte imse bestämma, egentligen. men jag vill kunna ta avsked av alla jag kommer sakna. alla tjejer. alice, matildo, annie, vendela, anna, malin. några killar. anders och conny. petra. jag vill inte gråta. men det är känsligt och känslosamt. tänk att jag lagt 12 år av mitt liv på tävlingar och träningar. det ÄR betydelsefullt. jag kommer nog inte kunna släppa det så lätt...!

/f.

I look above, and I know I'll always be blessed with love.

jag somnar strax. men min helg har varit så bra.

fredag inleddes med regn och städrunda och vattning och regnkläder och dagis och en runda i torpa med elis. och en fet fredagsfika med ett styck britta. sen stressade jag genom stan och hälsade på studenterna och ut till ekhagen och blev upphämtad av imse med passagerare. så åkte vi till linköping och simmade in och det regnade lite lagom och vi simmade 4x2 och jag hade andrasträckan och gick i mål på helt okej 2:28. sen åt vi lite och pratade massa innan vi somnade på varsin luftmadrass, tjejerna för sig och killarna för sig. hihi!

igår gick vi upp och det blåste stormvarning och man KÄNDE motvinden i bassängen på hemvägen. jag tror det gjorde lite. 4x100fr, andrasträckan i förstalaget, tack vare en fin simning på 200. klockan stannade på 1:07 för min del. helt okej och vi trodde det skulle vara klubbrekord på 4:21, men det visade sig ligga på 4:20, så icke! men vi lyckades ändå knipa bronset! och det är första DM-medaljen på flera år, det kan jag lova. så vi var glada! och "medaljerna" var de minsta jag sett. de går knappt under benämningen medalj. sen åt vi lite lunch, sov och snarkade lite och sen simmade vi in i blåsten och regnet. och jag fick en parkas i huvudet. det visade sig vara emils, haha. den blev rejält blöt! jag och matildo simmade varsitt heat 50br med blandad utgång. 40.0 med en glidmålgång på mig och 38.4 på matildo. sen var alla både kalla och blöta så vi åkte och handlade på coop och köpte ben&jerrys och sen virrade vi bort oss totalt när vi skulle till skolan. vi åkte med helena och vi snurrade bort oss i tio minuter och lyckades hitta ända ut till den stora rondellen när man svänger av från e4an... sen åt vi lite middag och MYCKET glass! sen somnade vi tidigt.

dock inte tillräckligt tidigt för att vara utvilade i morse. dessutom var vi flera som inte skulle simma något förrän sist på eftermiddagen. jag och vendela hoppade i det askalla vattnet och simmade cirkus 300m innan vi gick upp och tog på oss shorts och satte oss och stekte på gräsmattan. fint! och varmt. sen fick vi lite mer mat och vi fick skynda oss att packa för att hinna till insimmet. men vi hann och jag simmade in rätt mycket för att vara eftermiddag. men det var skönt och välbehövligt. sen fick vi sitta i skuggan under hela passet för att inte smälta av solen. men snart närmade det sig lag och jag tog jockes parkas, som nog är det skönaste som finns! vi gick ner och värmde upp och se började det. annie på ryggsim på 1:13, matildo på bröstsim på 1:22, alice på fjäril på 1:13ish och jag på 1:05. och ett nytt klubbrekord. och en diskning. jag kände det. jag kände att jag var över. helvete. kul att historien upprepar sig. precis likadant som för två år sen. jag bröt ihop totalt. helvete. men jag fick ju bita ihop och gå upp. och de andra verkade tycka att det inte gjorde nåt. för vi hade ju gjort riktigt bra ifrån oss. så ja, det var väl bra, trots allt. två sekunders pers var det ju faktiskt. och jag gick inte ens för fullt. sen åkte vi hem efter ett antal foton, lite choklad, ett kort stopp på coop och ett par skorrande högtalare längst bak i bussen!

imon är det jonn igen. jag ska nog sova rätt så omgående nu. puss!

/f.

jag skrattade mig till sömns.

och jag hatar att det regnar så som det gör. jag har haft regnkläder på mig varenda dag, idag var inget undantag. fast jag vattnade iofs rätt mycket idag, så det behövdes. så egentligen är regnkläder rätt bra. man blir mindre blöt än om man inte haft det. fast man blir fortfarande blöt, har jag märkt. men idag fick vi megafikat, så det jämnade ut sig lite, tycker jag.
sen skulle jag vänta på pappa i en timme efter jobbet, och tänkte hälsa på på lustigkulegatanvägen. men där var ingen hemma så jag satte mig på trappan. men det blev skitkallt, så jag satte mig i bilen igen. och sen när jag hämtat pappa och vi skulle rusha hem var det bilkön från hell på e4an norrgående. awesome... jag tror det tog en kvart från 6 till ekhagen. gött. TUR att vi inte behövde åka längre sträcka än så.

träningen sen var riktigt riktigt chillidill. 1100 insim och that's it. lite teknik om man ville. jag körde lite bröstsim, eftersom jag tydligen är anmäld på 50br. asch. sen åkte jag hem tidigare och packade. och kollade vampire diaries. läskigt! och imon drar jag till linköping dirr efter lunchen. så jag måste upp extra tidigt och slänga ner det sista i väskan. men det känns verkligen som jag glömt nåt? hoppas inte.

/f.

The night has barely given way to let the morning through.

idag var jag också jättejättetrött, så i väntan på att pappa skulle komma och hämta mig sov jag fullt påklädd i tio min. sen sov jag hela vägen in till jönkan. på jobbet regnade det. som FAN! jag gillar inte regn. och vi fortsatte med sommarplanteringen och mina handskar fällde när de blev blöta, så nu har jag snukka blå märken på knogarna. jag ser ut att ha varit i slagsmål. (Y) efter jobbet åkte jag till jens en sväng och lyckades somna i soffan ett par gånger samt nästan även på vägen hem igen sen. inte så bra, kanske. så nu har jag packat och lite sådär. ska nog sova väldigt snart. det behöver jag!

/f.

I've got thing for major crises. Total fuck ups are what my life is all about since I made you leave.

åh. jag hade äckligt ont i halsen i morse. jag gjorde tabben igår och la mig liiite för sent. vilket visade sig i morse. inte helt gött att gå upp vid fem. jag kan nog justera tiden till tio över när jag märkte att det inte tar mer än sju minuter att cykla till stationen. gött. sen fick jag ändå vänta jättlänge på tåget. sen sov jag lite på tåget och vips var jag i jönkan. sen spenderade jag dagen med sommarplanteringen. dock inte så mycket plantering just, vattningen var ju min grej fram till frulle. sen gick jag med lista och prickade av gravar och sen grävde jag rabatter. så i morgon blir det nog mer plantering. tråkigt. jag är dessutom dålig på det. tss!

idag bestämde jag mig för att inte träna. jag har fortfarande ont i halsen och vetskapen om att det är imse istället för anders gör mig ännu mer sjuk. så nästa pass blir torsdag. och är det inte lugnt då...!

nu tänkte jag nästan sätta på en film, ta en macka, lite choklad och sen sova tidigt. får en timmes sovmorgon då jag åker bil. gytt!

/f.

Denn das ist alles nur geklaut das ist alles gar nicht meine!

jag sitter och pillar med min nya dator. den är sannerligen lovely. fast det är fortfarande vissa små grejer jag inte fattar. inte helt gött! och sen jobbade jag första dagen idag. jag var rätt lagom trött när jag åkte med pappa. till råga på allt glömde jag både mitt bröd och mitt fika, bra sandra! så det blev en frall från kastanjegården till frukost. dagen bestod i uppgrävning av rabatter till sommarplanteringen. ett nytt moment för en oldie som jag. fast sen när själva planteringen började nöjde jag mig med att vattna. i ösregnet. hej! kul att man aldig får ha shorts på sig första dagen. jag som sett fram emot lite fint väder på jobbet. handskbränna och shorts, liksom!

/f.

för vi har tagit STUDENTEEEEEEN!

åh. igår var allting bara FÖR bra, FÖR perfekt.

jag gick upp halv fem för att hinna fixa mig i god tid. sen lyckades jag ändå bli lite sen till tamara, men var ändå först av alla i klassen. hos tamara drck vi god champagne (malins) och äcklig champagne (fogels elvaårigt lagrade, som luktade fisk!) och frossade i jordgubbar. jag och malin åt även upp stevens lilla matlåda med kyckling och potatissallad. sen bar det av till skolan för fotografering och möss-skrivning. lite samling i aulan, lite lunch, lite utvärdering i klassrummet, lite stipendier för projektarbeten, många kramar och sen stod alla och bankade på dörrarna för att bli utsläppta! helt underbart! jag och honey fick förresten 1000 spänn var för projektet, hihi! sen sprang vi ut. såndan lycka! få en drös med blommor runt halsen, posa på några kort, hänga av sig allt och upp på flaket! och dansa och hoppa och skrika och vara jätteglad! sen stämplade honey min tå med sin klack så jag dog lite och fick ta av min skorna. men äsch, jag var glad ändå och bytte skor till kvällen. jag åkte hem och blev mottagen och firad av släkt och vänner och hade jättetrevligt och åt mycket mat och efterrätt och drack lagom mycket vin, hihi. och öppnade paket som fan! wosh, jag gillade mina presenter, verkligen. fast sen lämnade jag de som var kvar och drog till hotellet och hade en underbar kväll. även om vinet slog till efter ett tag. men whiskey-loungen var också väldigt fin!

imorse hade jag ingen röst. tacksamt! och resten av dagen har jag mest viskat och diskat, tss. fixat och sånt tills imon, plockat undan och allt. men det har varit bra. och jag ska nog faktiskt sova strax. så jag orkar gå upp vid fem och jobba i två månader. puss!

och NVA07, tack för tre underbara, oslagbara, fantastiska, ofantligt bra år! jag älsakr er <3

/f.

vad är väl en bal på slottet?

- dötrist och tråkig och alldeles, alldeles fucking awesome!

jag tror att gårdagen var enda dagen i mitt liv som jag varit genuint lycklig hela dagen. och att alla leenden var äkta. det var så fint. det går inte att beskriva. tack steven, tack alla för en underbar kväll!



och idag var det vagnfix som gällde. också väldigt roligt. jag fick leka med sprayfärgen, vilket resulterade i ett antal blå fingrar. sen trotsade jag lagen och åkte och tränade. och det var inte så jobbigt. tss. men nu sk ajag nog sova strax, om jag ska upp fem imon, tjarå!

/f.

Dirty dancefloors and dreams of naughtiness!

igår solade jag järnet, som ett desperat sista försök att få lite färg till balen. jag tror faktiskt jag lyckades. jag blev lagom rosaröd. fast jag åkte ändå ner till stan och köpte strumpbyxor till lördag så jag skulle se ännu mindre blek ut. annars får jag helt enkelt ställa mig jämte honey så löser det sig!

nu har jag varit hos frissan och fixat frillen. så det är lockigt och stramt och knutigt och allt möjligt. och väldigt väldigt fint. fast sminket blev inte helt hundra, men det duger. och jag vänjer mig. men jag vänjer inte mig med att jag typ inte får röra på huvudet. och jag kan inte sitta ute i solen heller. jag kommer ju dö. men nu behöver jag bara slå ihjäl TRE timmar till innan klänningen åker på och steven kommer och det kommer vara kamerablixtar i massor. hjärta!

/f.

Hej, här kommer segertåget, rullar in som technodromen.

jag är trött och fortfarande jättekall. jag har nog varit rätt kall hela dagen rätt igenom idag. för det började med toga i skolan. jag, honey, tamara, moa och albin, snarare. alla andra var så lame, men det var många som sa att vi var fina när vi TOGADE runt i skolan, hihi! mest lame "lektioner" och vi fikade med gunilla och gav henne ett träd i present. sen spenderade vi eftermiddagen ute i estethuset och målade lakan. de blev mycket awesome, det må jag säga! sen cyklade jag hem, fortfarande frusen, fast inte längre i toga, och satte mig i soffan och fick sen skjuts till träningen. och vi hade imse. och jag pallade verkligen inte. jag var mest kissenödig och trött. och det var ben, igen. och arm med paddlar. urk. det känns att det var längesen vi körde med redskap. och det känns att jag INTE är bensimmare. gött... sen kom tamara och hämtade mig i simhallen och vi gick till skolan och chillade när de andra spelade brännboll. jag hade lite vin. lagom, liksom. fast sen blev jag meddragen av honey och lövet till hembygdsparken och hängde där och frös häcken av mig och gungade med tamara när hon också kom dit. till slut pallade jag inte längre utan åkte hem. och jag fryser FORTFARANDE. gött om jag blir sjuk igen. nja?

/f.

RSS 2.0