Du måste veta när du ska säga stopp.

Gott nytt år! Några timmar före här borta. Jag saknar er. Hjärta. Nu längtar jag hem och bort på samma gång. /f.

The sky is not always sunny.

Jag mår inte bra. Jag drömmer massvis på nätterna. Jag saknar och tänker och funderar. Jag gömmer mig i böcker och musik. Tolvhundra plöjda sidor på en veckas tid är inte normalt. Jag tror jag håller på att bli galen. /f.

All I want for christmas is you

Jag har det varmt här, tro're eller ej. Typ trettio grader eller så. Men nu ska jag äta ojulig buffé. God jul alla jag älskar och saknar. /f.

det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

nu sticker jag och vänder mig inte om. hejdå göteborg, min älskade. vi ses i januari igen. lova att du gjort nåt åt slasket, kylan, ensamheten. jag kommer sakna dig som fan. lycka till mitt hjärta. och förlåt för allt ont jag gjort. jag ska bli snäll, det är mitt nyårslöfte. bli och förbli. men nu ska jag bli brun, i första hand. och glömma. tack för allt, fina älskade göteborg.

/f.

this is the year.

eftersom jag försvinner ganska rejält i några veckor nu tänkte jag passa på att summera året med en fin lista jag tog av jens. lite sådär flashbacks kvällen innan jag drar utomlands. det och en myskväll-playlist. åh!

1) Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
börjat på chalmers. svikit. gråtit som aldrig förr. flyttat. bott själv. varit riktigt ensam.

2) Höll du några av dina nyårslöften?
jag tror jag sket helt i det här med nyårslöften. kanske bli smal, men det har jag ju inte direkt lyckats med.

3) Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej. eller, isf jens syster. typ.

4) Dog någon som stod dig nära?
ja.

5) Vilka länder besökte du?
sydafrika, spanien. och mellanlandningar lite här och var. strax även thailand.

6) Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
ett bevis på att jag är duktig på något eller gör något rätt.

7) Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
tredje och femte juni. sjuttonde augusti.

8) Vad var din största framgång 2010?
dm-bronset. och ala a, kanske. definitivt inte mina gymnasiebetyg.

9) Största misstaget?
alla svek.

10) Har du varit sjuk eller skadat dig?
jag var grymt sjuk efter sydafrika, i klass med lunginflammation eller så, sen fick jag astma och lyckades få en fin muskelinflammation i överarmen. och jag tappade visst rösten häromveckan. och honey råkade stämpla mig på studenten. min tå är fortfarande svart, nu ett halvår senare.

11) Bästa köpet?
emmabodabiljetten.

12) Vad spenderade du mest pengar på?
kläder. och tågresor.

13) Gjorde någonting dig riktigt glad?
baldagen var den bästa dagen i mitt liv. det var den lyckligaste stunden.

14) Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
pokerface - lady gaga. och så mycket annat. åh. jag blir tårögd.

15) Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare.

16) Vad önskar du att du gjort mer?
lett mer. pluggat mer. varit snällare. varit bättre.

17) Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit. varit elak. frusit. känt mig ensam.

18) Hur tillbringade du julen?
i thailand med mamma.

19) Blev du kär i år?
jag var. och blev på nytt.

20) Hur många one night stands?
två.

21) Favoritprogram på TV?
gossip girl. vampire diaries. nu har ju mitt tv-tittande blivit ganska begränsat. eventuellt svenska hollywood-fruar också.

22) Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
jag tror att personerna jag hatar är ganska konstanta.

23) Bästa boken du läste i år?
det var jättelängesen jag läste. men twilight, måste jag ju säga. eller den sista av böckerna, breaking dawn.

24) Största musikaliska upptäckten?
hoffmaestro. oskar linnros. ludwig bell.

25) Något du önskade dig och fick?
ja, min mac.

26) Något du önskade dig men inte fick?
ja.

27) Årets bästa film?
inception.

28) Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
skrev nationella i svenska b. sen gick vi ut i jönkan på kvällningen. shottar på amore och sen centrum och dansdansdans. fint!

29) Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
massvis.

30) Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
poppig. mer stuprör. mer kjolar. mer blus. mer fint.

31) Vad fick dig att må bra?
dans. musik. kärlek.

32) Vilken kändis var du mest sugen på?
jag vet inte. jag antar typ oskar linnros.

33) Vem saknade du?
jens. matildo och alla simmarälsklingar. conny. mamma. pappa. susan. annapanna. malin. moa. tamara. steven. emelia. och nu saknar jag redan chamers.

34. De bästa nya människorna du träffade?
HANNA. PETER. SAUDI. ANNA gånger några stycken. DAVID. ROBERT. SIMON dä. CHRISTOFFER. KFKB <3


Merry christmas, you just ruined my favourite holiday.

jag vill säga att jag är lycklig, att gårdagen var svinbra och att jag fortfarande är mätt, att det ska bli roligt att åka iväg, att jag gillar att packa, att jag är förväntansfull och att allt är hur bra som helst. men fan, vad jag skulle ljuga då. jag ljuger inte. jag vill bara sluta gråta hela tiden. slippa vara orolig för allt. jag är så less på allt. och till råga på allt vill jag bara att julen ska vara över så chalmers vanliga kneg börjar. då har jag mindre tid att tänka på allt.

men det är inte det att allt är pajat. det är så mycket djupare än så. med de orden blev det föralltid skadat. fint. jag trodde jag förtjänade en smula lycka nu. att jag förtjänade att vara glad. jag är så jävla naiv.

/f.

I know everything about us.

tentan gick åt helvete. och duggan blev kuggad, fick jag veta. kunde det bli en härligare kväll? det var dock härligt att gå en sväng i nordstan efter lunchen med alla och jag köpte mig en fin liten svart kjol. sen åkte jag hem och kollade simningen och sen var jag glad med hanna på kvällen. vi var säkert tjugofem pers i henriks lägenhet. jag är så glad att hanna finns. men jag borde byta umgängeskrets om jag nångång ska få känna mig smart och snygg och duktig. dessutom var jazzhuset fett ovärt. blä.

idag shoppade jag julklappar för många slantar. men det är det värt. och jag kan nog vara den bästa på att komma på bra klappisar. mumma! sen tog jag en sväng åt mig själv också. finkläder att ha imon, mumma! jag längtar efter morgondagen. till och med att gå upp klockan fem känns lockande.

/f.

Luck and intuition.

jag vill mest ta livet av mig. även om jag älskar tentavecka dödar det mig långsamt. kan jag fjorton bevis? njaa. kan jag partialbråksuppdelning? njaaa. kommer jag klara tentan? njaa. nja'na är många, men jag försöker hålla mig uppe. om ett dygn dansar vi av oss fötterna till vacker musik. jag kommer sakna chalmers så jävla mycket över julen. men det ska bli så skönt att få vara ångestfri i några veckor, iaf fram tills termo-omduggan i januari. jag tror inte fem poäng räcker till godkänt... men nu sover jag tills imon och vaknar utvilad och peppad och alla bevisen sitter och så hoppas vi på integralkalkylens huvudsats. "F(x) är en primitiv till f(x)"!

/f.

I want to break free.

torsdag fredag lördag har varit både upp och ner. faktiskt mest ner. jag vet inte riktigt om jag fixar att gå igenom allt igen. men det verkar ändå vänt lite. jag hoppas det. jag behöver inte mer av den sortens drama, inte nu. jag vill fokusera på tentan. jag kommer visserligen kugga båda, men ändå. jag vill ändå ha det bra, jag borde få vara lite lycklig. men jag trivs ändå med tentavecka. spritköket är aldrig så mysigt eller ser så förjävligt ut som då. jag älskar det.

/f.

She was heaven when I met her but she was hell when I came asking for more.

jag har bevisångest. tentaångest. termoångest. jämviktsångest. julångest. tidsbristsångest. för lite träningsångest. all tänkbar jävla ångest man kan ha. dessutom tog jag sovmorgon imorse. jag får ångest över det också. jag vil inte ha sån jävla ångest. inte hela tiden. jag vill också vara glad. jag har ju en anledning till att vara lycklig, till att le, men det funkar liksom inte. jag orkar inte med mitt liv mycket längre. jag mår för dåligt för detta. förlåt.

/f.

We need to swallow all our pride and leave this mess behind.

Ja, jag har fruktansvärd tentaångest och vill bara springa runt och skrika. Fast jag testade ute på häksträdgården, det funkade inte för fem öre. Jag har hur som helst läst runt sextio sidor i kära prinsen. Men det hjälper inte riktigt. Och sen fick jag den fina uppenbarelsen om att jag ju faktiskt har fjorton bevis att plugga in till torsdag, när jag nu ska hinna det... Jag har åtminstone sovmorgon imon. Vilket jag ska utnyttja till max. Jag ska läsa klart och börja skriva bevisen. Ja. Sen ska jag träffa mamma på torsdag, lite välbehövd pluggflykt. Så ska jag kötta termo hela helgen. Ja. Jag ska fixa det här. Och sen ska jag bli brun. Ja! /f.

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

min helg har varit kalasbra. även om jag egentligen inte gjort något. fredagkvällen och hela lördagen spenderades i frölunda. lördagdagen gick åt till prinsen. fast jag somnade lite då och då. men jag blev några meningar klokare hur som helst. och det var ju huvudsaken. synd bara att jag ändå inte kommer klara duggan och att jag fortfarande har fyra jävla kapitel att läsa. om jag satsar på ett halvt kapitel om dagen, hinner jag då? jag får lösa det på nåt sätt... annars finns det ju alltid omdugga. äsch.
idag var jag på hockey med pappa. synd bara att frölunda var helt värdelösa. det var å andra sidan även hv, men äschdå. så länge man gör flest mål spelar det ingen större roll. sen lagade jag mat och sånt nu ikväll. snart väntar sängen, ska bara hämta min tvätt och påbörja min packlista. mumma!
imon ska mitt hår även försvinna lite. och sen ska jag prokrastinera med lite julklappsshopping med den finaste. jag känner mig faktiskt lycklig igen. jag tror att det var helgens förtjänst. underbart!

/f.

I am evil, I am bad. I'm the biggest liar, I make people sad.

det var tungt att gå upp imorse. jag orkade göra mig fin, men jag orkade inte le. jag orkar knappt nåt alls. och skolan, liksom. jävla thomas. och sen de andra. jag vill inte vara bitter. jag vill vara glad för dem. jag vill bara vara en del av allt. men mötet med syon och programansvarig var bra. för en gångs skull nåt som är bra med den här skolan, den här staden. jag längtar bara bort. även om jag knappt har nåt att längta till.
duggan gick nog rätt kasst dessutom. jag hoppas dock på två poäng. om jag har tur. och om thomas är snäll. mja. sen blev jag hämtad av pappa och susan och vi åkte till kungälv och ploppade ner farfars aska i ett litet hål och sen spanade vi lite på ikea och satt fast i bilkö till stan innan vi mötte upp andra halvan av jonsson-släkten och åt middag på en indisk restaurang. mums. nu ska jag nog bege mig till frölunda och få le lite. jag behöver det. dock behöver jag plugga också ju...

/f.

"Mister, visa mig den maximala hastigheten!"

idag gick all min luft ur. jag känner mig verkligen som en ballong, splittrad i tusen bitar. jag orkar inte mer. jag orkar inte med mig själv, orkar inte med skolan, mattedugga, termodugga, mattetenta. det är snart lv7. vafan. jag orkar inte. hanna säger att hon är krigare. jag är fan inte krigare. jag kommer inte fixa ett år med att känna mig såhär utanför. det värsta är att ingen förstår. jag är bara så jävla patetisk. inte ens robert förstår. jag blir bara osams med alla. jag kan inte ens längta hem, jag har ju inget hem kvar. vart ska jag ta vägen med mitt liv? jag kommer aldrig härifrån...

/f.

RSS 2.0