biobränslet.

idag hade vi dubbelföreläsning i fastan hela förmiddagen. pepp? inte särskilt, nej. efter lunch hade vi första handledarmötet med kandidatgruppen. det är jag fan omåttligt pepp på. hur taggad som helst faktiskt. vi gick igenom vad det är vi förväntas göra och hur osv. så nästa vecka ska vi gå kurs i XP-verkstaden och skriva gruppkontrakt och planeringsrapport och ha fler möten. dock har vi insett trixigheten i att vara sex pers som läser fyra olika kurser med olika scheman. hittills kan vi typ aldrig samtidigt. men på måndag kan vi äntligen planera in fasta-labbarna och då också de andra obligatoriska grejerna och förhoppningsvis få lite mer tid att planera på. vi ska ju faktiskt också bygga vår reaktor och även katalysatorn. just katalysatorn verkade ascool, det ska jag paxa! och sen ska vi ju beräkna och kanske optimera osv när den är klar och vi kan börja köra tester. åh. peppen på läsperioden. bortsett från fastan då...
 
ikväll är det pubis, men ännu sitter jag hemma och gör inget. inte särskilt sugen på att supa fortfarande, men jag får väl pallra mig ner till gt och hänga lite iaf, umgås och sådär. det har ju ändå varit lov. och jag har ju faktiskt sminkat mig ändå.

bowling.

idag var jag ledig. var och tränade och knåpade ihop lite på personligt brev och sånt. nu sitter jag ensam hemma hos mikael och gör absolut ingenting. vi hade vber-kickoff innan ikväll och var och käkade och bowlade. det var så himla kul! jag minns inte när jag bowlade senast. måste varit nån gång på högstadiet kanske, helt sjukt längesen. kvaliteten var minst sagt varierande på alla. alex var asbra och gjorde massa strikear och helt plötsligt missar han tre slag helt osv. tror att det var charlie som till slut vann. men, hursom var det kul, väldigt bra. så imorgon är det pubrunda. vi får se, jag kanske frågar nordh om de behöver en puff.

2014

hej. nytt år, nya möjligheter osv.
thailand var fint, jag klarade miljön, jag har glömt hur det är att supa. fastan har börjat, snart öppnar kl-valet, jag fick en ipad mini av pappa och susan i julklapp. egentligen är jag väl pepp på läsperioden, men inte idag. det känns rätt skit idag, jag vet inte riktigt varför. på torsdag är det ju pubrunda, men jag vet inte om jag vill gå. nä. inte pepp på livet eller på krök.
 
ikväll har jag varit hemma och städat. jag har faktiskt äntligen rensat mitt badrum på alla skitsaker. nu tänker jag fan inte tumma på det längre liksom. bara bra grejer från och med nu! ärligt talat så har ju mitt hår aldrig mått bättre, så det är ju trevligt.
men på riktigt nu, heja den här terminen. så mycket jag kommer ha att göra kommer nog bli rekord!

RSS 2.0