I could bet that I could learn the language that you speak and learn to speak it well.

mina muskler skriker lite smått. idag följde jag med hanna och julia och gymmade. det var första gången på kanske fyra år. jävlar! jag kommer vara mörbultad imorgon. dock var det roligare än jag minns, men just maskiner är fortfarande ingen hit. jag gillar matta och egna/fria vikter. mumma!

idag bestod dagen mest av termo. en övning, en föreläsning och sen plugg hela eftermiddagen. vi smet iofs bort till kåris och kollade på kårens dag och snodde godis. jag köpte mig även data och diagram på cremona. kan vara det mest ovärda köpet nånsin. hur kan en bok på mindre än hundra sidor kosta nästan trehundra spänn? skjut mig! för övrigt anmälde vi oss till fejden idag och igår, eller när det nu var, fixade vi kiltar. det kommer bli ett bra kaos-år. jag känner ändå lycka nu.



/f.

I'm trying to keep you from the modern days and the easy ways.

idag gick jag upp svintidigt och tvättade och när jag var på väg till skolan fick jag ett sms om att det stod en anka i gastown. mycket riktigt, det gjorde det. en tung, jävla betonganka! tack ekak! mysterierna kring den är dock fortfarande en hel del, men den är ju hur som helst söt. nu står den dock i öhlförrådet. det krävdes femton pers och en domkraft för att frakta bort den till ställen där den var mindre i vägen. en mycket spännande onsdag, minst sagt! resten av dagen bestod av komplex. på slutet skrev jag lite bevis. förhoppningsvis kan jag lära mig hälften kanske. jag får sålla lite och hoppas på det bästa. sen gick jag hem och lagade lite mat. jag hade hoppats att hannis velat träna med mig, jag är så less på att träna själv. men de skulle gå ut och äta, så det får bli imorgon istället. mumma!

/f.

step on my face, I wanna be close to you.

jag åkte hem till nässjö med min farbror. det var värt det alla gånger. och jag kunde ju utnyttja att åka bil så jag kunde sova och bli obakis det två timmarna det tar till de djupa skogarna. väl där blev det hälsning och massa massa mat. jag blev lovad en matlåda som jag sedan lyckades glömma kvar, fastän jag lovat pappa att jag skulle komma ihåg den. det var skönt att träffa pappa och de andra igen. prata massa roliga saker med anna. hon ska komma hit i höst, har vi bestämt. måste bara hitta en helg som passar, när det inte är pubis eller fejden eller jobb eller nåt annat.

idag gick jag till skolan och dog på komplexen. simon skulle hjälpa mig, men det gick inget vidare. sen åt vi våfflor och kollade på tävlingen. jag blev imponerad av chris som vann på fjorton. jag orkade bara fem, det fick räcka. det var min lunch och middag. sen köttade vi komplex och deriverade in i helvetet med tre produktregler. sen insåg vi att det nog var brutalt fel. FML. jag borde nog börja med bevisen snart. det är ju ändå bara tjugotre stycken.

/f.

sena nätter, tomma glas.

jag är bakfull. gårdagen blev bra till slut. efter tre föreläsningar jag spenderat med att spela luffarschack med mig själv drog jag äntligen på mig byxorna och vi började laga mat medan pojkarna och karin åkte till ikea. en stor mängd krossade tomater och en skvätt jeltzin senare hade folket börjat trilla in och de åt och sen målades det många fina muggar. det målades för fulla muggar! hihi! fast sen var det några som inte blev så fina, typ de två jag målade. jag gör inte fint, jag gör funktionellt ju! sen vankades det caps och floffen gick på löpande band. usch, farligt värre. men till slut dog det ut och vi städade och gasqueade. det var en bra kväll, även om gasque-musiken sög rätt hårt. när freddy lyckas ha det helt tyst på dansgolvet i säkert en minut...

idag var jag rätt bakis när jag vaknade och övervägde att helt skita i att träna. men jag drack lite resorb och begav mig iväg och tog krafttag. fast det var ett dåligt pass, eller om det bara berodde på att ledaren var stressad eller nåt, kanske. men det köttade gött. så nu har jag ätit lite stekt korv, jag ska ju ändå få mat igen om några timmar. om en timme blir jag hämtad och så åker vi till nässjö och firar susan. det kommer bli en bra eftermiddag.

/f.

I know baby that darkness serves a purpose, but this has been going on for way too long now.

nu vill jag inte vara med mer. mina dagar är bara dåliga. jag sover för lite och är i skolan för lite. jag vill inte vara med. och jag har inte pluggat något alls idag. jag öppnade komplexblocket och tittade på talet i en kvart jag hade till övers. men vi skickade in termoprojektet. det är det enda produktiva jag gjort. och köpte present till susan. plötsligt längtar jag väldigt till nässjö. jag saknar sommaren och friheten. nu mår jag bara dåligt igen. jag vill springa iväg, i hopp om att skiten står still. men på nåt sätt blir jag förföljd. det sämsta rådet idag var att inte ta saker personligt. om man inte förstår håller man käft helt. jag blir så jävla trött. jag kan snart inte ta mer lågstadielek. det jag tycker är roligast blir till och med förstört. jag vill skjuta mig i huvudet. godnatt.

/f.

livet är fult, du är fager.

jag hade en fruktansvärd dag idag. det ösregnade när jag gick till skolan så mina skor blev blöta och mina sulor började skumma. sen matlabbade vi klart och började plita lite på rapporten. sen bestod resten av dagen av komplex. jag har residy upp över öronen. men det var rätt roligt att räkna på. nu har jag ändå gjort några uppgifter och förstått lite. det är ju bra? när hanna gick och tränade gick jag och babblade i spritis innan jag gick hem. tolv timmar i skolan. min telefon stendog idag också. mitt i ett sms, kaboom! sen var och förblev den död i runt fem timmar, innan jag äntligen lyckades få igång den. sann lycka när den buzzade till och började lysa. och så trillade det in tio sms, jag är poppis! tydligen är fejden-datumen spikade nu. i mitten av november drar vi till lule och sen kommer jag troligtvis att dö. men det kan väl inte vara så farligt?

/f.

don't sit down, 'cause I moved your chair.

man blir så jävla less på livet efter fyra föreläsningar. eller efter lunch var det övning så vi gick så fort demon var slut och satte oss i bulten och njöt lite. sen hade vi den fina vektorn och sen försökte jag och hanna oss på lite termo med blandat resultat, så vi gick hem. dagar som dessa blir verkligt händelselösa. min enda bedrift var att kopiera helenas mugg-pubaffisch från förra året och ändra datum och kaos-logga. jag gör inte fint, jag gör funktionellt!

/f.

I am a volcano and I'm burning with power inside.

jag lyckades få många timmars sömn inatt. ändå vill min kropp inte sluta vrida sig i hostplågor. jag förstår inte varför jag aldrig blir friskt. det är jag ju minst sagt värd nu för tiden! jag gick till skolan och matlabbade med resten av klassen. jag måste ju ändå säga att man inte kan låta bli att le när horzcat dyker upp. på lunchen lyckades jag på okänt sätt spräcka min matlåda. hörnet trillade liksom av. hmpf.

jag spenderade eftermiddagen med lite komplex och sedan lite termo med tm'arna som tittade förbi. från början var det tänkt att x-mas skulle räkna med mig, men han, jokern och honey kopierade våra förberedande uppgifter istället. så jag var inte väldigt produktiv. istället för att gå och träna på kvällen, pga av min hemskeliga hosta, gick jag hem och lagade mat och failade som vanligt brutalt när det kom till tillagningen. denna gången lyckades mitt knivskaft smälta och ha sig. jomensåatteh.

/f.

och det var så mycket som var sorgligt med den trippen.

jag beslutade att gå på håkan i fredags. kan varit bland de bästa valen jag gjort. det var fantastiskt. en perfekt avslutning på sommaren. strålande väder och tjugo tusen på liseberg. tack göteborg! sen hängde jag lite med prosex innan jag gick hem, stelfrusen, och somnade under duntäcket. sen var jag duktig och gick upp och tog krafttag och cashade av mitt fysiken-kort. så nu sitter jag här med världens träningsvärk. den började komma smygande redan igår när vi satt i spritis och gjorde ett tappert försök att plugga. jag försökte förstå lite av komplexen. det är tur att jag har simon, tune och drottz ändå. de fattar ju faktiskt. så idag definierade vi holomorfa funktioner på en pizzakartong. hur som helst. igår skulle vi träffa ekak, men först hade vi en fin förfest i skrubben med livshistorier. det drog ut lite på tiden och vi kom till ekak senare än vi skulle. så de var bittra och gick därifrån så vi gick tillbaks till skrubben och öhlade lite till innan gasquen. det var en fin gasque med stört mycket folk. v hade nollavslutning och qq7 dj:ade. det var riktigt bra! när allt stängde ösregnade det och jag drog mig för att gå hem och stod och pratade under partytältet i släppet i nästan en timme innan jag orkade pallra mig ut och traska hem.

idag vaknade jag dödsbakfull men jag var ändå tvungen att gå till skolan. jag vill inte plugga. jag är så trött. jag är sliten och mår dåligt. och imorgon är det lv4 redan. den inleds med matlab hela morgonen. men förhoppningsvis blir det smålandet i helgen. åh!

/f.

inte lykke li, men ganska så lyck-lig.

jag får aldrig så mycket fri tankeverksamhet gjord som när jag diskar. nu har jag lagat mat i över en och en halv timme och fyra matlådor senare med laxpasta återstår rätt mycket disk. jag tror det kan vara bra att låta tankarna flyta lite. även om jag visst spårade lite, som vanligt.

/f.

Jag muckar gräl med allt det där jag också vill men inte törs.

jag gick upp svintidigt och tvättade. fail på killen som tvättat igår kväll och glömt bort det. jag plockade ur två fulla maskiner med blöt tvätt...! sen gjorde jag mig welldressed wednesday-fint och gick till skolan för en heldag komplex. det var tungt, men vi lyckades göra några små framsteg när vi satt längst upp i gd och räknade. jag ogillar trigonometriska funktioner starkt. sen hade vi SI och jag förstod lite till. med stor betoning på lite.

efter flera timmar i det imaginära talplanet kopplade jag, moby, smör och dalbin av med lite labbförberedande till imorgon. det tog oss två timmar att räkna på en värmepump. jag håller alla tummar för att vi inte får retur igen. jag och dalbin blev åtminstone godkända på första labben. check på det!

imorgon är det matlab igen och på kvällen blir det nog pub hos qq. kaos har abstinens. så en eller två öhl kan ju aldrig skada!

/f.

Du kan kalla mig utanför för att jag inte gjorde som de andra gjorde när de gjorde som de gjorde förr.

min dag bestod av föreläsningar åtta till fem. då blir man rätt mör. efter det satte jag och hanna oss och matlabbade lite. vi insåg att projektet ska in om en vecka och vi har knappt börjat. nu grundade vi iaf lite för rapporten, även om det nog kommer ta många timmar innan den är klar. som om vi inte har annat att göra... sen åkte jag och handlade och västtrafik hatade mig som vanligt så det tog hur lång tid som helst. mitt liv är trist. och jag har fortfarande inte förstått grejen med att det ska regna horisontellt. vad är det om, egentligen?! så jag tänker protestera mot hösten genom att ha kjol på welldressed wednesday och nu kura ihop mig och se säsongsavslutningen på true blood!

/f.

baby, run me over.

puffningen var faktiskt hur rolig som helst. vi fick baren vid laserdansgolvet med tappöhl. det var nice som tusan att stå och chilla och tappa öhl. asgött, faktiskt. då och då kom det förbi folk man kände och hängde lite. och på efterfesten capsade vi massa innan jag till slut traskade hem, än en gång efter att det ljusnat. sen sov jag tillräckligt länge, men vaknade ändå schleten som fan och begav mig till skolan. vi lyckades med ungefär en halv uppgift i termon på ett par timmar. fast jag gillar ändå termon mer än komplexen. just nu iaf. vi får väl se vilken kurs jag kommer vaska om några veckor...

imorse hade jag tänkt att vara på nordstan vid tio så jag kunde plugga sen. det slutade med att jag kom till skolan runt halv tolv, lagom till lunch. efter lunchen hade vi årskursträff med catarina och nikola. vi fick höra att vi var awesome, än en gång. men lite uppmuntran kan aldrig vara fel. sen kom även det studiesocial skyddsombudet (eller vad det nu heter) och pratade. undrar varför just kf2 valdes ut... sen började dagens lektion klockan tre med en termodemo. jag förstod faktiskt bitvis av vad som hände på tavlan. uppgiften var visserligen en mördare, men jag förstod. lite åtminstone. cred till mig? sen satte jag mig och fick hjälp med komplexen av simon innan jag och hannis gick och testade på cxworx. inte riktigt lika kul som jag trodde, men jag är helt övertygad om att jag kommer ha mördande träningsvärk imorgon. det som tvingar mig att gå i trappor ska dö...!

/f.

och på tomhetens botten står vi på toppen.

gårdagen var nog fan episk. två demosar på morgonen och lite lunch och ett antal vändor till kårhuset. sen satt jag, dalbin, smör och matilda och gjorde termo, labbförberedande och efterberedande. det tog oss ungefär fyra timmar. kul liv! men nu förstår vi rätt mycket ändå. men jag har sån sinnessjuk pluggpanik nu. jag. måste. börja. plugga. och sova. och träna. så på måndag börjar mitt nya liv. på kvällen åkte vi och hömtade sjuka mängder öhl i b0f-bilen och började preppen för sepe-sitsen! vi ritade en stor seperuta på golvet i gt och när folk började droppa in hade vi sittning i rutan. det var så jäkla roligt! sen hamnade jag i skrubben och pratade länge innan nollan kom från balen och capsen drog igång och allting mörknar lite. nån gång frampå morgonen hade alla numera nymble gått hem eller till skrubben och vi städade och kokade kapsyler. de tog aldrig slut. när det för längesen ljusnat igen traskade jag hem. och sov till sena eftermiddagen. om en timme är det puffning på gång. jag är taggad. och hungrig och schleten som fan!

/f.

you told me how to walk but left me running here.

igår var det preppningsdags. hela dagen gick fantastiskt. vi inredde kalle glader och gt och lagade mat och sen när de sittande började droppa in gled jag mest runt och såg snygg ut. mak serverade så jag och peter som inte hade någon särskild uppgift satt och pratade med dem. dammiddagen blev hur lyckad som helst! prosex kom och gücklade och sprutade bubbel över hela scenen. det moppade jag duktigt upp sedan. vi var bara sex pers som städade och det tog ändå bara en timme. sen gick jag och moby till gasquen och röjde den sista halvtimmen.

det blev en kort natt och det var tungt att gå upp till åttasmatlaben. jag och hannis var varken pigga, pepp eller särskilt duktiga. men vi stod ut och sen ringde jag och drog upp moby för att vi skulle kunna gå och lämna tillbaks passerkortet till kalle. efter lunch hade vi långlabb. den var sannerligen lång. jag dog. den var inte ens särskilt intressant. sen var vi dessutom tvungna att sitta kvar för vi fick retur på de förberedande uppgifterna vi svängt ihop under lunchen. sen mailade jag och moby lite inbjudningar till sepe, sådär dagen innan. morgondagen kommer bli EPISK!

/f.

Remember how cool we felt, behind the corner smoking cigarettes.

herrejävlar. jag ska aldrig mer gå på skumgasque. det var som en enda stor orgie. alla var skummigt intvålade och allt var fantastiskt friktionsfritt. när jag kom hem runt halv fyra gick jag rakt in i duschen med alla kläder, inklusive skor, och stod där i en kvart. och ändå försvann inte skummet. morgonen därpå var de fortfarande blöta och luktade fruktansvärt illa, men jag hade inget annat val än att ta på mig dem och dra till skolan och preppa för kaos-kvällen. därav de stora fina utslagen jag nu har över hela kroppen. dö. kaos-kvällen blev lyckad och nollan blev minst lika fulla som alla pateter och annat folk som kom och capsade. det var många som var mycket bakis igår. det är ALLTID lika roligt att titta på.

igår eskalerade nollaidsen brutalt för min del. så jag var helt utslagen på labben på morgonen. även de tre och en halv timmarnas sömn hade sin del i det hela, men labben flöt ändå på. och resten av dagen. jag öppnade för första gången komplexboken. det var svårt, så jag stängde den igen. sen hade vi ett möte med b0f och sen gick jag hem och sov. och vaknade gång på gång av smsgruppen. det är också ett jävla påfund. ungefär som caps!

idag var jag om möjligt ännu sjukare och pallrade mig ändå till skolan för att åtminstone närvara fysiskt på föreläsningarna. psykiskt var det värre. jag dog lite under termon. en hel dag med föreläsningar är så jävla brutalt. när vi äntligen slutade hade jag sovit den senaste kvarten, så då köpte jag mig lite "det är synd om mig-godis" och gick hem och drack te. jag dör lite. jag ska sova och peppa xy imorgon! woopwoop!

/f.

I think you're crazy.

idag struntade jag helt i frullen och åt sushi med johan och sen träffade jag hannis för några timmar shopping. vi skulle till systemet, men där var det kö in till och med, så vi struntade i det. annat spatserade vi runt och köpte strumpbyxor och smink och jag köpte även skor och en sparkdräkt som min jag-klarade-staten-present till mig själv. mumma! nu har jag även hunnit tvätta lite och handla och har slängt på mig byxor och bikini och är redo för zzzzzkumparty! men först: tequilaförfest!

/f.

nu brinner hela skogen.

min vecka har flugit fram. jag förstår inget av de flesta föreläsningar och idag var jag inte ens där. i måndags och tisdags chillade jag äntligen lite.  i onsdags var det temasits. vi förfestade hos göras. hela dagen hade jag längtat efter att få dricka öhl. så det gjorde jag. målade till zebror och leoparder kom irafas till sittningen. jag blev fruktansvärt full. hur jag lyckades med det har jag ingen aning om, men jag glömde helt bort att det var sittning och missade efterrätten. sen gick jag till gasquen och traskade hem framåt natten, fortfarande grådassig på armarna och i ansiktet. igår vaknade jag bakis och gick till skolan tidigt så jag hann fixa lappar att sätta upp här och var i spritis. sen gick jag till lektionen i byxor och jag och hannis refreshade våra matlab-kunskaper ordentligt när termoprojektet drog igång. tur att vi har honey och fredrik som kan hjälpa oss!

efter lunch började vi preppa pubrundan och åkte till systemet för att returnera sen i fredags samt köpa ny öhl. det tog oss nästan två timmar. och killen på systemet har nog säkerligen varit trevligare andra gånger, men mot oss var han fruktansvärt bitter. vi fick iaf tolv tusen i retur och gick då asmycket plus på puben vi trodde hade gått jättedåligt. de pengarna plus lite till köpte vi ny öhl för och kånkade in allt till de olika kylarna. sen stressade vi runt och hade oss och åt pizza och sen satt jag i släppet första timmen. redan tjugo minuter innan vi öppnade var kön ända upp på kemigården. kvällen led och blev hur lyckad som helst. jag smällde på stort och gjorde väl totalt runt trehundrafemtio kfkb-shots. vi använde upp 57 flaskor galliano. det är sinnessjukt mycket galliano. sen har vi fortfarande massa retur men vi har redan gått plus. det är AWESOME! efter att jag och kvasten städat hela kemigården och överallt utomhus och de andra städat inne blev det efterfest. klockan fem vandrade jag hemåt, knäppfull. sen vaknade jag halv elva och var fortfarande jättefull, så jag somnade om och dök upp i skolan vid ett, djävulskt bakfull. då insåg jag även att det inte var föreläsning jag hade, utan demo. så jag gick därifrån också och städade skrubben med moby och sen spenderades kvällen på häfvet. vi bar kylen till festu ytterligare en gång, men vi effektiviserade det, så det gick både lätt och snabbt. jag förstår inte vad vi höll på med där förra veckan!

imorgon ska jag och hannis gå på stan och sen är det skumgasque på kvällen. tvätta byxorna lite, kanske? mumma!

/f.

RSS 2.0