I'm well aware of how it aches,

så, jag är hemma. och jag är, som ni märker, inte ute och festar som typ nittio procent och övriga sveriges befolkning under tjugo!
nåväl, skolan var slapp, vi slutade vid typ elva. så jag cyklade hem och gick ner till stationen och tog tåget in till jkpg, och där kom mam på och vi åkte vidare till göteborg. där gick vi HELA vägen från centralen till chalmers för att spana in vagnarna. på vägen mötte vi b&m och c&a. tillslut hittade vi också björn och spanade in hans och alla de andras vagnar. mycket snygga, det måste jag säga. bilder kommer senare.
sen så gick vi och ställde oss mitt på avenyn och väntade på att cortégen skulle börja. sen kom vi på att vi stod på fel sida om vi överhuvudtaget skulle kunna ta oss därifrån sen. så vi fick smita över och då hamnade vi bakom folkmassan, vilket resulterade i att vi såg noll. sen var det läge att gå till stationen och ta tåget hem igen. i mullsjö kom det dock på massa fulla ungdomar som sen klev av i bankeryd. hallå, bankeryd, liksom?! sen kom det på massa i forserum med. jobbigt, liksom.
näe, imon får man äntligen sova. det var ju tidigt upp imorse, eftersom det vart träning. fast den var ju rolig, så det gör inget.

/f.

dagens tvåvärda.

jag hittade detta klippet nånstans. lätt dagens roligaste. tvåvärt, helt enkelt! (nv-snack. det kan vara envärt, tvåvärt, trevärt, ovärt, eller negativt envärt, två- eller trevärt. maha!)



/f.

Om vi blundar.

idag var det nationella i engelska, listening och reading. gick la sådär. fast det var rätt svårt, speciellt listening. efter proven så satt vi ute och solade och sen hade vi värsta sega svenskan, jag och malin satt typ och sov. sen så var det meningen att vi skulle ha fysik, men mats hade väl glömt bort det eftersom han inte kom. så efter en kvart gick vi hem.
igår fick jag sånt däringa brev från pliktverket, så jag gjorde lämplighetssaken när jag kom hem. faktiskt, så vill jag göra lumpen. det skulle kännas så givande, liksom. sen har jag pluggat lite spanska och lite kemi, med. kemi blir min enda lektion imon. skippar spanskan, eftersom jag och mam ska dra till göteborg. dock har vi klassråd efter kemin, men det löser sig säkert.
träning imorgon, med. trevligt!

/f.

Försent för kärlek.

så, idag var det faktiskt okej. sovmorgon och sen rätt slapp engelska. lunch och sen dansade vi linedance på gympan. jag råsög. jag var seriöst sämst av alla. sen hade vi seg spanska och sen vare gym och plugg och jobbig träning. a-vecka nu tydligen. så vi körde 12x100 med armhävningar, sit-ups eller rygglyft mellan varje. mina armar var smått döda efter det.
imon blir det nationella i engelska. usch, det kommer nog gå dåligt. blä.

och igår snackade jag med blonda krullet på msn. han hade sett mig massa på tävlingen men inte hälsat. han sa att jag var söt (!!!!). sen så sa han att han skulle säga till de andra som jag tyckte var snygga att jag tyckte det, maha (den meningen blev konstig, haha).

/f.

För ni har stuckit mig med nålar.

så, nu har jag kommit hem. fruktansvärt rolig helg.

det började igår morse med att vi packade in oss skittrångt i myrlandrarnas minibuss. väl i värnamo vart det insimning och försökspass. eftersom det inte var nån vidare hård konkurrens i min åldersklass så kom jag till final på allt utom 100fritt. lite lunch, och eftersom vi inte ville slash pallade packa upp micron och värma mat i foaljén i simhallen så blev det mackor och frukt till lunch för mig. sen blev det krig med nåt äckeläpple erik hittade och vi sprang runt och drog ner brallorna på varann. så lättroade är vi. haha. finalpasset gick rätt kass, för mig åtminstone. fast på 200med så blev sandra diskad för glid i ryggvändning, eller nåt, så jag fick brons. kvällen var rolig. jag, kajs, jocke, matilda och annie kollade film, värsta bästa dissen! maha, den ska jag lätt köra nångång. sen så blev det lite kuddkrig och all möjlig sport tjejerna mot killarna. sen omsider så blev det lugnt och tyst. men precis när jag nästan somnat så får jocke, som ligger typ en meter ifrån mig, sms. det vibrerar i hela golvet och låter ashögt. och så får han typ fem på en gång och i två omgångar. hmpf.

imorse var det jobbigt att gå upp, och som vanligt var det svinkallt. försökspasset gick piss för mig. men vi var ju inte mer en fyra i varje gren i min klass så final på både rygg och bröst. lunchen var mumsig och sen satt vi i kaféet och spelade det meningslösa. finalpasset började och snart var det min tur på 100br. jag var skitnervös och hade verkligen bestämt mig för att slå både sandra sjöstrand och lina ankarbranth. jag visste att jag inte skulle kunna ta sandra larsson. det var seriöst det jobbigaste loppet i hela mitt liv. när det var femton meter kvar hade jag så mycket mjölksyra att jag knappt klarade av att lyfta armarna över vattnet. sen kom jag imål och vänder mig mot tavlan. första tanken är: "jag kom trea!" andra tanken är: "fan, jag slog ingen av sandrorna!" tredje tanken: "HELVETE! sandra sjöstrand hade 1.23, jag hade 1.25!!! WAAAAAAAH!" fjärde tanken: "vart tog lina ankarbranth vägen?!" sen var det bara upp och dra på sig en tröja och gå upp på pallen, trippelt sandra! ryggsimmet gick däremot käpprätt åt helvete. jag kan inte ta i på ryggsim. så jag blev utklassad med tretton sekunder. maha. men jag slår iaf albin på 100br, jag borde få lite cred för det ändå. efter att wille simmat sista grenen så åkte vi först till ica och köpte godis och spanade på wisbysimmarna och sen packade vi oss in tillbaka i bilen och åkte hemåt. vi satt och försökte para ihop annie med zackarias, en som simmar mot wille och är skitbra. han hade gett sitt nummer till annie och hon hade rådissat honom och slängt lappen i papperskorgen. stackars kille, han är ju inte direkt ful, det kan man ju inte säga. det tyckte inte ens viktor, haha. sen snackade vi om alla andras kärleksliv med. och så sa matildo att jag var bäst på att gissa, det tar jag som nåt positivt? fast, äh, jag bara ser sånt, liksom :P

ooh, imon har jag sovmorgon, göttans. och sen blir det la plugga och träna med. päsigt. sen är det tagga rosenlund i helgen och vara avis på malin som är på popadelica. blä på henne.

/f.


PS. jag måste bara säga att jag har valt rätt sport ur spana-på-killar-synvinkel. värnamo har många sötsaker. dock tänker jag inte nämna några namn, men jag kan skriva några initialer, kanske. dessa tycker jag är grymt heta: S.E, L.A, J.Å, så, ja, man får la hoppas på att de kommer till rosenlundsbadet, då! :P DS.

I don't want love, so I change my behaviour.

hemska hemska dag. historian gick käpprätt åt skogen, som väntat, och engelska muntliga gick också dåligt. dock kan det vara för att honey och tamara pratade rätt mycket och tog mycket plats, men jag kan faktiskt medge att det blir jäkligt krystat och att jag är dålig på att prata då. följ med mig till england i sommar och betygsätt mig när jag snackar då, ska ni få se!
träningen igår var trist och idag likaså. imon blire tävling i värnamo. kul att jag kommer simma final på allt också. blä. så äre bara hundringar och 200med. tråkigt värre.

/f.

18 karat gold.

Dagens outfit:
- svart ribbat linne.
- svarta tights.
- turkosa minishorts.

på bilden har jag även på mig skorna jag köpte i lördags.
ignorera dock hur jag ser ut på bilden, mina ben ser ut som två korta chorizokorvar.

/f.

För det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! HURRA HURRA HURRA!

waah, nu är jag äntligen sjutton. och det har varit en helt okej dag, om jag får säga det själv. träning först, dock blev jag minifirad av m&p halv sex i morse, sådär lagom kul, liksom. träningen var dock rolig, vi körde massa lagkapper och så och sen så bjöd jag kajs och annie på kakor och vi hade allmänt trevligt i omklädningsrummet. skolan var okej. kemin var rätt lam, jag labbade med fogel. draman var ytterst lam, vi gjorde noll och fick sluta typ 45min tidigare. så jag och honey gick och käkade med joz, som vi mötte på vägen. sen hade vi hål. jag hängde med honey när hon spelade och satt ute och solade. sen drog vi till ica och fixade spanskasaken (är det någon som vet vad stjälkselleri heter på spanska?). sen åkte vi och köpte glass och åkte tillbaks till skolan. på spanskan gjorde vi test inför nationella. det var faktiskt svårt. haha, böna bara kryssade i lite random och lämnade in jättefort. haha.
nej, nu måste jag gå och plugga på historian. vg, annars hängning (typ).

/f.

I've been beggin' you for mercy.

så, igår var det en bra dag. draman var rätt lam. sen var engelskan också ganska lam, men gympan var rolig. vi dansade och jag sög stenhårt som vanligt. roligast var det nog att dansa med ante eller fogel. haha, birgitta sa att man var tvungen att dansa med sina klassföreståndare på balen i trean. tänk er typ fogel och darko och marjan dansa vals med gunilla! HAHAHA. träningen var också rätt skön. det längsta var insimmet som var 300 och 400. päsigt, liksom. sen körde vi lite medley och typ massa starter för anders tycker vi suger på att starta.
idag var det också rätt soft. historia först. shitdude, vad jag hatar det ämnet. på fredag blir det prov i det med. jag måste plugga och får vg med!
eftermiddagen var matte och helt cpig svenska och sist kemi på fysiktimman. trist. sen åkte jag hem och åt lite och sen blev det utvecklingssamtal. det funkade faktiskt den här gången. inte lika hemskt som på högstadiet.

imon blir det upp tidigt och träna. fast imon blir det upp ännu tidigare än vanligt för m&p ville fira mig lite på min födelsedag. men det blir nog rätt lam födelsedag, om jag får säga det själv. men det funkar ju alltid att fylla år.

/f.

I see London, I see Sam's town.

så, idag var jag och tränade. skittråkigt. hur kul är det liksom är köra 8x250 medleyimp och massa hårt och löst varierande. bajs, typ.
sen drog jag hem och åt lite och sen bar det av till högland för att lyssna på stefan nystrands styrketränare. han var värsta trevlig och rolig och sa massa vettigt. så det var bra.
imon är det skolabajs. och i helgen blir det proton open i värnamo. sova över med, det förstår jag inte alls. men det blir till att simma allt två gånger för min del, grattis sandy! fast anders ska med som tränare och det är ju åtminstone bra.

/f.

Normal adolescent behavior.

denna snyggingen var med i filmen vi såg igår. eller skivan hackade ju typ konstant, så vi kollade ju inte så seriöst kanske. men ändå.
Ashton Holmes heter han i alla fall. och han är snygg som få.


en annan snygging är ju vadheterhan karim i anna pihl. gorgeous.


fast bilden var ju inge vidare, kanke. men kolla själva på tv'n sen så får ni se.

/f.

Vi sjunger HÅÅVEE! HÅÅVEE! Vi sjunger HÅÅVEE! HÅÅVEE SJUTTIETT!!

jag kan inte annat än att älska mitt lag! SM-guld 2008!!!!!

ja, igår var jag med honey och joz och kollade på film och åt godis och kollade i skolkatalogen och skvallrade om folket. übertrevligt. dock var första filmen helt cpig och funkade typ inte, men den andra var rätt bra.
idag har jag varit med pap i jkpg. tyvärr missade vi firandet av HV för pap skulle på fest hos en typ samtidigt. men jag shoppade hursomhelst lite grejor typ som ett linne och nagellack och två skivor och ett par skor. det var bra, tycker jag. åtminstone bättre än att vara funkis på vårsimiaden som jag skulle varit annars. världens tråkigt.

/f.

It's indie rock and roll for me.

träningen imorse var göttig. alla älskar vi conny.
första lektionen var slapp, jag, honey, fogel och albin var de enda som var där. vi satt och pratade och gjorde lite i fysikboken för datorerna funkade inte. sen så gick f&a för de skulle till linköping på flygmuséet. kvar blev jag och honey och då började datorerna funka igen så vi skrev labbrapporter. lite estetisk verksamhet på det och sen drog jag och honey först till musikskolan, sen och handlade ingredienser och sen hem till henne och bakade.kladdkaka, fyrdubbel sats. och ändå glömde vi vaniljsockret. sen rörde vi ihop smeten till sockerkakan, men hann aldrig grädda den, och ändå kom vi försent till spanskan fastän vi skyndade oss jättemycket. hmpf. kladdkakans smet blev dock riktigt smarrig. mumma.

och imon är det nationella i engelska, writing. bäst för mig att jag får mvg, menar jag. hur ska det annars gå, liksom.

/f.

Somebody told me.

så, jag och honey sitter på varsitt håll och räknar ut recept. imon ska vi baka kladdkaka och sockerkaka till fysiken på torsdag. massa mys och mums.
usch, jag fick tillbaka matten idag. det gick verkligen skitdåligt. nu kommer jag säkert bara få vg i matte b. gud så hemskt. alltså, jag hade tre fel som var likadana. helt cpigt. jag hade missat ett minustecken. likadant. på tre ställen!
historiaprovet gick dock okej, tror jag. det kändes som så iaf. men jag tror att alla andra tyckte det var lite konstigt. vissa frågor var rätt skumma.
imon blir det träna av. kul, kul. anders sa att han kanske inte ska ha oss, för hans röst inte pallar starta oss, så då kanske vi ska ha conny. wiih, roligt!

/f.


PS. honey skrev precis vad vi skulle köpa imon. hon skrev upp 2dl vatten! DS.

gårdagens outfit.

image37
- gråglittriga jeans, Cheap Monday.
- vit skjortblus, KappAhl.
- svart väst, Esprit.




/f.








They would have liked me, cuz sometimes I'm funny.

okej, jag har tråkigt. har precis skrivit klart kemisaken om koppar. trist, liksom.
men hursomhelst. igår var jag och hälsade på kusinerna för lol fyllde år i typ tisdags. det var riktigt trevligt. henry och tiiu och ernst var sjuka hela bunten så det var bara jag, m&p, kusinerna och a&c och farmor och farfar. gött liksom. massa godig mat med.
imorse var jag och tränade med. inte så jättejobbigt, dock rätt tråkigt att köra massa arm och sen massa ben, jag som är långsammast i världen på benspark. jag köpte glasögonband med. det har kommit några nya och när jag kom hem så skulle jag byta band på mina träningsglasögon (för det är typ åtta knutar på de gamla banden.) och då spricker bandhelvetet. jävla skitband. bajskorv typ!

nej, jag måste gå och plugga på historian. om jag inte för minst vg på detta provet så kommer jag få det jävligt hett om öronen, kan jag tala om.

/f.

She's a bitch, you know.

fredag, äntligen. svenskaprov idag. matteprov igår. matten gick sådär, har hittat några fel och så, men okej typ. men svenskan gick pretty much åt helvete som vanligt.
efter skolan åkte jag och tränade. efter att vi hade pratat och kört älgen och värmt upp och så, så hoppade vi i vattnet och körde typ 1500 insim. och det var 200-300-400-500 och 500en var räkna-till-5-rygg fart 3 till 4. hur kul kan det bli? sen så sa imse att vi skulle köra 20x50. jag körde start 45. bajsjobbigt. hade 31 i puls efter det. i omklädningsrummet så snackade vi sydafrika. jag fattar inte hur de kan vilja att det ska vara fem vattenpass som krav. jag borde ju få byta två gympass mot ett vattenpass åtminstone. jag är ju inte gjord av tid, hallå!

nej, nu ska jag gå och äta. jag håller på att avlida av hungersplågor. förresten, jag drar till göteborg imon och grattar kusinen. hon fyllde i tisdags.

/f.

I'll kill her.

dagens låt:
I'll kill her - Soko

 

så otroligt underbar.
jag vill gå på popadelica. hon kommer dit.

/f.

The sugary smell of springtime.

helt okej dag. träning imorse, och idag gick allt ovanligt långsamt och vi var värsta sena.
kemin var lite lam, men det funkade. draman var ovanligt rolig. vi ska göra en kort pjäs som vi ska öva och så på nu ett tag framöver. sen var det trevligt hål i datasalen. dock fick vi inte så mycket gjort, men kul hade vi när vi pratade sprit (som vanligt?) och diskuterade fyllor. sen var det lite lam spanska. sen fick jag äntligen åka hem och äta. nu har jag pluggat lite matte med, men finns det någon därute som är villig att förklara ett ekvationssystem?!

dagens roligaste:
efter spanskan så tog jag och honey vägen genom ina's. då träffade vi gunilla, och började prata lite språk med henne. sen så fattade hon inte hur man gjorde med kaffemaskinen. först så la hon i pengar, sen tryckte hon på cappuccino-knappen. sen så skulle hon trycka på start, men hade ingen kopp under.
jag: "du ska nog lägga en kopp därunder."
gunilla: "tror du? kommer det inte ut en kopp ur automaten då?!"
hon går bort och hämtar en kopp. när hon kommer tillbaka har alla val försvunnit. jag tycker jag är snäll och hjälper henne och trycker på cappuccino-knappen och sen på start.
gunilla: "oj, nu blev det ju cappuccino!"

jag och honey börjar asgarva och går därifrån. gunilla är skönast i stan!

/f.

Sam's Town.

okej, idag var det inte bra. tisdagar är inte att föredra. speciellt inte att plugga järnet när man kommer hem heller. dock var skolan rätt okej, iaf svenskan. vi satt och tjafsade med fogel och steven. de är så oerhört roliga. gunilla gav oss i uppgift att komma på verb som funkar i dativ. typ ge något åt någon. då kommer fogel med den superintelligenta kommentaren: "svälja. något åt någon." sen så började han förklara om marijuana och skit. nejdu, fogel, vi fattar precis vad du menade. sen föreslår darko "slicka". och fogel tyckte jag och malin tolkade allt perverst... hmpf.

när jag kom hem sen så snackade jag lite med TE-tvåan på msn. vi pratade matte. han skulle ha prov imon, och jag har ju på torsdag. han tyckte matte c var svårt, shit, fatta hur svårt jag kommer ha det nu när jag tycker andragradare är det svåraste som finns.

/f.

I'm dying for some more.

anna pihl just nu. ni måste la ändå hålla med om att nazim är gorgeous?
dagen var okej. kul att träffa klassen igen. speciellt malin och honey och dom. mysigt. fick tillbaka spanskan idag med. typ bajsdåligt. 110 av 121. men jag hade missat och skrivit preteritum där det skulle vara imperfekt, så där rök sex poäng. hmpf.

/f.

Give me more of the attraction.

att räkna andragradsekvationer en söndagkväll borde vara olagligt. tyvärr så har jag varit tvungen att spendera cirkus två timmar med näsan djupt nerkörd i matteboken och pennan i ena handen och den grafritande miniräknaren i den andra. jag ligger sjukt mycket efter. måste göra typ sex sidor till, innan provet på torsdag, om jag överhuvudtaget ska vara ifatt, liksom. sen har jag fysik som ska läsas, och svenskaprov på fredag. men de andra i klassen har ju gjort det så jag kanske kan dra ur malin ett par frågor.
men hursomhelst så var jag och tränade på dagen. träningen kan sammanfattas med två ord: noll. kondition. och så körde vi 1500 tid och puls. pissdålig tid, typ 23,20, och sen så var det maxtest armhävningar och jag gjorde typ fjorton. när jag sa det till imse så bröt han ihop av skratt. tacksamt, hörru! och efter armhävningarna så var det en armserie också. snacka om att mina armar är kaputt. nu när all hårdhet i axlarna har försvunnit, liksom.

imon blir det skola. trevligt. att träffa alla igen, menar jag. malin förvarnade mig om att jag skulle få en puss på kinden och en kram, mums. och honey skrev på msn och sa att det var vi som skulle fixa fika till fysiken på torsdag. det blir att fixa det på hålet på onsdag dåe. jag som skulle plugga till matten, hmpf.

/f.

hemma!!!

jaa, herregud, jag är äntligen hemma. för en sisådär trettiotvå, trettiotre timmar sen så åkte vi från sokha beach resort i sihanoukville. sen har vi varit på flygplatsen i phnom penh, sen på flygplatsen i bangkok, sen på planet i en sådär tio timmer, sen på flygbussen mellan arlanda och centralen, sen på centralen och sist på tåget hem igen.

och nej, jag tänker inte berätta så mycket om resan. ni som träffar mig i skolan eller annat så lär la höra, men till er andra, jag har haft det skitbra.
sista stället, sihanoukville, var bäst, lätt. värsta biffiga resorten typ precis på stranden och pool och hela köret. sen så var det en annan svensk familj där, men två killar, en typ tretton kanske och en som jag, typ sjutton, eller nåt och skitsnygg. men pucko som jag är så blev det ingen chans att snacka med dom, så jag vet inte ens vad han heter, ouch. klantigt, klantigt. men det lät som om de snackade stockholmska, så jag får jag göra min vanliga research på bdb, så får vi se vad som kommer ut av det.
men annars, om nån av er som läser min blogg känner någon kille i stockholmsområdet, troligtvis, som nyligen varit i kambodja. han är cirkus sjutton, typ medellängd, rätt biffig, blond, glasögon, ganska runt huvud, snygg i badbyxor, och pratar om att "skjuta hårt", troligtvis så spelar han nån sport som till exempel hockey eller bandy eller fotboll eller nåt sånt. om ni känner honom, SKRIV DÅ!!!

/f.

RSS 2.0