Visst men i en lägenhet nånstans så är du lugn.

jag pluggar massa. hinner inte tänka. och ändå går det skit. jag har varannan dag. i torsdag gick det verkligen sämst, jag gick hem och grät i sängen i två timmar. igår gick det okej, efter fyra timmars förståelseförsök om tillståndsåterkoppling. sen gick jag med kajsa, hanna och peter på bio. vi såg the great gatsby. tror inte de andra gillade den så mycket, men jag gjorde det. mest för stilen kanske egentligen. innan bion käkade vi på pripps. helvete, vad jag kommer sakna de tre i höst, nästa år. verkligen verkligen sakna.

idag har det också gått rätt kass. jag och drottz flyktade med att köpa godis. det blir sista påsen innan tentan nu. på torsdag. och jag har tusen saker att göra innan dess. folk att träffa. imorgon och måndag blir det hetsdöplugg och på tisdag är det alberts student och mamma ska sova här och jag ska inte skriva etmn. på onsdag är det konst-fum och på torsdag smäller det. jag ska klara regleren. det måste bara gå.

så ta mitt ord istället för ditt liv.

det är så mycket som hänt. jag pendlar så jävla mycket. 8bit i helgen var bland det roligaste jag gjort. även om timmen i drinkbaren var bland det värsta. men bara, så jävla roligt. sen städade vi och gick och badade. alla var skittrötta. hade gp sett oss hade det varit "astankade studenter svinar i poolen". alla var spiknyktra, vi tog pliktskyldigt varsin öl, men ingen drack upp. det var inte gott. sen bastade vi lite och gick hem vid halv nio.
 
veckan har gått i ångest. jag har försökt plugga regler. jag är väl typ i fas, men nu fattar jag ju på riktigt INGENTING. jag får panik. två veckor till tenta. idag redovisade vi mtsn också. bara en hemtenta kvar, så den blir imorgon. vid fem gick vi och käkade glass i det finaste vädret hittills i år. sen pluggade jag regler till jag dog och sen hamnade jag i deltaparken med datapojkarna och pratade i två timmar. de hade ingen öl, men det var bra ändå. imorgon ska jag skriva hemtenta och sen gå på pub med datapojkarna. lite light inför lördag. femton. det kommer bli så jävla grymt. och jag kommer vara FETT SNYGG i kajsis klänning och röda läppar. åh!

vårvärme.

jag vet inte vad jag har gjort de senaste dagarna. vafan? jag har pluggat ikapp regleren nu iaf. har vaskat etmn helt. jag får lite ångest av att tänka på det. men jag skrev lite på mts-projektet idag. det ska in på måndag och vi ska skriva ihop det imorgon. nästa vecka har vi redovisning och nån annan rapport i mtsn ska också in. orkar inte. det är sånt som är tråkigt att skriva. att skriva såhär är bra och kul.
igår fick vi barnbarn. sektmötet tog forever med motion om valberedningen. jag blir på riktigt så jävla trött på alla tards! men till slut blev det inval och det blev hur bra som helst! sen gick vi ner i gt och lagade mat och väntade. när de väl kom tillbaks var alla de svintankade och festen dog rätt snabbt. plötsligt var jag ensam kvar. jag visste att det skulle vara lite fest här och var på campus, så jag hamnade i hubben på sexits finomsitts och hängde med wilson och heff. när jag gick hem var det ljust ute igen och klockan slog fem.
idag var jag ändå tvungen att masa mig upp och dra till skolan för att kunna få i mig lite mat och kaffe. jag mådde skit och var jättetrött. men käkade och blev inte alls mindre nervös. sen var det intervju. jag vet inte. ju mer jag tänker på det, desto sämre känns det. jag vet inte. så därför tänker jag inte på det! på söndag. så i eftermiddag har mest skrivit lite och kollat serier i sängen. jag ska läsa lite och sova strax. imorgon blir det lite mer produktivt, förhoppningsvis!

med knytnäve framför spegelen.

hur blev klockan halv tolv? ikväll var första gången på vad som känns som aslänge jag var hemma innan halv tio. eller, jag var ju hemma i fredags och bara var liksom. helgen har bara flugit förbi. jag tog det som sagt lugnt i fredags och hade skitont. i lördags pluggade jag regler och sen blev det aspkalas. fint vare. skulle inte bli full, blev inte heller särskilt full. mest trött. andra var däremot skittankade. som sig bör? tog mig till gasquen och sen torget. folk kom från vårbalen. satt på golvet på torget och bara var för trött för att gå hem. kom hem vid fem och tog mig upp till tolv och vi fixade sittning för pu i gastown. så jävla bra! tove och bergman styrde gott käk, piff och boman löste toast och pu löste hud. ginen flödade. mycket bra! sen blev det chillefterfest med les miserables-musik och mer gin. jag var sliten imorse på regleren. av för lite sömn, inte av bakfylla. så lyckades jag glömma min telefon hemma, kom på det lagom när jag kommit nerför backen och jag bara orkade inte gå upp igen. så jag dog på regleren och lyckades dessutom nysa. dat smärta. trodde jag skulle gå under. men jag vill liksom inte ta så mycket tabletter heller, hjälper rätt dåligt ändå. men ett tag där kunde jag typ inte gå och andas samtidigt... ikväll har det varit phadderkväll. orkar inte varje år. men det blir nog bra. vi ska SMEKa de små nollorna, hihi!

valborg.

i tisdags var det valborg. mycket fint! jag var på mösspåtagningen och sen mötte jag min mamma och fick paket. käkade sushi och drack bubbles och tittade på cortege! sen drack vi mer och jag och smör hjälpte till att städa byggplatsen. lite mer mellanfest och sen blev jag tydligen ganska full på festu. såg halva panda och halva icona. sen följde jag med pojkarna till torget och jag minns inget mer. minns att jag bråkar med larsson och gråter. blir lämnad och kan bara inte sansa mig. så znibb och tulf ledde hem mig. så jävla charmig jämt och ständigt. orkar inte.
så igår träffade jag pappa och susan och fick mer paket. av mamma fick jag en stekpanna och av de andra en kastrull och en dammsugare. det är coolt att bli vuxen. sen mötte jag asparna och käkade pizza och spelade spel. lagom mysigt! nånstans där råkade jag nysa och hosta samtidigt och fick skitont i revbenen. så imorse spenderade jag morgonen på vårdcentralen och fick veta att jag slitit av en sena mellan revbenen. är det ens möjligt?! håller på att dö lite av smärtan. men fick tabletter och sånt iaf. sen ikväll var det valberedning. det är alltid spännande! kuuuul med inval strax. blir nog fest!

RSS 2.0