september 28th.

sorry, att jag inte har skrivit på ett litet tag.
men igår var jag och tränade och så och skrev klart mitt arbete på datorkunskapen.
idag var det värsta värdodagen. två lektioner. egentligen tre, men vi hade två lektioner svenska istället för svenska och engelska. matten var värdo. vi skulle rita grafer på miniräknaren, men min räknare var cp så det var playpause-sympoler istället för slash, så jag kunde bara rita en graf. hm. sen hade vi lite lunch och sen typ två och en halv timmes svenska med gunilla lam. hon är världens segaste. jag och malin satt och flummade typ hela sista timmen och sen fick vi albs att bli skitsur på oss. sweet. NOT. malin är så jäkla rolig.
sen drog jag och tränade. vi körde älgen och klas skulle vara med och han trodde verkligen att han skulle vara bra på det. men aj, han åkte ut efter två skick. HAHA.

imon ska jag på pigalle med joz. kul.

/f.

september 26th - maran.

since jag inte har skrivit sen i måndags eftermiddags så får jag la uppdatera er lite grann. jag och pap var ju på hockey, som sagt. hur bra som helst, för att hv vann. 6-5 blev det och jag blev skitaglad. igår tränade jag massa och sen var det house och annat kul på tv. imorse gick jag upp och tränade. värsta hårda passet, tack för det, conny. sen tog jag massa tid på mig och åkte till skolan. då var det ändå massa tid kvar tills det var avprickning så jag typ läste lite. sen kom honey och moa och vi gick till starten. jag och honey kom gick runt hela vägen med två av hennes kompisar och jag drog hem efter det. men banan var på lite drygt milen så vi gick runt på två timmar. fast i slutet gick vi fel och kom bakvägen in :P sen cyklade jag hem. nu har jag gjort massa på datorarbetet. det är jobbigt. sen måste jag åka till simhallen igen, för det är foto till sponsorsimmet. fast jag tror jag dissar själva träningen.

dagens bästa (egentligen igår):
 jossan: "herregud! alla har ju gråa byxor! näe, shit vad fult :P"
alla tjejer i min klass hade gråa byxor igår, vi tog t o m kort på det. sen gick vi runt och mobbade killarna för att de inte hade det. och vi mobbade fogel mest, för hans jeans var verkligen blå.

/f.


PS. på lördag ska jag försöka ragga på den jag gillar. jag kommer säkerligen misslyckas. men det blir nog kul ändå. DS

september 24th.

segaste måndagen. sjukt trött och så. enbart trista lektioner fram till lunch. fick gå och äta med moa, för honey rådissade mig och spanskan coh stack till musiktillägget. hmpf. men spanskan var som vanligt kul. emma är bäst. så är det.
snart kommer nog pap hem och vi sk aåka till jkpg och kolla på hockey, wiee! och på onsdag är det brinellmaran. jag och joz bestämde att vi ska gå ihop. kul.

dagens outfit:
- gråa jeans
- ljusblå randig t-shirt (lindex)
- pallesjal

/f.

september 23rd - helg.

i fredags var det kul. träningen var päs, det var jag, viktor, erik och lite klas. maha.
igår var jag och tävlade med hela gänget i jkpg. kul som attans. dagens bästa var ditresan i alice bil. hon hittade massa saker och vi lyssnade på mr bean's crazy party hits. sen lekte jag resten av dagen med hoppsaken. it totally made my day. själva simningen gick la sådär. några rena katastroflopp, men det gjorde inte så mycket, för jag fick umgås med den bästa. hon som heter likadant som jag och är från hvetlanda. hon är bästbäst.
och idag vaknade jag tidigt och satt och kollade tv. sen var jag typ tvungen att dra och träna. fast det var kul. körde massa arm och sånt skoj och satt och tryckte ut vatten ur min dolme. haha.

nästa vecka blir nog rätt okej, hoppas jag. imon ska jag och pap på hv71 - frölunda. på lördag ska jag och joz på pigalle och ha skitskoj. så längesen vi var ihop. och på onsdag är det brinellmaran. döda mig ffs. 1,4 mil. jag kommer inte att springa.

/f.

september 20th - fisk i taket.

jag är sämst på att ta ur tallrikar i matsalen. min tallrik typ fastnade, för spärrarna hade inte åkt bort. men sen när mattias och han kompisar provade så fick de ut den. ouch, pinsamt. jag och honey hade kul åt det.
engelskan var bäst på dagen. varken jag eller jos eller nån annan hade gjort läxan så jag och jos satt och hjälpte varann. sen gick vi till datasalen för vi och moa och honey och malin ska göra ett arbete om stora barriärrevet. på engelska då. jag har aldrig gjort nåt sånt, bara nån skit på spanska om julen som vi fick redovisa.
men nu ska jag åka och träna. aj, jag hatar gymmet. det kan bajsa på sig.

/f.


september 19th.

skum dag.
morgonträning med världens bästa conny.
hål i två och en halv timme och sitta och plugga med fogel, mickan, moa och stev. killarna är fan skumma. sist spanska. det är verkligen spännande. satt jämte emma och hon ä rinte riktigt med. hon är "steget efter". maha. böna är också skum. näeh. det blir bara värre.

Dagens bästa:
stev: "boegporr, aaah!"
jag: (pluggar engelskaglosor och lyssnar inte. ser en glosa som vi har haft tidigare.) "mäh, det hade vi ju förra veckan också!"
alla asgarvar och jag fattar noll. :D

Dagens outfit:
- bronsmetallicjeans, cheap monday.
- svart t-shirt med PierPressure-tryck.
- favvisconversen.

/f.

september 18th.

ja, det var den här dagen. och inget vettigt har egentligen hänt. hmpf. jo, jag har fått lite låtar av joz. tack.
och så har jag funnit min kusin på bdb. men jag tvivlar på att hon minns mig. det var ju åtminstone fem, sex år sen vi träffades. minst. men då minns jag att vi kollade på film, monsters inc. och på dagen innan hade hon gjort högskoleprovet. det vill jag också göra, det är ju nu i dagarna. för fasen ta och ta med mig honey och göra det nästa år. fast tänk om man får 1,4 eller nåt sånt uselt. eeh, jag ångrar mig nog förresten. hm.

/f.

september 18th - studiedag.

jag pluggar, men jag var bara tvungen. jag avgudar den här låten. och dessutom börjar jag gråta varje gång jag hör den.

Jeff Buckley - Hallelujah

/f.

september 17th - ettornas dag.

ettonas dag idag. det var frukost först, så man slapp äta hemma och kunde snooza i en kvart till. men jag kom prick klockan åtta, och det gjorde alla andra med, tydligen så jag var tvungen att köa i en kvart innan jag ens fick nån frukost. hmpf. sen var det nån seeeg föreläsning om droger och alla satt och sov. sen gick vi på nån föreläsning om sex och sånt. värsta bra, faktiskt. jag och honey garvade asmycket. sen käkade vi och sen diskuterade vi seriöst i grupper om dagen. gunilla lam is the shit. fråga bara fogel.
jag drog och tränade efter skolan. jobbigt värre. hann plugga lite i simhallen med och sen var det vattenträning. okejhårt. det är ju faktiskt tävling i helgen.

/f.

september 15th - jkpg och kajs.

jag och pap drog till jkpg för en halv dags shopping. jag köpte lite smycken och sen gick vi och fikade på favvisstället johan's. fiket med sveriges godaste kladdkaka. sen drog vi till a6 och jag köade i varenda butik och köpte tillslut en t-shirt. sen åkte vi hem och jag fixade mig och drog över till kajs i mina klackskor. jag måste gå in dom lite innan pigalle. där kollade vi på film och käkade tacos och spelade spel och sprang runt på skolan. låter trist, men jag hade värsta roligt. bäst var "kropp mot kropp". ojoj, jock njöt i fulla drag. synd för V att han inte fick det "värsta", dvs. hand mot bröst.
kul kväll med sjuk många tagna bilder.

Dagens outfit:
på förmiddagen:
- gråa jeans
- randig t-shirt
- converse

på kvällen:
- svarta cheap monday
- gammelvit t-shirt med typ broderi
- jordgubbehalsband
- svarta lackpumps



/f.

september 14th.

jag fick nyss reda på att melan och ramis är tillsammans. OHMYFUCKINGGOD! hur har jag kunnat missa det?! jag som känner melan så bra. fast å andra sidan så kunde jag nog räknat ut det. melan har aldrig riktigt kommit över honom, och hon har liksom bara väntat på att han skulle göra slut med tessan. gaah, vad glad jag blir :D de är the perfect couple. all kärlek till dem.

träningen var svinkul. 60x50m. kulkul. jag ägde ut alla på älgen. mästare på falkis och mästare här hemma. kajs är lite sjuk, så det kanske inte blir nåt imon. hoppas att det blir av, jag har saknat denna tiden.

/f.


PS. jag och pap ska på elitseriepremiären. HV71-frölunda. bästa matchen. jag hejar på hv och han är frölundait. DS.

september 14th - småspik och annan ohyra.

cpkass dag, verkligen. jag fattar för det första inte ett piss av matten, and it's supposed to be eeeeasy. svenskan ska vi inte ens tala om. gunilla lam är lamare än någonsin och har lika mycket koll som melan i spanien. alltså noll. nån mysko salsändring på engelskan och alla typ somnade och sen fick vi sluta. thank god. jag cyklade hem och det var motvind och regnade småspik i fejan på mig. så om jag inte var förkyld sen innan, så lär jag ju vara det nu.
imon blir det nog bra. hela simgänget (utom MG, för ingen bjöd honom) ska hem till kajs och typ kolla på film och käka tacos. kul. det var det enda alla snackade om igår på träningen. jag cyklade hem med V från träningen. han är snäll. han fattar liksom hur jag tänker. men det måste vara att han inte är så jäkla liten som alla andra är. han är ju bara '93a.

Dagens outfit:
- samma som igår.
- världens gosigaste pallesjal.

Dagens bästa:
nån knackar på på svenskan och vill snacka med gunilla lam.
tjejen som knackade på: (sticker in huvudet och kollar runt) "jag har spanska med några här, jag känner igen dom. (till gunilla) stör jag? har ni franska eller?"

/f.

september 13th - dagens.

Dagens outfit:
- gråa jeans, FROX
- korallfärgad t-shirt med tryck, Zara (Barcelona)
- lilaspräckliga converse. jag älskar dom. (Barcelona)

Dagens kommentar:
"men äru blind i hela huvet?!"
fogel, smart. ( dock var den tillägnad mig, så jag kanske inte ska säga något, men jag var åtminstone inte elak. )

Dagens "tack gud":
vi hade ingen lärare på datakunskapen, vilket betydde att vi slapp den lektionen. lätt tråkigaste ämnet.

/f.

september 13th.

ska det här föreställa otursdag, så hänger jag gärna på. jag gick upp tidigt för att fixa mig till foto, men jag såg lika ful ut som vanligt. hade massa tid över och jag cyklade skittidigt och mötte kim efter halva vägen och gick med honom resten. sen hade vi matte och det blev dags för foto. men tre nv-klasser skulle tydligen ha samtidigt som oss, så vi fick ta en timme senare. lunchtime. datakunskap. men ingen lärare dök upp och vi blev lyckliga och jag och honey gick till ina's och köpte parisebulle och satt och pratade med alb, stev, mailn, moa, ante, och några mer från "bonnlandet". engelska. jag hatar engelska. kunde inga glosor och hade knappt läst texten. jag suger.
måste alla vara så jävla elaka mot mig jämt. jag orkar inte med det tre år till. central räckte. eller är det för att jag är ful och tjock som det helt plötsligt blir tillåtet för de coola, snygga, smala att klanka ner på mig och trycka ner mig ännu mer? jag pallar inte. inte alls.

/f.

september 12th.

jag glömde.

Dagens outfit:
- gråa jeans, FROX (Lager 157)
- randig t-shirt med sailortema (KappAhl, jag skäms, men den var snyggsnygg)
- halsband med ljusblå blommor (present av mam från typ Cypern)


/f.

september 12th.

jag förstår inte hur vissa tänker. hur kan det vara så jävla roligt och säga att jag är kär i stev? det är jag INTE, och kommer säkerligen aldrig att bli. däremot är jag nog kär i en annan, men det är tydligen inte väsentligt, eller så har jag slutat att signalera vem jag gillar. förut har det ju varit lika uppenbart som om jag skulle ha skrivit namnet i pannan.
jag tränade imorse. värsta ont i armen, men träningen var okej kul. klas var där och jag ägde ut alla på baklänges fjäril. jag är lätt pro på det.
efter en lektion hade jag hål i 2,5 timmar. jag hängde med fogel, mickan och stev. jag och M försökte plugga engelska och F försökte sig på spanskan men jag sa alla svaren åt honom och S bara satt och irriterade.
sist på dagen hade vi spanska. eftersom jag knäcker F på det så fick ju jag all cred för det när jag hade hjälpt honom och alla andra av "coola killarna" hade skrivit av F. all thanks to me. när jag förklarade varför det skulle vara ett visst svar och sa att det var reflexivt och bajs så var det ingen som fattade. sen sa vår lärare precis likadant och killarna vände sig om och råglodde helt förvånat på mig. jag är pro, jag vet.
jag bara önskar att någon ville se mig som något mer än en halvful brud som pluggar järnet för att få mvg. men the truth is, jag pluggar inte alls. inte på spanska, i alla fall. jag bara fattar, helt enkelt.

skolkatalogsfoto imon. jag kommer se mongo ut som vanligt. men nu är det lite mer kritiskt, nu är det en stor biffskola och inte en liten plutt högstadieskola som får se klasskorten. vad i helvete ska jag ha på mig?!

/f.


september 11th - skogspromenix bigtime.

idag var hela nv i skogen och på nån fjollig mosse och vandrade och gjorde massa samarbetsuppgifter. jag spyr galla över allt och alla som var i närheten av mig och förpestade min dag till fullo.
dagen börjar med att det regnar och vi i grupp 6 till 10 får vänta en halvtimme extra på bussen som inte kommer för att vi inte fick plats i den första. sedan är det brandövning och vi får gå en lång bit extra innan själva vandringen ens börjat. sen fick vi några uppgifter att lösa och tvåorna var totalt inkompetenta på matte och kunde inte ens räkna ut volymen på en cylinder. och när jag sa hur det skulle vara så rådissade de mig. kompis. sen gick vi typ sex kilometer på två plankor och jag dog av tristess och koncentration på att inte ramla ner i vattnet. för det skulle tydligen vara bottenlöst, nog för att jag kan simma, men jag känner inte riktigt för att bada med kläderna på i en bottenlös och kolsvart damm. sen fick vi äntligen käk och vi gjorde några fler uppgifter. sen gick tipspromenad och vi fick ynka två rätt. vi väntade på bussen i en halvtimme till och sen åkte vi hem. tack gud för att dagen är över. årets värsta dag, alla kategorier.
imon blir det träna av för hela slanten. naturkunskap med. jag avlider och sjukskriver mig.

/f.


PS. jag och pap drog till MIO och hämtade min nya säng. wey, den är skitaskön. nu ska jag nana sött, efter idol och house. DS.

september 9th - igår.

jozy och honey kom till mig igår. vi tog mssa kort och lagade tacos och kollade på film. och skrattade. sjukt mycket. sådana tider är det som gör att man faktiskt kan känna sig omtyckt. trevligt. vi kollade på "se upp för dårarna" och "mitt SUPER-ex". dom var faktiskt bra och roliga. vi garvade skitmycket.
jag tog ett till hål i örat igår med. aj, typ. så nu har jag tre hål. alltså, onaturliga hål. inte bara vanliga kroppsöppningar. hm.

bilder från igår finns på bdb.

/f.

september 7th.

jag har varit och tränat. vi körde askul. vi hann inte 40X50m, men tur var väl det. vi körde 2x300m tröskel tid och puls, jippie!
sen körde vi klappleken. askul när V.M vann första gången och åkte ut på två röda den andra omgången. mahaha :D

/f.

september 7th - kortdag.

jag hade EN ynka lektion idag. sen blev jag och honey rådissade. men vi var glada ändå. jag drog och gymmade, oseriöst pga min smärta i låren.
imon ska jag och joz och honey leka. vi ska hyra film och göra tacos. kul, det var längesen vi umgicks allahopa.

jag är hungrig. och jag ska snart käka ostkaka. med jordgubbssylt. det är sött. som du.

/f.

september 6th - meningslöshet.

värdodag. det har inte hänt nåt att tala om. därför tänkte jag hitta på en ny programpunkt: Dagens outfit. eftersom alla har börjat modeblogga, så tänkte jag, hellyeah, varför inte jag också. jag är lite av en wannabe som följer strömmen, men jag är ju ändå för ointressant för att någon ska vilja läsa min blogg, så då gör det ju inget.

dagens outfit:
- guldiga cheap monday (Weekday)
- svart linne (H&M)
- svart-brun-vit-mönstrad klänning (GinaTricot, eller ginas trikåer, som honey säger)

dagens kommentar:

engelskan. vi får tillbaka en uppsats. steven är pro på att snacka engelska men skriva är inte riktigt hans grej. han får sin skrivning och har massa rättelser och kommentarer.
steven: "äääeh, jag har massa fel. buäh, nu måste jag börja på IV!"

/f.

september 5th - klassdag.

jag tränade imorse. inte min bästa tid, kanske. jag var skitsur, mina glasögon sprack, jag hade världens jävla träningsvärk.
första lektionen hade vi naturkunskap. vi var i skogen igen. jag och ante gick med fogel och albs. vi gick upp på en typ äng. där gjrode vi klart och så. albin och fogel skulle ta jordprov och då skulle man gräva en grop och ta jord från fem och tjugo centimeter. fem centi är ju lätt. men när det kom till tjugo hade fogel problem.
fogel: "öh dala! (bonnarna kallar albs för dala.) hur mycket är tjugo centi?"
sen säger han något som jag inte hör, men jag ser att han tar sin hand och mäter utanpå jeansen. han liksom känner. jag tror att han säger:
"det måste vara tjugo centi." och så håller han måttet ner i gropen. sen kollade han på mig. gud vad jag skämdes.
vi hade ett biffhål sedan. ingen hade tyska eller nåt heller så alla satt i inas och massa så.
vi hade halv klassdag med. vi vart i stadsparken och lekte nån namnlek först. sen fikade vi och sen utmanade tvåorna oss på att få upp flest personer på en gunga. vi lyckades få på åtta. tvåorna klarade tio. jag satt över jossan och ovanpå mig satt natha och lousie. på andra sidan satt mickan, tamara, ludde och oda. när oda skulle klättra upp tappade hon balansen lite och gör en spark neråt som träffar ludde mitt i skrevet. han stönar av smärta och alla asgarvar. sen så "råkar" oda sparka honom igen. alla asgarvar ännu mer. stackars ludde. han hade nog inte kulor kvar.

/f.

september 4th - skogen.

jag hatar skogen. vi var tvugna att gå i skogen på naturkunskapen. blä. och så skulle vi göra en provruta och skriva massa. jag var med A.V. och då fick malin och honey för sig att jag var ihop med honom. dom är störda. sen höll dom på så hela dagen. bajs. men det är ju inte ante jag gillar, det fattar ju vem som helst. och det är inte steven, om ni trodde det. det trodde jozy också, den bajsungen. nejdå. men mer kommer jag inte säga, än. jag låter det arta sig lite först.
imorgon ska jag träna, yes, jag har längtat järnet. sen sk avi har nån klassdag eller nåt i stadsparken. låt mig dö. men jag, honey och malin skulle typ gå till elsie's så det blir säkert bra. vi kan ju alltid leka på lekplatsen, om inte annat.

dagens klockrena:

vi är massa som sitter i ina's. killarna får inte plats, utan ställer sig på andra sidan rummet. albin sätter sig ändå hos oss.
Albs: "jag vill gå bort till dom andra. men då måste man ha en cool gångstil för man måste gå igenom hela rummet och alla kommer kolla på en. och jag har ingen cool gångstil."
dagens knäckning:

vi har svensk aoch killarna skulle kolla upp vilka författare som hade skrivit några böcker.
gunilla lam: "okej, vem har skrivit processen?"
fogel: "Erhland, någonting."
g.l: "nej, det är franz kafka. det vet jag." två till killar kommer in. (till de som kom in) "sådärja, vem är författaren till processen?" (hon tittar uppmanande på dem och ser självgod ut.)
filip: (tittar på sina papper) "eeeh, eehrland? eller?!"
fogel: "vad var det vi sa!"
vi kallar henne gunilla lam av en anledning :D


/f.

september 3rd - regn.

värsta roliga dagen. lång historia. vår lärare är snorlik svensson. sen matte. jag hade mvg på provet. konstigt. tjugo var max liksom. sen hade vi vår första idrottslektion. för spelade vi doppboll. jag suger på allt vad bollsport heter. sen gick vi ut och spelade rugbybrännboll. då började det regna, alltså hälla ner. men vi var glada ändå.
sen gick jag och honey och käkade och sen cyklade jag hem. då hade det slutat att regna. självklart. snart ska jag åka och träna. jag känner verkligen inte för det. men det är ju anders, så det borde ju bli kul.

dagens klockrena:

1.
mickan: "annie, har jag nån mascara kvar på ögonfransarna?"
lite senare.
steven: "faaaan, jag har ju inte med mig nåt vax!"
( det är uppenbarligen inte bara tjejerna som är utseendefixerade och tycker det är jobbigt när hela morgonens jobb regnar bort på gympalektionen. :D )

2.
jag: "du, fogel, vi har ingen spanska idag, eller det kanske du visste?"
fogel: "har vi inte?! ja, då kan jag gå hem. shit, stod det på tv'n. jag har inte kollat på den någon gång, jag kanske borde börja göra det. annars får jag gå på massa tråkiga lektioner.
( uppmärksamt. :D )

/f.

september 2nd - eklöv.

i helgen var jag och m&p i kristinehamn. det ligger typ vid norra vänern, dvs lååångt upp. värsta fina stället. vi kom upp på kvällen och satt och pratade långt in på natten. kul. på lördagen åkte vi ut med båten. vi skulle egentligen in til kristinehamn, men motorn typ pajade så det blev saxholmen istället. där fikade vi och gick omkring och jag tog massa kort. sen skrev vi i gästboken.

"1/9-07 'denna dag, ett liv' - farbror melker.
man kan ha roligt utan sprit, men utan k-sprit kom vi bara hit."

det garvade jag länge åt.
bilder finns på bdb.
imorse åkte vi hem och käkade på max i jkpg. gott. sen drog jag till simhallen och simmade först familjelagkapp med M och helené. vi fick en trisslott i pris och vi vann tjugo spänn på skrapet. sen simmade alla tvärs igenom bassängen på diagonalen med fula eklövskransar runt skallen. mer än hälften av gänget så ut som en bunt träd. sen fick vi nåt ryck och sprang upp på femman och hoppade med kransarna. sen lekte vi massa och käkade korv och så.

/f.

RSS 2.0