And you must be blind 'cause you don't see the pain in my eyes.

jag hade det bra igår. eller, det var inte asupplyftande med fourier och sådär och jag satt i gt och pluggade gkt. skitreaktorer. men sen smsade LN och jag mötte upp henne, Henrik och kräkis och vi gick och drack öl på andra lång. lite firande för att henrik presenterade och ln klarade fastan och allt är awesome. riktigt riktigt bra. jag blir så glad när kvällar bara spontant blir perfekta med fantastiska människor. jag kom dock hem sen, och imorse började jag åtta. jag var där åtta, varför i helvete var jag det?! jag antecknade inget och spelade enbart qk i två timmar. det var min enda lektion. istället för att sätta mig och plugga satte jag mig i spritis och snackade skit med bengt och micke. men det var skönt. sen tog jag faktiskt tag i mitt liv efter lunch och räknade fourier med morris och rb. mindre roligt. jag vet inte. jag är redan evinnerligt trött på den kursen...
sen mötte jag upp robert för han ville ha shoppingsällskap. han skulle köpa ett par lädertights till en sittning. eh, jaa... men jag fick kaffe och sen åkte jag hem. nu har jag dessutom massa pincurls i håret, ett litet experiment sådär. vi får se imorgon om jag ser ut som ett penntroll eller så!

Deras ögon är som mareld över världen.

idag var det en sån där dag som man bara ville avlida på. jag gick upp som vanligt och har nu äntligen kommit på hur jag ska få gröten att smaka gott så jag faktiskt vill äta den. om man blandar havregrynen med vaniljsocker och kokosflingor och har mjölk istället för vatten så blir det asbra. men hur som. jag var i skolan till åtta. det var resten av kf2 också, samt typ fem kemister. och ingen föreläsare. ORKAR INTE! varför vägrar krister ström att synka med time edit?! det är ju inte så att varenda jävel har smartphone och prenumererar på schemat! blä. fint att jag gjorde PRECIS samma sak förra året...! så jag pluggade av princip inte de två timmarna tills föreläsningen faktiskt började utan drack årets första kopp med spritkökskaffe. mumsigt! när jag slutat drog jag ner till stan och fixade lite grejer och åkte och handlade och nu har jag lagat typ tio matlådor med falukorv i ugn med broccolimos och lasagne. och jag har typ två maskiner kvar och sen är även thailandstvätten ren, bättre sent än aldrig. men jag borde sova strax, tänkte gå upp och träna innan fourieren imorgon. sen blire pluggpluggplugg!

step up.

måndag. dubbelföreläsning fourier med lite lunch emellan. sen satt jag kvar och pluggade med morris. HATAR serier av hela mitt hjärta. skit! svårt är det också :(
jag hade planerat att jag skulle gå och träna vid åtta, men stod inte ut och var på fysiken och körde dubbelpass step och cxworx vid sju istället. mina ben är lagom trötta och jag är lika så. nu har jag strax kollat klart på top model sverige, så jag ska sova och peppa sex timmars gkt imorgon med start åtta. fest!

But she falls short and the night explodes in laughter.

den här helgen har varit så bra. det var gött att sluta redan klockan tio i torsdags, dra till gymmet coh sen hem och göra sig i ordning. förfest med tacos hos kajsis med tjejerna i kf3 och bengt. MYCKET trevligt. sen gick vi lite på rundan. hamnade på golden i och bulten och båda sög och sen gick vi till gasquen. jag lyckades inte bli varesig särskilt full eller bakfull. dock extreeeemt trött. att masa sig upp till tio-fourieren var tungt och jag ville mest bara dö och sova. sen hade jag världens längsta och onödigaste lunchmöte med styret innan jag och göras och malin åkte och handlade till tackkalaset. kalaset blev HUR BRA SOM HELST! ungefär skitbra och jätteroligt. alla verkade ha kul. när vi städat klart var klockan fortfarande ganska tidigt, men det var skönt att få komma hem och sova ändå. så jag var i skolan tidigt igår. pluggade gkt och hatade materialbalanser. blir mer fest med reaktorer snart istället. borde verkligen dra igång fourieren ordentligt också. fett jobbigt och tråkigt är det bara. bara sex och en halv vecka till tenta!
på eftermiddagen dundrade kk in och det blev kock-stafett och jag var med och lagade mat. vi drack bärs och bubbel och jag och jb fick oss ett antal shotar av bea i skrubben innan vi drog till gasquen. nu snackar vi tankad tjej här. träffade larsson för första gången på ett halvår. tusen känslor och jag blev helt överrumplad. sen fick jag panik och sprang in på toaletten och storgrät ett tag. inte alls svinpatetisk. eh. jag minns inte att jag gick hem. extremt bakis idag, med andra ord. har mest legat kvar i sängen. var ändå duktig och skickade in ytterligare en jobbansökan. jag har nog snöat in en smula på pappersbruk, men är det inte typ världes mest spännande process? jag är fascinerad och lite lite knäpp!

lv1.

skolan har dragit igång igen. i fredags var det caps och eot-raj. jag käkade sushi med bengt och sen hamnade vi hos herpes och jacob på förfest. sen gick vi till gt och jag blev alldeles förjävla tankad. av nån anledning. vi kan skylla på att jag inte druckit på en halv evighet. vi hade pr-postomsitts och det var sååå fint! det var längesen jag var i skrubben. efter det minns jag knappt nåt och gick därifrån. jag kan fan inte bete mig!
 
i lördags var jag bakfull. jag hade glömt hur det kändes. men jag mötte hur som ändå upp LN och ida och vi var på systemet och handlade. gick hem till ida och var bakis i soffan och drack juice och åt tacos. sen gick vi till p3-guld. SÅ. JÄVLA. AMAZING! vi stod typ två meter från scenen och tjejen jämte mig "fångade" guldmicken när frej kastade ut den. det var verkligen superbra. sen åkte jag till chalmers för att byta till 16 och hamnade istälet hos robert och sen på E6/torget. fett mycket folk överallt och alla var svintankade. men det var bra fest, men jag drog tidigt. det var skönt att inte vakna bakis i söndags. så jag städade och hade mig lite. fixade. gött.
 
igår drog fourieren igång igen. dubbelföreläsning. jag vill redan skjuta mig i huvudet. och idag var det trippel gkt. allt har börjat med buller och bång. på torsdag är det pubis och på fredag ATKK-tack. kommer bli grymt!
 
(mitt hår är för övrigt extreeeeemt rött. det framgick inte av senaste inlägget. men det är fan galet. och i förrgår sov jag med knutar och fick värsta krullet. lite som hattmakaren. mitt hår är åtminstone tillräckligt långt för att jag ska kunna använda locktång igen nu. lycklig tjej!)

redhead.

jag är tillbaks i lilla my-rött. kvällen har spenderats med färgning. förut var jag flammig från vitblond till vinröd i håret. min lugg hade blekts nåt kopiöst i thailand. men nu är det fint igen!
i tisdags kom jag hit till nässjö. så igår var jag hos mormor och hälsade på. körde bil för första gången på typ ett år. hela vägen till eksjö tyckte jag själv att jag körde som en gud, sen fick jag kärringstopp vid övergångsstället vid konsum. FML. sen körde jag som en gud igen! när jag väl kom hem igen frös jag asmycket och orkade inte gå ut och gå, så det blev det idag istället. en timme och en kvart runt stan, kvarten för att jag gick långsamt och kikade lite i de "nya" affärerna. sen var jag även och tränade med susan, hon hade en gästträning så jag hängde med. mosade armar och bröst. kommer må gött i capsarmen imorgon. sen firade vi med våfflor. imorgon åker jag med pappa och susan hem igen. jag är pepp på den nya lpn!
 
 
såhär snygg och röd var jag efter tentan!

thailand.

jag är hemma sen några dagar nu.
det var FANTASTISKT! jag saknar redan värmen och tio meter till havet. men det är samtidigt skönt att vara tillbaks i göteborg. igår träffade jag bengt och idag träffade jag honey. imorgon drar jag till nässjö och hänger med pappa och susan, men ska väl försöka träna lite när de jobbar. måste försöka fixa med cv och personligt brev osv också. så det blir det jag ska göra, istället för omtenta. jag klarade transporten också. det var festligt! på fredag är det eot-raj och på lördag ska jag med LN på p3 guld! mums!

RSS 2.0