october 26th.

det blev inga biljetter. surkärringen i kassan lyckades inte hitta själva konserten i katalogen. ibland är folk så B. så vi får köpa senare.

imon drar jag till wien på shopping spree och kommer inte hem förräns onsdag kväll. så vi ses då!

/f.

october 26th.

äntligen fredag. friday i'm in love-dag. eller nåt sånt.
i morse var det fullsmockat med folk på ina's. nvte stod och sjöng backstreetboys. de hade utmanat sp eller nåt. jag garvade. vi skulle egentligen inte ha nån svenska, för gunilla lam var inte där. men vi skulle kolla på film. tråkigt värre. sen hade vi värsta engelska läxförhöret och sen fick vi sluta. jag tror att conny inte tycker om oss med tanke på hur ofta han släpper oss tidigare eller låter oss helt enkelt slippa lektionen helt. sen skulle jag åka buss hem, men då hade den precis gått och jag är på tok för olat för att vänta i trekvart på att nästa buss ska komma. så jag gick hem. vid halv sex ska jag och älsklingarna ner till jerry's och köpa tickets till timo och kristian. det ska bli så roligt!

dagens bästa:

på engelska läxprovet.
tamara: "hur ska man göra?"
conny: "du ska översätta de kursiverade orden."
tamara: "men jag kan inte skriva så att texten lutar!"
jag börjar skratta jättemycket.

/f.

october 25th.

helt okej dag, faktiskt. även om det var torsdag. men jag hade lite sovmorgon och en mattelektion som jag för övrigt inte fattade ett piss av. och sen gick vi och snackade med conny. så vi slapp engelskan. vi hade inställd datorkunskap så vi slutade vid elva. sånt kallar jag flyt. så jag och honey gick och åt och sen snackade vi lite med johan och sen med joz.
sen tog jag bussen hem, med albs, stev, ante och mickan. alb och jag pratade om piratfesten hemma hos martin för typ hundra år sen. att han fortfarande minns det! knappt så jag gör det. gosh, nu kom jag på att det var sjukt längesen jag överhuvudtaget pratade med martin. måste vara nån gång i sjuan, på typ median. det var tider det!

sen skulle jag skicka ett stort brev, men jag hittade inga kuvert i skåpet. men däremot hittade jag ett kort på mig och lisa som var hur gammalt som helst. jag menar, det var liksom sen dagis. och hon är fortfarnade lika goodlooking nu som då. jag blir avis som fan.

/f.


october 24th.

både hemsk och jättekul dag. faktiskt kul på naturkunskapen för en gångs skull. vi sk aha nåt biffstort arbete och det blev jag och malin. vårt tema är BIFFEN! HAHAHA. sånt kan jag garva länge åt.
på hålet satt jag, moa, steven och fogel vid fikusarna och pluggade. spanska för mig och F framför allt. han kan typ nada. bajsmatte och jag fattar verkligen ingenting. ska plugga lite sådant strax. lam historia. vi hade ingen lärare på den så alla satt i biblan. jag, annie, malin, albin och nån mer satt och pratade och läste veckorevyn. lamt? JA.
och sen hade vi spanska. fast jenny skulle inte vara där så då "trodde" cirkus 60% av klassen att vi inte hade nån lektion. too bad för dem. det kom en lärare och släppte in oss och så fick vi skriva namnen på en lapp. och de som var där skrev sina namn och resten fick skolkmarkering. congrats, you guys. rätt åt fogel som sa att man kunde gå hem. han tyckte att vi var störda i huvudet för att vi gick dit. fast jag, honey och jennifer drog efter 45min. meningslös lektion.

/f.

october 23rd.

satt och kollade runt.
jag hittade värsta coola halsbandet på kyssjohanna.

är det inte to die for, så säg.

image13

/f.

october 23rd.

nu kom jag på det!
självklart! det är ju min halvårsdag idag :P
så jag är sexton år och sex månader. kan det bli bättre? hell yeah, det kan det, men det funkar.

/f.

october 23rd.

jag glömde två saker i förra inlägget.

ett. på fredagen på lovet, dvs. typ 2 nov. ska jag och jozälsk till göteborg och shoppa loss tills pengarna är slut.  vi har beställt tågbiljetter och hela faderuttan. wiie! det var rätt längesen vi umgicks och jag kan ju inte gå på pigalle :(

två. vi ska på timo räisänen och kristian anttila i huskvarna den 24 nov. wiie. och med vi menar jag jag, jozy, malin och möjligtvis honey och antagligen malins kompis. men det blir perfa. och jag tvingade martin att tanka ett timo-album och några kristian-låtar. jag har lyssnat sönder dem. och det var i söndags jag fick dem. jag menar, kan det bli bättre.

och egentligen var det en till sak, men den har jag glömt nu.
jaja.

/f.

october 23rd - aj.

imorse när klockan ringde skulle jag kliva upp och hämta mina böcker till naturkunskapen. och mitt ben bara vek sig. och det gjorde ont så in i helvete. sen hade jag svårt att gå hela dagen. okej dag idag faktiskt ändå. matte var iofs segt. och naturkunskapsprovet gick åt hell, men det var kul ändå för fogel lånade mitt sudd hela tiden och typ satt och kastade det på mig. han är så rolig. och svenskan var lam som vanligt. vi diskuterade boken, och massa annat. lamt, som sagt. bara steven som är kul.
sen åkte jag och mam till sjukhuset och kollade mitt knä. typ muskelsträckningen eller nåt trodde läkaren. så nu får jag vila massa så jag pallar att gå i wien.

dagens bästa:

på naturkunskapsprovet.
albin sitter nästan längst upp i salen. han råkar tappa ner sitt provblad på marjan som sitter nedanför.
albin: (viskar inte alls ljudlöst) "öh, DARKO! jag får mitt papper!"
alla andra i klassen börjar fnissa.

btw. nu vet melan. vi hade ett djupt samtal i söndags. men hon är den enda. jag skulle skämmas ihjäl annars. men han är ju så underbar.

jag hittade jozys blogg igår. hon la ner sig gamla i somras. och nu hittade jag den nya. jag ska följa den med spänning. så som folk gör med min har jag noterat.

/f.

october 22nd.

DIN OMGIVNING:
1. Hur många är det i din klass? - eh, vi var la nitton från början, sen bytte en och vi fick tre nya. sen slutade malin, och murzal och tillsistnu jossan. så vi är la 18. tror jag.
2. Känner du några som röker? - för många.
3. Hur många är ni i eran familj? - jag och mina päron. 
4. Har ni några husdjur? - dammråttor?
5. Känner du någon som knarkar? - antagligen. men som inte har sagt det rakt ut.

OM DINA VÄNNER:
1. Har du någon riktig vän? - det förutsätter jag. annars är jag rätt rökt. jag har öppnat mig för många...
2. hur många vänner har du? - jag klarar mig.
3. Villket kön är oftas snällast? - svårt att säga. men jag trivs bra med killarna.
4. Hur ser dina bästa vänner ut? - blond, inte blond, blond och inte blond.
5. Vem är din bästa vän utav det andra könet? - förut var det gnugge. men det är nog viktor eller kim eller nån. martin, kanske? 

TRAGISKT
1. Känner du dig väderlös? - jag antar att det ska stå värdelös (jag vet inte, snodde denna från annie) och isf. för ofta.
2. Har du någon gång försöket begå självmord? - nej, inte än.
3. Känner du någon som begått självmord? - nej.
4. Känner du någon som tänkt begå självmord? - ja.
5. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? - vem har inte det?
6. Har du någon gång prövat alkohol? - ja. fast inte så jag har blivit full..
7. Är det någon du brukar ha "djupa samtal med? "- melan. hon är den bästa. 

OM KÄRLEK
1. Är du kär? ja, men jag önskar att jag inte var det.
2. Vad tycker du om kärlek? - bajs.
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? - är det inte rätt självklart? 
4. vad är det längsta du har varit kär i någon? - några år kanske.
5. Tänker du gifta dig när du blir stor? - förhoppningsvis. fast framtiden ser jävligt mörk ut om det ska fortsätta så här. 
6. tror du på kärleken? - bara när det gäller andra.

nu vet ni ytterligare saker om mig.

/f. 

october 22nd - måndag.

måndagar är värst. för det första så börjar de med en och en halv timmes historia. jag slapp dock en kvart för jag var hos skolsköterskan på hälsosak. det var nog okej. på gympan sen spelade vi basket. jag suger på allt vad bollsport, och annan sport, heter. please, feel free to disagree. men jag råkade tabba mig massa när jag hade bollen och då fick jag värsta sura blickarna och viskningar, så jag ska nog skolka från gympan fram tills vi har bad. och alla resterande gånger framöver. hm. spanskan var päs. och sen skulle jag gymma, men då hade det helt plötsligt hänt nåt med mitt knä. det gjorde skitont. gör. fortfarande. så jag sket i simträningen och drog hem och pluggade. jag hatar verkligen naturkunskap och jag kommer kugga stenhårt imon på provet. återigen, feel free to disagree. alla har ju slutat att uppmuntra mig, så hur ska jag nu överleva?
nej, nu ska jag gå och gråta till kristian anttila och låta melan trösta mig. patienten goes terapeut och vice versa :D

/f.

october 21st.

aj. varför gick jag och tränade idag? självklart kördevi 40x50. och jag dog. som vanligt. och nu är jag tvungen att plugga naturkunskap. och jag fattar inte ett jävla skit! förklara för mig, någon?
nej, nu ska jag kolla konsertbiljetter till wien. mozart, ftw.

/f.

october 20th.

tråkigt värre. mormor är här och massa bajs. hoppas att jag kan hitta på nåt med joz lite senare.

dagens outfit:

- lilarandig oversized t-shirt (som klänning), KappAhl
- svarta tights, Cubus
- halsband med stort kors och massa strass-stenar, köpt i en liten affär i Eksjö.



/f.

october 19th - fredag!

hellyeah. äntligen fredag! fast jag får la börja med igår.
skolan var bajs. men träningen var kul. alla bandykillar var där och jag typ garvade ihjäl mig. dom skulle försöka tävla mot jocke på insimmet. han låg precis före mig. och när bandykillarna sköt ifrån och paddlade på utav bara fasen medans jocke gled stilla fram och ändå slog dom fick jag värsta skrattanfallet och var tvungen att stanna och garva!
idag var dagen bra. jag och annie och malin har inte gjort annat än garvat åt darko och fogel när de diskuterar. vi borde starta diskussionsklubb i vår klass. på svenskan skulle vi skriva lite frågor till några forskare som ska komma hit. det hela slutade med tio halvvettiga frågor och att alla var sra på dom som inte höll med. det blev nästan bråk om det sexuella ämnet, så som våldtäkt och homosexualitet. och endel skumma argument. från killarna. träningen sen var helt okej. 60x50m. sånt är kul. fast det var bara jag, erik och viktor som körde alla 60. dom andra behövde bara köra 50 och fick sluta typ 5 före oss. dom kunde ju iaf kört tills vi var klara. hmpf. sen är det bestämt att jag ska med på sm på söndagen iaf och kolla. i jkpg. autografblock, here I come! och systemkamera med bilder på alla heta abs. lätt. fast jag kan inte på lördagen för då ska jag, jozy, malin och massa andra på kristian anttila och timo räisänen. jäppjäpp, det blir bra!
nej, nu ska jag gå och käka. jag blir svag efter 60x50.

dagens bästa:

jag och darko satt och pratade om hur stark han var.
jag: "visa dina muskler då!"
han rullar upp ärmen och spänner armen och det blir en bula stor som en tennisboll mitt på armen. jag asgarvar. han blir lite sur och försöker kontra.
han: "du har ju tränat magen så mycket. det blir stora bulor såom magrutor." han visar med handen på magen, som valkar. sen kommer han på vad han har sagt.
"oj, nu blev det fel. det lät som jag menade att du var tjock. eller. det är du inte. det var inte så jag menade. eeeh..." jag typ asgarvar.

/f.

october 17th.

ni vet att jag älskar sånt här:

Vad är din mentala ålder ?

[x] Vet hur man kokar kaffe (räknas kaffepulver i varmt vatten?)
[x] Tvättar kläder själv (typ ibland, eller när jag måste.)
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner

total: 3

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan

total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[x] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det (oftast )
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset (jag kan till och med köra grästrimmer. fast jag suger på det :P)
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt (jag kan få ALLA att skratta.)
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna (min blomma är så gott som död för fjärde gången.)
[x] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner (om det inte är nåt trist och meningslöst som typ naturkunskap.)
[ ] Kommer ihåg att mata djuren (jag matar inte mina dammråttor.)

total: 8


[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom (min humor slår allt.)
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet (allt är ju relativt. men snabbare än min mamma åtminstone :P)

total: 5

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

total: 3

Min mentala ålder: 23. jag borde förtidspensioneras. :P

/f.

october 17th - skola. hmpf.

håltimma är nog fan det värsta jag vet. hata. sitter här med fogel jämte mig. han typ spelar nåt fotbollsspel. jaah.
imåndags var det en kass dag. tråkigt i skolan och sen skulle jag gymma. men jag upptäckte att mitt gymkort har blivit avstängt. så jag var tvungen att åka hem i typ en timme och sen åka och simma. värsta mjölksyran sen helgen med så träningen gick åt hell. och när jag kommer hem efter det så är det fortfarande tmt hemma. mam kommer tydligen inte hem förräns vid 9. ouch.
igår var det också segt. lärarna tog vår sovmorgon och tvingade oss till draka kabel på nåt studiebesök. bajstråkigt. fast vi behövde inte åka tillbaks till skolan och ha en lektion. dagens enda positiva. satt hemma och gjorde en present till mam som fyllde år. värsta pp-presentationen. och då skickade sjölin nåt pop up-spam och datorn laggade. jag blev inte så glad. men det gick bra. och det var ju house på tv på kvällen, så jag överlevde.
imorse var det träning igen. och jag var tröttare än vanligt. det är hårt. jag känner att jag inte skulle gått och tränat. jag har dödshuvudvärk.

uppdat. 17:00
hemma nu. jobbigt läge. värsta jobbiga spanskan. jenny tvingade oss att dansa salsa och reaggeton. I SUCK! fast samira var grym. men så där dansar man i sverige med, killen bakom med händerna på tjejens höfter, inte sant? fast samiras rumpa var något extra när hon dansade. starcks ögon höll på att trilla ur när han stirrade. det var lite kul. han är skum. jag kom på honom med att sitta och stirra på mig med. eller jag inbillar mig väl bara. hm?

/f. 


PS. malin vill ha med mig på kristian anttila och timo räisinen den 24 nov. och det är en lördag. och antagligen pigalle. vet inte riktigt hur jag ska göra. får snacka med jozy om hon vill med isf. fast jag måste fråga mamma först. dagens i-landsproblem, liksom. fast joz vill nog inte gå på pigalle. de är så lama wtf. DS.

october 14th - tävling, igen.

äntligen hemma. jag trodde jag skulle dö ett tag.
iallafall. dagen har varit kanon, bortsett får en riktigt jävla katafuckingstrofvändning på medleyt och lite andra dabbar. men annars helt perfa! massa medaljer och tre guld, bara idag. biobiljetter också. på lunchen fick jag äta hos kajs och dom. godig mat. sen fick jag träffa annie också. braigt.

dagens skönaste:

jag och viktor står och väntar på prisutdelning och pratar. en jkpg-simmare kommer fram till oss.
han: (till viktor) "du heter viktor, va?"
viktor: "eh, ja?"
killen: "okej, vad bra! då vet jag vad du heter på bluetooth!"
jag: ASGARV
viktor: "jaha, vadådå?"
killen: "myran. eller, du hette det i mars i alla fall.."

jag typ dog av skratt. hur fan orkar man bry sig om vad nån heter på BLUETOOTH!

/f.

october 13th.

jappjapp.
bra dag. tävling i simhallen. melanälskling var där. julia, ronja och dennis var där. alla andra var där.
och det har faktiskt gått bra idag. förvånansvärt bra.
- 50fj. 36.27. bronsmedalj. ronja vann.
- 50ry. kasskass. typ nia. ronja vann.
- 4x50fr. typ 32 på min sträcka. vi var enda laget. guld.
- 50br. jag satsade allt och vann allt, guld och biobiljett. typ 39.70. iaf under 40. jag är så lycklig!
- 50fr. typ dåligt. femma eller nåt. alice vann.
- 4x50med. bröstsim. ingen aning om tiden. guld.
- 10x50fr. har aldrig i mitt fucking liv varit med om en så spännande lagkapp. vi låg nästan sist efter första, jag hoppar i och tar igen massor och går om. viktor drar ifrån. sen så ligger vi lika ända fram tills näst näst sista typ. och då får vi en miniledning. :D wiie, vad glad jag är idag!
alltså fyra guld och ett brons. och en biobiljett. det är grejer det!

imon ska ronjo vara med på 100medley också. så jag bara behöver simma 100rygg själv med martin och klas. jaah.

dagens skönaste:

på insimmet när klas har simmat in i kaklet häller wille en hink vatten över honom. klas får typ hjärtattack och vi andra börjar asgarva.
lite senare så får klas syn på wille och jagar honom två varv runt simhallen. sen får han tag i honom men vågar inte slänga i honom i risk att hamna med i. sen står klas och conny och snackar.
conny: "hm, hur långt tror du man kan kasta en tioåring?"
klas: " får jag stå på femman så blir det nog långt. ingsbergssjön kanske?" :P

/f.

october 13th - tävling :D

ja, ni får fan ursäkta, men jag har inte haft tid att skriva.
torsdagen var kul. vi fick veta resultaten på matten och jag hade faktiskt mvg. tack gud. cp datorkunskap och engelska. den slog allt. vi skulle prata lite om våra böcker och jag typ babblade lite kass och sen så frågade conny vad jag tyckte om den. då sa jag :"it's very deeeep.." och typ kollade upp lite i taket. och jossan och malin tyckte det så skitkul ut, så de gjorde likadant! och deep har jag fått höra resten av veckan. hmpf. träningen på kvällen var päs. andreas var sjuk så det var imse. vi körde klappleken. det är roligast. sen cyklade jag hem tillsammans med viktor. han är bra.
igår var det värsta segt. ovärda lektioner och så. träningen var dock bra. vi simmade max 1000 meter. göttans. sen körde vi älgen och satt och klistrade på etiketter på medaljerna tills idag. jag gjorde typ sjuttio stycken. haha. sen åkte jag hem och gjorde varma macks.
snartsnart ska jag gå till simhallen. jag börjar bli jävligt nervös nu. jag ska simma typ sex saker idag. och jag borde få medalj på åtminstone tre eller nåt. förhoppningsvis är matilda sjuk (oj, det lät elakt.) så jag får en biobiljett. haha.

torsdagens bästa:

vi tjejer sitter och pratar om nåt.
malin: "min kusin går floristlinjen i vetlanda."
honey: "jaha... vad blir man då?"
så klockrent!

/f.

october 10th - provigt.

åh vad jag hatar att ha prov. jag, fogel, mickan, moa och steven satt och pluggade matte i typ en och en halv timme i bibblan på hålet. och ändå tror jag att det gick kass. jag är värsta ig-barnet. och på historian fick vi tillbaka proven från förra veckan. jag hade precis vg. och honey hade alla utom 0.5 rätt. och fogel och saba och säkert X antal till hade alla rätt. jag känner mig värsta kass på allt. alla i min klass är så bra på allt. hmpf. jag hade inte ens mvg på spanska-brevet. det sved, med tanke på att honey hade det. jag är sämst.
nej, nu får jag sluta älta min ångest och ta mig i kragen. snart kommer mormor och ska bo här till måndag. och hon oroar ihjäl sig om jag ältar. jobbigt läge. fast jag tror att jag ska låtsas att jag bor själv, bara att jag har en som matar mig och diskar efter mig. bra, typ.

/f.


october 9th - inget liv?

jag har verkligen inget liv. enligt min cpiga naturkunskapslärare så ska vi läsa igenom alla sidor vi ska ha till provet TILLS IMON! och så har jag ett stort matteprov, som jag ska gå och plugga till snart. och så har jag massa spanskaglosor också. fast dom gör jag på hålet.

igår var anders tillbaka. göttigt. jag har nästan saknat hans pass på måndagarna. och det var kul igår. viktor är så rolig. men jag ska träna imon, och honey lovade komma, för jag tar med mig hårsprej. hur ska man egentligen stava det? sprej eller spray? vilket är mest rätt? hm.

nej, jag MÅSTE verkligen plugga nu.

/f.


PS. vi dansade igår på gympan: http://www.youtube.com/watch?v=rpvu9MsU104
videon
. det bästa på hela dagen var när marjan inte nådde runt att snurra annie utan han fick hoppa. då knuffade darko honom i ryggen och han och annie och honey och några till faller ihop i värsta högen. HAHA. DS.

october 7th - söndag.

idag åkte jag och m&p och mormor till lökebergs och käkade värsta middagen med hela halva släkten. för att fira farmor och farfars födelsedagar i juni och juli. framförhållningen i j-familjen är inte den bästa. hursomhelst var maten JÄTTEGOD och jag och bj och lol hade skitkul. jag älskar bj, han är så bäst.

ouch, skola imon. och träning och bajs. och i veckan ska mormor bo här, kill me. för m&p ska till prag och jag får slash vågar slash halvvill inte vara ensam hemma i fem dagar. men ändåe.
och jag glömde en sak. igår när jag och mam åkte hem från stugan mötte vi två traktorer. och i den ena satt gnugge. jag typ dog, för jag hade liksom inte nån hårborste med mig, mittbena och inga linser. jag såg ut som stryk. men som tur var kände han inte igen mig. jag tackar min lyckliga stjärna för det. ( hm, asså, vafan är det för uttryck egentligen. låter helt cp juhe. )

dagens outfit:
- svart veckad kjol med hög midja, mammas gamla.
- svarta tights, cubus.
- korallfärgad t-shirt med tryck, ZARA, Barcelona.
- svarta pumps, vagabond.

nej, nu ska jag nog sova. lång dag imon.

/f.

october 6th.

okej, jag vet att jag är sämst på att komma ihåg att blogga. jag MÅSTE skärpa mig NU.
hursomhelst.
föräldramötet var rätt okej. jag och annie satt och flummade och käkade salta pinnar. och mats och gunilla babblade. hon är så lam.
jag minns typ inget sen i torsdags. bara att träningen var rätt seg och vi blåste eskil så rejält och jag och kajs garvade ihjäl oss när a-laget var där. haha, fast det är ingen mening att förklara, för det är bara vi som fattar. :P
igår var det också en okej dag. skolan var la om vanligt bortsett från att vi hade dubbeltimme engelska istället för en svenska och en engelska. sen på hemvägen var jag snäll och lät jossan skjutsa mig på min cykel så att hon slapp gå med sin tunga bag. jag är så snäll. sen på träningen körde vi älgen och jag och jocke fuskade, och ingen såg det. lätt dagens bästa. jocke var älg och så tittade han på mig och skulle skicka till mig. men innan han klappade så hände det nåt med min hjärna så jag klappade och hade typ redan tagit imot den innan han ens hade klappat. jag började självklart asgarva när jag fattade vad som hade hänt och han med. men som tur var åkte annie precis ut då, så ingen så mitt lilla misstag. HAHA.
efter träningen åkte vi ut i stugan och m&p käkade ärtsoppa med våra grannar. jag käkade annan inte-fullt-så-vidrig soppa. sen satt jag och klappade linus resten av kvällen. jag kommer sakna honom när han är borta. han är lika gammal som jag, och han är katt. jag älskar honom så mycket, han är min bästis, juhe.

imon bär det av till götet för att fira födelsedagar på lökeberg. mumma-mat och träffa kusinerna, det blir grejer det!

/f.

october 3rd - onsdag.

hej meningslösa dag.
segtsegt. träning först imorse. lyckades få dit honey genom att muta henne med att ta med mig hårsprej så att hon slapp ta med sig eget. jag är slug. naturkunskap. det är så jäkla tråkigt att skriva labbrapport. och ante är ju ungefär lika kul som att kolla in i väggen. håltimma och jag och fogel, steven, mickan och moa satt i bibblan och pluggade historia. sen bara drog dom och käkade och lämnade mig, så jag fick äta med bästa emma och hennes kompisar. men det funkade det med. matte och jag och honey kom på ytterligare en funktion på miniräknaren. det är sånt som gör matten rolig. historiaprov åt hell, eller nåt. spanska och jag fattade inget. fast jag tror starck har börjat fatta vem jag är. han har lite humor faktiskt. och böna med. de är lite skumma. men det är ju ingen nyhet, alla jag vet är ju skumma. hm. dock tror jag att även killarna på främre raden på spanskan börjar känna igen mig med. bra, I guess.

nu ska jag på föräldramöte på skolan. ouch. trist. jag vill ju vara hemma och kolla på heroes.

/f.

october 2nd - några dagar.

jag måste skärpa mig och försöka skriva varje dag. fast igår hann jag inte. skola och sen massa träning och sen hem och käk och andra avenyn. det fanns liksom inte tid. sry.

igår var det en helt okej dag. dock massa lektioner och massa motion, men det är bra. spanskan var som vanligt asgarvsrolig. jag satt mellan emma och emma. jag "hjälpte" emma på det lilla läxförhöret vi hade. dock var vi inte så diskreta, så vår lärare såg oss. fast vi bara garvade.
starck är fan skum. han går i min spanska. jag tror inte att han klarar av att ha fel. hm. fast det vet jag ju fler som inte klarar av. men jag tror att killarna faktiskt börjar lägga märke till den där tjejen som kan allt på spanskan och som är kompis med emma och som skrattar åt alla. det borde väl vara något bra, eller hur?
på träningen sen var det inte så roligt. annie och alice fuskade massor på det långa vi körde. jag och viktor fick typ damp på dom. sen hade vi massa delfinandning och jag och jocke hade typ kramp i vaderna och då är det svårt att kicka, så vi segade oss lite. och som tack för det fick vi värsta utskällningen av imse som tyckte vi var dåliga för att vi inte hade hunnit klart med passet. hmpf.

idag var det en rätt seg dag. matte, hål, naturkunskap, hål, svenska. vi har kommit fram till att våra hål är jobbiga. de är inte tillräckligt långa för att dra in till stan och typ fika eller så, och det är för korta för att bara sluta ena lektionen, byta böcker i skåpet och gå direkt till nästa. cpjobbigt.
och imorgon har jag historiaprov, så jag måste plugga mer. men jag ska träna imon och det är ju kul, men joooobbigt, för det är conny. jag saknar anders, iaf på måndagarna. men sen har jag ett biffhål, så jag får la dra med mig fogel och steven och sitta och plugga. fogel har klippt sig, tror jag. sött.
malin försökte få ur mig vem jag är kär i, men icke. det kommer jag aldrig att berätta. inte än, åtminstone.

/f.

RSS 2.0