spring break.

i torsdags var det pubrunda. jag förfestade på rummet och sen drog vi runt till lite olika ställen och avslutade tillbaks på torget igen. när det stängde drog jag till skrubben och petade på asparna och rack mer öl. riktigt bra kväll. bästa var när jag och fåret och piff satt och åt popcorn och tittade på sitcom, dvs när sexmästaren i k6 raggade på loket och han kämpade emot. fantastiskt underhållande. i fredags sen var jag duktig och tog mig upp till cortegemötet. kan varit bland det onödigaste. mitt under mötet blev jag svinbakis. orkar inte. så jag åkte hem och sov några timmar till. det hjälpte inte. käkade en pizza. det hjälpte inte. runt halv tio på kvällen släppte bakfyllan. men om det var för att det gått tillräckligt lång tid eller för att jag drack en halv redröv förtäljer icke historien...
 
igår vaknade jag tidigt och tänkte träna. satte mig på bussen som var lagom i tid, och sen missade jag precis 19 och fick typ jogga från kapell till fysiken. glider in och hinner hämta ut min bokade biljett tjugo sekunder innan tio i. som en chef liksom. då var jag iaf uppvärmd innan passet minsann. och passet i sin tur var svinjobbigt. nån gång i natt kom träningsvärken på riktigt. eftermiddagen spenderades lugnt och jag drack kaffe med phistu innan puffningen på kvällen började. jag och pettson sorterade typ tusen (detta är på riktigt ingen överdrift, tyvärr) garderobsgalgar. sen stod vi i garderoben resten av kvällen också. efterfesten blev rätt lugn och jag tog första bussen hem. det var rätt skönt att få sova. fast inte så att jag gått upp ur sängen än. men vafan, jag har lov. då får man göra vad man vill när inga måsten finns!

paper province.

igår åkte jag med halva klassen till värmland och besökte massa pappersbruk (flera och massa, hihihi!). det var sjukt nice, även om vi åkte tidigt och kom hem sent. folk var lite slitna sen. mend et var nice att klättra upp på taket på sodapannan på billerud och titta ner över skogarna. mycket trevlig dag. säger ju att pappermassa är skiten, liksom. det är det jag vill jobba med, for sure. dagens bästa var när lars öhrström plötsligt dök upp på en powerpoint. extremt roligt!
idag var jag så trött att det kändes som jag var bakfull. misslyckades med att öppna dörren till bulten i rasten på regleren och birk skrattade åt mig. stackars sandra juu. efter lunch hade vi etm-föreläsning och jag känner redan nu (det är lv1 förhelvete!) att jag inte kommer fortsätta gå på de föreläsningarna. jag gick efter halva. skitkurs! så jag åkte hem och har handlat och tvättat och lagat några matlådr till min tomt ekande kyl. ville egentligen inte. orkade egentligen inte. så nu tänker jag sova och efter lunch imorgon har (tar) jag lov. jag ska åka och simma som för att fira och sen blir det pubis!

måndag.

jag hatar allt just nu.
saker jag borde gjort idag som jag inte gjorde:
- tvättat
- handlat
- diskat alla matlådor
- ätit middag
- inte pajat saker
- dammsugit
- allt
 
hatar allt.
meeeen, on the plus-side. jag har iaf diska lite. jag har tränat, fast jag tröttnade och åkte hem istället. jag har fått tillbaks min vante som jag tappade i lördags. jag har lidit igenom föreläsningar i båda kurserna. jag är redan trött på dem. och imorgon börjar min mts också, fast då ska jag till paper province. det blir förhoppningsvis lite kul!

ut i skogen.

jag dör. fy helvete. igår var det skogen. i onsdags och fredags var det tentor. tror att jag kuggade båda. igen. orkar fan inte. men fourieren brydde jag mig inte ens om. det var så skönt att bara vara klar. så jag gick och tränade och sen drack jag, bengt, slender och tom lite öl hemma hos sönke. mycket trevligt och flamsigt. sen orkade jag inte riktigt följa med in till gasquen och åkte hem och sov. upp tidigt som fan igår. lite bakis men väldigt pepp. vi käkade massa frukost och sen åkte vi ut med buss till delsjön. vi gick hela slingan med dunkar med vin. jag och oscar hade näst sista stationen och det var på en öppen plats vid sjön. det var soligt och sådär, men blåste nåt så in i helvete. alla andra hade nicea ställen där det både var sol och lä... efter fyra timmar i skogen och leka med kanackasfulla människor var jag både lite onykter och väldigt nedkyld. så när vi kom tillbaks till chalmers drog jag och datapojkarna och käkade pizza och sen tog jag mig en välförtjänt varm dusch. så då blev jag både varm och fräsch igen. sen började kröket på riktigt. det sista riktigt klara jag minns är att jag sitter i soffan på torget, dricker upp pettsons grogg som bergman precis köpt till honom, snackar med massa it och sen går jag med zälen och anno och dumpar min väska i skåpet. sen vet jag inte riktigt vad som hände. tror vi var på focus. jag var inte nykter nånstans. minns inte att vi åker spärvagn. minns typ att det snöade. ungefär så. så idag har jag haft världens bästa bakisdag. traskat runt på hisingen och druckit kaffe och tittat på när anno käkade pizza. sen började jag må illa när jag väl kom hem. jävligt ovärt när jag ändå inte ätit på typ 25h. pizzan klockan fem igår var det senaste jag åt liksom. men jag har ätit lite av mitt skogsgodis och stekte lite köttfärs. men jag blir typ mer och mer bakis för varje timme. vafan! så jag ska sova nu strax. sova och dö. imorgon börjar regleren. kommer ju dö på riktigt liksom.

tredje gången gillt.

fuck this shit. klockan tre vände jag mig till drottz och sa "jag känner mig fulländad, fullkomlig, fullständig. screw you, guys, i'm going home!" det känns bra. räkningsmässigt åtminstone. men som vanligt kommer ångesten alltid. "om jag bara hade suttit kvar lite längre, om jag bara..." jag vill verkligen klara skiten! det är ändå kursen som jag på riktigt gjort tre seriösa försök på. jag HOPPAS!
 
senaste veckan har rullat på i tentaångest-anda. fredag kväll på pripps och pluggfrukost på lördag morgon och sen extrema mängder godis på eftermiddagen. jag har kört varannansdagplugg fram till helgen. sen har jag bara gktat och jag kan det. jag kan det jag kan det jag kan det. så nu är jag dödsnervös. särskilt eftersom jag drog så tidigt idag. åkte hem och lämnade mina saker och sen promenerade till stan i solgasset. strosade lite i affärer och planerade vad jag ska handla på påsklovet när jag är i norpan. jag längtar nåt så fruktansvärt. fan på tiden att jag får lov nu. iofs blir nästa vecka rätt chill. på tisdag ska jag på studieresa hela dagen och på torsdag är det pubis. första steget mot att bli mormor. sen är det ju lov efter det!

did you ever?

idag gick jag upp och tränade. det enda negativa förutom att faktiskt ta sig upp måste vara att man känner så himla mycket folk på emilsborg. imorse försökte jag borra ner ansiktet i marken, ändå går han över gatan för att hälsa på mig. känner man sig fräsch och snygg och bara awesome då? eh, nej. orkar inte!
 
i skolan hade jag fourierdag. jag är kass. men jag ska ändå försöka köra varannan dag fourier, varannan gkt fram till helgen. sen blir det gkt-kött. den SKA jag klara. det finns inget alternativ. men ska bara fixa reaktorerna såå. och igår gjorde jag årets största misstag när jag installerade candy crush på telefonen. varför i helvete gör man nåt sånt lv7? bara korkat. men jag kan ju liksom inte avinstallera heller, vad ska man annars göra i pauserna?
imorgon har jag tre lägenhetsvisningar på kvällen. så jag powerstädade, dvs jag hävde ner alla kläder från soffan i en flyttkartong som jag ställde i ett mörkt hörn. egentligen borde jag diska också, men det får nog bli imorgon. har sovmorgon till tio imorgon också. typ extraföreläsning i fourieren. han ska gå igenom när man ska använda vilken lösningsmetod på diffarna. men idag klarade jag åtminstone nästan en laplace-lösning! jag blir ju inte nollad iaf!

första måndagen i mars.

det är lv7 och jag har fullkomlig totalpanik. jag förstår fortfarande inget av fourieren (på riktigt, allt jag skriver här handlar om fourieren...). så jag sket i demon och räknade gkt-tenta istället, den jag började på igår. igår körde jag bara gkt och räknade klart alla uppgifter och började som sagt på en tenta. mycket roligare än skitfourieren. jag vill inte mer liksom. jag har tenta om nio dagar. P-A-N-I-K! sen åkte jag hem till bengt och vi käkade massa våfflor och pratade som alltid. mycket trevligt! fem våfflor var och man mår som en prins, det lindrar ångesten en smula åtminstone.

technologic.

jag har träningsvärk PRECIS överallt. "imorse" kom jag hem halv elva. jag åkte till skolan vid tolv igår. då började vi rigga. jag åkte på att bära kravallstaket från kaos, de där vi tog från gasquen. jag minns hur jag och matilda SLET för att få upp den för olgas och de var skitjobbiga. nu har jag ett blåmärke på varje axel. jag bar med danjo, vi var hur som helst bättre än data! eftermiddagen flöt på och allt var klart. sen hade jag sämsta schemat av alla. jag ville ju inte stå i drinkbaren, så istället stod jag i ölbaren första timmen när det inte var nåt folk, och sen i garderoben. det var kvällens mesta jobb. sen gick jag och jake brandrond och sen var jag logevakt, alldeles ensam och precis den timmen som bandet spelade. fett med fest. sen stod jag ute i släppet sista timmen och herre vad kallt det var.
sen drog städningen igång. jag fick en metallkloss i huvudet när vi hängde upp tavlor och lite sådär. sen städade jag och tove logen med johanna. vi skulle bära ut möbler till kyrkan och lyckades liksom fastna mellan två dörrar. så stod vi bara där och skrattade och orkade inte röra oss, orkade inte lösa. men tillslut fick vi iaf ut den till kyrkan. trötta som få. allt var helt färdigstädat vid halv åtta, så det gick betydligt bättre än jag trott. så jävla roligt jag har haft. sen satte vi oss i pu-soffan och det groggades i hjärthinkar och vi groggade på jäger och all möjlig skit. jag drack jägerpucko, INGET att rekommendera. det smakade som härsken after eight ungefär... sen lovade jag och mange att vi skulle åka hem tillsammans och hålla varandra vakna. självklart blev det broöppning och självklart somnade vi båda två och jag fick väcka honom på lindholmen. det var rimligt. och jag har verklgien tyckt att dagen/natten varit fantastisk. så. jävla. bra. åh, vad jag bara vill!

RSS 2.0