dom sista drömmarna.

träning snart nu. det borde bli lugnt. om inte så ska jag och viktor bli skitsura och strejka, vi har gjort en pakt mot andreas.
hela dagen har jag knarkat denna låten. är den inte underbar?
Johnossi - Family Values

/f.

from peoples heart.

jag har kommit på att mina rubriker är så tråkiga, så jag får börja skriva nåt smart som rubrik varje dag. det kommer nog att bli ... svårt.

hursomhelst så var det friluftsdag idag. jag och joz valde att gå tipspromenaden på en mil. det tog dryga timmen och sen gick vi och fikade. jag åt värsta bautamarängen med kolasak. mycket smakfull.

usch, jag börjar bli sjukt nervös för 400med nu. imon åker vi till örebro. fast först så ska jag träna ikväll med. imorgon kommer jag nog skaka av nervositet, eller nåt och jag ska inte ens simma förräns på lördag!

/f.

january 30th.

okej, tidigare så drog jag och mam ner på stan för att spana in tapeter till vardagsrummet. vi hittade några bra och jag hittade en alldeles underbar tapet som jag VERKLIGEN vill ha. försöker hitta en bild på hur den såg ut, men det går inge vidare. äh, vafan, jag ger upp.
hursomhelst så var den ljusblåmetallic med stora sammetsblommor i mörkblått. just wonderful! iofs så kostade den 998 spänn metern, men smakar det, så kostar det.

alltså. nyss var det entourage. är det BARA jag som tittar på det och tycker det är sjukt bra? idag var det massa kända skådisar med. till exempel hon från sverige, malin åkerman och melinda clarke som spelar julie cooper i oc och han som spelade linderman i heroes. gud, jag tittar på tok för mycket på amerikanska tv-serier.

/f.


january 29th.

jag har inget liv, inget alls. jag menar, idag har jag fått sjukt mycket läxor, så jag hade med mig en tio böcker hem och sen så måste jag ju träna och så och på torsdag är det friluftsdag, som jag förövrigt inte har någon aning om vad jag ska göra och sen så är det tävling fredag, lördag, söndag. herregud!

och om det är någon som är bra på fysik och eller matte så kan ju den komma hit. historia också för den delen. jag har totalt tappat lusten för skolan, för att blogga, allting. allting bara skiter sig jämt och ständigt, alla bara skiter i mig. ingen bryr sig överhuvudtaget om mig. jo, mina föräldrar, men de är bara jobbiga och äckliga så de räknas inte.

/f.

january 29th - tisdag.

jag såg nyss en artikel i tidningen. det var om vanligaste meningen och så i sverige. vanligaste meningen var "jag vet inte". vanligaste ordet var "och", vanligaste bokstaven "e och vanligaste ordkombinationen "det är". spännande artikel. och totalt onödig. japp.

/f.

january 27th.

jag tog med mig mam på en guidingtur i storskogen i handskeryd. vi gick ett bra tag, vi gick fel lite och hade massa trevligt. och jag tog massa kort för det var så fint väder med massa sol och snö.

image27

/f.

january 27th - söndag.

okay, jag kunde inte sova igår så jag låg och funderade massa. just nu läser jag "Punkindustriell hårdrockare med attityd" och den har definitivt satt massa griller i huvudet på mig. för jag KÄNNER VERKLIGEN igen mig i den, jag gör det. och då spann mitt huvud liksom vidare på det och jag började tänka på vad folk egentligen tänker om mig, vad de säger när de snackar skit bakom ryggen på mig.
jag kom fram till att de borde först och främst snacka om mitt utseende, att jag ser ut som stryk ens när jag fixat mig. sen måste det vara att jag alltid lägger mig i saker, jag måste alltid veta vad alla pratar om, jag är sjukt nyfiken. och sen så måste det bara vara att jag kan vara så jävla elak ibland, jag säger taskiga saker. men jag menar ju inte alltid det, jag är ju bara taskig mot de som är taskiga mot mig. men det är det fan ingen som uppmärksammar, inte. sen borde det vara att jag är töntig, nördig och att jag simmar, that kind of stuff. alltså, jag är nog ganska hatad egentligen. jag förstår inte ens varför folk umgås med mig. men däremot förstår jag varför inte en enda jävla kille, mer än möjligtvis jockebajs, vill ta i mig, vill ha mig. jag är så körd.

/f.

january 26th - lördag.

idag drog jag och mam ner på stan i snöandet och shoppade. mamma shoppade massa på qlints och vi fick fikabiljetter, kaffe och semla, så vi gick och fikade sen. jag köpte en blus på åhlens och sen köpte jag ett par shorts på greens och mam köpte ytterligare plagg där. mycket trevligt. jag skulle köpa motljusskydd till systemen också, men det hade dom inte på hegethorns. hmpf.

näe, nu är det göta kanal på tv :D

/f.

january 25th - fredag.

okej dag idag.
dock lite stressat nu för let's dance börjar snart, och det kan jag ju bara inte missa. men det är egentligen inget av värde som har hänt idag, mer än att jag och mam har tonat mitt hår och så. näe, nu ska jag poppa popcorn.

dagens sanna skratt:
på historian.
darko: "näe, nu blev vi missnöjda!"
robert: "jaa, men det var man ju alltid i jugoslavien..."

/f.

january 24th - torsdag.

okej, jag har blivit sjuk. typ.
dunderförkylning i skolan var ju kanske inte bästa kombinationen, men jag fick stå ut. på sätt och vis var det värt det, jag såg faktiskt TE-tvåan massa gånger, så det gjorde min dag. sen fick jag gå lite tidigare från skolan för jag och mam skulle åka och ta sprutor till kambodja. det gjorde inte ont att ta dem, men nu bultar det som fan i armarna. sen så gick vi på apoteket och på ica och handlade massa, och jag som inte mår alldeles prima stod och vinglade lite för mig själv. jag hade till och med feber när jag kom hem, jag som aldrig har feber annars.
herregud, nu tror ni ju att jag är värsta sjukliga hypokondrikern, eller nåt. detta inlägget blev ju inte alls som jag tänkt mig. dock blir det ingen träning ikväll, och antagligen ingen imon heller. jahopp.

/f.

january 23rd - onsdag.

fan, jag känner mig värsta risig.
tur för mig då att jag bara hade en lektion och fick sluta sen. fast jag åkte och gymmade, vilket kanske inte var så jäkla smart. jag känner det på min spränghuvudvärk. korkat, fenomena.
fast träningen imorse var ju inte jobbigt, något positivt här i livet. hmpf.

dagens mvg:
på kemin.
ann hade lagt en sån lyselektrod ( ja, ni vet, sån med två pinnar och ett batteri och en lampa, så man vet när det leder ström, ) på diskbänken för vi skulle ha den till nån labb. sen när hon gick igenom så plockade hon upp den och konstaterade att den var glödhet, eftersom den hade legat och lyst hela tiden. fast ann fattar inte det utan tror att det är nåt fel på batteriet. då är jag smart nog och fattar att diskbänken är metall så den leder ström. det säger jag och hon tycker jag är uppmärksam och berömmer mig massa. maha, bra där!

/f.

january 22nd - tisdag.

damn, jag är trött.
rätt soft i skolan. klassråd och så. och sen en klassföreståndareftermiddag med matte, svenska och fysik. sooft.
sen fick jag skjuts hem och käkade lite och drog sen och tränade. inte överdrivet jobbigt, men efter 30x100 igår så är jag sådär lagom mör. vi körde lite räkna till och massa streamlines i vändning och så. imon blir det träning igen på mornen. sen så blir det en lektion, lite gym och sen hem. jag tror vi slipper spanskan, annars så åker jag tillbaks till skolan och har spanska också. fast det är soft.

/f.

january 21st - måndag.

studiedag.
jag HAR faktiskt pluggat med. jadå. historia, är dock inte riktigt klar, och matte. jag tror jag äntligen fattar faktorisering. japp.
snart blir det käk och sen bibblan och gym och vattenpass. gött.

jag har funderat lite. jag har kommit på att jag har konstig humor. igår så var det nån repris på svt24 med carl-einar häckner. jag tycker han är sjuuukt rolig. han är lite trollkarl, lite ståuppkomiker, men han är också rätt djup, har liksom djupa tankar och resonemang. varje år när jag var mindre så var vi på liseberg och såg hans show, årets höjdpunkt då. kolla på honom på youtube, ni blir inte besvikna. det jag såg igår heter för övrigt pusseldrömmar, finns på youtube det med.

/f.

january 20th - söndag.

massa tråk idag. jag har bara gjort nyttiga saker. som tillexempel varit snäll och följt med och fikat hos mormor. hon var sjukt virrig. inte bra. sen så har jag och mam fyllt i massa ledighetsansökninar till kambodja och åland och nuss och så har vi skrivit jobbansökan. och så har vi skickat in visum. blä, jag är trött. tur för mig att jag har studiedag imon. då ska här pluggas. och tränas, med. anders har lovat X*100, äh, det blir nog inte så jobbigt :P måste gymma också, hoppas TE-tvåan är där :D

jag har lagt in bilder från JDM på bdb också, spana gärna in dem. vi är såå snygga.

/f.

january 19th - årets händelse!

detta passet har gått betydligt bättre nu. 200fr var massa pers, fast jag missade guldet med 2 tiondelar. då blev jag lite sur och taggade järnet till 100br. som faktiskt gick skitbra. bortsett från att efter typ femton sekunder i vattnet så slockande simhallen. strömmen hade gått. när vi sen kom upp sa alla att strömmen i hela södra sverige hade försvunnit. bra! men tänk er själva, ni simmar 100br, ni leder och efter tolv och en halv så slocknar allt ljus och ni har mörka simglasögon så ni ser inte ett jävla piss. vad skulle ni göra då?! jag fick lite smått panik, men jag resonerade med mig själv att jag inte skulle stanna. om de ville att jag skulle stanna, får de la ta ner stopplinan då. så jag simmade på utav fan och kom imål först. fast det tog ett tag innan jag verkligen blev övertygad om att jag hade vunnit. men det hade jag tydligen och på anders klocka så stod det 1:28.05 vilket är en superbra tid för att ha simmat 85m i kolmörker. sen så vart det lite panikartat, men killarna fick simma sitt 100br, men sen bröts tävlingen för ingen visste hur länge reservlamporna skulle hålla. så jag vet inte hur poängställningen blev, eller något. efter att vi hade fått våra pris så åkte ju alla hem, så. men på prisutdelningen sa imse att jag hade fått 1:27.90 typ, så det var ju ännu bättre. damn, vad bra jag känner mig :D
fast sen skulle jag duscha och det skulle ju varit varmare att rulla sig i snön, hmpf.
sen när vi kom hem så kom strömmen tillbaka igen, thank god. men det var en upplevelse utan dess like.

/f.

january 19th - lördag.

lunchpaus. 400med var det enda jag simmade nu på morgonen för 100br var bara ett heat så de gjorde direktfinal av det och la det på eftermiddagen istället. det måste verkligen gå bra på det, annars vet jag inte vad jag gör. 400med gick för övrigt åt helvete! jag hade 6.23, vilket är sämsta på länge, fan tio sek över pers!!! B.L.Ä.Ä.Ä.

/f.

january 18th - fredag.

ja, idag var det la okej. svenska och matte först. och sen lunch och alla är jättehungriga och möts då av soppa. hmpf. i matten fattar jag noll, kan jag ju tillägga. sen hade vi historia och engelska. sen gick jag och tränade. det var rätt lugnt. men så sa imse att erik var kvalade till nuss på 200fj. jag började typ asgarva åt erik. då sa imse att jag OCKSÅ var kvalad på det. OCH på 400 med och 400fr och tydligen 100br också. då började jag asgarva ännu mer och var säker på att han drev med mig. men det gjorde han tydigen inte. så jag känner mig lite skum nu. jag försöker också hitta startlistan till nuss, men jag lyckas inge vidare. äh, den kommer väl. men nu ska jag tydligen åka på nuss, till örebro. och det är nästnästa helg och vi ska åka redan på fredag morgon. så jag får en dag ledigt från skolan och så missar jag nog pigalle som antagligen är den 2e. hmpf. och så är jag ensam tjej också. hmpf.

och på allt detta så har mina i-podhörlurar pajat. jag blir så jävla sur.

dagens sanna skratt:
på historian.
darko, fogel och robert tjafsar som vanligt.
robert: "... i sverige har vi ju åtminstone vägar, till skillnad från Kroatien."
darko blir värsta stött.
robert: "fast å andra sidan skulle jag också vilja ha sol och varmt och hav."
michan: "det har vi snart också."
vi andra börjar asgarva.

och imon blir det simhallen hela dagen. 400med, HELLYEAH!

/f.

january 17th - torsdag.

idag var det hej, kom och hjälp mig!-dag. kemin var rätt soft. ann pratade betyg i naturkunskap och jag ska få vg. hm. hon sa att jag skulle prata mer, vara me muntlig. hon sa att jag inte verka vilja svara på hennes frågor. nähä?! konstigt då, hon ställer ju varenda jäkla fråga till mig! jag blir sur! luncha och sitta och dega på ina's och sen en hel fucking eftermiddag med azita. jag HATAR henne. och så suger hon ju på att förklara på matten, så om inte mats går igenom allt imon igen, så kommer ju jag få ett dåligt betyg i matte b. hmpf.
och när jag kom hem så funkade inte internetet. då blev jag jävla sur. kan det bli bättre, liksom?!

dock var det bra när vi satt på ina's, melan kom förbi och vi pratade lite och sen gick TE-tvåan förbi och massa så. han kollade lite på mig!!!
äsch, jag är siiickooo!

/f.


PS. imon blir det träning och så. ingen träning idag. vila och så. DS.

january 16th.

god, jag har ju glömt!
vi var med i tidningen med klubbrekordslaget. jag såg helt cpig ut på bilden, men det var värsta artikeln om oss :D en liten lokalkändis, någon?
jag ber om ursäkt för alla inlägg i dag. detta var nummer fyra, liksom.

/f.

january 16th.

jag har ungefär inget liv.

1. Vilken svordom använder du mest? fan.
2. Äger du en iPod? japp
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.43 typ.
4. Hur många resväskor äger du? några bagar och en vanlig resväska.
5. Använder du flip-floppar? det heter flipflops, men ja, det gör jag.
6. Var köper du dina matvaror ifrån? ica.
7. Skulle du hellre ta bilder än vara med på bild? både och. roligt att fota och roligt att posa.
8. Vilken var den senaste filmen du såg? hairspray.
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? en kompis.
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? massa saker.
11. Har någon någonsin kallat dig lat? jadå.
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej, fast jag skulle kanske behöva göra det.
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Kom - Lars Winnerbäck
14. Vilket är världens bästa band just nu? jobbigt, eftersom jag bara lyssnar på soloartister. måste nog säga death cab på den då.
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? hm, nej.
16. När var senast någon stötte på dig? har någon, någonsin stött på mig?
17. Vad åt du till middag senast?  hemma.
18. Använder du huvtröjor?  japp.
19. Kan du vissla? jag kan busvissla till och med.
20. Vem var den senaste som ringde dig? hm, pappa, typ.
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? bergochdalbana.
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? det gör de säkert. jag är en intressant person att snacka skit om.
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0380
24. Tittade du på tecknat när du var liten? vem gjorde inte det?!
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? ungefär som a6, för det är nog det närmaste. hmpf.
26. Hur många syskon har du? null.
27. Är du blyg inför det motsatta könet? nej, jag babblar på som vanligt.
28. Vilken film kan du alla replikerna till? dirty dancing och notting hill.
29. Äger du några popband t-shirts? räknas Lars Winnerbäck?
30. När flög du senast? på novemberlovet.
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4st.
32. Läser du för skojs skull? absolut.
33. Pratar du några andra språk? Än svenska? engelska, och möjligtvis spanska då.
34. Diskar du din egen disk? om jag måste, ja.
35. Har du gråtit offentligt? massa gånger.
36. Har du en stationär dator eller en laptop? stationär.
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? ja, annars kommer man ju ingen vart i livet.
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jag vill ha fler hål i örat och så vill jag ha en tatuering på vristen.
39. Tycker du att killen ska bjuda på första dejten? varför inte?
40. Kan du kasta macka? ja, fast jag är inge bra på det.
41. Har du någonsin varit på Jamaica? nej.
42. Vad har du med dig in på bion? popcorn, biljett, dricka och nåt sällskap.
43. Vem är din favoritlärare och varför? jenny. hon är bäst och roligast.
44. Har du dejtat någon av en annan religion? nej.
45. Vad har du för väder? regn och 5 plus, och det är meningen att det ska vara JANUARI!
46. Har du en blogg? är inte det rätt uppenbart?!
47. Vilket är ditt favoritämne? matte och spanska.
48. Gillar du att flyga? det är underbart.
49. Vilket personlighet är ett måste hos en partner? humor, annars drar jag direkt. som om det någonsin kommer hända...
50. När sov du senast på golvet? i helgen.
51. Vilken är din favoritdrink? mountain dew.
52. Gillar du din boendesituation? ja, det funkar.
53. Vilken är din mammas hemstad? hon föddes i motala, men hon har bott lite överallt.
54. Din pappas hemstad? ja, gullbringa, utanför kungälv.
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? för att vara klar i huvet och inte trött så är det la 8, 10 stycken kanske.
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? ja, oftast.
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nja, bara på ann's lektioner.
58. Vilken är din favoritfrukt? ananas.
59. Bryr du dig om kalorierna i det du köper? oftast inte.
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17.
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? jättepetig.
62. Tror du på liv på andra planeter? ja.
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? det minns jag inte. säkert mamma.
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? man.
65. Vad var det senaste du åt? makaroner och ost.
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? både och.
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? vet inte. fast jag skulle egentligen hetat maja...
68. Gillar du senap? nej, det är bajs.
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? komigen nu.
70. Skulle du vilja hoppa fällskärm? näe,
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? vet inte.
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nope.
73. Tycker du om att krama folk? jadå.
74. Skulle du säga att du är trendig? nja, till viss del.
72. Äger du en digitalkamera? två till och med.
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen?
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja.
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? malin+rasmus=sant.
76. Tycker du att du är attraktiv? nej.
77. Vad är du allergisk mot? inget.
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej, varför skulle jag få det?
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? ingen aning.
80. Vad är det senaste du installerade på datorn? java quicktime, tror jag.
81. Vilken är din favoritrestaurang? twin city.
82. När badade du i en pool senast? helgen.
83. Har du varit med i någon skolpjäs? jadå.
84. Hur många barn vill du ha? ett.
85. Vilken musikstil tycker du mest illa om? deathäckelmetal.
86. Hade du lätt för att bestämma dig för vad du skulle rösta i valet? nja. jag får ju då inte rösta än, men...
87. Har du åkt moped någon gång? ja, några gånger.
88. Har du busringt någon gång? men gud, vem har inte det?!
89. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? vietnam.
90. Kan du alla orden i nationalsången? det tror jag.
91. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? ja.
92. Kan man vara vän med sitt ex? jo, det tror jag.
93. Vad har du i din väska? min skolväska? kemihäftet vi skulle läst tills imon, spanskabok + kollegieblock, historiaboken + kollegieblock och en spritpenna.
94. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? kissar och speglar mig.
95. Vad lyssnar du på nu? death cab - a moviescript ending.
96. Vad ska du göra nu? när mam kommer hem ska jag äta och kolla tv, men nu ska jag nog måla naglarna och plugga lite historia eller nåt.
97. Vad heter din mamma och pappa? kerstin och anders.
98. Hur många kusiner har du? fem.
99. Varför gör du det här testet? för jag har tråkigt och för att jag äääälskar sånt här.
100. Hur mycket är klockan nu? 18.26.

/f.

january 16th - onsdag.

jag har inte tränat morgon idag. fantastiskt. eller inte, kanske. det är ju faktiskt mysigt att göra det. i skolan hade jag en lektion. kemi. verkar helt okej. sen så gick vi och snackade med jenny, så vi slapp spanskan, så jag behöver inte åka tillbaks till skolan sen vid två. göttans. så nu ska jag nog plugga lite.

såg TE-tvåan idag med. han skulle ha lektion precis jämte där vi har kemi. wiie, då får jag se honom varje onsdag :D jag är knäpp vafan.

/f.

january 15th - tisdag.

sovmorgon imorse till typ halv elva. det är sooft. och sist på dagen så hade vi vår första fysiklektion. faktiskt helt okej, men det kan bero på att vi har mats. på central hade jag ju bara cpiga lärare i fysik. putt. sen var jag hos optikern och kollade mina linser. det verkade nog bra.
min hals är fortfarande kaputt så jag ska inte träna imon på mornen och antagligen inte resten av veckan heller. men jag vill verkligen tävla i helgen. swedbank cup. det blir iofs 400med för min del, men det funkar nog.

och imorgon blir det trevligt med fem timmar hål. hmpf. och jenny var inte ens på spanskan iågr så hon kanske inte ens är där imon. aldrig att jag kommer ha en lektion på mornen, åka hem och sen komma tillbaks för att upptäcka att vi inte har nån lektion. BLÄÄ!

/f.


PS. jonna är snäll och försöker fixa TE-tvåans msn åt mig, göttans :D DS.

january 14th - måndag.

okej. jag har tappat rösten. låter som en hormonstinn tonåring mitt i målbrottet när jag överhuvudtaget får fram nåt ljud. därför slapp jag träningen idag. skolan var okej. lite slapp engelska och sen idrott som jag inte heller var med på och sist spanska. jenny var inte ens där, så jag och honey gick rätt fort.
sen så frågade jag prior om snyggingen i TE-tvåans msn, men icke! vafan, är det ingen som har hans msn eller har han ingen? fan vad sur jag blir när mitt så kallade kärleksliv alltid skiter sig. jag försöker ju iaf, borde jag inte få lite cred för det ens?

/f.

january 13th - söndag.

äntligen hemma från JDM i växjö. lätt bästa helgen på länge länge.
på lördagsmornen drog vi till växjö. vi var jättetrötta och det var matilda med, men istället för att sova så babblade hon massa så vi inte heller kunde sova. sen simmade vi in och jag fick veta att jag inte skulle simma nåt det passet så jag duschade och så och hejade på dom andra när de simmade lag. lite lunch och vi slogs om micron. insim och första grenen på andra passet var 4x50med. vi hade räknat på att annie skulle köra rygg, jag bröst, alice fjärs och kajs eller matilda fri. men istället blev det annie på fri och matilda på rygg och jag och alice som ovan. och det visade sig vara värsta braiga laget, för vi slog klubbrekordet! och jag simmade på 38.3, det är såå jäkla underbart! fan en och en halv sekund under pers, juhe! och vi hade värsta perfekta och väldigt mycket nästan-överväxlingar. men fatta! vi slog KLUBBREKORD! med elva hundradelar :P så nu är rekordet 2.18.17.
sen fick vi köra 4x200 också men jag typ dog och tiden vart la inget vidare, så det var inget att prata om. sen så gick vi tillbaka för att äta och då var klockan typ åtta. passet var liksom en och en halv timme försenat. bra där. då blev det slagsmål om micron igen och sen så var alla trötta och flummiga. carl och martin byggde med kapla och några spelade schack. sen så byggde jag också lite med kapla, nån spiraltrappa. jag är grym på det, kom typ tre varv :D sen så rev carl mitt. buäh. och han gav mig en fetare kaplapinne än dom andra och jag sa att jag inte vill ha den så jag la den på en av plattformarna på deras torn. tyvärr så var det inte så stabilt så hela skiten rasade. klumpeduns, det är vad jag är. sen var det sovdags.

imorse så vaknade jag av att carl hoppade säck på mig. hans mobil låg på bordet ovanför mig och han skulle ta den och pallade inte kliva ur sovsäcken. inte så skönt sätt att vakna på. sen frukost och när martin skulle värma sin pirog (han käkade gorby's pirog till frukost. uuuäck!) så hittade vi imses mat där, som stått där sen igår. hm. och fönstret i köket var öppet och det var sviiiinkallt och radion stod fortfarande på. och vi hade öppnat fönstret när vi käkade igårkväll. hm? och gissa vem det var som åt sist, och som förväntades att fixa iordning köket eftersom han lämnade det sist? jo, imse! ja, hursomhelst. ett långt och segt pass och lag sist på passet. 4x50fr. helt okej, skulle jag tro. lunch som vi inte hade behövt ha med oss, thank god. och sen lekte vi och städade innan vi gick till simhallen. jag, carl, martin och kajs stannade kvar och  M&C byggde R2-D2 i kapla. rastlös, någon? ännu ett låångt och segt pass och imse hade nu meddelat laget på 4x100med. jag fick bröstsimmet. blä, för en gångs skull vill jag faktiskt INTE simma bröstsim. hade hellre simmat frisimmet. men det fick annie och matilda fick rygget. dock tror jag att det gick ganska bra. jag hade visst 1.29.1 eller nåt. sen så tog vi kort på hela truppen och på klubbrekordslaget och sen packade vi ihop och drog hemåt. det var också ett äventyr i sig. vi i helenas bil åkte bakom imse och i första rondellen tappade vi bort dom och oss. så vi fick vända och åka tillbaka och åka rätt och då var imse och dom lååångt före oss. först i vetlanda efter mycket avancerad kommunication så lyckades vi få dom att stanna och vi kom ifatt. haha.

helgens höjdpunkt: "blonda krullet" var där. jag och kajs jagade honom. han är verkligen snyggish. sen så snackade jag på msn med honom och han kände faktiskt igen mig med. tur, det :P

helgens meningslösaste: vi hittade på ett kortspel. högst kort vinner. skitsegt, fast rätt skoj, egentligen. fast tillslut döpte vi det till "det meningslösa".

imon börjar skolan igen och jag har sovmorgon till 9.55.

/f.

january 11th.

träningen var skum. vi körde massa långt och segt fast rätt jobbigt. sen körde vi lite växlingar och vändningar inför helgen. är värsta nervös för att jag kommer överväxla. illa i så fall. damn, vi måste slå det där jävla klubbrekordet nu då!

/f.

january 11th - fredag!

provdag idag.
började vid tio och hade nationella i matte i två timmar. sen hade vi lite lunch och sen var det en timmes prov till.
första provet var faktiskt inte svårt alls. eller jag hade lite problem på några uppgifter, för att få det tydligt. hata "motivera ditt svar"! det andra var däremot desto värre. jag kommer ju inte få mvg på den delen, men förhoppningsvis får jag mvg i matte a ändå. annars vet jag fan inte vad jag gör!
sen såg jag han i TE-tvåan idag med, när vi väntade på att få komma in efter lunchen. vi satt utanför salen där hans klass var. jag svär på att han kollade på mig. eller förresten, näe, varför skulle han göra det? asså, han är så jäkla snygg, är det bara jag som har insett det?! asså, för malin tyckte han inte alls var snygg när jag visade honom, men joz tyckte iofs att han var rätt snygg. blä, jag är hopplös.

/f.

january 10th - torsdag.

skitdag.
blämatte. jag spyr över nationella prov nu. och så ska vi ha ett imon. eller ja, två egentligen. sista datakunskapen. blä. jag hatar azita. och ett oförberett prov i engelska som var busenkelt. jag blir sur om jag inte får sämst vg+.
sen gick jag och gymmade. jobbigt. sen så passade det inte med nån buss så jag gick till stan och handlade godis tills imon och sen tog jag bussen hem. blä. sen var det simmöte. okej. eller alla är så jävla elaka mot mig. hm.
imon är det nationella då, som sagt. det kommer gå åt helvete. antagligen.

/f.

january 9th - onsdag.

träning just like old times imorse. skön, fast jag störde mig som fan på jockebajs då han började sjunga på centralskolan så jag slog honom lite. sen skola. massa roligt på naturkunskapen. sista lektionen ever och vi kollade på hårstrån i mikroskop. sweet. sen hade vi hål och gjorde inget. lite matte och lite historia. jag fick vg- på mitt prov. det kan ju bajsa på sig. hmpf. spanskan var åtminstone bra. jenny och mer än halva klassen försvann från klassrummet så jag och honey gjorde det vi skulle först och sen satt vi och hjälpte (=gjorde allt åt) fogel och dom och pratade och skrattade massa.

äntligen hemma nu då. satt och kollade in klubbrekorden, för det viskades om att vi kunde kanske slå det på 4x50med. klubbrekordet är 2.18.28 och då måste vi simma rätt fort, ungefär på pers, allihop. men sen kollade jag på startlistan och damn, vi är anmälda på 2.12! hur tänker gubbjäveln?! 2.12 kommer vi ju aldrig i helvetet att göra, fattar han inte det?! fan, vad sur jag blir på sånt, jäkla mygel! som på martin, han är på nåt skumt sätt med på startlistan på 100fr, anmäld på 1.00.80. och martin har inte ens gjort under 1.02!! hallå, liksom?! fan, nu är jag sur. putt.

juste, igår var ju jag och mam på bio. förtrollad. den var faktiskt bra och jättegullig. så kul när giselle hade sytt en klänning av hans gardiner. då skrattade jag sjukt mycket.
näe, nu ska jag gå och käka.

/f.


january 8th - tisdag.

ja, första skoldagen efter lovet. gött. eller nåt. skulle åka buss till skolan, men jag trodde först jag hade missat bussen då den inte kom och sedan vågade jag itne vänta längre fall den inte skulle komma och då skulle jag inte hinna gå till skolan och då komma försent första dagen. så jag började gå till skolan och mötte då bussen precis mellan två hållplatser. sen pallade jag inte hoppa på nånannanstans, så jag gick till skolan. rätt lugnt i skolan. fick veta att vi har nationella i matte på fredag, typ hela dagen. men det borde inte bli några större problem, förhoppningsvis. naturkunskapen var rätt rolig. man fick se folk visa sina riktiga sidor. vi skulle plocka ut småkryp/maskar ut kompostjord. steven fick nån panikattack så fort han såg en mask och fogel började rycka okontrollerat när ann sa småkryp. maha, mesiga killar. svenskan var faktiskt också rolig. gunilla lam är skönast. hon har verkligen noll koll. vi diskuterade vad som är typiskt svenskt. massa roligt.
snart ska jag på bio med mam, förtrollad. måste ju använda alla fribiljetter vi har.

dagens klockrenaste:
på svenskan.
gunilla: "ja, då har ni varit med mig i en timme..."
steven: "jaa, fy fan!"

alla brister ut i gapskratt och gunilla ser lite förnärmad ut men skrattar hon med.

/f.

january 7th.

dagens tiominuters skrattanfall:
på träningen.
martin: "biffen därborta (imse) tycker att jag är väldigt hårig."
anders: "då kan han ju själv gå och raka sig."
jag: "var nånstans tycker han att du är hårig?"
m: "typ överallt. och han tycker definitivt att jag ska raka bort bävermusen jag har på magen! fast om jag gör det så kommer den att växa till en ännu större bävermus!"

jag började asgarva och kunde nästan inte hoppa i och simma för det.
men för er som inte vet hur martin ser ut så ÄR han faktiskt jävligt hårig, överallt. okej, inte för att jag har sett honom utan badbyxor, så den biten vet jag ju direkt inget om. men han är skithårig på magen, därav kommentaren ovanför och han har grymt håriga ben. fråga eva. hon tycker att hans ben är det vidrigaste som finns.

/f.


PS. ursäkta för att detta inlägget blev en analys om martins kroppsbehåring. jag lovar att morgondagens inlägg blir roligare. eller nåt. DS.

january 7th - måndag.

studiedag, hell yeah. skolan börjar liksom imorgon först. illa.

har bara päst runt idaag. jag tycker att jag är värd det. men snart så ska jag dra och gymma och sen simma. det är typ AB-vecka nu. aj, aj. och i helgen är det JDM, det ska bli massa bra. fast jag kommer bara få simma lag, och det enda laget som är säkert är 4x200fr. antagligen blir det det enda jag får simma. och då blir det ju lite surt. hmpf.

/f.

january 6th - söndag.

jag är trött.
distansjakt idag. och gissa vad stackars jag fick simma. 200 fjäril! ouch. och så missade jag tiden med typ tre sek eller nåt bara. fast jag slog annie, iaf :D sen vart det lite vila för oss och sen matchades jag mot matilda på 100med. jag var typ astrött och så, så det gick typ bajs. missade med kanske 25 hundradelar. hmpf. dock provsimmade jag in min nya baddräkt. skitsoft att simma i, plus värsta glidet. sweet! dock är det jäävligt tajt och det gör ont att dra den på sig och ännu ondare att ta av sig den. hmpf. men vill man vara fin får man lida pin. eller om man vill simma snabbt och samtidigt ha en cool baddräkt så får man lida pin. let's hitta på nya ordspråk!

imon blir det sista lediga dagen. gött. sen börjar skolan igen. dock så blir denna veckan också rätt soft. vi får ju betyg och så. sista veckan av höstterminen är på vårterminen. här på höglandet är folket lite skumma. speciellt kommunpolitikerna som har bestämt att det ska vara såhär cpigt.

/f.

january 5th - lördag.

pompom, idag är det lördag.
om typ nån timme kommer kusinerna, förhoppningsvis. christer (min farbror) sa att dom inte riktigt visste än om det skulle komma två, en eller ingen bil hit idag. tacksamt, med tanke på att det är pappas släkt och det faktiskt är han som fyllt år. hmpf.

/f.

january 4th - fredag.

aj. ont. överallt.
hvetlanda kom till oss idag för att umgås och träna med oss. vi simmade ett lagom segt pass på mornen och sen blev det vattenpolo. viktor, stackarn, hade mig efter sig hela tiden och han hade röda rivmärken på både bröstet, ryggen och armarna. men ingen annan klarar / vill ta sig an honom, så då blir det alltid min uppgift. dock förlorade mitt lag stoort. hmpf. sen blev det massa god lunch på coco thai. sen lite glass på det och sen lite styrketräning och pingis. styrkan var jobbig. fast massa rolig. utom plankan med vridningar.
sen blev det vattenträning. eller ja, tillsammans med hvetlanda var vi 18 pers. sen var det även träning för dom små, så sammanlagt allt som allt var vi 28 pers på två banor. ouch, liksom. så vi körde inte så många meter utan mycket skovla på stället och trampa vatten och lite lagkapper och så. så nu är jag död.

imon blir det kalas med tjocka släkta.

/f.

january 3rd - torsdag.

japp, torsdag. alltid en bra dag. inte.

igår var det hårt. träningen bestod ENBART av medley, vilket definitivt känns i armarna idag. sen när jag kom hem kollade jag på heroes. blä säsongsavslutning. spelade in entourage och kollade på det i morse. det är fan bra. måste börja följa det. kollade även på sista OC-avsnittet idag. sorgligt med massa bra. jag ska nog börja kolla om hela serien från början till slut. inte hoppa över någon minut. det borde ta sådär några månader.

idag har jag päst runt lite. ska la käka snart. åtminstone anser min mage det nu. jag har faktiskt städat min garderob lite. typ plockat ur allt, lagt ner lite i källaren och plockat tillbaka resten in i garderoben igen.
ska la dra och träna sen. och imon blir det massa bra. hvetlanda kommer hit och tränar med oss hela dagen. träffa sandra!

btw, grattis till min pappa, han fyller år idag!

/f.

january 2nd - onsdag.

lata dagar att ha lov. verkligen.
därför har jag inte gjort eller ska göra nåt vettigt idag. eller jag lovade att fixa nåt tackkort till mamma, men det går nog fort. och så borde jag rensa garderoben. japp, där var mitt lovnöje!

äh, jag drar nog och gymmar sen med. kul.

/f.

january 1st - gott nytt år 2008.

japp, gott nytt år!
gårdagen var rolig. först var vi hos joz, och sen åkte vi tll festen. där var det dock inte så mycket folk men det kom hela tiden fler och tillslut så var hela huset fullsmockat. och alla var pissfulla. jag och malin och annie drack lite. typ cider och så. sen så var det nån jobbig jävel som verkligen letade efter nån att strula med. han satt som ett plåster på oss hela kvällen. sen var det parken och det var kallt som satan. fast ALLA var där så det blev varmare. alla var fulla och kramades och sa gott nytt år tio i tolv. lite kul. och annie "raggade" på prior. hahaha, det var kul. sen såg man martin springa runt med värsta kameran och värsta objektivet som han hade snott av någon. haha. bra kväll och mycket trevligt folk som jag älskar.

/f.


PS. jag glömde skriva att snyggingen från TE-tvåan faktiskt var på festen. dock var jag för feg för att gå och prata med honom eller nåt. blä. DS.

RSS 2.0