But hey, I want you to know that I'm ready to go on my own.

braiga dagen idag. jag och jenny skulle gödselvattna idag så efter att ha testat lite, släpat upp skiten till kyrkogården, fyllt på vatten och rullat ut slangen satte vi igång. jag hann vattna TVÅ rabatter innan det hände något och det forsade ut vatten på ett ställe där det inte skulle forsa vatten. så det var bara att stänga av, rulla in slangen och rulla ner hela maskinen. BRA! men efter att jag rensat några häckar och sådär emellan var maskinen lagad igen och vi kunde dra igång. gött.
efter jobbet åkte jag till jens och åkte med honom till nässjö. snäppet roligare än att sitta på ett kokande tåg. jaa.

och jag har minisovmorgon imorgon!

/f.

Vad begär du av mig? Ett svar på en fråga du inte ställt.

jag är fruktansvärt trött. det var jag faktiskt inte imorse. men dock igår när jag gorde en klassiker och somnade med mobilen i handen IGEN. tydligen hade jag fått svar inom en minut efter det jag skickat och hunnit somna stenhårt innan jag fick svar tillbaka. woho!
idag var det rensa häckar som stod på min, oscars och davids lott (kan man förresten säga så? jag orkar typ inte tänka efter). först några få infattningshäckar och sen de feta som är hur många och jobbiga som helst. de tar aldrig slut. jag säger då det. dessutom höll vi på att smälta bort i värmen. det är hårt som fan att jobba. och sen fick jag åka tåg hem. dock slapp jag gå ända bort till trafikskolan för pappa kom och hämtade mig. efteråt blev det en kort sväng hemma innan träningen. vi var FYRA på träningen. jag, matildo, alice och viktor. och jag, matildo och alice simmade 1600 innan viktor ens värmt upp. värt! rätt tråkigt. 1200 insim och sen lite medley och sen 1000 hp. ROOOOLIGT! och sen några längder på korten. keratinfosfat <3

nej, nu ska jag hoppa i säng ögonabums. så fort jag ätit upp min macka, vill säga.

/f.


You are as sweet as candy.

jag kom hem för nån timme sen nu.
tävlingen har gått dåligt. jag har verkligen bytt spec, både imse och conny håller med om det. jag med, faktiskt. det enda som var tillstymmelse till okej var 400 och 800 och möjligtvis 200br för att det var bra rent tekniskt. men jag öppnade ju på 47, så jag kan inte säga att det var bra... sen idag var sista grenen 100fr och det var verkligen det som utan tvekan gått allra bäst. 1.08.89 hade jag. bara drygt två sekunder över pers i kort. woho! fast jag hade otroligt mycket syra sista tjugofem, men jag fajtade bra, tyckte conny. han är lite bäst, conny. dåligt att han inte ska med till falkis. vad finns det då för små lyckopiller? han är i alla fall ett av mina små lyckopiller. bäst är det!

vi har haft sjukt fint väder hela helgen, dessutom. regnkläderna och mössan och vantarna behövdes tack och lov inte. men jag packade ner dem ändå, bara utifall att. men sol har det ju varit hela tiden. och varmt. ryggsim var inte att tänka på att simma bra. alla simmade i zick-zack och fick solen i ögonen. woho! och alla blev lagom brända och krispiga och alla blev sjukt röda runt ögonen. jag har uppgraderat min solbränna ytterligare. den här gången är jag vit runt ögonen och i övre delen av pannan. och efter insimmen och 800och diverse andra gnetdistanser fick jag snygga ränder av både bikinin och aquan/fastskinen. jag älskar solbränna!

/f.

Ska du med hem på lite... vahettere..?



jag hittade den! woho!

/f.

åh, gud, vad har jag gjort för ont?

dagens mest spelade låt (förutom billie jean med michael jackson. han är ju död, för er som är lite efter. och därför spelar de hans låtar på radion typ nonstop.)


/f.

Du säger ingenting, det säger allt.

det är sjukt varmt ute nu. både bra och dåligt, tycker jag. mest bra. men det är jobbigt att jobba när det är så sjukt varmt. speciellt i en svart t-shirt. lyckat!
igår var det min tur att rensa. infattningshäckar, den här gången. det suger verkligen att rensa häckar. finns knappt något tråkigare. efter jobbet åkte jag till trafikskolan och gjorde lite teori. ETT fel på sluttestet. är jag grym eller är jag grym? sen blev det simhallen med sprinttävling, filmning och grillning. sämst. jag förstår inte hur jag kan simma så sjukt värdelöst? jag hade sämre än vad jag hade när vi körde i DECEMBER! och då hade jag ju inte ens varit i vattnet på en månad. vad är detta? det känns ju FRUKTANSVÄRT lovande inför tävlingen imorgon. njaa...

imorse var allt skit och jag höll på att försova mig. idag var det min tur att tvätta igen. jag får aldrig göra några på listan, för oscar är så sjukt sämst och hoppar över alla dubbelgula så jag får göra dem. dåligt av honom. sen nångång efter fikat hände det nåt med tvätten. trycket blev fjösigt och den började låta konstigt. efter mycket testande och tänkande och dividerande kom vi fram till att den var paj. grattis! att allting pajar när jag har dem? hur lyckas man? så jag åkte och chillade lite med johanna tiden som var kvar. äckligt varmt. då är det ju i och för sig rätt gött att stå och hålla på med vatten, man kan ta sig en liten dusch närhelst man vill!

nu har jag sprungit runt hemma och packat grejer till tävlingen. det är ju ute så man måste ju helgardera sig. shorts och t-shirt OCH regnkläder och vinterjacka. jobbigt. men det lär nog bli sol, så det blir ju härligt. inte riktigt fullt lika härligt är det att jag redan börjat fjälla på axlarna. ouch. jag har dessutom upptäckt att jag har bränna efter gummistövlarna på vaderna... sexigt!

/f.

Min hud är vit under mitt armbandsur.

jag dör lite på att det är så varmt. dessutom har jag tråkigt som jag vet inte vad. är det INGEN som vill hitta på nåt, åka och bada och typ kolla på solnedgången, eller nåt?
dagen idag har åtminstone varit bra, om än lite varm. det var min tur att tvätta idag. jag gjorde fyra stycken på listan. VÄRT! jag fick den jobbigaste graven av alla på hela kyrkogården. det tog två timmar att göra klart den. bra. det var liksom tio graar i en plus staket med feta stolpar som var som egna gravstenar bara de. woho! och nu har jag lyckats skaffa mig en bonnabränna i och med att jag haft t-shirt på mig. och jag har skavsår på vaderna efter gummistövlarna. jag testade att vika ner skaften, men det hjälpte inte. sen testade jag att sätta silvertejp på benen på det stället där det skavde. det såg bara jättedumt ut. och hjälpte inte för fem öre. till slut gav jag upp och skrotade stövlarna och gick i skor istället. vått och härligt! efter jobbet fick jag ta tåget hem, för mamma hade åkt hem tidigare och stuckit till stugan för att sola. jag vill också. jag vill bada! men alla är så dissiga. och jag mötte liksom honey och lövet när jag GICK hem. de verkade ha varit i stensjön och badat eller nåt. hallå. varför blir jag lämnad nu? dåligt!

/f.

Jag har gått de vägar ingen visat mig.

allsång på skansen. en klassiker. som för övrigt inte är riktigt slut än. men det var trista artister så jag hoppar slutet. men det roliga jag tänkte på var att i publiken är det en fet skylt som säger "södertörn sim-sm 09!" say what?! sm är ju i linköping? eller? nu blir jag osäker. måste kolla på simma. jo, visst är det linköping. mendå? haha. men det var lite roligt ändå. jag skulle gärna vilja höra förklaringen till den skylten. haha!

nu blir det sommarens första morden i midsomer och imorgon blir det stentvätt och tjugofem grader!

/f.

I'll tell my plans to you.

min rygg bränner något kopiöst. det är hemskt. och jag har sprungit runt i stor, kolsvart t-shirt hela dagen. mitt i solgasset. liiiiite varmt. det straffar sig att bränna sig. jag kan inte ens ha riktigt bh på mig. AJ! för övrigt har jag mest rensat blommor och chillat med oscar när han haft soppatorsk. och som vanligt blev vi glömda i slutet. alla åkte in och lämnade oss med maskinen. sjukt osmidig är den. vi kan ju inte precis släpa in den för hand. så vi var tvungna att gå in först och hämta skjuts för att sedan åka in med den. smidigt, ohja! men nu är jag hemma och inomhus. jag är evigt tacksam för det. ibland kan det bli lite för mycket av det goda. dock hade det ju inte suttit helt fel med en glass?

/f.


Show me all the way back home.

idag var det en riktigt bra dag. för det mesta.
jag har tvättat gravstenar med högtryckstvätten hela dagen. i gassande sol. AJ, mina axlar. ni anar inte. jag har vattenblåsor på ryggen. sådär skönt att ha tajt baddräkt på det sen. så nu blir det t-shirt resten av veckan. kanske lite smart att ta med sig en ljus då. plus att det kommer bli jävligt najs att visa upp min fjällning för alla i ljungby i helgen. OCH jag kommer ju säkert få en ny rand då, bara för det. BLÄ!
efter jobbet blev det körlektion. min SISTA. ja. och det gick sämst. jag råkade köra in i trottoarkanten. jag såg hur körkortet, som varit inom räckhåll, fick vingar och flaxade iväg. bra. det var ju PRECIS vad mitt självförtroende behövde. fattas bara att teorin skiter sig också.
sen åkte jag och tränade. rätt lamt pass. rätt chill. och jag var väl som vanligt den enda som tycker 1200 var roligt. det är alldeles lagom långt. helt perfa. och lagom fart, sådär. jag gillart! och sen lite på korten och sådär. chill-i-dill.

nej, nu blir det sängen. oscars tur att tvätta imorgon. så det blir nog blomrensning för min del. mer tid för sms, med andra ord. bomba mig!

/f.

I found a way to let you in, but I never really had a doubt.



hur kan ett band lyckas vara så otroligt bra?

/f.

There shouldn't be snow on the 10th of May.

jag är hemma från stugan nu. himmelens skönt. jag och mamma låg ute och solade och lyssnade på när tomas ledin sommarpratade. sen kom regnet och vi packade ihop och åkte hem. vad jag inte tycker om regn. regn suger rätt mycket, så att säga.
imorgon börjar jobbvecka nummer två. trevligt. jag och oscar ska tvätta gravstenar, så jag har sjukt mycket att se fram emot!

men jag vet inte riktigt om jag mår bra. rent psykiskt. för jag är ju egentligen sjuk och sådär fortfarande. men det är ju annat med. jag failar ganska mycket nu för tiden. jag trodde allt var bra. fast nu känns det mest kass. lite synd. men så är det. jag inbillar mig nog bara alla känslor. jag är lite sämst, trots allt.

/f.

För du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är.

jag kom hem för en liten stund sen. jag valde att sova i stan hemma. egentligen skulle vi stannat och sovit hos ida, men eftersom honey och lövet ändå skulle till nässjö kunde jag lika gärna hänga på och sova lite längre imorgon sen.
men det var iallafall väldigt trevligt hos ida. lite mycket dricka, för vissa, kanske. typ ante. men annars hade vi roligt och trevligt. och jag har massa fina kort dessutom. woho!

/f.

Han ville bli en stor poet, och liksom skriva sånt som ingen annan skrev.

snart kommer honey och vi ska åka till ida. mys. och det bästa gänget är där. det blir sjukt bra. jag gillart, gillart, gillart.

glad midsommar på er alla!

/f.


Förlåt, jag trodde du var nån annan.

jag är sjukt sjukt sjukt trött. jag har varit vaken sen klockan fyra. TACK SÅ MYCKET!
jobbet var rätt jobbigt eftersom jag var så oerhört trött. men jag och johanna gled mest runt i elbilen i ösregnet. vi vattnade blommor, vilket kändes VÄLDIGT onödigt. sen lyckades vi på nåt sätt få en kran att explodera i en hög vattenpelare. vatten, liksom <3 jag var dessutom sjukt barnslig och hoppade jämfota i en vattenpöl mitt framför sofiakyrkan. härligt! gummistövlar med stålhätta är skiten! sen efter att jag och magnus sprungit och hämtat mat i ösregnet åkte vi till dunken och åt. mums! pallas athena är mums. och sen åkte jag hem och sov en timme innan körlektionen och träningen. första träningen på drygt en vecka. jag har egentligen fortfarande ont i halsen. men jag sa inget. och passet var sjukt tråkigt. massa ben och massa arm och BARA medley. jag hatar medley. sen pratade jag och imse om att jag borde byta spec. det är på tiden, tycker jag med. fast han kan ju ändå inte säga att jag är långdistansare, precis. jag är väl mest ingenting? men jag accepterar gärna frisim som spec, sålänge jag slipper benspark. jag tänker stå fast vid bröstsimmet då!

imorgon är det midsommar. härligt. på kvällen ska vi vara hos ida (tror jag) och ha trevlans. enligt steven ska vi supa albin under bordet. lycka till, säger jag bara! ^_^

/f.

If I only knew the answer I wouldn't be bothering you .

jag är hos jens nu. dagen har varit lam. och jag har ont i fötterna och är jäkligt trött. halva dagen bestod i svischning och resten av dagen rensade jag och oscar grusgångar. plocka upp alla jävla almfrön, typ små löv. en miljard sådana på en kvadratdecimeter. KUL! och när man lyckats plocka upp tillräckligt många för att det ska vara godkänt och snyggt kommer det en vindpust och det börjar snöa frön. snacka om meningslöst och helfailigt jobb! jag blir så trött.
sen gick jag på stan och dog i några timmar innan jens kom hem så jag kunde åka till honom. väldigt roligt att sitta själv på mackmakeriet och dö. jag kände mig hyfsat mobbad. men det var ju långt att gå till johan's. lite fel håll att gå tillbaks till väster om jag ändå skulle till liljeholmen igen sen.
nu ska jag nog sova. eller jag lär somna i jens supermjuka soffa inom en väldigt snar framtid. dock ser jag fram emot morgondagen. halv jobbdag och sen mat på dunken och sen hem och chilla. och midsommarafton i övermorgon. bäst! blir samma bästa gäng som sist. lite svårslaget, sådär!

/f.

Hur länge har det pågått? Skit i det, god natt och sov gott!

jag är rätt trött nu, känner jag. jag vill skriva fysiskt utmattad, men det skulle låta så konstigt misstänkt... jag har iallafall kört med svischa hela dagen. grästrimmer, alltså. det är rätt kul. allt med maskiner är roligt. fast jag suger rätt mycket på att trimma snyggt. jag råkade slasha av några (läs jättemånga) blommor. det blev oerhört fint!
efter jobbet satte jag mig på trafikskolan och gjorde massa teori och klarade pärmarna. grymt! sen var jag och mam och dumpade alla prylar till loppisen. jag fick dessutom veta att jag tydligen ska simma ugp i ljungby nästa helg. BRA! vi som bokat hotell och sånt i göteborg den helgen, eftersom albert konfirmeras. men jag ska ju tydligen till ljungby och simma ungefär ALLT märkte jag av startlistan. BRA!

/f.

turning my head away.

jag lyckades krossa ett glas innan. härligt att jag har hela fotsulorna fulla med glassplitter. det knarschar så gött när man går.
nej. imorgon får jag och oscar kämpa på igen. sen blir det trafikskolan efter jobbet. lite seriös inlärning. jag måste ju fixa det här snart!

/f.

Everybody were laughing and we were listening to our favorite songs.

jag började jobba idag. världsbäst och helsämst. så är det faktiskt. härligt att träffa alla. jag och oscar ägde hela kyrkogården som vanligt. men efter lunch var det jävligt segt. jag hade glömt hur sjukt TRÅKIGT det är att rensa grusgravar. tur att vi nog hinner bli klara imorgon innan frukosten. gött. sen lär vi ju antagligen få rensa blommor. och det suger ju också. vi vill tvätta gravstenar. roligare än så blir det ju inte. men vi hade ju tur idag att det åtminstone var fint väder. shorts första dagen, liksom! händer inte alltför ofta. vi hoppas på fint väder resten av sommaren med. handskbränna och och stålhätteskobränna <3

/f.

Falling out of a perfect dream.

nu har jag städat ur vartenda litet skrymsle i mitt rum. och slängt massa och gett resten av de urbota fula prydnadssakerna jag har till loppis. det känns som att alla de där äckliga små sakerna är ett avslutat kapitel i mitt liv. gud, så poetiskt. det blev hur som helst rätt mycket skit. så kom till loppis i eksjö på torget nångång i sommar och köp min skit! woho!
om några ynka timmar börjar jag jobba i år igen. närmare bestämt elva. det går fort!

/f.

I say I don't know what can that be.

jag har knappt någon röst. jag hatar verkligen att vara sjuk. dock är jag inte lika snorig längre, men det har mest övergått till halsont och borttappad röst.
idag har jag mest chillat annars. var nere med pap och handlade massa saker till jobbet och har plockat ihop lite grejer och sådär. så nu är jag redo att pimpa kyrkogården i sex veckor! jag är nästan lite pepp. om jag bara kunde bli lite frisk. och om det kunde sluta vara så kasst väder hela tiden. blä!

/f.

dandelions, dandelions, dandelions.

ett smakprov på mina bilder från stugan idag. och jag vet att jag typ är sämst på att redigera dem. dock så är det bara nummer två som ska vara med i "mitt digitala herbarium". det är en rödfibbla, förövrigt. familj: korgblomstriga växter. och första bilden är ju då en maskros, för er som inte är så bevandrade i den svenska floran.

 

/f.

find a cure for my life, find a cure.

jag var en sväng i stugan med m&p innan. jag smög runt och fotade blommor till mitt digitala herbarium. biologi suger verkligen. hemskt. plus att jag knappt känner till några arter heller. sämst!
nu ska jag spendera kvällen i soffan framför babel med en burk ben&jerrys. men jag skulle ju bli lycklig om jag fick några sms med, så jag inte känner mig helt bortglömd och utlämnad!

/f.

Pin a smile on my face.

det var verkligen längesen jag mådde så här kasst. jag kunde knappt sova igår. det är riktigt illa.
så nu har jag legat på sofflocket och druckit te och kollat på film. slutet på illusionisten och hela million dollar baby. den senare var RIKTIGT bra. och egentligen jävligt sorglig. eller så är det jag som är sentimental när jag är sjuk? och även ikväll kommer det nog bli väldigt lugnt. det var nog ganska korkat att gå ut igår. det var korkat. ja. jag måste ju bli någotsånär frisk till måndag. jobb! eller kanske jobb <3? på nåt sätt ser jag faktiskt fram emot att få jobba. tjäna pengar. och träffa alla. trevlans. fast jag lär ju dock inte ha nån större fritid. sova på frukostrasten, hell yeah!

/f.

I like you so much better when you're naked.

jag kom nyss hem. sjukt oplanerad kväll. det började med att jag drog till honey och där var tamara. vi laddade upp lite innan vi skulle på förfest till otto. trodde vi. sen kom malin, malin och jossan och vi gick till otto. men vi blev utslängda ganska så direkt då hans pappa skulle komma "snart". efter lite dividerande om vart vi skulle ta vägen gick vi tillbaks till honey för vi pallade inte gå genom halva stan till en förfest. hos honey blev det dricka och aqua och hits for kids! bäst! sen tog vi oss till hotellet. där var det lamt. riktigt lamt. men sen träffade vi moa som lyckats sneaka in sig på balkongen och då blev det lite roligare. dansgolvet var ösigt. men när "rednex" började spela stängde dansgolvet och allt blev jättelamt och det var fortfarande inget folk. så vi gick till bryggan där det var betydligt mycket mer folk och mer packat. jag träffade lukas och fick honom att gå med hela vägen hem till mig. för jag mådde inget bra på grund av min förkylning. jag har nog feber egentligen. härligt att ungefär alla är sjuka nu. bra! men det var trevligt att gå och prata med lukas och sånt. han är härlig.
nä, nu blir det sängen. sova bort förkylningen och allt. och bara chilla imorgon.

/f.

I min värld är det fegt att va ful.

jag kom nyss hem och in från ösregnet. jag gillar verkligen inte när det regnar såhär. jag var liksom tvungen att ha på mig regnbyxor för att inte bli alldeles på tok jätteblöt. hemskt. dessutom var ju alla andra i skolan fint uppklädda och fixade och allt. jag kände mig bara som skabb. tur att jag hade malin med mig då, som inte var jättefixad heller. skolan var ju som väntat inte så mycket för världen. fast musiken i aulan var riktigt bra. poppigt. dock förstod jag inte riktigt kopplingen mellan "I like you so much better" och sommarlov... efter aulan fick vi "betygen". OCH JAG FICK MVG I SPANSKA! jag blir så jävla glad. det gjorde seriöst hela min dag trots min dunderförkylning. jag kan knappt andas, så lyckat. så att träna är ju bara att glömma och allt sånt. så det blir "fekke" istället. lamaste ordet. nåt moa sa att de säger i uppsala. så vi tog efter. fekke på hotet ikväll, liksom! värt!
jag var förresten på trafikskolan en sväng innan med, jag satt lite på datorn och klarade alla testen jag gjorde. bäst är jag. jag börjar åtminstone få lite självförtroende när det gäller teorin nu. GÖTT!

/f.

för jag skakar av alla denna meningslöshet.

näst sista dagen i tvåan var riktigt bra. eftersom jag vaknade med sjukt ont i halsen, som nu senare under dagen övergått i en dunderförkylnin och ännu mer ont i halsen, skippade jag att vara med på gympan. de var för övrigt bara fyra som var med, jag och malin och steven hoppade mest runt lite. sen blev det samhäll och vi åt upp malins muffins och albins tuppkaka. mycket gott, må jag säga. sen blev det dessutom jeopardy, tjejerna mot killarna, och killarna var sånna sjukt dåliga förlorare. "lag SALLAD!" på kemin blev det ännu mer fika. TJOCKT! min kladdkaka hade kletat ihop sig till en klump i min burk så jag satt och åt med sked. men det var ju inget fel på smaken, åtminstone! efter en sån tjock förmiddag blev det ingen lunch för mig och malin, det var ju pannkakor, liksom. tjockt och tjockare. jag drog till trafikskolan en sväng och tror att jag klarade en pärm. woho! sen pep jag hem på två minuter och bytte väska innan jag mötte upp malin och moa och åkte till jönköping med dem. riktigt trevlans! även emma mötte upp lite senare och vi gick och käkade på mackmakeriet och sådär. sen fick jag åka tåg hem själv sen moa och emma gått på bio och malin hoppat av bussen hemma hos jens. dagens enda fynd för min del blev ett par ljusblå fejk-wayfarers. festival-glajjer, indeed!

woho! imorgon är det skolavslutning. det betyder att jag kommer vara i skolan i högst en och en halv timme, vilket mest innefattar rektorns överpretentiösa babbel i aulan och utdelning av den individuella studieplanen i klassrummet sedan. sen blir det nog lunch med m&p och "hotet" på kvällen med honey och malin och typ jens. fina grejer det! jag blir så lycklig!

/f.


jag grät när jag tog tåget upp till stockholm.

woho! sverige vann fotbollen. gött att zlatan lyckades kicka in ett litet mål också. woho! fast min kladdkaka blev lite fail. ganska mycket fail. stenhård på ytan och världens klet inuti. knappt gräddad, liksom. men mja, den var smaskig ändå, liksom.

/f.

Han stannar upp en sekund, handen fattar efter hud. Ljuset växlar till neon, sekundrarna blir ljud.

jag var uppe och tränade imorse som vanligt. jag var ovanligt trött imorse. och vattnet var ovanligt äckligt kallt och blött. hemskt. passet var dessutom skittråkigt. jag har ont i både axeln och knät med. så jävla värt. jag är VERKLIGEN INTE i bra form nu. sen åkte jag iallafall hem och sov en timme innan skolan. som även den var jäävligt värd. vi käkade glass och lekte lek på engelskan. sen gick jag, honey, annie, moa, saba och tamara till stan i ösregnet och åt på coco thai. härligt med tre timmars hål. under tiden vi satt där inne regnade det inte jättemycket men när vi väl skulle ut igen vräkte det ner vatten. vi var inte särskilt torra när vi väl kommit in i skolan igen. och så blev det en kort biologilektion med lite betygsnack och utdelning av floror och sådär. jag känner mig väldigt pepp på att göra blomuppgiften om det kommer regna såhär hela sommaren... sen åkte jag till trafikskolan och failade några pärmar innan jag åkte hem och gjorde kladdkaka. MUMS! (och bara för att reta jens, jag gjorde RIKTIG kladdkaka, inget oboj-micro-äckel, hihi!)

så snart blir det fotboll, sverige måste ju vinna, för bövelen! fotboll och kladdkaka med min käre fader blir finemang. men sen, på fredag, vad händer då? vi funderar på hotellet, men jag vet inte. vi får väl se, nånstans måste jag ju ha att ta vägen. fast det skulle inte förvåna mig om vi hamnar hos eken, på ett eller annat sätt. ^_^

/f.


Låt mig ha ont, låt mig skrika färdigt.

idag var det riktigt soft. vi var ute på biologin och kollade på blommor. jag borde verkligen ta tag i blomuppgiften snart. innan alla blommor hunnit blomma över, liksom. sen var det korpen flyger på svenskan igen. tråkigt värre, så det blev sudoku idag med. vi äger, det må jag säga. sedan kollade vi på little britain på engelskan. vad jag älskar det programmet. de är underbart sköna. jag kan inte sluta skratta! sist på dagen var det fysik och mats och gunilla bjöd på fika och vi kollade på nån film om att slå världsrekord i höjdhopp, ungefär. sen fick vi sluta fyrtiofem minuter tidigare. riktigt gött. jag tog vara på tiden och satte mig på trafikskolan och klarade de två kvarvarande repetitionerna på datorn. WOHO! så nu är det bara pärmar kvar innan uppskrivningen! fast jag fick ytterligare körlektioner uppsatta. så jag ljög igår. hmpf. jag kommer verkligen inte ha nåt liv alls i sommar. jobb och sen trafikskolan och sen eventuellt hem och käka och sedan träning mellan sju och nio varje dag och hem och bums i säng och så rullar det på. HÄRLIGT! jag ska avanmäla mig till nuss med, by the way. jag är inte alls pepp på att tävla nu. jag åker hellre på hultan, liksom! woho!

/f.

Spelar ingen roll alls för dom speglar.

idag var det segt, lamt och allmänt onödigt egentligen.
på matten var vi ute på fotbollsplanen i ösregnet och sköt upp raketer och flög med leksakshelikopter. ganska ovärt och väldigt kallt och blött. varför ska det regna så mycket just nu? på svenskan kollade vi på en isländsk film. korpen flyger. sjukt störande musik och jag och honey tyckte den var trist, så vi satt och spelade sudoku på hennes mobil. så sjukt bra är vi! inte för att det var överdrivet svårt, hihi! på samhällen körde vi nåt spel dä man skulle styra ett land och man fick poäng i popularitet och ekonomi. vårt land, bandicot (efter crash bandicot, haha!), var rätt kassa, vi hade 42% i popularitet. HAHA. dock hade vi 56 i ekonomi, och man var tvungen att ha 51 på båda för att klara spelet! kul.
sen gick jag till trafikskolan, efter en lång snacksession med honey. min förhoppningsvis sista körlektion. gick väl sådär. rätt hyfsat ändå. nu gäller det bara att kämpa på som fan med teorin. jag har fortfarande inte klarade andra delen och jag börjar få panik nu. det är inte alls särskilt långt kvar nu! oaw!

träningen ikväll var seg. en hp-serie på hur långt som helst. är han dum eller? vi kan ju liksom inte köra 225m sju-takt!  eller 275 sex-takt. jag dog lite. och fick världens huvudvärk. dessutom tror jag inte heller att det var alldeles nyttigt att inandas målarfärgslukten i de djupa andetag man tar när man simmar hp. annelie och carro stod och målade inne vid bubbelpoolen och det luktade i hela simhallen. jag höll nästan på att svimma ett tag sedan.

imorgon blir det sovmorgon. välbehövligt med sömn! sen måste jag väl göra teori som vanligt. jag MÅSTE fixa det nu! NU NU NU!

/f.

En dag ska alla skulderna betalas.

jag har precis suttit och läst igenom jens trettio sidor långa b-uppsats om nätdejting. jag hade rätt mycket att kommentera som den språkfascist jag är. men jag tycker ändå att det på nåt sätt är roligt att korrekturläsa. ett hobbynöje, liksom. alla andra gillar att kolla på tv och sånt, jag gillar att korrläsa texter och gotta mig åt alla fel! jag är konstig! HAHA!

/f.

Well now, she don't need to see the sun ahead.

jag är död. idag har det inte gått mycket bättre än de tidigare dagarna. värdelöst. 800 var bara katastrof. 10:44, liksom. kass. på lunchen åt vi på pallas athena. så gött! sen åkte jag, alice, matildo, vendela och helena till rosträdgården. vi satt i nån gunghammock och hade frågesport. haha. jag ägde ut dem ^_^
jag simmade första grenen på eftermiddagspasset. 100br. bröstsim borde inte få kallas mitt spec längre. jag vet inte vad som hänt. 29.0 typ. värdelöst. ohja! sen var jag klar för dagen och för hela helgen. så jag duschade och sådär. de andra hade lag kvar, men eftersom jag simmat skit hela helgen blev jag petad. dessutom hade det varit väldigt synd om vendela om hon fått sitta i simhallen hela dagen utan att simma nåt. så jag fick istället sitta ensam i två timmar. jag fick inte åka hem, eftersom "vi är ju klubbkompisar och då ska man heja på varandra"! my ass! innan har jag alltid hejat på ALLA, men när jag insåg att folk aldrig hejar på mig slutade jag med det. men nu ska jag tydligen ändå heja på alla de som aldrig hejar på mig? motsägelsefullt! dumt, för jag brukar simma lite bättre om jag får lite support, om jag vet att någon tror på mig. då börjar jag nästan tro lite på mig själv med.

när jag äntligen blivit hemskjutsad av helena åkte (ja, åkte! jag protesterade som fan, för det är ju max tvåhundra meter...) jag och m&p till handskerydsskolan och röstade. jag har nu officiellt blivit myndig, jag har röstat för första gången. status! men nä, jag berättar inte vad det blev. men det blev ett random blått parti, åtminstone ^_^

/f.

Let's go, let's go, let's go, let's go, let's go ner på stan.

det är helt sanslöst. det har gått så jävla dåligt idag. jag finner icke ord! jag halvsov mig igenom morgonpasset på golvet i korridoren utanför omklädningsrummen, men ett antal störningsmoment i form av simmare från jönköping, anderstorp, hvetlanda och eksjö. gött. sen blev det lag sist på passet. 4x100fr. jag hade sistasträckan för ovanlighetens skull. rätt dåligt lopp. okej öppning, 32 nånting och sen 1:07 hem. mja. jag kan ju mer, egentligen. sen stack vi till a6 och käkade och somnade nästan i soffan på bokia efter att ha läst "kissboken". bra. tillbaks till simhallen och 50br för mig och matildo. och det var nu allting verkligen brakade ihop. jag tänker inte ens förnedra mig så mycket att jag talar om vad jag hade. men herregud! den tiden gjorde jag för TRE ÅR SEN! helt sanslöst vad det var katastrofalt. jag finner verkligen inte ord. jag vet fan inte vad jag ska ta mig till för att kunna simma snabbt igen. jag dör!

just nu spelar sverige fotboll. vm-kval mot danmark. varför suger sverige alltid? jämt när det är någon viktig match eller idrottsevenemang haussas (håsas?) det upp hur mycket som helst, men det slutar ändå alltid med pannkaka. vi är så sjukt dåliga. vi borde skjutas. på vår egen nationaldag, dessutom. trumpetfanfar, NU!

imorgon blir det en timme tidigare än imorse. 100br, 800 och eventuellt medleylag. frisim isånnafall. men med tanke på hur jag simmat den senaste tiden ska jag ju inte förvänta mig för mycket...

/f.


I made promises, I broke promises.

igår var det väldigt väldigt bra. utom tävlingen. jag simmade KASS! en tvåhundring bröstsim som inte ens var jobbig och som bara var allmänt värdelös och sen ett lag på fyra gånger två som var bra för alla utom mig. WOHO! men vi tar nya tag nu snart.
sen åkte jag hem snabbt och bytte kläder innan jag drog till joz. lite mat och lite prat och sen gick jag och honey till stan. först en sväng på bryggan bara för att. vi skulle ringa dit jens och lövet, men de var hos eken så vi gick mot eken för att möta dem. vi hann gå hela vägen dit OCH vänta i tio minuter innan de kom ut. snabbt jobbat! sen gick vi till bryggan igen och honey och lövet drack nåt äckel. tillslut fick jag som jag ville och vi gick till hotellet. där var det kö. och det var svinkallt ute. jag lånade jens jacka och frös ändå. efter att ha köat en halvtimme (en ut, en in) kom vi in och dansade i nån timme eller sådär innan jag åkte hem. roooligt!

nu har jag sovit i lite drygt fyra timmar. så nu blir det strax jönköping igen. bara lag nu på morgonen och sen 50br i eftermiddag. jag vill göra det bra nuuuu!

/f.

I regret I've been a lousy son.

studentfredag. och regn. ösregn.
efter att jag gått upp och stekt lite pannkakor och sådär åkte jag till trafikskolan i regnet och satt och failade repetitionsuppgifter hejvilt. sen blev klockan ett och då tog jag mig fram till skolan, där det var knökafullt med folk. stackars studenter. just när de sprang ut började det ösregna. jag tog lite kort och grattade några. då träffade jag honey och bad henne hålla mitt paraply. då försvann hon in i folkmassan med det och jag stod själv kvar och blev genomblöt. lyckat!
sen cyklade jag hem efter att alla gått på sina vagnar och nu ska jag strax dra till jönköping och tävla. jag börjar bli smått nervös. när jag kommer hem ikväll blir det nog hotellet. crasha studdefesten, liksom. woho!

/f.

In her head she sees butterflies with pistols.

skolan var så sjukt ovärd. hur lam som helst. vi spelade volleyboll på gympan. vi var åtta som överhuvudtaget var med. bra! sen var både samhällen och kemin inte särskilt mycket bätte. sen stod jag och rev min samhällsbok i småbitar. alla andra taggade bokbål, maha! sen hade jag min absolut sista spanskalektion i steg fyra. jag funderade ärligt talat på att skippa hela lektionen först, men eftersom hela mitt betyg hängde på just detta var jag lite lätt tvungen att gå. vi hade diskussioner och lite annat om sex texter. härligt. jag har dessutom inte en susning om hur det gick, om jag lyckades göra så att droppen fick mvg-bägaren att rinna över. hoppas hoppas!
träningen ikväll var chill. RIKTIGT chill. fysen var också rätt chill. jag har ju ont i axeln och knutar i hela ryggen. BRA inför tävlingen nu. sen fick vi sluta fyrtio minuter tidigare, efter att bara ha kört typ tusen meter plus ett antal frisimsväxlingar. gött!

imorgon ska jag disponera min tid väl. jag är ju ledig hela dagen eftersom det är student och sånt. på morgonen måste jag steka pannkakor att ha och äta på tävlingen. sen hade jag tänkt sitta lite på trafikskolan och göra lite teori. fixa andra delen på repetitionen. jag MÅSTE göra klart innan skolan slutar, typ. hela nästa vecka får gå till det. jag har inget liv! sen vill jag egentligen gå och kolla lite på studenten. de springer ut vid ett, så det blir perfa. sen blir det tävling på seneftermiddagen och sen fest på ett eller annat sätt på kvällen för joz fyller änteligen arton! WOHO!

/f.


It was planned from the beginning and the plan was carried through.

åhå. så det var onsdag.
jag fick skjuts till och från träningen, som dessutom var tråkigare än vanligt. jag var inte alls särskilt med i passet utan låg mest och tänkt på annat. tänkte på fina känslor. saker jag egentligen tycker om. sen åkte jag hem och sov efter träningen. välbehövligt må jag säga.
skolan var en lektion. engelska. och vi redovisade aka. läste innantill om våra semestrar på höglandet. jes. sen åt vi lite och snackade med biggan om balen. och just då började det VRÄKA ner regn. precis som i morse. men ann sa att vi ändå skulle ut till lövhult, så det var bara att ta på sig regnbyxorna och börja cykla. vi lyckades dock ta oss dit utan att bli blöta, men väl där började det regna och hagla nåt så in i norden. och det var ju inte alltför roligt därute heller. anlysera en landyta på en gånger en meter och räkna antalet arter däri. WOHO! nv-nördar är vi allihopa, allihopa, allihopa!
sen cyklade jag och malin hem till mig och fixade oss lite snyggare innan vi drog till stan och käkade med tamara och moa och sen blev det fix till balen. rulla ut röda matten. men den blåste nästan bort. tegelstenarna flög hit och dit. och avspärrningsbanden gick av. och det var strul med fotograferingen på pigalle. ALLT var kaos! det slutade med att vi fick sitta med fötterna på mattan för att den överhuvudtaget skulle ligga kvar på marken. det var kallt. mina fingrar var stelfrusna efter att ha suttit med kameran i handen i en och en halv timme. och stackars alla med balklänning. det kan inte varit varmt och skönt, precis. men det regnade ju åtminstone inte. och alla var så fina. jag vill också gå på bal.

sen var jag tvungen att cykla hem. väl hemma blev det plugg. drygt fem sidor spanska att översätta och sådär. jag kommer nog faila imorgon. vg är inte bra. jag BORDE ha mvg i alla språk. annars kommer jag ju ALDRIG kunna bli tolk. inte för att det ändå kommer bli så, men jag hade ju åtminstone varit halvvägs.

/f.

see you, miss you, love you, take care.

jag åkte till skolan tidigt för att skriva fysikprov. det gick inte bra. vi fick tillbaka dem på lektionen i eftermiddags. jag hade vg. sämst! varför kan det inte gå bra längre? resten av lektionerna var bara jobbiga. jag tycker inte ens om skolan längre. och sen började det ösregna, lagom tills jag skulle cykla till trafikskolan. blött. och teorin går inte framåt. jag har åtminstone prickat för de delar jag har mest fel på i boken. det var ungefär en miljon saker. hur ska jag hinna? jag får läsa i teoriboken när de andra läser jp på frukostrasten på jobbet. mja.

sen blev det träning. hejvadroligt. inte. vi körde tärningen alternativt klockan. man fick välja. jag valde tärningarna först. och slog två sexor. alltså 2x400 fart 3-4, WOHO! sen var det ingen annan som slog tärningarna... sammanlagt körde jag 1750m frisim på de fyrtio minutrarna vi körde tärningen/klockan. bra att det typ var 600 mer än alla andra. men jag tjänar ju på det. gnet, javisst! men sen skulle vi köra hundringar och ingen ville köra först, så de puttade fram mig på pallen och när jag var i luften kommer viktor och typ prejar in mig i trampolinen. och jag drar i underarmen och sådär och försöker vrida mig i luften för att undvika ett totalt magplask och landar väl på sidan. när jag kommer upp till ytan står alla och asgarvar åt mig. visst, det måste sett roligt ut, men det svider rätt rejält på min arm med, liksom. det hade ju varit lite lugnt om viktor bett om ursäkt eller nåt, men icke... jag menar, det var ju så JÄVLA synd om william när anna råkade hoppa på honom för att han stod i vägen. herregud, vad trött jag blir!

imorgon är det träning som vanligt vid sex. sen har jag inte körlektion, så då blir det SÄNGEN! marvellous! men skolan sen blir väl sådär. om det inte regnar som det gjorde idag ska vi och b-klassen ut till lövhult på "exkursion". lyckat. och på kvällen är det bal. jag håller tummarna för att det ska vara lite fint väder då. jag vill ju inte heller bli blöt, i och med att jag ska hjälpa till!

/f.


show me all the way back home.

så. nu har jag råpluggat körkortsteori. läst igenom rosmans välanvända häfte. all min tid ska gå till teorin nu. JAG SKA FAN FIXA UPPSKRIVNINGEN OCH UPPKÖRNINGEN!

och gissa vem som fått igång spotify nu igen?! på MIN användare! jag är bäst i världen, ungefär! helt marvellous! (uttalas med världens fetaste överklassdialekt ^_^)

/f.

from the bottom of my heart I apologize.

idag var det gött, även om det var måndag.
matten var väl rätt lam, kemin och svenskan likaså. fem i klassen var borta så vi var inte överdrivet många. och sedan stack nästan alla resterande hem innan samhällen. tomas var inte jätteglad för det. men ja. jag och saba satt ute i solen och spelade nåt arbetsgivare-arbetstagare-spel. rätt lamt. sen drog jag till trafikskolan och satt med teorin. jag hatar det. och körlektionen gick väl inget vidare. och nu har jag bokat uppskrivning och körning. jag blev plötsligt väääldigt nervös. men jag kommer inte berätta för NÅGON när det blir. jag pressar mig själv som det är. men det blir nog gött. jag vill bara få det avklarat.
sen fick jag skynda mig till träningen. fys ute på solbalkongen. hääärligt! träningen var väl inget nämnvärt. fyrahundra som vanligt. idag gick det betydligt bättre än igår. 5:09. okej, liksom. sen blev det lite på korten och sådär med. gött. det är ju b-c-vecka. bäst!

imorgon skippar jag min sovmorgon för att skriva fysikprovet. önska mig lycka till! det lär jag behöva!

/f.

RSS 2.0