Standing in the rain, dealing with the pain.

snart är det godnatt.
dagen har varit riktigt bra, trots allt. vi började med labb. partikeln i lådan. ja, herregud. som om man inte var skrämd sen innan. inte gött. och vår labbledare var lagom bitchig. tack för den, vi försöker ju iaf! och vi var dessutom sjukt försenade med allt, och en kvart innan vi skulle sluta går brandlarmet. awesome! hela kemihuset skulle utrymmas. lyckat! var ju första tanken. andra tanken var "vi kommer aldrig få äta lunch"! men vi fick gå in rätt snart igen, och tur var väl det. vi hann göra klart vår labb och sen springa och hämta mat och äta på vår något förkortade lunch. sen hade vi övningar resten av eftermiddagen, vilket mest betydde skriva av tavlan så pennan glödde. genomgång i både matten och kemin utan att räkna en endaste liten uppgift själv på två timmar av varje. och sen gjorde jag och saudi liiiitelite nytta och började på partikel-rapporten. helvetet på ett stycke papper. urk. jag förstår inte riktigt hur vi ska hinna med allt. vi kommer sitta i skolan och skriva hela natten på onsdag. fint!
sen hoppade jag på spårvagnen och hoppade av utanför infranord-skylten och promenixade upp till min kusinvitamin för några timmar av kusinmiddag. mycket MYCKET trevligt. dessutom lyckades jag få med mig en grafritande räknare, en åttiotrea, visserligen. men vafan! den har ju bilspel ffs! men nu blir det sängen och alexei och matlab och SI (!!!!) och konsultation imorgon. älska SI, förövrigt. nattipuss!

/f.

Happiness hit her like a train on a track.

imorse hade jag jättegott om tid. jag tog en fin powernap på tio min innan jag gick till skolan. det var skönt. väl i skolan labbade vi och gjorde mohrs salt. lång, långsam och ganska rolig labb. vi hade utbyte på 40%. peter och erica hade visst över 60, fast david och anna failade totalt och hade knappt 10, hihi! sen åt vi och dödade tid innan kemilektionen. en fin genomgång av schrödingerekvationen och en härledning som inte ledde till särskilt mycket förståelse, för alla utom jag, saudi, erica, peter och hanna. asgött. så imon ska vi partikeln i lådan-labba. läskigt värre! vi hade även en väldigt fin matlab-lektion sist. vi "klarade av" game of life genom att copypastea facit och annas lösning. bra. jag kommer så kugga matlab.
efter matlaben gick jag, saudi och fredrik och köpte bagge och sen gjorde vi kemi i studiecentrat till klockan åtta. duktiga nollan äro vi alla. jag får sån ångest när jag prioriterar bort plugget. vilket jag kommer göra imon. kusinmiddag, blire. mums! ska bli skönt att träffa dem, på ett okrystat sätt. undrar hur mycket chalmerssnack det kommer bli...!

/f.

Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt.

jag var inte jätteastrött imorse. alexeis föreläsning gick rätt lätt att genomleva ändå. fast vi slutade rätt mycket försent. klockan i KE går ju rätt rejält efter. sen hade vi kemiföreläsning som inte alls var så tråkig som den brukar. fast jag var lite dålig och lyssnade inte som jag kanske borde gjort. äsch. sen hade vi lunch och åt lite och sen var det kö till periodiska systemet utanför KA. sen traskade vi i samlad trupp till VASA A, eftersom ingen hittade. sen satt vi i två timmar och lyssnade på en minut av varje grundämne. lame. sen åkte jag hem och pluggade. läste hela förra veckans kapitel i prinsen (och somnade), klarade nästan periodiska och lästa och testade mig på nomeklaturen. jag funderar på om jag inte ska ta och läsa det vi gick igenom idag också. fast kanske inte. fuck you, schrödinger!
och nu ska jag kolla massa på tv. och lägga mig ner och göra situps sm en inspiration från biggest loser. och för att jag inte hann träna idag. men på torsdag ska jag iofs hänga på robert och träna livräddning. vi får se hur det blir!

/f.

Vi var naiva, glada barn, tills vuxenlivet hann ifatt. Nu är vi barnen av idag, och dessa barn har ingen lust.

jag sitter och kollar på valvakan och håller alla tummar. det verkar gå vägen.

idag har jag varit ganska duktig ändå. jag åkte till botaniska för att rösta. sen irrade jag runt där i tjugo minuter innan jag lyckades hitta min vallokal. så jag utförde min medborgerliga plikt. på RÄTT block. mja. jag tycker ju trots allt att blått är den finaste färgen. sen träffade jag matildo som var på visit på bästkusten och pratade lite med henne. sen åkte jag och storhandlade för över trehundra spänn. jag kanske borde göra en budget. typ nu?
sen städade jag hela rummet, dammsög och moppade och bar upp alla grejer jag inte behöver på vinden. jag tror nog jag kommer ha träningsvärk i rumpan imon...! sen lagade jag en bautaskål med pastasallad. den var jäkligt mumsig, om jag får säga det själv. ska vara nyttiga tjejen den här veckan. salladen lär räcka i tre dar, typ!

sen ikväll har jag tvättat mina gamla converse, som jag för övrigt måste springa ner och hämta, pluggat lite periodiska och nomeklatur och fixat min fotovägg. åh. den blev bra. fast den kommer bli fulländad när de finaste bilderna från "hemma" kommer upp.

nu verkar det som att himlen kommer förbli blå, trots allt. puss!

/f.

För det är ångest, tvång och höstsäsong, och ekonomisk undergång. Varje hinder är så tåligt och robust; så det är ingen som har lust.

åh. igår var det TUNGT att gå upp. återigen somnade jag i rasten på alexeis föreläsning. men den var faktiskt mer underhållande än vanligt. när man stavar positiv med Å börjar det gå utför ordentligt... sen var det en ynka mattelektion i ultrarapid och sen satt vi kvar och pluggade till klockan fyra. förvånansvärt produktiva var vi dessutom. och nu tror jag eventuellt att jag kanske möjligtvis har fattat kontinuerliga funktioner. hoppas det. jag vill inte vara en av de fyrtio procenten som kuggar ALA A...
efter en sväng i nordstan osv blev det filmkväll med en långsam dator en lustig HDMI-kabel, massa massa popcorn och konstiga pizzor. men det var trevligt, även om filmen var ganska så b. äsch.

imorse sov jag lagom länge för att kunna gå till skolan och plugga vid tolv. observera dessutom att jag GICK. hihi! sen satt vi där till klockan slog fem. då hade vi löst fem uppgifter allt som allt. det var förberedande uppgifter till labbarna på tisdag/onsdag. på tisdag är det mohrs salt, de uppgifterna var inte alltför blodiga. på onsdag har vi partikeln i lådan. alla, verkligen ALLA, har varnat oss för den. den är ELAK. och de uppgifter vi skulle gjort innan labben var minst sagt elaka. vi var tvungna att gå ner i spritköket och tigga om hjälp från anders. en och en halv timme senare hade han klottrat hela tavlan i KS41 med konstiga, oläsliga krumelurer. jävla schrödinger. sen hade vi alla mjölksyra i hjärnan så jag, saudi, erica, peter och gustav belönade oss med bio, efter ett fint besök på donken. sjukt tjock kväll, efter en pluggdag med mösatöva (kärleksmums, annars) och plommon och spritkökskaffe och gammal mjölk. mums. fast det var vi nästan värda. kul att vi ska göra en labb som är omöjlig för oss att förstå, inte ens treorna förstår den. BLÄ!

imorgon ska jag sova lite och sen ska jag rösta och ta tag i min lägenhet och grovstäda den. kanske ta en sväng till willys alternativt coop och handla och laga lite mat. jag har ju faktiskt tvättat ända sen jag kom hem vid nio, så det slipper jag ju iaf! och jag håller tummarna för att rätt block vinner. jatack!

/f.

where do we go when we go from here?

igår pluggade vi mest hela dagen. vi hade först nåt möte med syon som var allmänt värdelöst. sen rullade dagen på med lektioner osv och sen en städning av spritis innan plugget satte igång igen. awesome att vi klarade ungefär EN uppgift på drygt två timmar. men jag läste lite nomeklatur iaf. och jag börjar få kläm på periodiska systemet, hur som. jag vill bara inte faila allt jag gör. jag vill kunna. jag vill vara smart.

imorse var alexeis föreläsning allt annat än bra. på rasten somnade jag på bänken. jag behöver verkligen sova. jag förstår bara inte när jag ska hinna det. strax tror jag. och kanske i helgen. fast jag måste plugga och STÄDA och fixa min fotovägg. jag är taggad på att pynta lite. fick hem mina framkallningar idag dessutom. mums! övrigt idag har vi haft sex timmar matte. fast SI-lektionerna är det bästa på hela veckan. helt klart. albin är BRA! sen moppade jag golven i spritis och sen var det muggpub. mysigt. vi målade muggar och åt spaghetti och köttfärssås. jag skrev " >> why" och "sandra" på min mugg. hej-vi-är-störda? sen blev det caps och då gick jag hem. fast jag mår lite dåligt över att jag knappt pluggat nåt idag. jag villvillvill verkligen inte kugga första jag gör. jag mår dåligt.

/f.

free fallin'

okej. så jag tog en gnuttas sovmorgon och mötte upp sebbe för en stunds matlab innan mötet med min labgrupp var. det gick inget vidare. vi körde fast på tre av tre uppgifter vi försökte på. så vi gav upp. sen pluggade jag en liten stund med några andra och sen träffades vi och bestämde hur vi skulle göra med atomjakten. vad det finns oseriösa människor! jag och peter bestämde oss för att göra det bra iaf och vi fick yttrium på vår lott. det blir säkert bra.
efter en oproduktiv lunch var det kemiövning och sen matlab igen. den här gången gick det lite bättre, tack vare hjälp från läraren och diverse klasskompisar. sen "slapp" vi städa spritis pga att de andra helt sonika inte orkade vänta på oss. kan vi hjälpa att vi slutade först klockan fem? så jag åkte hem och hämtade lite böcker och min älskade prois och tog bussen till bergssprängare och sen åt vi pizza och pluggade hela kvällen. och tankade matlab. fredrik var även med på ett hörn. faktiskt hyfsat produktiv kväll. bra att vi har matlab nu också. fast vi saknar licenser för längre än två månader. lol. hur som har jag bara massa gamla matteuppgifter kvar nu. vi ägnade kvällen åt kemin. kan någon SNÄLLA förklara kontinuerliga funktioner för mig? sen tog jag och fredrik bussen till mig och sen åkte han vidare till mölndal efter en snabbtitt på mitt rum.

och nu mår jag sämre än nånsin. jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. jag orkar inte mer. jag trodde jag redan haft min beskärda del i att förstöra folks liv, min beskärda del i att gråta framför datorn sent på kvällen. jag klarar inte det längre. förlåt.

/f.

jag trodde du var min räddning.

jag och saudi drog och tränade. varje pass vi kör blir mer och mer seriöst. men jag måste verkligen ta mig i kragen och ringa till imse nu snart. ja. imon kanske? vi får se. plugg är prioriterat nu. även om jag har pluggat ungefär ingenting idag. efter träningen åkte jag direkt till skolan och städade spritis. sen hoppade jag på spårvagnen hem från kapellplatsen. när jag skulle stämpla hittade jag inte min plånbok. jag fick gå av vid chalmershållplatsen, gå över hela campus, ner i spritis, knacka på fönstret och först DÅ hämta min plånbok. på väg ut igen, alldeles genomsvettig, mötte jag tjoffe och vi stod och pratade rätt länge. kul. och sen tog jag samma sväng en gång till och hamnade till slut hemma. då gjorde jag pannkakor och räknade lite uppgifter jag missat. fast jag har fortfarande typ tjugo kvar, plus alla kemiuppgifter. imon ska jag ta mig i kragen och plugga ordentligt. ja! och imon ska jag även till skolan vid nio och göra matlab med sebbe. jag hatar det. döda mig!

('fresten så märkte jag att kfkb kom upp före leka i t9...!)

/f.

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me.

efter mitt fina bakisinlägg i lördags drog jag ner på stan och shoppade en smula. sen träffade jag pappa och susan och blev bjuden på lunch på kosmos. sjukt värt. sen träffade jag mbk-bor och fick även med mig en på visit och rumsinspektion. jag har saknat det. sen kom peter och vi grejade innan festun. jag hade en ny awesome klänning och sen åkte vi till varsin förfest. mycket trevligt, med ölspelet och annat mys. festun var inte lika party och kvällen slutade med ett brandlarm så hela kårhuset måste utrymmas. ute ösregnade det så vi sprang till spritköket och satt där i trekvart innan vi fick köa ytterligare i tjugo minuter för att få ut våra jackor ur garderoben. hmpf. då var jag inte partysugen längre sen, så jag gick hem.

igår vaknade jag sen och gjorde mest ingenting. jag mår dåligt över att jag inte tog tag i mitt liv. det enda jag gjorde var att laga mat och handla. i omvänd ordning då, förstås. sen slutade kvällen med pannkakor och nutella och love actually. åh.

strax ska jag bege mig till valhalla för ett första steg i att ta tag i mitt liv igen. mja. bara två föreläsningar och sen hem och jag lyckades norpa åt mig en lunchbagge från centern. mums!

/f.

we're in las vegas tonight.

jag är så bakfull, det är helt sjukt.
igår var nog också fanimig en av det bästa dagarna i mitt liv. eller. skolan var ju iofs ingen höjdare. sex timmar ALAA känns ju inte jättepepp, precis. men ja. vi överlevde och slutade runt tre-snåret. jag och peter sprang till bussen och åkte till åhlens och inhandlade en blå fluga i alldeles fel färg mot min klänning. sen chillade vi och gjorde oss finfina. när vi skulle ta spårisen till skolan hade jag glömt min nollbricka så peter fick springa upp och hämta den åt mig. då kommer vagnen och först ser jag aaaaanna och sen öppnas dörrarna och tre killar busvisslar åt mig och vill att jag ska hänga med dem. ehnejtack? sen drar vi till chalmers och kemientrén, SOM VANLIGT(!) och drick förfördrink och minglar och är jättefina. åh. sen promenixar vi till okänd ort och där är det bal. åh! vi får massa god mat och dricka osv och allt är så perfekt. och sen kollar vi på ett bildspel över nollningen och till slut tar vi av oss nollbrickorna och tackar vårt älskade b0f. åh. jag vill inte att det ska vara slut. jag ska bli b0f, jajaja! liksom. åh. de är så fina. sedan begav vi oss till spritköket/gastown och capsade. jag och kajsa dog i värmen i våra balklänningar med sopsäckar över, så vi tog helt sonika av oss dem. fint, nya modet, skulle jag vilja påstå. jag var fortfarande helt sanslöst dålig på att capsa, men det är så roligt. och jag fick mer och mer "dialekt". men äsch. capsar man sjunollor, så? sen vet jag inte riktigt vad som hände mer, men plötsligt var klockan typ fyra och alla hade gått hem. kvar var jag, tjoffe, en askalas göras, colin och vice styretordf. som toastat balen. han följde mig för övrigt hem efter att vi packat in göras och colin i en taxi.

så jag har fått fyra timmars sömn inatt. jag vaknade helt panikslagen vid nio och trodde jag försovit mig till alexeis föreläsning (Y) så var icke fallet. men jag kunde inte somna om så jag gick upp och tvättade. och nu har jag ätit lite. jag kanske kan överleva min baksmälla fram till kvällen ändå. JA! för då är det ju festU. FANVAGÖTT!

/f.

'Cause at night the sun in the tree, made the skyline look like crooked teeth, in the mouth of a man who was devouring us both.

jag blir bara sämre och sämre på det här. men jag trivs ändå. även om jag aldrig får sova. jag BORDE verkligen sova NU, men så blev det ju inte nu heller. jag får helt enkelt måla naglarna på ALAn imon.

i måndags var det nollrocken. innan dess var det skola och vi hade säkerhetsduggan. jag trodde aldrig jag skulle lyckas skrapa ihop 37p, som var för trea. jag hade tydligen en fyra och fick ett bonuspoäng, wosh! sen gick jag och saudi och tränade. sjukt gött blev det.  men nollrocken var rolig. synd bara att H slaktade vår älskade poker face. hur tänker man när man growlar den? ehva?

i tisdags var det XY-middag. vi bytte om och fixade oss snabt efter matlaben och begav oss till tjejförfesten. vi fick kladdkaka på hjärttallrikar, med rosa vispgrädde och rosa godis och cosmopolitan och massa tjejiga grejer. vi blev "tjejpih", helt enkelt! sen gick vi till kalle glader och minglade och sittningen var hur bra som helst. sen gick vi till gasquen och röjde lite, sprang ut en sväng när det blev brandlarm och sen röjde vi igen. men fyra glas vin gjorde sitt för huvudet.
trots det mådde jag förvånansvärt bra igår. jag sov till halv elva och sen tog jag spårisen till stan och kirrade mina brills. awesome. jag ska bara komma mig för att använda dem. mja. vi får se, imon kanske. sen hann jag hem lite snabbt innan jag åkte till skolan och sen vidare med kfkb till lindholmen och nollkampen. som vi blev tvåa i. sjukt bra är vi, och roligt var det. åh. "orka simma snett, grönt och svart är rätt!"

imorse dog jag mest av sömnbrist och skolan var lite påfrestande. ALA med alexei <3, matlab </3, SI-matte <3 och kemiövning </3. bäst av allt var när vi blev helt mindfuckade av lusens definitioner på h går mot noll osv. saudi skulle slå upp max-min-satsen i lusen och när han letat en stund säger han att mindfuck inte finns med. BRA! sen hade vi lite dansträning innan vi hade en fin pluggkväll i spritköket. faktiskt så fick vi riktigt mycket gjort, även om det spårade ur en aning i slutet. men äsch. vi hittade en ny fin definition på sinus och enhetscirkeln, hihi! jag kommer nog aldrig glömma när david illustrerar det. mycket vackert!

nu ska jag sova, vilket jag borde gjort för flera timmar sen. imon är det ju bal och allt och det kommer bli så roligt. åh. fast gött att vi bara har några timmar på oss och ingen hjälp, men det löser sig väl!

/f.

syns det inte på mig att jag brinner i hundra watt.

jag minns inte ens när jag sist skrev. det har varit så hektiskt. så påfrestande. så roligt. så många tårar.

jag antar att jag missat att berätta om chalmeristmiddagen, sexet-kvällen, möta solen, pubrundan, och helgen? jag antar dessutom att jag inte orkar berätta och att ni inte orkar läsa. men äh.

chalmeristmiddagen med massa gamla chalmerister var riktigt trevligt. det är kul att klä upp sig lite extra. även om det verkar börja bli standard här nu. fast äh. fast sen orkade vi aldrig gasqua, men man var lagom pigg dagen efter ändå, av någon anledning. då hade vi labb på morgonen. ytterst intressant. pH-indikatorer och min och peters laboration blev excellent. på kvällen vankades det kfkb6-kväll. vi svarade på frågor om sexet och vann shots och sen blev det caps och annat såntdäringa. en stackars kille lyckades svälja en caps. det är nästan en bedrift? fast sen orkade inte jag och peter stanna hela möta solen. efter att ha somnat i soffan i spritköket begav vi oss hem runt halv två-snåret. så vi var "pigga och utvilade" på torsdagen. medan våra kära klasskompisar sov på matteföreläsningen antecknade vi och fattade mest ingenting. men det är väl det som är charmen med alexey. resten av dagen var mest lame. sen rushade jag hem och bytte om lite snabbt innan förfesten. ändå lyckades jag vara första nollan dit. sen gav vi oss ut på pubrunda. i kön till spritköket hittade jag peter, hanna och stock. sen hängde jag med peter och vi shottade kfkb-shots och sen drog vi till gasquen och kollade när honey spelade. sen smög vi runt på lite olika pubar och hittade till slut SFF och hängde med dem. sen gick peter hem och jag lyckades snubbla lite fint över en betongsugga. det gjorde lagom ont.

fredagen började med sovmorgon och en ynka lektion. jag var lagom inte-bakis, till skillnad mot vissa andra. simon kom in i klassrummet och stönade "skiiitliiv" och satte sig längst bak. jag älskar sånt! efter skolan drog jag hem och packade för att kunna åka "hem". jag kom till nordstan och hann gå på monki innan pappa ringde. farfar håller på att dö. jag gjorde en fin liten meltdown mitt i femman och sen träffade jag saudi och fick en kaffe och skjuts med hans föräldrar till uddevalla. där spenderades kvällen. jag var mest bara trött och när jag till slut kom hem i lägenheten med björn och louise visste jag inte längre vad jag hette. jag orkar bara inte mer.

igår tog jag tåget mitt på dan "hemåt" och sen spenderades eftermiddagen hos mormor osv. jag var fortfarande helt slut. idag var värre. fast farfar mådde bättre och blev flyttad till kungälv. det är närmare. skönt. men dagen idag var ändå helt kass. det var skönt att åka tåg helt själv, med enbart ipoden som sällskap. och säkerhetsföreskrifterna också. första duggan imon. borde nog gå bra. hoppas jag.

jag ska åtminstone sova strax. när jag hämtat tvätten. och imon måste jag gå upp och koka ris. jag lyckades bränna det tidigare ikväll. jag tänker sluta laga mat och börja svälta.

/f.

RSS 2.0