dör.

på riktigt. orkar fan inte vara sjuk längre. men nu har det övergått i hosta och revbenen värker. jag är lite orolig för att jag kanske har lunginflammation. men det får jag ju bara inte ha, det har verkligen inte tid med. men jag mår skit och har tusen saker att göra. men idag gjorde jag inget, var på föreläsning och sen åkte jag hem och har bara legat i sängen. jag jobbade i öltältet lördag och igår. men igår gick jag tidigare, jag stod fan inte ut och så var det svinkallt. i lördags skulle jag bara ta en öl efter att vi stängt och hamnade på torget med kadaver och it-pojkar. men jag var åtminstone inte bakis. jag har dock förträngt allt skolarbete. saker jag borde göra, föreläsningar jag borde vara på. på torsdag är det kaos-intervjuer och i helgen aspkalas och aspsittning. och jag måste börja på min andra hemtenta. det är ju ändå bland det viktigaste, den enda deadlinen jag har. men jag har fan inte tid. imorgon är det valborg, om inte jag mår bättre på onsdag får jag väl helt enkelt åka till vårdcentralen och be till gudarna att det inte är lunginflammation. godnatt!

22.

okej. i måndags spelade navid i öltältet. det går typ inte fatta HUR JÄVLA BRA DEN MANNEN ÄR! men jag var dumihuvet och skrek sönder min redan trasiga röst. pucko-sandra. sen jag var trött och ledsenhalsig och gick in på gasquen en kort stund. insåg att navid hängde på torget och skulle gå dit när alla precis kom till gasquen. då gick jag hem och då gick han in på gasquen. orkar inte min timing. men jag sov och hade tusen sms när jag vaknade. det suger att fylla år och inte ens kunna säga tack när folk grattar en. jag gick iaf upp och skuttade till min föreläsning lite oplanerat sådär. den handlade om ångpannor och sånt och vi tittade på klipp från titanic. måste se hela nån dag. sen gick jag till byggplatsen och kladdade papier machie. herre, vad klabbigt och jobbigt. skiten vill ju inte fastna och det blåste motvindsstorm, men det blev bra till slut. jag gick och handlade knark och sen spenderades hela kvällen i öltältet med skummande tappar och härligt sällskap. även om jag frös och händerna och lyckades slå ner en flaska ur kylen (rasmus skrattade gott när han insåg att det var en alkoholfri jag råkat vaska) var det en kul kväll. jag gillar att stå i bar. och som bonus var jag ju tvungen att skaffa mig lite röst, men utbyte mot att hela överkroppen värkte varje gång jag hostade eller svalde. jag svängde ändock in en stund på gasquen, mest bara för att och tog en halv cider, innan jag knegade mig upp för backen hem.
 
imorse var ju inte halsen bättre, fortfarande röst, fortfarande hes och fortfarande värkande lungor. fett med fest! jag drog på reglerföreläsning och lunch och sen skrev jag kontrakt på fria. klart sommarjobb, men hur jävla rolig sommar kommer jag få på en skala då? sådär, troligtvis. men jag har nästan en månads lov först iaf. det kan behövas efter den här jävla perioden. jag lämnade iaf in min hemtenta idag, den sög. fyfan för humanister och ordbajs alltså...!

byggdagar.

hälsningar från en tjej som mår skit. dör lite, faktiskt. igår började jag skriva på min hemtenta innan jag pallrade mig till byggplatsen och hängde där och glassade tills det stängde. sen gick jag och kajsa hem och bytte om och käkade och drack bubbel och vin med tom, jb och hanna. fint! och där blev bengt invald i kårledningen! sen blev det gasque. jag mådde inte helt bra och tog det lugnt. hängde mycket på innergården på gasquen, som sig bör. det var kul! fast jag gick till torget när jag skulle hem, men jag kom hem rätt tidigt ändå. innan gasquen stängde ens! när jag vaknade imorse kom jag på att jag lovat att köa för cm-biljett åt fredrik, så jag drog till byggplatsen vid elva för att köa. sen visade det sig att jag inte alls behövt det. orkar inte! alla andra verkade vara ordentligt bakis dock. det är aldrig så mycket solglasögon som dagen efter vsgofpabcg, oavsett väder. fast idag gassade solen hela dagen igen. venus är duktig han! jag var obakis och chillade runt och framåt kvällen höll jag på att avlida så jag gick hem. jag har försökt skriva lite hemtenta, läsa första artikeln igen. men jag orkar fan inte. mitt huvud kokar. kan inte bestämma mig för om jag har feber eller solfrossa. tror ändå jag ska gå och lägga mig strax. har fan inte tid att vara sjuk nu ju!

riga.

jag sitter och dricker te. det är ändå fredag kväll. men min hals dör och jag hostar upp inälvorna ungefär. hemligresa-aidsen har slagit till.
 
jag har haft en femdagars, det är nog därför jag mår skit nu. det började i torsdags efter bion. det var the hobbit, som för övrigt inte alls var bra. sen blev det grogg. ett antal. men när vår fest började dö studsade festu, ccc och lob in från charms tackkalas och festen vaknade på riktigt. minns inte riktigt när jag traskade hem, men jag var varken nykter eller det var tidigt på natten. vaknade och käkade kåris med kajsa och gänget och försökte plugga lite. sen hade jag lite av en inflyttningsfest här, eller vi var några som myste och drack öl och sen drog vi till gasquen. sen hamnade jag (självklart) på torget på efterfest. jag var så lycklig över att kunna efterfesta så länge jag vill. men vi hamnade på efterefterfest hos zäta, men jag somnade typ i en fåtölj och gick hem. på lördagen var det städkalas och jag gjorde min beskärda del genom att putsa kapsyler och sen gick jag och herpes och krossade allt glas sen pubrundan. vi var så duktiga! adam ledde '09orna till att damma fläktarna. kuuuul!
efter en kväll av tacos och ljug drog de andra till gasquen och jag fastnade på torget med löftet om att BARA dricka två öl. pffts. när mange träffade mig en stund senare höll jag i nummer tre och fyra... lagom uppladdning till hemlig? ohja! jag trillade ju åtminstone in i focus i rimlig tid, sådär kvart över åtta! sen bar det av!
 
jag lämnar det där. vi åkte till riga och allt var awesome och sebbe var med och vi käkade popcornglass och allt liksom.
 
sen dess har jag mått piss. pluggat rätt mycket regler åtminstone. etm då? nä, aldrig! får se hur jag gör liksom. började på hemtentan i mtsn idag också. läste en och en halv artikel och hostar upp lungorna och dör i gt ungefär. så jag sket i det och gick hem. istället för att kröka dricker jag te. jag har åtminstone tvättat. det var duktigt och välbehövligt. tror jag strax ska lägga mig. blir hemtenta och byggplats och fum imorgon. tror jag. och litelite alkohol, kanske!

för jag har också mått så.

jag hade tänkt att jag skulle gå upp och träna imorse. men när klockan ringde snoozade jag först en gång och sen ställde om den till senare. egentligen var jag inte trött, men det var så skönt att bara ligga kvar ändå. i skolan led jag igenom etm-föreläsningen. fattar inte varför jag ens går dit. ska nog sluta med det. jag pillar ju ändå bara på telefonen eller sover. sen försökte jag plugga lite regler efter lunchen. gick inte särskilt bra. inte motiverad nånstans på nånting. jag vill bara, jag vet inte, ligga i sängen och läsa typ. sen hade jag mts. orkar inte så tråkigt. satt och pratade med puff på rasten, paniken över aspningen, aspsittningen, valborg, allt. sen var jag så trött på livet att jag gick hem. vill inte, orkar inte plugga. stannade på torget och så bandsläppet till festu. panda da panda och icona pop, det kommer bli super! men hoppas inte att allt kommer skita sig bara för att jag inte är med då. jag vill verkligenverkligenVERKLIGEN det här. hur ska jag få dem att fatta det?

dålig måndag.

värdelös dag. vafan. tre timmar regler på måndag morgon. i första rasten blir det bulten-kaffe. sen tar det en kvart in på föreläsningen och sen råkar jag slå ut den halva koppen som är kvar över mina anteckningar och hela mitt skrev. jag sitter mitt på en rad och kan inte ta mig ut. jag blev alltså både blöt och kaffet tog slut. orkar inte. sen satt jag och henke hela eftermiddagen med en uppgift i etmn. den tog på riktigt alla fyra timmarna. under dessa timmar kom dessutom gkt-resultatet. ORKAR INTE! kommer bli misär-plugga om lp3 i sommar igen. måste alltså ta (minst) två i augusti. kul kommerebli. efter den eftermiddagen orkade jag helt enkelt inte sitta kvar och öppna reglerböckerna. men snart måste jag nog, tyvärr. tänker försöka imorgon på hålet. men jag gick hem och sen åkte jag och handlade på maxi. jag orkar fortfarande inte ta tag i nåt. jag sitter och huttrar i min lägenhet. det drar så mycket från balkongdörren att gardinen fladdrar. jag felanmälde och de ska nog sätta in en extra tätningslist. joo, det är nog bra, särskilt när det var typ tio minus ute imorse när jag vaknade. tur att jag inte har en termometer, vill inte ens veta hur många grader det var inomhus...

blåelden.

jag sitter i soffan. jag som ALDRIG sitter i min soffa. men nu. så slipper jag få solen i ögonen när den lyser in genom fönsterna. och nu slipper jag äta alla måltider i sängen för nu har jag ett uttag nära köksbordet och kan ladda datorn där. allt är klart. pappa och susan har åkt hem. jag är så trött nu. kommer ha träningsvärk. men igår gick det fort. på fyra timmar hade vi tömt lägenheten och fyllt den nya. ÄNTLIGEN! sen packade vi upp massa och fixade innan vi drog på kalas i ytterby. jag hade ny klänning och var glad och till slut blev man sådär fett mätt som vanligt. idag åkte vi över och flyttstädade. det tog två timmar. en tur på ikea och lite andra ställen och nu har jag både lampor och min tavla uppsatta. jag är SÅÅÅÅÅ glad. och kvällssolen lyser. imorgon börjar lv2. tänker att jag ska plugga ordentligt då, eftersom jag fortfarande inte räknat lv1 än. men det kommer väl. nu har det vänt, sa vi ju!

packning.

igår myste jag på stan med honey. vi käkade mjukglass och pratade som vanligt. sen åkte jag hem och tog en tur till lägenheten med massa torrvaror. även om jag bara var en kort stund i lägenheten tog det nästan en och en halv timme fram och tillbaka. sen kom bengt hit och vi färgade hår och pratade om allt. precis som det ska vara. när kommer realityshowen om våra liv är ju den stora frågan. mitt hår blev mörkare än sist, så jag tror att jag ska ta den andra nyansen igen nästa gång, så fort det blekts/vattnats ur. lagom till sommaren typ. idag orkade jag inte gå upp tidigt, utan låg och tittade på himlen i nån timme. när man inte har gardiner vaknar man tidigt! sen fick jag skjuts till lägenheten med mer stuff och jag tog vägen förbi gymmet på hemvägen. på den riktiga hemvägen däremot hamnade jag på hjalmar. det var nåt stopp vid nordstan. för helvete, västtrafik! när det tar mig över en timme att komma hem från fysiken? det hade gått fortare att gå! det är ju inte ens snö eller under tio plus...!

älvsborg.

idag var en fin dag. jag var på sgs kontor och fixade lite färg att dutta i de överspacklade hålen i väggarna. sen drog jag mig till fysiken och körde lite gosiga axlar. insåg idag hur jäkla bulkiga mina axlar ser ut. typ som en kille. kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar det eller inte. hmm. sen gick jag och hämtade ut mina nycklar och såg för första gången på alldeles för länge utsikten mot spårvagnshållplatsen. så underbart! fast det såg likadant ut, så jag ska fundera lite på möblering. på lördag går lasset. sen fick jag sällskap av sönke och vi åkte och klappade hans katt och satt i hamnen och glassade i solskenet. så himla fint. alla dagar nu är så soliga, jag blir så glad! imorgon ska jag träffa honey och sen bengt. borde åka över med ett lass skafferivaror nån dag snart också. fast inte imorgon, troligtvis. torsdag! då jag ska lämna grejer i skåpet och plugga regler. eh. nej. för övrigt kuggade jag fourieren också. det var ju väntat, men jag blev ändå besviken. orkar inte liksom. men när jag satt på tentan och räknade fick jag det till 27, jag hade 25. jag har ju uppenbarligen koll på vad jag kan och inte kan, alltid något!

påsklov.

alltså. jag har verkligen haft lov. åkte till mamma i onsdags. innan tåget gick gick jag upp och tränade ett lagom benpass. idag är första dagen jag kunnat gå ordentligt... väl i norrköping hängde jag med mamma på kvällen och sen på torsdag och fredag blev det lite shopping och även ett litet simpass på fredagen. 2k är en lagom distans, särskilt med tanke på min träningsvärk. sen myste vi hemma med lammfilé och massa götta. mycketmycket bra långfredag. på påskafton käkade vi ägg och sånt. fantastiskt när mammas äggklocka började spela "killing me softly" för att signalera att äggen var löskokta. synd bara att de hårdkokta äggen inte blev hårdkokta och lyckades rinna ut i handen på mig. då grät jag en smula. sen tog jag tåget hem och kvällen spenderades på gamla torget och senare på emilsborg. när det blev sommartid och en timme försvann blev förvirringen total. när jag satt på bussen hem kollade jag på klockan och insåg att jag nog satt på sista bussen. bra där, sandra. vad har vi sagt om att bli fööör full igen?! jävla treman. aldrig mer treman. så igår låg jag i sängen ett bra tag. sov ju ända till ett och sen orkade jag inte gå upp på en stund ändå. fast till slut orkade jag och gick och handlade och gjorde veggolasagne. sen slocknade jag redan halv tio.
 
idag har pappa och susan varit här och hjälpt mig. ganska mycket städning och packning. så egentligen har jag bara mat och kläder kvar att packa själv. så imorgon ska jag träna och i samma veva hämta ut mina nycklar. shit. jag har verkligen väntat på den här dagen i ETT JÄVLA ÅR! åååh. kan knappt bärga mig. så flyttar vi på riktigt på lördag. jag längtar såå!

RSS 2.0