I just got lost.

gårkvällen blev ett sant äventyr. när jag kom hem från träningen sätter jag mig och tittar på tudors och plötsligt ropar susan till och då har halva badrumsgolvet fyllts av bajsvatten. gött! och det är en fin bubbla i källartaket. kvällen slutar flera timmar senare efter ett besök och hela källartaket uppsågat. idag kom ytterligare en rörmokare och spolade ur rören. tills vidare får vi gå på toa i källaren. gött!

idag tog jag en sväng på stan i värmen. fixade nytt bostadsbidrag och antagligen kommer jag få lite extra retroaktivt. win! sen köpte jag mig en leffes låda-glass och begav mig till stadparken och underhöll annie när hon inte behövde göra nåt på jobbet. chill?

när jag kom hem kom även meken. jag kommer dö på nollningen. jag orkar inte med mig själv och jag orkar inte med chalmers. det värsta är att jag har vetat det här så jävla länge redan. min vår var värdelös och igen och igen och igen påminns jag. snälla, låt mig glömma allt!

imon sticker jag till norpan och sen vidare till hufvudstaden. först ska jag försöka slå mig in i laget på 50med. vi får se hur det går!

/f.

God give me style and give me grace.

gårdagen började med sushilunch vid vallgraven med två av världens bästa. jag har saknat göteborg. jag har saknat chalmers. jag har saknat hanna och saudi. sen tog vi vagnen till wtai. azaleadalen i stekande solsken hela dagen var fantastiskt. helt underbart. dagen var om möjligt helt perfekt. jag hängde med teddy och t-bag och vi bäljade i oss vatten mellan akterna. alla spelningar var bra, men bäst var nog coldplay och brandon flowers, tätt följt av daniel adams-ray och jenny and johnny. fantastiskt. sen återstod projektet att ta sig hem med vagnen. vi sprang om massa folk och hann med den bra vagnen. ändå tog det nästan en timme för mig att komma hem. men det var det värt. en excellent dag. jag blir så glad.

nu är jag tillbaks i smålandet och ska väl dra och träna. det är äckligt varmt och tågresan var tråkig. men imorgon har jag inget planerat. då ska jag bättra på brännan jag drog på mig igår, gosh!

/f.

in the summertime.

min midsommar blev inte alls som planerat. jag och mamma och mormor var i stugan och åt midsommarlunch. så långt funkade allting. jag satt och diskuterade musik och teknik med joakim och hade det trevligt i snålblåsten. att ta kort sommarklänning var klart korkat. jag körde hem mormor på sena eftermiddagen och sen var det tänkt att det skulle blivit någon härlig sammankomsti säg stensjön. men icke. så jag och honey traskade hem till tamara och satt och pratade högskoleliv hela kvällen och åt god mat. summa summarum blev det bra, men jag ogillar oplanerade grejer. positivt var dock att jag fick sova hemma, slippa vakna upp på nåt random ställe och behöva ta sig hem.
så jag tillbringade gårdagen med att titta mig sönder och samman på SATC. BRA SKIT! säsong fem äro påbörjad. jag är en tönt.

idag har jag solat lite i det fina vädret. sen försvann solen bakom enorma svart moln och jag gick in. imon åker jag till bästkusten och har det awesome. kommer bli fantastiskt, rent ut sagt!

/f.

Don't test us, Forever Utd.

träningsvärken är utom någon kontroll. jag kan knappt klä av mig själv. att ta av sig linnet är en plåga. det är sannerligen riktigt illa. så idag åkte jag och honey och fixade grejer till midsommar. allt utom kapsyler. men vi får väl hitta på nåt, vi ska ju lära småbarnen capsa! kommer nog bli en bra midsommar till slut. när vi vet var vi ska vara, vad vi ska göra osvosvosv. att det alltid är såhär! men det kommer bli bra. och det kommer inte regna, det har jag bestämt!

/f.

We've got a tricky situation, and it's been going on for too many years now.

jag kan knappt röra mig. jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag har även försökt undersöka hur man voltvänder utan att dra runt med magen. det är fysiskt omöjligt, kom jag fram till. det var seriöst år och dar sen jag hade så här mycket tränignsvärk. jag befinner mig just nu i falkis: dag 3-mood. min kropp skriker! men jag vill träna mer. men jag börjar redan bli sliten, och det börjar alla andra också, att döma av spurterna. det var uppenbart fler än jag som torsk-dog. men korten tar musten ur en. fyrtioåtta längder, start tjugo, hälften hårt, hälften löst. man måste bara älska överfartsträning. jag var helt färdig efteråt. och spurten gick som väntat riktigt långsamt. jag är helt slut. och det gör ont överallt. när hade jag senast träningsvärk i händerna?! det är helt sinnessjukt. antagligen kommer jag vara om möjligt ännu mer orörlig imorgon. då är det supply-fix till midsommar som står på schemat. det och eventuellt lite hjälp med tapetseringen som pågår över mitt huvud.

/f.

mitt piano.

Och gud, vad har jag gjort för ont
Tänk om det aldrig fixar sig
Jag har dig kvar som en tapet
Jag vill ta ner, som sitter fel
Och gud, hur ska jag hitta hem
Ha tålamod, vi hörs väl sen
En sanning fast den klingar falskt
Du säger ingenting, det säger allt


förlåt mitt liv.

Heartbreak, I'm not holding your hand any more.

jag vaknade upp med träningsvärken från helvetet. men om jag känner mig själv rätt kommer det vara ännu värre imorgon. så dagen har mest spenderats i horisontellt läge tittandes på SATC ellet gossip girl.
jag har börjat peppen till nästa vecka nu. så om det kan vara fint väder bara kommer det bli övermänskligt awesome. jag längtar verkligen. och det ska bli skönt att komma hem till lägenheten igen. jag ska ta med mig lite grejer att dumpa och hämta därifrån. bra!

/f.

Allt har gått helt åt skogen med mina stora drömmar, de flög som satelliter.

jag funderar på om jag kommer leva imorgon. seriöst. efter en hel dag med murbrukshackande och sen tre timmars träning på det, explosivitet på korten, jo jag tackar jag. jag är helt slutkörd. men nu börjar äntligen lovet på riktigt. och pappa och susan har semester den här veckan och renoverar och stökar i vardagsrummet. det kommer bli superfint när det är färdigt!

tiden går fort här ändå. det är midsommar i helgen och nästa vecka bär det av till bästkusten först och lite senare till norpan. jag håller på och kirrar biljetter nu. men eftersom internetet inte är det snabbaste så tar det sin lilla tid. men äsch, snart så! det kommer vara en fantastisk sommar. om bara meken och tillmatten ville komma snart...

/f.

good times for a change.

jag åkte till jönkan och åt chips och drack cola när de andra drack vin. vi spelade dryckeslekar. det är inte riktigt lika roligt när man är nykter som annars. sen orkade jag inte längre utan åkte hem igen, mätt av alla chips och all musik.

jag pendlar väldigt just nu. jag vet inte riktigt om det här är jag längre. jag saknar göteborg, jag saknar hannis, jag saknar chalmers. men jag ska gå och lägga mig nu, sova ut, sova länge. och hoppas att det är soligt imon.

/f.

I don't believe in ghosts, but there's a ghost under my bed.

min dagar är händelselösa. jag hittade dock hela boxen med alla säsonger av sex and the city. det var farligt, riktigt farligt. nu är jag inte bara rastlös, nu är jag rastlös och patetisk också. herrejävlar. jag har kollat underfär sex timmar sen igår. och då gick jag ändå och la mig runt ett... så idag, typ nu, gör jag pannkisar som jag tänkte äta framför några avsnitt. sen blir det nog jönkan hela kvällen. jag funtar på om det är värt att ta bilen och vara vit flicka. det är ju ett tag sen jag faktiskt inte drack varje helg... och nästa helg är midsommar. jag kan fortfarande inte besluta om det blir vallda eller smålandet. jag haver svåra val att avgöra.

/f.

You ask me why, since when and how much when I tell you that I love you.

mina dagar består av solande, om det är fint väder, och slötittande på tv. jag kan allt om dagtids-tv nu. det är skrämmande och patetiskt. jag har praktiskt taget börjat klättra på väggarna. bokstavligt talat dessutom: jag river ner tapeterna i vardagsrummet! det blir lite terapi. snacka om dagens i-landsproblem, att inte ha nåt att göra på dagarna. herregud!

men idag lagade jag hur som helst lasagne och sen träffade jag melan. det var så längesen. jag har verkligenverkligen saknat henne. så vi gick och pratade och fikade och sen fick vi ett infall och drog till grimstorp och brännbollsfest. det var nice. sen åkte jag hem och åt kanelbullar och rev mer tapet. nu kommer jag dessutom vara ensam hela helgen. jag kommer krevera.

/f.

I think I was blind before I met you.

idag stod mycket på schemat. jag följde med mormor till sjukhuset. det tog hela dagen. sen körde jag hem henne och slängde i mig en kall varm macka och begav mig till simhallen. fyra tjugofemmor senare dök jag i på 50fr och hade 32.1. det är bra, över förväntan faktiskt. så jag var nöjd och glad när vi grillade och spelade volleyboll. när knotten sen började gnaga lite här och där stack alla åt varsitt håll. men det var skönt att simma. men jag blev trött som tusan. men jag hade nog egentligen pallat en femtia till, tror jag. imse sa att det visst bara krävs 1:14 för andralaget. gör jag inte under det om jag kan simma 50 på 32' har jag ju tappat mer än jag trott. vi får se. jag ska ju bli lite fit i sommar igen.

/f.

everyday i'm shuffelin'.

idag åt vi långfrulle med släkt från fel håll och sen chillade jag och flickorna i soffan. jag tog tag i mitt liv framåt eftermiddagen och åkte till jönkan och tittade på simmarna och pratade med conny. jag saknar det. mer och mer för varje gång. imon ska jag äntligen få vara i vattnet igen. ja!

/f.

We're living in a den of thieves.

idag var studentdagen, den stora dagen för så många. pappa måste verkligen hatat att ha fyra flickor i huset just idag. det duschade, sminkades, fixades, stylades, målades och doftades. sen åkte vi på eksjös utspring och sen hoppade vi mellan orterna och åt mat och de andra drack champagne och sånt smarrigt. jag var snäller och körde. sen kom honey och vi hade förfest som bara vi kan. det är speciellt på alla sätt. sen bar det av till hotellet. det blev snormycket folk i en handvändning. men det var nice. jag träffade folk jag inte sett på år och dar, bokstavligt talat. fick den mest underliga kommentaren. jag har tydligen förändrats hur mycket som helst. jag vet inte om det är bra eller dåligt liksom. men hur som var hotellet bra, men förra året var bättre. studenten var bättre när man faktiskt tog den. och jag tror att jag kan ha mognat ifrån nässjö nu, det är lite sorgligt. men det är precis som jag minns det. och en öhl kostar sextio spänn!

/f.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

så idag regnade det som tusan. hela dagen. så jag har mest tittat på oc och sånt. och staten kom idag. femtonde är spikad. som om jag inte visste det. men jag har folk jag älskar runt mig då iaf. vi klarar det. hoppas jag. annars är nog det här inte rätt för mig. varje gång jag failar tvivlar jag. och just nu tvivlar jag väldigt starkt. på mig själv. på allt. förlåt. jag ska försöka trycka bort alla tanka på skolan. men det är svårt. men jag ska försöka. jag ska klara det här. imon är det student och lycka igen.

/f.

Jag tittar bort och låtsas som det regnar.

jag är lite halvrädd för att skriva nu. det åskar som fan och laddaren sitter i. men det kommer väl märkas när jag får dödskyssen typ...

det har som sagt regnat och åskat mest hela dagen. så jag har suttit inne och läst och tittat på oc. det blir sannerligen aldrig dåligt. sen mötte jag upp honey, vi åt glass och tog skydd under diverse paraply och ställde oss för att titta på balen. och det fullkomligen vällde ner vatten på oss. jag var kall och fuktig när jag väl tagit mig hem sen. men ja, tacka gud för golfparaplyer! väl hemma lagades det mat och färgades hår. nu sover jag nog strax också. imon slutar skolorna, äntligen. då kommer jag äntligen få några små lekkamrater igen!

/f.

I can quote of all high fidelity.

idag träffade jag honey. vi tog ett varv runt dypölen och ytterligare ett varv runt stan. sen märkte jag att jag hade sjukt sexig brottarlinebränna på ryggen. fan, inte igen! sen kom annapanna hem och vi hade picknick i eksjö i väntan på balstarten. flickorna var mycket vackra och pojkarna var mycket stiliga. men nässjö kommer säkert vara vackra och stiliga imon också.
jag är rastlös till tusen. jag vet inte vad jag ska hitta på på dagarna. hittills har jag cyklat runt på måfå i stan bara för att döda tid. jag har ont i sittbensknölarna nu...

/f.

We tell ourselves there's nothing to achieve.

idag var första dagen jag var ensam hemma. jag stack till banken och fixade mitt kort. det tog nästan en timme. sen cyklade jag runt i stan på måfå bara för att slå ihjäl tid. väl hemma la jag mig på altanen och schtekte. sen kom molnen och skymde och det blev kallt så jag gick in. lagom tills att himlen öppnade sig och det började vräka ner regn och hagel. resten av eftermiddagen spenderades i soffan med oc och bok. sen kom susan och vi åkte till jönkan och köpte studentpresent. och det regnade. sen somnade jag på hemvägen. att göra inget tar musten ur en!

/f.

blått öga, svarta tankar, som solen i era ögon.

idag tog jag min stora resväska och min bag och satte mig på tåget till skogen. det var sjukt fint väder ute när landskapet svischade förbi. väl framme i världsmetropolen möttes jag av pappa och sen anna och susan också. vi fikade och pratade och sen solade jag och anna och hade oss under eftermiddagen. det har stekt på altanen. sen grillade vi och jag stack till simhallen för att hälsa på. fast det var låst ute så jag chillade tills jag blev insläppt. sen spelade vi volleyboll ett bra tag. fast de kände inte igen mig, då blev jag ledsen! men det var nice ändå. sen cyklade jag och matildo hem tillsammans. nu bor vi nära. som riktiga systrar!

/f.

I like the way that your hair falls down in your eyes.

idag städade kaos. hela spritis och hela gt. det blev fint. men man hittade sjukt mycket skumma grejer. och på vissa ställen var det så jävla äckligt, jag vill inte ens tänka på vad som hänt där. sen åt vi sjukt mycket god mat och hamnade i lätt paltkoma. jag fick även med mig hela brödet hem, det ska jag smaska på på tåget. det är ju fullt normalt? efter storstädningen gick jag hem och packade lite. vafan ska man ha med sig för en sommar i smålandet? jag tog alla klänningar, lite shorts och linnen, nåt par jeans, regnjacka, skinnjacka och badkläder och diverse necessärsgrejer plus dator och dylikt. och min väska och bag är knökafulla?! äsch, jag får lösa det här på nåt sätt. jag kommer ju tillbaks till wtai!
ikväll har jag grillat på geniknölen med robert och annat kårigt folk. iznize! chalmers är bra skit, till och med bäst skit, om jag får säga det själv. allra bäst är det när det är kravlöst sommarlov. tyvärr var det inte helt kravlöst för mig, jag sticker ju vid tio imon. så sovdags snart för min del, men först ska det diskas lite. det är så frutansvärt ledsamt när man hittar en månads disk när man kommer tillbaks. så ja, DISKA, puss!

/f.

kiss the world with fingers crossed.

jag sov ut och åkte och handlade i solskenet. sen la jag mig på gräsmattan utanför mitt hus. det var fantastiskt. jag blir så lycklig av solen och värmen. fast sen gick jag in och storstädade och lagade lite mat och råkade poppa alldeles alldeles för mycket popcorn när jag gjorde det i kastrull istället för i micron. men det blev gott ändå. så imon fortsätter städandet, i spritis dock, och lite senare eventuellt nån fika och mer packning. på måndag bär det av mot skogarna och sjöarna igen.

/f.

Du har lämnat mig men jag älskar dig ändå.

jag blir så arg på all skit som förföljer mig. åh. tårar på spårisen. men det var fint hos dalbin, trevligt att träffa tutte igen. dalbin kan ju ha den bästa utsikten i hela göteborg, eventuellt att hannis är litelite bättre. men det var den vackraste solnedgången. och vi pratade och skrattade och allt var bra. sen tog jag en lång promenad på guldheden/johanneberg i kvällsljuset. men det ville jag egentligen inte. nej. så jag gjorde lite kladdkaka i micron av skit jag hittade hemma och det enda drickbara jag kunde åstadkomma var saft. så jag äter torr kladdkaka och dricker jordgubbsaft mitt i natten. fast jag ska strax lägga mig och sen sova utan väckarklocka imon. äntligen.

/f.

Let's not speak, talk ruins every conversation.

jag är fortfarande trött. men jag tog mig till stan idag, träffade hannis och gick runt här och var och satt i solen och åt glass. mina axlar är fint brända. sen syndade jag och köpte den där underbara klänningen som jag provade för ett tag sen. köpstopp råder för mig fram till augusti. sen träffade jag robert och åt sushi och glass och pratade om ditt och datt ett lagom långt tag. han var bakfull och jag var glad, världens bästa kombo!
nu ska jag åka till dalbin en sväng, vi ska ha nån form av tutte-sammankomst. fast jag måste till systemet först, tur att jag gillar att åka spårisen!

/f.

Hearts collide and smash any dreams of love.

tentan var oväntad men sedan stundade sommarlovet och alla tankar på skolan släpptes. vi partade lite hos dalbin och drack vin. sen har jag noll koll på dagar osv. morgonen efter tentafesten vaknade jag, fortfarande lite halvfull och sen drog jag och simmade med simon. aj mina stackars axlar. sen hängde jag med peter i spritis och hjälpte sexet med tårtbakning och diverse förberedelser innan vi gick till rotary och mötte upp annat folk. klockan sex hade mycket folk dykt upp och den enorma buffén var uppdukad. MUMS! längesen jag var så mätt. sen drack vi drinkar och tog en tripp till svartpuben och chillade runt innan öhlen tog slut och folk flyttade ner till gt. och folk kom och gick. vi hade fin postomsitts och sen var jag pigg och skitjobbig hela natten. de andra bara skrattade åt mig och skakade på huvudet. men jag var glad och hoppade runt och var jobbig. lagom till frukosten kom min dipp, jag började antagligen bli bakis och kunde bara dricka lite kaffe. sen gick jag hem. det har varit en av de bättre nätterna. jag stupade i säng runt halv åtta i morse. och vaknade nån gång nu i eftermiddags. jag tog tag i mitt liv och åkte till skolan och rensade mitt skåp och hittade min mjukisbyxor jag letat ihjäl mig efter, de mest trasiga conversen och fyra helt oanvända block. WIN! så jag tog med mig det mesta hem, slängde en del och la skorna med kaosbrallsen. gött! sen åkte jag hem och försökte packa lite till småland. jag misslyckades brutalt då jag började nånstans i mitten. jag gav upp, insåg att jag inte kan göra det riktigt än, och tittade på twilight och åt popcorn. egentligen borde jag väl äta mer än så idag, men jag orkar inte. imon ska jag chilla och gå lite på stan. mums med lov!

/f.

RSS 2.0