no time for us.

igår var en fruktansvärt bra dag. jag var DUKTIG och var i skolan redan halv tio. sen räknade jag termo och syra-bas hela dagen. uschanamig! det gick dessutom inte kalasbra. isch, jag får hoppas på det bästa och lätta frågor på fredag.  sen blev jag lagom uttittad när jag fixade håret framför spegeln i studis innan jag mötte upp robert för en fika och sen en helkväll med spex, punsch, pizza och trevligt sällskap. efter att igår blev idag gick vi till gasquen och jag träffade hela d'americano som varit i spritis på johans tjugofemårsfest och jag dansade hela natten. jag sa till mig själv att jag skulle gå hem klockan ett, eller när nästa dåliga låt kom. sen kom det aldrig någon dålig låt och en efter en gick andra hem och när jag slutligen var hemma var klockan närmare tre. BRA, sandra! bra självdisciplin som alltid.

imorse gick jag till skolan och förbarmade mig över syra-bas-konstanter, löslighetsprodukter och allt sånt där med ett antal små termoduggor. jag HOPPAS att det går bra. ååååh. jag vill inte. jag vill också vara smart och snygg och perfekt. typ som hanna. eller annie. efter en lång dags plugg med en timmes sista minuten-linalgduggrepetition gick jag hem. och nu lagar jag mat. köttgryta med kanel. muuuums! jag funtar på om jag borde göra en rätt till, typ köttfärssås. vi får se. jag tänkte städa lite också. vi får se. annars blir det väl vampire diaries och b&j!

/f.

Will you tell me once again how we're gonna be just friends?

i onsdags pluggade vi järnet och på meken hade jag visst inte alls blivit nollad. hela ett halvt poäng lyckades jag skrapa ihop! sen var det sektionsmöte och inval. och livliga diskussion, SOM VANLIGT. vissa personer blir man bara så jävla trött på. sen blev även nya sexet invalda. åh. det kommer bli så bra. sen blev de utgångna och mötet var slut och alla begav sig till gt för lite caps. jag var aldrig med och tävlade utan nöjde mig lugnt med rundcaps. efter en halv öhl når jag min topp. och den är LÅG. i slutändan åkte jag ändå på lite låtsatspc mot johannes och han blev ägd. eller nåt i den stilen. kanske. sen kände jag att det absolut var dags att gå hem, både i alkoholmängd och minutrar. sen satt jag och cartman på kapellplatsen och väntade på spårvagnen i iskyla innan jag ramlade i säng.

morgonen därpå var jag ändå rätt lycklig över att ha gått hem rätt tidigt. även om huvudet dunkade något FRUKTANSVÄRT. dock var jag långt ifrån ensam om att vara bakfull. hanna och saudi ramlade in runt tio och thore kom inte förrän lunch. även vissa av de lite mer "rutinerade" var kalasbakis. det är alltid alldeles för roligt att se! plugget gick väl dock sådär. jag har varit sjukt oproduktiv den här veckan och jag börjar få rätt rejält med panik nu. både för termon och för matten och för stundande tentor. kan nån inte bara skjuta mig i huvudet?

på kvällen begav jag mig på lite plask. vi spände på spineboard på sjukvården och sen simmade vi en aning och kastade ungefär lika mycket. sen drog det ut på tiden och jag hade hoppats vara hemma lite tidigare än vad jag var. usch. så idag var det tungt att gå upp. en tvåtimmarslabb där vi geggade med morotspuré och sen fikade vi i bulten och åt lunch och skickade in vardagsmolekyler. arean är tydligen sjuk. OJ vad synd det är om honom. verkligen! aaah! sen var det matte och matlab och jag orkade med ingenting. livsglädjen är på topp. sen fick jag en spontanhemmakväll sen sällskapet ställt in. jag shoppade upp CSfuckingN på maxi och nu tänkte jag försöka ge mig på att laga lite mat. fint fredagsnöje? fast, jag köpte mig faktiskt b&j. här ska mysas! och imon tänkte jag vara effektiv så jag är värd att svira på kvällen med rochowiak som dejt. mums!

/f.

jag vet vilken dy hon varit i.

mina händer skakar. det är jobbigt att skriva på tangenterna. krafttag var snorjobbigt för lilla mig som inte tränat på tre veckor. uuuöh. i övrigt var skolan rätt lame idag. jag, hannis och saudi träffade halv nio och vi löste mekläxan på mindre än en timme. det gjorde praktiskt taget hela min dag. sen försökte jag dubbelintegrera med hjälp av polära koordinater. det gick inte så bra som det borde. men jag är TYP i fas. typ. ish. fast nä. efter första, sista och enda lektionen satt vi kvar i ks11 och jag försökte mig på lite termo. det gick dock helt okej ändå. snart har jag bara några kapitel kvar, det går framåt och det är ju mer än en VECKA kvar till duggan. woopwoop! så i helgen och nästa vecka ska jag bara räkna gamla duggor och ströuppgifter och inlämningsuppgifter och sånt. jag ska klara det här. och sen blir det ny lp, nya tag. fast nu ska jag duscha innan jag fryser ihjäl. det är ofattbart kallt ute, det borde vara vår nu ju. fast jag läste att kylan kanske ska hålla i sig till maj, INTE OKEJ!

/f.

Om stockholm brinner åker vi dit, där rör dom på fötterna, svänger på höfterna.

okej. jag kom hem för en kvart sen ish. jag är sjukt studiös. nä. sista en och en halva timmen satt jag och pratade med filip och simning och allt möjligt trevligt medan kemihuset tömdes på folk. i övrigt har dagen varit lång och tradig. dubbelföreläsning i KE som vanligt och jag sov mig igenom kemin, som tydligen var vår sista. salen jublade. sen åt vi lunch och gick till fruktaffären. eftermiddagen gick fort med matte. sen gjorde vi lite pill i vardagsmolekylerna och arean var FORTFARANDE inte klar. INTE OKEJ! så vi blev bittra och tykna och sen åkte jag till stan för att försöka fixa min ipod som var stendöd. innte på macforum stoppade de i laddkabeln och då vaknade den. helvete! så det var alltså fel på uttaget i studis. gött! sen satte jag mig och pluggade matte. åh, dessa JÄVLA dubbelintegraler. hey mindfuck!
nä, jag ska sova, imon gör vi mek!

/f.

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

kanske mitt liv ordnar upp sig. jag vet att jag fixar detta. jag tror på mig själv. jag ska intala mig att det kommer gå. ja. jag ska få ett bra liv. även om mitt år kommer bli långt. jag längtar så fruktansvärt.

/f.

he doesn't look a thing like jesus.

jag begav mig till skolan runt lunch idag. jag hittade dessutom en praktspya i skäpsrummet, turligt nog INTE framför mitt skåp. jag plockade ut matteböckerna och i studis hittade jag peter, helt handikappad utan ajfån. vi pratade om gårdagen innan hannis och julia kom och vi drog igång med linalgen. urk. jag dog lite. det gick sjukt långsamt och jag blir SÅ TRÖTT på matrismultiplikation. i slutet kunde jag äntligen börja på dubbelintegraler. det är ju inte heller så jävla party. men ändå. nu har jag lagat mat och tvättat. ett avsnitt gg och ett avsnitt vd och jag är lagom redo för sängen. puss!

/f.

det skulle ju alltid vara vi.

mina fötter blöder. och jag har sand lite överallt. men det var det värt. jävlar, vad roligt beachgasue är! jag och honey köade i cirkus fyrtiofem min, en lagom tid för att tappa känseln i stortårna. men äschdå! väl inne var det varmt och gött, nästan lite väl varmt. sen röjde vi, satan vad vi har dansat. det var typ jag, honey och ALLA kemister. fast jag kan egentligen inte hitta några större fel på dem. egentligen. äsch! nu ska jag sluta äta upp mitt godis och ta mitt förnuft till fånga och SOVA. natti!

/f.

checked my bed for bugs and spiders.

igår tog jag sovmorgon och ramlade in i spritis lagom till att de andra cortègebyggarna trillade in och jag hann ta mig en kopp påvämt kaffe. sen planerade vi. och röstade. och delade in. jag tror det kommer bli svinigt bra. thore är ju trots allt världens coolaste, och sexmästare i kfkb6-011 till på köpet. han måste kunna styra upp detta till något episkt. det vet jag att han kan. efter några timmar ritande och planerande gick jag och åt kåris med de fina och sen gick inte matten helt fantastiskt, än mindre matlab. urk. och långt efter lektionens slut satt jag kvar med thore och skickade in anmälningar på vagnen och vi fixade och hittade på. fi-ne-mang-ers! sedan åktes det både ett och två fordon och kvällen spenderades med popcorn och på spåret. åh. det är sånt jag har saknat. sånt jag kommer sakna.

idag har jag suttit i skolan och inte varit riktigt så effektiv som jag önskat. som tur är har det varit ganska dött i spritis i övrigt, så egentligen kan jag vara ganska nöjd. och termo är dessutom äckligt tradigt. så nån gång långt efter att jag hade bivit lämnad ensam gick jag till fyragott och sen tog jag tian hem igen. mums. fast ikväll blir det beachgasque med honey. fast jag tänkte att jag kanske skulle vara vit ikväll, och egentligen är det nog inga problem. jag kan ju dricka saft!

/f.

möt mig där båtarna rullar in.

duggan gick riktigt dåligt idag. men jag kanskekanskekanske får en fjärdedels poäng. hoppas? sen gick vi och åt sushi som nån form av firning att det nya kfkb6 kommer bli skitbra. det tror jag nog att det blir. det stora frågan är ju dock vad jag ska hitta på det här året när ALLA mina vänner är föreningsaktiva. dock sa ju thore att han inte kunde se någon annan som skulle vara bättre phaddergruppschef än mig. så jag får väl satsa på det och aktivera mig som satan i nollningen. jag längtar redan. men snart är det ju tenta och sen är det bara en ynka lp kvar. SKÖNT! och jag längtar efter tentan, det är gosigt med tentavecka. eftermiddagen spenderades med organkemi och nomeklatur, först en snabb demo i älskade ks11 (som jag för övrigt börjar gå automatiskt mot när vi ska ha godtycklig lektion) och sedan några timmar i f-huset. vi käkade till och med jämte 2-pia. naaajs! sen chillade vi i johnL's och fikade innan biljetter köpte och vi såg the social network. grymt bra! jag förstår inte vad folk pratar om när de säger att den är tråkig?! jag älskar den och jag älskar humorn. mums! sen gick jag hem och öppnade post. nu ska nya pics upp på väggen och jag ska till tandläkaren sen nån dag framöver. fint! men nu ska jag sova, och ta en gnutta sovmorgon imon också. ja!

/f.

Berätta för mig om det är sant att din hud är doppad i honung.

okej. jag var faktiskt rätt bakfull på middagen. och christer hällde upp ett stort glas vitt vin åt mig. jag lyckades ta mig igenom det och sen drack jag cola resten av kvällen...! men det var trevligt att träffa kusinerna igen. åh. synd bara att jag inte var tjugo, som björn sa, men snart så!

igår var det tungt att gå upp och skolan var väl ingen höjdare. vi fick dessutom ingen långlunch då chocset var jobbigt men jag bjöd hur som hannis på en muffins på alla hjärtans dag. sen skrev vi dugga, jag antar att jag nog inte kommer få överdrivet många poäng på denna heller. nä. matte är nog visst inte min starka sida. sen försökte jag börja gå igenom termon för femte gången. det gick väl sådär. det tar tid, som sagt, men runt sjusnåret begv jag mig hem och lagade massa mat och tittade på madagaskar 2. mums! och jag tittade lite på dom kallar oss artister (vilket för övrigt är grammatiskt inkorrekt att säga, det borde vara de. det finns inget som heter dom, de eller dem heter det ju! om man inte har nån form av dialektalt talfel vill säga.), jag älskar finafina annika norlin. jag längtar satan till 11mars. kommer bli AWESOME!

idag spenderades morgonen från klockan åtta i skolan, trots att jag hade sovmorgon till efter lunch. vi mekade och matlabbade. mest mekade skulle jag ju vilja påstå. masscentrum och dynamik kan ju vara djävulens påfund. ni anar inte! sen åt vi lunch och fortsatte med meken ända fram till kvällningen, med ett litet avbrott för kemilektionen och aromaticitet (sjukt svåruttalat ord!). sen tog jag spårisen till ica maxi och shoppade loss ordentligt, ungefär så ordentligt att jag var tvungen att flytta runt lite cash nu när jag kom hem. fint! och jag har även spenderat lite mer pengar bara genom att sitta här, nya foton och några biljetter är beställda och betalda. FINEMANGERS! eventuellt kommer det att köpas fler biljetter inom en rätt snar framtid. kommere bli en bra vår, en bra sommar. åh! nu ska jag lägga mig och ladda mentalt inför en heldag med matte, matlab, matte och mek. och mekdugga på torsdag. och intervjuer imon som jag kommer vara nervös för åt andra. jag vill också sitta i valberedningen. men jag gjorde helt klart rätt som drog mig ur. jag hoppas bara att valberedningen ser det bästa sexet, typ det jag ser. ja!

/f.

it's just a memory in your mind.

jag orkar inte med mitt liv. igår drog jag till stan på dan och uppdaterade min sminkväska sen jag tappat den i golvet i fredags. mer shopping än så blev det inte, även om jag egentligen ville köpa upp hela monki. men jag var duktig och ståndaktig. sen åkte jag till skolan och pluggade. jag och peter testade om vi kunde sitta i himlen och det var öppet. åh! det var dessutom fint väder ute så vi drog fram bänken till fönstret och satt och tittade ut och räknade. härligt var det. sen anslöt även saudi och tillslut herpes och pappacarl. fast då gav jag upp matten och kom till insikt om att jag antagligen inte kommer få så fruktansvärt många poäng på den här duggan heller. inte direkt så att jag kommer plugga nåt idag. men jag gick hem och kom med nöd och näppe upp för den glaserade backen och bytte kläder och fixade lite innan aspkalas stod på schemat tillbaka i gastown. det slutade med att vi gjorde en repeat på after-inskrivningen och sprang runt med ögonbindlar i kemihuset. men det var trevligt och aspvinet blev godare ju längre kvällen led. det var även en väldigt intressant upplevelse att bli slickad i naveln, david slickade lingonsylt ur min navel, mumma! sen gjorde vi några andra intressanta stationer till och jag lyckades även gå in i en dörr, tack vare att robert helt glömde bort att varna mig för den. det gjorde jävligt ont och min bula är sjukt snygg och så öm att jag inte ens kan kleta smink över den. gött! jag var dock en av de få som inte utstötte kroppsvätskor, så att säga. det var några stycken. en i rör-rummet, ett antal på toaletterna och någon utomhus. urk. sen försökte jag gå hem, hittade hannis, gick tillbaks in i gt och fick en lite obehaglig upplevelse och sen slutade allt med att jag till slut tvingade mig själv att gå hem runt halv tre, en sisådär två timmar senare än tänkt.

egentligen var det nog ändå inte en särskilt bra kväll igår. jag känner nästan att jag ångrar att jag gick. av diverse olika anledningar. egentligen vill jag bara pausa mitt liv. blåsa ut ljuset ett tag. kunna släppa allt och vara lycklig för en sekund. ändå, trots allt var eftermiddagen med peter och utsikten bra. det är så det ska vara, lugnt och skönt och ljust. så man blir varm och glad. och nu ska jag på släktkalas i ytterby. och jag som är bakfull och gjort allt jag kunna för att speedkurera mig. och misslyckats. kul.

/f.

Skönt att jag slipper bli 25, för ögonen svider och hjärtat bränns.

jag snoozade rätt länge imorse, ungefär en och en halv timme. sen gick jag till skolan och fick nästan ingenting gjort. att det ska vara så förbenat svårt med mekanik! jag dog lite. hur ska jag nånsin kunna få ett enda poäng på duggan eller tentan? matten gick inte heller särskilt bra. lusen är helskum, så jag tog mig för lay istället. han är pålitligare.
efter lunchen stod ännu mer matte på schemat och sen gav vi oss på matlab ännu en gång. istället för att våldta kemiprojektet skulle jag säga att vi blev rätt rejält fistade. så vi gav upp och jag gick och handlade och nu har jag stekt och ätit massamassa pannkakor som blev helt gudomligt goda. men nu är jag svinmätt, hur ska jag då orka äta popcorn innan jag lägger mig? vi får se. nu ska jag hursomhelst titta på en film och sen sova. och shoppa lite imon innan det blir plugg och kalas. jag lyckades ju tappa min sminkväska i golvet imorse, fint...!

/f.

jag skulle döda dig om jag visste varenda tanke var slöseri.

min mat jag håller på med nu blir kalas. jag skojar eller överdriver inte. dessutom luktar det gott i hela lägenheten. jag kanske faktiskt kan klassa mig som lite bättre än kass när det kommer till matlagning? dock lyckades jag göra den snygga tabben att bränna mig på armbågen. jag blir nog degraderad till novis igen nu...

jag hade svårt att somna om igår. jag vet inte om det berodde på min powernap på fem timmar eller om det var nåt annat. hur som helst var jag inte jättetrött imorse, men halsen värkte fortfarande. den har som tur är blivit lite bättre under dagen, jag har pratat upp mig en aning. får väl se hur det känns imon. fram till lunch mekade vi och införde på tok alldeles för många dubbel-E än vad som är nyttigt för en stackars sjuk kfare. sen introducerades vi även i trippelintegralens mytomspunna värld. nä, jag pallar inte mer! på lunchen pratade vi och planerade cortège. åh, vad jag längtar, det är helt sanslöst! fast jag har ju lite att stå i innan dess. och vi lyckades visst dra ihop rätt många, så förhoppningsvis blir vi två gäng, och två kalasbra vagnar! efter kemin gjorde jag veckans två uppgifter och sen gick jag långsamt hem i ösregnet. jag har fortfarande inte orkat ta på mig nya torra strumpor, mina skor läckte som såll. ett tag funderade jag på att gå barfota, men med tanke på min värkande hals skulle det nog mest vara en korkad idé. så nä, jag fortsatte gå helt genomblöt.

nu ska jag hoppa i duschen och sen kanske försöka mig på lite matte. eller sova. gissa vilket som lockar mest!

/f.

dåliga bandet, jag tycker inte om er men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer.

jag har precis sovit i fem timmar nu. och jag mår fortfarande jävligt kasst.
igår var det hursomhelst rätt bra ändå. labb på morgonen och jag lyckades smälta av en gummislang. märk: SMÄLTA. så det luktade bränt gummi i hela dragskåpet och labbsalen. sen drog vi till CHARM och spanade på lunchen, vilket till stora delar innebar ta godis och låtsats vara intresserad av jobb. nja, liksom. egentligen är det inga som tycker om kfare, det är för att vi är så breda, kom jag och hanna på. så breda att vi inte ens kommer in genom dörren! desssutom tycker ingen om ettor heller, så vi var ju inte jätteframgångsrika där. sen sov jag mig igenom kemiövningen, även igår hade jag fruktansvärt ont i halsen. sen gjorde vi lite mek, bland annat läxan och jag försökte mig på lite termo. det gick inget vidare så jag gick hem. och handlade och lagade snygga biffar och inte så nice sås. men det blev inte särskilt äckligt och fullt ätbart och sen sov jag. åh.

imorse gick jag som sagt enbart upp för att jag var tvungen. jag hade nog mått bättre om jag låtit bli, tror jag nu. men matteföreläsningen är viktig och sen hade vi molekylmöte och sedan gick vi till CHARM igen och ÖSTE ner godis i väskan. sen satt jag och led på lunch, åt godis och tyckte synd om mig själv. eeeeh. sen matlabbade vi i två timar och sen gick jag hem och sov. jag känner mig så älskad när jag vaknar av mig själv och min mobil har varit tyst under hela tiden, och den var inte ens på ljudlös. hmpf. jag ska nog somna om nu. jag får bara sån JÄVLA ångest av att inte ha plugga nåt alls idag. hur ska det här gå?

/f.

Jag föll isär idag, hundra ledsna små bitar över golvet.

min hals. min stackars jävla hals. jag borde skaffa mig en dregelpåse så jag slipper svälja. kul att vakna mitt i natten av att man har svinont i halsen och sen inte kunna somna för att man måste ju ändå svälja när man andas och så. nä. och nu måste jag till skolan. jag lär väl komma hem lite tidigare än vanligt idag. jag dör nog annars alternativt drar på mig en fin lunginflammation. och det vill vi ju inte!

/f.

We are the people that rule the world.

jag förstår verkligen inte att det alltid är måndag. och till råga på allt hade jag även tappat rösten ganska rejält idag. helt oförklarigt och oförtjänt. nä, nu du gud, nu är du allt lite orättvis! men det funkade väl ändå. fast saudi och david poängterade att de INTE tyckte ett dugg synd om mig. men det ÄR ju faktiskt synd om mig, tycker jag. alla bara skrattar åt mig, uhuuu! tur jag har hannis som skickar spontana kärleksförklaringar på mattelektionen. mumma! och efter skolan kom jag och dalbin i fas i matten. föreläsningarna ligger en aning efter, så vi kan inte börja räkna nåt på den här veckan. gött! helvetesmatte. sen försökte jag och saudi oss på mek-läxan. vi gjorde ett tappert men misslyckat försök. sen tog vi sällis till fysiken, han för att träna, jag för att få massage. massören skrattade åt mina knutar. fint! för det gjorde ju INTE ALLS ont. eeeehh. jag har en puckelpist längs ryggraden. tack till alla timmar i vattnet. massören tyckte att jag skulle komma tillbaks snart. jag är nog hyfsat benägen att hålla med. fast det kanske inte ska bli en vana, jag är ju trots allt student. annars får jag väl ringa och tigga cash hos päronen, det är jag väl ändå lite förtjänt av? fast jag har ju visst ingen röst, satan!

/f.

För allt som brinner i min själ, det ska jag kasta ner på er.

igår var det fantastiskt roligt. jag var glad och skrattade hur mycket som helst. jag har en fin blåsa på pekfingret som ett resultat av en och en halv timmes potatisskalning. jag har frityrsmet gjord på floff och mjöl på mitt armband som ett resultat av de awesomeness-lökringarna vi gjorde till lunch. jag har fruktansvärt ont i halsen som ett resultat av fyra timmar på gasquen. men det var awesome. och hur roligt som helst. jag tycker faktiskt om kaos. och all god mat. åh! det var ju som att man bara ville ha sex med maten, som pappacarl uttryckte det. men det var fint! och rödvin, åhherregud! jag borde dock vara bakfull som satan idag, men faktum är att jag har minst lika ont i halsen som i huvudet. kan det bli bättre? sen var jag hemma runt halv fyra i morse. det kändes lagom. för det var en bra kväll och eftermiddag. jag vill också vara föreningsmänniska.

/f.

och jag ramlar in på nåt diskotek, sen ramlar jag ut så vitt jag vet.

okej. jag SKA gå och lägga mig. nu typ.
det var ändå rätt bra idag ändå. det växlar varje timme. jag begav mig till skolan och pluggade vid niosnåret. lite mate fick vi gjort, inte fullt lika mycket mekanik. efter lunchen vankades det mer matte och en hel del matlab på det. fast jag somnade visst. sen blev det lite mer mek innan jag gick till rotary och åt thaimat och hade det trevligt med gänget som jag senare gick med på bio. vi såg the fighter. helt okej men inte så fantastisk som jag kanske trott. efter bion splittrades alla och jag begav mig själv till gasquen och kom hem för en kvart sen. honey och lövet var på gasquen, vilket egentligen var enda anledningen till att jag gick dit. jag pratade lite med robert också. och sen hängde jag med föreningsfolket från kfkb i form av hazze, felin, glenn, pappa carl och några till. jag kände verkligen att jag passade in. en halvtimme efter att honey och lövet dragit gick jag också. och det är slaskigt som fan ute. mina skor läcker, woho! och imon ska bli roligt. dricka rödvin och bli bakfull. mums!

/f.

Det var nånting som fastnat på mig, nåt som aldrig helt försvann.

jag orkar inte mer. jag vill kunna göra saker jag inte måste, saker jag inte får dåligt samvete för. och jag önskar att alla jag träffar dagligen kan sluta ge mig så jävla dåligt samvete. jag kommer varje dag längre och längre ifrån den jag vill vara och vill bli. vem ska jag vara, hur ska jag vara, vem ska jag umgås med, för att kunna känna mig duktig och uppskattad? jag vill inte att folk ska oroa sig eller bry sig om mig, men jag hade gärna tackat för nån form av uppskattning. en komplimang eller en klapp på axeln. jag mår så intebra. det är inte särskilt hälsosamt. och det är antagligen inte heller särskilt hälsosamt att gråta varje kväll. ta bort mig från mitt liv.

/f.

trallala lilla molntuss.

vad är det egentligen med mig? igår var det ju en bra dag! och idag sög allting. jag orkar liksom inte. precis ALLT har gått fel idag. beviset för kedjeregeln på partiell derivata var åtta tavlor och en overhead långt. jag spenderade hela matlab-lektionen med att inte förstå någonting och sedan vänta. och bli dumförklarad och lämnad. och hur kul är molekylopponering? och hur bra är det när arean aldrig gör något eller ens bryr sig? och hur kass var inte min text på en skala? och hur lite förstod jag inte av mekaniken? och hur glad blir man av allt som händer runtomkring? och hur bra kommer mina biceps må efter fem kilo på varje sida under hela låten? och hur bra gick matten när vi väl kom tilbaks till skolan? och hur bra mår jag efter att ha pratat i telefon i femtio minuter? mår jag inte lite sämre efter varje gång jag gråter? och hur lockande är det inte att bara hoppa från den franska ballen?

/f.

RSS 2.0