If it’s meant to be you and me.

fredag. mumma.
sista dagen på jobbet och det var great. fast samtidigt suckigt. jag kommer sakna alla (jenny, oscar, melo, johanna, magnus och gunda) massa. men nästa år blir det jobb igen. jag och jenny har lovat det och jag har lovat både gunda och johanna att jag kommer tillbaka.
men idag då. jag och jenny åkte på städrundan och vi såg några konstiga killar på balkongen ovanför elaffären. när vi kom tillbaka för att vattna urnorna typ tre timmar senare så stod de fortfarande kvar. sen målade vi klart och vattnade urnorna som sagt och sedan hjälpte vi oscar lite och gled runt i elbilen. fikat var smarrigt också. min kladdkaka var sjukt kladdigt, men fruktansvärt god. och oscar hade med sig bullar. mycket fika vart det. och tur var väl det, för nån idiotkommunare hade snott mina mackor och käkat upp. jag hade fan FEM mackor i min påse och en klämma runt. när jag kom in till frukosten så ligger påsen i papperskorgen och klämman ligger ensam kvar på bänken. jag sa det till dom andra och då sa gunda att det hade legat en tom påse på bänken med en klämma runt, så hon hade slängt påsen. jävla kommunare, vafan! dom kan ju inte sno fem fucking mackor av mig plus att de snott smör också! jag blev verkligen asförbannad. där rök min frukost, hallå! så frullen blev en kopp citronte och lite socker i det. tur att jag inte var så hungrig. grrr....
men sen när vi skulle gå hem så var det sjukt sorgligt. jag kramde alla och sen stod jag och oscar och pratade lite medans jag väntade på mam. sen fick jag en kram av honom med.
så sammantaget så tycker jag att det har varit bättre i år än förra året. faktiskt. jag har nog haft snäppet roligare i år. jag och jenny har ju blivit jättebra kompisar, och melo kommer jag aldrig glömma, hans sjuka humor (precis min humor) och alla hans underbart kassa skämt och hans miner. och oscar, han har jag ju fått vila ögonen på i sex hela veckor. mums. han är mums. jag hoppas att han ser mig som en kompis iaf, om inte annat så. och det lär han ju inte. och jag vet att joz kommer skälla ut mig nu för att jag inte kört på, men sånt är bara onödigt då man redan vet att det är lönlöst. varför slösa tid och ork på sådant. näe, jag ska nog, om ett tag, när det känns ännu bättre, försöka få te-tvåan på en dejt eller nåt. fika typ. vi snackar ju massor på msn åtminstone. at least, it's a start.

och imorgon vid tio typ drar vi mot säve och sen mot london och hitchin. möjligtvis så att jag har tid att sno neil och davinas dator och slänga iväg ett inlägg, dock antagligen utan åäö. annars så hörs ni av mig nästa söndag!

/f.

Som om jag föddes till den jag måste bli.

okej, idag var det både bra och katastrof. jag och jenny fick uppdraget att åka till dagiset och pyssla om det. när vi kom dit utan att köra fel en enda gång kom vi på att vi varken hade skyddsglasögon eller hörselskydd, så vi fick åka tillbaka och hämta det. sen sopade vi och trimmade lite gräs och sedan satt vi i skuggan i barnens fina olekta sandlåda med vit utomlandssand och lyssnade på radioteatern. efter lite frulle och så satte vi igång att skrapa bort färg på alla sopställen. först efter lunch kunde vi börja måla. vi är lite sega. men idag var det inte så varmt, det var ju positivt, om något. runt två eller så stod vi och pratade med melo och oscar som båda var sysslolösa och rastlösa. jenny kladdade runt med färgen och hade färg på linnet, shortsen, magen, armarna, benen och skorna. bra!  när vi sen skulle flytta alla grejer till sista sopstället så hade vi moppen, för david och thimmy kör runt på elbilen, fast ingen av dem har körkort. david är förresten bara sexton, hmpf. så vi packade på allt på moppen och jag satt på kanten på flaket. jenny hade lite problem att köra och körde lite för långt och skulle då vända. MEN. hon råkade köra över ett såntdäringa lock som det finns vatten i. kaboom sa det och sen blev hela kyrkogården en fontän. det bara sprutade vatten i en stor kaskad över oss och moppen och flera gravar. vi fick panik och visste inte riktigt vad vi skulle göra. vi ropade på oscar som tog moppen och åkte och fixa hjälp. men det tog minst en halvtimme innan vattnet slutade forsa. vi fick rätt mycket skit för allt det här. men det var faktiskt inte mitt fel. mer jennys i så fall. efter jobbet segade jag mig lite och gick och pratade med oscar. då missade jag tåget som gick vid 7min över 4, så jag tog det vid halv fem istället. men jag och oscar stod och pratade och sen kom en kompis till oscar så de började prata. han verkade lite schysst. oscar presenterade mig som en han jobbade med och att jag var från n-ö. jag förstår inte varför folk jämt ska mobba mig för det? hallå, david bor ju i lekeryd, för helvete. vad är inte det för håla då?!

och nu ska jag gå och raka benen och kolla på blue water high. jag har bakat smarrig kladdkaka idag med. ska ha med den till fikat imon. oscar ska egentligen också ha, men jag räknar inte med det...

/f.

dagens,

nu har jag vart och övningskört. gick rätt okej. för er som är intresserade. jag klarade att parkera rätt EN gång iaf :P
asch, jag drar en dagens också, bara för att det var så fint väder idag :D

Dagens humör: superglad, för det var ju soligt!
Dagens borde: träna, som alltid. och sola lite seriöst i min bikini.
Dagens frisyr: uppsatt i en knut, jag vill ju inte ha en rand efter håret på ryggen!
Dagens klädsel: på jobbet var det svarta shorts och gult brottarlinne som jag vikit ner till en tubtopp. på hemvägen hade jag jeansshorts och en röd tischa. sen dog jag av värmeslag och bytte till bikini med vitt brottarlinne och en dimblå kjol över.
Dagens planer: kolla på tv och käka lite.
Dagens vill ha: en kille.
Dagens längtan: fredag och falkenberg!
Dagens beroende: svalka.
Dagens tråkigaste: inget, faktiskt.
Dagens irritation: att david och thimmy bara gled runt i elis och inte gjorde ett piss på hela dagen.
Dagens kommentar: att skyliften skulle drivas på solenergi. "oj, nej! det blev visst molnigt! *DUNK*"
Dagens låt: ibland gör man rätt, ibland gör man fel - markus krunegård.
Dagens vän: jenny, no question.
Dagens onyttiga: glassen på vägen hem.
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: pasta och köttfärssås och snodd ketchup från kommunen. (okejdå, jag frågade faktiskt snyggingen på kommunens ännu snyggare storebror :P, men jag hade TÄNKT sno, först.)
Dagens bästa: VÄDRET!
Dagens sämsta: att det var så sjukt varmt när vi stod och målade.

/f.

Save the nightime for your weeping.

idag var det rätt bra. sjukt varmt bara och då gick dagen också sjukt långsamt.
jag och jenny har hängt ihop som alla andra dagar. idag gödselvattnade vi klart och sen fick vi måla sopställ. sådär lagom kul och stå och måla mitt i gassande sol i flera timmar. snyggaste brännan, kan jag ju säga! och i eftermiddags så fick vi åka med joel upp i skyliften. det var högt, trettiofem meter. fast jag vågade iaf. lite kul. oscar, david och melo skulle åka upp först. men eter typ tio meter så bangade melo så jag och jenny fick plats i korgen istället. det var gött. vi såg HELA jönköping, seriöst. okej, 35m låter inte så högt, men det var sjukt högt däruppifrån. fast ändå, lite skön känsla att stå där uppe och se ut över vättern och så. sen tog jag tåget hem och gick hem till mig och unnade mig själv en glass på vägen. äntligen lite sol :D
och imorgon är det näst sista dagen. skönt. fast samtidigt sorgligt. hm. och ikväll åker kajs till usa. jag saknar henne redan sjukt sjukt mycket. jag har inte sett henne sen typ veckan efter skolavslutningen. buääh!

/f.

Moving at the speed of light into eternity.

idag gick dagen fort. jag och jenny har försökt gödselvattna och vi har vart rättså effektiva. men sen var det två begravningar och skit så vi kunde inte brumma. :P så vi gled runt och vattnade lite med kannor, men det var roligt ändå. fast david och thimmy blev skitsura på oss för att vi hade softa jobbet. hmm. och idag slutade johanna, det var lite trist. hon är rolig. fast hon ska ju till usa och köra vm i att köra åkgräsklippare. det är coolt som fan :D

mja, egentligen har jag inget mer viktigt att förtälja. eller jag skrev till viktor på msn och han svarade med att blocka och skriva att jag skulle sticka för han inte ville prata med mig mer. det känns ju jävligt bra? kul att jag verkligen känner mig SÅ älskad.

/f.

dagens,

det blir en skön dagens också. det hinner vi med innan tv-programmen börjar!

Dagens humör: glad och ovanligt pigg.
Dagens borde: T-R-Ä-N-A!
Dagens frisyr: uppsatt och lockigt.
Dagens klädsel: nya cheap monday och svart topp med blommor.
Dagens planer: kolla på tv, om ingen roligt loggar in på msn, vill säga.
Dagens vill ha: en vältränad kropp och en kille.
Dagens längtan: fredag och falkis!
Dagens beroende: kameran.
Dagens tråkigaste: att kantskära gräsmattor.
Dagens irritation: att sigrid inte gjort annat än klagat på mig idag.
Dagens kommentar: många många. och alla från melo och oscar.
Dagens låt: misery business - paramore.
Dagens vän: jenny, lätt!
Dagens onyttiga: inget faktiskt. men jag ska nog gå och ta mig lite glass nu :D
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: pasta och kasslersås.
Dagens bästa: vädret och att melo är tillbaks på jobbet och att det är sista veckan nu!
Dagens sämsta: jag kan nog inte komma på nåt som har varit riktigt dåligt idag. och det är ju positivt!

/f.

Jag kan ha förlorat allt.

idag var det en fruktansvärt bra dag. först var det lite kantskärning runt kyrkan med tillhörande snickesnack och sen blev det gödselvattning för min och jennys del. det var roligt. det är roligt. fast vi vart lite avundsjuka på killarna för de fick måla staketen runt gräsmattorna vid kyrkan. fast när vi skulle sluta och de kom tillbaka och var halv täckta av svart färg så var vi inte fullt så avundsjuka längre. och så hade de lyckats hälla ut en halv burk färg på flaket på moppen. bra där! och melo var tillbaka idag. det var också bra. han är så jäkla roligt att man inte kan annat än skratta åt killen! fast skönaste på dagen var nog när vi satt på kontoret och väntade på att få gå hem. oscar och melo läste var sin skvallertidning. oscar läste nån artikel om nån kändis som solat topless och rullat runt i sanden. oscar glodde så ögonen höll på att ramla ut och var helt inne i tidningen. gunda försökte få kontakt två gånger innan han fattade. skönaste idag! eller världens längsta technolåt var iofs också väldigt kul. tolv dagar! shit, vem fan vill sitta i tolv dar och lyssna på en technolåt, hallå?!

sen var jag och pap ute och körde lite. gick rätt okej. fast jag har seriösa svårigheter att hålla mig på vägen, mellan strecken. haha.

/f.

Vi är inte sånna som i slutet får varann.

denna rubriken är tillängnad joz. bara så att alla vet det.
idag har dagen varit ovärd. jag har inte gjort nåt spec. sov till halv ett. och inatt var jag uppe och kollade på gangs of new york. mycket bra film. och leonardo di caprio är ju sjukt snygg i den! men eftersom jag inte har så mycket att skriva om så slänger jag upp en dagens. där brukar man ju kunna bena ur det mest intressanta från dagen.

Dagens humör: glad.
Dagens borde: träna.
Dagens frisyr: risigt och trist.
Dagens klädsel: svart t-shirt med gulaktiga blommor och nya blåa cheap monday.
Dagens planer: tv och sängen.
Dagens vill ha: en pojke och fredag!
Dagens längtan: fredag och lördag och hela nästa vecka och falkenberg!
Dagens beroende: gooodis!
Dagens tråkigaste: allt jävla regn!
Dagens irritation: fikat hos mormor.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: nu kan du få mig så lätt - håkanbäst.
Dagens vän: hm, ingen.
Dagens onyttiga: godis och fika och allt möjligt.
Dagens dryck: cola.
Dagens middag: potatis och svampsås, mums!
Dagens bästa: att sista jobbveckan börjar imorgon.
Dagens sämsta: att sista jobbveckan börjar imorgon.

och ja, det är meningen att dagens bästa och sämsta ska vara samma :P

/f.

Death and all his friends.

jag vill börja med att säga att jag också vill vara på sm. jag vet ju att jag aldrig kommer få simma sm, men jag vill åtminstone vara där och titta, känna stämningen! men eftersom jag inte är i norrköping just nu så får jag nöja mig med livetiming. en oerhört bra uppfinning, måste jag säga. men det blir ändå inte riktigt samma sak, självklart...

idag har jag inte gjort så himla mycket. jag blev väckt av min farbror som ringde vid typ halv elva. där rök min sovmorgon. men annars har jag kollat på tv och suttit lite här vid datorn. sen har jag och pap vart och övningskört. det gick faktiskt rätt okej. jag blir ju bättre i alla fall!

/f.

Och Matti och Mikko och alkohol är det sista jag hör innan jag lägger på.

jag hade ingen tid igår att skriva, men det hände inte överdrivet mycket.
det vart lite blomrensning och sedan kantskärning i sofiaparken på jobbet. trist, men det funkar. fast jag och jenny och oscar hade sjukt roligt när vi körde elbil allihop. oscar satt på golvet och gasade med handen, mer än så behöver jag inte berätta. sen gjorde jag dagens goda gärning och gav en på kommunen hans nycklar som han hade tappat bort i soffan. han blev jätteglad, wiho.
efter jobbet åkte jag med m&p till lager 157. göttans. lite skön shopping: trosor, linnen och huvtröjor. bra bra.

idag var det en sjukt rolig dag. rätt slapp också, för den delen. jag och jenny hade städrundan och vi var värsta lata. vi satt i elbilen och plockade därifrån utan att ta ett enda steg. snacka om lata! i sofiaparken hittade vi värsta skumma grejen. först trodde vi att det var en drickaback, men det var nog nån form av packlår. men vi gjorde enkelt om den till renspall, superpraktiskt och smidigt! och efter frukosten åkte jag och jenny till ica och pantade alla tomburkar i garaget. vi pantade nästan 200 burkar och fick inte ens 50 spänn. det var lite jobbigt tyckte vi, men pengarna räckte än till att köpa massa gott fika. resten av dagen var vi ute och skar kanter utanför kyrkan. rätt lamt. det var vi fyra sommarjobbare, ingen vuxen, och då blir det inte jätteseriöst. vi tog ganska många saftpauser kan jag erkänna...

nu är det bara en vecka kvar på jobbet med. lite blandade känslor, faktiskt. gött att slippa jobb, men samtidigt, jag kommer sakna folket och att ha nåt att göra på dagarna. egentligen så är det ett väldigt roligt jobb, även om det tidvis är sjukt tråkiga moment. men nu var det ju inte själva jobbet jag hade tänkt skriva om, utan lönen. vi (jag och oscar, eftersom vi är lika gamla och började jobba samtidigt) skulle få lönen för juni, typ två jobbade veckor, den 27 juli. men eftersom avdelningen som betalade ut löner är stängd så skulle vi, enligt dem, inte få lönen förräns i augusti, alltså TVÅ månaders förskjutning. magnus vart skitsur på detta så han lyckades fixa så vi skulle få ett förskott på 40 timmars arbetstid, en vecka. men idag sa jenny att hon hade fått sin lön i måndags, hela lönen för jun plus semesterersättning. så jag gick och tog ut pengar och kollade mitt saldo, och jag hade också fått min lön. HELA min lön för juni, nästan 6 och 3, brutto. jag fick alltså också semesterersättning. gött gött. jag blir alltid lycklig av mycket cash! så nu kan jag shoppa ordentligt i london!

/f.


PS. jag förstår om ni inte orkar läsa igenom allt. inte ens jag pallade korrekturläsa. DS.

världens roligaste.

jag älskar den här vidoen. eller det är ju ljudet som är det sköna. enjoy!



kolla speciellt på tiden 3:46. skönaste ävur!

/f.

Se på dig själv. Ska man se ut sådär?

hm, så idag var det både bra och dåligt. bra var att jag och jenny gled runt i elis i typ två timmar. OCH jag övningskörde. OCH jag "råkade" köra in i stenmuren i full fart. det blev värsta bucklan på elis kofångare. men det tänker man inte på. hoppas jag. dagens dåliga har varit all osocial rensning av blommor. jag fucking hatar det. det är så tråkigt så jag kan spy. och så avundas jag verkligen oscar. han gör inte ett skit, han bara står där och randar en grav i timmen ungefär. hur soft som helst. lyxgöra.
och sen jag kom hem från jobbet har jag suttit framför tvn. blue water high och bring it on har flashat förbi. men nu blir det inte mer tv, nu blir det till att sitta här och vid halv tio blir det p3 live session med markus krunegård. lovely. jag är kär i den mannen.
och imorgon blir det lager 157, shopping, wiie och hellyeah! :D

/f.

So self-aware, so full of shit.

ovärda dagen. rensa blommor är tråkigt som fan. åka moppe med oscar är däremot roligt. och att spela bounce på oscars mobil är också roligt. nötarspelet numero uno. eller quadrapop är väl nummer ett, bounce får vara nummer två dåe. men ändå. annars sjukt ovärd dag. förutom fikat också. det är roligt att åka elbil mitt inne i city.

/f.

dagens,

jag tar och slänger upp en dagens såhär på kvällskvisten.

Dagens humör: uttråkad.
Dagens borde: T-R-Ä-N-A
Dagens frisyr: risigt och ivägen.
Dagens klädsel: jobbkläder och sen tischa och svarta cheapmonday.
Dagens planer: kolla durham county på tv och sen sova.
Dagens vill ha: en pojke och en sovmorgon.
Dagens längtan: england och falkis.
Dagens beroende: syre?
Dagens tråkigaste: allt på jobbet.
Dagens irritation: att jag verkligen inte klarar av att växla på moppen. (inte i bilen heller för den delen...) och att jag ALLTID lyckas skära mig sönder och samman varje gång jag rakar mig under armarna.
Dagens kommentar: blä. ingen.
Dagens låt: cemeteries of london - coldbästaplay.
Dagens vän: oscar?
Dagens onyttiga: inget, än så länge. men kvällen är ju inte slut än...
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: nån äcklig pasta och kyckling.
Dagens bästa: typ inget. inte ens vädret, wtf!
Dagens sämsta: att jag har noll kronor på mitt kontantkort.

/f.

For the curse is to be broken.

idag var det tröttsamt. och tråkigt som få. jag har enbart rensat häckar och blommor, hur kul kan det bli? jag menar, oscar glidarn har ju stått och randat grus typ hela dagen. lyxlirarn, ohyess. annars har väl inget nämnvärt hänt. jenny var inte på jobbet idag, så det var tystare och tristare än vanligt. men jag överlever.

/f.

If I stop lying I'd just disappoint you.

så, helgen har varit bra. mycket mycket bra.
igår åkte jag och m&p mot göteborg där det först blev lite shopping, nej, mycket shopping på och runt södra larmgatan. jag köpte en klänning, ett par cheap monday, ett linne och en bh. det var massa bra :D sedan blev det lite mat och sen styrde jag mot liseberg där jag träffade lol och vi gick in och åkte massa. och faktiskt jag vågade åka allt, jag är stolt över mig själv. men när vi åkte i några timmar så öppnade sig himlen och det började regna. kul. men det gjorde inte så mycket, mer än att vi blev kalla och blöta. vid nio gick vi och kollade på häckner. han är skönast i göteborg, måste jag säga. så sjukt rolig och sjukt duktig. under föreställningen började det regna igen och lol frös, så hon åkte hem. jag var kvar själv och åkte de attraktioner jag tycker är roligast. jag åkte lisebergsbanan en gång, kanonen en gång, jukebox fyra gånger på rak och flumeride tre gånger på rak. massa massa roligt! vid halv tolv var jag också ganska kall och blöt så jag gick hem. just de minutrarna det tog att gå till hotellet så fullkomligen vräkte det ner vatten på mig. jag kunde vrida ur vartenda klädesplagg jag hade på kroppen när jag kom in. inte fullt så roligt, hmpf.

idag bar det av mot ytterby och sen vart det grillning och massa bra med kusinerna, c&a och f&f. det var trevligt. mer orkar jag inte utveckla.
och imorgon är det jobb igen. näst sista veckan. gött, göttare.

/f.

Jag har längtat efter någon att längta till.

fredag. mm, det ordet ligger bra i munnen måste jag medge.
idag var det sjukt roligt. i alla fall när jag och jenny skulle köra och gödselvattna alla urnor, något som vi anser oss själva vara väldigt bra på. men. magnus vill ju att jag ska övningsköra elis, så då tänkte jag, jag gör välan det då. så jag kör runt kapellet, i typ maxfart (30km/h, haha), svänger värsta snäva svängen och gör en stenhårt och helt oförberedd nitbromsning. och grejen är att vi har sexton tioliters vattenkannor på flaket som dundrar in i plexiväggen imellan och vattnet bara forsar mot oss och flyter ut på flaket. herregud, vad vi garvade åt det. säkert en tio minuter. jenny är sjukt skön, måste jag säga! sen rensade vi häckar resten av dagen och jag lyckades glömma mina nycklar i garagedörren, men oscar hittade tack och lov dem och tog vara på dem.

wiie, och imorgon bär det av till göteborg för en gnutta shopping, mycket liseberg, massa kusinkärlek och grillning hos f&f. det blir finemang. jag har längtat och det var superlängesen jag var på liseberg. det var nog klassresan i sexan, och det är ju ett tag sen...

/f.

dagens,

jag slänger upp en liten dagens med. :D

Dagens humör: glatt.
Dagens borde: TRÄNA!
Dagens frisyr: tofs.
Dagens klädsel: jobbkläder, sen linne och shorts och sen tunika från veromoda och tights.
Dagens planer: sova!
Dagens vill ha: helg, en kille.
Dagens längtan: helgen och england och falkis och mest otippat: skolan.
Dagens beroende: glassglass i stora lasslass,
Dagens tråkigaste: att rensa häckar.
Dagens personer: oscar, jenny, malin och honey.
Dagens irritation: att jag inte kan ta mig i krage och släpa mig till gymmet eller åtminstone göra en sisådär hundra situps och tjugo armhävningar.
Dagens kommentar: "han satte sig i valfri häck!"
Dagens låt: hårt godis - kristian anttila. superduper skön.
Dagens vän: jag måste säga jenny.
Dagens onyttiga: glass gånger femtielva.
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: köttbullar och pasta och glass.
Dagens bästa: att få träffa malin och honey.
Dagens sämsta: alla dessa jävla häckar!

/f.

I vår frysbox var det du och jag, bara jordgubb och choklad.

jag måste ha en kylslagen rubrik, för idag var det varmt.
jag och oscar fick det oerhört roliga jobbet att plocka alla vasblommor. äckligt som fan är det. stinker bajs. sen fick vi tvätta av fisken. hm, det lät lite konstigt, men men.. vi tvättade med golvputsmedel, haha. sen blev det rensa grus och häckar. något som honey och malin hade väldigt roligt åt, när jag berättade det för dem. de kom in till mig och vi åkte hem tillsammans. mysigt. fast egentligen kom de bara för att få se hur oscar ser ut. och då gick han inte åt samma håll. surt, haha. vi köpte glass och sen tog vi tåget hem.

dagens skönaste:
malin: "och så satte han sig i valfri häck!"

shit vad vi garvade.

/f.

Those eyes cannot ever lie.

snabb bloggning nu. paus i tvn.
idag var det sjukt roligt. jag och jenny fick uppdrag att åka till dagiset och fixa. dit kom vi ganska smärtfritt men tillbaka var det klart värre. som värst var vi borta vid bäckadal och snurrade. men då mötte vi en tant som brukar cykla på kyrkogården. hon har gul jacka, solglasögon och något som ser ut som en nylonstrumpa knuten runt huvudet. hon cyklar alltid tre varv, och sista varvet brukar hon fuska lite. och hon hejar aldrig på oss som jobbar där. henne mötte vi och jag och jenny vände snabb och körde efter henne. och då hittade vi, wiie!
sen var det någon som backade på elis idag med. idioter! de måste ju ta det försiktigt med vår lilla elis. det finns ju inga bälten eller nåt sånt.
efter jobbet gick jag och mam på akademibokhandeln och shoppade loss på böcker. sedan drog vi till myrorna för att spana in vad som fanns där. jag hade fått tips av johanna att det skulle vara massa bra, och det var det. men tyvärr så hittade vi inget som passade.

/f.

Your words make me whole again.

idag var det bra.
först på morgonen skulle jag tvätta igen. fast den här gången skulle jag försöka få bort klottret som var på muren mot jp-huset. fast det gick inget vidare så jag fick tvätta hyrstenar istället. jag hade en presenning som jag skyddade blommorna med. och en gång när jag skulle flytta lite så lyfter jag på presenningen och där ligger en död fågel. fast jag ignorerade den och gick vidare. haha.
sen fick jag vara med jenny och rensa pelargoner för det skulle vara fint till teatern ikväll. när vi satt där så kommer oscar och har en fågel (fatta vad jobbigt att skriva fågel med å istället för o. men jag skriver ju nästan aldrig fågel som i fågel, utan jag har ju jämt skrivit om fogel som i fogelberg.) i handen. det visar sig vara den fågeln (nu höll jag på att skriva fel igen, vafan!) jag såg när jag tvättade. så vi gick och begravde den i en rabatt i en stor grusgrav. sen fortsatte vi att rensa. efter typ en halvtimme kommer oscar igen och håller en ANNAN död fågel i handen. asså, vafan! så oscar begravde den bakom sopstället för johanna tyckte inte vi skulle begrava den på samma ställe. stackars besökaren till den graven isf, om han/hon ska plantera blommor och hittar två nergrävda döda fåglar i rabatten. HAHA!

/f.

saker jag älskar.

Gå till telefonboken på mobilen.


Namn 1 - Albin.
Är han/hon snygg? jadå.
Har du sett personen gråta? jo, det tror jag faktiskt att jag har, om än det var riktigt länge sen.
Betyder han/hon något för dig? jodå, det gör han välan.


Namn 7 - Annie Martinsson.
Är han/hon kul? - massa rolig :D
Har du kramat personen idag? - nej.
Minnen med personen? - nyår, maha!


Namn 9 - Becca.
Hur lärde ni känna varandra? - när vi började sjuan.
Är personen viktigt för dig? - näe, inte speciellt.
Sista bokstaven i personens namn? - a.


Namn 14 - Emma Rignell.
Flicka eller Pojke? - flicka.
Älskar du honom/henne? - inte älskar, men tycker om mycket.
Har du pratat med personen i telefon? - nej.
Har personen blåa och fina ögon ? - jag tror inte de är blåa, men de kan la vara fina för det? :P


Namn 15 - Engberg.
Hur länge har ni känt varandra? - typ två år, drygt.
Har du kysst honom/henne idag? - erhm, nej.
Kan du berätta hemligheter för personen? - jadu, tveksamt.
Är han/hon söt? - mycket söt.


Namn 20 - Hem.
Är ni släkt? - ja, jag bor ju där, och likaså mina fräldrar, så JA!
Hur är han/hon till sättet? - min familj är bra.
Känner du honom/henne bra? - nej, herregud, jag känner inte min familj ALLS!


Namn 22 - Imse. (HAHA)
Har du sänt personen ett sms? - jadå.
Är det en tjej? - nooway.
Går personen i samma skola? - hm, näe. han är typ femtioett år, men men...
Vad har ni för relation? - han är min tränare och så.


Namn 25 - Johan Hall
Hur gammal? - 16, 17 i december.
Bor? - Nässjö, typ vid ingsbergssjön.
Hatar du personen? - nejdå.
Har personen fin bak? - enligt joz så har han det :P


Namn 28 - Kajs <3
Har du besökt personen? - jadå!
Är han/hon trevlig? - massamassa <3
Vad börjar hans/hennes namn med? - K
Beskriv han/hon med fyra ord? - söt, snällast, underbar, min <3


Namn 30 - Kim Myrlander
Har du kramat henne/honom? - jadå, många gånger.
Har du sett personen full? - inte jättefull, nej.
Är personen äldre än du? - ja, typ två månader :P


Namn 33 - Malin <3
Är han /hon vacker? - mycket!
Minne av personen? - nyår, anttila+räisänen i huskvarna + massa mer!
Har du hennes/hans msn? - SJÄLVKLART!
Tycker du om personen? - jag älskar malin!


Namn 35 - Martin Rambrant.
Står han/hon nära dig? - ja, rättså.
Har du kramat personen? - jadå!
Har du varit förtjust i honom/henne? - nångång, lite, kanske.
var är personen nu? - hemma hos sig?


Namn 36 - Matilda
Beskriv med ett ord? - Underbar
Bor personen i huvudsstadsregionen? - hm, nej?
Har du sett honom/henne i en dröm? - har jag säkert.
Är personen bitchig? - bara mot matilda holm :P


Det finns så många lagar.

måndag. lagom segt att gå upp vid halv sex. och idag blev jag och mam lite försenade så jag kom inrusandes i omklädningsrummet vid typ fem i sju. men jag var faktiskt först ändå, det var mörkt och tomt där, vid fem i, liksom. det var bara för att marit har semester. men hursomhelst. uppe på kontoret så ska melo börja på d-halla i två veckor nu. då blir det tomt och tyst. han är ju så sjukt rolig och förgyller våra raster. men det var också en ny kille där idag. david. han verkar lite lam (och nej, han är inte snygg, joz!). men han och jag fick rensa grus och fixa fint till teatern imon medans de andra körde med grästrimmer. enligt magnus så var oscar grästrimskungen. haha. stackars oscar, han får stå ut med många kommentarer om hur lång han är, och framför allt om hur långt hans hår är.
men idag har det iallafall varit fint väder, och det är ju bra. shortsväder till och med. men imorgon regnar det säkert, och nu skulle nog inte malin komma in heller, för honey är tydligen sjuk. hmpf. men men. det blir verkligen aldrig som man tänkt sig.

/f.

som om jag inte fanns.

jag orkar inte längre. jag klarar inte av det här.

några försök till att vara estetisk.

   

You make me swirl.

helgen.
okej. fredagen var bra och rolig. bäst var oscar: "jag måste gå och kissa." shit vad vi garvade.
igår övningkörde jag efter att jag hade vaknat vid tolv. sen blev det lite klappa linus och lite badminton och lite bad i sjön. och sen ägde jag ut m&p på alfapet.
och när jag vaknade imorse ösregnade det, så vi åkte hem så fort som möjligt. så nu har jag övningskört lite till och skrivit packlista till england, för mam tjatar att det ska vara packat snart. och imorgon blir det jobb igen. varför går helgerna så fort jämt? men på tisdag kanske malin och honey kommer in och hälsar på mig, det blir finemang!

/f.

Like a fallen piece we’ll make a better start.

okej, så idag var det okej. det var varmt iaf. jag har inte gjort så mycket nämnvärt, jag fick plantera en rabatt och sedan har jag krattat upp häckarna som de andra har klippt. rätt lam dag, faktiskt. fast det var sjukt roligt på lunchen. melo kollade på det korsordet johanna höll på att lösa.
melo: "bostad för liten familj? fyra bokstäver."
johanna: "ja, jag tror att det ska vara trea."
melo: "eller tält, eller träd kanske?! hmm, träd.. träd... EK!"
sen satt han och kom på massa ord med EK i. EKsem, lEK, smEKa, pEKfinger. och massa annat. vi andra började också och vi garvade supermycket efter varje ord. sen blev vi helt skadade.
melo: "när jag kommer hem ska jag ha sEKs!"
oscar: "och komma lite i EKstas!" HAHA
eller som siggan: "smEKa med pEKfingret på EKollonet."

herregud vad vi skrattade. men jag förstår om ni inte fattar ett piss av vad jag just har skrivit. haha.
och nu ska jag dra och träna för första gången på över en vecka. sen blir det inte mer vattenpass innan falkis, tror jag. det är lite illa...

/f.

Double your pleasure, double your fun. And dance forever, ever, ever.

igår var det bra. efter jobbet så mötte jag och oscar joz och sen gick vi lite på stan. jag och joz, alltså. sen gick vi på sex and the city-filmen. mycket underhållande. efter filmen hade vi precis missat tåget hem så vi gick och fikade på johan's tills nästa tåg gick. massa trevligt. och joz har inbillat sig att oscar gillar mig, jag förstår inte alls.

idag, däremot, var det en katafuckingstrofdisasterdag!
börjar på morgonen. det var min tur att tvätta så vi packade på allt på moppen och så skulle jag köra uppför backen. jag lyckades knappt starta den. men sen gick det bra och jag åkte iväg. när jag sen packat upp allt och monterat ihop efter mycket om och men med vattnet så startar inte maskinen. så jag ska ta moppen till magnus och fråga och då funkar inte den heller. så jag går till oscar och han kommer och hjälper mig. jag hade visst glömt att sätta maskinen på on, så det var enkelt löst. hej jag är inkompetent. men moppen funkade fortfarande inte. när allt är igång sen kommer magnus och det visar sig att jag har råkat slita av vajern när jag skulle växla. hej jag är inkompetent. sen rullar allt på tills kopplingen mellan slangarna lossnar och jag står med enbart ett munstycke i handen. nu börjar jag inse att det inte riktig är min dag idag. och när jag ska flytta allt till ett annat ställe så slutar det inte att rinna vatten när jag dragit upp kranen. och jag missar stenen massa gånger vilket resulterar i dyblöta och smutsiga kläder. och nu så kom jag på att jag glömde en sten på en grav. asså vafan, det har INTE varit min dag idag. fatta, jag kände mig mer blåst än carolina gynning i en carolalåt. oscar måste tyckt att jag betedde mig som en fyraåring eller nåt när jag var inkompetent och kom och frågade honom hela tiden när inget funkade. och som grädde på moset så har jag fått skavsår på vaderna av gummistövlarna för jag stod i shorts och linne och gummistövlar bara, för det var så jävla varmt. dessutom har jag brottarlinnebränna på ryggen sen igår. jadu, det kan inte bli bättre än såhär. och jag hoppas att ni verkligen känner min bitska, sarkastiska ton.

gaah!

/f.

RSS 2.0